|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Przy facetach własnie tak głupio, ja też przy męzu się wstydze takich rzeczy :P Niech on właśnie myśli, że żona nic ze sobą nie robi i jest naturalnie taka "piękna" Odpowiedziałam na zaproszenie i dziękuję ![]() Ujrzałam na zdjęciach jakiegoś chudzielca ![]() jeśli to Ty to ja nie rozumiem i nie zrozumiem dlaczego chcesz schudnąć??? i z czego przede wszystkim???---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
jeszcze nie widziałam żeby ktoś taki miał super! skarpetki fajne, jak za ta cene to warto Noo a włoski śliczne rosną ładnie i widać że są zdrowe Trochę cierpliwości i ujrzysz mega długie włosiska ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Cytat:
Może i nie ucieknie, ale całować mu się odechce może..... to na prawde jest strasznie nie przyjemne :/ zwłaszcza jak jeszcze jedzenie powłazi w aparat hahaha będziesz musiała ciągle szorować zęby
|
|
#4382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Pokreciłam godzinke hula hop przy jakims programie o rzucaniu palenia przez dzieci, masakra chlopiec w wieku 9 lat zaczął palic w wieku 13 lat palił juz półtorej paczki dziennie niestety nie wiem czy rzucił czy nie, bo mnie mama sprzed tv wygoniła
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazalabym ci o co chodzi nie bede robic zdjec bo wiocha :P To mnie załamałaś
|
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Monia ee ja i tak bym nie poszła
co z tego, że dużo widział jak mojej nie widział Do babki to tak jakoś inaczej nie trafiłam jeszcze na nie przyjemną ( jedynie na taką która mnie opier.ni.czyła, że za chuda jestem Dziękuję haha ja to nieraz wyskoczę z takimi pazurkami, że babki w sklepie mnie zaczepiają ale dobrze się czuję w takich wyrazistych kolorach ![]() A co do włosów to dziękuję ale boję się, żeby mi nie brakło cierpliwości ![]() Agunia dziękuję kochana
|
#4385 |
|
Zadomowienie
|
medzik jak nie są długie, jak widzę że są
moje mają 57cm a Twoje to ponad 60 na pewno co? A Twoje są tak samo ładne jak moni i coctail tylko krótsze ![]() coctail mój kolega w poniedziałek miał zakładany aparat i mówił że bardzo zęby bolą na początku, dziś gadaliśmy to mówi że już coraz mniej ale przez pierwsze 2 dni to nie mógł za bardzo jeść ale jak trzeba to trzeba
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem o co chodzi Ojj nie łam się To co Ci napisałam to były moje odczucia podczas całowania się z "aparatem" ale może Twój tż nie będzie miał z tym problemu
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Mureczko ja miałam 61 w marcu przed fryzjerem i obcięłam 3 cm do 58, a teraz mam 61,5 cm
![]() Jeszcze raz dziękuję ale twoje też naprawdę są śliczne
|
#4388 |
|
Zakorzenienie
|
Wariatki no!!!
Co żeście Wy dzisiaj brały?! a dopiero usiadłam na mam dość a jutro do pracy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kij tam że boli na początku ;p Kiedy całowanie nie bedzie fajne Antananariwa ratuj i powiedz ze mozna sie normalnie całować Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-06-01 o 21:46 |
|||
|
|
|
#4390 |
|
Zadomowienie
|
heroine rozumiem Cię, ja też się załamałam jak przyszłam
jutro do pracy musisz iść biedna kiedy Ty się wyśpisz dziewczyno?! Tylko raz w tygodniu możesz pospać ![]() medzik no to masz sporo dłuższe ode mnie widzisz, chciałabym mieć takie już w sumie miałam już 60cm ale obcięłam, no ale co było zrobić innego z takimi zniszczonymi ale ważne że w ogóle rosną nam nie ma za co tylko prawdę powiedziałam ![]() A dziś używam po raz 4 olejku A jutro zobaczę jak z łupieżem czy może mam go mniej
|
#4391 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej baby,
Fajnie nastukałyście . Byliśmy na basenie , super było! . Nie mogę uwierzyć ,że ja z 2 lata na basenie nie byłam, teraz będziemy chodzić reguralnie. Tylko ,że po basenie zjadłam tortillę w barze przy basenie. Byłam tak głodna ,że nie mogłam się oprzeć. Do tego wypiłam pół litra coli zero , ona ma 1 kalorię , ale sama chemia .Coctail , nosiłam aparat .Powiem Ci ,że lepsze rzeczy wyprawiałam niż całowanie i małż nigdy nie narzekał Monia ,może ten chłopak słabo dbał o higienę jamy ustnej ,że masz takie wspomnienia. Hej , heroine! Mój tż też jutro idzie do pracy . Za to pewnie masz wolne czw i pt - czyli długi weekend się szukuje !!! Nie ma tego złego
Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-06-01 o 21:59 |
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail nie, moja mama do niej chodzi i ciotki a ja mądra poszłam do pani S.
kazała mi przytyć 10 kg Mureczko ja też po podcięciu miałam podobnej długości więc nic się nie martw teraz będziesz olejować to zobaczysz jakie będą fajne i zdrowe ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Heroine biedna Ty ![]() Aisza woda bardzo wyciąga, ja to zawsze taka głodna jestem jak nie wiem
|
#4393 |
|
Wtajemniczenie
|
Medzik ,no bardzo długie masz te włosy
.Monia , ja też z uchem do laryngologa nie chodzę ,bo zanim bym się dostała ,to można wykitować. Po prostu pediatra antybiotyk wypisuje. Ale jak już go nie boli , to ok. Antananariwa , nie mogę przeczytać poprawnie twojego nicku , analfabetka ze mnie ,muszę kopiowac . Daj spokój , sama mówisz ,że tłuszczu tam nie ma , więc nie marudz. Na pewno piękną masz figurkę.Proszę was jednak o te zdjęcia ćw z agrafka, bo próbowałam odszukać je ,ale to jak szukać igły w stogu siana biorąc pod uwagę tempo drukowania maniaczek
|
|
|
|
#4394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moja to nawet mnie pytala zmartwiona czemu mam takie czerwone pachy ![]() Dziewczyny http://szpileczki.com/?s=30692
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-06-01 o 22:35 |
||
|
|
|
#4395 | ||
|
amor vincit omnia
|
też tak myslałam... aż nie potrzebowałam na gwałt lekarza, bo złpałam mega infekcję itd.. .i bylo mi obojętne do kogo pójde byle coś z tym zrobił, bo funkcjonowac się nie dało
a dziś poszłam do zupełnie nowej babki i cholera- genialna jest! zabawna, kolorowa (osobowość i strój ) no i kompetentna. wreszcie cudowny lekarz i to na nfz ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- wszystko ok, nawet bardzo ok jak to pani doktor powiedziała dostałam receptę no i najwazniejsze... znalazłam wreszcie zaufanego, fachowego lekarza ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- jak ja Ci zazdroszczę takich cudnych paznokci ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
ja nie wiem co one za dopalacze biorę, ze tyle skrobią a rano wybywam więć... już wiem co będę robić jak wróce... będę rpzez tydzień nadrabiać pewnie
|
||
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To super że wszystko ok Ja nawet nie wiem ile mi tabsów w aptece zostało Zawsze mi pisały na karteczce a teraz nie ;/
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-06-01 o 22:43 |
|
|
|
|
#4397 | ||
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
ale to wkestia czasu i obserwacji.---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam Was dziewczynki, ale brak mi sił
idę spać... mam nadzieję, że jutro będę mieć więcej energii... ![]() Kochane jesteście dobrej nocy Wam życzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Papa!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4400 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
zrobiłabyś sobie tylko wiecej biedy niż to warte. miesiąc to żadna róznica i tka bierzesz je już dlugo pewnie więc przerwa miesięczna by Ci abrdziej zaszkodziła niż kontynuowanie... nie słuchaj takich madrych 'koleżanek'
|
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twojej nie widział hehehe Noo ja kilka razy byłam prywatnie u lekarzy to zawsze tacy mili że szok, dlatego dziwne że ta babka taka nie miła. Fajne pazury to Cie zaczepiają pewnie też takie chcą ![]() Ja sobie teraz z Oriflame zamówiłam dwa lakiery - neonowy pomarańcz i róż na lato uwielbiam takie pazurki mieć No wyjścia nie masz cierpliwa musisz być i tyle. Tobie szybko włosy rosną więc długo nie będziesz musiała czekać
|
|
#4403 |
|
amor vincit omnia
|
odradza się przerwy krótsze niż 3 mies, bo krótsze rozregulowują cykl... odstawiasz i nagle wracasz- organizm głupieje. w szczegolnych przypadkach robi się krótkie rpzerwy- np gdy niezbędne jest badania poziomu jakiegoś hormou np którego w trakcie brania nie da rady zmierzyć prawidłowo. poza tym jak nic się nie dzieje- przerwy nie są zalecane.
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4405 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo daj sobie spokój z odpisywaniem, albo odpisz tylko tam gdzie widzisz swoje pseudo grubą czcionką ja tak najczęściej robię A najlepiej to idź spać skoro rano wstajesz i jutro po odpisujesz :P ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4408 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rok temu ostatnio w Sopocie w aquaparku. Strasznie bym sobie poszła. Ojj tortilla się nie przejmuj po basenie to ja wiem jak się jeść chce!! woda strasznie wyciąga Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- ojj zaraz straszy ostrzegam tylko że może Twój TŻ być niezadowolony ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
masz już z głowy Teraz na mnie kolej.... ginekolog i laryngolog u mnie konieczny :/ JA mam tez takiego ginekologa zaufanego i strasznie fajnego Poza tym świetnie leczy i nawet prywatnie się ciężko dostać do niego bo ma tyle pacjentek :/ Dzięki Eldo No Baśka!! słuchaj się Moni!! ja wiem co mówię ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
Jak będę u niej to poczytam i zobaczę.Ale co do tej białej pianki z mleka która jest na samej górze kawy to jest okropna z Nescafe, strasznie gorzka :/ ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- No miejmy taka nadzieję ![]()
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja już w pracy pije drugą kawę i staram się nie zasnąć zaraz Was trochę poczytam, bo tyle tego jest spamerki jedne szkoda, że nam nie płacą za to pisanie na forum
|
|
|
|
#4410 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nosiłam jakieś 1,5 roku, nie pamiętam dokładnie, ale na pewno dłużej niż rok, ale krócej niż 2 lata. Jasne że można ![]() Cytat:
. A da radę takim stałym wyciągnąć ten tył? Ja miałam wystające jedynki i żeby mi się zmieściły to nie wyciągali mi tyłu tylko usunęli czwórki Ale i tak było warto ![]() Cytat:
![]() A jakie piękne włosy Widać że bardzo dbasz Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

No i niech lepiej myśli że ja taka gładka i pachnąca naturalnie

jeśli to Ty to ja nie rozumiem i nie zrozumiem dlaczego chcesz schudnąć??? i z czego przede wszystkim???

ale cieszę się, że nie muszę ich wcale prostować i nawet dobrze wyglądają 
super!

niestety nie wiem czy rzucił czy nie, bo mnie mama sprzed tv wygoniła

ale jak trzeba to trzeba

kiedy Ty się wyśpisz dziewczyno?! Tylko raz w tygodniu możesz pospać
ale ważne że w ogóle rosną nam
w barze przy basenie. Byłam tak głodna ,że nie mogłam się oprzeć. Do tego wypiłam pół litra coli zero
, ona ma 1 kalorię , ale sama chemia .

.

ale to wkestia czasu i obserwacji.
zaraz Was trochę poczytam, bo tyle tego jest