Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.II. - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-02, 11:22   #2941
Mariposa3
Raczkowanie

Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.II.

Cytat:
Napisane przez Dilayla Pokaż wiadomość
Witam kolejną łodziankę: roza:
O, jak mi miło!
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 11:23   #2942
tigrinha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Może coś tam wspomnę o sobie... Miałam bardzo trudny czas. Czułam się coraz gorzej, ledwo sobie radziłam. Chciałabym teraz iść dalej, pracować nad sobą, nad nastawieniem.
Trochę się tego wszystkiego boję, ale bardzo mi zależy na tym, żeby czuć się dobrze.
Bardzo mnie cieszy ten czas przeszły Rozumiem, że teraz jest już lepiej? Uszy do góry i ruszaj w bój!
tigrinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 11:43   #2943
Halimaa
Rozeznanie

Cytat:
Tygrysku, wpadam tutaj często, tylko siedzę ciuchutko
Weszłam właśnie na blog Edyty. Poczytam też o tej liście i 30 days to change. Bardzo mi zależy, żeby ulepszyć swoje życie
Dzisiaj chyba wezmę notatnik, zacznę sobie wszystko porządkować i to zapiszę
Może coś tam wspomnę o sobie... Miałam bardzo trudny czas. Czułam się coraz gorzej, ledwo sobie radziłam. Chciałabym teraz iść dalej, pracować nad sobą, nad nastawieniem.
Trochę się tego wszystkiego boję, ale bardzo mi zależy na tym, żeby czuć się dobrze.
Witam, i zachęcam do pisania częściej. Czemu nie piszesz?

Napisz wiadomość do Nebuli, żeby wysłała Ci zaproszenie do naszej grupy. Tam piszemy więcej, są różne wątki i jest bardziej prywatnie. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. A i my możemy skorzystać z Twoich doświadczeń.
Halimaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 11:44   #2944
Mariposa3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tigrinha Pokaż wiadomość
Bardzo mnie cieszy ten czas przeszły Rozumiem, że teraz jest już lepiej? Uszy do góry i ruszaj w bój!
Szczerze mówiąc, pisząc to zastanawiałam się w jakim czasie to wszystko napisać, bo nadal średnio sobie radzę w niektórych sferach. Ale myślę, że napisanie w przeszłym powinno nastawić mnie bardziej pozytywnie i zmobilizować do działania
I dziękuję!
Stary 2012-06-02, 11:49   #2945
Addicted to love
Rozeznanie

Moze to mnie zmobilizuje :

TO DO:
odkurzyc lozko
zmienic posciel
odkurzyc w pokoju
zetrzec kurze
depilacja
stopy
pomalowac paznokcie
zrobic porzadek w szafie
zrobic porzadek w torbie
NAUKA!NAUKA!NAUKA!
wyczyscic komputer
segregatory

Chyba tyle, najwyzej cos dopisze

Tempo wykonywania zadan -zabojcze. Chyba nawet slimak bylby szybszy niz ja.

systematycznie pracuje nad angielskim
najwyższy czas nauczyć się gotować
5/50

Edytowane przez Addicted to love
Czas edycji: 2012-06-02 o 14:56
Addicted to love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 12:00   #2946
Mariposa3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Halimaa Pokaż wiadomość
Witam, i zachęcam do pisania częściej. Czemu nie piszesz?

Napisz wiadomość do Nebuli, żeby wysłała Ci zaproszenie do naszej grupy. Tam piszemy więcej, są różne wątki i jest bardziej prywatnie. Na pewno znajdziesz coś dla siebie. A i my możemy skorzystać z Twoich doświadczeń.
Bardzo dziękuję
Nie pisałam, bo.. dotychczas było tak, że planowałam coś zmienić, ale szybko się zniechęcałam, moje złe nastawienie mnie przytłaczało, wątpiłam. Spadek motywacji pojawiał się prawie do razu. Dodam, że to nastawienie, przyszło z czasem. Kiedyś byłam realistką, trochę optymistką, wierzyłam w siebie, swoje możliwości.
Teraz powiedziałam sobie naprawdę dość, bo nie mogę znieść tego stanu, tego, że tak długo niszczyłam sobie życie. Ale aż się boję o swoją motywację.
Bardzo mi miło, że zaproponowałaś dołączenie do klubu, bardzo dziękuję.
Stary 2012-06-02, 13:17   #2947
Kahlo91
Raczkowanie

Hej, dziewczyny szukam i szukam wpisu jednej z Was na temat prokrastynacji i znaleźć nie umiem :P. Jakiś czas temu któraś dodała ciekawy wpis ze swoimi spostrzeżeniami na temat odkładania wszystkiego w czasie. Pamiętam, że chciałam sobie to ładnie przepisać ale oczywiście zostawiłam to "na później" i teraz tego nie umiem znaleźć!
Jakby to coś pomogło to pamiętam, że było coś napisanego o wstawaniu godzinkę wcześniej. Świetne to było i bardzo zależy mi żeby jeszcze raz to przeczytać i zapisać sobie gdzieś w zeszycie .
Jak któraś z Was pamięta, która to była strona to bardzo proszę
Stary 2012-06-02, 13:20   #2948
Halimaa
Rozeznanie

Od rana zbieram się do nauki!
Niemiecki!!!!!
Będę raportować.

Jakiś senny dzień, kawa mi nie pomaga.. :/

15:45 Pouczyłam się, ale tempo zdecydowanie za wolne.
16:45 godzinna przerwa była, w międzyczasie zrobiłam i zjadłam obiad

Edytowane przez Halimaa
Czas edycji: 2012-06-02 o 16:47
Halimaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 17:26   #2949
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
Napisane przez Addicted to love Pokaż wiadomość
Chyba nawet slimak bylby szybszy niz ja.
Wiesz, ślimak to ma dobrze, nosi swój dom ze sobą, nie może sobie pozwolić na zagracanie.
Można by się od niego uczyć minimalizmu
Taka, luźna myśl.

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Kupiłam zeszyt z lwicą: free life - fight for survive
To będzie mój zeszyt do programu zmian.
Jeśli któraś z Was już jest ciekawa mojego programu zmian, to zapraszam na blog.
Zaczynam rozpisywać, jak to kolejno widzę.
Link:
http://matbaza.blogspot.com/2012/06/...change_02.html

A tak w ogóle to mam świra na punkcie zeszytów, bloków, ryz papieru.
Mam 15 czystych zeszytów w domu, ale kupiłam następny.
Musiałam go mieć!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zeszyt.jpg (65,5 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez Patri
Czas edycji: 2012-06-02 o 20:10
Patri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 17:33   #2950
uma_lucy
Raczkowanie

Halo Kobietki! Czytam Was od czasu do czasu, w miarę możliwości. Przyglądałam się do tej pory biernie, ale kochana Patri mnie zachęciła, abym coś napisała od siebie Od 4 czerwca zaczynam z Wami odgruzowywanie życia. Tak jak większość z Was mam zaległości we wszystkim tak naprawdę. Z dnia na dzień jakoś egzystuję, ale nic z tego nie wynika. Już mnie to wszystko po prostu wku...a. A nawet nie tyle wku...a, co niszczy życie. Dosłownie. Zawaliłam z pierdylion spraw, nie ruszam do przodu, a cofam się. Mam sto problemów, a nikogo do wyżalenia się. I tak mogłabym pisać i pisać... ale lepiej chyba działać i dlatego idę właśnie COŚ zrobić. Jeszcze nie wiem co, bo tyle tego jest, że głowa boli od samych spraw logistycznych Ale będzie to DZIŚ, a nie JUTRO.
uma_lucy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 17:41   #2951
tigrinha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patri Pokaż wiadomość
Wiesz, ślimak to ma dobrze, nosi swój dom ze sobą, nie może sobie pozwolić na zagracanie. Można by się od niego uczyć minimalizmu
Taka, luźna myśl.

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Kupiłam zeszyt z lwicą: free life - fight for survive
To będzie mój zeszyt do programu zmian.
Jeśli któraś z Was już jest ciekawa mojego programu zmian, to zapraszam na blog.
Zaczynam rozpisywać, jak to kolejno widzę.
Link:
http://matbaza.blogspot.com/2012/06/...change_02.html

A tak w ogóle to mam świra na punkcie zeszytów, bloków, ryz papieru.
Mam 15 czystych zeszytów w domu, ale kupiłam następny.
Musiałam go mieć!
Patri - ja też!!! Ja też ciągle kupuję ładne zeszyty - najbardziej lubię te niby ekologiczne z empików, takie różne w drobne kwiatki, motylki itd. i też jak potrzebuję nowego zeszytu, to kupuję nowy! Ciekawostka przyrodnicza, nie? Twój entuzjazm z tym programem jest zaraźliwy, wiesz?

A ja zdycham nad tłumaczeniem. Czy ktoś wie co to właściwie jest "wyprowadzenie tunelu" i, more important, jak to do cholery powiedzieć po angielsku?

Aha, czy któraś z Wątkowiczek Warszawianek gra w tenisa (ale nie za dobrze?). Chętnie bym sobie poodbijała raz na jakiś czas i zupełnie nie mam z kim...

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Napisane przez uma_lucy Pokaż wiadomość
Halo Kobietki! Czytam Was od czasu do czasu, w miarę możliwości. Przyglądałam się do tej pory biernie, ale kochana Patri mnie zachęciła, abym coś napisała od siebie Od 4 czerwca zaczynam z Wami odgruzowywanie życia. Tak jak większość z Was mam zaległości we wszystkim tak naprawdę. Z dnia na dzień jakoś egzystuję, ale nic z tego nie wynika. Już mnie to wszystko po prostu wku...a. A nawet nie tyle wku...a, co niszczy życie. Dosłownie. Zawaliłam z pierdylion spraw, nie ruszam do przodu, a cofam się. Mam sto problemów, a nikogo do wyżalenia się. I tak mogłabym pisać i pisać... ale lepiej chyba działać i dlatego idę właśnie COŚ zrobić. Jeszcze nie wiem co, bo tyle tego jest, że głowa boli od samych spraw logistycznych Ale będzie to DZIŚ, a nie JUTRO.
Cześć Patri ostatnio ma mega tendencję zwyżkową Oby jej to zostało już na zawsze
Stary 2012-06-02, 18:10   #2952
change
Zadomowienie

Pomysł z tym 30 days to change x 7 jest rewelacyjny

Pierwszy tydzień z odgruzowywaniem trochę przeraża, ale faktycznie to b. ważne, ja mam zawsze niesamowity bałagan w szafie, chociaż staram się generalnie ścielić łóżko i nie robić dużego bałaganu, ale mogłoby być czyściej...

Bardzo fajnie brzmi plan 11 celów, muszę się nad nimi jeszcze zastanowić, bo nie robiłam listy 100 :P
No i tydzień robienia czegoś nowego

BTW. Patri odpisałam w końcu w klubie, ale nie ma pośpiechu z odczytaniem tych wypocin, tylko informuję, że się w końcu zabrałam

I cieszę sie, że nie tylko ja widzę te olbrzymią zmianę w tobie, nawet sygnaturka na wizażu zmieniona i nie ma tego podpisu do bloga "błogie tylko w tytule", bo jesteś ostatnio tak super pozytywna i nawet wpisy pełne samoświadomosci tworzysz, na pewno nam się udzieli ten entuzjazm równiez, już go czuje

I) 10 kg
II) 10 kg
change jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 18:24   #2953
czarno czarna
Raczkowanie

Witam wszystkich w tą piękną sobotę ! Długo mnie tutaj nie było, ale to dlatego, że NARESZCIE wziełam się za siebie . Oto co zrobiłam w ostatnim czasie:
-zaczełam ostro oszczędzać
-zgłosiłam się na konkurs związany z moją pasją
-zrobiłam projekt na biologię o mechaniźmie uzależnień
-zaczęłam ćwiczyć
-odkurzyłam rower i jeżdżę
-zaczęłam projekt denko, ponieważ zaniegługo przechodzę na naturalną pielęgnację a przynajmniej twarzy i włosów
-udało mi się opanować 3 czasy w niemieckim
-dbam o siebie
-poprawiam relacje z innymi ludźmi
-staram się jak najwięcej pomagać rodzicom w domu
-powolutku uczę się gotowania
-ciągle trzymam się diety

Patri również lubie kolekcjonować zeszyty, a wynika to z tego że jestem zwyczajnie pedantyczna i musze mieć wszystko czyste widze w tym nawet jakąs przyjemność patrzeć na niezapisane kartki i zastanawiać się jak mogę je dobrze wykorzystać. Na zapisane kartki już nie lubie patrzeć. Wydaje mi się do krzywe i nieperfekcyjne.
Jeszcze parę słow dla Ciebie. Przeczytałam Twój program zmian, jak dla mnie super świetny pomysł z tym i miło jest patrzeć, że można mieć tyle pozytywnej energi pierwsze co rzuciło mi się w oczy gdy tu weszłam, to Twój podpis. Ma taki pozytywny wydźwięk, że aż chce się zabrać od razu do działania

Najważniejszy projekt na wakacje: przeczytać blog Life Skills Academy od deski do deski

Życzę wszystkim dążenia do wymarzonych celów miłego wieczoru
czarno czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 18:28   #2954
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
Napisane przez uma_lucy Pokaż wiadomość
Cześć Uma_Lucy!!
Super Cię tu widzieć kobieto!!
Cieszę się, że zdecydowałaś dołączyć, będzie ostro, będzie się działo!
Tworzymy ten plan wszystkie razem kochane kobietki!!!
Wrzucajcie swoje propozycje, tu, w komentarzach bloga lub do mnie na maila lub gg. Chcę zrobić z tego coś naprawdę solidnego, żeby z życiowej matury każdy kto uczy się z nami miał minimum 4.
Ale mam power kobiety!

Edytowane przez Patri
Czas edycji: 2012-06-02 o 19:03
Stary 2012-06-02, 18:30   #2955
change
Zadomowienie

Bura Kocurko ja też po prosze arkusz skoro Tygrysek tak poleca i z góry dziękuję mail -> igby_goes_down@o2.pl

z

I) 10 kg
II) 10 kg
Stary 2012-06-02, 18:41   #2956
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
Twój entuzjazm z tym programem jest zaraźliwy, wiesz?
Dostałam komentarz na blogu, Wy jesteście chętne do powalczenia, nagle, sprzężeniem zwrotnym nakręciłam się jak bączek!
Wiem, że to nie jest jeszcze gotowy plan, on wyjdzie w praniu, mam każdy kolejny miesiąc na doszlifowanie go, żeby w efekcie dostać coś, co się po prostu sprawdza.
Cytat:
wyprowadzenie tunelu
= tunel exit? po prostu?
wpisz "tunel exit" w google i sprawdź czy obrazki pasują sensem do tekstu, który tłumaczysz...
Cytat:
Aha, czy któraś z Wątkowiczek Warszawianek gra w tenisa (ale nie za dobrze?). Chętnie bym sobie poodbijała raz na jakiś czas i zupełnie nie mam z kim...
Ja nieeeeee, ale w Tygodniu Próbowania Czegoś Nowego jak najbardziej tak. Co powiesz na to?
Cytat:
Cześć Patri ostatnio ma mega tendencję zwyżkową Oby jej to zostało już na zawsze
Kurcze, dokładnie. Kilka osób mi sugerowało, że mam dwubiegunową...
Nie mówię, że nie, ale póki dobrze robi to korzystajmy wszyscy! Zaleczać będę fazę depresyjną...
Cytat:
Napisane przez change Pokaż wiadomość
Pomysł z tym 30 days to change x 7 jest rewelacyjny
I nazwę wymyśliłaś ekstra!
Cytat:
Pierwszy tydzień z odgruzowywaniem trochę przeraża, ale faktycznie to b. ważne, ja mam zawsze niesamowity bałagan w szafie, chociaż staram się generalnie ścielić łóżko i nie robić dużego bałaganu, ale mogłoby być czyściej...
Tutaj sporo mam luk w tym moim planie, wiem do czego dążę, nie wiem co kolejno i ile czasu co wymaga. Tydzień to jednak mało na takie gruntowne sprzątanie. Pomyślcie, że do Wigilii wysprzątacie dom gruntownie jeszcze miniumum 7 razy
Cytat:
Bardzo fajnie brzmi plan 11 celów, muszę się nad nimi jeszcze zastanowić, bo nie robiłam listy 100 :P
No i tydzień robienia czegoś nowego
Listę sto sobie zrób, w moim blogu jest link do kazdego ćwiczenia jakie Edyta proponuje w czasie trwania 30 Days. Ja zaproponuję tu ćwiczenie, które wymaga 5 minut dziennie i w efekcie zbliża do jakichś własnych preferencji. Nie trzeba się wtedy męczyć w wybieraniem celów, bo nakreślają się one niejako same.
Cytat:
BTW. Patri odpisałam w końcu w klubie, ale nie ma pośpiechu z odczytaniem tych wypocin, tylko informuję, że się w końcu zabrałam
OK.
Cytat:
I cieszę sie, że nie tylko ja widzę te olbrzymią zmianę w tobie, nawet sygnaturka na wizażu zmieniona i nie ma tego podpisu do bloga "błogie tylko w tytule", bo jesteś ostatnio tak super pozytywna i nawet wpisy pełne samoświadomosci tworzysz, na pewno nam się udzieli ten entuzjazm równiez, już go czuje
Ja mam nadzieję, nie można tej energii zmarnować!
Cytat:
Napisane przez czarno czarna Pokaż wiadomość
Witam wszystkich w tą piękną sobotę ! Długo mnie tutaj nie było, ale to dlatego, że NARESZCIE wziełam się za siebie . Oto co zrobiłam w ostatnim czasie:
-zaczełam ostro oszczędzać
-zgłosiłam się na konkurs związany z moją pasją
-zrobiłam projekt na biologię o mechaniźmie uzależnień
-zaczęłam ćwiczyć
-odkurzyłam rower i jeżdżę
-zaczęłam projekt denko, ponieważ zaniegługo przechodzę na naturalną pielęgnację a przynajmniej twarzy i włosów
-udało mi się opanować 3 czasy w niemieckim
-dbam o siebie
-poprawiam relacje z innymi ludźmi
-staram się jak najwięcej pomagać rodzicom w domu
-powolutku uczę się gotowania
-ciągle trzymam się diety
To cała masa sukcesów kobieto!!!! !!!
Cytat:
Patri również lubie kolekcjonować zeszyty [...] widze w tym nawet jakąs przyjemność patrzeć na niezapisane kartki i zastanawiać się jak mogę je dobrze wykorzystać. Na zapisane kartki już nie lubie patrzeć. Wydaje mi się do krzywe i nieperfekcyjne.
Dokładnie! Właśnie zeszyt leży przede mną, a ja go głaszczę i wącham i gładzę i się uśmiecham do niego. Nawet literki jeszcze w nim nie postawiłam, nie chcę go zepsuć.
Cytat:
Jeszcze parę słow dla Ciebie. Przeczytałam Twój program zmian, jak dla mnie super świetny pomysł z tym i miło jest patrzeć, że można mieć tyle pozytywnej energii pierwsze co rzuciło mi się w oczy gdy tu weszłam, to Twój podpis. Ma taki pozytywny wydźwięk, że aż chce się zabrać od razu do działania
Jejku! Dziękuję!

Edytowane przez Patri
Czas edycji: 2012-06-02 o 20:10
Stary 2012-06-02, 20:22   #2957
lasubmersion
Rozeznanie

Jezuu...
Porażka, porażka...

Dzisiaj miałam zaliczenie z ekonomiki-udało się(5)
Dzisiaj też miałam zaliczenie z pracowni-udało się(4)

Na jutro muszę zrobić:
-obliczenia dynamiki zmian/struktury aktywów
-przepisanie notatek z finansów
-nieco się pouczyć na egzamin z finansów()
-nieco się pouczyć na egzamin z rachunkowości()

Dowiedziałam się jeszcze, że jeśli jutro powinie mi się noga to mogę sobie przyjść w sierpniu, a egzamin zawodowy za 3 tygodnie mogę sobie w d...wsadzić w takiej sytuacji.
Jestem totalnie zestrowana,a od poniedziałku czeka mnie zap....l bo za niecały miesiąc mam 9 egzaminów na studiach, więc będzie strasznie zabawnie.

Tz dzisiaj ma urodziny, więc sobie poszedł na koncert.
Mam ochotę rozłożyć się jak żaba i pojęczeć trochę, ale zaraz zbieram się do opisywania dynamiki zmian.

Jezuuu...

Słucham: VIDEO ''Dobrze, że jesteś''
lasubmersion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 20:36   #2958
tigrinha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lasubmersion Pokaż wiadomość

Dzisiaj miałam zaliczenie z ekonomiki-udało się(5)
Dzisiaj też miałam zaliczenie z pracowni-udało się(4)
Ale o co chodzi, ja tu nie widzę żadnej porażki Gratulacje

Patri, to jutro ustawimy tenisa
Stary 2012-06-02, 20:39   #2959
xPoziomkax
Zakorzenienie

Dołączam się !
xPoziomkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 20:46   #2960
Dilayla
Zadomowienie

czarno czarna szczeka mi opadła.....no poprostu rowniez inspiracja
ja dzis poszalałam w kuchni...
-posprzatalam w szafkach az 2!
-suszarka do ładu
-piekarnik wyczyszczony
-zrobione prasowanie
-zupka ugotowana

Dilayla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 20:55   #2961
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Tygrysku, wpadam tutaj często, tylko siedzę ciuchutko
Weszłam właśnie na blog Edyty. Poczytam też o tej liście i 30 days to change. Bardzo mi zależy, żeby ulepszyć swoje życie
Dzisiaj chyba wezmę notatnik, zacznę sobie wszystko porządkować i to zapiszę
Witamy wszystkie nowe waleczne anty-prokrastynatorki
Szczególnie ciepło witam kolejną łodziankę - mnożą się nam

W ogóle...jaki tu ruch! Widzę entuzjazm, optymizm! Chociaż pogoda nie nastraja

Cytat:
Napisane przez Kahlo91 Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny szukam i szukam wpisu jednej z Was na temat prokrastynacji i znaleźć nie umiem :P. Jakiś czas temu któraś dodała ciekawy wpis ze swoimi spostrzeżeniami na temat odkładania wszystkiego w czasie. Pamiętam, że chciałam sobie to ładnie przepisać ale oczywiście zostawiłam to "na później" i teraz tego nie umiem znaleźć!
Jakby to coś pomogło to pamiętam, że było coś napisanego o wstawaniu godzinkę wcześniej. Świetne to było i bardzo zależy mi żeby jeszcze raz to przeczytać i zapisać sobie gdzieś w zeszycie .
A może coś bliżej? Bo ja pisałam trochę o wstawaniu, a propos książki dotyczącej wczesnego wstawania...ale to nie było w ogóle w powiązaniu z prokrastynacją, więc chyba nie o to Ci chodzi

Cytat:
Napisane przez lasubmersion Pokaż wiadomość
Dowiedziałam się jeszcze, że jeśli jutro powinie mi się noga to mogę sobie przyjść w sierpniu, a egzamin zawodowy za 3 tygodnie mogę sobie w d...wsadzić w takiej sytuacji.
Jestem totalnie zestrowana,a od poniedziałku czeka mnie zap....l bo za niecały miesiąc mam 9 egzaminów na studiach, więc będzie strasznie zabawnie.
Będzie dobrze - jesteś okrutnie zdolna, więc dasz radę

Cytat:
Napisane przez Addicted to love Pokaż wiadomość
Bura ja tez chce! ja tez chce! wyslesz mi? bo jak nie to:
Tygrys wszystkiego dobrego
Maila...maila - bez maila nie wyślę, bo nie mam gdzie Dawaj go na pw

Change - Tobie już wysłałam

Tygryyyys! Wszystkiego najlepszego Spełnienia najskrytszych marzeń i listy 100 Skąd wy tak te daty urodzin obczajacie zawsze?

Edytowane przez bura kocurka
Czas edycji: 2012-06-02 o 20:56
bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 21:19   #2962
czarno czarna
Raczkowanie

Cytat:
To cała masa sukcesów kobieto!!!! !!!

Dokładnie! Właśnie zeszyt leży przede mną, a ja go głaszczę i wącham i gładzę i się uśmiecham do niego. Nawet literki jeszcze w nim nie postawiłam, nie chcę go zepsuć.

Jejku! Dziękuję!
Nie wiem czy to rzeczywiście tak dużo, w moim odczuciu dalej leże i nic nie robię. Może przez to że nareszcie wyrabiam się z terminami i mam więcej czasu.
Ja wącham zawsze nowe książki z zeszytami tak ekstremalnie nie jest .
Kiedy stąd odchodziłam widziałam wszędzie same smuty, to było przytłaczające i mi się udzielało, a teraz to wreszcie przypomina wątek walki z prokrastynacją oby tak dalej dla Was wszystkich
czarno czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 21:38   #2963
Mariposa3
Raczkowanie

Bura kocurka- haha no naprawdę niezły zbieg okoliczności
Patri- A wiesz, że ja też wprost uwielbiam notatniki i zeszyty? Od zawsze Niedługo chyba wybiorę się po jakiś, hmm...
Czytałam dzisiaj tego bloga Edyty. A jutro mam w planach stworzenie listy 100 marzeń i celów.
Wszystkim gratuluję dzisiejszych sukcesów!

Edytowane przez Mariposa3
Czas edycji: 2012-06-02 o 21:45
Stary 2012-06-02, 21:44   #2964
asitkax3
Zadomowienie

ja też zdecyduje się na 30 days to change ale nie jestem jeszcze pewna czy tak jak Wy do końca roku ale zaczynam z Wami od poniedziałku
jak już mam zmienić swoje życie to trzeba próbować wszystkiego
asitkax3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 22:08   #2965
lasubmersion
Rozeznanie

Tygrysie...
porażką będą moje dwa jutrzejsze egzaminy.
Obliczyłam struktury aktywów i inne pierdoły.
Dostałam jeszcze 3 zadania,które musze na 9 rano na jutro rozwiązać.(bez komentarza nawet).

Zaraz kładę się spać z notatkami z finansów i pewnie do północy będę czytać te przeklęte notatki.

Do egzaminów na admi i studia mam zamiar zacząć się uczyć od najbliższego poniedziałku bo nie chcę zejść na zawał ze stresu.

Tż mnie wkurzył jeszcze...
Jego mama straciła pracę i rozmawialiśmy na temat jej pomocy.
Rozmawialiśmy też o wykupie mieszkania i Tż stwierdził, że on chce aby jego mama wykupiła to mieszkanie(a on potem by jej spłacał) bo w razie gdyby nam nie wyszło to miałby jakieś zabezpieczenie.
W chwili obecnej mam ochotę zdjąć z palca pierścionek i rzucić mu prosto w twarz skoro nie będąc jeszcze małżeństwem słyszę coś takiego.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Kiedy stąd odchodziłam widziałam wszędzie same smuty, to było przytłaczające i mi się udzielało, a teraz to wreszcie przypomina wątek walki z prokrastynacją oby tak dalej dla Was wszystkich [/QUOTE]

No to chyba powinnam się wynieść z wątku,żebym czasem dla innych nie była przytłaczająca.
Psia mać.

Może rzeczywiście to dobre rozwiązanie, dzięki za podpowiedź!!

Słucham: VIDEO ''Dobrze, że jesteś''
lasubmersion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 22:09   #2966
tigrinha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kahlo91 Pokaż wiadomość
To chyba był post Emilki, znalazłam, ma nr 2667. O to chodziło?
Stary 2012-06-02, 22:33   #2967
5f1447851d3ba77d64f785ed4a041c7f75da4f2c_6000db02776ef
Konto usunięte

Witam Was! Dawno nie pisałam ale na bieżąco starałam się śledzić wątek. W wyniku sesji dieta odeszła w zapomnienie a ja tyję coraz bardziej.
Moja matka stwierdziła że już nie może na mnie patrzeć. Zresztą sama mam problem z przeglądaniem się w lustrze. Na szczęście mój TŻ jest wyrozumiały i bardzo mnie wspiera.

Sesja poszła kiepsko. Jak cały ten semestr. Ewidentnie widać że dzieję się ze mną coś niedobrego, z czym sama nie mogę sobie poradzić. Na razie zwalam to wszystko na niedoczynność tarczycy (senność, przybieranie na wadzę, rozdrażnienie) ale ile można! Jestem na siebie taka zła, że nie potrafię się nawet zmusić do tego aby zrobić badania i pójść do lekarza.

Oczywiście zamierzam przyłączyć się do tego trzydziestodniowego projektu. Znając życie wytrwam z 2 dni. Maksymalnie 5.
5f1447851d3ba77d64f785ed4a041c7f75da4f2c_6000db02776ef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 23:52   #2968
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
Patri, to jutro ustawimy tenisa

Cytat:
Napisane przez xPoziomkax Pokaż wiadomość
Dołączam się !

Cytat:
Napisane przez Dilayla Pokaż wiadomość
czarno czarna szczeka mi opadła.....no poprostu rowniez inspiracja
ja dzis poszalałam w kuchni...
-posprzatalam w szafkach az 2!
-suszarka do ładu
-piekarnik wyczyszczony
-zrobione prasowanie
-zupka ugotowana
Dużo wartościowych poczynań! Ty chyba już zaczęłaś tydzień odgruzowywania!!
Cytat:
Kiedy stąd odchodziłam widziałam wszędzie same smuty, to było przytłaczające i mi się udzielało, a teraz to wreszcie przypomina wątek walki z prokrastynacją oby tak dalej dla Was wszystkich
Wszystkie przyczyniamy sie do tego stanu rzeczy...
Wykorzystam tę chęć do zmian i ten Wasz niesamowity napęd!

Cytat:
Patri- A wiesz, że ja też wprost uwielbiam notatniki i zeszyty? Od zawsze Niedługo chyba wybiorę się po jakiś, hmm...
Czytałam dzisiaj tego bloga Edyty. A jutro mam w planach stworzenie listy 100 marzeń i celów.

Cytat:
Napisane przez asitkax3 Pokaż wiadomość
ja też zdecyduje się na 30 days to change ale nie jestem jeszcze pewna czy tak jak Wy do końca roku ale zaczynam z Wami od poniedziałku
jak już mam zmienić swoje życie to trzeba próbować wszystkiego
Dokładnie.
[1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;34472679] zrobić badania i pójść do lekarza.

Oczywiście zamierzam przyłączyć się do tego trzydziestodniowego projektu. Znając życie wytrwam z 2 dni. Maksymalnie 5.[/QUOTE]
Cześć Riva.
Pamietam Twój avatar, bardzo mi się podoba.
Zadanie na najbliższy czas masz wyznaczone.

Że dwa dni wytrzymasz? Dobre i dwa!
A tak serio, to myślę, że wyciągniesz minimum trzy.
Stary 2012-06-02, 23:59   #2969
change
Zadomowienie

lasubmersion nawet tak nie mów... jesteś cudowna osoba i tak samo ważną w tym watku i napedzajac reszte dajesz nam tutaj niesamowity przyklad, ze jak sie chce to można i trzymam za Ciebie mocno kciuki jutro! mysli pozytywnie moja droga!

nastepnym razem dziewczyny zrobia spotkanie w łodzi i wybija Ci z glowy takie glupie myslenie...!!

I) 10 kg
II) 10 kg
Stary 2012-06-03, 00:19   #2970
5f1447851d3ba77d64f785ed4a041c7f75da4f2c_6000db02776ef
Konto usunięte

Cytat:
Cześć Riva.
Pamietam Twój avatar, bardzo mi się podoba.
Zadanie na najbliższy czas masz wyznaczone.

Że dwa dni wytrzymasz? Dobre i dwa!
A tak serio, to myślę, że wyciągniesz minimum trzy.

Avatar to obraz Henri de Toulouse-Lautrec. Właśnie tego mi było trzeba! Żeby ktoś powiedział mi co mam zrobić

Z racji tego, że zamierzam przeistoczyć się w trzydzieści dni w kogoś innego utworzyłam blog w którym codziennie mam zamiar pisać o moich poczynaniach. Mam nadzieję, że to pomoże mi dobiec do mety.
5f1447851d3ba77d64f785ed4a041c7f75da4f2c_6000db02776ef jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości