Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VIII.2011 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane Mamusie, czesc 8 zbliza sie ku końcowi więc czas na głosowanie
Pierwsze roczki, pierwsze kroczki kręcą się już nasze loczki. 5 11,11%
Pierwsze ząbki wszyscy mamy, więc już mamie nie dokuczamy 0 0%
Lato w pełni, słońce praży, wszystkie dzieci już na plaży. 2 4,44%
Dzieciaczki swoje bardzo kochamy i na nowe bociany czekamy 1 2,22%
Jedno już chodzi, drugie raczkuje, a dumna mama ostro wizażuje 0 0%
Attenzione, attenzione - dzieciaczki dreptają jak szalone 2 4,44%
Rok temu na świat pchaliśmy się hardo, dziś pierwsze kroki stawiamy twardo. 3 6,67%
Mamo daj płetwy, tato lej wodę, bo przyszedł czas na letnią przygodę 1 2,22%
Na torciku jedna świeczki mała, cały rok z uwielbieniem patrzy na mnie mama uśmiechnięta cała. 0 0%
Jeden kroczek, drugi kroczek, mamo jesteśmy razem cały roczek! 3 6,67%
Mam już roczek, stawiam kroczki i w ogóle jestem boski! 4 8,89%
Rok już mają, chodzić chcą - nasze dzieci boskie są! 3 6,67%
Mamusie nam na roczki torty dekorują i na zlot swój pierwszy z radością się szykują. 1 2,22%
Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki - wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki. 10 22,22%
Mamo, tato, czy Wy wiecie, że już rok jestem na świecie? 6 13,33%
Roczki już mają nasze słodkie dzieci, a nam ze sobą nawzajem lepiej jest na świecie 0 0%
Roczek już mamy i powoli już chodzić sami zaczynamy! 0 0%
Lato w pełni, hitza straszna, lecz ja z mamą mimo wszystko po placach zabaw chętnie latam 0 0%
chodzę, gryzę, gugam wkoło i już wszystkim jest wesoło 0 0%
pierwszych rocznic to początek - zaczynamy nowy wątek 3 6,67%
papier, drewno, plastik, woda - to dopiero jest przygoda 0 0%
chodzić i mówić zacznę tuż tuż, bo przecież roczek mija mi już 1 2,22%
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-02, 18:26   #2071
jacieeeee
Wtajemniczenie

Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII

Pieleszko nawet nie wiesz jak się cieszę, że macie to za sobą. Wzruszyłaś mnie
Emi i Sarka rządzą
Eweeve cudne zdjęcie
Marina

Nie pojechaliśmy na działkę. Widocznie tak miało być. Znajomi też w ostatniej chwili stwierdzili, że to niezbyt dobry pomysł (ona w 9 miesiącu). Poza tym zimno na dworze i między mną a TŻtem też chłodem powiało

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 18:45   #2072
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
witam Was moje kochane

Hania dostała wczoraj od lekarzy najpiękniejszy prezent na dzień dziecka - ma "zdrowe" serduszko i mogliśmy wszyscy wrócić do domku
pięknie to napisałaś - wzruszyłam się baardzo po Twoim poście - jesteś mega dzielna - a Hania najdzielniejsza na świecie musiało się wszystko udać - mamy w końcu moc

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Ale mam zmułę.

Boże.
Mieliśmy iść na to wesele, tak się na nie cieszyłam, ale M. nie chciał ( dostaliśmy 200 zł wczoraj od babci na wesele, żeby dać ), potem go namówiłam, potem jednak pomyślałam, że jak nie to nie.

A teraz siedzę i ryczę, bo żałuję. Mam takie przeczucie, że moje życie to tylko dziecko dziecko dziecko dziecko dziecko...

Żadnych wyjść, żadnych imprez, żadnej odskoczni.
Ale żałuję, ja tu wyję, a tam się dobrze bawi cała rodzina.
tak mi przykro że Ci nie wypaliło wesele... rozumiem Cię, bo ja też mam chwilami dość siedzenia w domu całymi dniami - dobrze że studia jeszcze to przynajmniej od czasu do czasu do ludzi wyjdę.

Nie smutaj jeszcze nie jedna impreza przed Wami

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zbiera któraś nakrętki i są jej nie potrzebne?
Plastikowe po czymkolwiek ?
ja zbieram - ale do tż-ta pracy bo tam zbierają na jakieś dziecko chore

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Sara jest zazdrosna jak tż mnie przytula, całuje, nosi, cokolwiek. Komiczne to jest. Piszczy i krzyczy że ma przestać.
to i tak że Cię tż na rękach nosi - mój nie chce za ciężko by miał

ale zachowanie Sarity bombowe
Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
ale ona cudna - i nie wierze że ona jest tydzień młodsza od Julii - już tak zasuwa że szok
Cytat:
Napisane przez zapałeczka Pokaż wiadomość
Ale czemu nie chciał iść?! Nie rozumiem....
Też czasem mnie szlag trafia, że cały czas tylko z dzieckiem siedzę, dlatego staram się jakoś urozmaicać niektóre dnie, nawet wypad do głupiego mc donaldsa wieczorem, żeby się obżerać niezdrowym jedzeniem... Cokolwiek byle w domu w kółko nie siedzieć....
dobrze że nam McDonalds'a otworzyli niedawno na naszym zad**iu bo tak to nawet i tego by nie było

Cytat:
zapałeczko bo nie. On jest b. zamknięty w sobie, taki introwertyk.
Wiecie jak mi przykro. Dalej siedzę i ryczę. Już cały dzień.
Kupiłam sobie na to wesele lakier do paznokci, kwiat coby wpiąć we włosy ( pierdółki, wiem, ale cieszyłam się nimi....) i co?
I siedzę teraz sama w pokoju...
szkoda mi Cię strasznie bo widze że tak bardzo się już nastawiłaś na impreze...

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
cudna Sarcia i jak już rozumie wszystko

Cytat:
A do klubu może bym i poszła, ale raz, że nie mam żywcem z kim, dwa, że po dziś już mam oczy niezle zapuchniete ( wiem, że to błahu powód, ale coś tak we mnie pękło, ż szok)
wpadnij do mnie to sobie razem zrobimy imprezkę

---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
CHWALE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cudnie - brak mi słów..
Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Nie pojechaliśmy na działkę. Widocznie tak miało być. Znajomi też w ostatniej chwili stwierdzili, że to niezbyt dobry pomysł (ona w 9 miesiącu). Poza tym zimno na dworze i między mną a TŻtem też chłodem powiało
z tż-tem aż tak źle..? tulę wirtualnie

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Patik - a gdzie wypatrzyłś taką okazję że w rossmannie to będzie? tak z ciekwości pytam niezła okazja dla tych co piją Hippa

Dwa serca po raz drugi :heart:
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 20:51   #2073
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
Hihihi

Cytat:
Och, och, och!!! Coś cudownego! Aż do męża poleciałam mu pokazać! Piękne
Eve, a opowiedz, jak to sie odbywało? Ile trwało i jak Maryś to zniosła? Ubranka są tej fotografki, tak?

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Wiktoria ma goraczke 38,3. Jest strasznie placzliwa i spiaca caly dzien
Ulała dzis tez 2 razy...co jej sie nie zdarza...
Ojoj Pewno wirusówka jakaś Albo zęby, ale to hcyba za intensywnie, co?

Youyou -
a Ty kiedyś pisałaś, że będziecie mieć sesję u fotografa. Aktualne?
Stary 2012-06-02, 21:02   #2074
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Goraczka spadla, dalam Ibum i jest 37,4. Za to zwymiotowala raz. Ogolnie jednak widze ze samopoczucie ma lepsze niz wczesniej. Klade zaraz ja spac.
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 21:03   #2075
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

kolejne dwa
brumku dziewczyna poki co robi w domku sesje. Wszystko jest na jej wyposazeniu, ale mozna przyjsc ze swoimi. Na jednym ze zdjec Marysia bedzie miala swojego rampersa, ale nie na tych co wkleilam. Wszystko trwalo 2,5 h. Kobieta ma podejscie do dzieci, zabawiala ja, dawala zabawki swojej corki, uspokajala itd. Poprostu rewelacja. JEstem MEGA zadowolona.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9093.jpg (110,1 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_9126.jpg (87,4 KB, 65 załadowań)

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 21:05   #2076
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

dziewczynki Marysia zniosla super. Troszke uciekala ale to normalne, dziecko nie moze usiedziec w jednym miejscu tyle czasu. Ale wszystko super. Jestem przeszczesliwa, paniatka na lata.
A reszcie dziewczynek dziekuje - dzieki wam sesja sie odbyla

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
Goraczka spadla, dalam Ibum i jest 37,4. Za to zwymiotowala raz. Ogolnie jednak widze ze samopoczucie ma lepsze niz wczesniej. Klade zaraz ja spac.
zdrowka dla Wiki biedactwo

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2012-06-02, 21:16   #2077
telik
Wtajemniczenie

GG do telik

Hi
Pieleszko- nie zazdroszczę wam przeżyć, to musiało być okropne. Jesteś bardzo dzielna, a Hanysek bardzo silna. Tyle was

Denis przystojniaku najlepsze życzenia

Cytat:
Napisane przez brumek

2. Ja używam maców od jakichś 5-6 lat i nigdy, przenigdby nie wrócę na Windowsy. Jak mam coś zrobić na kompie z Windą, to aż mnie wzdryga
Rzeczywiście trzeba się przyzwyczaić, a w zasadzie zmienić sposób myślenia odrobinę, ale to zupełnie inna jakość pracy I życia, bo ponoć apple to styl życia I coś w tym jest, bo uzależnia na maxa

A jak Wy się dzisiaj czujecie oboje?

Jest z gumy, pompowany. I na razie okropnie śmierdzi, mimo iż niby niemiecki, a nie chiński Bo szwagierka mi podkreśliła, że on jest "dobrej firmy, ze Smyka, a nie jakieś chińskie barachło"
Och z tym Mac'iem to jak bym słyszała mojego Tz

Całkiem ok
Jaś miał mały katarek rańo pozatym gorączki brak, apetyt i uśmiech są

Ja smarkamtroszke ale się nie daje nawet biegać już poszłam wieczorem

Dobrze ze szwagierka uprzedzila ze nie Barachlo kupiła, spryskaj zwierzaki pod pracami perfumami

Madziulka strasznie mi szkoda was
Życzę wam zdrówka

Cytat:
Eve cudnie

Zeby
A trzydniówke już Wiki maiała?

A my spędziliśmy kolejny dzień w domu
Myśle żeby już jutro wybrać się choć na krótki spacerek, bo szału dostanę
A Jaś już nie gorączkowe i widocznie mu się poprawiło
Myślicie ze to dobry pomysł?
Stary 2012-06-02, 21:21   #2078
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
A my spędziliśmy kolejny dzień w domu
Myśle żeby już jutro wybrać się choć na krótki spacerek, bo szału dostanę
A Jaś już nie gorączkowe i widocznie mu się poprawiło
Myślicie ze to dobry pomysł?
mysle ze jak nie bedzie mega wielkiego wiatru i goraczki brak to mozesz wyskoczyc z nim na troszke.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2012-06-02, 21:22   #2079
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
Próbowałam dawać kasżke rzędu snem
Ale u nas się nie sprawdziło
Teliku jak Agata miała szmery w oskrzelach (mocny kazel) i antybiotyk to na learka jazała chodzic na spacery jak jest ładna pogoda.

Pieleszko jestescie bardzo dzielne.

My bylismy dziś na festynie z okazji na dziecka, ale krótko, bo okropnie wiało. Agata obejrzała przedstwienie aktora z teatru dziecięcego. Porobiliśmy troche zdjęć m.in na policyjnym motorze. Fajnie było.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 21:30   #2080
meszsares
Zadomowienie

dobry wieczor
a jednak w Rabce jest Wi-Fi do jutra mam kompa, a od poniedzialku tylko komorke to juz bede jedynie podczytywac.
Jestem w b.fajnym pensjonacie, obczaje jeszcze dokladniej co i jak kilka dni i wtedy go Wam pewnie polece na urlop z dzieckiem

Aania, Vaniliva - dziekuje

Lili - ja daje kaszke na kolacje plus na zasniecie UU - nic to nie pomaga, spi tyle samo co bez kaszki (czasem zdazy mi sie nie dac to mam porownanie). Tak samo budzi sie w nocy takze nie wiem... ale probuj, moze bedziesz miec wiecej szczescia.
A kaszki pitnej nigdy dzieciom nie dawalam, nawet nie wiem co to takiego
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 21:45   #2081
agadus
Wtajemniczenie

Cytat:
Eve cudnie

ojej, a czemu? może przez ta pogode, cos zlapała

jacieeeee to niedobrze, że tak się z tż nie możecie dogadać,

Cytat:
no to dobrze, ale chyba lekarza musicie odwiedzić, biedna Wikusia

Cytat:
Ale mam zmułę.

Boże.
Mieliśmy iść na to wesele, tak się na nie cieszyłam, ale M. nie chciał ( dostaliśmy 200 zł wczoraj od babci na wesele, żeby dać ), potem go namówiłam, potem jednak pomyślałam, że jak nie to nie.

A teraz siedzę i ryczę, bo żałuję. Mam takie przeczucie, że moje życie to tylko dziecko dziecko dziecko dziecko dziecko...

Żadnych wyjść, żadnych imprez, żadnej odskoczni.
Ale żałuję, ja tu wyję, a tam się dobrze bawi cała rodzina.
szkoda, biedactwo

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
Sara jest zazdrosna jak tż mnie przytula, całuje, nosi, cokolwiek. Komiczne to jest. Piszczy i krzyczy że ma przestać.
heheheh broni mamusi, fajnie musi to wygladać

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość

Youyou Agadus zaległe buziaki
dziękują Kochana

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
witam Was moje kochane

Hania dostała wczoraj od lekarzy najpiękniejszy prezent na dzień dziecka - ma "zdrowe" serduszko i mogliśmy wszyscy wrócić do domku

dziękuję jeszcze raz za pamięć o nas, modlitwy, wszystkim dziewczynom za sms-y z troską i Nerolce za odwiedziny (i za podarunek Hania jeszcze raz bardzo dziękuje )

nadrobiłam Was pobieżnie (miałam ze 20 stron) i tak na szybko to zaległe buziaki i życzenia dla Agadus i Youyou

nie będę Wam opisywała tego co przeżyliśmy, bo nie da się opisać. powiem tylko kolejny raz, że nikomu nie życzę żeby musiał przez to przechodzić!!!! tego widoku małego dziecka, które takie ufne, radosne trzeba oddać na kilka godzin w ręce innych, obcych mu ludzi, im je "zawierzyć" i ufać, że nie stanie się nic złego, że nie popełnią błędu...3,5 godz operacji to najdłuższe godziny w moim życiu. i ten widok dziecka po operacji... mam nadzieję, że nie czeka nas to nigdy więcej!!!!!!

Haneczka moja to najdzeilniejsze dziecko świata. już na oiom szybko wracała do siebie, miała dużo siły, a na oddziale każdy sen i pobudka "przywracały" moje dziecko! szybko zaczęła sama stawać, siadać, i w końcu po 3 dniach powiedziała mama bo po pobycie na oiom była na mnie ciężko pogniewana lekarze i inni rodzice nie mogli się nadziwić jak ona szybko do siebie dochodzi i w końcu badania wyjściowe wyszły dobrze, najważniejsze czyli echo serduszka również i moglismy wyjść do domu.

pobyt w szpitalu nauczył mnie pokory.
to co ja sie napatrzyłam na cierpienie dzieci, ich rodziców...
maluszki, które po urodzeniu sa transportowane z całego kraju na operacje..ich mamy, które nie miały szansy ich przytulić, ucałować...

w tym całym naszym nieszczęściu, mieliśmy to szczęście, że u Hani poza VSD całe serduszko jest zdrowe i prawdiłowo funkcjonuje!!

lekarze w klinice cudowni!!!!!!!!!!!!!!!! i całe życie będę Bogu dziękowała, że są tacy ludzie, którzy potrafią i chcą ratować małę serduszka!!!!!!!!!!!!1

to się napisałam. a teraz lecę wyciągnąć pranie i zabieram się za porządki. chata mi brudem zarosła przez te 10 dni
BoŻe nawet nie wiesz jak się cieszę, bardzo dobre wieści, dzięki Ci Boże

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
Dostaliśmy 2 lata temu chyba 3 maile że mamy zaplacić za Pobieraczek
olałam to, póki co cisza
a co to ten pobieraczek?

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość

ale u nas zimno, brrrrrrrrrrrr 11 stopni i wieje przenikliwie
nic mi nie mów, u nas dzisiaj tak wiało,że mino mojej wagi to i mnie by porwało

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość

Dominik dalej wygląda strasznie. Dostał dodatkowo fenistil.
Po weekendzie muszę mu poprać wszystkie rzeczy w Białym Jeleniu, bo już sama nie wiem od czego to.
biedny Dominik

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość

Podaje któraś maluszkowi kaszkę na noc? Ale tak łyżeczką?

ja od kilku miesięcy podaję Nati kaszkę łyżeczka, w ogóle my nie mamy butelki więc naczej nie ma opcji, ale najada się ale i tak w nocy budzi się possać sobie cysia
AgaGuernsey a Wy już na majorce??

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
muszę Wam coś napisać
Lena dostała od chrzestnej Filipa na Dzień Dziecka taką małą laleczkę bobasa z akcesoriami (dodatkowe ubranko, miseczka, widelec i łyżka, kubeczek, butelka na mleko i puder do pupci- małe plastikowe dodatki) i wiecie co robi Lenka? ciągle tą laleczkę całuje i daje jej mleka z tej małej buteleczki, czasem w oko ale to nic hehe
ale się rozczuliłam, że taka mała a czai o co chodzi
no widzisz jaka masz mądrą córcię,

ło ale napisałam

100 latr dla dzisiejszych solenizantów

eve
piękną córcie masz, slicznie wyszła na zdjęciach

brumek, a Ty jak tam? zdrowa? głowa nie boli? robiłaś w ogóle jakies badania? a i jeszcze miała dopisac Tymek świetnie wyszedł na zdjęciu, jak wychodził z pod stołu

Iustyna trzymam kciuki za badania

u nas okiej ,
cos miałam napisać, kurcze nie pamiętam

agadus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 22:04   #2082
iustyna1
Wtajemniczenie

Dobra słodziasy jak Was tak dużo na pasku, to KLIKNIJCIE PATIKA, bo wypadła i pół dnia klikam i

Obiecała, że to ostatni konkurs
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???
- Gdzieś kur*a musi być!!

iustyna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 22:07   #2083
Zmalowana
Zakorzenienie

Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 22:10   #2084
iustyna1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
zgubiłaś się?
Co tam, co tam?
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-06-02, 22:19   #2085
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:

Wreszcie jakiś znak życia
Co u Was?
Jak Filip?

Iustynko klikałam na Patika jak tylko miałam chwilę, ale tych chwil bylo dziś bardzo malo.

Eve

Sarenka i Emi cudaśnę
Stary 2012-06-02, 22:21   #2086
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

zmalowana powitac

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2012-06-02, 22:24   #2087
iustyna1
Wtajemniczenie

zmalowana jak egzamin? Co jesz?
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-06-02, 22:26   #2088
Zmalowana
Zakorzenienie

A tak jakoś mnie tu przywiało.
Póki co spadam do kojka bo coś mnie rozkłada (lepiej jakby ktoś )
branoc

Iustyna a zgadnij ;P zdane na 5 A w ciągu 20 min nie miałam okazji czytać bo wzięłam notatki z innego przedmiotu

Branoc

Edytowane przez Zmalowana
Czas edycji: 2012-06-02 o 22:27
Zmalowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 22:28   #2089
adrji
Raczkowanie

Cytat:
nie miałam okazji poznac "osobiście", tylko z krzaków

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Dobra słodziasy jak Was tak dużo na pasku, to KLIKNIJCIE PATIKA, bo wypadła i pół dnia klikam i

Obiecała, że to ostatni konkurs
robi się!! klikam! klikam!

Dziubek co tam u was jak twoj slodziutki synek, sto lat dla Szymka!
Stronczek mocne przytulanie dla naszej Wiki!
Brunetka Bella jak po konkursie mam jakieś nagrody??
Zaneta Emi super sobie radzi!
a Sarenka już nie źle ogarnia youtuba zdolna dziewczynka
Telik jak już ze dwa dni nie ma gorączki a pogoda ladna to przewietrzyć się jak najbardziej
Eve zdjęcia piękne

czas chyba lulu

Edytowane przez adrji
Czas edycji: 2012-06-02 o 22:29
adrji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 22:34   #2090
Lili 83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
Ja już pisałam, że brat, bratowa (ona to nawet znajomych zatrudniła ) i moi rodzice klikają. Brat w nocy, dlatego po nocy jest więcej klików. Twoja kolej :P

Siostra, czasem jej znajomi jak jej się chce udostępnić link
Moi znajomi na fb.
I coś na zasadzie Ty-Patik
W dzień sobie nadgonię a po nocy zawsze kilka miejsc jestem w dół

Dziś mnie nie było pół dnia i spadłam o 8 lub 9 miejsc. Masakra, straszne parcie jest na te nagrody.
Patik po tym konkursie robię sobie przerwę.
Choćby nie wiem jaką nagrodę oferowali ja NIE BIORĘ udziału.

Dzięki za odpowiedzi co do kaszki na noc.
Będę w biedronce to takową zakupię i zobaczymy jak Radosław na nią zareaguje

Pieleszko dobrze, że już jesteście PO.

Cześć Zmalowana

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Eweeve sesją Marysieńki jestem zachwycona! Pamiątka będzie cudowna!

Żaneta oglądam własnie filmik z Emi. Rozkoszna jest. Co to masz za gazety na ścianie?
Lili 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 22:38   #2091
iustyna1
Wtajemniczenie

Eve sesja jest przepiękna! Marysia ślicznie wygląda!!!

Bella co u Was, pisz pisz pisz!!! Jak dziewczynki, jak Ty?
Pieleszko Jesteście wielcy!

Zmalowana !
Lili nie obiecuj
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-06-02, 22:41   #2092
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Eweeve sesją Marysieńki jestem zachwycona! Pamiątka będzie cudowna! - lili wiem wiem juz napisalas na FB

Żaneta oglądam własnie filmik z Emi. Rozkoszna jest. Co to masz za gazety na ścianie? - wlasnei to u zanetki widzialam tapete jakby gazetami byla sciana wyklejona. Emi wymiata - pieknie chodzi - kiedy moja tak bedzie?

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

dziekuej za mile slowa o Marysi - jestem taka dumna z tych zdjec, sa przesliczne, naprawde czlowiek do wszystkiego co robi musi podchodzic z sercem i talent miec

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2012-06-02, 22:46   #2093
Lili 83
Zakorzenienie

Carmela jaka słodka Sarenka
Stary 2012-06-02, 22:59   #2094
dziubek79
Zakorzenienie

jesteście WIELKIE , bardzo dziękujemy za życzenia,
widziałam ,że niezastąpione ciocie jak zawsze nie zawiodły i pamiętały mimo ,że nas tak mało ...

niestety ale tylko "przeleciałam" posty , jesteśmy na weekend u rodziców i miałam chwilke dosłownie na wizaż

dla chorowitków dużo zdrówka, i małych i ich mamuś !!!!!

Pieleszko strasznie się cieszę,że już po wszystkim i w domku jesteście

u nas oprócz złych wiadomości życie toczy się w biegu za Szymkiem, łobuz raczkuje z prędkością światła, wstaje gdzie popadnie i chodzi wzdłóż wersalek , wspina się na meble i ogólnie wszędzie go pełno plus jego niezamykająca się buzia-non stop gada

przepraszam że się nie odniosę do postów
cieżko funkcjonować w takim nastroju

w załączniku łobuz przed euro
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2-1.jpg (62,2 KB, 50 załadowań)
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 23:18   #2095
Lili 83
Zakorzenienie

Dziubek Szymek jest ROZBRAJAJĄCY! Uwielbiam go
I za kolejną miesięcznicę
Stary 2012-06-02, 23:24   #2096
iustyna1
Wtajemniczenie

Dziubek ale masz rozrabiakę w domu! szałowy jest
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-06-03, 00:55   #2097
aania_20
Zakorzenienie

witam nietypową dla mnie porą

Pieleszko, cieszę się że jesteście w domu!

Cytat:
cudne zdjęcia!!!
Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
u nas oprócz złych wiadomości życie toczy się w biegu za Szymkiem, łobuz raczkuje z prędkością światła, wstaje gdzie popadnie i chodzi wzdłóż wersalek , wspina się na meble i ogólnie wszędzie go pełno plus jego niezamykająca się buzia-non stop gada

przepraszam że się nie odniosę do postów
cieżko funkcjonować w takim nastroju

Trzymam ciągle kciuki żeby się poukładało!

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Sopdobał Od razu wiedział co robi i zaczął na nim podskakiwać
A co macie w planach na dziś dokładnie?

Byliśmy na dniu dziecka organizowanym na wojskowym lotnisku w Balicach. Świetna sprawa Dzieciaków mnóstwo, można było obejrzeć dokładnie samoloty (pilotów), sprzęty, samochody, do tego różne pokazy, masa innych atrakcji dla dzieci. Adaś nie mógł się nadziwić samolotom
A potem na imieninach u przyjaciółki, no i przed chwilą wróciliśmy
Przepraszam że się do większej liczby postów nie odniosę ale zmykam do spania

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 07:03   #2098
iustyna1
Wtajemniczenie

o jaa jestem pierwsza (i jedyna na pasku). Zuza wstała o 6.45, idę się zastrzelić wszyscy śpią, tylko ją nie
- Szukam szczęścia.
- W lodówce???

Stary 2012-06-03, 07:24   #2099
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

hej
Moja jedna o 6 się obudziła i zasnęła a druga za pół godziny no i koniec spania nam urządziła
Stary 2012-06-03, 08:08   #2100
isiaok
Rozeznanie

Witam!
My też od 6!!!

Pieleszka strasznie sie wzruszyłam...człowiek w tej całej codziennej gonitwie zapomina jakie ma szczęście, że ma zdrowe dziecko...życzę Wam żebyście już nigdy, przenigdy nie musieli przeżywać nawet namiastki tego co działo sie przez ostatnie miesiące!Dużo zdrówka!

eveewezdjęcia cudowne bo Maryś cudowna!Aż obejrzałam całego bloga Waszej fotografki-cudne sesje-widać pasje

Zaneta Emi jest niesamowita!!!Rozwija sie tak szybko, że aż nie nadążam! I chyba tylko jej z dziewczynek zostały ciemne włoski?Śliczna
CarmelaNastepna boska!Też pozdrawiamy!
dziubek Ale Denis urósł!!!!!!!!Widać rozrabiake w oczach
Telik Jak jest uśmiech i apetyt to chłop zdrowy
U Nas też jeszcze karuzela graco prawda wyjełam ten pałąk z misiami(Ewka strasznie sie nad nimi znecała)ale muzyczka gra.Nie wiem kto przy niej lubi bardziej zasypiac-czy Ewa czy ja

A My wzoraj miałyśmy nalot szwagra z Ewci ulubiona kuzynka-6 lat starsza-także dzień minął błyskawicznieUwielb iam takie 6letnie opiekunki...Ewka zapomniała jeść,spać-wpadła w wir zabawy!Aż sie bidulka popłaała jak pojechali
Tż nie ma wiec mamy nietypowe menu...krupnik zamiast rosołu, i jajko sadzone z mizeria i młodymi ziemniakami zamiast miesa...Dzień Boży nie po Bożemu

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Zmalowana ja też znam Cie tylko z krzaków ale nie powiem-odczuwam Twój brak...
isiaok jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości