Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-02, 23:29   #4531
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
ojjjjj no soryyy :P to ja Tobie odpisuje
No może o ile zjedzą takie połączenie hehehe bo zagryźć śledzie babeczką to nielada wyczyn hahaha
Zrób losowanie i będziesz wiedziała który przepis wybrać
A ja to, że niby co robię?
Padło na sałatkę, bo najszybciej przyrządzić tyle, że robota z ziemniakami
To już nie mój problem co czym będą zagryzać

Cytat:
no nie będę przesadzać przecież :P wystarczy mi tyle nooo ewentualnie jeszcze jakis domek letniskowy na Karaibach i będę happy
To ja jeszcze poproszę swój prywatny samolot żebym mogła jakoś na te Karaiby do Ciebie dolecieć

Cytat:
ha! ale teraz Cie zasypałam! Ha! do rana będziesz odpisywać buahahaha
Ty mendoo Ty teraz ja Cię zasypię! Tak Cię zasypię, że się wygrzebiesz

Cytat:
no ja tak na środku stopy zmierzyłam, tam gdzie tak wąsko jest :P
W sumie to nie wiem gdzie Mureczka mierzyła
Aha aż z ciekawości jutro to sprawdzę intrygujące

Cytat:
Cappuccino nie zrobi? nie ma kapsułek w sklepach z Cappuccino ?
Ja uwielbiam cappuccino i wszystkie inne które są słodkie, mają dużo mleka i pianki
Z tego co wiem, to nie ma kapsułek Cappuccino ja nie lubię słodkich kaw kawa to kawa, ma być gorzka samo mleko już łagodzi smak

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Huuuuuraaaaa, z Tż jest do d.py!!!!!!!!!!!!!!! Jej jej jej....!!!Jak ja nie pójdę się zaraz upić to będzie sukces
Zośka, biedna Ty jesteś tak mi Ciebie szkoda ale nie umiem Ci powiedzieć: rzuć Go nie znam sytuacji i daleko mi do oceny ale przykro mi patrzeć jak się męczysz ehhh
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-02, 23:45   #4532
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
No dobra, to teraz się troche pośmiejecie Wrzucę Wam moje zdjęcia w blond włosach zeskanowane dlatego taka kiepska jakość. Obiecałam więc wrzucę.... miałam na nich 15-16 lat, także gówniara byłam!!! jedno z Bierzmowania a drugie z jakiegoś festynu ( ja stoję w środku).

Załącznik 4704649

Załącznik 4704650

Monia, będę brutalna: wyglądałaś tragicznie w blondzie ale człowiek był młody to różne głupie pomysły mu do łba przychodziły ja chciałam się zafarbować na rudo w 1 klasie liceum ale zrezygnowałam z jakiegokolwiek farbowania po tym jak dowiedziałam się z kim będę mieć język angielski facet, który nie toleruje włosów farbowanych (tych rzucających się w oczy ), pomalowanych na kolorowo paznokci, makijażu no tragedia była ale takim oto sposobem uratowałam się przed głupotą i nie malowałam przez całe liceum i studia i dopiero teraz, nie wiem czy Wam pisałam, ale zrobiłam sobie refleksy na głowie prawie nic nie widać, bo chciałam jak najbardziej zbliżone do naturalnego no ale powiedzmy, że pierwsze "farbowanie" mam za sobą

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Też pół dnia sprzątałam , potem byłam na obiedzie u rodziców.
Apropos przyjmowania gości ,to jak przyjechaliśmy ,to nasz kolega,którego dawno nie widziałam (pracuje w Niemczech) dzwonił ,że wpadnie wieczorem .No to ja po południu jeszcze łazienkę wysprzątałam , kuchnię , sałatke zrobiłam , jakieś tam chipsy kupiłam i czekamy. A go jak nie było tak nie ma. W końcu o 21 dzwonił,że się nie wyrobi ,że jak coś to jutro . Wkurzyłam się.
O matko Kochana rozerwałabym na strzępy dla mnie to zachowanie niepoważne i już straciłabym ochotę na jakiekolwiek spotkanie agrrrrr!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-06-02, 23:46   #4533
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, on nie widzi złej strony swojego zachowania.
Nie?

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Chyba mamy ten sam problem tylko moj tz jest w holandii ;/

Ej, no co Ty? Twój też?

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
heroine Jezuuuuuuuuuu !! jak mi brakowało TWoich tekstów , Twojego pisania tak fajnie czasem piszesz ze śmieje sie do lapka jak głupia
Naprawdę?! o jejku jak mi miło aż buraka strzeliłam bo ja jestem taki głupek co to się z niego śmiać tylko wypada
Kochana jesteś jak zdróweczko? odwiedzaj nas częściej

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Zaraz idę się połozyć , wstałam dziś o 7.00
A ja o 5.30 i dalej nie śpię booszzze, która to już godzina

dobranoc

Cytat:
Co tu tak cicho?![/SIZE][/B] Jak nie nasz wątek
Wszyscy imprezują w szaloną sobotnią noc
Cicho? sorrry, ale ja mam co robić

Cytat:
Hahaha, nie mogłam się powstrzymać
O matko takie upiory o tej porze Ty wampie Ty booooziu, co za charakteryzacja
Stary 2012-06-02, 23:52   #4534
heroine86
Zakorzenienie

Dobra, odpisałam Wam teraz idę robić brzuchy i spać booooooonyyy, jutro śpię do oporu i niech tylko ktoś próbuje mnie zbudzić to ukatrupię

Śpijcie zdrowo Kolorowych!!!!!!
Stary 2012-06-03, 00:52   #4535
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia Nieee...chyba nie mam już fotek żadnych Ale mogę wrzucić foto we fryzurze takiej śmiesznej co miałam kiedyś. Jest czarno białe, ale miałam wtedy włosy wiśniowe^^ Poszukam
Cytat:
Hahaha, nie mogłam się powstrzymać
hehehe wyglądasz jak wampirzyca normalnie diabeł wcielony
fajne te foty

---------- Dopisano o 01:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
O ludzie i znów tyle nadrabiania Monia, ja Cię zabiję!
haha! a masz za kare!

Cytat:
Ja bardzo lubiłam Włodarczykową jak występowała w "Jak oni śpiewają" kibicowałam jej i chciałam żeby wygrała. Nawet smsa na nią wysłałam! No i wygrała! Wtedy się jakaś taka 'ludzka' wydawała a odkąd się pojawiła w "Pierwszej Miłości" zmieniła się... nie wiem, może to kwestia roli, ale nie lubię jej teraz bardzo Taka wyniosła i jeszcze rozwala związek mówiąc, że między Mikołajem, a Anetą nie było żadnej miłości, żadnego zauroczenia tak, tylko ciekawe skąd te dzieci

Aneta nie jest taka brzydka
Ja z Włodarczykową oglądałam tylko 2 filmy - 13 posterunek i Sare nic więcej
także nie mam porównania bo Pierwszej Miłości nie oglądam ale często w necie czytam o niej i widzę jak się zmieniła. Wyrobiła sie niesamowicie! ma idealną figurę i piekne włosy ale faktycznie bije od niej taka "zimna sucz". Czytałam co ona tam gadała o związku Anety z Mikołajem i może faktycznie ma racje? Przeciez jakby kochał Anete to by jej nie zostawił. A dzieci to wiesz... wpadka? Różnie to bywa.

Brzydka może i nie jest, ale ładna tez nie figurą też pochwalić się nie może a przy Włodarczykowej wygląda jak "sierota".

Cytat:
No my już sobie kawkujemy coś mi się wydaje, że te 80 kapsułek co mamy to raz dwa pójdzie
no jak będziesz piła 5 kaw dziennie i mąż Twój tez 5 to za tydzień będziesz musiała lecieć po kapsułki do sklepu
A wyczytałam, że te kapsułki z Tchibo są dosyć tanie, bo 99 gr kosztuje sztuka? i że Tchibo robi dosyć gorzką kawę więc pewnie dla Ciebie super ja wolę delikatniejsze kawy i słodkie

Cytat:
No właśnie ale już nic nie mówiłam, bo to on se zamówił :P więc nie cudowałam :P no faceci to czasem mają dziwne gusta kulinarne zresztą baby też np. w czasie ciąży czy przed okresem
no ja tam też się nigdy nie wtrącam do męża jedzenia :P niech sobie zamawia co chce byle by mi zamówił to co ja lubię
No baby to wiesz... hormony, okresy itd to można wytłumaczyć takie dziwne jedzenie ale faceci?? że tez moga tak normalnie to jeść to ja w szoku jestem :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 00:52   #4536
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz to ja mało zawału nie dostałam jak zobaczyłam Twoje bazgroły
hhaha i o to chodziło
ja Ci dam bazgroły!!!!!

Cytat:
a ja w końcu zapomniałam zrobić drugiego prania będę prać jutro, no cóż
ooo widzę skleroza też Cie prześladuje mi dzisiaj dała spokój bo pamietałam o drugim praniu ładnie wszystko powiesiłam i schnie

Cytat:
W październiku kończy staż i zaczyna specjalizację wtedy może być sam na dyżurze jako "lekarz dyżurny", ale ile dyżurów będzie mógł brać to nie wiem
aaa to już nie długo! super będziesz miała doktorka w domu a wybrał już jakim lekarzem chce być?

Cytat:
Oooo, będzie gastrofaza
A ja jestem w połowie cyklu i też mam jakieś ciągoty brzuch mi wywaliło kurde kobieta to ma naprawdę prze.s.rane najpierw okres, potem owulacja, potem stan przed @ i PMS cały czas coś jak nie urok to sraczka
Przesrane to tylko ładnie powiedziane... ja mam normalnie dość tego wszystkiego.... to jest nienormalne w ogóle aajj brak słów !
Teraz za każdym razem będzie mi się okres przesuwał jak będę przyjeżdzać do Polski... czyli po prostu zaj..eb..iście!!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 00:53   #4537
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Jak Ty byś nas posłuchała czasem to byś padła trupem takie dwa po.je.by jesteśmy
ojj chciałabym posłuchać pewnie bym padła do kabaretu byście się nadawali

Cytat:
No mój tak samo nawet mu mówić nie trzeba. Dzisiaj nawet na rynek poszedł i kupił mi warzywa i owoce
oooo jaki kochanieńki dba o żonkę żeby miała dużo witaminek!

Cytat:
wiem, że jestem czubek miałam Ci napisać: a po diabła mi ziemniaki? ale w efekcie robiłam sałatkę śledziową i obierałam te ziemniory i gotowałam
Nie! Kuchnia jest moja
aaaaa no widzisz!!! ja to wszystko wyczuję wiedziałam, że będziesz ziemniaków potrzebować haha a trzeba było mu dac żeby Ci obrał to miałabyś więcej czasu żeby mi odpisać
Oj Twoja tam! chcesz jeszcze moją? chętnie oddam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 00:53   #4538
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No ja właśnie zostałam bez ręcznika mam taki mały, że nie wiem jak ja się nim wytrę cała mam nadzieję, że mi przeschnie to trochę do jutra u mnie też jest zawsze problem z powieszeniem nie lubię tego robić, mąż też za bardzo nie no i powód do kłótni gotowy mówiłam już, że my się kłócimy o takie pierdoły?
Oj Ty to mądra jesteś żeby nie zostawić sobie żadnego ręcznika?? hahaha chyba po mnie to masz ja tez idę się zaraz kąpać i chyba się papierem toaletowym wytrę jak wyjdę z wanny bo nie mam czym buahahaha
Ja tam pranie mogę powiesić, dam radę hehe no ale żeby się kłócić o to z mężem??? no wiesz co!!! nie mówiłas że o takie pierdoły się kłócicie no ale w sumie w związkach to przewaznie o pierdoły sie ludzie kłócą

Cytat:
Haha mamusia rządzi
no ktoś musi!

Cytat:
Oj miałam atrakcji w ciul w końcu nie obejrzałam tego Opola TŻ zaatakował TV i oglądał jakąś galę boksu zresztą, jakoś specjalnie się nie biłam o ten telewizor, bo miałam robotę w kuchni a ten ciołek zasnął w połowie tej gali jak zawsze! już go nie budziłam, choć miałam ochotę Go opie.dzielić ale za karę śpi w ciuchach i zegarku
no to się nie nudziłas widzę mąz za to bardzo hahaha ! a mówiłam! Daj mu obrać ziemniaki!!!!
tez mi kara! rano wstanie to przynajmniej ubrany już będzie hehehe pewnie się ucieszy i zegarka nie zapomni ubrać

Cytat:
A ja zrobiłam sałatkę śledziową, upiekłam babeczki (jutro będę je nadziewać), usmażyłam pieczarki z cebulą, bo będę robić jeszcze jajca faszerowane posprzątałam kuchnię i padam na ryj a jeszcze muszę brzuszki zrobić
kurde zjadłabym sobie sałatkę śledziową babeczki też a co tam przełknę to jakoś jajców faszerowanych nie lubię zbytnio
ojj współczuję Ci tych naczyn które musiałas umyć
no brzuszki obowiązkowo musisz zrobić! żebyś za bardzo wypoczęta spać nie poszła

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 01:09   #4539
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
A ja to, że niby co robię?
Padło na sałatkę, bo najszybciej przyrządzić tyle, że robota z ziemniakami
To już nie mój problem co czym będą zagryzać
No Ty co robisz? Opierdzielasz się! Pół nocy musiałam czekać aż mi odpiszesz a Ty sałatki sobie robiłaś!
Mówiłam, że ziemniaki dla męża masz dać! no to nie! uparciuch jeden!

Cytat:
To ja jeszcze poproszę swój prywatny samolot żebym mogła jakoś na te Karaiby do Ciebie dolecieć
aa no spoko będzie i samolot - Tupolew Tu154 może być?

Cytat:
Ty mendoo Ty teraz ja Cię zasypię! Tak Cię zasypię, że się wygrzebiesz
hehehehehehe
Ja mam czas nie zapominaj że jest NOC czyli moja ulubiona pora dnia

Cytat:
Aha aż z ciekawości jutro to sprawdzę intrygujące
no i przy okazji zmierz się w innych częściach ciała i nam napisz wszystkie tu piszą swoje centymetry a Ty co??? myślisz że masz jakieś fory???

Cytat:
Z tego co wiem, to nie ma kapsułek Cappuccino ja nie lubię słodkich kaw kawa to kawa, ma być gorzka samo mleko już łagodzi smak
eeee cappuccino nie ma to co to za ekspres ja musze mieć cappuccino - uwielbiam!! a kawy gorzkiej nie cierpię, bleeeee ja tylko łagodne i słodkie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-06-03 o 01:11
Stary 2012-06-03, 01:18   #4540
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Monia, będę brutalna: wyglądałaś tragicznie w blondzie ale człowiek był młody to różne głupie pomysły mu do łba przychodziły
eee wcale brutalna nie jesteś bo ja o tym wiem, że wyglądałam tragicznie ale człowiek młody to głupi wszystkiego chce spróbować dobrze, że juz z tego wyrosłam

Cytat:
ja chciałam się zafarbować na rudo w 1 klasie liceum ale zrezygnowałam z jakiegokolwiek farbowania po tym jak dowiedziałam się z kim będę mieć język angielski facet, który nie toleruje włosów farbowanych (tych rzucających się w oczy ), pomalowanych na kolorowo paznokci, makijażu no tragedia była ale takim oto sposobem uratowałam się przed głupotą i nie malowałam przez całe liceum i studia i dopiero teraz, nie wiem czy Wam pisałam, ale zrobiłam sobie refleksy na głowie prawie nic nie widać, bo chciałam jak najbardziej zbliżone do naturalnego no ale powiedzmy, że pierwsze "farbowanie" mam za sobą
na rudo nie wiem czemu ale mi się z rudym kolorem do konca życia będzie zawsze kojarzyła JOLA z 13 posterunku
Dobrze, że ten nauczyciel taki wredny był uratował Ci zycie hahahahah nie żebym miała coś do rudego koloru ale jakos Ciebie sobie w nim nie wyobrażam

oooo zrobiłas refleksy??? no to pokaż fote!!!!!!! tylko nie mów, że aparatu nie masz bo to słaba wymówka! i juz przereklamowana

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 01:22   #4541
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, odpisałam Wam teraz idę robić brzuchy i spać booooooonyyy, jutro śpię do oporu i niech tylko ktoś próbuje mnie zbudzić to ukatrupię

Śpijcie zdrowo Kolorowych!!!!!!
taaaa chciałabyś do oporu spać!!!!
Nie zapominaj że przychodzi Twoja ukochana teściowa z teściem

no śpijcie zdrowo - kolorowo ( zapomniałas "kolorowo" dopisać)

A więc już koniec??? na wszystko odpisałam???????? weeeeeee co tak mało??????????
Dobra ide do wyra bo już zamarzłam.... jezuuu jak jest zimno!!!!!!!! no masakra po prostu, żeby w czerwcu taka pogoda była!!!!!! w głowie sie nie mieści......

Dobranoc do jutra

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-03, 08:58   #4542
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

ja jak byłam w ciązy to jadłam chocapiki i nesquiki... codziennie! kochałam je normalnie nawet teraz mam w szafce nesquiki bo mój synek lubi. Chętnie bym sobie zjadła ale na diecie to chyba kiepski pomysł
No co Ty ja cały czas jem na śniadanie corn flakes i chociapici

Boże ile naskrobałyście w nocy człowiek wstaje i siedzi i czyta Ide zmyć moje mixy z głowy Trzeba sie ogarnac
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 09:27   #4543
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
No ja mam to samo Dzisiaj sie obkupiłam w kilo płatków duze chocapici i nesquiki duo sobie wziełam Na śniadanko obowiązkowo z corn flakesami
Ja na wagę płatki kupuję Taki sam smak

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
co to za wiejski festyn? u mnie własnie się skonczyły Dni mojego miasta. U mnie w domu wszystko słychać także cały koncert De Mono słyszałam jakbym tam była pod sceną :P
Kiedyś to zawsze fajerwerki były jeszcze o północy i do rana dyskoteka pod gołym niebem i jeszcze całą niedziele zespoły grały, a od trzech lat jest taka lipa że szok.... tylko w sobote jest impreza i już nie ma fajerwerków no ale w sumie w taką zimnice to kto by tam wysiedział.... jest 6 stopni na moim termometrze!!! temperatura odczuwalna jest ponoć dużo niższa więc pewnie z 2 stopnie gdzieś w czerwcu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
Rodzinka mojej koleżanki robi u siebie na wsi potańcówke na świeży powietrzu Cała wieś przyjdzie i rodzina i znajomi, będzie prawie 100osób pewnie

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
O matko takie upiory o tej porze Ty wampie Ty booooziu, co za charakteryzacja
A najlepsze w tym jest to, że ćwiczyłam makijaż na bal gimnazjalny, ale mi nie wychodził, wkurzyłam się i tak właśnie pociapałam

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
hehehe wyglądasz jak wampirzyca normalnie diabeł wcielony
fajne te foty
Ale to 1 czarno białe zdjęcie jest prawdziwe, w sensie, że taką fryzurę miałam. Z tyłu wygolone całkiem, a do przodu zaczesane tak jakby. To jest jedyne zdj tych włosów...A słabo widać.

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Wstałam bez apetytu, zjadłam jogurt truskawkowy i kawkę wypiłam z mlekiem(zapomniałam o cukrze, ale już mi było wszystko jedno i nie dosypałam).
Zaraz się wykąpię i polecę na rozmowę o pracę

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Uciekam
Miłego dnia

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 09:29   #4544
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na wagę płatki kupuję Taki sam smak
to u mnie sie tak nie da
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 10:20   #4545
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Ledwo Was nadrobiłam, tyle żeście napisały przeczytałam wszystko ale nie odpiszę, bo już zapomniałam co komu pisać
Piszę tylko, że żyję Na grillu było fajnie, później jak zrobiło się zimno to przenieśliśmy się do domu

Później do Was wpadnę
Miłego dnia

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Heroine zdjęcie lakieru wrzucę jak pomaluję pazurki
No u mnie wczoraj aż tak zimno nie było do godziny 20 siedzieliśmy na podwórku i słoneczko świeciło, fajnie się siedziało, nie było zimno dopiero później przenieśliśmy imprezkę do domu

Cocktail aleee smakowite ciacho pewnie pyszniutkie jest

Monia haha ale śmiesznie wyglądałaś w tych blond włosach zdecydowanie lepiej w czarnych

Zoska jak tam kochana z Tż? Dziś już lepiej?
Stary 2012-06-03, 10:33   #4546
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Jesuuu, w ogóle się nie wyspałam a łeb mnie boli, że masakra już wzięłam ibuporm sprint caps, mam nadzieję, że pomoże a mam jeszcze tyle do zrobienia

Cytat:
Ja z Włodarczykową oglądałam tylko 2 filmy - 13 posterunek i Sare nic więcej
także nie mam porównania bo Pierwszej Miłości nie oglądam ale często w necie czytam o niej i widzę jak się zmieniła. Wyrobiła sie niesamowicie! ma idealną figurę i piekne włosy ale faktycznie bije od niej taka "zimna sucz". Czytałam co ona tam gadała o związku Anety z Mikołajem i może faktycznie ma racje? Przeciez jakby kochał Anete to by jej nie zostawił. A dzieci to wiesz... wpadka? Różnie to bywa.
Też ją pamiętam z 13 posterunku, taką durną tam grała ale lubiłam ją
Ja też nie oglądam PM, ale czasem jakiś urywek zobaczę, no i na necie poczytam ploteczki i pamiętam jak Krawczyk mówił, że zamierza spędzić z Anetą całe życie, bo jest w niej śmiertelnie zakochany i że marzy o dzieciach i za jakiś czas: buch! Bliźniaki bożżże jak on się rozpływał w wywiadzie jaki to on nie jest wniebowzięty, jaki szczęśliwy i dlatego napisałam, że wielka miłość bo tak deklarował... po prostu nie mogę sobie wyobrazić jak mógł po takich słowach po prostu zastawić tą Anetę z dzieciakami nie jestem jej fanką, ale kurna ch.uj z tego Krawczyka za przeproszeniem faceci to zuooo oni to sobie mogą skakać z kwiatka na kwiatek, a kobieta przecież dzieci nie zostawi dzieci i nie pójdzie w tany no chyba, że jest wredną su.czą

Jesu jaka refleksja mnie naszła dobra, koniec off topu, bo nas dziewczyny zabiją

Cytat:
Brzydka może i nie jest, ale ładna tez nie figurą też pochwalić się nie może a przy Włodarczykowej wygląda jak "sierota".
Fakt, lepszą prezencję ma Włodarczyk tyle, że jak czasem przesadzi z solarium to nie wygląda korzystnie
Stary 2012-06-03, 10:34   #4547
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
no jak będziesz piła 5 kaw dziennie i mąż Twój tez 5 to za tydzień będziesz musiała lecieć po kapsułki do sklepu
A wyczytałam, że te kapsułki z Tchibo są dosyć tanie, bo 99 gr kosztuje sztuka? i że Tchibo robi dosyć gorzką kawę więc pewnie dla Ciebie super ja wolę delikatniejsze kawy i słodkie
No my takie dwa kawoholiki jesteśmy Mąż to w ogóle nie może przesadzać z kawą, bo ma problemy z refluksem a i tak sobie pozwala
Tak, właśnie one są jedne z najtańszych dlatego to zaważyło w wyborze ekspresu no ja wolę gorzką kawę ja w ogóle cukru nie używam w kuchni no chyba, że do ciasta ale i tak tam przemycam trochę słodziku albo cukier trzcinowy kalorii ma tyle samo co zwykły, no ale jest trochę zdrowszy o ile cukier jest zdrowy kilogram cukru wystarcza mi na jakieś 3 miesiące

Cytat:
No baby to wiesz... hormony, okresy itd to można wytłumaczyć takie dziwne jedzenie ale faceci?? że tez moga tak normalnie to jeść to ja w szoku jestem :P
No tak ale przecież sama mówiłaś, że faceci też mają okres tyle, że nie krwawią

Cytat:
hhaha i o to chodziło
ja Ci dam bazgroły!!!!!
masz kolejną porcję jak wstaniesz wreszcie koło południa to będziesz miała co robić zadbałam o to

Cytat:
ooo widzę skleroza też Cie prześladuje mi dzisiaj dała spokój bo pamietałam o drugim praniu ładnie wszystko powiesiłam i schnie
No coraz częściej mi się to zdarza idę z pokoju do kuchni po coś i w kuchni zapominam po co tam poszłam i zastanawiam się 10 minut już sobie wkręcam, że to początki Alzheimera

ja zaraz wstawię drugie pranie
Stary 2012-06-03, 10:35   #4548
murka04
Zadomowienie

Aaaaaale się wyspałam Obudziłam się po 10 ale jeszcze poleżałam do 11 i jestem jak nowo narodzona

medzik no też mam ten problem, wszystkie buty mi spadają a jak na obcasie są bez paska wokół kostki to już w ogóle mogę o nich pomarzyć
no właśnie z udem chyba się wyjaśniło, ale dowód rzeczowy jest!
Zdjęcia mówisz .. może niedługo poproszę Tż żeby pstryknął parę ale nic się nie zmieniło w moim wyglądzie
monia duże cyferki na miarce? teraz to dowaliłaś
heroine stopę tak na środku zmierzyłam nie kochana, nie poluzowałam tej miarki ale Wy wariatki jesteście
monia ja też mierzyłam na środku stopy ale u mnie tam jest prawie najszerzej
O matko w blond Ci zupełnie nie do twarzy było!! Normalnie jak nie Ty Teraz w czarnych wyglądasz super ale wiadomo błędy młodości
A u mnie też była lipa wczoraj na dni miasta, zimno jak nie wiem, deszcz, wiatr, jakieś ruskie techno i nawet na chwilę tam nie poszłam tylko słyszałam bo tak wyli
monia z heroine Wam to chyba karę na kompa trzeba dać

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-06-03 o 10:36
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 10:35   #4549
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
aaa to już nie długo! super będziesz miała doktorka w domu a wybrał już jakim lekarzem chce być?
No będzie mógł wypisywać recepty
A jeszcze nie zdecydował w sumie ma jeszcze trochę czasu nie był jeszcze na wszystkich oddziałach, więc wiesz ale z tego co widzę, to pozostanie wierny swojej pasji

Cytat:
Przesrane to tylko ładnie powiedziane... ja mam normalnie dość tego wszystkiego.... to jest nienormalne w ogóle aajj brak słów !
Teraz za każdym razem będzie mi się okres przesuwał jak będę przyjeżdzać do Polski... czyli po prostu zaj..eb..iście!!!!!!
No masakra weź Ty się w końcu wybierz do tego lekarza bo przyjadę do Ciebie, wezmę Cię za łachy i sama zaprowadzę za rączkę

Cytat:
oooo jaki kochanieńki dba o żonkę żeby miała dużo witaminek!
No mam 2 kg truskawek i trochę czereśni jabłuszka, gruszki, winogrona

Cytat:
aaaaa no widzisz!!! ja to wszystko wyczuję wiedziałam, że będziesz ziemniaków potrzebować haha a trzeba było mu dac żeby Ci obrał to miałabyś więcej czasu żeby mi odpisać
Oj Twoja tam! chcesz jeszcze moją? chętnie oddam
Haha, no ale ja nie lubię jak ktoś mi przeszkadza i kręci się pod nogami
chcę będę Ci przygotowywać pyszności

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-03, 10:37   #4550
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Oj Ty to mądra jesteś żeby nie zostawić sobie żadnego ręcznika?? hahaha chyba po mnie to masz ja tez idę się zaraz kąpać i chyba się papierem toaletowym wytrę jak wyjdę z wanny bo nie mam czym buahahaha
Ja tam pranie mogę powiesić, dam radę hehe no ale żeby się kłócić o to z mężem??? no wiesz co!!! nie mówiłas że o takie pierdoły się kłócicie no ale w sumie w związkach to przewaznie o pierdoły sie ludzie kłócą
papierem toaletowym dobra jesteś i co? Jak poszło? ile rolek wykorzystałaś?

no o takie pierdoły się kłócimy ale doszłam do wniosku, że lepiej o takie pierdoły niż o coś poważnego

Cytat:
no to się nie nudziłas widzę mąz za to bardzo hahaha ! a mówiłam! Daj mu obrać ziemniaki!!!!
tez mi kara! rano wstanie to przynajmniej ubrany już będzie hehehe pewnie się ucieszy i zegarka nie zapomni ubrać
No usnął jak niemowlak
też fakt
Stary 2012-06-03, 10:38   #4551
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
kurde zjadłabym sobie sałatkę śledziową babeczki też a co tam przełknę to jakoś jajców faszerowanych nie lubię zbytnio
ojj współczuję Ci tych naczyn które musiałas umyć
no brzuszki obowiązkowo musisz zrobić! żebyś za bardzo wypoczęta spać nie poszła
Zapraszam ja to zrobiłam dla gości i dla męża, bo ja za śledziami nie przepadam
No tyle miałam do zmywania jakby pług wojska był na obiedzie muszę zainwestować w zmywarkę
a żebyś wiedziała! zrobiłam te brzuszki! i nożyce!

Cytat:
aa no spoko będzie i samolot - Tupolew Tu154 może być?
to już nie jest samolot

Cytat:
Ja mam czas nie zapominaj że jest NOC czyli moja ulubiona pora dnia
No właśnie widzę jesteś w swoim żywiole

Cytat:
no i przy okazji zmierz się w innych częściach ciała i nam napisz wszystkie tu piszą swoje centymetry a Ty co??? myślisz że masz jakieś fory???
jak znajdę czas to to zrobię ale pewnie dzisiaj nie

Cytat:
eeee cappuccino nie ma to co to za ekspres ja musze mieć cappuccino - uwielbiam!! a kawy gorzkiej nie cierpię, bleeeee ja tylko łagodne i słodkie
Cappuccino to nie kawa wyrób kawopodobny
Stary 2012-06-03, 10:38   #4552
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
na rudo nie wiem czemu ale mi się z rudym kolorem do konca życia będzie zawsze kojarzyła JOLA z 13 posterunku
Dobrze, że ten nauczyciel taki wredny był uratował Ci zycie hahahahah nie żebym miała coś do rudego koloru ale jakos Ciebie sobie w nim nie wyobrażam
Pamiętam JOLĘ ale bym wyglądała bożżżżżżżże dopiero po latach człowiek uświadamia sobie jakim był durniem i jakie pomysły mu do łba przychodziły

Ja też siebie w rudym nie wyobrażam zupełnie chociaż moja szwagierka mówi, że by mi pasował, bo mam zielone oczy ale próbować nie będę

Cytat:
oooo zrobiłas refleksy??? no to pokaż fote!!!!!!! tylko nie mów, że aparatu nie masz bo to słaba wymówka! i juz przereklamowana
No zrobiłam ejjj, mam aparat, ale rozładowany ale nie mam ładowarki została w domu komórką nie wyjdzie

Cytat:
Nie zapominaj że przychodzi Twoja ukochana teściowa z teściem
Teściowie przychodzą o 18

Cytat:
Boże ile naskrobałyście w nocy człowiek wstaje i siedzi i czyta Ide zmyć moje mixy z głowy Trzeba sie ogarnac
Czytaj czytaj, a nie będziesz się opie.r.dzie.lać

Cytat:
A najlepsze w tym jest to, że ćwiczyłam makijaż na bal gimnazjalny, ale mi nie wychodził, wkurzyłam się i tak właśnie pociapałam
No to nieźle Ci to wyszło jak Ty w złości takie cuda robisz
Stary 2012-06-03, 10:46   #4553
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Naprawdę?! o jejku jak mi miło aż buraka strzeliłam bo ja jestem taki głupek co to się z niego śmiać tylko wypada
Kochana jesteś jak zdróweczko? odwiedzaj nas częściej
Naprawdee jak mnie tu długo nie ma to zawsze pomyśle o Tobie i Twoim pisaniu hehe bo Ty tak fajnie piszesz a Monia znowu wszystko tak fajnie opisuje
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-03, 11:06   #4554
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine, Monia codo Włodarczykowej to ja jej nie cierpię wredne babsko z niej.
I uważam, że Marysia jest ładna a Włodarczyk to ma wygląd takiej lafiryndy

Mureczko no to co, że się nie zmieniłaś nadal ślicznotka z Ciebie także jak będziesz miała jakieś zdjęcia to wrzucaj
No butami to masakra
Stary 2012-06-03, 11:43   #4555
monika01011986
Zakorzenienie

siemanko dziołchy
co tam mało od rana napisałyście??? co to ma znaczyć???

Mnie synek dziś obudził o 11:34. Wstałam, ogarnęłam się i zrobiłam jajecznicę ze szczypiorkiem na śniadanko wypiłam kawkę i będę z Wami teraz pisać Miałam do męża zadzwonić bo dzisiaj mamy 6 rocznicę ślubu ale niech sobie poczeka najpierw z Wami musze pogadać
NA dworze zimnooooo, wieje i lepiej nie wychodzić. Deszcz na razie nie pada ale zapowiadali na dzisiaj opady więc pewnie nie długo lunie. Póki co słoneczko świeci a chmury krążą wokół.
Nie wiem czy pójdę gdzieś dzisiaj.. miałam iść do teściów na obiad ale nie bardzo mi się chce. Może jak zgłodnieję to pójdę
Cycki bolą okropnie jutro będę dzwonić i się rejestrować do gina, jeśli zastanę w ogóle położną bo jej prawie nigdy nie ma :/

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
No co Ty ja cały czas jem na śniadanie corn flakes i chociapici
a może jakbyś zmieniła je na jakieś zdrowsze płatki z otrębami i owocami to szybciej by waga spadała?

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
Ledwo Was nadrobiłam, tyle żeście napisały przeczytałam wszystko ale nie odpiszę, bo już zapomniałam co komu pisać
Piszę tylko, że żyję Na grillu było fajnie, później jak zrobiło się zimno to przenieśliśmy się do domu

Monia haha ale śmiesznie wyglądałaś w tych blond włosach zdecydowanie lepiej w czarnych
No to Heroine tyle wczoraj nabazgroliła! Musiałam jej pół nocy odpisywać

Co tam dobrego z grilla jadłaś??? Kurde u mnie wczoraj w nocy 6 stopni..... a w domu było ta zimno że zasnąć nie mogłam bo się pod kołdrą trzęsłam! Kolin normalnie w grubych dresach spał bo nie chciałam aby zmarznął w nocy, on się zawsze odkrywa przez sen.
No co za pogoda! w czerwcu!

Śmiesznie i tragicznie masakra na całego! nigdy więcej blond włosów!! kocham mój ciemny brąz jednak matka natura wie co robi dając nam naturalny kolor włosów

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Rodzinka mojej koleżanki robi u siebie na wsi potańcówke na świeży powietrzu Cała wieś przyjdzie i rodzina i znajomi, będzie prawie 100osób pewnie

Ale to 1 czarno białe zdjęcie jest prawdziwe, w sensie, że taką fryzurę miałam. Z tyłu wygolone całkiem, a do przodu zaczesane tak jakby. To jest jedyne zdj tych włosów...A słabo widać.
ooooo to ja już sobie wyobrażam co to za impreza będzie na wsi to imprezy robią tak jak wesela hehe tyle ludziii przychodzi!!! Ognisko, pieczona świnia, pełno żarcia i picia byłam kiedyś na takiej imprezie fajnie było tylko strasznie zimno w nocy nawet ognisko nie dawało rady ogrzać wszystkich :/ także ubierz się ciepło!!!!

No makijaż na bal idealny hehehe mogłas już taki zostawić

Ciekawa fryzura ale w tej co masz teraz moim zdaniem lepiej

Cytat:
Wstałam bez apetytu, zjadłam jogurt truskawkowy i kawkę wypiłam z mlekiem(zapomniałam o cukrze, ale już mi było wszystko jedno i nie dosypałam).
A jak z TŻ? lepiej?
W niedzielę masz rozmowę o prace???????????????? gdzie?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 11:50   #4556
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Uciekam
Miłego dnia
Widzę, że bez humoru jesteś dzisiaj rozmawiałaś z TŻ-tem?

Dzisiaj masz rozmowę o pracę? Gdzie, bo ja nic nie wiem trzymam

Miłego!

Cytat:
Heroine zdjęcie lakieru wrzucę jak pomaluję pazurki
No u mnie wczoraj aż tak zimno nie było do godziny 20 siedzieliśmy na podwórku i słoneczko świeciło, fajnie się siedziało, nie było zimno dopiero później przenieśliśmy imprezkę do domu
Okej
U mnie wczoraj był taki wypi.zd, że ło jesu a dzisiaj śliczne słońce i 20 stopni! ta pogoda mnie rozbraja

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
heroine stopę tak na środku zmierzyłam nie kochana, nie poluzowałam tej miarki ale Wy wariatki jesteście
Hehe poluzowałaś poluzowałaś widać

Cytat:
O nie to byłaby najgorsza z możliwych kar
Stary 2012-06-03, 11:51   #4557
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdee jak mnie tu długo nie ma to zawsze pomyśle o Tobie i Twoim pisaniu hehe bo Ty tak fajnie piszesz a Monia znowu wszystko tak fajnie opisuje
Dzięki Głupio mi Ja jestem postrzelony człowiek, więc wiesz czasem nie warto na mnie zwracać uwagi

a Ty pisz z nami jak najczęściej! bo nam brakuje tu Ciebie!

Cytat:
Heroine, Monia codo Włodarczykowej to ja jej nie cierpię wredne babsko z niej.
I uważam, że Marysia jest ładna a Włodarczyk to ma wygląd takiej lafiryndy
Ja też jej nie lubię no Marysia nie jest brzydka

Cytat:
siemanko dziołchy
co tam mało od rana napisałyście??? co to ma znaczyć???
Mało Ci? będziesz pół dnia odpisywać i nici z obiadu u teściów może na kolację się załapiesz
Stary 2012-06-03, 11:52   #4558
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie synek dziś obudził o 11:34. Wstałam, ogarnęłam się i zrobiłam jajecznicę ze szczypiorkiem na śniadanko wypiłam kawkę i będę z Wami teraz pisać Miałam do męża zadzwonić bo dzisiaj mamy 6 rocznicę ślubu ale niech sobie poczeka najpierw z Wami musze pogadać
NA dworze zimnooooo, wieje i lepiej nie wychodzić. Deszcz na razie nie pada ale zapowiadali na dzisiaj opady więc pewnie nie długo lunie. Póki co słoneczko świeci a chmury krążą wokół.
Do czego to doszło, żeby synek matkę budził dobrze, że Cię obudził bo byś spała do 15

wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Kochana!!!!! dużo miłości i szczęścia! kolejnych 6 lat wspólnego życia bez kłótni i niepotrzebnych spięć buziaki!
a mąż niech poczeka niech myśli, że zapomniałaś a on pamięta?

U mnie dziś pięknie! Ale te anomalie pogodowe mnie wkurzają
Stary 2012-06-03, 11:57   #4559
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia duże cyferki na miarce? teraz to dowaliłaś
monia ja też mierzyłam na środku stopy ale u mnie tam jest prawie najszerzej
O matko w blond Ci zupełnie nie do twarzy było!! Normalnie jak nie Ty Teraz w czarnych wyglądasz super ale wiadomo błędy młodości
A u mnie też była lipa wczoraj na dni miasta, zimno jak nie wiem, deszcz, wiatr, jakieś ruskie techno i nawet na chwilę tam nie poszłam tylko słyszałam bo tak wyli
No pewnie, że duże! dali za wielką czcionkę i widać że 1 cm nie odpowiada w rzeczywistości jednemu cm tylko ok. dwóm dlatego takie duże udo Ci wyszło :P
Ja na środku stopy mam najwęziej, ale ja mam dużą syre bo rozmiar 40 a czasami to i 41 Ale przy moim wzroście to ponoć normalne :/
Tak, wiem w blond tragicznie na pewno już sie tak nie pofarbuje nigdy
U mnie też wczoraj były dni ( w sumie to dzień) mojego miasta i też w domu wszystko słyszałam. A zimno było masakrycznie!!!! współczuję tym co tam musieli siedzieć całą noc.....
Nooo Heroine to by się taka kara przydała, bo ona tyle pisze , że ja ciągle musze siedziec przed kompem i jej odpisywać

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
a Monia znowu wszystko tak fajnie opisuje
taaa one mnie tak zasypują postami, że zapomniałam Tobie napisać!
Czytałam, że już Cie lepiej i dietki lekarskiej się trzymasz, super cieszę się Do pracy już wróciłaś? czy jeszcze odpoczywasz? Kota kupiliście sobie?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-03, 12:05   #4560
meeedzik
Zakorzenienie

Monia u mnie też piździ jak nie wiem z domu się nawet nie ruszam, dziś dzień lenistwa ale sprawdzałam pogodę na najbliższy tydzień i od czwartku niby ocieplenie, ma być 21 stopni a w piątek 25, no zobaczymy czy się sprawdzi
A zjadłam 2 szaszłyczki i jedno skrzydełko no i parę chipsów i popcorn nie ma tragedii, byłam twarda, bo kolega to co chwila mi coś nakładał na talerz a ja oddawałam Tż

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Heroine zazdroszczę pogody u mnie piździawica
No hehe to pjjjona ja też jej nie cierpię a do tego oglądam PM i się zawsze wqurfiam jak ją pokazuję

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości