Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-30, 18:29   #3991
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Kurde, za dobrze Ci z tym wstawaniem
u mnie pogoda też taka ni w pięć ni w dziesięć jak wiatr zawieje to zimno jak diabli a jak się wyjdzie na słońce to w kurtce nie można wytrzymać i weź tu się człowieku odpowiednio ubierz
noo dobrze ale wolałabym szybciej wstawać, tylko, że przestawić się nie umiem
U mnie to dzisiaj nawet słońca nie było.... zimno przeokropnie !

Cytat:
Buahahahaha no to znalazłaś wytłumaczenie dzień dziecka
Nooo, toć ja to jak jego dziecko utrzymywać mnie musi

Cytat:
Wooowwww!!! Super!!!!
jejj tez się cieszę strasznie!!! w sumie to wcześniej jak się mierzyłam to też jakoś przed czy w trakcie okresu byłam więc trochu spuchłam. Te zabiegi na nogi tez dużo dają, w dzień smaruje Eveline czerwonym a wieczorkiem owijam folia nogi żeby skóra się wypociła. Dodatkowo przed spaniem przysiady 2 cm zleciały więc już jestem bliżej niż dalej tego co chce osiągnąć jeszcze zgubię te 2,5 kg to te 3 cm zlecą i będzie tak jak w tamtym roku 49 oby!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 18:30   #3992
Antananariwa
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Antananariwa witamy opowiedz coś o sobie
Cytat:
Cześć! Witaj na wątku! opowiedz coś więcej o sobie ile masz lat, wzrostu, ile ważysz, co robisz w życiu itd.
Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Antana Hej A ile ważysz, ile masz wzrostu, ile lat?
Dzięki dziewczyny za powitanie co do wieku to nie wiem czy powinnam się przyznawać, bo ja przy was chyba stara dooopa jestem 3 z przodu w każdym razie już mam
Wzrostu mam całe 160 cm . Z określeniem wagi ciut gorzej, bo w mojej bateria padła jakiś czas temu i ważę się tylko u mamy albo teściowej, po obiedzie, w ubraniach, więc wiadomo , do tego obie wagi pokazują zgoła inną masę - mamina ZAWSZE 53 kg, teściowej przeważnie powyżej 54 kg. Muszę w końcu zasilić swoją i zobaczyć jak jest naprawdę. Chciałabym zejść tak do 48-49 kg. Tyle ważyłam mniej więcej 1,5 roku temu, i z taką wagą czułam się i wyglądałam najlepiej.
Pracuję, wychowuję 2 letnią córkę, zajmuję się stadem swoich psów, uprawiam wirtualną farmę i piję pokrzywę
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 18:34   #3993
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Tak,tylko,ze ty je wrzucalaś dla porównania, jak już bylas szczupla . Może jak lepsze zdjęcie będę miała , bo mój 4 latek nie umie ładnie sfotografować mamuśki.
A kolorek też mi się podoba, ciało przy nim wygląda na bardziej opalone.

Rany , jak ja ci zazdroszcze ,ze ci tak szybko te odchudzanie idzie , u mnie 2 cm z uda to przez 2 mce spadło .
ojjj to co Ty nam swoje później wrzucisz jak schudniesz ale jak ważyłam 65 to już byłam tu na wątku i foty tez wrzucałam
Także czekamy na Twoje zdjęcia!!!

Co do tych centymetrów to u mnie jest taka granica właśnie. Nogi mi widocznie chudną gdy zbliżam się do wagi 58 kg, a gdy tylko waże ok. 60 to od razu są grubsze. Te 2 kg różnicy to chyba tylko w nogach siedzą bo tam sa największe różnice przy chudnięciu czy tyciu. Druga sprawa to taka że mierzyłam się jakos przed okresem i może dlatego wyszło mi aż 54 cm.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-30, 18:36   #3994
Aisza21
Wtajemniczenie

Wrzuciłam zdjęcia wredoty. Jakość marna ,ale i tak dobre jak na fotografa przedszkolaka.
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 18:46   #3995
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, Heroine dziękuję wreszcie wyszłam z nałogu prostowania włosów kiedyś bez wyprostowania z domu bym nie wyszła no i z kolrku jestem już zadowolona fajnie się zmył i wygląda naturalnie

Ja melduję dziś 50 minut hula hop, 300 ścisków i 200 brzuszków
A mi się strasznie podobaja moje włosy gdy sa wyprostowane.... kurde dobrze, że ja taka leniwa jestem i nie chce mi sie ich prostowac bo inaczej to bym codziennie je pewnie prostowała

Ty masz śliczne włoski i to bez prostowania !!

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:

Monia Dziękuję bardzo za komplementy
Widzisz, z mężem już super, teraz prosta droga do szczęścia. Już Ci mówię jak tyłek powiększyłam xD
Miałam 92cm w pupie, teraz mam 96
Stawałam w lekkim rozkroku i siadałam tak, jakbym miała usiąść na krześle. Kolana nie wystawały poza linię palców, plecy proste, tułów pochylony do przodu, a pupa ciągnie do tyłu.
No jak z męzem dobrze to i mam humor lepszy A tak to chodzę wkur...

Oo ciekawe te ćwiczonka a ile razy i jak długo to się robi?

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Wrzuciłam zdjęcia wredoty. Jakość marna ,ale i tak dobre jak na fotografa przedszkolaka.
No i na wstępie dostaniesz opierdziel !!! A za to że nie chciałas wrzucić zdjęć choć są bardzo ładne!!!! Wcale nie wyglądasz tak źle jak to opisujesz Faktycznie mega chuda nie jesteś ale gruba też nie!!! Zrzucisz 5 kg i już będziesz niesamowicie szczupła 10 to chyba za dużo moim zdaniem, będziesz za chuda. Także jesteś na dobrej drodze
Super w tym stroju wyglądasz!!! Ten kolorek idealnie do Ciebie pasuje

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-30, 19:11   #3996
murka04
Zadomowienie

matko kochana jak wy znajdujecie czas na inne rzeczy jak tyle tu piszecie?! ja mogę zwykle siąść dopiero wieczorem jak skończę lekcje i weź człowieku ogarnij te wszystkie posty Dobrze że za miesiąc wakacje to może w końcu będę nadążała
Dziś 2 dzień @ i już czuję że przechodzi ból a zawsze ze 4 dni bolał brzuch
Pokręcę dziś, ale ćwiczenia odpuszczę jeszcze ale już jutro nadrobię
Nie pogniewacie się jak dziś nie odpiszę Wam? bo mam jeszcze gegrę do nauki no i pokręcić muszę

Aaaa siedzę z olejkiem na włosach od 16, strasznie jestem z niego zadowolona

medzik mignęło mi Twoje zdjęcie piękne masz te włoski mam nadzieję że moje teżbędą niedługo tak wyglądały po olejowaniu

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-05-30 o 19:12
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 19:13   #3997
Aisza21
Wtajemniczenie

Monia, dzięki za słodzenie ,ale dużo mi jeszcze brakuje. Medzik przy moim wzroście waży 13 kg mniej niż ja O takiej wadze nawet nie marzę , byłabym zadowolona już przy 55. Bo teraz okropne boczki , uda i ramiona biją po oczach. Nawet się zastanawiam , czy ja mogę w stroju się ludziom pokazać.

Co do prostowania ,to latwo wam mówić ,bo pewnie macie naturalnie proste. Ja mam falowane i puszące ,więc muszę prostować ,bo nie wyobrażam sobie wyjść z mopem na glowie

Idę ogarnąć chacjendę ,bo jakby tornado przeszło.

Najlepiej dziś jak się przebierałam w ten strój, to synek biorąc przykład ze mnie też się do majtek rozebrał i latał na golasa Myślał ,że to taka zabawa hehh.

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-05-30 o 19:16
Stary 2012-05-30, 19:25   #3998
meeedzik
Zakorzenienie

Monia gdyby prostownica nie niszczyła włosów to bym pewnie codziennie prostowała a tak mi szkoda zaprzepaścić to co już osiągnęłam dziękuję
Mureczko dziękuję Twoje też są śliczne a po olejach pewnie jeszcze ładniejsze będą no i Ty masz ten plus, bo masz naturalne
Aisza ślicznie wyglądasz w tym stroju na prawdę bardzo Ci pasuje i moim zdaniem zbyt krytycznie siebie postrzegasz ja gdy tyle ważyłam to jak słonica wyglądałam ale po mnie to zaraz widać wszystkie kg a Ty wyglądasz ślicznie
Stary 2012-05-30, 19:31   #3999
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, Heroine dziękuję wreszcie wyszłam z nałogu prostowania włosów kiedyś bez wyprostowania z domu bym nie wyszła no i z kolrku jestem już zadowolona fajnie się zmył i wygląda naturalnie

Ja melduję dziś 50 minut hula hop, 300 ścisków i 200 brzuszków
Ja nadal tkwię w nałogu i raczej nie zanosi się na odstawienie

brawo szalejesz

Cytat:
Heroine Wariatko Ty thx

Cytat:
Napisane przez Lorenail Pokaż wiadomość
Dziewczyny wróciłam! Może nie będę opisywać jak wyglądał mój jadłospis przez ostatnie dni, wystarczy jeśli powiem, że była to totalna masakra Ale nic to, dzisiaj jeszcze daję sobie luz, a od jutra koniec z tym.
60 cm w talii... wow
Ja chyba nie będę nigdy wyglądać choć w połowie tak dobrze.
Witaj dobrze, że wróciłaś może i mobilizacja dietowa wróci

ja o 60 cm w talii to mogę pomarzyć

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
no no BIZNESSS WOMAN

aa reszta mnie nie lubi dlatego uciekają z forum
No a jak

dziewczyny pisać z Monią do jasnej cho.lery!

Cytat:
ojj a co sie dzieje????
Ehh w sumie to nie wiem...

Cytat:
Nooo, toć ja to jak jego dziecko utrzymywać mnie musi
no to Ty powinnaś oczekiwać prezentu
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 19:32   #4000
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
jejj tez się cieszę strasznie!!! w sumie to wcześniej jak się mierzyłam to też jakoś przed czy w trakcie okresu byłam więc trochu spuchłam. Te zabiegi na nogi tez dużo dają, w dzień smaruje Eveline czerwonym a wieczorkiem owijam folia nogi żeby skóra się wypociła. Dodatkowo przed spaniem przysiady 2 cm zleciały więc już jestem bliżej niż dalej tego co chce osiągnąć jeszcze zgubię te 2,5 kg to te 3 cm zlecą i będzie tak jak w tamtym roku 49 oby!!
Kurde, naprawdę super moje uda są uparte i chyba też je potraktuję folią może coś da

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za powitanie co do wieku to nie wiem czy powinnam się przyznawać, bo ja przy was chyba stara dooopa jestem 3 z przodu w każdym razie już mam
Wzrostu mam całe 160 cm . Z określeniem wagi ciut gorzej, bo w mojej bateria padła jakiś czas temu i ważę się tylko u mamy albo teściowej, po obiedzie, w ubraniach, więc wiadomo , do tego obie wagi pokazują zgoła inną masę - mamina ZAWSZE 53 kg, teściowej przeważnie powyżej 54 kg. Muszę w końcu zasilić swoją i zobaczyć jak jest naprawdę. Chciałabym zejść tak do 48-49 kg. Tyle ważyłam mniej więcej 1,5 roku temu, i z taką wagą czułam się i wyglądałam najlepiej.
Pracuję, wychowuję 2 letnią córkę, zajmuję się stadem swoich psów, uprawiam wirtualną farmę i piję pokrzywę
No to witamy jeszcze raz
A tam, stara dooopa łączy nas wspólny cel i to się liczy
mamy podobne wymiary, tak mi się zdaje przynajmniej wzrost na pewno :P

a co to za wirtualna farma?

Cytat:
No następna piep.rzy głupoty dziewczyno super masz figurę! Taką kobiecą! Jak schudniesz 5 kg to będziesz lachon nieziemski no i Ty w ogóle cellulitu nie masz
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-05-30, 19:33   #4001
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
matko kochana jak wy znajdujecie czas na inne rzeczy jak tyle tu piszecie?! ja mogę zwykle siąść dopiero wieczorem jak skończę lekcje i weź człowieku ogarnij te wszystkie posty Dobrze że za miesiąc wakacje to może w końcu będę nadążała
Nie pogniewacie się jak dziś nie odpiszę Wam? bo mam jeszcze gegrę do nauki no i pokręcić muszę
Ja wracam z pracy to mam niezłą lekturę siedzę, czytam i odpisuję dzisiaj podwójnie, bo mi posta skasowało
super, że ból przechodzi

no jasne, że się nie pogniewamy masz tu obrazek dla Ciebie:

http://megamoty.pl/4500-rozple

Cytat:
Najlepiej dziś jak się przebierałam w ten strój, to synek biorąc przykład ze mnie też się do majtek rozebrał i latał na golasa Myślał ,że to taka zabawa hehh.
Buahahahahaha no no zabawa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 19:49   #4002
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine ja też za niedługo muszę wybrać się do gina i jeszcze do jednej przychodni :/ aj jak mi się nie chce
A Ty w jakiej sprawie idziesz
Stary 2012-05-30, 19:54   #4003
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
MyNameIs też chcę zwalczyć łydki, nie cierpię ich... a chciałabym mieć takie zgrabniutkie jak reszta dziewczyn na wątku
Jaka reszta!? Co ja mam powiedziec o moich 39 cm?
Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
Wypraszamy sobie uprzejmie my wszystkie powyzej 30 my sie bardzo mlodo czujemy!

Cytat:
Co do prostowania ,to latwo wam mówić ,bo pewnie macie naturalnie proste. Ja mam falowane i puszące ,więc muszę prostować ,bo nie wyobrażam sobie wyjść z mopem na glowie
I znow sie wetne ja mam fale i z prostownica NIGDY nie mialam do czynienia, a z wlosow jestem zadowolona szalenie.
Nic, kochana, nie musisz. To kwestia wyboru, albo niszczenie prostownica albo pokochanie skretu i odpowiednia pielegnacja.
Moje dzisiejsze jedzenie przemilczmy wprawdzie bylo nieduzo, ale niezbyt dietetycznie. A co mi tam... za to chodzilam spacerkiem do pracy i z powrotem i cwiczylam nogi z agrafka.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 20:05   #4004
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, dzięki za słodzenie ,ale dużo mi jeszcze brakuje. Medzik przy moim wzroście waży 13 kg mniej niż ja O takiej wadze nawet nie marzę , byłabym zadowolona już przy 55. Bo teraz okropne boczki , uda i ramiona biją po oczach. Nawet się zastanawiam , czy ja mogę w stroju się ludziom pokazać.
Ojj wcale nie dużo!!! Dużo to jakby Ci z 25 kg brakowało a Ty za 5 kg będziesz taka szpila że nam tu szczeny poopadają
Meedzik waży 13 kg mniej ale jakby ważyła tylko 7 kg mniej to by równie ślicznie wyglądała. No i weź pod uwagę, że Ty urodziłas dziecko!!!! A po ciązy schudnąć to nie lada wyczyn, no i przede wszystkim zgubić brzuch który przecież w 9 miesiącu jest jak prawdziwa beczka.

Cytat:
No ja w zasadzie mam naturalnie proste ale troche mi sie końce wywijają dlatego czasami sobie prostuje ( z 3 razy w roku :P)
A taki MOP na głowie to teraz modny przecież

Cytat:
Jezuuuu padłam ze śmiechu !!!!!!!!!!!!!!!
Twój synek to debeściak !!! hehehe świetny jest normalnie!!!

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:

no właśnie kurde cięzko z czasem ale jakoś daję radę
Ojj za miesiąc to Ty będziesz spała do 12stej i cały dzień leżała brzuchem do góry
Super, że brzuch Cie już nie boli. Jak sobie przypomne te Twoje teksty że "idziesz powalić głową w ściane bo tak Cie brzuch boli" to faktycznie teraz widać, że okres Cie służy normalnie różnica kolosalna!
Noo idź się poucz ale później musisz nam odpisać nie ma zaniedbywania nas!!!

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Monia gdyby prostownica nie niszczyła włosów to bym pewnie codziennie prostowała a tak mi szkoda zaprzepaścić to co już osiągnęłam dziękuję
no ale teraz te odżywki w sprayu niby chronią włosy przed wysokimi temperaturami, zauważyłam nawet, że jak teraz je prostowałam to po tej odżywce Pantene prostownica normalnie się ślizgała po włosach i były takie jakby pod warstwą silikonu. Takie miałam odczucie Raz na jakiś czas będę sobie prostować A Ty jak wcześniej dużo prostowałas to najlepiej jak dasz włoskom teraz troche odpocząć

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-05-30 o 20:12
Stary 2012-05-30, 20:10   #4005
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny pisać z Monią do jasnej cho.lery!
No! do cholery!

Cytat:
Ehh w sumie to nie wiem...
No ale co Ci jest??? masz jakies objawy? coś Cie boli?

Cytat:
no to Ty powinnaś oczekiwać prezentu
No Ba! jakies waciki czy cuś

Cytat:
Kurde, naprawdę super moje uda są uparte i chyba też je potraktuję folią może coś da
kurde po folii skóra jest fajna spróbuj tak pare dni owijać się folią to zobaczysz różnicę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-30, 20:12   #4006
meeedzik
Zakorzenienie

Monia już od stycznia nie żegnam się z prostownicą, na początku prostowałam tylko na wyjścia, a teraz to już wcale choć czasem pewnie użyję, bo lubię mieć takie mega proste
Ja też używam odżywki termoochronnej, żeby zabezpieczać włosy przed suszarką
Stary 2012-05-30, 20:20   #4007
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:

No widzisz, zagadka rozwiązana
to chyba jest możliwe, że od hh zresztą, ciesz się!

Ale przykładny jadłospis

Wiesz, że na tym zdjęciu w profilu przypominasz mi Kasię Cichopek?
taaa.. Już słyszałam to z tą Kasią Cichopek. Ludzie mnie nawet raz zaczepili i mysleli ze jestem tą aktorką co gra w Hotel 52 i M jak miłość

Cytat:

[/COLOR]

Ile Ty masz włosów

Matkoooooooooooooooooooo idę się schować w kąt
jak dużo to chyba dobrze??? No fryzjerki troche narzekają i zazdroszczą hehhehe...
Stary 2012-05-30, 20:26   #4008
meeedzik
Zakorzenienie

Dobra ja uciekam oglądać YCD
Buziaki

Dziękuję za głosiki i proszę o kliki
Stary 2012-05-30, 20:30   #4009
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine ja też za niedługo muszę wybrać się do gina i jeszcze do jednej przychodni :/ aj jak mi się nie chce
A Ty w jakiej sprawie idziesz
Cytat:
No ale co Ci jest??? masz jakies objawy? coś Cie boli?
W sumie nie wiem, ale odczuwam jakieś swędzenie, pieczenie..

Cytat:
No Ba! jakies waciki czy cuś
A tam waciki waciki to se możesz sama kupić zażycz sobie coś lepszego

Cytat:
kurde po folii skóra jest fajna spróbuj tak pare dni owijać się folią to zobaczysz różnicę
Spróbuję!!! Tylko muszę folię kupić

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
taaa.. Już słyszałam to z tą Kasią Cichopek. Ludzie mnie nawet raz zaczepili i mysleli ze jestem tą aktorką co gra w Hotel 52 i M jak miłość.
O czyli nie tylko ja mam takie skojarzenia nooo widzisz, jaka jesteś popularna

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
jak dużo to chyba dobrze??? No fryzjerki troche narzekają i zazdroszczą hehhehe...
No dobrze dobrze gęste widać, że są no pewnie, że zazdroszczą! bo jest i czego

Meeedzik, dobrej nocy Kochana
Stary 2012-05-30, 20:33   #4010
murka04
Zadomowienie

aisza jaki ładny strój! teraz to będzie mi wstyd w moim wyjść a figurę masz bardzo kobiecą, nie wiem co takiego jest w niej ale aż chciałoby się Cię schrupać za kilka kg to my będziemy się wstydziły wrzucać swoje zdjęcie przy Tobie !
medzik no ale co mi z tych naturalnych jak są takie bez wyrazu, Twoje aż się błyszczą zazdraszczam!
heroine ale obrazek, idealny dla mnie
monia odpisałam teraz trochę bo jeszcze jutro byście mi nie pozwoliły popisać z Wami oj na pewno nie ja w tamte wakacje codziennie budzik na 9 albo 10 nastawiałam żeby nie marnować dnia nie lubię długo spać bo wiem że mogę w tym czasie dużo zrobić, także do 10 to jest najlepiej bo nie jestem zamulona ale to będzie pięknie 2 miesiące bez książek chyba się zanudzę
Oj ja też pamiętam co przeżywałam przy @ niedawno .. normalnie dni wyjęte z życiorysu a teraz nawet pokręciłam w 2 dniu co było kiedyś niemożliwe
aa zapomniałam Ci pogratulować tych 2cm z ud szybko spadły, do 49 zejdziesz raz dwa! w sumie to mamy teraz tyle samo w udach

A ja bym chciała zrobić sobie warkoczyka żeby rano włosy były trochę pofalowane ale.. nie umiem no kaleka jestem jeśli chodzi o fryzury ledwo kucyk mi wychodzi

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 20:59   #4011
heroine86
Zakorzenienie

Ja też już zmykam idę zrobić standardowo brzuszki i nożyce i spadam lulu ehh, wykończy mnie ta praca.... człowiekowi nie dogodzi

Dobranoc laseczki! dziękuję za kliki i uśmiecham się o kolejne
Stary 2012-05-30, 21:17   #4012
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Tak, tak, i te wszystkie 30+ uczą się do egzaminów, studiują ... ale spoko, ja się czuję jakbym wciąż miała 18

Cytat:
No to witamy jeszcze raz
A tam, stara dooopa łączy nas wspólny cel i to się liczy
mamy podobne wymiary, tak mi się zdaje przynajmniej wzrost na pewno :P

a co to za wirtualna farma?
Farma? Jedna z wielu popularnych sieciówek, już wielokrotnie miałam rezygnować ale jakoś tak ... przywiązałam się, choć coraz częściej mnie nudzi, no i zabiera mnóstwo czasu
Ja mam figurę klepsydry, czyli szerokie biodra i uda , dość widoczne wcięcie w tali (choć ostatnimi czasy jakoś tak mniej widoczne), i niestety szerokie barki. Ostatnio jak zobaczyłam na zdjęciu jak wyglądam z tyłu to się przeraziłam - zawsze myślałam że moim problemem są biodra i uda, a tu się okazało że to pikuś w stosunku do ramion a'la niemiecka pływaczka
talia: 66
biodra: 92
udo: 53,5
łydka: 35
jest więc skąd zrzucać.
Od 4 lat nie jem mięsa (również ryb), ale gubi mnie słabość do słodyczy (miłością szaloną kocham Rafaello) i chipsów. Jak już zacznę jeść, to przestać nie mogę, i tak potrafię zjeść całą czekoladę/paczkę chipsów w jeden wieczór , bo oczywiście wszystko pochłaniałam w domu, po powrocie z pracy.
Uwielbiam owsiankę na mleku z owocami, pijam kawę 3w1, od kilku dni regularnie piję pokrzywę.
Muszę odkurzyć starą skakankę i hula-hop, kupić agrafkę (ja na to kiedyś mówiłam motylek) i znaleźć czas i ochotę na ćwiczenia, bo wiem że bez nich ani rusz.
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 21:20   #4013
Eldo_rado
amor vincit omnia

widzę że połowa watku wybiera się do gina w najbliższym czasie... to się nazywa bractwo dusz i solidarność nie będę niestety oryginalna jak powiem, że też idę... mam już nawet umuówioną wizytę, a co

zooska
kupiłam w Rossmanie za 13,99. i co lepsze- to regularna cena tego serum, czyli nie dużo zastanawiałam się nad Perfektą ale cenowo po przeliczeniu na 100ml produktu Eveline wygrał. poza tym Eveline to moja miłość, mają świetne produkty i w niskich cenach. niskich jak na odpowiendiki innych firm.

monia
ale Ty masz chude nózki. no marzenie! a te 3 kg to migiem zgubisz!

aisza
wysłąlam zaproszenie nie wiem czemu nie miałam Cię w znajomych, przecież na tym samym watku ciągle siedzimy naprawiłam błąd i czekam na odpowiedź

paulownia moje łydki podobnie się mają... i sa okropne, nie cierpię ich! no ale co się dziwic- całe nogi mam takie nie mówię że Twoje są okorpne, bo wymiary to ejdno, a budowa to drugie... ale rozumiem Twój ból
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 21:29   #4014
Aisza21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Jaka reszta!? Co ja mam powiedziec o moich 39 cm?

I znow sie wetne ja mam fale i z prostownica NIGDY nie mialam do czynienia, a z wlosow jestem zadowolona szalenie.
Nic, kochana, nie musisz. To kwestia wyboru, albo niszczenie prostownica albo pokochanie skretu i odpowiednia pielegnacja.
Moje dzisiejsze jedzenie przemilczmy wprawdzie bylo nieduzo, ale niezbyt dietetycznie. A co mi tam... za to chodzilam spacerkiem do pracy i z powrotem i cwiczylam nogi z agrafka.
Musisz mnie chyba oświecić ,jak pielęgnować kręcone wlosy , chociaż nie wiem ,czy kiedykolwiek je zaakceptuję. Kiedyś nawet chcialam wyprostować chemicznie,ale cena mnie powstrzymała

Cytat:
Ojj wcale nie dużo!!! Dużo to jakby Ci z 25 kg brakowało a Ty za 5 kg będziesz taka szpila że nam tu szczeny poopadają
Meedzik waży 13 kg mniej ale jakby ważyła tylko 7 kg mniej to by równie ślicznie wyglądała. No i weź pod uwagę, że Ty urodziłas dziecko!!!! A po ciązy schudnąć to nie lada wyczyn, no i przede wszystkim zgubić brzuch który przecież w 9 miesiącu jest jak prawdziwa beczka.

No ja w zasadzie mam naturalnie proste ale troche mi sie końce wywijają dlatego czasami sobie prostuje ( z 3 razy w roku :P)
A taki MOP na głowie to teraz modny przecież

Jezuuuu padłam ze śmiechu !!!!!!!!!!!!!!!
Twój synek to debeściak !!! hehehe świetny jest normalnie!!!

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Kochana , tylko,że ja po ciąży kilogramy w rok zrzuciłam i to nie miałam żadnego pojęcia o dietach wtedy. Same zleciały. Przytyłam dopiero jak mi tarczyca zaczęła szwankować.
Ale faktem jest to ,że skóra już nie była ta sama jak przed ciążą - nawet jak nosiłam rozm. 36 . Zrobiła się taka obwisła , jakby powietrze z niej zeszło. Jak ja to mówię , po ciąży został mi smutny pępek .
No i tu niektóre dziewczyny mają po 18-20 lat , a w tym wieku to ciało jest zupełnie inne niż 10 lat pózniej , no i przemiana materii też nie ta sama.

Cytat:
aisza jaki ładny strój! teraz to będzie mi wstyd w moim wyjść a figurę masz bardzo kobiecą, nie wiem co takiego jest w niej ale aż chciałoby się Cię schrupać za kilka kg to my będziemy się wstydziły wrzucać swoje zdjęcie przy Tobie !
Padłam To ten tłuszcz kochana , tłuszczu ci brakuje
Co do figury ,to ja muszę nadrabiać strojem ,a ty jak pokażesz swoje walory na plaży ,to nikt nie zwróci uwagi na bikini, uwierz mi. Zresztą ja jakbym przy tobie stanęła to bym wyglądała jak waleń Ty masz takie młode , niedotknięte grawitację , palcem czasu i ciążami ciało.

Wy uciekacie ,a ja właśńie piwo otworzyłam , takie moje odchudzanie
Stary 2012-05-30, 22:05   #4015
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie nie wiem, ale odczuwam jakieś swędzenie, pieczenie..

A tam waciki waciki to se możesz sama kupić zażycz sobie coś lepszego

Spróbuję!!! Tylko muszę folię kupić
Noo to jakaś infekcja, niestety u kobiet często się to zdarza i nie wiadomo skąd :/ ja zawsze mam po antybiotykach dlatego staram się nie łykać żadnych jak jestem chora. Pewnie dostaniesz jakieś globulki + maść i moment Ci przejdzie

eeee tam na dzień dziecka nie będę przesadzać hihi najwyżej sobie z wypłaty jakies buty na koturnie kupię

Ja przed chwilą folię zdjęłam miałam ją 2 godziny na nogach i juz zaczęło mnie piec to musiałam ją zerwać. Ale nóżki jakie mam gładziutkie!!! skóra taka napięta i wyraźnie widzę różnicę, że są szczuplejsze niż jeszcze 2 tygodnie temu. Na prawdę polecam!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-05-30, 22:13   #4016
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Te zabiegi na nogi tez dużo dają, w dzień smaruje Eveline czerwonym a wieczorkiem owijam folia nogi żeby skóra się wypociła. Dodatkowo przed spaniem przysiady 2 cm zleciały
2 cm?!?!?!?! szok!!! Ale od niedawna robisz te zawijanie folią!!!Już 2 cm?!
TO jak to robisz? Smarujesz rozgrzewającym eveline, a zawijasz na jaki balsam?

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Co do tych centymetrów to u mnie jest taka granica właśnie. Nogi mi widocznie chudną gdy zbliżam się do wagi 58 kg, a gdy tylko waże ok. 60 to od razu są grubsze. Te 2 kg różnicy to chyba tylko w nogach siedzą bo tam sa największe różnice przy chudnięciu czy tyciu.
Mam identycznie jeśli chodzi o nogi

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Oo ciekawe te ćwiczonka a ile razy i jak długo to się robi?
Ja robiłam bardzo nieregularnie po 30 na raz czasem zdarzyło się 60,ale to rano i wieczorem

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Nauka najważniejsza!!! Leć się uczyć

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 22:13   #4017
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia odpisałam teraz trochę bo jeszcze jutro byście mi nie pozwoliły popisać z Wami oj na pewno nie ja w tamte wakacje codziennie budzik na 9 albo 10 nastawiałam żeby nie marnować dnia nie lubię długo spać bo wiem że mogę w tym czasie dużo zrobić, także do 10 to jest najlepiej bo nie jestem zamulona ale to będzie pięknie 2 miesiące bez książek chyba się zanudzę
Oj ja też pamiętam co przeżywałam przy @ niedawno .. normalnie dni wyjęte z życiorysu a teraz nawet pokręciłam w 2 dniu co było kiedyś niemożliwe
aa zapomniałam Ci pogratulować tych 2cm z ud szybko spadły, do 49 zejdziesz raz dwa! w sumie to mamy teraz tyle samo w udach

A ja bym chciała zrobić sobie warkoczyka żeby rano włosy były trochę pofalowane ale.. nie umiem no kaleka jestem jeśli chodzi o fryzury ledwo kucyk mi wychodzi
No! masz szczęście że napisałaś do nas hihihihi
Rozumiem że już się wykułas na blachę wszystkiego ?
No fakt, w wakacje to szkoda spać do 12stej. Ja też musze się przestawić koniecznie! żeby o 12stej to już nad jeziorem siedzieć a nie z łóżka wstawać dopiero Ojjj jak Ci się bedzie bez książek nudziło to sobie niemca możesz sie pouczyć przyda Ci się na pewno
No ja tez pamiętam jak Ty w okres umierałaś, straszne to było!! dobrze, że już nie cierpisz i nie musimy czytać Twoich żalów bo tak mi Ciebie szkoda wtedy było
Ajj dziękuję mam nadzieję że na tych 2 cm sie nie skończy i ujrzę chociaż 50 cm, bo o 49 to nawet nie marzę.....
A co Ty niby masz 52 cm?????????? Te Twoje patyczki mają 52cm????? Ty chyba sobie jaja ze mnie robisz

jezuu ja tez nie umiem sobie sama warkocza zrobić co za sieroty z nas!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-30, 22:15   #4018
zooska
Zakorzenienie

Aisza Poćwicz nad brzuszkiem i będzie dobrze A tak,to nie masz o co się martwić. Z nóg Ci chyba szybko cm lecą...? Tak mi się wydaje przynajmniej Kochana, dieta, ćwiczenia i w stroju śmigać będziesz Gruba nie jesteś, to oczywiste

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 22:16   #4019
Eldo_rado
amor vincit omnia

murka, monia naprawde nie umiecie zrobić warkocza sobie? czy mówicie o dobieranym? jakby co, mam trochę wolengo cxzasu, mogę wpadać Wam zaplatać
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-30, 22:17   #4020
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
widzę że połowa watku wybiera się do gina w najbliższym czasie... to się nazywa bractwo dusz i solidarność nie będę niestety oryginalna jak powiem, że też idę... mam już nawet umuówioną wizytę, a co

monia
ale Ty masz chude nózki. no marzenie! a te 3 kg to migiem zgubisz!
Noo trzeba iść do ginusia niech nam zbada myszki
Ooo a Ty kiedy idziesz? Ja się jeszcze nie umówiłam

Chude???????? 52 cm to chude?? no coś Ty rok temu miałam 49....
No już nie 3 kg 2,5 ale jak schudne 3 to jeszcze lepiej

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości