|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Antana (mogę skracać?
) dzięki za przyjęcie zapro suuuuper wyglądasz czy mi się coś pochrza.niło? ![]() Aisza, tak mam długi weekend za tydzień, ale co z tego jak i tak ten piątek muszę odpracować 14 czerwca w sobotę? Meeedzik, śliczny kolor paznokietek a włosy, nie będę oryginalna i się powtórzę : cuuuuuuuuuudowne! Cytat:
no siedzę w pracy dobrze, że dzisiaj w miarę spokojnie jest w sumie to dzień odpracowywany, więc może cały dzień będzie taki oby nie wiem kiedy się wyśpię ) to muszę jeszcze dom posprzątać, coś upiec, i coś na kolację przygotować nic nie odpocznę... ![]() Cytat:
ja chcę taki!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4412 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
chociaż i tak się dziwię, że jem go na słodko. Wcześniej sobie tego nie wyobrażałam Cytat:
mam go niecały tydzień kawusia pierwsza klasa a jaki aromat! w ogóle! Cytat:
nie żebym to oglądała, ale Pudelka czytuję Cytat:
ale też ładne i tanie okularki, portfele, i torebeczki tam widziałam ![]() Cytat:
Bosch jest bardzo dobrą marką, nigdy się na niej nie zawiodłam ![]() kupuj!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||||
|
|
|
#4413 |
|
Wtajemniczenie
|
witam z rana jak śmietana?? hahahahha
to sie do czegos innego rymuje;p u mnie dzis sn8:00- 1 bułka ciemna i 2 cienkie kiełbaski z czego 1 zjadł moj pies;p
|
#4414 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem od Was uzależniona i co gorsza nie chcę iść na odwyk ![]() Cytat:
Cytat:
ciężko jest, no ale wiesz jak to jest jak się do kogoś przywiążesz czas musi się znaleźć ![]() Cytat:
A przyznam się, że wczoraj z okazji Dnia Dziecka zjadłam kawałek pizzy z pizzerii TŻ se zamówił no to wzięłam jeden malusi kawałek raz, że nie moje smaki (salami, którego nie cierpię tuńczyk) dwa, że ciasto było jakieś takie wilgotne od spodu no ale zjadłam
|
||||
|
|
|
#4415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ej, no co Ty?!
![]() Cytat:
ale ten biszkopt rzuca się w foremce łoj... dobrze, że nic mu nie jest ![]() buziaka dostaniesz duuużo buziaków! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No kocham! Miłością nieograniczoną! jak już to wybieram lody jesteś dumna? ![]() Cytat:
Cytat:
To Wyyyyyy chcecie MNIE wykończyć! szalone!
|
|||
|
|
|
#4416 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no może nawet trochę więcej niż trochę przecież nie ma go codziennie, nie? Cytat:
nie wszyscy chcą sobie tylko 'poogladać' Cytat:
ale właśnie, tak jak piszesz: można sobie pozwolić ![]() Cytat:
![]() ![]() super, że jesteś super, że trzymasz się dietki przepisanej przez lekarza i że Cię w końcu brzuch nie boli! To najważniejsze! ja też jestem dumna Cytat:
nie mogę zobaczyć....
|
|||||
|
|
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, trochę Was nadrobiłam
więcej nie dam rady! Cytat:
dzień dobry ![]() Podzieliłaś się z pieskiem czy to on podzielił się z Tobą?
|
|
|
|
|
#4418 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Kiedy ja tu ostatnio byłam myślę że mnie przyjmiecie ponownie?![]() Jeżeli tu nie wchodze to sie obżeram tak też było przez ten cały tydzień(była u mnie rodzinka z niemiec) efektem tego +4,4 kg na wadze( Ważyłam 57kg a jest 61,4kg) tragediaa ale mam za swoje , może to mnie jeszcze bardziej zmotywuje
|
#4419 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#4420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uf to dobrze, że można sie całować Może jak ja ściągne to wtedy też sie ze mna ożeni ![]() Ja mam wszystkie zmieszczone w luku Tyle ze trojki wystaja za bardzo w proównaniu juz do 4-7 i je trzeba ciut na zewnatrz wyciagnąć ej normalnie jak zjem sniadanie to chyba zdjecie Wam wrzuce bede miala na pamiatke krzywulceCytat:
Ja już wstałam tesciowa mnie obudziłą telefonem i mi na dzien dobry ze szkoda dnia marnować Waga niestety sie nie zmienia
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-06-02 o 09:52 |
||
|
|
|
#4421 |
|
Zakorzenienie
|
Hallo
Haha widzę Heroine, że przebrnęłaś przez lawinę postów ![]() My tu dbamy, żeby nikt się nie nudził ![]() Aisza dziękuję tak wyglądają bez prostowania jedynie suszę je zimnym nawiewem Antana dziękuję tak o włosy dbam jak o własne dziecko ale o paznokcie w ogóle one same takie sobie są ja je tylko maluję i piłuję teraz mam maksymalnie skrócone, po złamał mi się jeden Długie to one tu były : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=590 Cocktail właśnie wiem, więcej do niej nie pójdę ![]() Eldo dziękuję Monia no hehe zaczepiają i pytają w jakim salonie robiłam ![]() Heroine dziękuję a lakier Golden Rosse Paris 217 Noo wczoraj tak się najadałam a później jeszcze piwko wypiłam a dziś poprawiny, bo idziemy na grilla
|
#4422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Wczoraj trzymalam sie, jadlam nieduze porcje, i choc wpadlo troszke slodkiego, i nawet pare frytek do obiadu, to bylo tego tak malo, ze nie ma o czym mowic. Dzis na wadze 60,5 |
|
|
|
|
#4423 |
|
Zadomowienie
|
Hej ja tylko na chwilkę bo muszę iść sprzątać, ale wstawiam obiecane wymiary:
biodra-82 pupa-90 brzuch pod pępkiem-79 talia-66 (po obiedzie było 72!!) udo-52 (zrobiłam zdjęcie z cm gdybyście nie wierzyły )nad kolanem-34 łydka-30 kostka-20 stopa (mogłybyście powiedzieć ile macie w najszerszym miejscu? bo chcę porównać ) - 20pod biustem-67 biust-88 ręka pod 'bicepsem' - 21 Dobra, namierzyłam się jak głupia ale przynajmniej już wiem na czym stoję Talia to mnie zaskoczyła bardzo, ale podejrzewam że od hh sporo spadła To lecę sprzątać, a no i zważę się do później
|
#4424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz zakasuj rękawy i do roboty trza się wylaszczyć na lato ![]() Cytat:
mi wystarczy tyle smaków może z czasem będzie więcej ![]() Niezła teściowa Zmieni się zmieni cierpliwości
|
||
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ![]() oj dbacie dbacie Dzięki bo u mnie w drogerii jest ta firma bardzo mi się ten kolorek podoba haha, zawsze po jakimś święcie są poprawiny więc prawidłowo Cytat:
![]() Super!
|
||
|
|
|
#4427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I narzekasz, łajzo jedna ale z tym udem to przesadziłaś zdjęcie poproszę ![]() Cytat:
Przecież latte to zwykła espresso+ spienione mleko a spieniacz do mleka jest Podstawowe to espresso, cafe crema i kawa filtrowana cafe crema może być np. o smaku karmelu lub z nutą owocową wielkiej różnicy w smaku nie ma, no ale dobrze, że Latte robi
|
||
|
|
|
#4428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ekspres tak mi sie podoba taki różowy zaje. Teraz widze ze ten co ja chciałam nie ma spieniacza do mleka ;p Ale w sumie w moim ekspresie też tego nie uzywam
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-06-02 o 10:57 |
|
|
|
|
#4429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coctail tu masz aukcje na allegro z wszystkimi rodzajami kawy z Tchibo Tassimo do tego ekspresu Boscha który ja chcę kupić, jest ich od groma! : http://allegro.pl/kapsulki-tassimo-j...322018826.html Nawet herbaty są i inne cuda ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
To w którym miejscu Ty chcesz schudnąć? ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Może mi po prostu nie smakuje... ja Nescafe nigdy nie lubiłam, bo dla mnie to własnie takie siki a nie kawa , zresztą cena kaw Nescafe mówi sama za siebie. W pracy zawsze piliśmy kawy Nescafe z automatu ( innych nie było) i była okropna, sama woda i wszystkich brzuchy po niej bolały i może dlatego też się zraziłam do tej marki kawy. Jacobs czy Tchibo moim zdaniem są dużo lepsze (niestety i droższe) ale to oczywiście kwestia gustu/smaku
|
|
#4430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4431 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ta w ogóle to więcej nie mogłas napisać??? Ty wiesz ile ja mam do odpisania na Twoje posty!!! ? szalona Ty!!! ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
powiedz im że robiłas w salonie na ulicy.. ( podaj im swój adres) i może zaczną przychodzić, to kase zarobisz sobie? ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
podałam Ci link żebyś zobaczyła ile kaw ma Jacobs Tassimo i być może to Cie przekona do kupna ekspressu z Boscha
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wygląda to tak: Brzuch pod pępkiem: 77 . talia mamy równo bo 66 cm biodra 84 pupa 93 :/ udo 52 !!! nad kolanem 38 :/ łydka 36,5 kostka 24 stopa 24. Także nogi mam dużo grubsze i to by się zgadzało bo widać na zdjęciach ale że Ty masz w udzie tyle co ja to nie wierzę!!!! Normalnie nie wierzę i proszę o zdjęcia !!!!!!! ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
tylko do facetów chodzę baby to jędze :P cięzko trafić na jakąś miłą i delikatną....... pewnie takie są ale to rzadkość.
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-06-02 o 12:27 |
||
|
|
|
#4434 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Chyba chcecie watek skonczyc w ten weekend co?? ![]() ![]() ![]() Wstałam juz o 7 dzisiaj ![]() Zjadłam bułeczki na sniadanko i obejrzałam film "Soul Surfer" mega ![]() Zaraz wyjde w koncu z łozka zrobie sałatke z gyrosa ( bez majonezu) i poćwicze a pozniej nie mam pojecia co bede robic![]() Pogoda zrąbana, nie pada, ale jest zimno i strasznie wieje wiec z rowerku znowu nici
|
#4435 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Espresso To około 25-30 ml mocnej kawy podawanej w małej filiżance. Powinno być pokryte pianką, zwaną cremą, która powstaje w procesie parzenia. Często do espresso podawany jest kieliszek lub szklanka wody, która służy do przepłukiwania kubków smakowych. Cafe Latte Prawdziwa latte powinna mieć trzy warstwy. Na samym dole mleko uprzednio podgrzane na parze, następnie wyodrębnione espresso, a na powierzchni ubita piana ze spienionego mleka. Podawana jest w wysokich szklankach i z łyżeczką o długiej rączce. Cafe Latte Macchiato Latte Macchiato jest podobna w wyglądzie do Cafe Latte, a w praktyce jest pewną odwrotnością Espresso Macchiato. Tak jak espresso macchiato jest kawą espresso z dodatkiem odrobiny mleka, tak cafe latte macchiato to spienione mleko z dodatkiem espresso. Cafe latte macchiato wyróżnia się tym, że:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Dziewczyny wiecie, że u mnie jest 10 stopni na termometrze!!!!!!!!!!!!!! !!!! I własnie padał deszcz ze śniegiem Co za pogoda!!! a dzisiaj u nas są Dni mojego miasta :/ no i nie pójdę bo leje w ogóle to mi tak zimno, że masakra ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
A teraz widzę śmierć w serialach na modzie Cytat:
ciekawe kiedy otwarcie tego sklepu.... Cytat:
Dlatego ekspres do kawki kupię na pewno Tam w Niemczech te kapsułki z kawami Tassimo tanie są, w Polsce kosztują ok. 20 zł a tam jeszcze mniej. Już mówiłam dla męża, że ma mi kupić na szóstą rocznicę ślubu którą mamy JUTRO !!!!!!!!!!!!!!!!!
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-06-02 o 12:17 |
|||||
|
|
|
#4436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4438 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nie wiem z kim ja się zadaje... wy wszystkie takie chude jestescie ze nie wiem z czego chcecie się odchudzac!!! DZIEWCZYNY!
ja to przy waz grubas jakiś;/ Jestem ciekawa jak zmoja wagą będzie w poniedziałek czuje że mi spadło, zauwazylam po ciuchach Mimo że okres to brzuszek jakos nie oddaste, zrobil sie plaski![]() ![]() normalnie cud malina a moj jadłospis dalszy na dziś:obiad 14:30- grysik z dżemikiem albo mamina zupa (jak z ryżem to nie zjemm, bo nie lubie) przekąska 17:00- jogurcik z biedrony o% kolacyja 19:30-pieczywo chrupkie x2 + jajo
|
#4439 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie dziwne to jest jak one mogą być takie nie delikatne skoro dobrze wiedzą jak to boli! Dlatego ja wolę iść do faceta, który zupełnie inaczej podchodzi do kobiety podczas badania Cytat:
ale mi to w zupełności wystarczy, nawet nie chodzę po innych wątkach Cytat:
Ja nie lubie pizzy z dodatkami... kocham tylko z samym serem Do tego ketchup i niebo w gębie A z salami czy tunczykiem ... na samą myśl mi dziwnie nie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
|
|
#4440 | ||
|
Zakorzenienie
|
no dokładnie
tym bardziej, że mąż tez lubi kawę to będziemy sobie kawkować spodobał mu się ten pomysł a okazja jest - nasza 6 rocznica to trzeba jakis prezent sobie walnąć ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
w foremce?? ja to bym go bez foremki pewnie je.b ła ! hehehhehe i by się rozleciał Cytat:
![]() Nooo jestem bardzo dumna!!! Super, że nie jesz a lody to zdecydowanie mniejsze zło zwłaszcza śmietankowe także super!!!taaa chcemy!!! my jesteśmy zazdrosne, że zdradzasz nas z innymi dziewczynami na innych wątkach i dlatego tyle piszemy, żebys nie miała czasu na inne wątki hahahaha
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.

) dzięki za przyjęcie zapro
suuuuper wyglądasz
czy mi się coś pochrza.niło?

kiedy Ty się wyśpisz dziewczyno?! Tylko raz w tygodniu możesz pospać 
dobrze, że dzisiaj w miarę spokojnie jest
w sumie to dzień odpracowywany, więc może cały dzień będzie taki
oby

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i co gorsza nie chcę iść na odwyk 

z pizzerii
raz, że nie moje smaki (salami, którego nie cierpię
zjadłam dwa rogale z masłem, świeżuteńkie prosto z pieca
ale pal kij w końcu Dzień dziecka jest także można sobie pozwolić
ja też jestem dumna 

zaraz Was trochę poczytam, bo tyle tego jest