|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
Nie wiem jak bolerko bo ja czerwone to mam tylko majtki |
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
haha, no ładnie ładnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Nooo dziewczynki, to ja uciekam się ubierać i malować. A takie szpile założę, że nikt mnie nie pozna ![]() ![]() ![]() ![]() Aj. przygodo przygodo ![]() I po co ja piłam to winko ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Owl Vision - Dancing (Remix) Aktualnie czego słucham. Ryje banie .... ![]() Jeszcze 2 piwa i lecę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam nadzieje, że ta kolezanka weźmie jedzenie;P
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś się SPAmuję
olej na włosach, maseczki peelingi i te sprawy założyłam woreczki foliowe na nogi i nawilżyłam je porządnie, żeby były ładne jak przyjdzie założyć sandałki Pazurki zmyłam, bo całe mi się poobdzierały jak szorowałam pięty pumeksem Cocktail szkoda, że dziś taka pogoda beznadziejna jakby było ładnie to wcześniej byśmy się zgadały na jakieś piwko czy winko i na zdrój ale od czwartku ma być ocieplenie to będzie można gdzieś wyskoczyć i na rowery się wybrać ![]() Monia cieszę się, że z mężem jest już dobrze no i powiedział co mu na sercu leży. Musicie wytrzymać jeszcze ten miesiąc już tyle przetrwaliście to co to dla Was ten miesiąc ![]() ![]() Zosieńcjo przykro mi, że z Tż się tak porobiło moja kochana trzymaj się nie pij tyle wariatko ja to juz bym sztywna leżała Cieszę się, że znalazłaś pracę ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Zoska co do tej maski to oglądałam ją ostatnio ale nie kupiłam chyba wole już nie cudować, bo z kallosa jestem mega zadowolona i jest taniutki i wydajny ( rok czasu prawie go miałam ). Ale jak Ty kupisz to napisz koniecznie jak się sprawuje
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Założyłam mini kieckę, czpile do nieba i wychodze, co może być lepszego ode mnie?! Aż tak brzydka nie jestem![]() Ja się zastanawiam nad maską, 5zł w tesco kosztuje... ![]() Chyba się skuszę jak kallos mi się skończy ![]() Życzcie mi dobrej zabawy i pełnej lodówki ![]() ![]() :
|
|
#4625 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za wiele tłuszczy? cukrów? gdzie? w dwóch kawałkach pizzy i dwóch kawałkach ciasta? weź Ty kobito sie uspokój ![]() Cytat:
Wyglądasz ładnie ale moim zdaniem do pracy zbyt odważnie. Lepiej ubrać coś skromnego - przynajmniej na początek Nie tylko Ty :P Heroine tez jest nie lepsza hahahaha, Czekoladka i Medzik tez potrafią sporo wychlać Cytat:
strasznie się cieszę!!! To nie chlej dzisiaj za dużo żebyś jutro była w dobrym stanie A jak to pogodzisz ze studiami? Cytat:
pamiętaj, że jutro do pracy idziesz Ojj cięzko będziesz miała jak on taki nieoszczędny Z moją siostrą to byś się widzę dogadała jeśli chodzi o muze. Za rockiem raczej nie przepada akurat ale grunge i te inne sprawy też kocha. Nirvana, Korn, Silverchair, Deftones itd to też słucha. Ja kiedyś też bardzo lubiłam Korna, Mansona tez lubię akurat Cytat:
przynajmniej głodna nie będziesz chodzić
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Zoska trzeba było strzelić fotkę jak wyglądasz
![]() Miłej imprezki kochana ![]() A jak maska taka tania to nie ma się co zastanawiać tylko brać myślałam, że kosztuje około 10-15zł a w tej cenie to już Kallos jest ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Monia haha dzięki za docenienie w piciu ale pijana nie byłam, jedynie tak fajnie miałam
|
#4627 |
|
Zadomowienie
|
dobry wieczore
![]() ja melduję, ze Was podczytuję dziewczynki, ale mam we wtorek egzamin z ciezkiego przedmiotu, wiec wkuwam... dietka calkiem ok, pomijajac wczorajszy dzien.. bylam z mama w makro, wiec nakupiłysmy duzo pysznosci, i po powrocie caaaly dzien cos podjadalam, niby male porcyjki, ale tu kes kielbaski, tu wedoznej rybki, tu jakies buleczki, tu batonik, tu popilam mlekiem, jeszcze pierogi i jajka sadzone, kabanosek, a na koniec dnia zajadłam polową paczki lays" pizza pepperoni" i przepilam koktajlem truskawkowym tak wiec dzisiaj jestem na detoksie, w sumie fajnie, bo nawet nie moge patrzec na jedzenie, bo az mi sie cos podnosi w zoladku ![]() ![]() ja koncze dziewuszki, pamietam ze Wam obiecalam fotki, wrzuce, wrzuce!! ![]() a teraz lece sie uczyc. :<
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze szukam tych rolek i szukam i nie wiem jakie mam kupić
nie wiem jakie będą dobre itp, ja się nie znam
|
#4629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez bym chciala, ale gdzie Ty znalazlas takie do 100 zl? Moja kolezanka ma za 250, ale to podobno juz takie "lepsze", myslalam, ze bede musiala tyle uzbierac, ale jakby się dało za ok 150, to by bylo super.. chociaz teraz poluje na porzaden buty do biegania dobra, spadam do nauki ! ![]()
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Pipson na allegro jest dużo w takiej cenie
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- znalazłam takie: http://allegro.pl/rolki-regulowane-a...364340007.html http://allegro.pl/rolki-regulowane-a...364340014.html http://allegro.pl/wyprzedaz-rolki-re...367276342.html http://allegro.pl/rolki-regulowane-a...364340005.html http://allegro.pl/lyzworolki-rolki-r...363097226.html
|
#4631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez sobie małe spa zrobiłam peeling kawowy, ogoliłam sie wybalsamowałam teraz sie trzese z zimna uwielbiam serum chlodzace Wcześniej pocwiczylam z płytką i troche brzuch ale ju.z nie mogłam bo czułam jak mi pas chlupie Cytat:
Ja za swoje dałam 120 i ie narzekam zapierdzielają jak głupie. Wczoraj raczej szybko starałam sie jechac i dzisiaj czuje że mam zakwasy na wew stroni ud :|
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-06-03 o 19:52 |
||
|
|
|
#4632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehehe Ciekawa jestem ile masz lat bo na tym foto to tak 25??? Niezle musialas juz duzo wypic po tym jak piszesz to ho ho niezla impreza bedzie...a te krechy to czego?? bo mi sie dziwnie skojarzyło hahahha milej imprezki
|
|
#4633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahh bigos Widzę, że fajny dzień miałaś Szkoda że synkowi sie pogorszyło koniecznie do lekarza z nim jutro idź i nawet nie próbuj go do przedszkola wysyłać!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
Szkoda mi go strasznie Jeszcze dzisiaj jak usłyszałam, że płacze to serce mi pękło normalnie..... przecież to jest FACET, a faceci przeciez nie płaczą... on też nie płacze! a dzisiaj nie wytrzymał więc musi być w strasznym stanie psychicznym jest zły na cały świat.... uważa że siedzi tam jak za kare.... że wszyscy mają go w dupie, bo jego matka nawet nie zadzwoniła do niego w dzień dziecka. No wiadomo, że on jest już dorosły ale jakby nie patrzeć - jest dzieckiem jego matki. Tez by mi było przykro, bo mi mama stringi kupiła i była u mnie Ahhh mam nadzieję że ten miesiąc szybko zleci..... Tak, teraz wiem o co mu chodzi... rozumiem go nawet i szkoda mi go ![]() Dziękuję no oby oby.....
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2012-06-03 o 20:11 |
||
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail ja od Ciebie nie dostałam żadnej wiadomości PW
a wysyłałaś mi jakieś? Bo ja nie dostałam odpowiedzi na moją wiadomość Zastanawiam się nad którymiś z tych co wstawiłam, ale boję się zamawiać na allegro że przyjdzie jakaś padaczka.
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Ojejjjjjjjuuuuu
![]() jestem taka senna ze masakra chyba pobije swoj rekord i o 21 spac pojde
|
#4636 |
|
amor vincit omnia
|
o matulo, nie buło mnie JEDEN!!!! dzień i nardabiania na przynajmniej 3 dni
spodziewałam się tego, a mimo to jestem zaskoczona... cała noc przede mną kobiety, szalone jesteście! ![]() zabeiram się za nadrabianie a przy okazji prosze o o kliki bo spadłam dużo, a róznica między mną i ostatnim miejscem nie jest duża, a nie chce wypaść poza ranking w ostatni dzień |
|
|
|
#4637 |
|
Wtajemniczenie
|
monika01011986 a gdzie Twoj mąż jest???
nie jestem z abardzo w temacie;/
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ,ale zobaczę ,jak nocka minie -śpi już od 19.30 , jak narazie spokojnie. Monia, patrzę ,że twój tż to ma humory - jeszcze niedawno się cieszył z wolności ,a teraz płacze w słuchawkę. Przeszło mu jedno i to drugie minie. Ani się obejrzy ,a bedzie lipiec. Niektórzy latami siedzą za granicą bez rodziny. Zosia - przede wszystkim gratuluje pracy ![]() ![]() klaski:![]() ![]() SUPER ,że znalazlaś!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! A ta libacja Baw się dobrze ,tylko nie spij zbyt mocno ,bo w 1 dzień w pracu na kacu możesz nie zrobić dobrego wrażenia No poszedł już nasz kumpel . Fajny chłopak ,niczego mu nie brakuje - kasę dobrą zarabia, przystojny , ale nie ma szczęscia do kobiet. Był świadkiem na naszym ślubie , świadkowa to była moja przyjaciólka, a jego wieloletnia dziewczyna. Niestety złamala mu serce , zdradziła i wyjechała za granicę. On od tego czasu nie znalazł sobie kobiety na stałe. @ do mnie przyszła, więc czuję się jak pół Edytowane przez Aisza21 Czas edycji: 2012-06-03 o 21:43 |
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4641 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak miałam tylko jak tabletkie brałam. No ,ja też nie mogę patrzec jak się męczy. ,Dzisiaj cały dzień był przymulony i niewyspany. Najgorzej ,że nie wiem co go uczula. Idę zalegnąć pod kołdrę , ale najpierw nospę wezmę, bo czuję,że to ten najgorszy 1 dniowy ból, ała.. Dobrej nocki , |
|
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Siema
ja tylko na chwilę, bo padam na ryj teściowie niedawno poszli pozmywałam wszystko, odkurzyłam salon i nie mam na nic siły jak pomyślę o brzuszkach, które jeszcze muszę zrobić to mi słabo a jak pomyślę, że jutro muszę wstać o 5.30 to mi jeszcze bardziej słabo ![]() Teściom wszystko smakowało bardzo ale byli po imprezie i za bardzo nie byli głodni zapakowałam im żarcie na wynos a i tak mi w ciul tego zostało Ale żeście naspamowały zresztą, czemu mnie to nie dziwi
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby cie to pocieszyło ja jutro wstaje o 6
|
|
|
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4647 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprosimy o zdjęcie Pewnie, że brzydka nie jesteś!!!! skąd Ci to do głowy przyszło w ogóle Życzę Ci dobrej zabawy i dużooo jedzenia wróć wcześniej bo jutro do pracy idziesz!!!!! Cytat:
pijooooku normalnie same żule na tym wątku hahahah jeszcze się przyznaje że wczoraj tyleee wypiła Cytat:
a może w sklepach najpierw popatrz? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
od razu mi lżej na sercu wiem na czym stoję. No musimy, mi czas szybko leci bo mam dzieci więc dam radę ale dla niego ten miesiąc to cała wieczność.... mam nadzieję że da rade, w sumie to musi dać. Wyjścia nie ma
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klikamy, spoko nie wypadniesz
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Monia to Twój mąż tyle czasu za granicą co mój tz
|
|
|
|
#4650 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem muszę siedzieć pół nocy żeby nadrobić Twoje posty Cytat:
Sałatkę robiłam kuchnię sprzątałam ![]() A dzisiaj musiałam faszerować jaja, nadziałam babeczki, zrobiłam jeszcze ciasto z masą budyniową i truskawkami podłogi musiałam pomyć miałam w ciul roboty jeszcze ![]() Hehe, chyba mi to nie grozi Aaaa, i dostaliśmy jeszcze dodatkowy prezent na Dzień Dziecka: dwa rodzaje kieliszków (jedne z głupimi napisami i jedne normalne) i otwieracz do puszek bardzo się cieszę, bo praktyczny prezent Cytat:
jak to mówią, szewc bez butów chodzi tak i on, wie że mu szkodzi, a chleje dalej a niech robi co chce, sam potem cierpi ![]() Ja parzonej z fusami nie wypiję A słodzona kawa jest bleee ostatnio TŻ posłodził sobie pół łyżeczki i wzięłam sobie od niego łyka, to myślałam, że zwymiotuję o ludzie, jaka była słodka
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.

W talii zwężana i dołem puszczona, do połowy uda
No i takie niby bolerko czerwone
Nie wiem jak bolerko bo ja czerwone to mam tylko majtki 

jakby było ładnie to wcześniej byśmy się zgadały na jakieś piwko czy winko i na zdrój

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

strasznie się cieszę!!!

. Więc muszę jeszcze raz poupychać graty i dziecko nakarmić.
a wysyłałaś mi jakieś? Bo ja nie dostałam odpowiedzi na moją wiadomość
bo spadłam dużo, a róznica między mną i ostatnim miejscem nie jest duża, a nie chce wypaść poza ranking w ostatni dzień
klaski:
nawet takiej rozpuszczalnej! a co dopiero parzonej blee U mnie słodzik to idzie kilogramami :P bo ja cukru tez nie używam do herbaty czy kawy.