ślubujące w 2012:) - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 20:09   #4711
qmpela86
Raczkowanie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja tylko na chwilkę to mój próbny makijaż i fryzura co sądzicie?
https://picasaweb.google.com/1098247...eat=directlink
Na pewno was wszystkich nie nadrobię

Engi - ksiądz miał racę bo parafia to tam gdzie mieszkasz, a nie tam gdzie masz stałe zameldowanie... jeśli mieszkasz powyżej 3 lub 6 miesięcy ( nigdy nie pamiętam które w PL a kótre w IRL)na terenie jakiejś parafii to tam jest twoja parafia... tak jest według ich prawa... żeby teraz nie wyszło, że musicie odebrać stamtąd licencję... ale jak do tego czasu nic nie móiwli to może się obejdzie
Super makijaż i fryzurka . Szczególnie tył..

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
zalaczam jeszcze raz dla tych które sie nie zalapaly
Według mnie też te loki mogłyby byc bardziej naturalne ale poza tym ok . I okulary bym zostawiła.

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Nie wyrabiam z czytaniem wszystkich postów

Wczoraj oddaliśmy obrączki do reklamacji Myślałam że zawału dostanę jak wyjęliśmy je z pudełeczka żeby przymierzyć a ty niespodzianka. Nasze obrączki całe porysowane od środka. Leżały cały czas w pudełeczku. Więc szybko do sklepu i mówię do kobiety że ślub dopiero 30 czerwca obrączki były zamknięte w pudełku, a wyglądają jak bym je porysowała szpilką. Kobieta do mnie z uśmiechem na twarzy, że to wina pudełeczka bo sztyft na który nakładana jest obrączka jest z metalu i tylko pokryty jakimś materiałem i to On porysował obrączki od środka. Głupia baba z uśmiechem na twarzy mi to tłumaczyła . Ja do niej mówię że chce oddać obrączki na reklamację, a Ona że to będzie odpłatnie no i nie wytrzymałam. Poprosiłam z kierownikiem. Rozmowa od razu była inna. Obrączki poszły na polerowanie bez dodatkowych kosztów i okazało się że to już któraś reklamacja z tego samego powodu bo przyszły wadliwe pudełka na obrączki i wszystkie robiły rysy na wewnętrznej stronie.

Tak jak do tej pory wszystko szło bez problemowo to miesiąc przed ślubem same niespodzianki. Mieliśmy zamówiony samochód taki jaki chcieliśmy a jak się okazało samochód został oklejony jakimiś dziwnymi reklamami i wygląda jak jakaś choinka więc musimy teraz szukać nowego samochodu

mayeczka87 - cóż za talent Możecie spokojnie wziąć się za produkcję zaproszeń idzie wam rewelacyjnie

Malgos_12 - super kolorystyka makijażu. Rewelacyjna fryzura też super wygląda, ale powiem Ci szczerze że chyba w tej foli byś wyglądała tak wyjątkowo więc zastanów się czy nie lepiej wybrać ten zestaw (żart)
Oj współczuje kochana. Ale tą babkę to bym . Najważniejsze że sie to dobrze skończyło. Z samochodem też masakra . Ale nie martw się teraz będzie już z górki

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

A wiecie co? Wracam sobie do domku i patrze że wycieraczke ktoś mi podwędził idę dalej a tu pod drzwiami leży zguba. Przesuwam ja na stare miejsce a pod wycieraczką 2 paczki leżą sobie
Kochany listonosz żebym nie musiała chodzić na pocztę zostawił mi paczki tylko czemu nie w skrzynce ?!? No i tak jestem już posiadaczka polecanych wkładek do butów i kompleciku na noc poślubną ale
Gratuluje nowych nabytków

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Malinowa08 Pokaż wiadomość
dzien dobry Paniom nie pisze czesto ale was codziennie podczytuje mi dzis zostalo 100 dni do slubu a nie mamy jeszcze :
obraczek
ubrania dla tz
spisanego protokolu (to w lipcu to samo dokumenty z usc)
alkoholu
dekoratorki kosciola
butow na zmiane dla mnie
zamowic kwiaty
podziekowan dla rodzicow
i to chyba tyle a dziewczyny co myslicie na temat pudelek na koperty co sa na allegro?
A zaproszenia już rozdaliście? Mnie został tydzień mniejno i co prawda mamy wódkę i obrączki ale jeszcze tyle spraw (autokar,tort+paczki,suki enka+buty na poprawiny,garnitury dla TŻ na dwa dni,nauki i wszystkie formalności w Urzędzie,dekoratorka,podz iękowania )masakra tyle tego..

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a w sobotę mam panieński a nadają deszcze a podobno impreza jest gdzieś nad jeziorem. Wynajęte są domki i ma być dwu dniowa impreza a tu deszcze
Na pewno będzie super pogoda i super zabawa

Cytat:
niki - Ja chcę do klubu
Ja też
Stary 2012-05-31, 20:18   #4712
aisak42
Raczkowanie

a ja z ponowna prosba o pomoc z fryzura dwa pierwsze zdjecia to ja w rozpuszczonych i spietych.. w jakich mnie widzicie? i która z zalaczonych fryzur by do mnie pasowała? z góry dzięki.. (też bym chciała do klubu dołączyć )

Edytowane przez aisak42
Czas edycji: 2012-06-01 o 05:06
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 20:30   #4713
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
a ja z ponowna prosba o pomoc z fryzura dwa pierwsze zdjecia to ja w rozpuszczonych i spietych.. w jakich mnie widzicie? i która z zalaczonych fryzur by do mnie pasowała? z góry dzięki.. (też bym chciała do klubu dołączyć )
mnie się wydaje, że w loczkach Ci ładnie... albo rozpuszczonych albo lekko spietych

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 20:38   #4714
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
mnie się wydaje, że w loczkach Ci ładnie... albo rozpuszczonych albo lekko spietych
dzięki za podpowiedz
Stary 2012-05-31, 20:46   #4715
Malinowa08
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Super makijaż i fryzurka . Szczególnie tył..

Według mnie też te loki mogłyby byc bardziej naturalne ale poza tym ok . I okulary bym zostawiła.

Oj współczuje kochana. Ale tą babkę to bym . Najważniejsze że sie to dobrze skończyło. Z samochodem też masakra . Ale nie martw się teraz będzie już z górki

Gratuluje nowych nabytków

---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

A zaproszenia już rozdaliście? Mnie został tydzień mniejno i co prawda mamy wódkę i obrączki ale jeszcze tyle spraw (autokar,tort+paczki,suki enka+buty na poprawiny,garnitury dla TŻ na dwa dni,nauki i wszystkie formalności w Urzędzie,dekoratorka,podz iękowania )masakra tyle tego..

Na pewno będzie super pogoda i super zabawa

Ja też
dalismy tylko tym osobom co przyjechali z za granicy a reszte zaczniemy rozdawac gdzies koncem czerwca
Stary 2012-05-31, 21:09   #4716
Matitka87
Raczkowanie

Dziewczynki macie organiste na slubie? Ja mam i sie zastanawiamy z TŻ ile mu zapłacić...czy się w ogóle płaci, jak to organista parafialny, a ksiedzu się płaci:/
justii87-przestraszyłas Mnie z tymi obraczkami, Nasze są u świadka i też sobie spokojnie leża w pudełeczku, mam nadzieje że nie bedzie podobnej sytuacji:/ u jakiego jubilera były kupione?
aisak42-sliczna masz buzię uwazam, ze w loczkach rozpuszczonych będzię Ci ładniej
Matitka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 00:21   #4717
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a w sobotę mam panieński a nadają deszcze a podobno impreza jest gdzieś nad jeziorem. Wynajęte są domki i ma być dwu dniowa impreza a tu deszcze
Noo faktycznie zapowiadają bardzo nieciekawą pogodę na ten weekend, ale ja trzymam kciuki żeby było ok

A u nas znów nieciekawa sytuacja
Dziś się okazało, że najlepszy kolega mojego tż-ta może nie być na naszym ślubie bo jego tata trafił do szpitala i jest z nim niedobrze a ślub za 8 dni...
Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze - bardzo proszę. Tym bardziej, że on ma takiego fajnego tatę...

Eh w ogóle nie mam czasu Was dziś nadrobić niestety. Cały dzień spędziłam w Krakowie u koleżanki. Chodziłyśmy po salonach sukien ślubnych bo ona chciała sobie poprzymierzać jakieś suknie bo ma ślub w przyszłym roku i tak się bałam, żeby żadna suknia nie spodobała mi się bardziej od tej która mam i sukces, żadna mnie nie urzekła

Pozdrowionka dla Was

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 05:06   #4718
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Matitka87 Pokaż wiadomość
Dziewczynki macie organiste na slubie? Ja mam i sie zastanawiamy z TŻ ile mu zapłacić...czy się w ogóle płaci, jak to organista parafialny, a ksiedzu się płaci:/
justii87-przestraszyłas Mnie z tymi obraczkami, Nasze są u świadka i też sobie spokojnie leża w pudełeczku, mam nadzieje że nie bedzie podobnej sytuacji:/ u jakiego jubilera były kupione?
aisak42-sliczna masz buzię uwazam, ze w loczkach rozpuszczonych będzię Ci ładniej

dzięki za miłe słówko.. a co do organisty to nam jak ksiadz powiedział 1500zł to w tym jest kasa dla organisty,koscielnego i zapowiedzi Tz.. w poprzedniej mojej parafii było tak ze jak ksiadz brał 800 za slub to 400 brał organista a 200 koscielny..

a dziewczyny ta szczotkę TT to lepiej kupić zwykłą czy kompaktowa? jakbym miała ja częściej pr przewozić? duża jest różnica w ich wielkościach?

Edytowane przez aisak42
Czas edycji: 2012-06-01 o 05:28
Stary 2012-06-01, 06:16   #4719
niki19
Zadomowienie

Cześć

Cytat:
Cytat:
dzięki za miłe słówko.. a co do organisty to nam jak ksiadz powiedział 1500zł to w tym jest kasa dla organisty,koscielnego i zapowiedzi Tz.. w poprzedniej mojej parafii było tak ze jak ksiadz brał 800 za slub to 400 brał organista a 200 koscielny..
aisak42 - rany strasznie dużo wg mnie

U nas organista 250 zl
kościelny -150
ksiądz coś ok 500 -600

więc łącznie ok 1000 zł

i u nas daje się każdemu osobno

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Noo faktycznie zapowiadają bardzo nieciekawą pogodę na ten weekend, ale ja trzymam kciuki żeby było ok

Dziś się okazało, że najlepszy kolega mojego tż-ta może nie być na naszym ślubie bo jego tata trafił do szpitala i jest z nim niedobrze a ślub za 8 dni...
Trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze - bardzo proszę. Tym bardziej, że on ma takiego fajnego tatę...

Trzymam kciuku ,żeby z tatą waszego kolegi było ok

Obudziłam się dzisiaj z mega bólem gardła Do jutra muszę się wyleczyć bo mam fajne plany towarzyskie na weekend

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 06:54   #4720
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
nie załapałam się na fotkę

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
u mnie wszystko razem- 900 zł osobno się nie płaci- ksiądz powiedział, że to pakiet

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Obudziłam się dzisiaj z mega bólem gardła Do jutra muszę się wyleczyć bo mam fajne plany towarzyskie na weekend
mnie gardło też od 3 dni boli- to przez tą pogodę głupią
Stary 2012-06-01, 07:25   #4721
szczesliwa25
Rozeznanie

Z czystej ciekawości, ile płaciliście za zapowiedzi?

Kupiłam wczoraj buty! zupełnym przypadkiem kupiłam buty ;-)) w końcu mam spokój z ubraniem dla mnie - brakuje mi tylko bielizny i etoli,

mierzyłam wczoraj welony, no za cholere się sobie w nim nie podobam, nie wiem czy to kształt twarzy, czy sylwetka, ale nic nie gra - w związku z czym zrezygnowałam z pomysłu na welon już definitywnie ))
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:32   #4722
aisak42
Raczkowanie

wiem że dużo ale tak jest.. załączam jeszcze raz zdjecie, a co do zapowiedzi to musze zapłacić tylko w swojej parafii ale jeszcze nie wiem ile dowiem sie po spisaniu protokołu jak dostane list od ksiedza zeby w mojej parfii wygłoszone zostały zapowiedzi ale chyba bedzie to ok. 100zł z tego co sie zorientwałam..

Edytowane przez aisak42
Czas edycji: 2012-06-01 o 20:16
Stary 2012-06-01, 07:44   #4723
szczesliwa25
Rozeznanie

Wg mnie fryzurka nr 3 albo 7
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:47   #4724
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki
co dzień staram się was podczytywać, ale brak mi czasu na udzielanie się. Widzę, że każda coś działa w kwestii przygotowań, tylko ciągle u mnie zastój Ale może sytuacja w pracy się wkrótce poprawi to i moje nastawienie się delikatnie zmieni.

Zainteresował mnie ten klubik, jakie jest wpisowe do klubu i co trzeba zrobić by być jego członkiem???

Jak mi się uda to pojawię się w ciągu dnia.
Miłego dnia i dużo uśmiechu i słoneczka ( u mnie za oknem jesienny wygląd, brr).

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 07:54   #4725
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Kupiłam wczoraj buty! zupełnym przypadkiem kupiłam buty ;-)) w końcu mam spokój z ubraniem dla mnie - brakuje mi tylko bielizny i etoli,

mierzyłam wczoraj welony, no za cholere się sobie w nim nie podobam, nie wiem czy to kształt twarzy, czy sylwetka, ale nic nie gra - w związku z czym zrezygnowałam z pomysłu na welon już definitywnie ))
Gratuluję postępów a zdjęcie butów już było?

Cytat:
wiem że dużo ale tak jest.. załączam jeszcze raz zdjecie, a co do zapowiedzi to musze zapłacić tylko w swojej parafii ale jeszcze nie wiem ile dowiem sie po spisaniu protokołu jak dostane list od ksiedza zeby w mojej parfii wygłoszone zostały zapowiedzi ale chyba bedzie to ok. 100zł z tego co sie zorientwałam..
Mnie się naprawdę podobasz w rozpuszczonych lokach

Cytat:
U nas się płaci osobno, tak myślę koło 100 zł organiście.

A tak wogóle, to .... smutno Byłam wczoraj u lekarza i coś jest nie tak. Muszę zrobić szczegółowe badania.
I jeszcze przyszła sukienka z allegro na jutrzejszy Panieński
(mam juz jutro Panieński) i mi nie pasuje muszę szybko dziś po pracy coś znaleźć na mieście. A najgorsze jest to, że wymyśliłam stylizację na lata 50 i teraz sama zostałam na lodzie
Stary 2012-06-01, 07:54   #4726
niki19
Zadomowienie

Cytat:

My jeszcze nie płaciliśmy na zapowiedzi ale u nas to koszt 100 - 150 zł

gratuluje zakupu butów

co do welonu to ja też raczej nie będę miała bo w ogóle mi nie pasuje , jak przymierzyłam to myślałam ,że padnę ze śmiechu

A właśnie dziewczyny które nie będą miały welonu ,czym zamierzacie rzucać podczas oczepin ? bukietem ? bo mi trochę szkoda bukietu

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
mnie gardło też od 3 dni boli- to przez tą pogodę głupią
no właśnie wszystko przez tą pogodę raz gorąco raz zimno , u mnie dzisiaj od rana leje i jest mega ziimno

Cytat:
mnie się te loczki które masz na zdjęciu podobają

haczyk7 - za wyniki badań , na pewno będzie ok

Edytowane przez niki19
Czas edycji: 2012-06-01 o 08:05
niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 08:06   #4727
Pradip
Zakorzenienie

Jak ja lubię jak mam tyle do przeczytania
Cytat:
Pradip - spacerów nie będzie Mamy zamiar się dobrze bawić Tylko zła jestem bo miałam zaplanowany strój a tu trza coś nowego wymyślać Mam zakaz jutro jechać do domu do rodziców bo tam wszystko ma być szykowane Mam być na 20 chyba w sobotę gotowa i tatuś ma mnie zawieść we wskazane miejsce TŻ wczoraj odpowiadał na jakieś pytania a miał taki ubaw że powiedział że mi współczuje Ma być Nas 13 osób i wszystkie zdrowo szalone więc boję się ich pomysłów
Ja będę jutro piekła babeczki dla każdej z Nas Muszę dziś zrobić zakupy żeby ładnie przystroić moje arcydzieła ciekawe co z tego wyjdzie

TŻ też ma kawalerski tego samego dnia w tym samym miejscu tylko w innej części ośrodka ale On kompletnie nic nie wie Ja chociaż wiem o domkach a On żyje w nieświadomości do końca

Przebój na sobotni wieczór panieński - http://lukashek112.wrzuta.pl/audio/4...11_by_lukashek
Deszcz nie deszcz imprezka zapowiada się pierwsza klasa już się nie mogę doczekać relacji z niej.
Cytat:
ja piłam po pół albo 1/3 bo bym pewnie padła ale ciekawych rzeczy się o TŻ cie dowiedziałam - w życiu nie przypuszczłam że na pytanie "czego nie może zabraknąć w lodówce" odpowie- żółtego sera obstawiłam piwo lub kabanosy (tym bardziej, że wyrób nabiałowy zawsze jest w lodówce)
chyba Twój przyszły mąż chciał sprawdzić wytrzymałość główki swojej przyszłej żonki
Cytat:
Gratuluje 100 dniówek dziewczynki zegar tyka
Ale jak to się stało że on zaczął tak tykać ze go nie słyszałam?!?
Czyli dziś już tylko 2 cyferki
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34430482]hej PM-ki!
Dziś tak szybko tylko podsumuję, miałam okorpny dzień w pracy
pradip
- jutro Ci wyślę welon, przepraszam, dziś go nie wzięłam bo miałam z rana spotkanie[/QUOTE]
Nie ma pospiechu a w pracy oby dziś było już lepiej
Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
100 dniówka to tak naprawdę nie wiele Wam brakuje , albo przy okazji okaże się ile jeszcze zostało rzeczy do zrobienia
ja kupiłam pudełko ale jednak zastanawiam się nad ładną torebką prezentową
no całe szczęście bo jak by było to listonosz by codziennie do Ciebie przychodził , w myslach widział by Cię w tej bieliźnie a co lepsze któregoś dnia może być mu w niej otworzyła
Niby niewiele a jednak tak długo...
Prędzej wcale by nie przychodził tylko uciekał gdzie pieprz rośnie
Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
pochwal się komplecikiem

no a moja koleżanka ma szwagierkę, która zaliczyła wpadkę....no i wtedy...wiadomo...szybki ślub....no ale niestety nie pobawiła się, bo ciągle miała mdłości i w toalecie siedziała....też podobno szybko poszła spać, bo nie wytrzymała

dzisiaj koleżanka z pracy pozyczyła mi długi welon...ae nie wiem czy go założę....kurde mam dylemat...myslałam aby długo założyć tylko do kościoła a potem zmienić na krótki...
Komplecik to dopiero po 22 do klubu wrzucam jak chcecie.
A ja raczej nie zdecydowałabym się na szybki ślub w ciąży. Pomimo że podoba mi sie PMka z brzuszkiem to jednak całkowicie sie nie zgadzam że jest to równoznaczne z szybkim ślubem jeszcze przed.
Czemu wahasz się co do welonu? Mój Tż namawia mnie na długi i też myślałam że zrobię tak jak Ty.
Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
U nas siwy dym - wciąż milion spraw do załatwienia, ale z dnia na dzień zostaje ich coraz mniej Dziś odebrałam suknię, dostałam przesyłkę z przecudowną biżu, uzupełniliśmy protokół u xiędza. Jutro szaleję na panieńskim, a TŻ w sobotę.
A Ty kochana nie zapomniałaś o czymś? Tyle nowych nabytków i żadnych zdjęć?!? Oj bo będzie
Cytat:
No i znów mnie ominęło Wrzuć do klubu tam już zapora przeciw szpiegowska i Tżtowa wiec nie musimy usuwać po chwili
Cytat:
przede wszystkim za tatę kolegi i za jego obecność na weselu też
Cytat:

My jeszcze nie płaciliśmy ale obawiam się ile nam krzykną...
Jakie kupiłaś?

No znów Wam epopeję strzelam a i tak nie wszystkie cytaty które zaznaczyłam mi się wkleiły.
Ja wczoraj wyciągnęłam Tza pod tą fontannę za placem teatralnym ale nas trochę rozczarowała Ale śmiesznie było. Siedzimy sobie gadamy m.in że mała ona jakaś i że ze środka wcale woda nie leci aż mnie Tż zaczyna ciągnąć do niej. No ok weszliśmy, kręcimy sie w samym środeczku, dostałam buziaka i wychodzimy a tu chlust poszła woda ze środka tam gdzie jeszcze przed 2 sekundami się wygłupialiśmy nasze miny musiały być nie złe .
A no i umówiłam sie z krawcową na zdjęcie miary
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 08:40   #4728
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Pradip -możesz mi wytłumaczyć jak dodałaś tą fotkę ? Bo ja rozumiem ,że mogę dodać linka to zdjęcia z neta ale w jaki sposób można dodać fotke z kompa ? bo ja nie łapę
Sorry ale sie pławiłam z Tzem w fontannie ale już Ci dziewczyny odpowiedziały
Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Tęskni mi się za Wami ale zupełnie nie mam czasu na wizażowanie...
I nam się tęskni za Tobą ale widzę ze nadal czuwasz nad naszą listą
Cytat:
Napisane przez Malinowa08 Pokaż wiadomość
dalismy tylko tym osobom co przyjechali z za granicy a reszte zaczniemy rozdawac gdzies koncem czerwca
A dużo macie zaproszeń do rozdania? My zaczęliśmy w maju i jeszcze trochę nam zostało a mieliśmy jakieś 60.
Cytat:
My ślubujemy w tej katedrze co Maxwellka i ona opowiadała że w dniu ślubu organista jej problemy robił bo nikt do niego nie przyszedł a ksiadz mu żadnych pieniędzy nie dał
Cytat:
Biedna leć do apteki po jakieś pastylki bo szkoda by było gdybyś sie rozchorowała. Ale dziś leje okropnie Nic mi sie nie chce w taką pogodę a musze scenariusz na jutro sklecić :/
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Zainteresował mnie ten klubik, jakie jest wpisowe do klubu i co trzeba zrobić by być jego członkiem???
Upiec ciasto i przybyć do każdej członkini na herbatkę a potem odezwać sie do Niki
Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
A tak wogóle, to .... smutno Byłam wczoraj u lekarza i coś jest nie tak. Muszę zrobić szczegółowe badania.
(mam juz jutro Panieński) i mi nie pasuje muszę szybko dziś po pracy coś znaleźć na mieście. A najgorsze jest to, że wymyśliłam stylizację na lata 50 i teraz sama zostałam na lodzie
Co się dzieje? Ale kiepsko sie czujesz? Leć kochana jak najszybciej na te badania.
A sukienkę jaką zamawiałaś i czemu Ci nie pasuje?

Cytat:

a dziewczyny ta szczotkę TT to lepiej kupić zwykłą czy kompaktowa? jakbym miała ja częściej pr przewozić? duża jest różnica w ich wielkościach?
Ja kupię najpierw zwykłą a skąd będziesz zamawiać?

Edytowane przez Pradip
Czas edycji: 2012-06-01 o 09:30
Stary 2012-06-01, 08:53   #4729
aisak42
Raczkowanie

dziękuję za wszystkie rady zostna loczki, teraz umówie sie na próbna fryz (dobrze ze ciocia fryzjerka bo bym chyba zbankrutowała na tych fryzurach próbnych ) i dzis zapisałam sie na paznokcie na 30.08 ślub za trzy miesiące a tyle rzeczy jeszcze mamy do załatwienia masakra jakaś

haczyk7 - no to musisz cos na szybkiego wymyśleć, może byc cięzko ale trzymam kciuk żebys cos znalazła.. no i leć jak najszybciej do lekarza zeby wszystko sie wyjasniło

pradip - zdjęcie jest ponownie pare postów wyzej..

dziewczynki powiedzcie mi jak sie akceptuje to zaproszenie bo kompletnie nie wiem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 09:08   #4730
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Cześć

aisak42 - rany strasznie dużo wg mnie

U nas organista 250 zl
kościelny -150
ksiądz coś ok 500 -600

więc łącznie ok 1000 zł

i u nas daje się każdemu osobno

Trzymam kciuku ,żeby z tatą waszego kolegi było ok

Mnie też od wczoraj boli gardło. Masakra jakaś.

W ogole to mam pytanie! Czy kupujecie jakieś buty na zmiane? Bo wszyscy dookoła mi mówią,że musze mieć i właśnie się zastanawiam czy szybko czegoś nie poszukać...

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 09:25   #4731
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

zapowiedzi 100 zł. Pokazuj buty

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:

ojoj a co ze zdrówkiem nie tak? nie martw się wszystko będzie dobrze
pokaż sukienkę-co Ci w niej nie pasuje? Rozmiar? kolor?

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:

W ogole to mam pytanie! Czy kupujecie jakieś buty na zmiane? Bo wszyscy dookoła mi mówią,że musze mieć i właśnie się zastanawiam czy szybko czegoś nie poszukać...
ja kupiłam baletki- tak na wszelki wypadek
Stary 2012-06-01, 09:35   #4732
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
pradip - zdjęcie jest ponownie pare postów wyzej..

dziewczynki powiedzcie mi jak sie akceptuje to zaproszenie bo kompletnie nie wiem
Z zaproszeniem widzę że już się uporałaś
Zdjęcie odnalazłam ale że decyzje już podjełaś to Ci tylko napiszę że dobrą już Ci wcześniej pisałam że mi sie podobasz w loczkach i zazdroszczę cioci fryzjerki...
Jakie chcesz pazurki?
Cytat:
Ja sobie daruję. Nie umiem chodzić w balerinkach po za tym szkoda mi sukni. Jak mnie zaczną boleć to poproszę męża (!!!) żeby mnie na rękach nosił
Stary 2012-06-01, 09:36   #4733
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:
Tak, ja kupiłam na zmianę jakby co, białe z allegro za 30 zł

Cytat:

Co się dzieje? Ale kiepsko sie czujesz? Leć kochana jak najszybciej na te badania.
A sukienkę jaką zamawiałaś i czemu Ci nie pasuje?

Cytat:

haczyk7 - no to musisz cos na szybkiego wymyśleć, może byc cięzko ale trzymam kciuk żebys cos znalazła.. no i leć jak najszybciej do lekarza zeby wszystko sie wyjasniło

Cytat:

ojoj a co ze zdrówkiem nie tak? nie martw się wszystko będzie dobrze
pokaż sukienkę-co Ci w niej nie pasuje? Rozmiar? kolor?[COLOR="Silver"]
Dzięki Ja się dobrze czuję myślę, że zrobię badanie krwi, wyjaśni się i będzię ok! trzeba być dobrej myśli

A sukienka jest taka: http://allegro.pl/wiosna-sukienka-gr...389705361.html

wszystko ok, tylko jest ZA KRÓTKA
Więc albo kupię coś innego, albo założę legginsy.

Edytowane przez haczyk7
Czas edycji: 2012-06-01 o 09:38
haczyk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 09:48   #4734
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli zamierzasz nosić szczotkę przy sobie to kup kompakt. Natomiast gdyby szczotka miała służyć głównie w domu, to zdecydowanie polecam wersję klasyczną - jest po prostu lepsza Nieco większa, ma trochę dłuższe ząbki, fajniej działa.

Cytat:

Cytat:
Na bank będę miała jakieś białe balerinki w razie czego, nawet gdybym miała ich nie założyć.

Jeśli nie będę miała welonu, to będę rzucała podwiązką

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:

Super jest! Dokąd Ci sięga? Jak już, to nie legginsy, tylko kryjące czarne rajstopy polecam Wyluzuj, to ma być impreza a nie wizyta w klasztorze, możesz pokazać nieco więcej uda

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 09:49   #4735
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Słońce przecież Ty na panieński idziesz wiec im krótsza tym lepsza
Sukienka jest klimatyczna i jak już to leginsy załóż jeśli masz się źle czuć albo lepiej rajstopy
Stary 2012-06-01, 09:59   #4736
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Matitka87 - a nie ma organisty w cenie kościoła? Ja bym dała max 200 zł, bez przesady

justiii87 - nad jeziorem w czasie deszczu może być fajnie, grunt to zabrać kalosze i dobry humor

szczesliwa25 - u mnie zapowiedzi 50 zł

aisak4
2 - mi się podoba najbardziej ta, gdzie panna ma wpięty różowy kwiat i druga, gdzie jest kokardka we włosach

Pradip
- w pracy źle.... welon spakowałam! siedzi w kopercie

Dziewczynki, ja dziś tak zarobiona, że nie wiem czy wejdę później więc:

1. wszystkie, które dzis i jutro balują na panieńskich - życzeę Wam świetnej zabawy, fantastycznych prezentów i samych niespodzianek tego wieczoru

2. wszystkie, które jutro ślubują - życzę słońca, żadnych chmurek, wsparcia w partnerze i samych łez szczęścia
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:04   #4737
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
T

super kiecka tak jak dziewczyny mówią- rajstopki załóż i już i będzie super

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 10:20   #4738
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
Upiec ciasto i przybyć do każdej członkini na herbatkę a potem odezwać sie do Niki
Za pieczeniem ciast nie przepadam, ale mogę coś innego wymyślnego upichić a herbatkę lubię

Niki ja chcę do waszego klubu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Przyjmiecie mnie ??

haczyk - Trzymamy kciuki, zobaczysz wszystko będzie ok, pewnie jesteś przemęczona i zestresowana i to przez to!
A kiecka super, a dziewczyny słusznie zauważyły, że to impreza, wieczór panieński a nie msza w kościele. Baw się dobrze pokaż nogę

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 10:38   #4739
haczyk7
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Super jest! Dokąd Ci sięga? Jak już, to nie legginsy, tylko kryjące czarne rajstopy polecam Wyluzuj, to ma być impreza a nie wizyta w klasztorze, możesz pokazać nieco więcej uda
Cytat:
Słońce przecież Ty na panieński idziesz wiec im krótsza tym lepsza
Sukienka jest klimatyczna i jak już to leginsy załóż jeśli masz się źle czuć albo lepiej rajstopy
Cytat:
super kiecka tak jak dziewczyny mówią- rajstopki załóż i już i będzie super
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
haczyk - Trzymamy kciuki, zobaczysz wszystko będzie ok, pewnie jesteś przemęczona i zestresowana i to przez to!
A kiecka super, a dziewczyny słusznie zauważyły, że to impreza, wieczór panieński a nie msza w kościele. Baw się dobrze pokaż nogę
Hihi, ale ona jest baaaaaardzo krótka Wiecie, jak stoję i się nie ruszam, jest ok, ale jak się schylę... to mi wszystko mi z tyłu widać. To był rozmiar uniwersalny, a mam 170 cm wzrostu i to może przez to.
A myślicie że do tej biało- ceglanej czarne rajstopy będą ok?
Tak mnie podniosłyście na duchu, bo już się liczyłam z kolejnym wydatkiem (na pewno nie pierwszorzędnym).

Kochane
Stary 2012-06-01, 10:41   #4740
mayeczka87
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34430482]hej PM-ki!

mayeczka
- mi się podobają te:
1. http://allegro.pl/welon-slubny-2-w-1...383072585.html
[/QUOTE]

Mam go na oku właśnie

Cytat:
Gratuluję postępów a zdjęcie butów już było?

Mnie się naprawdę podobasz w rozpuszczonych lokach
Sukienki możesz znaleźć w MOHITO, oni mają dużo rzeczy w stylu lat '50 itp...

Aaaaa....!!! Dzwonili z salonu i 13 czerwca mam 1 przymiarkę Kurcze, trochę późno... nie wiem czemu nie w przyszłym tygodniu, mam nadzieję, że się wyrobią, bo nie wiem czy suwaka na wiązanie nie przerobię...

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości