|
|
#1441 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
. Do tego zajmuje się zupełnie wszystkim, kupuje wszystko co trzeba więc nam nic nie zostaje na głowie ![]() Cytat:
Jak się czujesz kochana? Cytat:
W ogóle to nie pamiętam kto wrzucił piosenkę Ani Dąbrowskiej, ale zakochałam się |
|||
|
|
|
#1442 |
|
Zakorzenienie
|
I w ogóle hit hitów! Moja mami kupiła sobie sukienkę w pierwszym sklepie do którego weszłyśmy!
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z moją mamą wyruszam na shopping w lipcu. |
|
|
|
|
#1444 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja niedawno kupiłam mu w Intimi własnie bokserki biale, z szarymi lamówkami całe w mózgi, a na newralgicznym miejscu jest wieki mózg i piszę: Here's my brain.Zobaczył to i mówi: ... no wiesz ![]()
|
|
#1445 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj mieliśmy termin potwierdzania i oczywiście za dużo telefonów nie było więc tych co nie jesteśmy pewnie musimy obdzwonić. Na szczęście mamy już prawie 100 osób (plus ileś tam jeszcze niewiadomych) liczba minimalna 120 ale bierzmy wszystkie noclegi u niego więc mam nadzieję że nawet jak nie zbierzmy tej liczby to mam nadzieję że się jakoś dogadamy. Teraz wiem że podpisanie umowy z minimalną wymaganą liczbą osób to był błąd bo to tylko dodatkowy niepotrzebny stres. Ostatnie dwa tygodnie było dla mnie jakieś strasznie dołujące bo odmówiło mi rodzeństwo cioteczne i w sumie jakby stworzyć ranking najlepszych wymówek to byliby chyba w czołówce niestety. |
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Mama ma rozmiar 36/36, więc wygląda w niej świetnie
|
|
|
|
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie jedną z najgłupszych wytuacji o jakiej słyszałam to było potwierdzenie przez ciotkę Młodych przybycia, po czym telefon do PMki w dniu ślubu, że jednak nie przyjdzie, bo musi kredyt spłacać
|
|
|
|
#1449 |
|
Raczkowanie
|
No z tym kotem to dobre - bo mają dwa koty, nazwisko też kocie
a wymówka - ma zaliczenia i zjazd - odpadła nam siostra cioteczna jej mąż i dzieci.Jedna mieszka w Szwecji - brak urlopu - o weselu wie od roku, zaproszenie od kwietnia - odpadło dwie osoby. Dwie ciąże - jedna początkowa, druga bardziej zaawansowana obie wykluczają możliwość uczestnictwa w moim weselu mimo, że są na miejscu - odpadło 4. Dwa uzasadnione przypadki - jedna siostra cioteczna ma termin porodu na 4 tygodnie przed weselem a że mieszka w Szwecji to nikt jej do samolotu nie wpuści i za duże ryzyko a druga ma wesele swojego chrześnika 200km więc też rozumiem - odpadło 6. |
|
|
|
#1450 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
gdzie kupiona? Ta koronkowa czesc jest podszyta czyms bezowym czy przezroczysta?
|
|
#1451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiona w Vissavi w Bonarce.Dzisiaj -30% na wszystko w Mohito, więc wsiadam na rower i jadę do M1 Przyjemne z pożytecznym :P
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj robie trzecie podejscie do Mohito
|
|
#1455 |
|
Zakorzenienie
|
![]() wrocilam z zajec... nena- my mamy barmana.. i placimy ogolnie za obsluge i alkohol razem barmanowi.. Nie mam czasu i checi latac za dodatkowym alkoholem, zreszta jak Oni nam to tlumaczyli, lepiej jesli oni kupia, bo to co zostanie to bedzie ich, a jesli np. gosciom posmakuje jeden tym alkoholu i braknie go? to co? nigdy nie przewidzimy czego pojdzie najwiecej.. tak wiec oni daja nam wglad do faktur i nic nam nie zginie i nie bedziemy palcic za to co nie zeszlo ![]() i chyba tez placimy 1000 zl za obsluge i mowia ze za alkohol pewnie zaplacimy 600 zl (chyba ze goscie na prawde duuuuuuzo wypija to policza nam wiecej, albo jak mniej- to mniej zaplacimy ) Ale mowia ze to im sie nie zdarza ale wola o tym napomniec. I nie placimy za "kradzione" szklanki
|
#1456 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki. Wczoraj miałam dzień wycięty z życia - odchorowywałam piątkowy wieczór panieński, hehe.
W skrócie - wszystko co zaplanowałam było zrealizowane tzn byłyśmy najpierw na sesji fotograficznej z dziewczynami (było nas 9). Szampan był, rozluźniłyśmy się sesja się każdej podobała Potem taxi zawiozło nas do centrum miasta i tam poszłyśmy do studia na zajęcia pool dancing (taniec na rurach) Mi się podobało, części dziewczynom również. Tym którym nie wychodziło już mniej, ale nie okazywały tego, po prostu nie wykonywały wszystkich rzeczy, które nam pokazywano, ale robiły np fotki lub kręciły nas Po 22:00 wróciłyśmy do mojego mieszkania. Cały dzień od rana mieszkanie oddałam do dyspozycji siostrze i rewelacyjnie je udekorowała - klimat hawajski był - napisy, kwiaty hibiskusa, plakat z widokiem na ocean i delfiny , balony, nadmuchana palma, balon, piłka plażowa i inne rzeczy, rurki, naszyjniki hawajskie itp sprawy Spisała się na medal Zjadłyśmy coś na ciepło, bo każda była głodna po 4 godzinach. Następnie dziewczyny zrobiły mi test na znajomość przyszłego męża - wyszło całkiem nieźle 9 na 15 pytań dobrze Potem wręczyły mi prezent - powiedziały, że nie chciały kupować jakiś głupich prezentów tylko coś co mi się spodoba - bielizna na noc poślubną - kazały mi same wybrać więc wiedziałam, jaką dostanę, ale po za tym dostałam bransoletkę Lilou z sówką na szczęście. Bardzo jestem dziewczyną wdzięczna - nie jest to tani prezent, ale faktycznie, lepiej taka pamiątka na całe życie Potem zrobiłyśmy sobie konkurs na najlepszą rzeźbę w ogórku męskiego członka śmiechu było co nie miara. Przyszła kolej na tort, nie był zbyt perwersyjny czyli nie sam członek, ale element męskiego przyrodzenia był Projekt mojej siostry Załączam wam zdjęcie. W smaku był super, owocowo śmietankowy - w ogóle nie był słodki, zamulający - był w sam raz No i chwilę było tak sztywnawo tzn bo nie każda z każdą się znała, ale potem od godziny 1:00 (o tej godzinie poszły do domu dwie dziewczyny, bo mają malutkie dzieciaczki więc rozumie), jak już zaczęły się toasty w postaci wódki, każdej zaszumiało w głowie i zaczęłyśmy tańczyć. W ruch poszły również rekwizyty tzn palma i banan Zdjęcia są takie, że tylko mogą je obejrzeć osoby biorące udział w tym wieczorze No i wszystko skończyło się koło 4:00, bo niektóre musiały rano wstać do pracy. Na wyjście siostra moja zamówiła w tej cukierni gdzie tort był robiony, ciasteczka peniski i każdej dawałyśmy na odchodne łańcuchy hawajskie też im dałam Na drugi dzień, a raczej po paru godzinach spania męczyłam się do końca dnia, ale warto było Siniory mam na nogach i zakwasy po wygibasach na rurach, hehe. Każda dziewczyna pisała do mnie, że impreza była prze super itp Z niektórymi umówiłam się na 16 czerwca na after party (idziemy na dicho) bo wtedy mój TŻ ma wieczór kawalerski więc nie mam zamiaru siedzieć w domu tego wieczora Siostra moja jest kochana, muszę jej jeszcze raz podziękować za super wieczór panieński Najlepsze jest to, że wszystkie dziewczyny, które były na panieńskim, będą na weselu więc był to też wieczór integracyjny i na weselu powinno być jeszcze lepiej Dobra, koniec już tego pisania Mam nadzieję, że was zadowoliłam opisem...
|
|
#1457 |
|
Konto usunięte
|
Magdzia super relacja! tort zajefajny zapisałam sobie go i będę robiła podobny tzn połowa babki a połowa faceta
|
|
|
|
#1458 |
|
Rozeznanie
|
Hej ho!
Totalnie za długo spałam, nie pytajcie ![]() Nenuś - wiedziałam, że mogę na Ciebie liczyć ![]() Aaaa Madziu rewelkowy wieczór panieński i prześwietny torcior )) Właśnie chwilkę wcześniej zalicytowałam dokładnie takie gatki dla mojego TŻa - moment temu też była o nich mowa Mam nadzieję, że mój wieczór też będzie taki fajny ![]() Zmykam ogarniać - na 18 muszę być gotowa ---> moi rodzice zaprosili mnie i moją siostrę z TŻami do kawiarni na jakieś super deserki z okazji dnia dziecka - sweeet ![]() Och Kochane, powiem Wam, że jestem znacznie spokojniejsza jak tu do Was zajrzałam, muszę się zebrać w sobie i nie dać się przedślubnemu stresowi Mua
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam dziś wolne popołódnie Tż ogląda tv a ja buszuje w internecie i szukam ślubnych inspiracji ![]() Ale Was zaczarowałam tą piosenką Ani D
|
|
#1460 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Już od jakiegoś czasu Was podczytuję! Prawdziwie przyjemnie mi z tym! Szczególnie jeśli chodzi o inspiracje wszelakie i organizację tego przedsięwzięcia zwanego weselem (i ślubem też). Chciałam Wam za to podziękować. Szczególnie, że do tego wydarzenia podchodzę po swojemu czyli z minimalizmem wcielonym, genetycznie zapisanym, itd. Ale dzięki Wam udało mi się zauważyć wiele ważnych szczegółów, które budują nastrój tego dnia Chciałam też złożyć dotychczasowym PM wszystkiego tego, co najpiękniejsze na tej zupełnie nowej ścieżce życia Takiego entuzjazmu, jaki mogłam zaobserwować w postach ![]() Szczególne życzenia dla niut0, która chyba pochodzi z mojego miasta (kto wie czy wczoraj nie widziałam jej samochodu ślubnego na drodze!). Sama ślub biorę już niedługo, bo 18.08. Udało mi się bardziej zorganizować dzięki podczytywaniu wątku ![]() Gracias Senioritas!
|
#1461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
super, gratuluje swietnego panienskiego!! Dziewczyny z Krakowa i okolic - jakby ktoras chciala dolaczyc do mojego panienskiego to odbedzie sie jednak 23.06, mam nadzieje ze ta data nie ulegnie juz zmianie, bo zmieniamy co kilka dni . Niestety mimo zmian i tak kilka dziewczyn wtedy nie moze byc , ale trudno, ta data odpowiadala wiekszosci. Wiec... jesli macie ochote to zapraszam Tance odbeda sie zapewne w klubie Fashion Time, bo stamtad mamy najblizej do domu ![]() Witaj Kulla moja druga data slubna o ktorej marzylam po 07.07 byl 18.08
|
|
#1463 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, po drobnej nieobecności
Ach jaka była impreza ![]() z mężem całe dwa dni ![]() ![]() ![]() a jaka muzyka radio zet miejsce imprezy: kuchnia co robiliśmy: pucowaliśmy, sprzątaliśmy, wiertaliśmy, malowaliśmy, itd .... nic nie wiem co tu pisałyście, streszczenie poproszę
|
|
|
|
#1464 |
|
Zakorzenienie
|
Carmelova piękna sukienka ![]() Kulla witaj i pochwal się co macie załatwione ![]() Anulka_p a czemu taki dobry ![]() Udało mi się dzisiaj poprawić jeden rozdział, teraz biorę się za naukę na jutrzejszy sprawdzian nie chce mi się tym bardziej, że za godzinę przyjedzie TŻcik (a miało go nie być bo miał zajęcia ale skończył szybciej |
|
|
|
#1465 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak nic nie chciał to jemu to różnicy nie zrobiło![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zaszłam dzisiaj do kwiaciarni we wsi obok zapytać o kwiaty do dekoracji sali. Bukiety zamówiłam już, ale co do sali muszę pogadać z babką, bo ona w ogóle by wolała, żeby nie było kwiatów na stołach. Ale mniejsza o nią teraz. Chciałam dać na stoły czosnek błękitny, po jednej kulce w wysokim wazonie i ta pani w kwiaciarni mi powiedziała, że on jest fioletowy, a tylko się nazywa błękitny i na dodatek kosztuje 20zł za szt Wujek google twierdzi, że kwiaty są niebieskie. Wie któraś coś na ten temat?
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry
![]() Melody moim zdaniem 50zł spokojnie wystarczy, my też tyle daliśmy ![]() Nena ja bym była za pierwszym rozwiązniem Carmelova ta zawieszka na drzwi jest cudowna, sama o takiej myślałam i sukienka dla mamy jest rewelacyjna Clara009 ja też mam taką samą sytuację, przez długi czas chciałam zająć się dekoracją ale w końcu postwiłam na profesjonalną obsługę. Ja po prostu nie wyrobiłabym się z tym wszystkim nawet przy pomocy osób trzecich ![]() Lolita25 bardzo ładne zawieszki Magdzia gratuluję udanego panieńskiego ![]() Witaj Kulla Dziewczyny chyba znalazłam piosenkę na pierwszy taniec!!! Wczoraj skacząc po kanałach trafiłam na X Factor i mimo, że znam ten utwór bardzo dobrze, to wykonanie mnie urzekło ![]() http://www.youtube.com/watch?v=fQB9K6pMkY0 |
|
|
|
#1468 | ||
|
Zadomowienie
|
Co za weekend: wczoraj byłam na urodzinach siostry TŻa, było beznadziejnie i jedna wielka kłótnia... Ale jestem dumna z TŻa, bo owszem pił, ale mało Cytat:
Ja już efekty widzę i to cieszy, bo różnica jest ogromna, a co dopiero jak będzie koniec wybielania ![]() Margida - brawo za kolor!! Niesamowita i piękna PMka z Ciebie I brawo za zmianę fryzurki ![]() Wszystkim wczorajszym PMkom składam gratulację i życzę wszystkiego najlepsiejszego carmelova: mam tą samą księgę gości i mam małe zastrzeżenia co do jakości (wstążka do poprawki - w każdym razie u mnie tak było) chocolate muffin: przy relacji ze ślubu Niuto aż mi łezka w oku się zakręciła... Cytat:
Ale najważniejsze - byłam wczoraj na przymiarce!! Mam masę fot, spędziłam tam 1,5 godziny a efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania!! Jestem tak zadowolona, że cały czas oglądam fotki i mimo, że mam masę szpilek, klamry, brak obszyć, sporo poprawek i że to wersja robocza to ja nie potrafiłam kiecki ściągnąć z zachwytu Zaszło kila znaczących zmian w wyglądzie kiecki i jest teraz TĄ jedyną, idealną, moją wymarzoną Kocham ją!! (Ludzie, ja piszę jak na bani ale z tych emocji nie umiem się skupić...)---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Kilianna - kolor dodaje charakteru, a suknia śliczna Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-06-03 o 18:38 |
||
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
kolejna sprawa odhaczona!!!
7up i kosz na wódke ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
|
|
|
#1470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie że nasz wątek jest taki przydatny, pochwalisz się suknią i resztą załatwionych spraw?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

. Do tego zajmuje się zupełnie wszystkim, kupuje wszystko co trzeba więc nam nic nie zostaje na głowie 

jest wieki mózg i piszę: Here's my brain.

gdzie kupiona? Ta koronkowa czesc jest podszyta czyms bezowym czy przezroczysta?

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Udało mi się bardziej zorganizować dzięki podczytywaniu wątku
, ale trudno, ta data odpowiadala wiekszosci. Wiec... jesli macie ochote to zapraszam