Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-01, 20:07   #4381
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
Małej na szczęście nic się nie stało. Ona tak jakby zjechała po kołdrze na ziemię, z tym że główką w dół. Łóżko na szczęście mamy niewysokie, tak że brzuszek i nogi były na łóżku, ale głową uderzyła w podłogę i huk był taki że myślałam że zawału dostanę. A i ona przestraszyła się dość mocno.

No ja wolę jak widzi efekt końcowy, jakoś tak przy nim mi głupio No i niech lepiej myśli że ja taka gładka i pachnąca naturalnie

Odpowiedz na moje zaproszenie to zobaczysz
no to dobrze, że nic jej sie nie stało. Ojj wyobrażam sobie jak musiała się bardzo przestraszyć. Dorosły człowiek prawie zawału dostaje gdy spadnie z łóżka a co dopiero dzieciątko.

Przy facetach własnie tak głupio, ja też przy męzu się wstydze takich rzeczy :P Niech on właśnie myśli, że żona nic ze sobą nie robi i jest naturalnie taka "piękna"

Odpowiedziałam na zaproszenie i dziękuję
Ujrzałam na zdjęciach jakiegoś chudzielca jeśli to Ty to ja nie rozumiem i nie zrozumiem dlaczego chcesz schudnąć??? i z czego przede wszystkim???

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Dobra dodaję zdjęcia pazurki, skarpetki i włoski

Monia takie łooo :

Włosy, muszę powiedzieć, że już coraz bardziej zaczynają mi się podobać mogłyby być jeszcze dłuższe ale cieszę się, że nie muszę ich wcale prostować i nawet dobrze wyglądają

-
Ale fajny kolorek pazurów jeszcze nie widziałam żeby ktoś taki miał super!
skarpetki fajne, jak za ta cene to warto
Noo a włoski śliczne rosną ładnie i widać że są zdrowe
Trochę cierpliwości i ujrzysz mega długie włosiska

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
motywujące... moja sasiadk, patrze jak dala rade.. teraz wyglada przepieknie http://www.chudniesz-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/piloci/karolina-galek tak wyglada http://www.facebook.com/photo.php?fb..._t=photo_reply
no super przemiana! na twarzy widać dużą różnice. Teraz o wiele ładniejsza jest

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Aż strasznie krzywych nie mam ale mam wystające trójki i od 4-7 musze wyciagnąć bardziej do łuku Nie wiem czy wiesz o co chodzi

Nie załamuj mnie bo tz ode mnie ucieknie
wystające trójki to wiem o co chodzi a z tymi dalszymi zębami co musisz robić???? chodzi Ci żeby były węższe ? prawy rządek zębów i lewy żeby były bardziej do środka tak?

Może i nie ucieknie, ale całować mu się odechce może..... to na prawde jest strasznie nie przyjemne :/ zwłaszcza jak jeszcze jedzenie powłazi w aparat hahaha będziesz musiała ciągle szorować zęby

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:09   #4382
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Zelka witaj kochana w końcu jesteś

Monia takie łooo :

Włosy, muszę powiedzieć, że już coraz bardziej zaczynają mi się podobać mogłyby być jeszcze dłuższe ale cieszę się, że nie muszę ich wcale prostować i nawet dobrze wyglądają

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Zelka dziękuję ślicznie za głosik
Świtny kolorek pazurkówa włoski jakie juz masz długie
Cytat:
Napisane przez Lorenail Pokaż wiadomość
meeedzik masz strasznie ładne włosy czemu ja mam takie dziwne coś a'la Chopen

Mam do Was prośbę gigant. Nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego, co stworzyłyście tutaj, a nie udzielam się też jakoś strasznie, ale skoro już tutaj jestem, to chciałabym prosić o jakiś sprawdzony... obiad Taki, który można zrobić na jedną osobą i który nawet takie antytalencie jak ja może samo zrobić. Myślałam o jakiejś surówce i czymś niemięsnym, ale nie bardzo mam pomysł co
Mozesz sobie zrobic młode ziemniaczki do tego jajko sadzone + jakies warzywka np. fasolka szparagowa, mizeria, pomidor z ogórkiem i cebulka wymieszane, ogolnie suróweczke jaka lubisz

Cytat:
motywujące... moja sasiadk, patrze jak dala rade.. teraz wyglada przepieknie http://www.chudniesz-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/piloci/karolina-galek tak wyglada http://www.facebook.com/photo.php?fb..._t=photo_reply
Wow! swietnie wygląda , a buzia jak jej sie zmieniła poprostu nie do poznania

Pokreciłam godzinke hula hop przy jakims programie o rzucaniu palenia przez dzieci, masakra chlopiec w wieku 9 lat zaczął palic w wieku 13 lat palił juz półtorej paczki dziennie niestety nie wiem czy rzucił czy nie, bo mnie mama sprzed tv wygoniła

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:14   #4383
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
wystające trójki to wiem o co chodzi a z tymi dalszymi zębami co musisz robić???? chodzi Ci żeby były węższe ? prawy rządek zębów i lewy żeby były bardziej do środka tak?

Może i nie ucieknie, ale całować mu się odechce może..... to na prawde jest strasznie nie przyjemne :/ zwłaszcza jak jeszcze jedzenie powłazi w aparat hahaha będziesz musiała ciągle szorować zęby
on sa za bardzo do srodka musze je wyciagnac zeby bylo je widac przy usmiechu pokazalabym ci o co chodzi nie bede robic zdjec bo wiocha :P

To mnie załamałaś
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:28   #4384
meeedzik
Zakorzenienie

Monia ee ja i tak bym nie poszła co z tego, że dużo widział jak mojej nie widział jeszcze trafię na jakiegoś zboczeńca i tyle będzie
Do babki to tak jakoś inaczej nie trafiłam jeszcze na nie przyjemną ( jedynie na taką która mnie opier.ni.czyła, że za chuda jestem już nie pójdę do niej tym bardziej, że byłam prywatnie to powinna być milsza )
Dziękuję haha ja to nieraz wyskoczę z takimi pazurkami, że babki w sklepie mnie zaczepiają ale dobrze się czuję w takich wyrazistych kolorach
A co do włosów to dziękuję ale boję się, żeby mi nie brakło cierpliwości

Agunia dziękuję kochana
Stary 2012-06-01, 20:29   #4385
murka04
Zadomowienie

medzik jak nie są długie, jak widzę że są moje mają 57cm a Twoje to ponad 60 na pewno co? A Twoje są tak samo ładne jak moni i coctail tylko krótsze
coctail mój kolega w poniedziałek miał zakładany aparat i mówił że bardzo zęby bolą na początku, dziś gadaliśmy to mówi że już coraz mniej ale przez pierwsze 2 dni to nie mógł za bardzo jeść ale jak trzeba to trzeba

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:35   #4386
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
on sa za bardzo do srodka musze je wyciagnac zeby bylo je widac przy usmiechu pokazalabym ci o co chodzi nie bede robic zdjec bo wiocha :P

To mnie załamałaś
aaa czyli na odwrót niż myślałam wiem o co chodzi

Ojj nie łam się
To co Ci napisałam to były moje odczucia podczas całowania się z "aparatem" ale może Twój tż nie będzie miał z tym problemu

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-01, 20:36   #4387
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko ja miałam 61 w marcu przed fryzjerem i obcięłam 3 cm do 58, a teraz mam 61,5 cm
Jeszcze raz dziękuję ale twoje też naprawdę są śliczne

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 20:41   #4388
heroine86
Zakorzenienie

Wariatki no!!! Co żeście Wy dzisiaj brały?! Robię bunt jak Murka i NIE!!! nie nadrabiam! boooosze, przecież ja bym do rana siedziała a dopiero usiadłam na cały dzień na nogach dziś mam dość a jutro do pracy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:44   #4389
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Monia ee ja i tak bym nie poszła co z tego, że dużo widział jak mojej nie widział jeszcze trafię na jakiegoś zboczeńca i tyle będzie
Do babki to tak jakoś inaczej nie trafiłam jeszcze na nie przyjemną ( jedynie na taką która mnie opier.ni.czyła, że za chuda jestem już nie pójdę do niej tym bardziej, że byłam prywatnie to powinna być milsza )
Dziękuję haha ja to nieraz wyskoczę z takimi pazurkami, że babki w sklepie mnie zaczepiają ale dobrze się czuję w takich wyrazistych kolorach

Agunia dziękuję kochana
Byłas u Pani W. ? Jeśli tak to dla mnie zawsze miła na mnie nie krzyczy

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
coctail mój kolega w poniedziałek miał zakładany aparat i mówił że bardzo zęby bolą na początku, dziś gadaliśmy to mówi że już coraz mniej ale przez pierwsze 2 dni to nie mógł za bardzo jeść ale jak trzeba to trzeba
No brat mojego tż miał pare dni temu zakładane to wiem o co kaman

Cytat:
aaa czyli na odwrót niż myślałam wiem o co chodzi

Ojj nie łam się
To co Ci napisałam to były moje odczucia podczas całowania się z "aparatem" ale może Twój tż nie będzie miał z tym problemu
No ja tylko tego sie boje Kij tam że boli na początku ;p Kiedy całowanie nie bedzie fajne

Antananariwa ratuj i powiedz ze mozna sie normalnie całować

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-06-01 o 20:46
Stary 2012-06-01, 20:52   #4390
murka04
Zadomowienie

heroine rozumiem Cię, ja też się załamałam jak przyszłam strajkujemy!
jutro do pracy musisz iść biedna kiedy Ty się wyśpisz dziewczyno?! Tylko raz w tygodniu możesz pospać
medzik no to masz sporo dłuższe ode mnie widzisz, chciałabym mieć takie już w sumie miałam już 60cm ale obcięłam, no ale co było zrobić innego z takimi zniszczonymi ale ważne że w ogóle rosną nam nie ma za co tylko prawdę powiedziałam
A dziś używam po raz 4 olejku gdybym ja tylko wiedziała że on jest taki świetny to już dawno bym go kupiła, użyłam go w środę, a teraz jeszcze czuję że włosy są takie miękkie po nim A jutro zobaczę jak z łupieżem czy może mam go mniej

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 20:57   #4391
Aisza21
Wtajemniczenie

Hej baby,
Fajnie nastukałyście .

Byliśmy na basenie , super było! Pojedziłam na takim rowerku treningowym w wodzie 10 min, potem z malym się bawiliśmy , byłam na biczach wodnych , w jacuzzi a na końcu w saunie . Nie mogę uwierzyć ,że ja z 2 lata na basenie nie byłam, teraz będziemy chodzić reguralnie.
Tylko ,że po basenie zjadłam tortillę w barze przy basenie. Byłam tak głodna ,że nie mogłam się oprzeć. Do tego wypiłam pół litra coli zero , ona ma 1 kalorię , ale sama chemia .

Coctail , nosiłam aparat .Powiem Ci ,że lepsze rzeczy wyprawiałam niż całowanie i małż nigdy nie narzekał .
Monia ,może ten chłopak słabo dbał o higienę jamy ustnej ,że masz takie wspomnienia.

Hej , heroine!
Mój tż też jutro idzie do pracy . Za to pewnie masz wolne czw i pt - czyli długi weekend się szukuje !!! Nie ma tego złego

Edytowane przez Aisza21
Czas edycji: 2012-06-01 o 20:59
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:02   #4392
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail nie, moja mama do niej chodzi i ciotki a ja mądra poszłam do pani S. i to prywatnie a ona za miła nie była kazała mi przytyć 10 kg

Mureczko ja też po podcięciu miałam podobnej długości więc nic się nie martw teraz będziesz olejować to zobaczysz jakie będą fajne i zdrowe i w dodatku miękkie

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Heroine biedna Ty cały dzień na obrotach
Aisza woda bardzo wyciąga, ja to zawsze taka głodna jestem jak nie wiem
Stary 2012-06-01, 21:09   #4393
Aisza21
Wtajemniczenie

Medzik ,no bardzo długie masz te włosy I one tak wyglądają bez prostowania???? MEGA! Paznokcie też 1 klasa , widać ,że dbasz o siebie . Podziwiam ,że ci się chce.

Monia , ja też z uchem do laryngologa nie chodzę ,bo zanim bym się dostała ,to można wykitować. Po prostu pediatra antybiotyk wypisuje. Ale jak już go nie boli , to ok.

Antananariwa , nie mogę przeczytać poprawnie twojego nicku , analfabetka ze mnie ,muszę kopiowac Ale se wymyśliłaś kompleks - plecy. Daj spokój , sama mówisz ,że tłuszczu tam nie ma , więc nie marudz. Na pewno piękną masz figurkę.

Proszę was jednak o te zdjęcia ćw z agrafka, bo próbowałam odszukać je ,ale to jak szukać igły w stogu siana biorąc pod uwagę tempo drukowania maniaczek
Aisza21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:21   #4394
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Hej baby,
Fajnie nastukałyście .

Byliśmy na basenie , super było! Pojedziłam na takim rowerku treningowym w wodzie 10 min, potem z malym się bawiliśmy , byłam na biczach wodnych , w jacuzzi a na końcu w saunie . Nie mogę uwierzyć ,że ja z 2 lata na basenie nie byłam, teraz będziemy chodzić reguralnie.
Tylko ,że po basenie zjadłam tortillę w barze przy basenie. Byłam tak głodna ,że nie mogłam się oprzeć. Do tego wypiłam pół litra coli zero , ona ma 1 kalorię , ale sama chemia .

Coctail , nosiłam aparat .Powiem Ci ,że lepsze rzeczy wyprawiałam niż całowanie i małż nigdy nie narzekał .
Monia ,może ten chłopak słabo dbał o higienę jamy ustnej ,że masz takie wspomnienia.

Hej , heroine!
Mój tż też jutro idzie do pracy . Za to pewnie masz wolne czw i pt - czyli długi weekend się szukuje !!! Nie ma tego złego
Jezu kobieto dziekuje za pocieszenie Monia mnie już straszy

Cytat:
Cocktail nie, moja mama do niej chodzi i ciotki a ja mądra poszłam do pani S. i to prywatnie a ona za miła nie była kazała mi przytyć 10 kg
No to mądra już tam wiecej nie chodź Moja to nawet mnie pytala zmartwiona czemu mam takie czerwone pachy A to bylo dzien po pierwszej depilacji w szkole Ja jestem bardzo zadowolona mimo, ze troche kasuje

Dziewczyny http://szpileczki.com/?s=30692

Czas edycji: 2012-06-01 o 21:35
Stary 2012-06-01, 21:41   #4395
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:

Ej ja tylko do babki chodze do faceta bym nie poszła
też tak myslałam... aż nie potrzebowałam na gwałt lekarza, bo złpałam mega infekcję itd.. .i bylo mi obojętne do kogo pójde byle coś z tym zrobił, bo funkcjonowac się nie dało a dziś poszłam do zupełnie nowej babki i cholera- genialna jest! zabawna, kolorowa (osobowość i strój ) no i kompetentna. wreszcie cudowny lekarz i to na nfz

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ----------

Cytat:

I jak u lekarza??? wszystko ok??
wszystko ok, nawet bardzo ok jak to pani doktor powiedziała zrobiłam wszystkie babskie badania- full pakiet dziś dostałam receptę no i najwazniejsze... znalazłam wreszcie zaufanego, fachowego lekarza

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Weź Ty nie pier.... głupot!! jaki hipcio!!! Co ty gadasz??? JA tam widzę piękną Pannę młodą i jaką zgrabną!!!
no dokładnie! ślicznie czbasia wyglądałaś. ba, ślicznie to za mało powidziane przy Twojej urodzie kurcze, śliczna z Ciebie babka. i jaka zgrabna!!! słuchaj moni, ona się zna

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:

jak ja Ci zazdroszczę takich cudnych paznokci

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Wariatki no!!! Co żeście Wy dzisiaj brały?! Robię bunt jak Murka i NIE!!! nie nadrabiam! boooosze, przecież ja bym do rana siedziała a dopiero usiadłam na cały dzień na nogach dziś mam dość a jutro do pracy
noooooo ja nie wiem co one za dopalacze biorę, ze tyle skrobią już dziś więcej nie dam rady nadrobić, nie ma opcji a rano wybywam więć... już wiem co będę robić jak wróce... będę rpzez tydzień nadrabiać pewnie wiecej będę nadrabiać niż mnie nie będzie, bo w niedzielę wracam
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 21:41   #4396
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
też tak myslałam... aż nie potrzebowałam na gwałt lekarza, bo złpałam mega infekcję itd.. .i bylo mi obojętne do kogo pójde byle coś z tym zrobił, bo funkcjonowac się nie dało a dziś poszłam do zupełnie nowej babki i cholera- genialna jest! zabawna, kolorowa (osobowość i strój ) no i kompetentna. wreszcie cudowny lekarz i to na nfz

wszystko ok, nawet bardzo ok jak to pani doktor powiedziała zrobiłam wszystkie babskie badania- full pakiet dziś dostałam receptę no i najwazniejsze... znalazłam wreszcie zaufanego, fachowego lekarza

Ja jakoś nie mam przekonania do faceta moze z wiekiem mi przejdzie

To super że wszystko ok Ja nawet nie wiem ile mi tabsów w aptece zostało Zawsze mi pisały na karteczce a teraz nie ;/

Czas edycji: 2012-06-01 o 21:43
Stary 2012-06-01, 21:44   #4397
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Noo te z ekspresuu są pyszne a ja codziennie piję jedną kawkę na 2 śniadanie ale taką normalnie robioną bo ekspresu nie mam
Moja siostra ma ten Dolce Gusto i zawsze u niej piję ale powiem Wam szczerze, że te kawy z tego jej ekspresu takie mocno wodniste wychodzą i mają słaby smak :/ Mam nadzieję że ten Bosha co chcę kupić robi lepsze te kawy, tzn. te kapsułki z Tassimo są lepsze
zauwazyłam z czym jest problem z tą wodnistością.., ludzie robię tak jak na opakowaniu ale zapominają zę mają inen kubki/szklanki... trzeba dostosowac proporcje do kubak. to ze na opakowaniu ejst cąły zalany- u nas jak mamy inny moze być 3/4... pojemność kawy i mleka jest ograniczona, potem elci sama woda... trzeba wprawę zdobyć ale to wkestia czasu i obserwacji.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
To super że wszystko ok Ja nawet nie wiem ile mi tabsów w aptece zostało Zawsze mi pisały na karteczce a teraz nie ;/
ja wzięłam ostatnio tabsy na krechę bo kurde wizytę miałam tak daleko, a jeszcze sobie połączyłam więc mi by zabrakło... na szczęście to nie problem. i dziś mam świezutką receptę
Stary 2012-06-01, 21:47   #4398
heroine86
Zakorzenienie

Przepraszam Was dziewczynki, ale brak mi sił idę spać...
mam nadzieję, że jutro będę mieć więcej energii...

Kochane jesteście dobrej nocy Wam życzę Papa!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-06-01, 21:48   #4399
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

ja wzięłam ostatnio tabsy na krechę bo kurde wizytę miałam tak daleko, a jeszcze sobie połączyłam więc mi by zabrakło... na szczęście to nie problem. i dziś mam świezutką receptę
Mi by pewnie na kreche nie dały znając życie Mi koleżanki mówiły ze głupia jestem ze teraz biore jak tż za granicą i sie zastanawiam czy faktycznie nie lepiej by było jakbym zrobiła przerwe ;/ ale kurde co na miesiac organizm rozreguluje od nowa i potem sie znowu bawic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 21:49   #4400
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Mi by pewnie na kreche nie dały znając życie Mi koleżanki mówiły ze głupia jestem ze teraz biore jak tż za granicą i sie zastanawiam czy faktycznie nie lepiej by było jakbym zrobiła przerwe ;/ ale kurde co na miesiac organizm rozreguluje od nowa i potem sie znowu bawic
odstawiać na miesiac to nawet o tym nie myśl zrobiłabyś sobie tylko wiecej biedy niż to warte. miesiąc to żadna róznica i tka bierzesz je już dlugo pewnie więc przerwa miesięczna by Ci abrdziej zaszkodziła niż kontynuowanie... nie słuchaj takich madrych 'koleżanek'
Stary 2012-06-01, 21:55   #4401
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
odstawiać na miesiac to nawet o tym nie myśl zrobiłabyś sobie tylko wiecej biedy niż to warte. miesiąc to żadna róznica i tka bierzesz je już dlugo pewnie więc przerwa miesięczna by Ci abrdziej zaszkodziła niż kontynuowanie... nie słuchaj takich madrych 'koleżanek'
to na ile musiałabym przynajmniej odstawić ? No ja włąsnie też im mówiłam ze takie na chwile to sie mija z celem bo jeszcze gorzej. A nie mam zamiaru sie potem stresować czy nam sie rodzina nie powiększy
Stary 2012-06-01, 22:00   #4402
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
hahahahaha a no fakt Twojej nie widział hehehe
Noo ja kilka razy byłam prywatnie u lekarzy to zawsze tacy mili że szok, dlatego dziwne że ta babka taka nie miła.
Fajne pazury to Cie zaczepiają pewnie też takie chcą
Ja sobie teraz z Oriflame zamówiłam dwa lakiery - neonowy pomarańcz i róż na lato uwielbiam takie pazurki mieć
No wyjścia nie masz cierpliwa musisz być i tyle. Tobie szybko włosy rosną więc długo nie będziesz musiała czekać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-01, 22:01   #4403
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
to na ile musiałabym przynajmniej odstawić ? No ja włąsnie też im mówiłam ze takie na chwile to sie mija z celem bo jeszcze gorzej. A nie mam zamiaru sie potem stresować czy nam sie rodzina nie powiększy
odradza się przerwy krótsze niż 3 mies, bo krótsze rozregulowują cykl... odstawiasz i nagle wracasz- organizm głupieje. w szczegolnych przypadkach robi się krótkie rpzerwy- np gdy niezbędne jest badania poziomu jakiegoś hormou np którego w trakcie brania nie da rady zmierzyć prawidłowo. poza tym jak nic się nie dzieje- przerwy nie są zalecane.
Stary 2012-06-01, 22:04   #4404
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
odradza się przerwy krótsze niż 3 mies, bo krótsze rozregulowują cykl... odstawiasz i nagle wracasz- organizm głupieje. w szczegolnych przypadkach robi się krótkie rpzerwy- np gdy niezbędne jest badania poziomu jakiegoś hormou np którego w trakcie brania nie da rady zmierzyć prawidłowo. poza tym jak nic się nie dzieje- przerwy nie są zalecane.
To ja jednak wole niczego nie zmieniać
Stary 2012-06-01, 22:05   #4405
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
To ja jednak wole niczego nie zmieniać
szkoda tylko nerwów, bo taka przerwa byłaby po prostu zbędna i kłopotliwa
Stary 2012-06-01, 22:07   #4406
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
hehehehehe no ja dzisiaj nic nie brałam :P ale nie wiem jak dziewczyny bo ja im tylko odpisuje

nooo daj sobie spokój z odpisywaniem, albo odpisz tylko tam gdzie widzisz swoje pseudo grubą czcionką ja tak najczęściej robię
A najlepiej to idź spać skoro rano wstajesz i jutro po odpisujesz :P

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
No ja tylko tego sie boje Kij tam że boli na początku ;p Kiedy całowanie nie bedzie fajne
no poboli i przestanie :P a na całowanie wymyslicie jakiś sposób jeśli będzie źle

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-01, 22:09   #4407
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
no poboli i przestanie :P a na całowanie wymyslicie jakiś sposób jeśli będzie źle
Nie ma takiej opcji że bedzie źle :p Bedzie zaje.biś.cie
Stary 2012-06-01, 22:39   #4408
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej baby,
Fajnie nastukałyście .

oooo ale super!!! zazdroszczę normalnie!! ja tak kocham baseny, jacuzzi, bicze wodne itd.... dawno nie byłam rok temu ostatnio w Sopocie w aquaparku. Strasznie bym sobie poszła.
Ojj tortilla się nie przejmuj po basenie to ja wiem jak się jeść chce!! woda strasznie wyciąga

Cytat:
Nie mam pojęcia, to było strasznie dawno temu. Miałam wtedy 15 lat i byłam na koloni ze szkoły. Jakoś tak wyszło że strasznie mu sie podobałam i spotykaliśmy się troche. Raz sie z nim pocałowałam i więcej go znac nie chciałam hahhahaha obrzydzenie miałam na jego widok

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Monia , ja też z uchem do laryngologa nie chodzę ,bo zanim bym się dostała ,to można wykitować. Po prostu pediatra antybiotyk wypisuje. Ale jak już go nie boli , to ok.
no dokładnie.... ja to tylko ide jak już trzeba i wtedy idę prywatnie. Ja muszę iść ze swoim uchem bo od kliku dni cały czas mi szumi w nim, cała szczęka mnie boli od niego i zatoki. Czuje też jakby mi troche pulsowało tam w środku. :/

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
ooooooo lepsze rzeczy hehehehe no czyli co?

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Cytat:
Jezu kobieto dziekuje za pocieszenie Monia mnie już straszy
ojj zaraz straszy ostrzegam tylko że może Twój TŻ być niezadowolony

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:

no dokładnie! ślicznie czbasia wyglądałaś. ba, ślicznie to za mało powidziane przy Twojej urodzie kurcze, śliczna z Ciebie babka. i jaka zgrabna!!! słuchaj moni, ona się zna
Aa no to dobrze masz już z głowy
Teraz na mnie kolej.... ginekolog i laryngolog u mnie konieczny :/
JA mam tez takiego ginekologa zaufanego i strasznie fajnego Poza tym świetnie leczy i nawet prywatnie się ciężko dostać do niego bo ma tyle pacjentek :/

Dzięki Eldo
No Baśka!! słuchaj się Moni!! ja wiem co mówię

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

Cytat:
zauwazyłam z czym jest problem z tą wodnistością.., ludzie robię tak jak na opakowaniu ale zapominają zę mają inen kubki/szklanki... trzeba dostosowac proporcje do kubak. to ze na opakowaniu ejst cąły zalany- u nas jak mamy inny moze być 3/4... pojemność kawy i mleka jest ograniczona, potem elci sama woda... trzeba wprawę zdobyć ale to wkestia czasu i obserwacji.
no dokładnie. Masz rację, siostra mi zawsze w takich chudych i wysokich szklankach tą kawę robi a może to jest za dużo? powinna robić w mniejszej szklance? Choć kurde wątpie, bo ona się na takich rzeczach zna Jak będę u niej to poczytam i zobaczę.
Ale co do tej białej pianki z mleka która jest na samej górze kawy to jest okropna z Nescafe, strasznie gorzka :/

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Nie ma takiej opcji że bedzie źle :p Bedzie zaje.biś.cie
No miejmy taka nadzieję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-02, 06:39   #4409
heroine86
Zakorzenienie

Hej

Ja już w pracy pije drugą kawę i staram się nie zasnąć zaraz Was trochę poczytam, bo tyle tego jest spamerki jedne szkoda, że nam nie płacą za to pisanie na forum
Stary 2012-06-02, 06:55   #4410
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
No ja niska jestem Moze przez buty takie wrażenie
Oo długo nosiłaś aparat i jaki?
To nie buty, bo nawet w płaskich wyglądałaś na bardzo wysoką.
Ja nosiłam jakieś 1,5 roku, nie pamiętam dokładnie, ale na pewno dłużej niż rok, ale krócej niż 2 lata.

Cytat:
Antananariwa ratuj i powiedz ze mozna sie normalnie całować
Jasne że można Mój TZ był ze mną przed założeniem aparatu, w trakcie noszenia, po zdjęciu, a potem się ze mną ożenił I jak to któraś pisała nie takie rzeczy się robiło i nikt nie ucierpiał

Cytat:
Aż strasznie krzywych nie mam ale mam wystające trójki i od 4-7 musze wyciagnąć bardziej do łuku Nie wiem czy wiesz o co chodzi

Nie załamuj mnie bo tz ode mnie ucieknie
Eee jak kocha to nie ucieknie . A da radę takim stałym wyciągnąć ten tył? Ja miałam wystające jedynki i żeby mi się zmieściły to nie wyciągali mi tyłu tylko usunęli czwórki Ale i tak było warto

Cytat:

Ulala jakie śliczne pazurki. Ja nie mogę zapuścić takich długich. Raz że nie mam tak ładnego kształtu, a dwa jak tylko zaczną być dłuższe niż opuszki to zaraz całe palce mnie bolą
A jakie piękne włosy Widać że bardzo dbasz

Cytat:
Wykrzaczyło mi pierwszego linka i nie widzę zdjęcia

Cytat:
Ujrzałam na zdjęciach jakiegoś chudzielca jeśli to Ty to ja nie rozumiem i nie zrozumiem dlaczego chcesz schudnąć??? i z czego przede wszystkim???
Wcale nie jestem chudzielec, mega chudzielce to wy. Ja bym chciała praktycznie wszędzie odrobinę, a gdzieniegdzie nawet więcej niż odrobinę
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości