|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Antananariwa własnie obejrzałam Twoje fotki
nie wiem kompletnie z czego sie odchudzasz jak dla mnie masz swietna figureNo w koncu w domku i weekend ![]() Słucham sobie muzyczki i zabieram w koncu za sprzatanie, bo z rowerka nici dzisiaj, bo wieje wiatr i sie na deszcz co chwile zbiera
|
#4352 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
medzik o to rób rób zdjęcie bo wiesz że ja tu czekam na nie
![]() Jednak nie poszłam spać, a teraz to już za późno bo ćwiczyć trzeba
|
#4353 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
matko jakie ty masz noooogi Cytat:
![]() U mnie jest z czego bo i nogi, i plecy, to one powodują że talia tak wygląda, bo z przodu już takiego efektu nie ma Cytat:
![]() Powiedziała ta która ma Ty to masz talię i obłędne włosy. A w stylizacji na Larę, nie wiem czy nie podobasz mi się bardziej od oryginału Edytowane przez Antananariwa Czas edycji: 2012-06-01 o 17:41 |
|||
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow no ale nic w tym dziwnego, no bo jak mozna nas NIE kochać? ojj do kobiety to ja bym chyba nie poszła.... byłam kiedyś u takiej jednej.... straszna zołza i nie delikatna! Jakby kurde nie wiedziała że każde badanie jest bolesne, przeciez sama jest kobietą jędza jedna! :/ Dajesz radę w kliku wątkach pisać???? ja pierdziele.... ja pisałam przez kilka dni w wątku o kotach ale nie dałam rady.... musiałam zrezygnować bo czasu brakowało mi ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
Ja domowych pizzy nie lubię :P Cytat:
współczuję phiii już to wiemy hehehehe widzę, że bardzo chcesz być na rozpoczęciu nowego wątku i aż Ci się to po nocach śni
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale sie ciesze umówiłam sie w końcu do ortodonty już we wtorek mam wizyte
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wolę nim nie rzucać bo może się rozpaść na kilka częsci i co wtedy??? Nie podczas snu.... poszedł po jakąś zabawkę i jakoś tak się wywrócił ![]() Byłam grzeczna dostanę prezent?? heheheh głodnemu chleb na myśli Ty to kochasz słodycze co?
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Mmm zrobiłam sobie kawe i dosypałam nesquika :mniam :
|
|
|
|
#4359 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale super prezent!!!! gratuluję!!! oby juz ta szóstka nie wróciła Z Kolinkiem dobrze, nic go nie boli na szczęście, Oskar na ucho juz tez nie narzeka, przestało go boleć W moim mieście niema żadnego laryngologa, musze jechać 20 km i tylko prywatnie a to koszt 100 zł bo jak bym chciała na książeczkę to 1,5 miesiąca się czeka także póki go nie boli to jest dobrze chyba? poczekam i zobaczę ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Ja tego z Oriflame na noc cudowny jest i tani jak barszcz w promocji !!! W poprzednim katalogu go za 7 zł kupiłam (cena dla konsultantów) i zobacz jakie ma opinie! http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=20564 ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
szkoda własnie że takie drogie :/ A dziękuję synuś dobrze się czuję, główka nie boli Cytat:
cud że nic mu się nie stało...No muszę się zarejestrować, w następnym tygodniu może prywatnie pojadę gdyby nie udało mi sie zarejestrować. ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
No biedny niuniek ale jest dziś ok, nie boli go główka Nie ma za co kochane dzieci mam nadzieję że baloniki się podobały
|
|
#4360 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale jakbyś była najedzona to by Cie mniej ciagnęło, musisz może troszkę wiecej jeść na kolację, bo pewnie jesz tyle co twój jeż ![]() Ojj o wypadek to nie trudno u małego dziecka... trzeba mieć oczy dookoła głowy :/ Cytat:
wieczorem dzieci nie śpią więc ich nie zostawię samych bo może źle to się skonczyć...... no i muszę robic sobie SPA gdy dzieci już śpią :/ niema za co dziecinko ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
jak wypróbujesz ten diohespan to napisz czy pomogło ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Cytat:
w następnym tygodniu pójdę !!! juz na 10000%---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
Ja to chyba bardziej zakompleksiona od Ciebie jestem oooo to będziecie się razem owijać chciałabym to normalnie zobaczyć ![]()
|
|
#4361 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co ty gadasz??? JA tam widzę piękną Pannę młodą i jaką zgrabną!!! Czekam na relacje z wesela i ślubu ![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- no wyglądają podobnie ale smakują troszkę inaczej tatar mniej lubię, metkę ubóstwiam ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
Ja bym nie wytrzymała do jutra albo zmierz się dziś i jutro i porównasz ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
nienawidzę siebie za to!!!!!!!!---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
Przegotowana woda choć jest pozbawiona wszelkich minerałów to przynajmniej niema w sobie chemii i lepiej organizm ją toleruje Kupię na pewno Powinnaś troche mleka dodawać, nawet takiego 0,5% tł. kawa bez mleka wytrąca z organizmu wapń i mogą zacząć psuć się zęby, kości też dostaną po dupie, zwłaszcza że pijesz dużo tej kawy. ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
nooo poproszę foteczkę ja tez uwielbiam stopki ![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- No dokładnie bo sam ekspres to akurat ma tu najmniej do "gadania" hehe smak kawy dają przecież kapsułki Kup sobie w saszetce 1 kawkę z Jacobs i 1 saszetkę tej samej kawy z Nescafe I stwierdzisz która Ci bardziej smakuje wiem, że to nie to samo co kawa z ekspresu ale będziesz wiedziała która firma bardziej Ci smakuje
|
|
#4362 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on po prostu się o coś przewrócił bo pełno zabawek leżało na podłodze :/ A Twojej malutkiej nic się wtedy nie stało?? kurde podczas snu to musi być straszny szok dla dziecka jak spadnie z łózka Muszę iść do gina koniecznie.... mi się włąsnie po powrocie do domu nic nie wyregulowało tylko jeszcze gorzej rozregulowało wiem, że będe musiała hormony brać bo inaczej to wątpię że da się to wyregulować zwłaszcza że od lipca znowu jadę do Niemiec.... :/Noo spróbuj i faktycznie lepiej sie ukrywać przed facetem bo on może tego "nie zrozumieć" Czemu ja fotek nie widzę???? Cytat:
Ajj szkoda tych dzieci ja na takie rzeczy patrzec nie mogę nawet bo mi się ryczec chce.....---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
A ja tam lubię do facetów chodzić są o wiele milsi i bardziej cierpliwi wytłumaczą wszystko powoli i dokładnie ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- JEZUUU nadrobiłam Was czy mi się wydaje?? padam!! Chcecie mnie wykończyć?????????????? ![]() była moja mama, posiedziała chwilę i poszła. Z dzieciakami dzisiaj mamy wyżerę.... na stole stoją różne ciastka, czekoladki, czipsy, żelki, lody mam już dość
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
W każdym supermarkecie
---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Zaproś mnie do znajomych !
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Jesssuuu ale się najadłam chyba zaraz pęknę
zjadłam dwa rogale z masłem, świeżuteńkie prosto z pieca aż mnie brzuch boli z objedzenia ale pal kij w końcu Dzień dziecka jest także można sobie pozwolić tym bardziej, że jednak dziś nie idziemy na pizzę ![]() Mureczko włoski urosły mi tylko 0,5 cm zrobiłam zdjęcia, to znaczy Tż zrobił zaraz wrzucę ![]() Monia no coś Ty, ja bym w życiu nie poszła do faceta bym chyba umarła ze wstydu na tym fotelu
|
#4366 |
|
Zadomowienie
|
Jezuuuuuuuuu ale Wy tu piszecie jak szalone
![]() przeczytałam z grubsza Was . W końcu mam czas by tuu napisać ! bo ostatnio taka zalatana jestem że brakuje mi dnia i czasu Ale wiecie wciąż stosuje dietę lekarza i w ogole mnie brzuch nie boli :O !! do tego przestałam pić prawie słodkie wody !! ![]() z czego jestem dumna !! i Witam nowe Dziewuszki |
|
|
|
#4367 | ||||
|
Raczkowanie
|
Poważnie. Ty masz 1,68m wzrostu? Na zdjęciach wyglądasz na wysoką. Jak schudniesz z d.upy to co z ciebie zostanie? Patyczek
Cytat:
Cytat:
No i niech lepiej myśli że ja taka gładka i pachnąca naturalnie Odpowiedz na moje zaproszenie to zobaczysz Cytat:
Też kiedyś nosiłam aparat, jeśli są wskazania to naprawdę warto Już ![]() Cytat:
Ważyłam już w okolicach 50 kg i wtedy miałam takie fajnie szczupłe uda, no i zaczęłam sobie folgować Ja też już w domu, po obiedzie, a w zasadzie obiado-kolacji. Frittata pycha Robiłam pierwszy raz i za krótko robiłam warzywa bo miały jeszcze sporo wody, ale i tak było przepyszne. Ale i zgrzeszyłam z masłem i serem żółtym zjadłam. To sobie zrobiłam prezent na dzień dziecka |
||||
|
|
|
#4368 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik dałam Ci głosik
![]() |
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z okazji dnia dziecka zafundowałam sobie pierozki
![]() no i koktailik truskawkowy na kolacyjke wypiłam przed chwilka ![]() Zaraz ide troche pocwiczyc
|
#4370 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moze przez buty takie wrażenie Oo długo nosiłaś aparat i jaki?
|
||
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka witaj kochana
w końcu jesteś ![]() Dobra dodaję zdjęcia pazurki, skarpetki i włoski ![]() Monia takie łooo : ![]() ![]() Włosy, muszę powiedzieć, że już coraz bardziej zaczynają mi się podobać mogłyby być jeszcze dłuższe ale cieszę się, że nie muszę ich wcale prostować i nawet dobrze wyglądają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Zelka dziękuję ślicznie za głosik
|
#4372 |
|
Raczkowanie
|
meeedzik masz strasznie ładne włosy
czemu ja mam takie dziwne coś a'la Chopen![]() Mam do Was prośbę gigant. Nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego, co stworzyłyście tutaj, a nie udzielam się też jakoś strasznie, ale skoro już tutaj jestem, to chciałabym prosić o jakiś sprawdzony... obiad Taki, który można zrobić na jedną osobą i który nawet takie antytalencie jak ja może samo zrobić. Myślałam o jakiejś surówce i czymś niemięsnym, ale nie bardzo mam pomysł co
|
|
#4373 |
|
Zadomowienie
|
raaaany madziaaa
prze-pię-kne !!! Jeszcze niedawno miałyśmy prawie równe a teraz masz już takie długie, kiedy one tak urosły?! I jakie zdrowe, teraz mogą sobie rosnąć nawet wolniej bo i tak pięknie wyglądają
|
#4374 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() widze że wysoko jesteśś |
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Lorenail dziękuję
![]() A co do obiadu, to ja często robię warzywa na patelnię z jajkiem i wychodzi taki placek jak pizza albo może brokuł + pierś z kurczaka ja też nie jestem kucharzem za dobrym, a to trudne nie jest ![]() Murka no coś Ty, nie są wcale długie, przecież mamy prawie takiej samej długości ile masz cm od czoła? nie przesadzaj kochana, przecież tu Monia i Cocktail to mają piękne ja się przy nich chowam z moimi ![]() Dziękuję ślicznie, bo to bardzo miłe, że ktoś docenia moje włoski, sporo im teraz poświęcam czasu więc powinny się odwdzięczać ![]() Zelka jestem na bezpiecznej pozycji dzięki dziewczynom Dziękuję ale przy Twoich to ja mam takie ni w 5 ni w 10
|
#4376 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka za 10 cm to będą moooże cudowne
Dziękuję
|
#4378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w mieście dużo koleżanek nosi aparat, nie które bo muszą, inne bo chcą być modne. Większośc narzeka że strasznie dziąsła i szczęka od aparatu boli. Pamietam kiedyś jak pocałowałam się z chłopakiem który nosił aparat, jezuuuu jakie to było straszne... do dzisiaj mi nie dobrze na samą myśl i bolą mnie usta od jego drutów hahahaha No własnie dziwne, że faceci wybierają taki zawód ale mimo wszystko potrafią być świetni w tym co robią ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
a że facet no to co :P on widział milion razy już takie rzeczy
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy wiesz o co chodzi Nie załamuj mnie bo tz ode mnie ucieknie |
|
|
|
|
#4380 |
|
Wtajemniczenie
|
motywujące... moja sasiadk, patrze jak dala rade.. teraz wyglada przepieknie http://www.chudniesz-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/p...karolina-galek tak wyglada http://www.facebook.com/photo.php?fb..._t=photo_reply
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

nie wiem kompletnie z czego sie odchudzasz
jak dla mnie masz swietna figure

no już się udało :P
wszystko inne mi się podoba tylko ten brzuch, wiem wiem że Wam się podoba no ale wiesz sama jak to jest, każda z nas ma coś takiego nad czym chce popracować 

Co ty gadasz??? JA tam widzę piękną Pannę młodą i jaką zgrabną!!! 
zjadłam dwa rogale z masłem, świeżuteńkie prosto z pieca