kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-31, 15:31   #481
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Winyl jak pracowałam wtedy w tej chłodni to przy rybach, stąd te moje rybki kochane

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

a tak w ogóle to dzwoniłam dziś do UP żeby spytać co z tym szkoleniem i okazało się że rozpoczyna się jutro a oni zapomnieli zadzwonić i powiedzieć, że sie nie zalapałam

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 16:33   #482
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Winyl jak pracowałam wtedy w tej chłodni to przy rybach, stąd te moje rybki kochane

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

a tak w ogóle to dzwoniłam dziś do UP żeby spytać co z tym szkoleniem i okazało się że rozpoczyna się jutro a oni zapomnieli zadzwonić i powiedzieć, że sie nie zalapałam
Aaa to było przy rybach, rzeczywiście .
:[ jak można tak "zapomnieć" ?! :/

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 16:35   #483
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie u mnie jest trochę inaczej, moje kontakty z mamą wolałabym ograniczyć do minimum, bo nigdy się z nią nie dogadywałam, nie miałam w niej wsparcia itd. Szczerze mówiąc to się zastanawiam czy iśc tam, czy zaczekać na tel od "rybek" bo psyhicznie bedzie ciężko - również w domu i wcale nie przesadzam, zawsze mi się wydawało, że mama mnie nie lubi a moi znajomi patrzący na to z boku (również rodzina) zgadzają się z moim zdaniem na ten temat
Z jednej strony fizycznie lepiej będzie Ci u mamy,a psychicznie u rybek i masz babo placek

Cytat:
-
UP nawet na telefonach oszczędza

Pomalowałam paznokcie na brąz,a te przedostatnie na turkus i jedna klientka zapytała mnie dzisiaj czy tak pomalowane to mają coś oznaczać/jakiś głębszy sens czy to ot tak
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 17:00   #484
psyhe666
Zakorzenienie

Hahaha, Moniaaaa ja miałam tak pomalowane paznokcie, że były wszystkie beżowe i jeden róż, a mój ćwiczeniowiec do mnie (takiiii młody śmieszny, byłam u niego zaliczać kolosa na dyżurze ) 'co ma pani tak dziwnie pomalowane pazury? zabraklo lakieru czy pies pani lakier wypil'
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 17:36   #485
paczek_w_masle
Rozeznanie

Na dziś:
- 1400kcal (60g białka, 50g tłuszczów, 190 węgli, 11 błonnik)
- 20min biegu, TJ, 10 min abs + 8 minut pośladki
- woda 1,5l, 2 zielone herbaty, jedna kawa, woda z cytryna

Jak waga nie spadnie do poniedziałku... To chyba się załamie (
paczek_w_masle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-31, 23:27   #486
winyl
Zakorzenienie

Dziewczyny, która z Was ma ściągnięte wszystkie filmiki z BBL ?

XOXO
Stary 2012-06-01, 06:47   #487
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Aaa to było przy rybach, rzeczywiście .
:[ jak można tak "zapomnieć" ?! :/
no
Wiesz urzędy mogą o nas zapomnieć, my o nich nie
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Z jednej strony fizycznie lepiej będzie Ci u mamy,a psychicznie u rybek i masz babo placek

UP nawet na telefonach oszczędza

Pomalowałam paznokcie na brąz,a te przedostatnie na turkus i jedna klientka zapytała mnie dzisiaj czy tak pomalowane to mają coś oznaczać/jakiś głębszy sens czy to ot tak
No właśnie.... Nie będę ukrywała, że wolałabym iść do ryb, ale nie mogę, bo nie chcę zgrzytów później z mamą, że "ona załatwiła a ja nie jestem wdzięczna". W dodatku wczoraj dowiedziałam się, że ta praca u mamy jest na jakieś 3 tyg może troszkę dłużej, na razie na jedną zmianę + soboty, jakby udało się na dłużej to wtedy na 3 zmiany ale czuję, że odpękam ten miesiąc u mamy, a potem wrócę do moich tęskniących za mną "ludziów" w chłodni
Ej nigdy nie zastanawiałam się czy pomalowane paznokcie mogą mieć głębszy sens
Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Hahaha, Moniaaaa ja miałam tak pomalowane paznokcie, że były wszystkie beżowe i jeden róż, a mój ćwiczeniowiec do mnie (takiiii młody śmieszny, byłam u niego zaliczać kolosa na dyżurze ) 'co ma pani tak dziwnie pomalowane pazury? zabraklo lakieru czy pies pani lakier wypil'

Cytat:
Napisane przez paczek_w_masle Pokaż wiadomość
Na dziś:

Nie załamuj się! czasem organizm złapię taki dołek, że waga nie spada, a potem ruszy jak z bicza strzelił

Wstałam pół godz temu, zjadłam na szybkiego śniadanie - kromka chleba, 2 klosiki rybne z warzywami. Mała jeszcze śpi więc chyba trochę się pouczę. Zabieram ja dziś do kuzynki na weekend, a jutro dzien grozy

Miłego dnia!

MOJA WYMIANKA

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 07:15   #488
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znają się na modzie i tyle buraki

Cytat:
Na dziś:

Wypie.prz wagę

Ja się ważę na dwóch, elektronicznej i zwykłej. Ta elektroniczna zawyża o 3kg., sprawdzone A jak pierwszy raz na niej stanęłam to przeżyłam szok pt.: przytyłam 3kg. w 2 dni, jak to

Cytat:
No właśnie.... Nie będę ukrywała, że wolałabym iść do ryb, ale nie mogę, bo nie chcę zgrzytów później z mamą, że "ona załatwiła a ja nie jestem wdzięczna". W dodatku wczoraj dowiedziałam się, że ta praca u mamy jest na jakieś 3 tyg może troszkę dłużej, na razie na jedną zmianę + soboty, jakby udało się na dłużej to wtedy na 3 zmiany ale czuję, że odpękam ten miesiąc u mamy, a potem wrócę do moich tęskniących za mną "ludziów" w chłodni
Ej a może u mamy nie będzie tak źle

Na śniadanie kubek mleka+2 placki z brzoskwiniami. Wieczorem wypiję senesa,a jutro rano wyjmuję wagę i centymetr
Stary 2012-06-01, 08:01   #489
MalaPikanteria
Zadomowienie

A tak w ogóle...

NAJLEPSZEGO DZIECIACZKI!

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-06-01, 08:38   #490
aniabaniaa
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego misiaki

Dziś możemy zjeść jakąś słodkość, bo "trzeba tyle energii, żeby być dzieckiem"

No co Wy, nadal Was kocham i uwielbiam i nigdy nie przestanę ciągle wszystko czytam. Nie pochłonął mnie żaden facet z siłowni (a mógłby xD) :P.
Nadal ćwiczę. Nie chudnę, ale mam już coraz fajniejszy brzuch i jakby mniej cellulitu
waga bez zmian, 58. szkoda, najlepiej czuję się ze swiadomością, że waze 57 albo i 56 kg, ale to jest zryte, przeciez tego kilograma nie widac ;p takze nie wkręcam się wżadne doły na tym tle. skoro waga nie spada nawet przy ćwiczeniach - tyle muszę ważyć i już
Wymiary właściwie nie zmieniają mi się, w udzie mam 50 cm i z tym będę walczyła.

Pączek_w_maśle:
Witam nową laseczkę Podobnie jak reszta dziewczyn, również jestem fanką Twojej wizażowej ksywy ;D a lubisz pączki?

Jakie robicie sobie prezenty na DD, lub jakie atrakcje planujecie?

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-01, 09:02   #491
psyhe666
Zakorzenienie

Baniakkkkkkk, Ty żyjesz!!!!!!!!!

Ja będę się uczyła, bo zamierzam w niedzielę zaliczyć egzamin chociaż na 3 na szynach
Wy będziecie jeść słodycze, a ja się odchudzam, bo przez ostatnie dni miałam dzień dziecka

Gdzie byłaś jak Cię nie było? Uczing do sesji?
so trójka maybe.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 09:13   #492
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Baniakkkkkkk, Ty żyjesz!!!!!!!!!

Ja będę się uczyła, bo zamierzam w niedzielę zaliczyć egzamin chociaż na 3 na szynach
Wy będziecie jeść słodycze, a ja się odchudzam, bo przez ostatnie dni miałam dzień dziecka

Gdzie byłaś jak Cię nie było? Uczing do sesji?
żyję
noo uczing, jestem w tak czarnej du.pie że nie wiem czy wybrnę tzn. napewno wybrnę, ale zupelnie ie widze sensu, nie mam ochoty i w ogole mam jakies chwilowe zalamanie psychiczne xD

Dodatkowo moja babcia jest już w tragicznym stanie, od soboty jest w szpitalu, nie kontaktuje, nie poznaje, już tylko oddycha resztkami sił. Wiecie, nie mam z tym problemu, wiem, że taka jest kolej rzeczy, jestem w miarę przygotowana na to, że wkrótce umrze, ale ta niemoc jest okropna, i to, co dzieje się z człowiekiem gdy traci kontrolę nad sobą samym. Wiem, ze powinnam być przy niej, ale te wizyty mnie załamują, chciałabym ją zapamiętać jako tą osobę, która miałam przy sobie przez tyle lat - pełną życia i radości.
także ta sytuacja dodatkowo mnie rozprasza i nie daje mi się uczyć.

Wczoraj też pokłóciłam się z tzem, bo nie do końca chyba rozumie, że w obliczu takich zdarzeń mogę nie mieć ochoty na nic, być marudna i przygaszona.
Oburzył się, że on nie wiedzial, że z babcia jest tak źle, i że mu nic nie mówię. ech wiecie, wściekłam się, bo jednak oczekuję wsparcia. nie to nie, ma wielkiego minusa, nie odzywam się do niego.

Stary 2012-06-01, 09:20   #493
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
żyję
noo uczing, jestem w tak czarnej du.pie że nie wiem czy wybrnę tzn. napewno wybrnę, ale zupelnie ie widze sensu, nie mam ochoty i w ogole mam jakies chwilowe zalamanie psychiczne xD

Dodatkowo moja babcia jest już w tragicznym stanie, od soboty jest w szpitalu, nie kontaktuje, nie poznaje, już tylko oddycha resztkami sił. Wiecie, nie mam z tym problemu, wiem, że taka jest kolej rzeczy, jestem w miarę przygotowana na to, że wkrótce umrze, ale ta niemoc jest okropna, i to, co dzieje się z człowiekiem gdy traci kontrolę nad sobą samym. Wiem, ze powinnam być przy niej, ale te wizyty mnie załamują, chciałabym ją zapamiętać jako tą osobę, która miałam przy sobie przez tyle lat - pełną życia i radości.

Wczoraj też pokłóciłam się z tzem, bo nie do końca chyba rozumie, że w obliczu takich zdarzeń mogę nie mieć ochoty na nic, być marudna i przygaszona.
Oburzył się, że on nie wiedzial, że z babcia jest tak źle, i że mu nic nie mówię. ech wiecie, wściekłam się, bo jednak oczekuję wsparcia. nie to nie, ma wielkiego minusa, nie odzywam się do niego.
Bania, kurde przykro mi
Teraz masz sesję więc skup się na tym, przy babci tak czy siak ktoś na pewno jest (to jest ta prababcia co ostatnio z siostrą po pogotowie dzwoniłyście?)
Fakt, TŻ powinien Cię teraz wspierać jak nigdy, bo naprawdę masę spraw Ci się zwaliło na głowę
Jakbyś chciała pogadać to wiesz co robić i gdzie pisać
so trójka maybe.

Stary 2012-06-01, 09:39   #494
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania, kurde przykro mi
Teraz masz sesję więc skup się na tym, przy babci tak czy siak ktoś na pewno jest (to jest ta prababcia co ostatnio z siostrą po pogotowie dzwoniłyście?)
Fakt, TŻ powinien Cię teraz wspierać jak nigdy, bo naprawdę masę spraw Ci się zwaliło na głowę
Jakbyś chciała pogadać to wiesz co robić i gdzie pisać
Wiem! wiem, że mogę liczyć na Was wszystkie, dzięki

si, to ta prababcia . wszystko strasznie szybko się potoczyło, dzień przed szpitalem jeszcze byla na spacerze przed domem, gadała z sasiadami, śmiała się O_O choć wiadomo, była już mega słaba. a teraz jest no masakra, przeraża mnie to, że tak się dzieje !

a co do tza, to nie wiem, pewnie tez jest w tym sporo mojej winy, bo rzeczywiscie, malo mu mowie; no ale to dlatego, bo mam takie przykre wrazenie, ze go to nie obchodzi, a on po prostu przezywa to na swoj sposob. nie mniej jednak moglby byc bardziej wyrozumialy. ja u niego tez mam minusa, bo poczul sie niepotrzebny, i tak w kolko
a moze sam nie wie jak zareagowac? nie wiem sama, w sumie moze to i dobrze, odpoczniemy od siebie, ja będę miała chwile na spokojne kontemplowanie, a on moze przemysli to i owo

Stary 2012-06-01, 10:13   #495
Loriette
Zakorzenienie

Bania trzymaj się Też mówiłam, że jestem przygotowana na śmierć dziadka, jednak jak do tego doszło - wymiękłam. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej. No i tak jak Ty miałam problemy z chodzeniem do szpitala, bo wolałam Go zapamiętać jako tego, który potrafił przegadać dzień o sporcie.

A z tych rzeczy przyziemnych - stanęłam na wagę. Zero zmian. Jestem strasznie załamana. Wyżyłam się na tż i w rezultacie jestem pępkiem świata. Postanowiłam, że od dzisiaj jedynie podczytuje wątek, a odezwać będę się mogła, gdy spadnie ze mnie 2 kg.

No i dostałam dużą torbę słodyczy...

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 10:21   #496
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Bania trzymaj się Też mówiłam, że jestem przygotowana na śmierć dziadka, jednak jak do tego doszło - wymiękłam. Mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej. No i tak jak Ty miałam problemy z chodzeniem do szpitala, bo wolałam Go zapamiętać jako tego, który potrafił przegadać dzień o sporcie.

A z tych rzeczy przyziemnych - stanęłam na wagę. Zero zmian. Jestem strasznie załamana. Wyżyłam się na tż i w rezultacie jestem pępkiem świata. Postanowiłam, że od dzisiaj jedynie podczytuje wątek, a odezwać będę się mogła, gdy spadnie ze mnie 2 kg.

a widzisz zmiany w lustrze? waga niekoniecznie jest wiarygodna! nie załamuj się. Tyle biegasz- nie wierzę, że nie jest lepiej! glowa do góry.

dostałaś łakocie, aaa !
kochają Cię a co tam masz w środku?
ja jeszcze nic nie dostałam liczę na kasę

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

w sumie to wiem co zrobie. pojde kupic cos pysznego dla moich dzieci mleko i kitiket junior i kupie im jakies diamentowe obrozki, a co ! niech będą księzniczkami

no i idę do koleżanki umowic sie na aerobik. dzis moglabym wykupic karnet. muszę jednak dostac ta kase na dzien dziecka przeciez nie jest powiedziane do ilu lat sie obchodzi to swieto

Stary 2012-06-01, 11:05   #497
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Wszystkiego najlepszego misiaki

Dziś możemy zjeść jakąś słodkość, bo "trzeba tyle energii, żeby być dzieckiem"

No co Wy, nadal Was kocham i uwielbiam i nigdy nie przestanę ciągle wszystko czytam. Nie pochłonął mnie żaden facet z siłowni (a mógłby xD) :P.
Nadal ćwiczę. Nie chudnę, ale mam już coraz fajniejszy brzuch i jakby mniej cellulitu
waga bez zmian, 58. szkoda, najlepiej czuję się ze swiadomością, że waze 57 albo i 56 kg, ale to jest zryte, przeciez tego kilograma nie widac ;p takze nie wkręcam się wżadne doły na tym tle. skoro waga nie spada nawet przy ćwiczeniach - tyle muszę ważyć i już
Wymiary właściwie nie zmieniają mi się, w udzie mam 50 cm i z tym będę walczyła.
Powiem Ci, że ja też mam problem ze zbiciem niżej 56. Na razie mam 57 ale sflaczałe cielsko
Od poniedziałku wezmę się za siebie
Cytat:
żyję

Kurcze nie wiem co powiedzieć. Przykro mi A TZ może przechodzi to na swoj sposób chociaż nie dziwię się że liczysz na wsparcie. Jesteś silną kobietką i moim zdaniem dasz radę przez to przebrnąć
Cytat:

Bo śmierć kogoś bliskiego to straszne przeżycie, ja pochowalam ojca i dziadka jak byłam w ciązy - masakryczne przeżycie. Na to tak naprawdę nie da się przygotować
Pisz i nigdzie nie uciekaj! Ja jestem na wagowym plusie a tez tu się udzielam!
Ja nie dostałam nic
Cytat:
przeciez nie jest powiedziane do ilu lat sie obchodzi to swieto
Dzieckiem jest się zawsze!

TZ kupił wczoraj taką mała zabawkową gitarę i mam już dosyc tego brzdękania
Pogoda zrobiła się okropna, pada cały czas, normalnie masakra. Biorę Małą do kuzynki, myslałam, że pochodzimy po placach zabaw a tu Wrócimy dopiero w niedzielę, a ja już tęsknię za TZtem - OMG! jaka ja ostatnio rodzinna jestem
A w poniedziałek idę już do pracy - mam nadzieję, że schudnę trochę

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-06-01, 11:06   #498
psyhe666
Zakorzenienie

Bania, też czekam na pieniądze z okazji dnia dziecka.
so trójka maybe.

Stary 2012-06-01, 11:28   #499
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci, że ja też mam problem ze zbiciem niżej 56. Na razie mam 57 ale sflaczałe cielsko
Od poniedziałku wezmę się za siebie

Kurcze nie wiem co powiedzieć. Przykro mi A TZ może przechodzi to na swoj sposób chociaż nie dziwię się że liczysz na wsparcie. Jesteś silną kobietką i moim zdaniem dasz radę przez to przebrnąć
1. bierz się ! nie bądź obibok. możesz nie zejść poniżej, z tym tez trzeba się liczyć, ale możesz uzyskać super efekty

a TZ tak, on jakoś tak po swojemu przezywa takie rzeczy, ale nie powinien mi dostarczac smutku mam nadzieje ze nie taki byl jego zamiar. a nwet jesli, to mu sie nie udalo, bo jakos nie mysle teraz o naszych klotniach, bardziej mam rozkminy typu zycie przemija, szkoda czasu na klotnie, i takie tam. wiecie jak to jest
w sumie tak sobie mysle ze nie mam do niego zalu. nie moge od niego wymagac konkretnych rekacji. powinnismy sie oboje wyciszyc i chwilowo zmienic priorytety.
Cytat:
Bo śmierć kogoś bliskiego to straszne przeżycie, ja pochowalam ojca i dziadka jak byłam w ciązy - masakryczne przeżycie. Na to tak naprawdę nie da się przygotować

A w poniedziałek idę już do pracy - mam nadzieję, że schudnę trochę
jezu domyslam sie :| nikomu nie zycze, przykro mi ze musialas przez to przechodzic!

a wlasnie - nie pogratulowalam Ci jeszcze! mam nadzieje, ze bedzie super i praca przyniesie wiele profitow na roznych plaszczyznach. od wagi ( zachowajmy czasami tematyke watku xD), przez kase, az po kariere. - jakoakolwiek praca by to nie byla, zawsze jest szansa na jakis tam rozwoj
Cytat:
Bania, też czekam na pieniądze z okazji dnia dziecka.
takie nasze dziecięce prawo, należy nam się
mnie tatuś pytał juz o numer konta ale sprawdzam konto i nic tam nei ma! pusto

aa! a wiecie co? bo ja kilka dni temu dostałam jeden prezent z okazji dnia dziecka, ale nie miałam za bardzo okazji go uzywac. jak mnie coś najdzie, to momentami becze i mam chwile zalamania (choc tak jest nawet jak nikt nie umiera ), wiec nie byloby sensu, bo tym prezentem jest maskara.
tylko ona ma tą szczoteczkę w formie takiej kulki raz sie nią malowałam i jest mega dziwnie, trochę jakby sklejała rzęsy. miałyście okazję takiej używać, zdradzicie jakieś patenty?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-01, 12:03   #500
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

a wlasnie - nie pogratulowalam Ci jeszcze! mam nadzieje, ze bedzie super i praca przyniesie wiele profitow na roznych plaszczyznach. od wagi ( zachowajmy czasami tematyke watku xD), przez kase, az po kariere. - jakoakolwiek praca by to nie byla, zawsze jest szansa na jakis tam rozwoj

aa! a wiecie co? bo ja kilka dni temu dostałam jeden prezent z okazji dnia dziecka, ale nie miałam za bardzo okazji go uzywac. jak mnie coś najdzie, to momentami becze i mam chwile zalamania (choc tak jest nawet jak nikt nie umiera ), wiec nie byloby sensu, bo tym prezentem jest maskara.
tylko ona ma tą szczoteczkę w formie takiej kulki raz sie nią malowałam i jest mega dziwnie, trochę jakby sklejała rzęsy. miałyście okazję takiej używać, zdradzicie jakieś patenty?
Na szansę rozwoju to nie liczę to firma produkująca plastykowe doniczki i skrzynki do pieczarek, będąc na produkcji marnie widzę rozwój/awans ale poźniej spytam szefa (nie mamę ) czy mogłabym tam praktyki odklepać.....
Nigdy takiej nie miałam ale znajoma miała taka "kulkę" i mówiła że super sie maluje

MOJA WYMIANKA
Stary 2012-06-01, 14:43   #501
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie robicie sobie prezenty na DD, lub jakie atrakcje planujecie?
Ja już rano wysepiłam kasę
I chyba odezwało się moje dobre serduszko bo mam ochotę wszystkim coś kupić, rodzicom, bratu, tż, psu, kupię im coś słodkiego

Cytat:
żyję
Pamiętaj,że masz tutaj nas
Ajj człowiek wie,że taka jest kolej rzeczy, niby psychicznie się z tym oswaja,a jak przychodzi co do czego to załamka
Pamiętam jak mój dziadek zmarł rok temu, był środek nocy, ja brałam prysznic, zadzwoniła ojca komórka i od razu wiedzialam co się stało ... I chociaż byliśmy na to przygotowani (dziadek miał 94lata) to normalnie rozwyłam się pod tym prysznicem,ryczałam,woda się lała,chyba z 15minut. Ważne jest mieć w tym czasie kogoś obok, dlatego rozumiem twoją złość na tż

Cytat:

Zostaw sobie 2 batony,a resztę oddaj bratu, okaż mu swoje dobre serduszko A żeby każda z nas miała pójść i wrócić jak schudnie 2kg. to wątek dawno by zamknęli

Cytat:
w sumie to wiem co zrobie. pojde kupic cos pysznego dla moich dzieci mleko i kitiket junior i kupie im jakies diamentowe obrozki, a co ! niech będą księzniczkami
Zawsze chciałam dla mojej diamentową obróżkę Ale jest za puchata,nie byłoby widać, zaczepiałaby o sierść Pocieszałam się robiąc jej słodką kitkę na czubku głowy Teraz czekam aż trochę sierść jej podrośnie i będą kucyczki

Cytat:
Nie miałam, jakoś nie zachęciła mnie ta szczoteczka Ja lubię duże i grube szczoty

A ostatnio trafiłam na perełkę Zapomniałam tuszu,musiałam kupić nowy,był mi potrzebny na 2 dni, więc chwyciłam byle jaki za 6zł. w sklepie z duperelami. Aktualnie używam srebrnego Diora, który poszedł w odstawkę bo ten tani badziew jest booossski W domu napiszę Wam co to za tusz

Deszcz leje,a ja tryskam energią
Bo jest piątek, bo jest Dzień Dziecka, bo jestem po wypłacie, weekend czas zacząć
Stary 2012-06-01, 15:17   #502
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Na szansę rozwoju to nie liczę to firma produkująca plastykowe doniczki i skrzynki do pieczarek, będąc na produkcji marnie widzę rozwój/awans ale poźniej spytam szefa (nie mamę ) czy mogłabym tam praktyki odklepać.....
hehe no to ważne, żebyś chociaż sobie dobrze zarobiła, miała fajnych współpracowników, nie za wiele stresów i w ogóle. no i chyba ta praca jest bardziej korzystna ze względów zdowotnych , hm?
Cytat:
Ja już rano wysepiłam kasę
I chyba odezwało się moje dobre serduszko bo mam ochotę wszystkim coś kupić, rodzicom, bratu, tż, psu, kupię im coś słodkiego

Pamiętaj,że masz tutaj nas
Ajj człowiek wie,że taka jest kolej rzeczy, niby psychicznie się z tym oswaja,a jak przychodzi co do czego to załamka
Pamiętam jak mój dziadek zmarł rok temu, był środek nocy, ja brałam prysznic, zadzwoniła ojca komórka i od razu wiedzialam co się stało ... I chociaż byliśmy na to przygotowani (dziadek miał 94lata) to normalnie rozwyłam się pod tym prysznicem,ryczałam,woda się lała,chyba z 15minut. Ważne jest mieć w tym czasie kogoś obok, dlatego rozumiem twoją złość na tż
tak, i wiem, ze Wy mnie najlepiej zrozumiecie! Załuję teraz, że częściej z nią nie przebywałam, że zawsze odkładałam wizyty "na później", że nie chciałam do niej chodzić, bo zawsze wiedziałam co mi opowie, bo już setki razy wysłuchiwalam tych samych opowieści.
Przed chwilą wróciłam ze szpitala, moja sisotra chyba będzie miała masakrę, kiedy bedzie już po wszystkim, kompletnie do niej nie dociera, że babci już nie można pomoc, zawsze była dla niej ukochaną wnuczką i spędzala z nią dużo czasu.
Sorry że Wam tu nudzę same oczywiste rzeczy, ale same oferowałyście swoją wątkową pomoc!
hehe pomagaja mi takie żale.

Ja sprowokowałam tate, bo dałam mu ulubione krowki i wafelki, zyczylam wszystkiego najl. z okazji dnia dziecka glupio mu sie zrobilo i dal nam po stowie. bedzie na karnet

Cytat:
Zawsze chciałam dla mojej diamentową obróżkę Ale jest za puchata,nie byłoby widać, zaczepiałaby o sierść Pocieszałam się robiąc jej słodką kitkę na czubku głowy Teraz czekam aż trochę sierść jej podrośnie i będą kucyczki

Nie miałam, jakoś nie zachęciła mnie ta szczoteczka Ja lubię duże i grube szczoty

A ostatnio trafiłam na perełkę Zapomniałam tuszu,musiałam kupić nowy,był mi potrzebny na 2 dni, więc chwyciłam byle jaki za 6zł. w sklepie z duperelami. Aktualnie używam srebrnego Diora, który poszedł w odstawkę bo ten tani badziew jest booossski W domu napiszę Wam co to za tusz

Deszcz leje,a ja tryskam energią
Bo jest piątek, bo jest Dzień Dziecka, bo jestem po wypłacie, weekend czas zacząć
ja tez wlasnie lubie grube szczoty, w ogole paradoksem jest to, ze efekt koncowy poprawiam maskara z rossmana za dyche a ta maskara ktora dostalam w prezencie jest givenchy. do tego byl blyszczyk, ekstra. ale nie dalabym tyle siana za ten tusz do rzes o wiele bardziej lubie maybelline :P ost. nie mialam kasy, wiec kupilam ten za dyche z rossmana i cierpialam, bo mialam jakos tak malo rzes

ja kocham meeeeeega długie rzęsy

pisz koniecznie jaki to tusz!

dobra, ja sie zbieram i nie zdaze napisac nic o obrozkach i kokardkach u zwierzat ;(( bo spozniej sie na aeroooobiiikk - musze sie wyzyc. i ogolic nogi zanim kolezanka po mnei przyjedzie

aaaaaaaaaaaa w ogole! kupilam kolejna welurowa kiecke! bylam w lumpie no i kupilam, nie umialam inaczej

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-06-01 o 18:04
Stary 2012-06-01, 18:14   #503
aniabaniaa
Zakorzenienie

no, gdzie Was wcięło pewnie wcinacie czekolady i różne łakocie

ja natomiast byłam na aerobiku dziś było już lepiej, albo uklady były mniej skomplikowane, albo ja już jestem super sposrtwoman

i mimo że miałam ochotkę na piwo - nie kupiłam! w lodówce mam pierogi ze szpinakiem i też ich nie zjem dziś zjadłam 3 serki wiejskie z owocami, i nie wiem. jeść jeszcze coś czy nie jeść kolejnego serka nie zjem, bo 4 serki/dzień to już schiza ;p

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-06-01 o 18:15
Stary 2012-06-01, 18:28   #504
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
pewnie wcinacie czekolady i różne łakocie
o nie, to napewno nie ja grzeczna jestem cały tydzien

gratuluje Wam spadkow chudzinki i witam nowe twarzyczki

Witam Was po cieżkim tygodniu, sporo pracy mialam, byl kryzys. Juz mialam napisane wypowiedzenie i jak zwykle w takim momencie mam super dzien w pracy Ogólnie jest akcja, bo lece na Majorke sama w to nie wierze. Siostra z meżem sie wybiera, i tak wpadlismy na pomysl ze ja z bratem tez sie zabiore. Ale potem dopadla mnie rzeczywistość , że przeciez urlopu nie dostane. I sluchajcie, takie jaja, ze dostalam urlop. Za 10 dni chyba lece, tzn jeszcze nie wiem bo to na last minute jak cos schudnac nie schudłam ale ujedrniłam troche nogi wiec mam nadzieje że nie bede czuc sie jak pasztet.

i tak bede ciagle jesc i pic to bede miec brzuch wypchany. Nie mam stroju kapielowego, letnich ciuchow - bo czekalam na wyprzedaż! Wydam wszytskie oszczednosci na ten wyjazd, ale to bedzie tydzien tylko dla mnie TZ zostaje w domu bo nie ma odlozonych pieniazkow, troche mi buczy zazdrosnik ale nie zrezygnuje
Stary 2012-06-01, 20:38   #505
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość

Witam Was po cieżkim tygodniu, sporo pracy mialam, byl kryzys. Juz mialam napisane wypowiedzenie i jak zwykle w takim momencie mam super dzien w pracy Ogólnie jest akcja, bo lece na Majorke sama w to nie wierze. Siostra z meżem sie wybiera, i tak wpadlismy na pomysl ze ja z bratem tez sie zabiore. Ale potem dopadla mnie rzeczywistość , że przeciez urlopu nie dostane. I sluchajcie, takie jaja, ze dostalam urlop. Za 10 dni chyba lece, tzn jeszcze nie wiem bo to na last minute jak cos schudnac nie schudłam ale ujedrniłam troche nogi wiec mam nadzieje że nie bede czuc sie jak pasztet.

i tak bede ciagle jesc i pic to bede miec brzuch wypchany. Nie mam stroju kapielowego, letnich ciuchow - bo czekalam na wyprzedaż! Wydam wszytskie oszczednosci na ten wyjazd, ale to bedzie tydzien tylko dla mnie TZ zostaje w domu bo nie ma odlozonych pieniazkow, troche mi buczy zazdrosnik ale nie zrezygnuje
Super! należy Ci się .

Ja dzisiaj nie jadłam żadnych słodyczy, postanowiłam ten miesiąc zrobić harkorowym miesiącem i naprawdę trzymać się postanowień

XOXO
Stary 2012-06-01, 22:36   #506
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

hej wszystkiego naj naj dzieciaaaaczki

u mnie chwilowy kryzys psychiczny,także może mnie nie być...

poza tym jem ładnie, od dzisiaj przestaje jeść słodycze i pić napoje gazowane.
przez te świństwa, nigdy nie poprawie wyglądu moich nóg.

na wadze cały czas 49/50kg. w udach ubyło 1cm także jest lepiej

Cytat:
A tak w ogóle.... Dzwoniłam do moich rybek.... Kierowniczka mówiła, że pogada z szefem i da znać. A zaraz potem zadzwonił telefon i.... w poniedziałek idę na szkolenie BHP a jakoś potem idę do pracy... do mojej mamy też na produkcję ale jest ciepło i stawka godzinowa chyba trochę wyższa niż w chłodni. Tylko nie wiem jak wytrzymam mając mame kierowniczkę
oj mam nadzieje,ze bedzie w miare ok

Cytat:
No właśnie u mnie jest trochę inaczej, moje kontakty z mamą wolałabym ograniczyć do minimum, bo nigdy się z nią nie dogadywałam, nie miałam w niej wsparcia itd. Szczerze mówiąc to się zastanawiam czy iśc tam, czy zaczekać na tel od "rybek" bo psyhicznie bedzie ciężko - również w domu i wcale nie przesadzam, zawsze mi się wydawało, że mama mnie nie lubi a moi znajomi patrzący na to z boku (również rodzina) zgadzają się z moim zdaniem na ten temat
u mnie całe zycie było dokładnie to samo...

Cytat:
ah te nasze kochane urzedy...

Cytat:
Na dziś:
spokojnie, im bardziej sie bedziesz na tym skupiac, tym bedzie gorzej... cierpliwości
ładnie, duzo pijesz

Cytat:
super, trzymaj tak dalej
o mamo...

Cytat:

eh... doskonale rozumiem co czujesz
ja tez nie chcialam odwiedzac babci,bo byla w strasznym stanie.. wolałam ja zapamietac jak była radosna i usmiechnieta.

Cytat:
o jaaaaa.... schowaj ja!

Cytat:
Ja dzisiaj nie jadłam żadnych słodyczy, postanowiłam ten miesiąc zrobić harkorowym miesiącem i naprawdę trzymać się postanowień
ja teeeeeż!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 01:46   #507
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
wlaśnie, i jak tam na absolutorium, wywołałaś szal? Twoja sukienka ma świetny kolor, przez Ciebie też chcę jakąś super rzecz !
Zapomnialam napisać o filmikach, obejrzałam w dzień dodania linku - super, musiałaś się nieźle napracować, w sumie nigdy nie zdawał sobie sprawy z tego, jak bardzo absorbujące jest odpowiednie zmontownaie tego wszystkiego, dobór odpowiedniej muzyki
W kocie się zakochałam, maleńka budzi instynkty ()Barcelona marzy mi się jeszcze bardziej, no i chcę się z Wami napić wódki film ze znajomymi mega, nie wiedziałam że lubisz takie klimaty myślalam że jesteś opanowana i spokojna, film mnie przekonał ze jednak nie. Widać, że kochacie śpiewać i tańczyć a! my z TŻem tez spiewamy w samochodzie! musialabym to uwiecznic

jakością zdjęć sie nie przejmuj, wiem wlasnie, ze wizaz zre jakosc a Ty jako osoba wyposazona w dobry sprzet jestes przeczulona na tym punkcie heh ;p my wiemy, ze zdjecia sa dobre

Bania królową recenzji! Dziękuję kochana Cieszę się, że się podobają... wymagają sporo pracy, ale uwielbiam to!
A Ty kiedy się w końcu przekonasz, że nie jestem nudziarą? :P

Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji z babcią.... sama rozumiesz, że taka jest kolej rzeczy, ale to boli, nie da się tego uniknąć. Bądź silna

Cytat:
Od poniedziałku zaczynam pracę
Gratulacje, moja krew! Łap każdą okazję, im szybciej zdobędziesz doświadczenie, tym lepiej ))

Cytat:
Ale to skraca nogi ...
Przez Ciebie obczaiłam Grycanki (bo w sumie jako największa ignorantka tego świata, nawet nie wiem kim są i jak wyglądają) i powiem Ci, że mam stanowczo grubsze i krótsze nogi niż one, także brawa dla mnie
A w to to już na bank nie uwierzę!

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
]

Pączek_w_maśle witaj
jestem niegrzeczna i się nie przywitałam
Ja teeeeeeeeeeeeż! Jak taki cham, Witaj!!!!

Cytat:

Bez komentarza, żenujące podejście do człowieka :/

Cytat:
Na dziś:

Słońce! Nie patrz na wagę! Pomierz się porządnie i zmierz się za miesiąc. Waga nie ma znaczenia - ćwicząć budujesz mięśnie które ważą więcej niż tłuszcz!

Cytat:

Aaaaaaaale zazdroszczę , należy Ci się!

Nie było mnie tu z Wami kilka dni, staram się jeść grzecznie, ale nie ćwiczę, bo mam @... ale w poniedziałek wracam ostro! Jutro panieński kumpeli, a rano jadę sobie na małe zakupy, zrobić sobie jakiś mały prezent z okazji dnia dziecka ;D

Dochodzi 3.00, idę spać, jutro czeka mnie dłuuuuuuuuuuugi dzień!

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 08:44   #508
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
tak, i wiem, ze Wy mnie najlepiej zrozumiecie! Załuję teraz, że częściej z nią nie przebywałam, że zawsze odkładałam wizyty "na później", że nie chciałam do niej chodzić, bo zawsze wiedziałam co mi opowie, bo już setki razy wysłuchiwalam tych samych opowieści.
Przed chwilą wróciłam ze szpitala, moja sisotra chyba będzie miała masakrę, kiedy bedzie już po wszystkim, kompletnie do niej nie dociera, że babci już nie można pomoc, zawsze była dla niej ukochaną wnuczką i spędzala z nią dużo czasu.
Sorry że Wam tu nudzę same oczywiste rzeczy, ale same oferowałyście swoją wątkową pomoc!
hehe pomagaja mi takie żale.

ja kocham meeeeeega długie rzęsy

aaaaaaaaaaaa w ogole! kupilam kolejna welurowa kiecke! bylam w lumpie no i kupilam, nie umialam inaczej
Pogadaj sama z siostrą o tym co się dzieje, może taka rozmowa coś jej uświadomi, chociaż i tak będzie ciężko ...

Tusz mam ten http://4.bp.blogspot.com/-ak6_bx6GP1.../s640/page.jpg
Poka kieckę! Ja dzisiaj jadę do lumpa

Cytat:
no, gdzie Was wcięło pewnie wcinacie czekolady i różne łakocie
E tam czekolady,są lepsze rzeczy

Cytat:

O jaaa weź mnie ze sobą Mam kasę i urlop, spełniam warunki?
Szalej kochana, przepuść kasę na ciuchy, super wyjazd, należy Ci się to A do wyjazdu korzystaj z uroków swojej pracy i rób sobie jakieś fajne zabiegi
Tż się nie przejmuj i na pewno nie rezygnuj z wyjazdu dla niego, w związku trzeba być czasami egoistą

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
Nigdzie nam nie znikaj co się dzieje?

Właśnie dowiedziałam się,że mam tydzień urlopu
Wolałabym wcześniej się dowiedzieć bo mogłabym go sobie zaplanować,ale i tak się cieszę

Wypiłam kawę, czekam na qpę bo chcę się zważyć i mam nadzieję na jeszcze jedną dobrą wiadomość
Stary 2012-06-02, 09:07   #509
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
o nie, to napewno nie ja
grzeczna jestem cały tydzien
no co Ty, i zero piwa, ani jednego ciastka, nic?!
Cytat:
Napisane przez Ewelka
Zaaaaaaaaaaaartujesz, na Majorke?! aaaaa! ale ekstra ! i z tym urlopem jakie jaja no widzisz, jak wszystko fajnie się ułożylo

tez bym chciala na Majorke, ale jest mega drogo ;\ wyhaczyłaś jakąś okazję?
Cytat:
Napisane przez Ewelka
no co Ty, i puści Cię samą?! wiesz co, fajnie ze lecisz sama, odpoczniesz troche od niego ;p

kuurcze moj by mnie samej nie puscil, tak jak i ja jego. bylam sama we wloszech, ale to bylo raczej na poczatku zwiazku, pozniej za duzo sie wydarzylo
Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość

poza tym jem ładnie, od dzisiaj przestaje jeść słodycze i pić napoje gazowane.
przez te świństwa, nigdy nie poprawie wyglądu moich nóg.

na wadze cały czas 49/50kg. w udach ubyło 1cm także jest lepiej
no co Ty, co się dzieje?

a pijesz dużo gazowanego? ja strasznie lubie lodowate zimne gazowane napoje

- 1 cm =

Cytat:
Pogadaj sama z siostrą o tym co się dzieje, może taka rozmowa coś jej uświadomi, chociaż i tak będzie ciężko ...

Tusz mam ten http://4.bp.blogspot.com/-ak6_bx6GP1.../s640/page.jpg
Poka kieckę! Ja dzisiaj jadę do lumpa
dopoki jest w domu, to jest ok, ona teraz zyje finalem miss a w szpitalu jest ciezko, widzac cierpienie babci ciezko jest zachowac spokoj, tata z nia troche pogadal; staramy sie jej aranzowac wiele zajec, zeby nie miala czasu na rozkminy. kupilam jej karnet na aero i zajecia troche ja podbudowaly, w sensie - zapomniala na chwile o tym wszystkim

nigdzie nie widzialam tego tuszu bede polowala, takie szczoteczki lubie najbardziej
a! wlasnie. apropo mejkapu :P masz pędzle z zsephory, dobrze pmietam? masz je juz sporo czasu, jak sie spisuja?
jestem przed kupnem jakis lepszych, mysle nad seph. ; inglotem lub douglasem. w sumie jeszcze sie na tym nie znam, wiec bede sie cieszyla z pedzli z polki nizszej niz srednia ;p

bardzo chcialabym wam pokazac, zebyscie oceniły kiecki, które ostatnio kupilam w lumpie :P kosztowały mnie 16 zł
ale to pozniej. teraz musze posprzatac chate, bo jak mama wroci to padnie, tak zasyfilismy dom przez jej nieobecnosc
Cytat:

Właśnie dowiedziałam się,że mam tydzień urlopu
Wolałabym wcześniej się dowiedzieć bo mogłabym go sobie zaplanować,ale i tak się cieszę

Wypiłam kawę, czekam na qpę bo chcę się zważyć i mam nadzieję na jeszcze jedną dobrą wiadomość
aaaaaaaaaaaaaale fajnie! zgra Ci się ten urlop z tzowym wolnym? teraz jest jakies swieto, wiec moze uda Wam sie spedzic troche wiecej czasu razem

ja tez wlasnie czekam
ciekawa jestem ile wazysz! pochwal sie
u mnie spadek -0,5

Stary 2012-06-02, 09:11   #510
aniabaniaa
Zakorzenienie

i w ogole teraz po tych ćwiczeniach mam taaaaaki zaje.bisty brzuch! jak staje bokiem przed lustrem, to jestem już linią prostą, brzuchol mi nie wystaje
polecam wszystkim duuużo ruchu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości