|
|
#4801 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
![]() Dzięki za kciuki ale ja juz straciłam nadzieje. Cytat:
Poproszę o babeczkę ![]() Cytat:
dla Ciebie i Tża za zakupyCytat:
Zmykam dziewczynki do łóżeczka bo jutro szkoła a ja nadal bez scenariusza jestem :/ Malgos wszystkiego co sobie zamarzysz tak na już ![]() Wszystkim bawiącym sie na własnym lub czyimś panieńskim i weselu życzę pięknych kreacji i udanej zabawy |
||||
|
|
|
#4802 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oj, wiesz.... rok temu dostałam awans i przyszła panna, która była na moje miejsce. teraz ją zwolnili i mam jej obowiązki... i mam swój etat i jej etat. dwa służbowe tel, dwa razy więcej pracy i usłyszałam, że muszę się wyrobić z tym w jednym etacie tzn normalnie w ciągu 8 h dziennie i nie przewidują żadnej premii bo firmy nie stać:/ jestem zmęczona, zła i zarobiona i rozsyłam cv. i fakt, cieszę się, że zaraz podróż poślubna bo psychnicznie nie dam rady ![]() w pon wyjdzie z biura paczka z welonem ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
ale szybko!---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- extra! pijemy ![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- rzad 1 i 1 foto rzad 2 i 3 foto
|
|||||||
|
|
|
#4803 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
coi do welonu to zastanawiam się czy zakładać długi...nie wiem czy bedzie pasował....kurcze mam dylemat... ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() a sukienka śliczna! ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
a pokażesz zawieszki?? ja też chcę robić sama ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim dzisiejszym PM-ką życzę dużo szczęścia i samych uśmiechów w dalszym wspólnym życiu
Niech będą szczęśliwe tak jak dziś . Ja dziewczynki wstałam i zaraz pędzę do kościoła opłacić ślub i poustalać wszystko- oby tylko dokumenty były kompletne
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogłam się oprzeć żeby do Was nie zajrzeć jeszcze przed zajęciami... Tz wczoraj stwierdził ze na odwyk musi mnie zabrać...[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34457219]oj, wiesz.... rok temu dostałam awans i przyszła panna, która była na moje miejsce. teraz ją zwolnili i mam jej obowiązki... i mam swój etat i jej etat. dwa służbowe tel, dwa razy więcej pracy i usłyszałam, że muszę się wyrobić z tym w jednym etacie tzn normalnie w ciągu 8 h dziennie i nie przewidują żadnej premii bo firmy nie stać:/ jestem zmęczona, zła i zarobiona i rozsyłam cv. i fakt, cieszę się, że zaraz podróż poślubna bo psychnicznie nie dam rady
![]() w pon wyjdzie z biura paczka z welonem ![]() pamiętam!! [/QUOTE]No to faktycznie masz nawał roboty. Ja uciekłam z takiej pracy gdzie maksymalnie wykorzystywali pracowników i od tamtej pory nic nie mogę znaleźć ![]() To ja juz będe wygladać listonosza żeby mi w mojej bieliźnie i dodatkowo welonie nie paradował ![]() A ty sie nie zaśmiewaj z jamniczków tylko tytuł wymyślaj nasza Pierwsza Mrożonko Kochane jeszcze raz wszystkim dzisiejszym żonkom i przed żonkom życzę wszystkiego co najlepsze
Edytowane przez Pradip Czas edycji: 2012-06-02 o 08:17 |
|
|
|
#4806 | |
|
Zadomowienie
|
udanej zabawy życzę
Cytat:
załatwione ![]() Camilie , Malgos_12 oraz wszystkim dzisiaj ślubującym - Dziś przyszła pora na was Chciałabym wam życzyć ,aby każdy następny dzień waszego życia była tak cudowny jak ten dzisiejszy dzień waszego ślubu , spełnienia marzeń oraz samych pogodnych, radosnych i pełnych miłości dni. Wasze zdrówko Edytowane przez niki19 Czas edycji: 2012-06-02 o 09:14 |
|
|
|
|
#4807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#4808 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Po przekroczeniu 5000 wpisów wątek zostaje odgórnie zamknięty (taki limit). Założenie nowego wątku to żadna sztuka, jakby co to służę pomocą ale na pewno każda z Was by potrafiła.[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34457219]oj, wiesz.... rok temu dostałam awans i przyszła panna, która była na moje miejsce. teraz ją zwolnili i mam jej obowiązki... i mam swój etat i jej etat. dwa służbowe tel, dwa razy więcej pracy i usłyszałam, że muszę się wyrobić z tym w jednym etacie tzn normalnie w ciągu 8 h dziennie i nie przewidują żadnej premii bo firmy nie stać:/ jestem zmęczona, zła i zarobiona i rozsyłam cv. i fakt, cieszę się, że zaraz podróż poślubna bo psychnicznie nie dam rady ![]() (...) extra! pijemy [COLOR="Silver"][/QUOTE] No faktycznie nie masz łatwo za takie coś Twój pracodawca powinien dostać surową karę (może by tak ktoś anonimowo i uprzejmie doniósł na niego do Inspekcji Pracy? to nie musisz być Ty, a przynajmniej nie musi to wyjść na jaw ). ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że za pół roku stwierdzę tak samo ![]() Powiedzcie mi dziewczyny (zwłaszcza te ślubujące w obleganych miesiącach, czyli w czerwcu / sierpniu / wrześniu i biorące ślub w średniej wielkości miejscowościach) ile wcześniej rezerwowałyście termin i godzinę w kościele? My z TŻ mamy zarezerwowaną salę, zespół i fotografa od listopada 2011, ale kościół jedziemy załatwiać dopiero jutro. Ślub w sierpniu przyszłego roku, czyli za 15 miesięcy. Marzy nam się godzina 15:00 a tu nas już straszą, że może być zajęta bo za późno się za to bierzemy Tak właściwie to jeszcze nie wiemy w którym kościele chcemy ślubować (ja mieszkam w miejscowości A, TŻ w miejscowości B a wesele mamy w miejscowości C więc rozrzut spory), ale jeśli jutro podejmiemy decyzję to od razu będziemy chcieli pogadać z księdzem.
|
|||
|
|
|
#4809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale wszystko złożyło się tak, że w końcu będziemy ślubować w innej, bardzo malutkiej parafii, i tam mogliśmy sobie wybrać godzinę, bo prawdopodobnie nikt w tym dniu nie będzie ślubował przynajmniej do tej pory nikt się nie zapisał
|
|
|
|
|
#4810 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie mam czasu nadrobić ale weszłam na szybko żeby życzyć Malgos i wszystkim ślubującym WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ, WSPANIAŁEJ ZABAWY I POGODY
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buźka!
|
|
#4811 |
|
Rozeznanie
|
Małgos i wszystkie dziś ślubujące dużo uśmiechu na nowej drodze życia, miłości i wzajemnego zrozumienia
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli bardzo dobrze, że szybciej się przeszliśmy![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- DZIEWCZYNKI DZIŚ ŚLUBUJĄCE!
Z OKAZJI TEGO DNIA ŻYCZĘ WAM DUŻO MIŁOŚCI, SAMYCH RADOSNYCH CHWIL I ABY TEN DZIEŃ BYŁ TYM NAJSZCZĘŚLIWSZYM!!! DUŻO DUŻO UŚMIECHÓW!!! ZDRÓWKO ZA WAS!!! ![]()
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też tak mamy- ja parafii A TŻ z parafii B a ślub w parafii C i tam też wesele. My byliśmy z kościele dokładnie rok przed ślubem czyli 16 czerwca 2011 roku i juz były wpisy- my wzięliśmy godzinę 18 bo tak nam odpowiadało.---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Wróciłam z kościoła- wszystko opłacone, załatwione, podpisane i omówione ![]() Byliśmy w hotelu gdzie część rodziny będzie nocować (w piątek już przyjadą) - załatwiliśmy wszystko, opłaciliśmy, podaliśmy konfigurację pokoi. Kolejna sprawa do przodu TŻ poleciał do roboty bo duzo pracy ma teraz a jeszcze będzie miał wolne przed ślubem a ja w domku postanowilam nic nie robić- dziś dzień leniuszka
|
|
|
#4814 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Wróciłam niedawno od fryzjera, pazurki pomalowane, jeszcze makijaż ale to za chwilę bo ślub na 15 więc jeszcze mam chwilę czasu na wizaż ![]() Kurcze teraz takie czasy, że z pracą ciężko ale nie wolno się poddawać Musi się w końcu udać, trzymam kciuki [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34457219]oj, wiesz.... rok temu dostałam awans i przyszła panna, która była na moje miejsce. teraz ją zwolnili i mam jej obowiązki... i mam swój etat i jej etat. dwa służbowe tel, dwa razy więcej pracy i usłyszałam, że muszę się wyrobić z tym w jednym etacie tzn normalnie w ciągu 8 h dziennie i nie przewidują żadnej premii bo firmy nie stać:/ jestem zmęczona, zła i zarobiona i rozsyłam cv. i fakt, cieszę się, że zaraz podróż poślubna bo psychnicznie nie dam rady ![]() [/QUOTE] Kurde ale chamstwo Mam nadzieję, że znajdziesz jakąs dużo fajniejszą pracę na uczciwych warunkach, przecież robiąc za dwie osoby powinnaś dostawać dwa razy więcej kasy ![]() Dzięki ![]() Cytat:
My byliśmy 8 miesięcy wcześniej i nasza godzina była już zarezerwowana, ale przeżyjemy ![]() ![]() Cytat:
Miłego leniuchowania
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalej, szalej miłej zabawy
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4816 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście po pierwsze wszystkim PMką wszystkiego co najlepsze i oczywiście żadnej chmurki tylko samo słońce
Po drugie chciałabym Was Dziewczynki zapytać czy jak byłyście bo swój akt urodzenia w Urzędzie Stanu Cywilnego to dostałyście go od ręki? bo my z TŻtem będziemy w środę przejazdem przez miejscowość gdzie się urodziłam i najchętniej od razu tą formalność byśmy załatwili.
Ślub 25.08.2012 ![]() <3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3 MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl Bruno 13.10.2013 g 21:20 Leon 31.03.2015 g 12:10 |
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Tusia- wyzysk to niestety teraz codzienność
jakby mogli to by kazali tyrać 24h na dobę i to za darmo. Niestety teraz coraz częściej jest tak, że musisz coś zrobić "w ramach obowiązków służbowych" i tak delikatnie dokładają nowe zadania na głowę- oczywiście za tym nie idzie żadna podwyżka ani premia- o nie ![]() trzymam za poszukiwania lepszej pracy ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
my czekaliśmy kilka dni- chyba za 3-4 z tego co pamiętam ale różnie może być w urzędach- może jak mniejszy to szybciej będzie i Wam od ręki dadzą
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedzi
Wygląda na to, że bierzemy się za rezerwację kościoła w samą porę.
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe jak tam Malgos? Jak patrzę na pogodę to ma słoneczko i małą chmurką
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Zaglądam tylko na chwilkę żeby złożyć życzenia na ślubujących dziś kobietek ! - Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia.
Jutro wieczorem postaram się nadrobić wszystkie zaległości bo dziś nie mam czasu bo zaraz przychodzi czekać mnie koleżanka i spadywuję na Panieński |
|
|
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baw się i szalej a jutro czekamy na relację
|
|
|
#4822 | |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny ja nie jestem wstanie Was nadrobić na ten czas , szykuję się na panieński to już dziś o maj gad !!!!! aaaa !!!!
Ale przede wszystkim na prawie początQ chciałam napisać dzisiejszym PM żeby uśmiech nie schodził im z buźki , żeby to był najpiękniejszy dzień w ich życiu i aby każdy kolejny dzień był coraz lepszy i piękniejszy w ramionach mężów . Bawcie się dobrze , nie przejmujcie się , jesteśmy w Wami . Więc jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia . Oczywiście po tym jak już ochłoniecie i się nacieszycie Swoimi już mężami to zapraszamy na relację-opowieści i oczywiście zdjęcia . Zdrowie Wasze a u mnie załatwione do przodu opłacilśmy organistkę 200zł , kościół 600zł +100zł dla osoby sprzątającej no i kwiatki w kościele 300zł ale babeczka fajna tyle rzeczy nam podrzucała w gratisie więc będą kwiaty na ławkach róże białe i stojaki ze świeczkami po długości całego dywanu, marzyłam o tym ja rozumiem że to nie kino ale bez przesady co jeszcze? aaa odebraliśmy obrączki ,ale zapomniałam zrobić fotki a już zawiozłam do mamy żebyśmy nie zapomnieli ![]() są pół na pół żółte złoto mat/połysk , ale mój tż ma wielkie paluchy miłego wieczorku ---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalej, szalej
|
|
|
#4824 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam ze szkoły a że Tż do kolegi wybył (co oznacza u mnie podniesione ciśnienie...) to oczywiście zaglądam do Was
![]() W takim razie czekam cierpliwie na Twoja opinie Cytat:
Dzięki za wyjaśnienie z postami w wątku w końcu sie dowiedziałam ![]() U nas co roku księgi slubne otwierają we wrześniu i jak my byliśmy dzień przed otwarciem sie zapisać to nasza godzina juz była zajeta. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Organista kazał Wam tyle zapłacić czy sami tak daliście? A za brak zdjecia obrączek
|
|||||
|
|
|
#4825 |
|
Raczkowanie
|
Malgos, życzę Tobie i Malgosiowemu Tżtowi Najlepszego na Nowej Drodze Życia!
Wyborowa, życzę Ci szalonej zabawy !!!! A ja też się zbieram. Za niedługo wychodzimy na Nasz Panieńsko Kawalerski aaa! Do jutra, jutro się rozpiszę i nadrobię
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także wszystkim szukającym pracy życze powodzenia i wytrwałości tak jak i sobie ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Malgos jest już Panią a nie panną!!!!! Pewnie świetnie się bawią. Spóźnione ( ale od rana zajęcia na uczelni, potem porządki i drzemka) ale szczere życzenia dla Malgos w dniu ślubu, uśmiechu każdego dnia, nie tylko dziś, radości i spełnienia marzeń, na nowej drodze życia życzę Czekamy na dokładną relację, pewnie nie będzie jej wcześniej niż w poniedziałek. Wszystkim PM bawiącym i szalejącym na Panieńskich, gorącej i niezapomnianej zabawy!!!!! również czekamy na relację. Ja zmykam do łóżka bo coś mnie gardło boli, kreci mnie w nosku - rano myślałam że to alergia, ale teraz wydaje mi się że to coś poważniejszego. Miłego wieczorku
|
|
#4827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie właśnie dowiedziałam, że TŻ jutro też do pracy musi iść myślałam, że na zakupy pojedziemy bo w lodówce światło ketchup, piwo ni i sławetny żółty ser a tu dupa....Jeszcze nie wszystko- we wtorek na salę jadę menu ustalić, winietki postawić no i zapłacić ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
ale dziś dzień imprezek ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- o rany dziewczyny za 2 tygodnie o tej porze na salę będę jechać albo już na niej będę po wszystkim - właśnie to do mnie dotarło....
|
|
|
#4828 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
Ja również chciałam się dołączyć, lekko spóźniona do życzeń dla naszych dzisiejszych PMek. Niech nad waszym nowym, wspólnym życiem zawsze świeci słońce Jeśli chodzi o moje sprawy ślubne to dziś odebrałam moją suknię z salonu i już na gotowo wisi w szafie Co prawda mam pewien problem, bo w sumie suknie miałam od grudnia i wisiała już troszkę w szafie i jakoś tak boję się, że mogła się zakurzyć... i nie wiem czy mam ją wyprać czy zostawić i nic nie robić... Eh, został mi tylko TYDZIEŃ i już pomału zaczynam panikować, że to źle a tamto niedobrze ![]() Poza tym kupiłam dziś spinkę do włosów na ślub i nowy wisiorek bo wcześniejszy kompletnie jednak nie pasował. Załączam zdjęcia oczywiście Nie mam zdjęcia samego wisiorka tylko razem z całym kompletem ![]() Pozdrowionka dla WAS i miłej niedzieli życzę
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
#4829 |
|
Rozeznanie
|
Czekam z niecierpliwością na pierwsze zdjęciach wczorajszych PM'ek
))
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Inusiaa88- tylko tydzień- ojej jak ten czas leci
ja bym sukienki nie prała, napewno się nie zakurzyła- przecież w pokrowcu jest, nie? W pralni róznie może być- nie uprasują dokładnie, coś się stanie i będziesz stresa miała a po co Gratuluję zakupów- to masz już wszystko załatwione- teraz tylko czekać Czekam na relację ze wczorajszych panieńskich- już nie mogę się doczekać . No i oczywiście na zdjęcia świeżych ŻONEK ![]() A ja dziś wstałam i ..... czuję wielką gulę w gardle
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:35.

Będę kadrową
co w sumie nie jest dla mnie nowością - to zgodne z moim wykształceniem i doświadczeniem, które zdobyłam w ciągu ostatniego roku. Dacie wiarę, że dosłownie wczoraj zakończyłam pracę w dziale personalnym pewnej firmy (gdzie po kilkumiesięcznym stażu pracowałam na zlecenie), a już dzisiaj dowiedziałam się, że dostałam nową pracę?
O ile będę wiedziała jak 

dla Ciebie i Tża za zakupy

ale szybko!

16.06.2012 

za takie coś Twój pracodawca powinien dostać surową karę (może by tak ktoś anonimowo i uprzejmie doniósł na niego do Inspekcji Pracy? to nie musisz być Ty, a przynajmniej nie musi to wyjść na jaw
klik!
Mam nadzieję, że znajdziesz jakąs dużo fajniejszą pracę na uczciwych warunkach, przecież robiąc za dwie osoby powinnaś dostawać dwa razy więcej kasy 

za poszukiwania lepszej pracy