Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-02, 19:57   #2911
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

http://moda.allegro.pl/becik-rozek-p...360823878.html

a teraz....

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 20:08   #2912
lourose
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

melduję się tylko i zmykam zaraz do łóżka. cały dzień spędziłam na nogach i padam na twarz.

zwieźliśmy sporo gratów ze starego mieszkania i trzeba było je gdzieś rozłożyć. matko, ile tego się nazbierało przez 5 lat gdzie my to zmieściliśmy na 38 m?

nie mam tylko pomysłu, co zrobić z pozostałymi meblami, które nie są nam potrzebne. są dosyć nowe, więc szkoda ich wyrzucić na śmietnik. może podpytam rodziców i teściów, czy nic im się nie przyda a resztę zostawię nowym właścicielom mieszkania.

a małżonek właśnie testuje maszynę do wypieku chleba zaangażował się chłopina niesamowicie coś czuję, że nawet jeśli wyjdzie wielki zakalec będę zmuszona go spróbować i jeszcze przytakiwać, że jeszcze nigdy tak dobrego chleba nie jadłam
Hihi, moja mama ma taką maszynkę, przez pierwsze 2 m-ce wszyscy byli zachwyceni chlebkiem, a potem tak obrzydł że tata potajemnie kupował w sklepie bułki.
Może tablica.pl z meblami?

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Kobitki, żeby Was nadrobić to spędziłam tutaj tyyyyyle czasu. A ja nadal wpadam do Was sporadycznie, bo naprawdę w ciągu tygodnia nie mam czasami czasu nawet na to, żeby komputer włączyć. Jednak lubię sobie tutaj do Was zajrzeć i poczytać co u Was.

U nas wszystko ok, wizytę mam dopiero 20 czerwca, więc trenuję cierpliwości. Dzidzia pięknie kopie, nadal częściej aktywna jest od rana. Z gorszych rzeczy, to ostatnio mam problemy ze snem. W każdej pozycji mi niewygodnie Poza tym nadal mam wieczorami paskudne bóle kręgosłupa, co jeszcze bardziej utrudnia mi ułożenie się w dogodnej pozycji do snu. Zastanawiam się nawet nad kupnem tej poduchy do snu, ale nie wiem czy warto w nią inwestować. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z nią związane? Warto kupić?
Mnie jako dziecko zawsze kiedy nie mogłam zasnąc mama dawała kubek mleka, i teraz jest to dla mnie magiczny nasenny napój spróbuj!
Jeśli chodzi o rogal do spania (taka poducha w literę C ) to mojej koleżance pomógł bardzo. Teraz używa jej jako podpórkę przy karmieniu. Kupię taką sobie, jak mi brzucho jeszcze urośnie, bo na razie taki sobie mam. I wszyscy się dziwią, że tak nisko, ja się nie martwię ale nie wiem czemu ludzi to tak zaskakuje.

Cytat:
a ja 19-tego i też doczekać się nie mogę na dodatek zaraz po ginekologu mam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia
O kurka, daj znac jak było!

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
Mnie wskoczylo od razu bo link byl sklejony z ostatnim słowem ze zdania, więc sobie oddzieliłam :P a teraz wskoczylo bez problemu
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 20:12   #2913
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
almariel, a jak Ci idzie kompletowanie wyprawki?

Na razie mam tylko kilka ciuszków. Resztę pierdółek chyba teraz w czerwcu kupimy. A na koniec wózek, łóżeczko itp.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 20:20   #2914
kajaja
Zadomowienie

hejka a ja narazie tylko oglądam te słodkie ciuszki do tej pory mam tylko jedną koszule którą dostałam od kumpeli

ja przed porodem kupie tylko kilka niezbędnych rzeczy do szpitala a cała reszta jak już dzidzi bedzie z nami
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 20:30   #2915
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
teraz jest

śliczne te niektóre rożki ciekawe tylko jaki materiał, bo ja niestety już się na jeden nadziałam kupiłam w pepco i jakościowo jest do du...

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Hihi, moja mama ma taką maszynkę, przez pierwsze 2 m-ce wszyscy byli zachwyceni chlebkiem, a potem tak obrzydł że tata potajemnie kupował w sklepie bułki.
Może tablica.pl z meblami?

Jeśli chodzi o rogal do spania (taka poducha w literę C ) to mojej koleżance pomógł bardzo. Teraz używa jej jako podpórkę przy karmieniu. Kupię taką sobie, jak mi brzucho jeszcze urośnie, bo na razie taki sobie mam. I wszyscy się dziwią, że tak nisko, ja się nie martwię ale nie wiem czemu ludzi to tak zaskakuje.
myślę, że u nas będzie podobnie. tż nacieszy się kilka razy a później maszynka pójdzie w kąt, podobnie jak sokowirówka i inne sprzęty ale co tam, niech się cieszy, co mu będę żałować

lourose, jakbyś miała wyżej to by się dziwili, że co tak wysoko nie wszystkim dogodzisz, taki naród

mnie też wnerwia, że moja mama co mnie zobaczy już od progu biadoli, że coś brzuszka nie widać a ja jej na to widać, widać, tylko ty coś ślepa na stare lata jesteś ona mnie wkurzy, a ja ją

Edytowane przez aga_ton
Czas edycji: 2012-06-02 o 22:13
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 20:36   #2916
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
teraz jest

śliczne te niektóre rożki ciekawe tylko jaki materiał, bo ja niestety już się na jeden nadziałam kupiłam w pepco i jakościowo jest do du...

myślę, że u nas będzie podobnie. tż nacieszy się kilka razy a później maszynka pójdzie w kąt, podobnie jak sokowirówka i inne sprzęty ale co tam, niech się cieszy, co mu będę żałować

lourose, jakbyś miała wyżej to by się dziwili, że co tak wysoko nie wszystkim dogodzisz, taki naród

mnie też wnerwia, że moja mama co mnie zobaczy już od progu biadali, że coś brzuszka nie widać a ja jej no to widać, widać, tylko ty coś ślepa na stare lata jesteś ona mnie wkurzy, a ja ją

Ja moją denerwuję kiedy mówię do niej Babciu do bidulki nie dociera jeszcze, do mojego taty tak samo
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 20:37   #2917
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:

a ja 19-tego i też doczekać się nie mogę na dodatek zaraz po ginekologu mam pierwsze zajęcia w szkole rodzenia

Dearlie, ja również mam straszne bóle kręgosłupa
najgorzej przy samym tyłku mnie boli

z ułożeniem do snu też miałam swego czasu problemy ale zauważyłam,że gdy położę się na boku i między nogi włożę grubszą poduchę to zasypiam momentalnie. może wypróbuj

Mnie jedynie podtrzymuje na duchu fakt, że ten czas tak ucieka, więc mam nadzieję, że szybko miną te dni do wizyty.

Ja również mam problem z bólami w odcinku lędźwiowym. Ale jaki to jest ból! Jakby ktoś szpile wbijał, a jak dłużej poleżę w jednej pozycji to ruszyć się nie mogę, bo tak mi od razu kręgosłup sztywnieje. Oszaleć można. Wczoraj nawet zastanawiałam czy ten ból nie promieniuje gdzieś do biodra, że to aż tak boli. Zastanawiałam się czy wpływ na te bóle ma moja praca - tryb siedząco-stojący czy też zła postawa, bo trochę garbus ze mnie. A Ty pracujesz cały czas?

Z tymi nogami to mam podobnie! Tyle, że ja jedną nogę zarzucam na TŻ-ta. Dlatego też rozważam zakup tej poduchy, żeby za jakiś czas nie zadusić biedaka.

Cytat:

Mnie jako dziecko zawsze kiedy nie mogłam zasnąc mama dawała kubek mleka, i teraz jest to dla mnie magiczny nasenny napój spróbuj!

Dziękuję za radę z mlekiem. Ja tak się nauczyłam do picia mleka rano, ale może rzeczywiście musiałabym spróbować pić na noc. Dziękuję za odpowiedź odnośnie poduszki. Utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że warto w nią zainwestować.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-02, 20:49   #2918
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja moją denerwuję kiedy mówię do niej Babciu do bidulki nie dociera jeszcze, do mojego taty tak samo
moja zostanie babcią już 4 raz więc tym bym jej nie przygryzła

Cytat:
Mnie jedynie podtrzymuje na duchu fakt, że ten czas tak ucieka, więc mam nadzieję, że szybko miną te dni do wizyty.

Ja również mam problem z bólami w odcinku lędźwiowym. Ale jaki to jest ból! Jakby ktoś szpile wbijał, a jak dłużej poleżę w jednej pozycji to ruszyć się nie mogę, bo tak mi od razu kręgosłup sztywnieje. Oszaleć można. Wczoraj nawet zastanawiałam czy ten ból nie promieniuje gdzieś do biodra, że to aż tak boli. Zastanawiałam się czy wpływ na te bóle ma moja praca - tryb siedząco-stojący czy też zła postawa, bo trochę garbus ze mnie. A Ty pracujesz cały czas?

Z tymi nogami to mam podobnie! Tyle, że ja jedną nogę zarzucam na TŻ-ta. Dlatego też rozważam zakup tej poduchy, żeby za jakiś czas nie zadusić biedaka.

Dziękuję za radę z mlekiem. Ja tak się nauczyłam do picia mleka rano, ale może rzeczywiście musiałabym spróbować pić na noc. Dziękuję za odpowiedź odnośnie poduszki. Utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że warto w nią zainwestować.
już nie pracuję, od dłuższego czasu jestem na zwolnieniu.mnie boli nawet jak cały dzień przeleżę ale faktycznie, gdy się narobię, tak jak dziś to nasuwa tak, że wyć się chce...

przed ciążą też zakładałam nogę na tż teraz trochę się boję by mi niechcący nie przyłożył w brzuch przez sen więc na wszelki wypadek odwracam się do niego tyłkiem
Stary 2012-06-02, 20:50   #2919
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:

Też myślę ostatnio o tej poduszce właśnie, chyba sobie zakupię.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 21:05   #2920
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Kobitki, żeby Was nadrobić to spędziłam tutaj tyyyyyle czasu. A ja nadal wpadam do Was sporadycznie, bo naprawdę w ciągu tygodnia nie mam czasami czasu nawet na to, żeby komputer włączyć. Jednak lubię sobie tutaj do Was zajrzeć i poczytać co u Was.

U nas wszystko ok, wizytę mam dopiero 20 czerwca, więc trenuję cierpliwości. Dzidzia pięknie kopie, nadal częściej aktywna jest od rana. Z gorszych rzeczy, to ostatnio mam problemy ze snem. W każdej pozycji mi niewygodnie Poza tym nadal mam wieczorami paskudne bóle kręgosłupa, co jeszcze bardziej utrudnia mi ułożenie się w dogodnej pozycji do snu. Zastanawiam się nawet nad kupnem tej poduchy do snu, ale nie wiem czy warto w nią inwestować. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z nią związane? Warto kupić?

Tak, ja także jestem z 31 maja. Ja mam już ćwierć wieku. Spóźnione wszystkiego najlepszego!!!

A dziękuję.

Ja też kiepsko śpię. Pomaga zwinięta kołdra między nogami.

Cytat:
Bardzo ładne te rożki

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 21:22   #2921
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Melduje,że nadrobilam wszystko i zmykam spać

do jutra

A i dzisiaj na suwaczku 21 tydz czyli wchodzimy w 22 ale ten czas leci

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-02, 21:54   #2922
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Katiem, Kasiam dzięki. W takim razie na all są chyba same takie kocyki, grubych nie widzę....

A ja mam problem z położną, bo podpisywałam deklarację jakoś w lutym chyba (ale do lekarza rodzinnego nie) i ostatnio u mojego rodzinnego podpisywałam że do niego chodzę i z pośpiechu podpisałam też położną (a miałam zamiar tylko do lekarza i pielęgniarki) i nie wiem jak teraz jest, bo wolałabym mieć tę do której na początku byłam zapisana, ale chyba jakbym chciała zmienić ) to muszę teraz płacić? Nie wiecie jak to jest?
pielęgniarki, lekarza można bezpłatnie zmienić (zadeklarować) 2 razy w ciągyu roku kalendarzowego. każdy kolejny raz jest płatny
Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
tak wogole jutro zaczynam 23 tydz wedlug suwaczka wiec^^ 6^^ miesiac
i w poniedzialek wizyta w koncu kurde 6 tygodni czekalam zeby zobaczyc tego malego oszołomka pozniej tylko oczekiwanie na meza i znowu love story bedzie przez tydzien,znowy lozko bedzie skrzypiec,o ile wogole je kupimy
gratulacje ^ mca!
Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
hejka a ja narazie tylko oglądam te słodkie ciuszki do tej pory mam tylko jedną koszule którą dostałam od kumpeli

ja przed porodem kupie tylko kilka niezbędnych rzeczy do szpitala a cała reszta jak już dzidzi bedzie z nami
Kajka podziwiam Twój opór do niekupowania niczego przed narodzinami. Ja bym nie mogła. Przesądna nie jestem za grosz, więc tym bardziej nic mnie nie ogranicza. Ale choćby nawet kwestia samej przyjemności z robienia takich maluszkowych zakupów. Później z dzieckiem nie będzie czasu, chęci na takie wybierania. No i ja bym za nic nie pozwoliła mężowi tylko kupować i decydować, bo za bardzo wymagająca jestem i musi mi się podobać

Cytat:
przed ciążą też zakładałam nogę na tż teraz trochę się boję by mi niechcący nie przyłożył w brzuch przez sen więc na wszelki wypadek odwracam się do niego tyłkiem
też tak śpię
mega wygodna pozycja i dobrze, że mąż nie ma nic przeciwko temu
Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość

gratulacje!

III trymestr oficjalnie zaczynam!!
w 28tc dzidziuś opanowuje sztukę mrugania i potrafi śnić o mamusi podobno

Sojka, widzę Cię!! jak się czujesz? Jak Zosieńka??

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam

Edytowane przez maggie123
Czas edycji: 2012-06-02 o 21:55
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 22:21   #2923
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Melduje,że nadrobilam wszystko i zmykam spać

do jutra

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość

dziewczyny, gratuluję

Cytat:

a małżonek właśnie testuje maszynę do wypieku chleba zaangażował się chłopina niesamowicie coś czuję, że nawet jeśli wyjdzie wielki zakalec będę zmuszona go spróbować i jeszcze przytakiwać, że jeszcze nigdy tak dobrego chleba nie jadłam
odszczekuję co wcześniej napisałam chlebek wyszedł przepyszny
od dziś tylko taki
Stary 2012-06-03, 00:46   #2924
Iwoncia81
Zakorzenienie

No i chyba dzisiaj nie zasne chłop mnie wnerwia i kiedyś go ubije jak schabowego
i ja mam z nim jechać do Zakopca na 3 dni... W życiu!!!!!!!!!!!
I zgaga mnie męczy po tym głupim kubusiu, półtora butli wypiłam na wieczór i teraz mam
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 05:28   #2925
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
No i chyba dzisiaj nie zasne chłop mnie wnerwia i kiedyś go ubije jak schabowego
I zgaga mnie męczy po tym głupim kubusiu, półtora butli wypiłam na wieczór i teraz mam
nie wnerwiaj sie tak bo tylko szkodzis dzidzi

hejka a raczej dzien dobry

dzis idziemy na komunie znowu sie najem ale co tam wczesniej chudlam teraz wrocilam do wagi wiec narazie jest ok
30.03.2016 Antek Fabian
Stary 2012-06-03, 05:32   #2926
zielona1911
Zakorzenienie

Ja podziwiam te dziewczyny ktore wstaja o 4 czy 5 rano, ja wstalam dzis 6.20 i mam dosc i juz wiem ze caly dzien mam do d...
Do 9.00 jest w sam raz..
Znowu szkola
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 05:39   #2927
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Ja podziwiam te dziewczyny ktore wstaja o 4 czy 5 rano, ja wstalam dzis 6.20 i mam dosc i juz wiem ze caly dzien mam do d...
Do 9.00 jest w sam raz..
Znowu szkola
ja wstaje o 5.25 ale juz niedługo i bede spała dluzej

a ja podziwiam te dziewczyny ktore chodza do szkoły
30.03.2016 Antek Fabian
Stary 2012-06-03, 07:20   #2928
angel166
Zakorzenienie

Hey kochane,
ja dziś wstałam o 6, malutka znów mnie kopniakami obudziła, w penym momencie, aż mi nóżkę włożyła w coś, aż zabolałomiłego dzionka kochane, my dzisiaj będziemy jechali do teściów, a później do znajomych, gdzie koleżanka też jest w ciąży tylko miesiąc krócejniż ja.

Kalpana
nie mam pojęcia, ja będę kocyki kupowała w sklepie, bo musze dotknąc i zobaczyc na własne oczy
anesh na all do 2zł mozna spokojnie kupic tylko w sumie przesyłka to chyba na jedno wyjdzie
zielonakolejnego tygodnia, anusia 6m-camaggie III trymestru
kraven a gdzie foty spodni??
lukrecja bardzo ładny rożek

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 07:22   #2929
kajaja
Zadomowienie

my dzis zaczynamy 6miesiac
30.03.2016 Antek Fabian

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-03, 07:53   #2930
katiem
Wtajemniczenie

Witam się z rana
Ja dzisiaj zaczynam 28 tydzień - masakra jakaś jak ten czas leci. A z Wami to chyba jeszcze szybciej.
To 7 miesiąc jest? O Matko z córką

Cytat:

odszczekuję co wcześniej napisałam chlebek wyszedł przepyszny
od dziś tylko taki
Wczoraj oglądałam na TVN Style program Zawody. I było właśnie o piekarniach. Masakra. Aż mi się nie chce wierzyć co nie raz do chleba się dostaje.
Ja też co jakiś czas piekę chleb, ale nie mam maszynki. Ale chyba ją kupię.
A mąż robił z gotowej mieszanki czy sam wrzucał składniki? Bo te mieszanki to według nich jedna ściema.
A w ogóle to należą mu się

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
U mnie też po różnych sokach zgaga się pojawia. Dziecko urodzi się z włosami

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Gratulacje

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 07:55   #2931
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dzien dobry

ja wstaje o 6 i jestem wyspanai Jurek wtedy domaga siee spaceru

U Nas pochmurno ale ciepło

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 08:05   #2932
lukrecja_25
Wtajemniczenie

a ja sie obudziłam dokładnie o 5:27 ale se gniła z kocicami w wyrku jeszcze i mnie uspiły mruczeniem i wsataólam ponownie o 8:40 ubiertam sie i jade po nziemniaki bo mi sie chvce packów ziemniaczanych na obiad

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 08:35   #2933
angel166
Zakorzenienie

kajaja 6 miesiaca
katiem 7m-ca ale ten czas leci, ja 7 za dwa tygodnie

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-03, 09:14   #2934
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Hej Mamuśki!!!
Ja dziś też wybywan na cały dzień.Chciałam sie tylko przywitac i życzyć miłego dnia

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Umiesz, tylko o tym nie wiesz.

Tez myślałam, że nie umiem, aż do momentu, kiedy nie zaczęłam. Przyjedź do mnie to Cię nauczę.
chetnie skorzystam bo przyda sie taka umiejetnosc

angel chyba Ty pytałąś o pieluski tetrowe ja kupiłam w pepco 10 szt za 10 zł czy 9 jakoś tak

wczoraj mama z bacia opowiadały mi o swoich porodach.mama to jeszcze w miare spoko w porównaniu z babcią,ale jak babcia zaczela opwiadac ze bylo 6 łóżek na sali,nie przysłonięte niczym,żadnym parawanem ani nic.i te położne wydzierające sie i podobno wszystki babki przeklinały swoich mężów ale ona sobie obiecała że nie bedzie i tylko sie w duchu modliła.ale to były czasy...masakra

a i gratuluje rozpoczetych tygodni

Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Czas edycji: 2012-06-03 o 09:15
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 09:56   #2935
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
nie wnerwiaj sie tak bo tylko szkodzis dzidzi
Łatwo powiedzieć jak ktoś porządnie wyprowadzi z nerw.
Szkoda że nie jestem robotem to bym sobie nerwy wyłączyła

No i takim sposobem bedzie dzień do d.upy
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 10:15   #2936
aga_ton
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

mnie niestety zgaga męczy codziennie, niezależnie od tego co zjem

ale jakoś daję sobie radę bez tabletek, żucie migdałów troszkę pomaga

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Witam się z rana
Ja dzisiaj zaczynam 28 tydzień - masakra jakaś jak ten czas leci. A z Wami to chyba jeszcze szybciej.

Wczoraj oglądałam na TVN Style program Zawody. I było właśnie o piekarniach. Masakra. Aż mi się nie chce wierzyć co nie raz do chleba się dostaje.
Ja też co jakiś czas piekę chleb, ale nie mam maszynki. Ale chyba ją kupię.
A mąż robił z gotowej mieszanki czy sam wrzucał składniki? Bo te mieszanki to według nich jedna ściema.
A w ogóle to należą mu się

U mnie też po różnych sokach zgaga się pojawia. Dziecko urodzi się z włosami

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Gratulacje
gratuluję rozpoczętego tygodnia

jeśli chodzi o chlebek, to nie używaliśmy mieszanki. w książeczce dołączonej do maszyny są podane podstawowe przepisy i z jednego z nich tż skorzystał.

a w mieszanki też nie wierzę, lepiej samemu zrobić przynajmniej wiadomo co się zjada.
Stary 2012-06-03, 10:25   #2937
maggie123
Zakorzenienie

też podziwiam Te, które wstają tak wcześnie. ja mogę spać do 10 u mnie dziś pobudka o 7 (i teraz już zasypiam) bo musiałam na zajęcia jechać. całkowicie bez sensu, bo o 10 byłam już w domu i to jeszcze z zaliczeniem wizyty w jednej galerii w poszukiwaniu czegoś dla maluszka. Miały być promocje z okazji dnia dziecka i faktycznie fajne przeceny są, ale dla niemowlaczków nie było nic

dostałam zaproszenie do udziału w konferencji naukowej. jakiś referat lub artykuł będę musiała przygotować... Już mi się to podoba
Kajka gratulacja 6 mca! Katiem, Tobie 7! (idziemy łeb w łeb - ciekawe ktora pierwsza się rozpakuje?)
Anusia, i co robicie z psiakiem?

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam

Edytowane przez maggie123
Czas edycji: 2012-06-03 o 10:27
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-03, 10:41   #2938
Dearlie
Zakorzenienie

Dzień dobry! W końcu mam czas, żeby do Was na bieżąco zaglądać. Dziś robimy sobie z Tż-tem zupełny dzień lenia czyli leżymy i nic kreatywnego nie robimy. Nawet obiadem nie muszę się martwić, bo TŻ-cik zaproponował, że zrobi spagetti, a ja mu w tej potrawie nigdy nie dorównam.

Życzę Wam wszystkim miłego dnia.

Cytat:
już nie pracuję, od dłuższego czasu jestem na zwolnieniu.mnie boli nawet jak cały dzień przeleżę ale faktycznie, gdy się narobię, tak jak dziś to nasuwa tak, że wyć się chce...

Hehe mój TŻ leży jak sparaliżowany odkąd układam się na nim. Jedynie jak w nocy wstaję na siusiu to wtedy on odwraca się tyłkiem do mnie, a przodem do ściany,bo ja jestem wredna egoistka i zawsze światło zapalam, więc jak już wracam to muszę kombinować z kołdrą między nogami.

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Też myślę ostatnio o tej poduszce właśnie, chyba sobie zakupię.
A myślałaś już o jakimś konkretnym modelu?

Cytat:

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość

Gratulujemy!!!!

Przeczytałam to właśnie mojemu TŻ-towi i ma teraz wielką zagwozdkę jak to możliwe, że śni o tej mamie.

Cytat:
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Gratulacje!
Stary 2012-06-03, 12:08   #2939
martusia26
Rozeznanie

Cześć,
a my dziś zaczynamy 20 tydzień i z tej okazji będziemy cały dzień leżakować. Mi właśnie takie leżakowanie pomaga na ból krzyża i kości ogonowej, więc Dearlie mam nadzieję że dzisiejszy dzień lenia też wpłynie pozytywnie na Twój kręgosłup
cały czas nie daje mi spokoju jak to bedzie w zimie ze spacerami z malenstwem. jak je wtedy ubrać, żeby było mu naprawdę ciepło?
Małe sprostowanie -dziś stuknął nam 20 tydzień czyli wchodzimy już w 21

Edytowane przez martusia26
Czas edycji: 2012-06-03 o 12:14
martusia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 12:33   #2940
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martusia26 Pokaż wiadomość
Cześć,
a my dziś zaczynamy 20 tydzień i z tej okazji będziemy cały dzień leżakować. Mi właśnie takie leżakowanie pomaga na ból krzyża i kości ogonowej, więc Dearlie mam nadzieję że dzisiejszy dzień lenia też wpłynie pozytywnie na Twój kręgosłup
cały czas nie daje mi spokoju jak to bedzie w zimie ze spacerami z malenstwem. jak je wtedy ubrać, żeby było mu naprawdę ciepło?
Małe sprostowanie -dziś stuknął nam 20 tydzień czyli wchodzimy już w 21
ja tez mam dzisiaj dzien lenistwa ale ja nie lubie leżec caly dzien
za oknem leje ale chyba i tak wezme parasol i pojde na spacer,bo w domu nie wytrzymam

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości