Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VIII.2011 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Kochane Mamusie, czesc 8 zbliza sie ku końcowi więc czas na głosowanie
Pierwsze roczki, pierwsze kroczki kręcą się już nasze loczki. 5 11,11%
Pierwsze ząbki wszyscy mamy, więc już mamie nie dokuczamy 0 0%
Lato w pełni, słońce praży, wszystkie dzieci już na plaży. 2 4,44%
Dzieciaczki swoje bardzo kochamy i na nowe bociany czekamy 1 2,22%
Jedno już chodzi, drugie raczkuje, a dumna mama ostro wizażuje 0 0%
Attenzione, attenzione - dzieciaczki dreptają jak szalone 2 4,44%
Rok temu na świat pchaliśmy się hardo, dziś pierwsze kroki stawiamy twardo. 3 6,67%
Mamo daj płetwy, tato lej wodę, bo przyszedł czas na letnią przygodę 1 2,22%
Na torciku jedna świeczki mała, cały rok z uwielbieniem patrzy na mnie mama uśmiechnięta cała. 0 0%
Jeden kroczek, drugi kroczek, mamo jesteśmy razem cały roczek! 3 6,67%
Mam już roczek, stawiam kroczki i w ogóle jestem boski! 4 8,89%
Rok już mają, chodzić chcą - nasze dzieci boskie są! 3 6,67%
Mamusie nam na roczki torty dekorują i na zlot swój pierwszy z radością się szykują. 1 2,22%
Czasem się przewrócą robiąc pierwsze kroczki - wakacyjne dzieci właśnie kończą roczki. 10 22,22%
Mamo, tato, czy Wy wiecie, że już rok jestem na świecie? 6 13,33%
Roczki już mają nasze słodkie dzieci, a nam ze sobą nawzajem lepiej jest na świecie 0 0%
Roczek już mamy i powoli już chodzić sami zaczynamy! 0 0%
Lato w pełni, hitza straszna, lecz ja z mamą mimo wszystko po placach zabaw chętnie latam 0 0%
chodzę, gryzę, gugam wkoło i już wszystkim jest wesoło 0 0%
pierwszych rocznic to początek - zaczynamy nowy wątek 3 6,67%
papier, drewno, plastik, woda - to dopiero jest przygoda 0 0%
chodzić i mówić zacznę tuż tuż, bo przecież roczek mija mi już 1 2,22%
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-02, 12:38   #2041
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII

Dzień dobry
Im bliżej lata, tym ciekawsze temperatury za oknem Dziś 11 stopni.

Dziubasiątko - sto lat! I buziak dla Twojej mamusi na osłodę życia

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Fajna zabawke ma Tymek, my mamy takiego robaka
Wygląda jak postać z "Facetów w czerni"

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość

Brumek, świetna ta zabawka! Chyba się Tymusiowi spodobał skoczek?
Sopdobał Od razu wiedział co robi i zaczął na nim podskakiwać
A co macie w planach na dziś dokładnie?

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
muszę Wam coś napisać
Lena dostała od chrzestnej Filipa na Dzień Dziecka taką małą laleczkę bobasa z akcesoriami (dodatkowe ubranko, miseczka, widelec i łyżka, kubeczek, butelka na mleko i puder do pupci- małe plastikowe dodatki) i wiecie co robi Lenka? ciągle tą laleczkę całuje i daje jej mleka z tej małej buteleczki, czasem w oko ale to nic hehe
ale się rozczuliłam, że taka mała a czai o co chodzi
Też się rozczuliłam, jak to sobie wyobraziłam
Ale z niej kochana dziewczynka

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
skoczek super
też chciałam coś takiego kupić, lub później bujaczek - coś podobnego jak u stronczka, ale jak patrzę ile już zabawek się nazbierało, to ręce opadają, pewnie i tak się złamię w końcu
Dokładnie. My też jesteśmy przytłoczeni przez zabawki, z których zaledwie ułamek sami kupiliśmy...

Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
śliczny Tymuś i fajny ten skoczek - u sąsiadki widziałam że taki ma
Fajny Znajomi też mają i ich 1,5 roczna córeczka jeździ na nim po całym mieszkaniu.

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość
1. Czy wy tez miałyście problemy z wizazem wczoraj

2. mówisz ze warto? Wiem ze będzie mi cieżko na Mac'owskie oprogramowanie się przerzucić w pracy funkcjonuje na windowsa
1.
2. Ja używam maców od jakichś 5-6 lat i nigdy, przenigdby nie wrócę na Windowsy. Jak mam coś zrobić na kompie z Windą, to aż mnie wzdryga
Rzeczywiście trzeba się przyzwyczaić, a w zasadzie zmienić sposób myślenia odrobinę, ale to zupełnie inna jakość pracy I życia, bo ponoć apple to styl życia I coś w tym jest, bo uzależnia na maxa

A jak Wy się dzisiaj czujecie oboje?

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

Brumek
skoczek chyba podpasował? z jakiego materiału jest? wygląda na gumowego
Jest z gumy, pompowany. I na razie okropnie śmierdzi, mimo iż niby niemiecki, a nie chiński Bo szwagierka mi podkreśliła, że on jest "dobrej firmy, ze Smyka, a nie jakieś chińskie barachło" A w wyglądzie z tymi tańszymi różnice nie widać żadnej, az to tamte chyba aż tak nie śmierdzą

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość
Brumku ale agent z Tymka ja od razu Krystkowi łóżeczko ustawiłam tymi wyjmowanymi szczebelkami do ściany żeby nie kusiło
A mi się wydawało, że to jeszcze tyyyyyle czasu

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
witam Was moje kochane

Hania dostała wczoraj od lekarzy najpiękniejszy prezent na dzień dziecka - ma "zdrowe" serduszko i mogliśmy wszyscy wrócić do domku

nie będę Wam opisywała tego co przeżyliśmy, bo nie da się opisać. powiem tylko kolejny raz, że nikomu nie życzę żeby musiał przez to przechodzić!!!! tego widoku małego dziecka, które takie ufne, radosne trzeba oddać na kilka godzin w ręce innych, obcych mu ludzi, im je "zawierzyć" i ufać, że nie stanie się nic złego, że nie popełnią błędu...3,5 godz operacji to najdłuższe godziny w moim życiu. i ten widok dziecka po operacji... mam nadzieję, że nie czeka nas to nigdy więcej!!!!!!

Haneczka moja to najdzeilniejsze dziecko świata. już na oiom szybko wracała do siebie, miała dużo siły, a na oddziale każdy sen i pobudka "przywracały" moje dziecko! szybko zaczęła sama stawać, siadać, i w końcu po 3 dniach powiedziała mama bo po pobycie na oiom była na mnie ciężko pogniewana lekarze i inni rodzice nie mogli się nadziwić jak ona szybko do siebie dochodzi i w końcu badania wyjściowe wyszły dobrze, najważniejsze czyli echo serduszka również i moglismy wyjść do domu.
Pieleszko, ja też się popłakałam I ze wzruszenia, i z radości i ze współczucia. ~I z każdego słowa przebija Twoja wielka miłość do Hani
Stary 2012-06-02, 12:39   #2042
Vaniliova11
Zadomowienie

Dot.: Codziennie nowe powody do dumy, letnie bobasy i ich mamy - Kuny. Mamy VII - VII

Cytat:
Napisane przez Shira_83 Pokaż wiadomość
hmmm w naszej "wiejskiej" ochotniczej straży same obszymordy urzedują, (ani jednego przyzwoitego chłopa) a jak widzą osy to zmiatają w podskokach
a to pech u nas akcja z osami była pare lat temu i przyjechalo chyba z sześciu strażaków widocznie nie mieli nic innego do roboty
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 12:41   #2043
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
To też mój ostatni konkurs. Rodzice z bratem już się chcieli na kosmetyki złożyć, żeby "nie musieli" klikać . Na szczęście już tylko 3 dni.
Stary 2012-06-02, 12:46   #2044
AgaGuernsey
Wtajemniczenie

GG do AgaGuernsey

Szymon buziaki!

Patik ja klikam, ale rzadko jestem przy kompie, probuje nas pakowac
AgaGuernsey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 12:46   #2045
Vaniliova11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość

A mi się wydawało, że to jeszcze tyyyyyle czasu
Dzieci tak szybko nabywają nowych umiejętności że szok ja kiedyś patrze co robi Krystianek a on złapał butelke z herbatka która stała na stoliku i napił sie a ja własnie chciałam go nauczyć trzymać butelke
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 13:51   #2046
Marina1
Zakorzenienie

Ale mam zmułę.

Boże.
Mieliśmy iść na to wesele, tak się na nie cieszyłam, ale M. nie chciał ( dostaliśmy 200 zł wczoraj od babci na wesele, żeby dać ), potem go namówiłam, potem jednak pomyślałam, że jak nie to nie.

A teraz siedzę i ryczę, bo żałuję. Mam takie przeczucie, że moje życie to tylko dziecko dziecko dziecko dziecko dziecko...

Żadnych wyjść, żadnych imprez, żadnej odskoczni.
Ale żałuję, ja tu wyję, a tam się dobrze bawi cała rodzina.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 14:02   #2047
zanetaa88
Zakorzenienie

Dziewczyny zbiera któraś nakrętki i są jej nie potrzebne?
Plastikowe po czymkolwiek ?

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 14:05   #2048
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zbiera któraś nakrętki i są jej nie potrzebne?
Plastikowe po czymkolwiek ?

My zbieramy dla chłopczyka z naszego miasteczka.

Moja szczęśliwa liczba to czterysta miliardów.
Tak, wiem, nie jest zbyt poręczna w życiu codziennym.
CarmelaSoprano jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 14:06   #2049
patik87
Zakorzenienie

Marina a o której jest wesele? może jeszcze nic straconego? myślę że powinniście iść i zapomnieć o codziennych problemach, pogadać z innymi...dobrze Wam to zrobi. Pogadaj z tż.
Stary 2012-06-02, 14:23   #2050
zanetaa88
Zakorzenienie

Emilie z pchaczem

Stary 2012-06-02, 14:25   #2051
patik87
Zakorzenienie

Zanka nie wiem ile mam głosów, nie ma teraz takiej opcji żeby podejrzeć. Nie wiem czemu...

Zaneta ja zbieram, ostatnio reklamówkę na uczelnię oddałam bo tam zbierają.

Sara jest zazdrosna jak tż mnie przytula, całuje, nosi, cokolwiek. Komiczne to jest. Piszczy i krzyczy że ma przestać.
Stary 2012-06-02, 14:30   #2052
brumek
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieci tak szybko nabywają nowych umiejętności że szok ja kiedyś patrze co robi Krystianek a on złapał butelke z herbatka która stała na stoliku i napił sie a ja własnie chciałam go nauczyć trzymać butelke

Cytat:
Z pachczem, jak z pchaczem, ale jak BEZ pchacza sobie pięknie radzi Pięknie chodzi
I ładne to twoje mieszkanko się wydaje
Stary 2012-06-02, 14:31   #2053
Marina1
Zakorzenienie

patik już za pozno.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Stary 2012-06-02, 14:31   #2054
Madziulka_17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
oj biedaczek malutki....
ja nigdy nie robilam zakupow przez internet w asda. tesco itp... musze sprobowac
ile za przywiezienie licza ?
Ja od jakiegoś czasu robię - nie mamy auta, a nie chce mi się ciągać tych ciężkich siatek, butelek z wodą, ziemniaków etc.
Wiesz co zależy jak daleko mieszkasz od tych sklepów, na którą godzinę wybierasz dostawę i na jaki dzień. Np. za dostawę z Sainsbury's płaciłam Ł3,75, z Asda Ł4,50

Cytat:
Napisane przez Lili 83 Pokaż wiadomość

Podaje któraś maluszkowi kaszkę na noc? Ale tak łyżeczką?
Ja. Nigdy nie podawałam jeszcze kaszki z butelki

Cytat:
Napisane przez pieleszka Pokaż wiadomość
witam Was moje kochane

Hania dostała wczoraj od lekarzy najpiękniejszy prezent na dzień dziecka - ma "zdrowe" serduszko i mogliśmy wszyscy wrócić do domku

dziękuję jeszcze raz za pamięć o nas, modlitwy, wszystkim dziewczynom za sms-y z troską i Nerolce za odwiedziny (i za podarunek Hania jeszcze raz bardzo dziękuje )

nadrobiłam Was pobieżnie (miałam ze 20 stron) i tak na szybko to zaległe buziaki i życzenia dla Agadus i Youyou

nie będę Wam opisywała tego co przeżyliśmy, bo nie da się opisać. powiem tylko kolejny raz, że nikomu nie życzę żeby musiał przez to przechodzić!!!! tego widoku małego dziecka, które takie ufne, radosne trzeba oddać na kilka godzin w ręce innych, obcych mu ludzi, im je "zawierzyć" i ufać, że nie stanie się nic złego, że nie popełnią błędu...3,5 godz operacji to najdłuższe godziny w moim życiu. i ten widok dziecka po operacji... mam nadzieję, że nie czeka nas to nigdy więcej!!!!!!

Haneczka moja to najdzeilniejsze dziecko świata. już na oiom szybko wracała do siebie, miała dużo siły, a na oddziale każdy sen i pobudka "przywracały" moje dziecko! szybko zaczęła sama stawać, siadać, i w końcu po 3 dniach powiedziała mama bo po pobycie na oiom była na mnie ciężko pogniewana lekarze i inni rodzice nie mogli się nadziwić jak ona szybko do siebie dochodzi i w końcu badania wyjściowe wyszły dobrze, najważniejsze czyli echo serduszka również i moglismy wyjść do domu.

pobyt w szpitalu nauczył mnie pokory.
to co ja sie napatrzyłam na cierpienie dzieci, ich rodziców...
maluszki, które po urodzeniu sa transportowane z całego kraju na operacje..ich mamy, które nie miały szansy ich przytulić, ucałować...

w tym całym naszym nieszczęściu, mieliśmy to szczęście, że u Hani poza VSD całe serduszko jest zdrowe i prawdiłowo funkcjonuje!!

lekarze w klinice cudowni!!!!!!!!!!!!!!!! i całe życie będę Bogu dziękowała, że są tacy ludzie, którzy potrafią i chcą ratować małę serduszka!!!!!!!!!!!!1

to się napisałam. a teraz lecę wyciągnąć pranie i zabieram się za porządki. chata mi brudem zarosła przez te 10 dni
Poryczałam się... Super, że jesteście już w domku!

Cytat:
Napisane przez Marina1 Pokaż wiadomość
Ale mam zmułę.

Boże.
Mieliśmy iść na to wesele, tak się na nie cieszyłam, ale M. nie chciał ( dostaliśmy 200 zł wczoraj od babci na wesele, żeby dać ), potem go namówiłam, potem jednak pomyślałam, że jak nie to nie.

A teraz siedzę i ryczę, bo żałuję. Mam takie przeczucie, że moje życie to tylko dziecko dziecko dziecko dziecko dziecko...

Ja też mam dzisiaj ważną imprezę rodzinną ( 60-te urodziny taty ) i nie mogę być na niej obecna... Wszyscy będą tylko nie ja ;(

--------------------------

- dostałam pierwszy po porodzie okres
- chyba zaraziłam się od Szymona, boli mnie gardło, mam katar
- Szymon ciągle płacze
- nie spałam całą noc - o 2 próbowałam podać pół godziny antybiotyk, ściągałam katar wkońcu mały się rozbudził i nie chciał spać

' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym '

http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png

http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html
Madziulka_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 14:59   #2055
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
Ale mam zmułę.

Boże.

Ale czemu nie chciał iść?! Nie rozumiem....
Też czasem mnie szlag trafia, że cały czas tylko z dzieckiem siedzę, dlatego staram się jakoś urozmaicać niektóre dnie, nawet wypad do głupiego mc donaldsa wieczorem, żeby się obżerać niezdrowym jedzeniem... Cokolwiek byle w domu w kółko nie siedzieć....
Stary 2012-06-02, 15:02   #2056
Kajool
Zadomowienie

Cytat:

gratulacje ciotko.

Dostałaś pocztą jakieś pismo od nich?
dzieki
A co do pobieraczka nic nie dostalam i raczej nie dostane, bo przy rejestracji nie podalam prawdziwego adresu :P Po drugie po pierwszych mailach wysmarowalam im pisemko, ze straszyc to oni sobie mnie moga, znam swoje prawa i jeszcze ja ich do sadu podam, za nagabywanie.

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Co do tego, to ja nie miałam najmniejszych wątpliwosci
hehe kiedys jak po raz pierwszy mialam zostac ciocia to ktos sie mnie zapytal: "wolalabys zostac ciocia czy wujkiem? " :P

Cytat:

Podaje któraś maluszkowi kaszkę na noc? Ale tak łyżeczką?

---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Ania udanej zabawy! Oby pogoda dopisała. U nas chmury deszczowe i chłodno
ja, o 19 po kapieli, siadamy zjada kaszke, wtedy jest taki rozkosznie ospaly i idzie spac. Ale zapomnij, ze przespi cala noc :P

Cytat:
Napisane przez telik Pokaż wiadomość

Szymula po cioci telikowej ma pociag do słodkości ja swoje pierwsze kroki do czekolady właśnie zrobiłam
dobre. Nowa technika uczenia dzieci chodzic. Po co kupowac drogie pchacze, wystarczy czekolada za 3,50 :P

Cytat:
Zanka nie wiem ile mam głosów, nie ma teraz takiej opcji żeby podejrzeć. Nie wiem czemu...

Zaneta ja zbieram, ostatnio reklamówkę na uczelnię oddałam bo tam zbierają.

Sara jest zazdrosna jak tż mnie przytula, całuje, nosi, cokolwiek. Komiczne to jest. Piszczy i krzyczy że ma przestać.
swietny widok
Pieleszko witaj w domu
Stary 2012-06-02, 15:11   #2057
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Pozdr dla Emisi

http://www.youtube.com/watch?v=S3cMlUGhwl4

Stary 2012-06-02, 15:12   #2058
Marina1
Zakorzenienie

zapałeczko bo nie. On jest b. zamknięty w sobie, taki introwertyk.
Wiecie jak mi przykro. Dalej siedzę i ryczę. Już cały dzień.
Kupiłam sobie na to wesele lakier do paznokci, kwiat coby wpiąć we włosy ( pierdółki, wiem, ale cieszyłam się nimi....) i co?
I siedzę teraz sama w pokoju...
Stary 2012-06-02, 15:20   #2059
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość

dobra aparatka

marina
Stary 2012-06-02, 15:26   #2060
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
zapałeczko bo nie. On jest b. zamknięty w sobie, taki introwertyk.
Wiecie jak mi przykro. Dalej siedzę i ryczę. Już cały dzień.
Kupiłam sobie na to wesele lakier do paznokci, kwiat coby wpiąć we włosy ( pierdółki, wiem, ale cieszyłam się nimi....) i co?
I siedzę teraz sama w pokoju...
Kurde ciężka spawa.... Trudno mi to sobie wyobrazić w sumie, bo mój to z chęcią by się gdziekolwiek wybrał... Szkoda, że Ci przepadła taka okazja... Wiem, jak to jest nastawić się na coś i cieszyć, a potem przeżywać, że nic z tego nie wyszło.... To może do jakiegoś klubu się wybierz żeby sobie odbić?:P
Stary 2012-06-02, 15:34   #2061
Marina1
Zakorzenienie

No dokładnie tak zapałeczko, moje samopoczucie jest dziś gorsze niż do bani. Mój to wiecznie nigdzie nie ma ochoty wyjść, najchętniej to by nosa nie wyścibiał z mieszkania. Masakra.
A do klubu może bym i poszła, ale raz, że nie mam żywcem z kim, dwa, że po dziś już mam oczy niezle zapuchniete ( wiem, że to błahu powód, ale coś tak we mnie pękło, ż szok)
Stary 2012-06-02, 15:38   #2062
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
SZALONA po mamusi

Cudownie chodzi

Już dzwonił P. po wizycie z Julcią u pediatry i ma ZDROWE SERDUSZKO:jup i:nie ma żadnych już szmerów, ani żadnych zastrzeżeń:ju pi: Tak się cieszę Waży 9500
Kamień z serca-teraz będę się martwić jak Julcia przetrwa noc u teściów i ranek.....
super ciesze sie i malo wazy w porownaniu z moja klucha 11 kg

Cytat:
Napisane przez iustyna1 Pokaż wiadomość
A Wy nie wiecie, a ja wiem . Dostałam super smsa! PIELESZKA I HANIA WYCHODZĄ DO DOMU!!!!!!!!!!

pieleszka
zdrowka dla Hani i przeczytalam twoja opowiesc i sie wzruszylam

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
muszę Wam coś napisać
Lena dostała od chrzestnej Filipa na Dzień Dziecka taką małą laleczkę bobasa z akcesoriami (dodatkowe ubranko, miseczka, widelec i łyżka, kubeczek, butelka na mleko i puder do pupci- małe plastikowe dodatki) i wiecie co robi Lenka? ciągle tą laleczkę całuje i daje jej mleka z tej małej buteleczki, czasem w oko ale to nic hehe
ale się rozczuliłam, że taka mała a czai o co chodzi
wow jaka kochana opiekuncza - jak na dziewczynke przystalo.

Witam sie,
my juz po sesji jestem mega zadowolona - 2 zdjecia powinnam dostac wieczorem na skrzynke, reszte za tydzien

Tata operace bedzie mial w pon juz ustalone, jesliby sie nie zgodzil lekarz dal mu max 3 miesiace zycia.

Wczoraj moja Marys dostala na dzien dziecka samochodzik taki do odpychania - ktoras wstawiala ostatnio fote, pianino takie male i nocniczek. Tesciowa dala kase mamy jej cos kupic. Na nocniczku wczoraj siedziala pol wieczoru w pajacu bo jej sie podobalo bo ma z przodu raczki i taka kulke do krecenia (zrobie fotke to wstawie).

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
No dokładnie tak zapałeczko, moje samopoczucie jest dziś gorsze niż do bani. Mój to wiecznie nigdzie nie ma ochoty wyjść, najchętniej to by nosa nie wyścibiał z mieszkania. Masakra.
A do klubu może bym i poszła, ale raz, że nie mam żywcem z kim, dwa, że po dziś już mam oczy niezle zapuchniete ( wiem, że to błahu powód, ale coś tak we mnie pękło, ż szok)
kochana ale blahe powody nigdy nei sa blahe. Dla ciebie to byla szansa by sie rozerwac wyjsc do ludzi itd.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 15:44   #2063
zapałeczka
Zadomowienie

Cytat:
Ja tam Ci się nie dziwie, też bym zła była.... A do klubu chętnie bym się z Tobą wybrała ale niestety mam 8,98 zł na koncie czyli raczej kiepsko na klub w tym momencie
Stary 2012-06-02, 16:04   #2064
patik87
Zakorzenienie

Uwaga dobra okazja:

22 czerwca( piątek) ( tylko i wyłącznie tego dnia) mleko hipp 800 g w -40% czyli 24,59
Stary 2012-06-02, 16:09   #2065
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

CHWALE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_8937.jpg (87,6 KB, 81 załadowań)

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 16:11   #2066
Shira_83
Zadomowienie

Cytat:
a to pech u nas akcja z osami była pare lat temu i przyjechalo chyba z sześciu strażaków widocznie nie mieli nic innego do roboty
na całej lini, ale Shira daje radę

Cytat:
My zbieramy dla chłopczyka z naszego miasteczka.
my tak samo zbieramy

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
CHWALE SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zaniemówiłam!!!!!!!!!!!
Stary 2012-06-02, 16:40   #2067
Stronczek27
Wtajemniczenie

GG do Stronczek27

Eve cudnie

Wiktoria ma goraczke 38,3. Jest strasznie placzliwa i spiaca caly dzien
Ulała dzis tez 2 razy...co jej sie nie zdarza...

Edytowane przez Stronczek27
Czas edycji: 2012-06-02 o 17:25
Stronczek27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 17:35   #2068
CarmelaSoprano
Zakorzenienie

Cytat:
Uwaga dobra okazja:

22 czerwca( piątek) ( tylko i wyłącznie tego dnia) mleko hipp 800 g w -40% czyli 24,59

ale gdzie?

Eve

Stary 2012-06-02, 17:41   #2069
zanetaa88
Zakorzenienie

Patik gdzieeeee?

Carmela ale słodko i jak pięknie macha !

Eweeve pięknia jest

Stary 2012-06-02, 18:01   #2070
patik87
Zakorzenienie

Cytat:
ale gdzie?

Eve

Ale torba ze mnie. W rossmanie.

Evee miodzio, śliczna

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości