|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
ja wszamałam pyszne lody i mi wcale nie poprawiły humoru i nastawienia ehhh
Cytat:
hmm ja do dzisiejszego mam takie jakieś pośrednie nastawienie ale to się jeszcze zobaczy ... za to wtorkowy będzie masakryczny ! [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34484153]coś niesamowitego.pisze ze to zdjecie jest pokazywane w czasie konferencji naukowych jako dowód na wysoki stopień rozwoju dziecka w 5 miesiacu[/QUOTE] nie mogę oglądać takich zdjęć i czytać przygnębiających wypowiedzi bo mi źle i chcę być już w 36t ciąży ![]()
![]() |
#2972 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Hej kochane
My dzisiaj cały dzień na powietrzu. Spacerek nad jeziorkiem i obiadek z okazji mojego czwartkowego święta. [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34475879] wczoraj mama z bacia opowiadały mi o swoich porodach.mama to jeszcze w miare spoko w porównaniu z babcią,ale jak babcia zaczela opwiadac ze bylo 6 łóżek na sali,nie przysłonięte niczym,żadnym parawanem ani nic.i te położne wydzierające sie i podobno wszystki babki przeklinały swoich mężów ![]() a i gratuluje rozpoczetych tygodni ![]() Nieźle było ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś dzisiaj dzień wzruszeń i płaczu widzę. Tamlin nie potrafię sobie wyobrazić co ta mama czuje, ale też od razu mam ochotę płakać. I dziękuję wszystkim za gratulacje za rozpoczęty miesiąc ![]() Poza tym przez te Wasze lody, koktajle i inne smakołyki mąż musi jechać do Tesco ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-06-03 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2975 |
Zadomowienie
|
Witam po dlugiej przerwie
![]() Prosze mi wpisac na piewrszej stronie coreczke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34485727]konczi ale te malenstwo przeżyło,choc operacja sie nie całkiem udała ale mały jest sprawny,pływa,biega i ma dzis 12,czy 13 lat
![]() ![]() ![]() wybaczcie że nie czytam tych postów które są przygnębiające ale ... nie dam rady i już tylko same pozytywne do mnie kierować dziś trzeba .. uczę się ![]()
#2977 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34486024]własnie dlatego sie popłakałam bo sobie pomyślałam ile takie maleństwo ma woli do walki i jak bardzo chce żyć.cudowne
![]() ![]() chciałabym już październik byśmy wszystkie na mamusiowym były i cieszyły się kupkami i papkami ![]() ![]() ![]() ![]()
#2979 |
Zakorzenienie
|
kwartalinka dzięki za odpowiedź na pytanie w sprawie wydzieliny. Ja mam właśnie przezroczystą, czasami odrobina białawej lub żółtawej, ale baaardzo rzadko i bardzo mało. Najlepiej zapytam gina.
To zdjęcie strasznie wzruszające... Takie maleństwo.... A mamusia aniołkowa majowo-czerwcowa biedna ![]() ![]() Dziewczynki jestem zadowolona, bo właśnie udało mi się wylicytować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34486152]ja też.juz bym chciała wrzesień i przytulić tego małego szkraba[/QUOTE]
![]() Kalpana śliczna bluzia ... a może jeszcze od tego sprzedawcy coś uda Ci się wygrać? będzie jeden koszt wysyłki hyhyhy
#2982 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja ciągle zapominam o hartowaniu piersi. A stały się znowu bardzo wrażliwe i boję się znowu tego karmienia. Gdyby nie to karmienie to mały był naprawdę grzeczniutki. Co 3 godziny karmienie i można było sobie wszystko rozplanować. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Wtajemniczenie
|
mmmmm ale mi sie pyszny arbuz trafiiiił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zadomowienie
|
Witam!
Ło matko nadrobiłam was znowu ![]() Dobrze było do teściów pojechać, bo teściowa rozpieszcza i gotuje pysznie i wylenić się można na maksa i filmy pooglądać i książkę poczytać, bo na zapadłej wsi mieszkają i nie ma gdzie wyjść, więc zostają domowe przyjemności ![]() Dzidzia mnie coraz mocniej pokopuje, wczoraj i dzisiaj to już takie solidne szturchanie było, więc myślę, że i mąż niedługo poczuje przez brzuszek, bo na razie tylko raz mu się udało, jak mnie mała walnęła, że aż ja cała podskoczyłam a akurat zasypialiśmy. Trzymam kciuki za wszystkie egzaminy i nadchodzące obrony! Wszystkiego najlepszego mamom obchodzącym niedawno urodzinki, bo dopiero dzisiaj doczytałam ![]() Tamlin, jeśli źle wpisałaś we wniosku dane o dochodach to i tak powinni dojść, że jest pomyłka, bo przecież i pity musisz dać, wiec tam są uwidocznione poziomy twojej pensji nie?a wniosek zawsze można poprawić, ja też mam kredyt w Pko z żubrem i nie narzekam, bo też mam rodzinę na swoim i tylko ja posiadam dochody z firmy i dostałam kredyt bez problemu, choć wiem, że wiele też zależy od tej osoby, która się tym twoim kredytem zajmuje. Ja niestety z Wawki jestem, więc mój doradca raczej nic ci nie pomoże ![]() ![]() Ja dostałam życzenia na dzień dziecka i od swoich rodziców i od teściów, więc jestem usatysfakcjonowana ![]() Dziewczynki, coś was chyba zła pogoda przyprawia o humorki, ale rozumiem was doskonale, bo sama też towarzyska wtedy nie jestem, bo i odmóżdżona się czuję i śpiąca i jakoś więcej rzeczy mnie denerwuje. Dzisiaj chyba tyle napiszę, bo oczy mi się kleją i szuram do łazienki a jutro znowu do pracki trza iść a po południu idziemy na podwójną "randkę" z moją przyjaciółką a dlatego podwójną, bo tym razem zabieramy swoich mężów ![]() Buziole dobranockowe przesyłam ![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Jeszcze dodam, że oczywiście super wieści od mamusiek, które poznały płeć swojego lub swoich dzieciaczków ![]() Konczi trzymam paluchy za tą karuzelkę, oby tym razem trafiło do ciebie to, za co zapłaciłaś! Przepraszam, że nie cytuję, ale za dużo było tego nadrabiania i pewnie umknęło mi mnóstwo ciekawych rzeczy przy odpisywaniu, no ale jak będę na biarząco, to wtedy się poprawię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Konczi właśnie patrzyłam, ale nic mi nie wpadło w oko- wszystko typowo na chłopca
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Kupujecie pieluchy flanelowe? Ja kupuję tetrowe i się zastanawiam czy flanelowe też? I do czego one by mi się przydały?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
lidka0308
![]() ![]() zobaczymy co to wyjdzie z tej mojej niemiłej historii Kalpana no to szkoda ale chyba lepiej za zestawami się rozglądać niż pojedynczo ... spróbuj jeszcze tak ![]()
#2987 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34483714] a w ogóle to sie tak zryczałam tżtowi bo w nowym fokusie jest takie zdjecie płodu w czasie operacji bo ten dzidek miał rozsczep kregosłupa i lekarze sie podjeli jakiejsc nowatorskiej operacji i ten płodzik kochany był w czasie tej operacji w 21 tyg i chwycił lekarza za palec ![]() takie maleństwo[/QUOTE] Niesamowite zdjęcie!!! Kocha, ale czy ja na to zasługuję? ![]() ![]() Cytat:
![]() Osz Ty! Ale mi smaka narobiłaś! ![]() ![]()
![]() |
#2988 |
Wtajemniczenie
|
hłe hłe a ja kupiłam arbuza giganta i zostało mi na jutro tyyysz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
ja też mam arbuza ale nie mam na niego ochoty to będę miała na II śniadanie a co ... za to jutro zrobię sobie ogórkową z ziemniakami ooo tak sobie zrobię kwaśną pyszna zupkę ... a teraz mówię - dobranoc
![]()
#2990 |
Wtajemniczenie
|
ja jutro bede miała znowu placki po wegiersku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Kochane widze,że pogoda wykańcza nerwowo
![]() Dearlie nie przejmuj sie tak kochana ![]() Ja też często mężowi za skóre wchodze ![]() siedze sobie tak teraz a mały sie okropnie wierci ![]() ![]() mąż siedzial z boku i patrzył na te wybryki ![]() a na dzisiaj mówie dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Wybyliśmy dzisiaj z Tż na cały dzień nad morze. Troche wiało, ale było całkiem przyjemnie. W drodze powrotnej zahaczyliśmy o TK maxx i kupiłam dzidzi 2 koce. We wtorek pokaze razem ze spodniami bo jutro mam dyżur.
Gratuluje rozpoczętych miesięcy i III trymestrów. Ale ten czas leci. Dearlie nie przejmuj sie - ja sie przed chwilą wydarłam na TŻ bez powodu bo byłam zła, że miał racje w dyskusju. To jest dopiero złośliwość ![]()
#2993 |
Zakorzenienie
|
A ja to nie wiem co będę miała:P
ale od jutra mam męża w domu na dwa tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | ||||
Zakorzenienie
|
a wiesz co mnie najbardziej wkukuruku??? To że mnie dzień wcześniej wnerwi masakrycznie a na drugi włazi w d.upe i wszystko pod nos podaje, zmywa i takie tam... A ja znowu przestaje sie na niego wkurzać. Cycki opadają serio ![]() Cytat:
ja jak mnie mały mniej kopie to sie kłade plackiem i zaraz kopie ![]() Cytat:
oj to go podziwiam ![]() Nie no żartuje ![]() Chyba Cię zrozumie że hormony przez Ciebie przemawiają ![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34483714]dziewczyny ja też mam ludziowstręt.cięzko mnie gdzieś wyciągnąc.tak mnie wkurzaja ludzie niektórzy że masakra.dziś np kuzynka tżta od progu do nas woła bartolino gratuluje,słyszałam o nowinie(wczas tak w ogóle,ślepa sie wcześniej nie skapneła).i że tak młodo i tamto,sramto.no sory jakie młodo.mam 25 lat a tż jest parwie 2 lata starszy.no stara nie jestem ale jakś nastka też nie.bez przesady i oczywiscie dla niej jest jasne że to jest wpadka.no bo nie mamy ślubu no i jakby mogło byc inaczej.jej sie nie miesci w głowie ze dziecko można sobie zaplanowac nie mając ślubu.ale dyskusja z nia nie ma sensu bo jej mózg nie funkcjonuje normalnie a w ogóle to sie tak zryczałam tżtowi bo w nowym fokusie jest takie zdjecie płodu w czasie operacji bo ten dzidek miał rozsczep kregosłupa i lekarze sie podjeli jakiejsc nowatorskiej operacji i ten płodzik kochany był w czasie tej operacji w 21 tyg i chwycił lekarza za palec ![]() takie maleństwo[/QUOTE] no i mi sie łezki postawiły. Ciekawe jak ten lekarz sie czuł jak maluch go chwycił. Cytat:
no a teraz sie już grochy pokulały ![]() Ja też nie moge czytać takich rzeczy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a i z tego co ja wiem to sie powino wygotowac za kazdym razem, pzynajmniej przez te pierwsze miesiace. mi polecono kupic sterylizator do mikrofalii, zobacze jeszcze ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja padałam dzisiaj, 2 egzaminy, a tu jeszcze 3 zostały matko ![]() ale byłam tez w reserved i dorwałam dla małej sweterek i bluzeczke w roz 62 i odżyłam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Pora powiedzieć dobranoc i zamknąć oczka
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Wtajemniczenie
|
a ja se jeszcze posiedze
---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- zjadłam fryty i ide spac hihihi |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
Hey, hi, hello
![]() No i chyba po spaniu ![]() Chłop do roboty wysłany a ja oczy jak ping-pongi. Zaświecił mi w pokoju światło i to zamiast te co jedna żarówka świeci to akurat zapalił dwie no i moge śmiało iś do sklepu... tylko mi sie nie chce :p Głodna sie robie a zero pieczywa - chyba trza jeszcze pospać ![]() Wstawać spiochy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.