|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Zadomowienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Winyl jak pracowałam wtedy w tej chłodni to przy rybach, stąd te moje rybki kochane
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- a tak w ogóle to dzwoniłam dziś do UP żeby spytać co z tym szkoleniem i okazało się że rozpoczyna się jutro a oni zapomnieli zadzwonić i powiedzieć, że sie nie zalapałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() :[ jak można tak "zapomnieć" ?! :/
![]() |
#483 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomalowałam paznokcie na brąz,a te przedostatnie na turkus i jedna klientka zapytała mnie dzisiaj czy tak pomalowane to mają coś oznaczać/jakiś głębszy sens czy to ot tak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
Hahaha, Moniaaaa ja miałam tak pomalowane paznokcie, że były wszystkie beżowe i jeden róż, a mój ćwiczeniowiec do mnie (takiiii młody śmieszny, byłam u niego zaliczać kolosa na dyżurze
![]() ![]()
![]() |
#485 |
Rozeznanie
|
Na dziś:
- 1400kcal ![]() - 20min biegu, TJ, 10 min abs + 8 minut pośladki ![]() - woda 1,5l, 2 zielone herbaty, jedna kawa, woda z cytryna Jak waga nie spadnie do poniedziałku... To chyba się załamie ![]()
#486 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, która z Was ma ściągnięte wszystkie filmiki z BBL ?
![]()
#487 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz urzędy mogą o nas zapomnieć, my o nich nie ![]() Cytat:
![]() ![]() Ej nigdy nie zastanawiałam się czy pomalowane paznokcie mogą mieć głębszy sens ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wstałam pół godz temu, zjadłam na szybkiego śniadanie - kromka chleba, 2 klosiki rybne z warzywami. Mała jeszcze śpi więc chyba trochę się pouczę. Zabieram ja dziś do kuzynki na weekend, a jutro dzien grozy ![]() Miłego dnia! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się ważę na dwóch, elektronicznej i zwykłej. Ta elektroniczna zawyża o 3kg., sprawdzone ![]() ![]() Cytat:
![]() Na śniadanie kubek mleka+2 placki z brzoskwiniami. Wieczorem wypiję senesa,a jutro rano wyjmuję wagę i centymetr ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zadomowienie
|
A tak w ogóle...
NAJLEPSZEGO DZIECIACZKI!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
![]() Wszystkiego najlepszego misiaki ![]() Dziś możemy zjeść jakąś słodkość, bo "trzeba tyle energii, żeby być dzieckiem" ![]() No co Wy, nadal Was kocham i uwielbiam i nigdy nie przestanę ![]() Nadal ćwiczę. Nie chudnę, ale mam już coraz fajniejszy brzuch i jakby mniej cellulitu ![]() waga bez zmian, 58. szkoda, najlepiej czuję się ze swiadomością, że waze 57 albo i 56 kg, ale to jest zryte, przeciez tego kilograma nie widac ;p takze nie wkręcam się wżadne doły na tym tle. skoro waga nie spada nawet przy ćwiczeniach - tyle muszę ważyć i już ![]() Wymiary właściwie nie zmieniają mi się, w udzie mam 50 cm ![]() Pączek_w_maśle: Witam nową laseczkę ![]() ![]() Jakie robicie sobie prezenty na DD, lub jakie atrakcje planujecie? ![]()
#491 |
Zakorzenienie
|
Baniakkkkkkk, Ty żyjesz!!!!!!!!!
![]() ![]() Ja będę się uczyła, bo zamierzam w niedzielę zaliczyć egzamin chociaż na 3 na szynach ![]() Wy będziecie jeść słodycze, a ja się odchudzam, bo przez ostatnie dni miałam dzień dziecka ![]() ![]() Gdzie byłaś jak Cię nie było? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() noo uczing, jestem w tak czarnej du.pie że nie wiem czy wybrnę ![]() Dodatkowo moja babcia jest już w tragicznym stanie, od soboty jest w szpitalu, nie kontaktuje, nie poznaje, już tylko oddycha resztkami sił. Wiecie, nie mam z tym problemu, wiem, że taka jest kolej rzeczy, jestem w miarę przygotowana na to, że wkrótce umrze, ale ta niemoc jest okropna, i to, co dzieje się z człowiekiem gdy traci kontrolę nad sobą samym. Wiem, ze powinnam być przy niej, ale te wizyty mnie załamują, chciałabym ją zapamiętać jako tą osobę, która miałam przy sobie przez tyle lat - pełną życia i radości. także ta sytuacja dodatkowo mnie rozprasza i nie daje mi się uczyć. Wczoraj też pokłóciłam się z tzem, bo nie do końca chyba rozumie, że w obliczu takich zdarzeń mogę nie mieć ochoty na nic, być marudna i przygaszona. Oburzył się, że on nie wiedzial, że z babcia jest tak źle, i że mu nic nie mówię. ech ![]()
![]() |
#493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz masz sesję więc skup się na tym, przy babci tak czy siak ktoś na pewno jest (to jest ta prababcia co ostatnio z siostrą po pogotowie dzwoniłyście?) ![]() Fakt, TŻ powinien Cię teraz wspierać jak nigdy, bo naprawdę masę spraw Ci się zwaliło na głowę ![]() Jakbyś chciała pogadać to wiesz co robić i gdzie pisać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() si, to ta prababcia . wszystko strasznie szybko się potoczyło, dzień przed szpitalem jeszcze byla na spacerze przed domem, gadała z sasiadami, śmiała się O_O choć wiadomo, była już mega słaba. a teraz jest no masakra, przeraża mnie to, że tak się dzieje ! a co do tza, to nie wiem, pewnie tez jest w tym sporo mojej winy, bo rzeczywiscie, malo mu mowie; no ale to dlatego, bo mam takie przykre wrazenie, ze go to nie obchodzi, a on po prostu przezywa to na swoj sposob. nie mniej jednak moglby byc bardziej wyrozumialy. ja u niego tez mam minusa, bo poczul sie niepotrzebny, i tak w kolko ![]() a moze sam nie wie jak zareagowac? nie wiem sama, w sumie moze to i dobrze, odpoczniemy od siebie, ja będę miała chwile na spokojne kontemplowanie, a on moze przemysli to i owo ![]()
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Bania trzymaj się
![]() A z tych rzeczy przyziemnych - stanęłam na wagę. Zero zmian. Jestem strasznie załamana. Wyżyłam się na tż i w rezultacie jestem pępkiem świata. Postanowiłam, że od dzisiaj jedynie podczytuje wątek, a odezwać będę się mogła, gdy spadnie ze mnie 2 kg. No i dostałam dużą torbę słodyczy... ![]()
![]() |
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a widzisz zmiany w lustrze? ![]() dostałaś łakocie, aaa ![]() kochają Cię ![]() ![]() ja jeszcze nic nie dostałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- w sumie to wiem co zrobie. pojde kupic cos pysznego dla moich dzieci ![]() ![]() ![]() no i idę do koleżanki umowic sie na aerobik. dzis moglabym wykupic karnet. muszę jednak dostac ta kase na dzien dziecka ![]() ![]()
![]() |
#497 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Od poniedziałku wezmę się za siebie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pisz i nigdzie nie uciekaj! Ja jestem na wagowym plusie a tez tu się udzielam! ![]() Ja nie dostałam nic ![]() Dzieckiem jest się zawsze! ![]() TZ kupił wczoraj taką mała zabawkową gitarę i mam już dosyc tego brzdękania ![]() Pogoda zrobiła się okropna, pada cały czas, normalnie masakra. Biorę Małą do kuzynki, myslałam, że pochodzimy po placach zabaw a tu ![]() ![]() A w poniedziałek idę już do pracy - mam nadzieję, że schudnę trochę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Bania, też czekam na pieniądze z okazji dnia dziecka.
![]() ![]()
![]() |
#499 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a TZ tak, on jakoś tak po swojemu przezywa takie rzeczy, ale nie powinien mi dostarczac smutku ![]() ![]() w sumie tak sobie mysle ze nie mam do niego zalu. nie moge od niego wymagac konkretnych rekacji. powinnismy sie oboje wyciszyc i chwilowo zmienic priorytety. Cytat:
a wlasnie - nie pogratulowalam Ci jeszcze! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mnie tatuś pytał juz o numer konta ![]() ![]() aa! a wiecie co? bo ja kilka dni temu dostałam jeden prezent z okazji dnia dziecka, ale nie miałam za bardzo okazji go uzywac. jak mnie coś najdzie, to momentami becze i mam chwile zalamania (choc tak jest nawet jak nikt nie umiera ![]() ![]() tylko ona ma tą szczoteczkę w formie takiej kulki ![]()
![]() |
#500 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nigdy takiej nie miałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja już rano wysepiłam kasę
![]() I chyba odezwało się moje dobre serduszko bo mam ochotę wszystkim coś kupić, rodzicom, bratu, tż, psu, kupię im coś słodkiego ![]() Cytat:
![]() Ajj człowiek wie,że taka jest kolej rzeczy, niby psychicznie się z tym oswaja,a jak przychodzi co do czego to załamka ![]() Pamiętam jak mój dziadek zmarł rok temu, był środek nocy, ja brałam prysznic, zadzwoniła ojca komórka i od razu wiedzialam co się stało ... I chociaż byliśmy na to przygotowani (dziadek miał 94lata) to normalnie rozwyłam się pod tym prysznicem,ryczałam,woda się lała,chyba z 15minut. Ważne jest mieć w tym czasie kogoś obok, dlatego rozumiem twoją złość na tż ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ostatnio trafiłam na perełkę ![]() ![]() ![]() Deszcz leje,a ja tryskam energią ![]() Bo jest piątek, bo jest Dzień Dziecka, bo jestem po wypłacie, weekend czas zacząć ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przed chwilą wróciłam ze szpitala, moja sisotra chyba będzie miała masakrę, kiedy bedzie już po wszystkim, kompletnie do niej nie dociera, że babci już nie można pomoc, zawsze była dla niej ukochaną wnuczką i spędzala z nią dużo czasu. Sorry że Wam tu nudzę same oczywiste rzeczy, ale same oferowałyście swoją wątkową pomoc! ![]() hehe ![]() Ja sprowokowałam tate, bo dałam mu ulubione krowki i wafelki, zyczylam wszystkiego najl. z okazji dnia dziecka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja kocham meeeeeega długie rzęsy ![]() pisz koniecznie jaki to tusz! dobra, ja sie zbieram i nie zdaze napisac nic o obrozkach i kokardkach u zwierzat ;(( bo spozniej sie na aeroooobiiikk - musze sie wyzyc. i ogolic nogi zanim kolezanka po mnei przyjedzie ![]() aaaaaaaaaaaa w ogole! kupilam kolejna welurowa kiecke! ![]() ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-06-01 o 18:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
no, gdzie Was wcięło
![]() ![]() ja natomiast byłam na aerobiku ![]() ![]() i mimo że miałam ochotkę na piwo - nie kupiłam! ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-06-01 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
o nie, to napewno nie ja
![]() ![]() ![]() ![]() gratuluje Wam spadkow chudzinki i witam nowe twarzyczki ![]() Witam Was po cieżkim tygodniu, sporo pracy mialam, byl kryzys. Juz mialam napisane wypowiedzenie i jak zwykle w takim momencie mam super dzien w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() i tak bede ciagle jesc i pic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj nie jadłam żadnych słodyczy, postanowiłam ten miesiąc zrobić harkorowym miesiącem i naprawdę trzymać się postanowień ![]()
![]() |
#506 | |||||||
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() u mnie chwilowy kryzys psychiczny,także może mnie nie być... poza tym jem ładnie, od dzisiaj przestaje jeść słodycze i pić napoje gazowane. przez te świństwa, nigdy nie poprawie wyglądu moich nóg. na wadze cały czas 49/50kg. w udach ubyło 1cm także jest lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ładnie, duzo pijesz ![]() ![]() Cytat:
![]() o mamo... ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez nie chcialam odwiedzac babci,bo byla w strasznym stanie.. wolałam ja zapamietac jak była radosna i usmiechnieta. o jaaaaa.... schowaj ja! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#507 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Bania królową recenzji! Dziękuję kochana ![]() A Ty kiedy się w końcu przekonasz, że nie jestem nudziarą? :P Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji z babcią.... sama rozumiesz, że taka jest kolej rzeczy, ale to boli, nie da się tego uniknąć. Bądź silna ![]() Gratulacje, moja krew! Łap każdą okazję, im szybciej zdobędziesz doświadczenie, tym lepiej ![]() Cytat:
Ja teeeeeeeeeeeeż! Jak taki cham, Witaj!!!! Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie było mnie tu z Wami kilka dni, staram się jeść grzecznie, ale nie ćwiczę, bo mam @... ale w poniedziałek wracam ostro! ![]() Dochodzi 3.00, idę spać, jutro czeka mnie dłuuuuuuuuuuugi dzień!
![]() ![]() |
![]() |
#508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tusz mam ten http://4.bp.blogspot.com/-ak6_bx6GP1.../s640/page.jpg ![]() Poka kieckę! Ja dzisiaj jadę do lumpa ![]() E tam czekolady,są lepsze rzeczy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Szalej kochana, przepuść kasę na ciuchy, super wyjazd, należy Ci się to ![]() ![]() Tż się nie przejmuj i na pewno nie rezygnuj z wyjazdu dla niego, w związku trzeba być czasami egoistą ![]() Nigdzie nam nie znikaj ![]() ![]() Właśnie dowiedziałam się,że mam tydzień urlopu ![]() Wolałabym wcześniej się dowiedzieć bo mogłabym go sobie zaplanować,ale i tak się cieszę ![]() Wypiłam kawę, czekam na qpę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#509 | |||||
Zakorzenienie
|
no co Ty, i zero piwa, ani jednego ciastka, nic?!
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tez bym chciala na Majorke, ale jest mega drogo ;\ wyhaczyłaś jakąś okazję? ![]() Cytat:
![]() kuurcze moj by mnie samej nie puscil, tak jak i ja jego. bylam sama we wloszech, ale to bylo raczej na poczatku zwiazku, pozniej za duzo sie wydarzylo ![]() Cytat:
![]() a pijesz dużo gazowanego? ja strasznie lubie lodowate zimne gazowane napoje ![]() - 1 cm = ![]() Cytat:
![]() ![]() nigdzie nie widzialam tego tuszu ![]() ![]() a! wlasnie. apropo mejkapu :P masz pędzle z zsephory, dobrze pmietam? masz je juz sporo czasu, jak sie spisuja? jestem przed kupnem jakis lepszych, mysle nad seph. ; inglotem lub douglasem. w sumie jeszcze sie na tym nie znam, wiec bede sie cieszyla z pedzli z polki nizszej niz srednia ;p bardzo chcialabym wam pokazac, zebyscie oceniły kiecki, które ostatnio kupilam w lumpie :P kosztowały mnie 16 zł ![]() ale to pozniej. teraz musze posprzatac chate, bo jak mama wroci to padnie, tak zasyfilismy dom przez jej nieobecnosc ![]() Cytat:
![]() ja tez wlasnie czekam ![]() ciekawa jestem ile wazysz! pochwal sie ![]() u mnie spadek -0,5 ![]()
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
i w ogole teraz po tych ćwiczeniach mam taaaaaki zaje.bisty brzuch!
![]() ![]() polecam wszystkim duuużo ruchu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.