Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-03, 18:45   #1831
nikaa2
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV

aaa i któras pytała czemu szklana lub plastikowa tarka(Oliveira? ) no wiec dlatego ze w metalowej traci sie wit.c
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 18:47   #1832
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
A ja Wam musze powiedziec ze mam Bardzo dobra tesciowke.Fakt marze o wyprowadzce ale dzis tak sobie pomyslałam ze gdybysmy mieszkali sami to bym chyba nie ogarnełaTzn ona gotuje jak ja jjem to bawi mała jak chce gdzies jechac to tez ja bawi.Teraz zjadam urwane i umyte truskaweczkiaha wszystko Nam prasuje.Oczywiscie czasem mnie wkurza, ale w porównaniu do mnie to złota kobieta.Ja bym chciała tak synowa traktowac ale aktualnie mi to nie grozi))

moja tesciowa jest dokladnie taka sama nie mieszkamy razem, ale czytając Twój opis to jakbym o niej czytała

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
aaa i któras pytała czemu szklana lub plastikowa tarka(Oliveira? ) no wiec dlatego ze w metalowej traci sie wit.c
tak myslalam

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 18:54   #1833
domi7ks
Zakorzenienie

My też po spacerku i wizycie u moich rodziców, ale Tz jesczcze z córą na rowerek poszedł, bo go molestowała

Mój Tz akurat z tych, co nie potrafią rąk przy sobie utrzymać i ciągle łazi i mi prawi komplementy i powiem, że jak wraca to od razu się humor poprawia
Ja uwielbiam do jeansów obcasy- dziś miałam 12 cm

a ja teściów nie mam fajnych, ale powiem szczerze, że nam z tym dobrze :P

Glam ja mam nadz, ze z cycem lepiej juz :/ co Twoja Sonia dostała na Dzien Dziecka?

Ile Wasze dzieci jedzą ze słoiczka? Mój może 1/3 słoiczka a reszta to cyc...więcej nie chce słoiczka

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 19:03   #1834
fatal21
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
witam prawie po weekendzie

fatal
dajesz owoce i kaszke tak? ile i jak czesto młoda je? tak ja od tygodnia podaje i mój zjada troche/mniej niz cierc/ jabłuszka startego +2łyzeczki kaszki jaglanej+łyzeczka owsianejz wodą na podwieczorek ok 18tej a rano ok.10tej niecałe pół słoiczka marchewki z jabłkiem i czasami w miedzy czasie troche startego jabłuszka
jeszcze nie dopajam

aa i gratki za koopke hehehe.. no ciekawe co pomogło
Ja dawałam tylko deserki czyt.owoce czasem jabłko starłam.Zdarzyło sie tez starte jablko z kaszka manna ale pojawiły sie zaparcia i glutenu nie daje wcale raz zjadła słoiczek zupki z hipp i znowu klopoty z kupaa.Raz sama ugotowałam same warzywka i zjadła ale to było w tym czasie co zaparcie i nie wiem juz co ja zapiera?
Nie dawałam jeszcze zadnych kaszek, bo dr kazała wstrzymac sie do 6mcy wiec jeszcze 9 dni zaczne pewnie od kleiku kukurydzianego moze z gruszka, i ta kaszke na dobranoc ze sliwka,Chyba????Nie wiem((

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Po wczorajszym to ja sie boje jej cokolwiek dac. Dzis zjadła 1/3 słoiczka gruszki zobaczymy jutro efekt jak i po tym bedzie zaparcie to do 18rz cyc))

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Robie w aptece internetowej zamowienie i nie wiem co mi potrzeba???Juz zamowiłam kilka rzeczy ale na pewno czegos jeszcze potrzebuje i o tym zapomne:confuse d:
Stary 2012-06-03, 19:16   #1835
glamourous
Zakorzenienie

Nikaa ja karmiez obu, boje sie ze z jednego zdrowego cyca dwojki bym nie dala rady wykarmic
Ale dzis na noc chyba zapodam kasze bo jak sie w koncu nie przespie to nie recze za siebie

Fatal, Oli- jaka mila odmiana ze ktos tesciowe chwali a nie narzeka

Domi Sonia dostala ode mnie lalke i sukieneczke (kolejny dzidzius do kolekcji- ale ona sie nimi ciagle bawi) a od dziadkow iekne lozeczko dla lalek- ale takie porzadne drewniane, z posciela- chciala sama w nim spac i byla awantura bo jej sie to lozeczko podoba i to dla niej wiec czemu nie moze wchodzic. Wiec musialam obiecac ze jej taka piekna posciel chociaz kupie

I dzisiejsze teksty Soni

- jakiego chcesz lizaka malego czy duzego
- malego bo ten duzy przeciez mi sie do buzi nie zmiesci

- mamusiu szkoda ze nie masz duzo rekow jak pajak bo bys ich mogla razem kapac

Wczoraj jak chlopcy tak strasznie marudzili ze juz z siebie wychodzilam to mowie do nich- badzcie cicho kto bedzie ryczal tego wyrzuce przez okno. No i oczywiscie zaraz ktoras beksa zaczela plakac a Sonia- mamusiu on chiba tylko kaszlal
To jej " chiba" to mnie rozwala
Stary 2012-06-03, 19:42   #1836
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Ale piszecie dużo. Nie mogę się wstrzelić w rozmowy. Weekend więc mało siedzę przy laptopie. Wczoraj mieliśmy mnóstwo gości chrzestny Olivki + koleżanka ze średniej szkoły z 2 letnią Mają. Przywiozła mi 3 siaty ubranek dla Oliv

Glam Ty masz super tą Sonię a jej teksty zawsze TŻ czytam a on też się nią zachwyca

Wasze dzieci już tyle zębów mają a Oliv ciągle szuka i szuka...

Ostatnio pojechaliśmy z Oliv autobusem bardzo jej się podobało. Na dzień dziecka dostała huśtawkę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2012-06-03 10.55.21.jpg (232,5 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P5310002.jpg (118,5 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG20120531_002.jpg (228,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 389611_417225998310238_100000685234315_1297663_1582634201_n.jpg (100,5 KB, 43 załadowań)

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2012-06-03 o 19:46
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 19:52   #1837
Seona
Zakorzenienie

Domi, to Ty musisz być niezły lachon w takich szpilach!!

My dzisiaj mamy 7 rocznicę ślubu!!! Oczywiście toxic żul nie pamiętał no ale nigdy nie świętujemy tej daty, ale szczerze, miałam nadzieję, że jednak będzie pamiętał

Glam, teksty Soni są the best

Joamic
, mała przeurocza!! Moja jeszcze nie siedzi, więc nie sadzam jej do huśtawki. Też takie mamy.

Princesska, mój tak nie powie, bo ja jestem gruba. Jak schudnę to wtedy może się doczekam każdy kg mi widzi i widzi, że gruba jestem a jeszcze dzisiaj z okazji rocznicy ślubu sobie pączka zjadłam, takiego pysznego prawdziwego, z lukrem, z różanym nadzieniem

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 20:16   #1838
saaraa_lub
Rozeznanie

Witamy się i my wieczorową porą.Dzisiaj kolejną niedzielę spędzilismy na Komunii ale sie obżarłam ciasta!!!
Zazdroszczę Wam super tescioweych,moja mieszka raktycznie 100m od nas i praktycznie zadnej pomocy, niby wszystko ok (w sensie,ze się nie kłócimy) ale jak przychodzi co do czego to lipa...
Coś miałałm jeszcze aaa u Hubka widaś na dole z lewej strony na dziąśle białą maleńka kropeczkę-to chyba zwiastun zębola, nie?
Joamic super córcia, Ty chyba pisałaś,ze mało przybiera czy cos pomyliłam?Bo na fotkach duza dziewczynka.
Fatal pytałaś o lodówkę my mamy Whirpoola side by sida z no frostem,kostkarką (Boze dzieki Ci za ten cudowny wynalazek!!) i podajnikiem wody _czarną (nie widać aż tak paluchów jak chyba na inoxie) narazie 5 lat i tfu tfu ok

Edytowane przez saaraa_lub
Czas edycji: 2012-06-03 o 20:19
saaraa_lub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 20:27   #1839
goldika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princessskaa Pokaż wiadomość
My po wizycie u babuni. Mała drzemie, tż wyrusza na rybki, a ja mam w planach obejrzeć najnowszą część Zmierzchu "Przed świtem" Najpierw jednak domowe SPA
Jak jechaliśmy do babci to obcasy założyłam do jeansów, idzie tz za mną pod blokiem i mówi "ale Ty za☠☠☠iście wyglądasz ah" Jak mi się samoocena poprawiła w sekunde

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

A minę miał bezcenną jak gapił się na mój tyłek - widziałam w szybie drzwi

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

I pyta się mnie przed wyjściem - obrączkę mogę w domu zostawić, bo bede brudził łapy w zanęcie, a ja ok, ale żeby tylko tam Cie żadna złota rybka nie złapała
strasznie podoba mi sie Wasz zwiazek i te komplementy
jak moj sie gapi na moj tylek lub cycki i powie jakis komplement to ja odburkuje cos i robi sie niemilo:/

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
A ja Wam musze powiedziec ze mam Bardzo dobra tesciowke.Fakt marze o wyprowadzce ale dzis tak sobie pomyslałam ze gdybysmy mieszkali sami to bym chyba nie ogarnełaTzn ona gotuje jak ja jjem to bawi mała jak chce gdzies jechac to tez ja bawi.Teraz zjadam urwane i umyte truskaweczkiaha wszystko Nam prasuje.Oczywiscie czasem mnie wkurza, ale w porównaniu do mnie to złota kobieta.Ja bym chciała tak synowa traktowac ale aktualnie mi to nie grozi))

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ----------

Aha nie wiem czy Wam pisałam, ze Tesciu ma marzenie...KUPIĆ KONIA i co własnie wraca z Tz bo byli juz ogladac))
super ze masz takich tesciow a wiadowo jak sie z kims mieszka to zawsze pojawia sie jakies wkurzanie.
zazdroszcze konia daj znac czy zdecydowal sie

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
Princ fajego masz tzta moj to by powiedzial- zaj... Wygladam co nie?

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
My też po spacerku i wizycie u moich rodziców, ale Tz jesczcze z córą na rowerek poszedł, bo go molestowała

Mój Tz akurat z tych, co nie potrafią rąk przy sobie utrzymać i ciągle łazi i mi prawi komplementy i powiem, że jak wraca to od razu się humor poprawia
Ja uwielbiam do jeansów obcasy- dziś miałam 12 cm

a ja teściów nie mam fajnych, ale powiem szczerze, że nam z tym dobrze :P

Glam ja mam nadz, ze z cycem lepiej juz :/ co Twoja Sonia dostała na Dzien Dziecka?

Ile Wasze dzieci jedzą ze słoiczka? Mój może 1/3 słoiczka a reszta to cyc...więcej nie chce słoiczka
moj ciagle by mnie za tylek lapal albo chociaz obejmowal w jego okolicy

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość

My dzisiaj mamy 7 rocznicę ślubu!!! Oczywiście toxic żul nie pamiętał no ale nigdy nie świętujemy tej daty, ale szczerze, miałam nadzieję, że jednak będzie pamiętał

Joamic
, mała przeurocza!! Moja jeszcze nie siedzi, więc nie sadzam jej do huśtawki. Też takie mamy.

Princesska, mój tak nie powie, bo ja jestem gruba. Jak schudnę to wtedy może się doczekam każdy kg mi widzi i widzi, że gruba jestem a jeszcze dzisiaj z okazji rocznicy ślubu sobie pączka zjadłam, takiego pysznego prawdziwego, z lukrem, z różanym nadzieniem
za rocznie
dla zula
za paczka
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 20:29   #1840
goldika
Zakorzenienie

kupilismy spacerowke Peg Perego Pliko P3 uzywany ok2lat. stan prawie idealny kilka malych rysek na stelazu i przy tylnich hamulcach. bez dziur, plam, material jak nowy za smieszna cene 370zl
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 20:33   #1841
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Napisane przez saaraa_lub Pokaż wiadomość
Joamic super córcia, Ty chyba pisałaś,ze mało przybiera czy cos pomyliłam?Bo na fotkach duza dziewczynka.
No przez 2 miesiące tylko 860g ale w centylach się mieści

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

Stary 2012-06-03, 20:41   #1842
glamourous
Zakorzenienie

Goldi super ze sie udalo ze spacerowka
A moj zul to jak twoj ciagle by gdzies podszczypywal. A komplementow to raczej oczekuje niz prawi. po co mi ten chlop w ogole

Chlopcy dzis po raz pierwszy dostali zoltko do zupy. A teraz na noc dalam kasze bo naprawde juz na rezerwie jade jak sie nie przespie to kogos zamorduje albo co
Stary 2012-06-03, 20:55   #1843
ja_dalia
Wtajemniczenie

Cytat:
Wczoraj jak chlopcy tak strasznie marudzili ze juz z siebie wychodzilam to mowie do nich- badzcie cicho kto bedzie ryczal tego wyrzuce przez okno. No i oczywiscie zaraz ktoras beksa zaczela plakac a Sonia- mamusiu on chiba tylko kaszlal

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:

Joamic

z okazji rocznicy i dla tżta za skleroze kolejny za to że widzi kg i nie prawi komplementów i za pączusia

Daniel Fasolek w drodze

ja_dalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 20:57   #1844
muffinka90
Zakorzenienie

jak ja moglam zapomniec

Fifi dzis stawia mleko

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 20:57   #1845
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Princ fajego masz tzta moj to by powiedzial- zaj... Wygladam co nie?
no fajnego, bo zasłużył na bycie mym mężulkiem hihihi

Ja juz po senasie filmowym
oczywiście się poryczałam na ślubie bohaterów
Mała śpi juz pół godz, tż w drodze powrotnej do domu
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 20:59   #1846
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Joamic, mała przeurocza!! Moja jeszcze nie siedzi, więc nie sadzam jej do huśtawki. Też takie mamy.

nawet jakbys ważyła 200 kg to pewnie dla Tz jestes najpiękniejsza, tylko może taki typ on Ci potrafi powiedzieć, że jestes gruba?
a dla żula za to, ze nie pamiętał o roczicy ślubu :/ My w sumie jakos tez specjalnei nie obchodzilismy do tej pory, bo mamy dwie- jedna 5 czerwca (koscielny) a druga 11 sierpnia (cywilny).
Co do obcasów to ja uwielbiam strasznie, ale głownie chodze z tz, bo jak sama to wszytsko w biegu i głownie japonki lub balerinki ale to nie zmienia faktu, ze moglabym miec ich tysiące

Cytat:
Goldi super ze sie udalo ze spacerowka
A moj zul to jak twoj ciagle by gdzies podszczypywal. A komplementow to raczej oczekuje niz prawi. po co mi ten chlop w ogole

Chlopcy dzis po raz pierwszy dostali zoltko do zupy. A teraz na noc dalam kasze bo naprawde juz na rezerwie jade jak sie nie przespie to kogos zamorduje albo co
kurde spiepszamy stąd
a tak na powaznie ja mojemu tez chyba zaczne dawac kaszke, bo za czesto sie budzi w nocy i co z tego, ze nauczony był ciagle jak głośno było, jak teraz sie ruszyc nie moza, bo zaraz gałki otwarte i czai co się dzieje w okól agle ma lekki sen a chcemy juz go dac do Polusi do pokoju :/

Dziś z Tz robimy chwile wieczór kompów, bo stęskniłam się za konkursami :P
Seona a jak Tobie idzie w konkach? Ja ostatnio mało, ale czasu brak :/kilka nagórd wpadło w tym tyg, min bransoletka by Dziubeka, ciekawe czy fajna bedzie?

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2012-06-03 o 21:02
Stary 2012-06-03, 21:01   #1847
fatal21
Wtajemniczenie

Goldi kupuje i to 2))Ciekawe kiedy on czas dla nich znajdzie?Jedna ma byc chyba zazrebiona u Nas beda w sierpniu lub wrzesniu i chyba Cie zaprosze, bo On nauczone jezdzenia a ja w cyrku na koniu siedziałam))(bez skojarzen zboczuchy))
Stary 2012-06-03, 21:04   #1848
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mol_aa Pokaż wiadomość
Melduje sie niedzielnie

Glam bidulko może wybierz się na ip, żeby ktoś Ci obmacał ten zastój ???

10min snu i już stęka

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Wzięło mnie coś dzisiaj na pieczenie, jabłecznik (dla mnie bez mleka i masła) i babka budyniowa z truskawkami dla tża
Któraś ma ochotę to zapraszam na ciacho i kawkę

Oliveira
u nas tak jak u Bahy, przy zatwardzeniu nic nie pomagało, żadne kropelki (biogaja, acidolac baby i lacto coś tam) pomógł termometr Może i brutalnie brzmi, ale pomaga wręcz natychmiast a i maleństwo się nie męczy

Glam a na noc chłopcom dajesz kaszkę lub mm??? Mi się tak czesto budzi Piotrek jak pominiemy kaszę, to z góry wiem że pobudki będą co godzinę

Muffinko tytuł po bandzie, już nawet Biedronę w to mieszają ciekawe co tym razem kuny - mamy wymyslą, jaką kreatywnością się popiszą

Baha
fajne zakupy, z fotelika na pewno będziecie zadowoleni, a Michasia od kiedy przenosicie do prawdziwego fotelika, czy tak jak jest napisane na nosidłach będziecie czekać do 8-9mca???
Rzuc przepisem to ja wpadam, przyniose zebre na wymiane

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

princ Fifi tez lubi pasek od torebki

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-03, 21:06   #1849
princessskaa
Wtajemniczenie

Cytat:

My dzisiaj mamy 7 rocznicę ślubu!!!

za rocznicę. Ale jak tż mógł nie pamiętać? Trzeba asekuracyjnie przypominać mu o ważnych datach

Mój tż lubi te moje kg po ciąży co mi zostały i jest happy, więc ja też, choć czasami łapie doła przez big bena

Domi szpilki są the best

Sonia to mistrzunio

Idę do łazienki na domowe SPA

Do jutra Kobitki
Stary 2012-06-03, 21:20   #1850
muffinka90
Zakorzenienie

Cytat:
Nikaa ja karmiez obu, boje sie ze z jednego zdrowego cyca dwojki bym nie dala rady wykarmic
Ale dzis na noc chyba zapodam kasze bo jak sie w koncu nie przespie to nie recze za siebie

Fatal, Oli- jaka mila odmiana ze ktos tesciowe chwali a nie narzeka

Domi Sonia dostala ode mnie lalke i sukieneczke (kolejny dzidzius do kolekcji- ale ona sie nimi ciagle bawi) a od dziadkow iekne lozeczko dla lalek- ale takie porzadne drewniane, z posciela- chciala sama w nim spac i byla awantura bo jej sie to lozeczko podoba i to dla niej wiec czemu nie moze wchodzic. Wiec musialam obiecac ze jej taka piekna posciel chociaz kupie

I dzisiejsze teksty Soni

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Seonko wszystkiego naj

joa ale na tej focie z autibusu Olivka wyglada dorosle

saaraa za zebolka

goldi zazdroszcze takiej okazji, wozek jest zaje...

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
Stary 2012-06-03, 21:25   #1851
glamourous
Zakorzenienie

Aaa Domo si od 19 a zul adam jeszcze ani mysli spac tylko mecz oglada

Jak myslicie z tym cycem moge isc jutro na basen czy raczej odpuscic? Bede w polowie antybiotyku
Stary 2012-06-03, 21:28   #1852
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa Domo si od 19 a zul adam jeszcze ani mysli spac tylko mecz oglada

Jak myslicie z tym cycem moge isc jutro na basen czy raczej odpuscic? Bede w polowie antybiotyku
no to ładnie

basen odpuść sobie :/

Stary 2012-06-03, 22:01   #1853
glamourous
Zakorzenienie

Chlopcy mecze bardo lubia, komentuja, krzycza, hwizdza- pelen doping. Znaczy siatkowke lubia

A zazwyczaj obaj spia kolo 20. Dzis w ciagu dnia domis pospal moze z 40 min w sumie. Przy 3 podejsciach
Adam niewiele lepiej... Dobra spadam spac, ciekawe ile na tej kaszy wytrzymaja
Stary 2012-06-03, 22:11   #1854
wariateczka88
Zadomowienie

Witam
omg w zyciu was nie nadrobie,chocbym bardzo chciala :/
nie wiem tez jak tu wbic siedo watku,wiec na razie bede tylko czytac :P
my juz wreszcie w domu,w miedzy czasie chyba ktos mi dziecko podmienil,jest taka masakra ze szokkk i mega dol,tak wiec zyc nie umierac,to tyle u nas,teraz doczytam co u was,bo na pewno ciekawiej

Wymianka

wariateczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 22:50   #1855
OlusiaS
Wtajemniczenie

Glam Sonia jest naprawde niesamowita .Napisz,jak chlopcy po kaszce.My po kaszce (sinlac)+ popitka cyckiem i woda spimy od 20 do ok.5.

Dziewczyny,macie jakies fajne stronki z fryzurami?Chce jakas fajna,wlosy mam poldlugie (takie za ramiona),ale fryzury 0,po prostu sobie urosly przez ostatni rok.
OlusiaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 23:43   #1856
agulan82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
o mało do nadrabiania

dziewczyny, krosty wokół ust mogą byc od ślinienia i zebów??? bo już nie mam siły eleiminować kolejnych pokarmów
Nam dzisiaj kilka się pojawiło - od śliny na bank u na shektolitry normalnie się przelewają, posmarowałam na noc nivea s.o.s.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
U na sbyło 1/3 słoiczka a teraz już po pół obiadku z dodatkiem kaszy manny a owocki nawet całe potrafi zjeść tylko nie słoiczek a ten pojemniczek tak po 4 pakowane w kartonie, jak jogurty - Olusia pisała o nich. One chyba mniejsze są troszkę niż słoiczki.

Cytat:

I dzisiejsze teksty Soni

rozwala jak zawsze zresztą

Dobrej nocki
A co do moich dzisiejszych zakupów to nic z ciuchów nie kupiłam tylko sandałki i Lenie komplecik bluzka plus ogrodniczka bo w wyprzedaży była z 16 na 6.5 to szkoda było nie wziąść
Stary 2012-06-03, 23:47   #1857
tuszka
Raczkowanie

Heja,

Cytat:
Metoda bujania w kocyku faktycznie cuda czyni, wczoraj w desperacji tez probowalam ale niestety w jedna osobe to nie to samo
U nas tez pomaga bujała, ale samej po 10 min już mnie kręgosłup boli, najlepszy byłby hamak zawieszony w pokoju

Dzisiaj znowu byliśmy na basenie z Karoliną i Tomkiem. Fajnie było, tylko dzieci jednak nie lubią nurkowania. Franek pózniej tak kurczowo się mnie trzymał, że szok.

Marzę o tym, by Franek wyrósł na kochanego, porządnego, wyrozumiałego, troszczącego się i najlepszego tż na świecie dla swojej dziuni taki mam ambitny plan na przyszłość. Gdy się powiedzie, o czym zaświadczy synowa, opiszę swoje metody wychowawcze dla przyszłych mamuś i zgarnę Nobla za zasługi dla ludzkości.
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-03, 23:54   #1858
Oliveira79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
kupilismy spacerowke Peg Perego Pliko P3 uzywany ok2lat. stan prawie idealny kilka malych rysek na stelazu i przy tylnich hamulcach. bez dziur, plam, material jak nowy za smieszna cene 370zl
świetna okazja i śliczny wózek a pasażer jeszcze piekniejszy mój zięciu zresztą

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość

Dziewczyny,macie jakies fajne stronki z fryzurami?Chce jakas fajna,wlosy mam poldlugie (takie za ramiona),ale fryzury 0,po prostu sobie urosly przez ostatni rok.
to ja mam podobne jak Ty (do łopatek) ostatnio u fryca byłam na początku lipca zeszłego roku - teraz ide w środę i miałam tylko podciąc i kolor nałożyć, ale dzisiaj mnie naszło ze zetnę na boba a tyle zapuszczałam
po macierzyńskim z Olim miałam podobnie, włosy za lopatki i po ok. 2 mies po powrocie do pracy, ścięłam do brody

Oliveira79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 06:58   #1859
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Pierwsza

Stary 2012-06-04, 07:07   #1860
princessskaa
Wtajemniczenie

Druga

Cześć Mamusie

Pobudka 5:45.. także bez szału. Nie chciała malutka już zasnąć, choć ją namawiałam przytulaniem, głasianiem, ciiiiiiiiii....

Wczoraj położyłam się do łóżka i straż pojechała na sygnale to się zerwałam i do tż zadzwoniłam, za ile będzie i czy wszystko ok.. Przestraszyłam się.. Deszcz lał, ciemno już było.. Ale po 5min już się tulił cały i zdrowy

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Cytat:
Napisane przez tuszka Pokaż wiadomość

Marzę o tym, by Franek wyrósł na kochanego, porządnego, wyrozumiałego, troszczącego się i najlepszego tż na świecie dla swojej dziuni taki mam ambitny plan na przyszłość. Gdy się powiedzie, o czym zaświadczy synowa, opiszę swoje metody wychowawcze dla przyszłych mamuś i zgarnę Nobla za zasługi dla ludzkości.
dobry plan, oby zakończył się sukcesem Moja będzie super szanująca się super laską

Edytowane przez princessskaa
Czas edycji: 2012-06-04 o 07:20
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości