Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-04, 15:40   #4711
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Meeedzik Ja też mogłam kliknąć na Ciebie jeszcze

Super kolor taki malinowy...

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

To ja proszę o kliki xD

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Właśnie wciągnęłam misia Lu Ten taki z nadzieniem truskawkowym,mniam

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 16:27   #4712
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
ahhhhh, monika oni znowu coś pokopali z tym konkurse konkurs zakończony- jest nawet takie wyskakujace okienko. jak próbowalam rnao zaglosowac to się wyświetliło. a Ty mówisz że się udało- pewnie za przeproszeniem znów spiep.rzyli sprawę i częściowo poblokowali kolejny raz nie przypilnowlai wszystskiego, masakra. kurde, to już wstyd. taki popularny portal i znów wtopa konkursowa!
No ja dzisiaj kliknęłam dwa razy, za pierwszym razem wyskoczyło, że konkurs zakończony a za drugim razem normalnie policzyło mój głos. A kliknęłam drugi raz bo myślałam że może konkurs się od nowa zaczął i chciałam wziąc udział.
Wizaż często zalicza wpadki. Tak samo niesamowicie wkur... mnie to, że w jednym poście może być tylko 20 emotków/uśmieszków. Co za głupota

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia super, że zarejestrowałaś się do gina w końcu to wszystko się wyjaśni
Eee no dziwne, że jeszcze da się głosować
Nooo w końcu! nawet nie wiesz jak się cieszę
No dziwne głosowac mozna ale pewnie już tych głosów nie doliczą tzn. z anulują je przy podliczaniu wszystkiego.

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
No masakra aż mnie głowa boli z tej nerwówki A pokój juz sprzątam raz na jakiś czas robie generalny porządek ze wszystko wysprzatam i okna umyje. Ja mam ubrzydzenie do zwierzątek mieszkających w pokoju czyli pająków itd ;p nie ma prawa być zadnego i pajeczyn :P A że jakiś mi sie przybłąkał i narobił mi pajeczyn to musze to posprzatać łe ;p

Zwariowany strasznie ale juz na szczescie spokój ;p
No pajęczyny nie za fajnie wyglądają w pokoju
Ja to zawsze odkurzaczem wszystkie wciągam a pająki kot mi zabija
No ale że po takim dniu Ci się jeszcze sprzatać chciało ja bym poszła spać haha

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 16:29   #4713
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No pajęczyny nie za fajnie wyglądają w pokoju
Ja to zawsze odkurzaczem wszystkie wciągam a pająki kot mi zabija
No ale że po takim dniu Ci się jeszcze sprzatać chciało ja bym poszła spać haha
No ja nienawidzę pajęczyn :/ Już posprzatane ja w dzień nie śpie bo potem przymulam
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 16:29   #4714
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
odradzam go wszystkim, bo jest okropny, bardzo słabo kryje i długo schnie :/ jedynie kolor ładny.

A z jakiej firmy ten lakier? kolorek śliczny, piękne masz te pazury ja mam taki kolor z Eveline i Vipery ale stare już są bo z tamtego roku. MAm też pomarańcz neonowy z tej firmy Safari ale też z tamtego roku.
Teraz sobie z Oriflame zamówiłam takie neonowe kolorki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-04, 16:32   #4715
zooska
Zakorzenienie

Ech, dzisiaj też zjadłam za dużo chleba ale nie mogę się powstrzymać, jak mama zrobiła taki pyszny domowy chlebek

Stary 2012-06-04, 16:40   #4716
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No ja nienawidzę pajęczyn :/ Już posprzatane ja w dzień nie śpie bo potem przymulam
ja też muszę posprzatać moje dziecko mi taki syf zrobiło że masakra
Ja jak mam okres to lubię się w dzień położyć bo chodze jak napita. A tak to staram się nie spać w dzień bo potem w nocy bym nie zasnęła tzn. poszłabym spać pewnie gdzieś nad ranem dopiero.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-04, 16:48   #4717
meeedzik
Zakorzenienie

Lakier jest firmy Golden Rosse Paris, taki w szpiczastej buteleczce. Mam dwa z tej firmy i jestem z nich zadowolona a ten jest caaałkiem inny a szkoda, bo kolorek mi się podoba.

Eldo no to fest, ciekawa jestem czy nie będą doliczać normalnie tych postów, bo jak tak to jest nie fair, że jeszcze można klikać i inni sobie nabiją kliknięć
Daj znać jak się dowiesz

Zoska ja na Ciebie próbowałam parę razy i ciągle mi wyskakuje, że konkurs zakończony. Dziwne, to co niektóre osoby zablokowali a inne nie
Stary 2012-06-04, 16:52   #4718
heroine86
Zakorzenienie

Siema nie żyję dzisiaj po prostu jestem w innej czasoprzestrzeni jesuuuu, normalnie chodzę po ścianach już miałam rano kryzys i się zastanawiałam czy iść do pracy tragedia :xD jak dobrze, że już po

Cytat:
Ty i zgon? nie bądź taka skromna wszystkie wina wychlałaś ze swojego wesela a teraz zgrywasz tu abstynentkę
wychlać wychlałam, że kto powiedział, że mam twardy łeb? zresztą przecież nie wypiłam tego w ilościach hurtowych i nie codziennie tylko kulturalnie z mężem po lampeczce przy filmiku

Cytat:
a się usmiałam z tych rowów hahahhaa przeczytałam że wszystkie krowy były by Twoje
Ty ślepoooku Ty

Cytat:
To TY jeszcze nie śpisz??????????????? czy ty ochu..ja...łaś!!???? przeciez o 5:30 wstajesz!!!!!!!!!!!!!!!! wynocha do łóżka w trybie natychmiastowym i nie waż mi się na forum wchodzić!!!! SPAĆ !!!!! ja Ci tu dam a potem ona nie przytomna w pracy!!! :
się uśmiałam ale czyja to wina, że musiałam na wszystko odpisać? No czyja? nie cfffaniakuj
Żebyś wiedziała, że byłam nieprzytomna i zła na cały świat

Cytat:
tak, ale TYLKO ostatnio. Wcześniej jak nie chodziłas do pracy to wino ciągle doiłaś
Jasne jasne
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 16:53   #4719
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Lubisz na razie ten stan Ci minie za kilka lat albo i szybciej
Ja bym zamroziła ale bym nie dała
Nie sądzę a przynajmniej jestem dobrej myśli naprawdę ich lubię, a oni lubią mnie w ogóle się nie wtrącają zresztą widzę jak traktują swojego zięcia od 6 lat do swojej matki nie chodzi tylko idzie do teściowej tak mu dobrze

ej no sałatki bym przecież nie zamroziła i jajców faszerowanych też i tak zamroziłam ciacho :P

Cytat:
noo przesadziłaś powinni Ci na prawdę zabrać kompa!! Może ugadaj się z mężem że Ty chowasz ekspres a on Twojego kompa? Tylko jak Ty kurde z nami będziesz pisała???
żeś wymyśliła no by nie przeszło nigdy
No właśnie, jeszcze byś tęskniła za postrzeloną Heroinką hahaha :P

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
heroine, no ja dopiero teraz przestalam cierpiec prawie 24 godziny pokutowalam:cojes t:

a no trzymaj kciuki, trzymaj, bo jak to zdam to juz bedzie z gorki jeszcze tylko 5 zostanie, ahahaha
No to nieźle musiałaś zaszaleć że też człowiek czasem nie myśli

Trzymam! jeszcze 5?

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
no jak to co robie? UCZE SIE! i tak sobie tez podczytuje, niezle tutaj smapujecie z heroine lubie sledzic co sie tutaj dzieje
Jasne podczytując nasze bazgroły spamuje to MONIA ja jej tylko odpowiadam

a co aktualnie wkuwasz? coś ciekawego przynajmniej?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-06-04, 16:54   #4720
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Halllo
jej u mnie po weekendzie znów na wadze więcej dziś było 48,4 kg i znów cały tydzień odchudzania, żeby jednym weekendem wszystko zaprzepaścić
No nic, takie życie
Ojjj, żarcie masz jeszcze w sobie :P na pewno zleci do jutra

Cytat:
Heroine haha widzę, że wizyta teściów udana fajnie, że stówka wpadła ale ile Ty kobieto naszykowałaś tego wszystkiego haha teraz jak mówisz będziesz miała spokój z gotowaniem
A to ciasto jak smakowicie brzmi też muszę kupić truskawki to powiem mamie, żeby upiekła bo ja to nie potrafię robić takich trudnych rzeczy
Udana udana no stówa się przyda już mam tyle pomysłów co sobie kupić no ale przecież... to tylko stówa jak ja w Rossmanie na podstawowe produkty wydaję 80 zł

no mam spokój wystałam się przy garach na weekendzie

eeejjj, to ciasto to należy do nieskomplikowanych rach ciach i gotowe nie idzie tego zepsuć nawet

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Bosz, ale żarcia
Że też miałaś siłę ćwiczyc, ja bym padła
Haha no poćwiczyłam ale resztkami sił wiem, że jakbym sobie jeden dzień odpuściła to potem bym odpuszczała jeszcze jeden i jeszcze jeden aż w końcu bym zaprzestała na dobre ja siebie znam

Cytat:
Heroine[/B] To żem poszalała xD A piwa nie kupowałam, bo koleżanka stawiała, a raczej wisiała mi 3 piwka to oddała
dostałam^^)
No widzę, że ostro było zdradź szczegóły
Stary 2012-06-04, 16:55   #4721
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
O maaaasakra, myślałam, że padnę jak musiałam wstać na 7 do pracy xD
Ja też myślałam, że padnę jak zobaczyłam 5.30 na zegarze

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
na szczescie tylko 3 dni pracy i długi weekend no i czas najwyzszy zaczac sie rozgladac za nowa praca, bo tutaj to niewyróbka jest nienawidze takiego traktowania jak jest tutaj i jak tylko znajde cos innego to od razu rezygnuje
No właśnie! Ja już się nie mogę doczekać czwartku boooziuu długi weekend! szkoda, że w środę pracuję na druga zmianę aggggr! ;/

Rezygnujesz z pracy?

Cytat:
Mam nadzieję, że się poukłada jakoś...
Trzymam kochana porozmawiajcie szczerze

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
mam pytanieeee powiedzcie mi czy kalafior z bułka tarta na maśle będzie miał dużo kcal ?
Ja bym zjadła wprawdzie bułka i masło mają sporo kcal, ale w połączeniu z niskokalorycznym kalafiorem wyjdzie w sam raz narobiłaś mi ochoty na kalafiorrrrrr

Kurde, ja też myślałam, że konkurs już się skończył, bo rano nie mogłam zagłosować na Zośkę a teraz mogę kuź.wa co jest grane?
Stary 2012-06-04, 17:04   #4722
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska jeszcze raz spróbowała i udało mi się kliknąć Tobie, nie rozumiem o co kaman :/

Heroine no masakra te pieniądze tak idą nie wiadomo na co ? Ja ostatnio jak byłam na mieście w sobotę, kupiłam parę pierdół typu skarpetki, lakier, maseczki, olejek i poszło mi 70zł nawet nie wiem na co, bo to same drobiazgi były. Tylko się wkurzyłam, mogłam nie jechać to już bym za to mogła jakiś ciuch kupić

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Haha to ja o głosy proszę
Stary 2012-06-04, 17:10   #4723
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, dzisiaj też zjadłam za dużo chleba ale nie mogę się powstrzymać, jak mama zrobiła taki pyszny domowy chlebek
Domowy chlebek najlepszy tez bym sie nie oparła

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

No właśnie! Ja już się nie mogę doczekać czwartku boooziuu długi weekend! szkoda, że w środę pracuję na druga zmianę aggggr! ;/

Rezygnujesz z pracy?

Kurde, ja też myślałam, że konkurs już się skończył, bo rano nie mogłam zagłosować na Zośkę a teraz mogę kuź.wa co jest grane?
Znaczy nie rezygnuje, zeby na bezrobocie isc bede normalnie pracowac ale wysylac intensywnie cv i w miedzy czasie czukac a jak tylko znajde cos nowego to od razu składam wymówienie nawet sie zastanawiac nie bede nie moge sobie pozwolic na rezygnacje i siedzenie w domu

Ejj własnie ja tez przed chwila na którejs z Was baner kliknełam i poszedł głos bez sensu to troche bo wlasnie rano jeszcze chcialam klikac to ze juz zakonczone nie wiem o co chodzi

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 17:25   #4724
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Po wczorajszym menu najedz się kochana i sobie nie żałuj

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Lakier jest firmy Golden Rosse Paris, taki w szpiczastej buteleczce. Mam dwa z tej firmy i jestem z nich zadowolona a ten jest caaałkiem inny a szkoda, bo kolorek mi się podoba.
Madzia widziałas że juz skoczyłaś na 26 miejsce a byłaś przed chwila na 27 :P
No szkoda, że Ci się taki kiepski ten lakier trafił, bo kolorek na prawde fajny

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Cytat:
Siema nie żyję dzisiaj po prostu jestem w innej czasoprzestrzeni jesuuuu, normalnie chodzę po ścianach już miałam rano kryzys i się zastanawiałam czy iść do pracy tragedia :xD jak dobrze, że już po
no ja bym na zawał już walnęła jakbym spała tyle co Ty i poszła do pracy
kilka razy mi się zdarzyło w ogóle nie spać i na rano iśc do pracy......BOŻE... chyba poród już milej wspominam niż te 8 godzin w pracy bez snu.....

Cytat:
wychlać wychlałam, że kto powiedział, że mam twardy łeb? zresztą przecież nie wypiłam tego w ilościach hurtowych i nie codziennie tylko kulturalnie z mężem po lampeczce przy filmiku
no ja bym po dwóch lampeczkach wina była już pijana a Ty sama ile razy litra wypiłas i nic Ci nie było :P
hehehe po lampeczce? czyba po butelce ojj siostra siostra

Cytat:
się uśmiałam ale czyja to wina, że musiałam na wszystko odpisać? No czyja? nie cfffaniakuj
Żebyś wiedziała, że byłam nieprzytomna i zła na cały świat
no przeciez nie musiałas w nocy odpisywać! tylko jakbyś miała czas Ty kozo
no jak ja się nie wyśpię to tez chodzę zła a nawet bardzooooo
W pracy wszyscy żyją? nie pozabijałas nikogo?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-04, 17:42   #4725
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Nie sądzę a przynajmniej jestem dobrej myśli naprawdę ich lubię, a oni lubią mnie w ogóle się nie wtrącają zresztą widzę jak traktują swojego zięcia od 6 lat do swojej matki nie chodzi tylko idzie do teściowej tak mu dobrze
No to fajnie, że trafiłas na normalnych teściów rzadko się to zdarza w przyrodzie
Moi też są fajni, ale kilka razy się wtrącili i źle na tym wyszli
teraz się nie wtrącają i jest ok Pozatym mój mąz lubił sobie wuchlać ze swoim ojcem i mnie to strasznie wkur... , teraz tego problemu nie ma i od razu jest lepiej

Cytat:
ej no sałatki bym przecież nie zamroziła i jajców faszerowanych też i tak zamroziłam ciacho :P
Znam takich co sałatki zamrażają jajka nie ale sałatki owszem...
nawet chleb zamrażają, zupy. Odmrożony chleb jest okropny a mimo to tyle ludzi tak robi Cisto też kiedyś zamrażałam sernik

Cytat:
żeś wymyśliła no by nie przeszło nigdy
No właśnie, jeszcze byś tęskniła za postrzeloną Heroinką hahaha :P
masz rację, cofam ten głupi pomysł

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-06-04, 17:42   #4726
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak mam okres to lubię się w dzień położyć bo chodze jak napita. A tak to staram się nie spać w dzień bo potem w nocy bym nie zasnęła tzn. poszłabym spać pewnie gdzieś nad ranem dopiero.
No ja dlatego nie spie w dzień bo potem zasnąć nie moge

Cytat:

Eldo no to fest, ciekawa jestem czy nie będą doliczać normalnie tych postów, bo jak tak to jest nie fair, że jeszcze można klikać i inni sobie nabiją kliknięć
Daj znać jak się dowiesz

Zoska ja na Ciebie próbowałam parę razy i ciągle mi wyskakuje, że konkurs zakończony. Dziwne, to co niektóre osoby zablokowali a inne nie
Ja normalnie moge na Was głosować
Cytat:
Zoska jeszcze raz spróbowała i udało mi się kliknąć Tobie, nie rozumiem o co kaman :/

Heroine no masakra te pieniądze tak idą nie wiadomo na co ? Ja ostatnio jak byłam na mieście w sobotę, kupiłam parę pierdół typu skarpetki, lakier, maseczki, olejek i poszło mi 70zł nawet nie wiem na co, bo to same drobiazgi były. Tylko się wkurzyłam, mogłam nie jechać to już bym za to mogła jakiś ciuch kupić

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

ej ja też pójde kupie jakieś pierdoły a tu 50zł nie ma :|
Stary 2012-06-04, 17:52   #4727
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
No ja dlatego nie spie w dzień bo potem zasnąć nie moge

Ja normalnie moge na Was głosować

ej ja też pójde kupie jakieś pierdoły a tu 50zł nie ma :|
Tez tak mam wogole jak tylko powiedzmy 50/ 100 zł rozmienie to ida i nawet nie wiem kiedy gdzie i na co

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 17:57   #4728
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Haha a ja zrobiłam sobie frytki z sosem czosnkowym takie miałam parcie, że nie mogłam się powstrzymać
Ooooo, mniamiii!

Cytat:
Blee zaraz pęknę, ale się obżarłam mam dość frytek na najbliższy rok
jasne do następnego razu

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
My już po lekarzu , synek dostał syropy na duszności i skierowanie do laryngologa. Jednak nie pusciłam go do przedszkola, chociaż już lepiej się czuje.Ale jutro do laryngologa idziemy , a od czw i tak wolne ,więc ten tydzień posiedzimy w domu.
Poza tym ja się czuję koszmarnie - nocy zwijałam się z bólu brzucha , 4 nospy w nocy zjadłam Do tego chyba się przeziębiłam, bo mam dreszcze ,głowa boli itd.
To dobrze, że synkowi już lepiej niech lepiej siedzi w domu
A Tobie co się stało? 4 nospy? masakra...

Cytat:
Napisane przez Aisza21 Pokaż wiadomość
Heroine, matko kochana ,ile jedzenia narobiłaś A to była jakaś szczególna okazja, czy tak po prostu zaprosiliście rodziców?
Narobiłam jak dla wojska teraz przynajmniej mam spokój
A okazji szczególnej nie było przyszli na degustację kawy z ekspresu i na kolację

Cytat:
dla mnie ta wypowiedź mija się trochę z celem. nie podoba Ci się to nie stosujesz. ale po co ten post tak samo w innym wątku wypowiedź na zadadzie ja tej diety nie stosuję... nie stosujesz, ok.s tosujesz dietę, którą wymyślił Twój mąż- i okej. wypowiadaj się w wątku, który dotyczy Twojej diety/życia, bo takei pojedyncze posty niczego nie wnosza i robią zamieszanie bo nie wiaodmo o co chodzi. to moje zdanie
Super, że miałaś odwagę to napisać ja też miałam już coś odwarknąć, ale zobaczyłam Twój post jak mnie takie 'wypowiedzi' wkurzają
Stary 2012-06-04, 17:59   #4729
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
hellooł
Boże jak mi się dzisiaj dobrze spało! oczywiście rano o 7:50 zadzwonił budzik bo synka budzę o tej porze do przedszkola a ja mądra wyłączyłam go i dalej w kime o 8 dziadek przyszedł po Oskara a my śpimy... obudził nas, ubrałam Oskara i poszedł z dziadkiem do przedszkola.
O ludzie jaki ŚPIOCH!!! jak dobrze, że masz dziadków i Cię poratują

Cytat:
do gina się zarejestrowałam !!!!
wizytę mam w poniedziałek za tydzień na 16:15 ooo jak dobrze!!!! mam nadzieję że do tej pory nie dostanę znowu okresu....
W poniedziałek też idę do mojego rodzinnego na 14:00 po skierowanie na USG brzucha. Przed wyjazdem do Niemiec chce się cała przebadać a brzuch mnie coś często boli. Od ginekologa wezmę skierowanie na USG piersi bo też z jednej strony lewego cycka mam coś takiego twardego.
A USG mam juz umówione we wtorek za tydzien na 14:30. Jeszcze tylko pod koniec czerwca może jakies badanie krwi zrobię a teraz muszę do Laryngologa koniecznie pojechać. Dzwoniłam i pytałam kiedy mozna przyjechać to prywatnie przyjmuje w poniedziałki, wtorki i czwartki a na fundusz to dopiero w lipcu/sierpniu No cóż.... będę musiała prywatnie najgorsze jest to że to aż 80 zł... a dzieciaki też chciałam do laryngologa wziąć. Więc za nas troje zapłace 240 zł ja pier...!! I jak w tym kraju się wyleczyć z czegoś??????? dobrze, że do ginekologa takich kolejek nie ma uffff
No suuuuper! może nie dostaniesz tego okresu

Ojjj za wizyty prywatne to sobie nieźle liczą zbankrutować idzie a kolejki takie, że to się w pale nie mieści

Cytat:
Noo Heroine się nudzi chyba i wali postami a ja biedna musze siedzieć w nocy jej odpisywać
Taaa nie jest przypadkiem na odwrót?

Cytat:
Jezu dziewczyny ja od 6 na nogach w szkole takie cyrki ledwo przyjechalam a tu sie okazuje że nie zabrałam zdjec i obiegówki i z powrotem 40km. Przyjechałam babka oglada prace i sie obudziła że mam tabelke podzieloną w pracy na dwie strony a mialam tak cały czas i ze tak nie może być i drukowac od nowa. Myśle no kurde nie bede znowu 40km zeby w domu to pozmieniac i druknąć. W drukarni koleś mi tekst pokasiował w pracy jakis nieogarnięty i wyleciał ze on nie ma czasu Na szczęście w następnej udostępnili mi kompa mogłam pozmieniać, udało mi sie tak że tylko 5 stron do poprawki. wydrukowałam odrazu i oprawiłam W dziekanacie okazuje sie ze na płycie nie mam daty w oświadczeniach i do poprawy moge to dowieźć w środe. Tak sie nalatałam z koleżanką jak głupia ze czuje sie jakby mnie ktoś walcem przejechał :|
Zaraz musze posprzatać pokój to już w ogole sie dobije ;/
O jesusicku ale żeś miała przygody ja bym się załamała jakbym musiała wte i nazad jechać i ciągle poprawiać pracę
dobrze, że ogarnęłaś to jakoś a pokój nie zając odpocznij
Stary 2012-06-04, 17:59   #4730
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a jak z tym konkursem??? widzę, że już głosowac nie można. Ciekawe kiedy nagrody dostaniecie
Ja dzisiaj jak weszłam na wizaż to wyskoczyło mi okienko z informacją o tym własnie konkursie. Czyli jeszcze raz ten konkurs będzie ? Bo tam zaczęcali aby wziąc udział, no ale przeciez on się dzisiaj skończył więc o co chodzi??????????????

eee SORY kliknęłam na baner Madzi i normalnie udało się zagłosowac jeszcze..... WTF?
No ja właśnie nie wiem o co chodzi

Cytat:
masakra. kolejny konkurs z rzedu i kolejna wtopa

zapytam na technicznym co jest grane, dam znać.
I co? Dowiedziałaś się czegoś?

Cytat:
Heroine chciałaś zobaczyć lakier, więc pokazuję odradzam go wszystkim, bo jest okropny, bardzo słabo kryje i długo schnie :/ jedynie kolor ładny.

Kolor śliczny ale jak mówisz, że trzeba długo czekać aż wyschnie to nie dla mnie szkoda...
Stary 2012-06-04, 18:03   #4731
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

O jesusicku ale żeś miała przygody ja bym się załamała jakbym musiała wte i nazad jechać i ciągle poprawiać pracę
dobrze, że ogarnęłaś to jakoś a pokój nie zając odpocznij
No od samego rana ;p Ale jak sie ma skleroze to tak jest
Pokoj wysprzatany już pije teraz kawke i odpooczywam
Stary 2012-06-04, 18:15   #4732
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
I co? Dowiedziałaś się czegoś?
nikt nie odpisuje. żaden z moderatorów... ja nie wiem, oni to mają gdzieś chyba

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:

Super, że miałaś odwagę to napisać ja też miałam już coś odwarknąć, ale zobaczyłam Twój post jak mnie takie 'wypowiedzi' wkurzają
no bo ja nie rozumiem takich ludzi. nudzi im się, nikt im nie odpisuje w ich wątkach więc zaśmiecają inne , totalnie tego nie kumam a ja nie moge przejśc obojętnie, bo cały wizaż jest zasmiecany takimi bezsensownymi postami... pilnuję tylko zeby zbyt ostro nie powiedzieć co myślę, bo nie chcę bana
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 18:20   #4733
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
O fuuuuj, nienawidzę pająków! Boję się ich

Cytat:
Znowu?!

Cytat:
No dokładnie wszystko jest teraz takie drogie a zarobki chu.jowe

Cytat:
no ja bym po dwóch lampeczkach wina była już pijana a Ty sama ile razy litra wypiłas i nic Ci nie było :P
hehehe po lampeczce? czyba po butelce ojj siostra siostra
Ojjj nigdy litra sama nie wypiłam przesadzasz
Ejjj, alkoholikiem nie jestem żebym jeszcze butelkę wypiła sama

Cytat:
no przeciez nie musiałas w nocy odpisywać! tylko jakbyś miała czas Ty kozo
no jak ja się nie wyśpię to tez chodzę zła a nawet bardzooooo
W pracy wszyscy żyją? nie pozabijałas nikogo?
wiesz, tyle żeś tego nastukała, że jak byś mi dzisiaj dowaliła kolejną porcję do bym nadrabiała dwa dni więc wolę być w miarę na bieżąco

Mało brakowało ale już się zorientowali, że jak jestem niewyspana to jestem zła a jak jestem zła to gryzę więc lepiej mnie nie zaczepiać nawet pytania w formie grzecznościowej mnie irytują wtedy
Stary 2012-06-04, 18:21   #4734
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No to fajnie, że trafiłas na normalnych teściów rzadko się to zdarza w przyrodzie
Moi też są fajni, ale kilka razy się wtrącili i źle na tym wyszli
teraz się nie wtrącają i jest ok Pozatym mój mąz lubił sobie wuchlać ze swoim ojcem i mnie to strasznie wkur... , teraz tego problemu nie ma i od razu jest lepiej
No trafiło mi się super czasem rzucą groszem zupełnie bezinteresownie, mimo, że sami kokosów nie mają...

no czasem trzeba niektórych ustawić do pionu

Cytat:
Znam takich co sałatki zamrażają jajka nie ale sałatki owszem...
nawet chleb zamrażają, zupy. Odmrożony chleb jest okropny a mimo to tyle ludzi tak robi Cisto też kiedyś zamrażałam sernik
Nie wyobrażam sobie zamrozić sałatki a jajka kiedyś przez przypadek mi się podmroziły w lodówce, bo była źle ustawiona nie polecam smakowały jak... papier znaczy w ogóle nie smakowały

Ja chleb zamrażam regularnie i jest bardzo dobry smakuje tak samo jak świeży a ciasta to normalka u mnie wszystkie zamrażam

Cytat:
masz rację, cofam ten głupi pomysł
Ja mam zawsze rację
Stary 2012-06-04, 19:11   #4735
Antananariwa
Raczkowanie

Ło matko, dziewczyny, chciałam poodpisywać ale zajęłabym kolejnych 5 stron
Coctail gdzie ty masz krzywe zęby? Ja myślałam że masz coś w stylu Kirsten Dunst. Zęby masz śliczne i bardzo białe, zazdroszczę
Ja nosiłam aparat przez jakieś 1,5 roku, ale miałam dość mocno wysunięte jedynki. Miałam przezroczyste zamki, więc aparat nie rzucał się tak w oczy
Aleś dzisiaj miała zalatany dzień, ale to tak zawsze jest. Choć z drugiej strony skoro tyle problemów przy oddawaniu, to przy obronie powinno pójść jak z płatka, w końcu więcej problemów ta praca przynieść już nie może

meeedzik strasznie zazdroszczę tych paznokci, ja cuduję, wklepuję kremy, olejki, odżywki takie i siakie i nic, paznokcie w kiepskim s tanie. Ale takich długich bym mieć nie mogła, miałam takie jak masz teraz i zdjęcie/wciągnięcie gaci było problemem A ten róż bardzo fajny, i fajnie pokryte, no chyba że nałożyłaś kilka warstw.

Heroina tak, dwa lata temu urodziłam córkę, ale pół roku po porodzie wyglądałam fajnie, miałam dużo szczuplejsze nogi, ale sobie "trochę" pofolgowałam i kilogramy zaczęły szybko wracać A patrząc na Monię widzę jak można wyglądać po dwóch ciążach
Jak schudnę to wszędzie, w talii też, więc proporcje zostaną, a przynajmniej nogi będą smuklejsze, a nie takie balerony

Monia najlepszego z okazji rocznicy. My też w tym roku będziemy obchodzili 6 rocznicę, w zasadzie to za 1,5 miesiąca już Szkoda trochę tej waszej kłótni w tym dniu, ale z drugiej strony wszystko się wyjaśniło i wiesz na czym stoisz. Przynajmniej oczyściliście atmosferę

zooska
dawaj zdjęcia w mini i szpilach Ty to masz łeb kobito Mnie po połowie tej dawki trzeba by było pochować, i to pewnie dwukrotnie I do tego wstałaś na 7 rano, matko jedyna
Sytuacji z TŻ bardzo współczuję. Nie wiem o co chodzi, ale z tych półsłówek z forum domyślam się że jest nieciekawie. Powiem tylko tyle, żebyś zrobiła sobie rachunek zysków i strat. Ile w tym związku twojego szczęścia, a ile cierpienia. Odpowiedz sobie na pytanie czy to człowiek, na którym będziesz mogła polegać? ZAWSZE!!!! ??? Czy jest na tyle odpowiedzialny, żebyś w przyszłości nie bała się zostawić z nim dziecko/dzieci. Nie popełniaj błędu milionów kobiet myślących, że zmienią/wyleczą faceta. NIE zmieniły/wyleczyły. Było tylko gorzej. Jeśli on nie chce to nic nie zrobisz. W takich sytuacjach najlepszym co można dla nich zrobić to pozwolić stoczyć się na samo dno, wtedy dopiero docenią to co mieli i stracili. Nie poświęcaj swojego szczęścia i spokoju dla kogoś, kto nie tylko nie doceni, ale będzie wręcz uważał, że robisz to jemu na złość.

Moje weekendowe jedzenie nie nadaje się nawet do publicznej wiadomości. Poszalałam jak gooopia Dziś odchorowuję. Cały dzień mi niedobrze Do tego pogoda taka, że najchętniej zostałabym w domu, leje cały dzień. Ja chcę LATO słońce, ciepełko.

Dziewczyny, czy któraś z was korzysta z filtrów do wody? Warto?
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 19:34   #4736
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine co z z tego, że kolor ładny jak lakier beznadziejny i w dodatku się z bomblował na paznokciach to ja już mu podziękuję w dodatku tak wolno zasychał, że gdzieś po dotykałam i mam ślady wygląda jakbym go nosiła cały tydzień

Monia haha to fest, konkurs się skończył a głosy dalej się liczą

Antana pokrył bo dałam 3 warstwy ale jak już pisałam Heroine teraz wygląda fatalnie
Ja z paznokciami nic nie robię, bo same od siebie są zdrowe i twarde na szczęście za to tak cuduję z włosami, bo nie są za fajne i w dodatku miałam dość zniszczone rozjaśnianiem i prostowaniem teraz za to im wynagradzam te gorsze czasy
Stary 2012-06-04, 19:36   #4737
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
Ło matko, dziewczyny, chciałam poodpisywać ale zajęłabym kolejnych 5 stron
Coctail gdzie ty masz krzywe zęby? Ja myślałam że masz coś w stylu Kirsten Dunst. Zęby masz śliczne i bardzo białe, zazdroszczę
Ja nosiłam aparat przez jakieś 1,5 roku, ale miałam dość mocno wysunięte jedynki. Miałam przezroczyste zamki, więc aparat nie rzucał się tak w oczy
Aleś dzisiaj miała zalatany dzień, ale to tak zawsze jest. Choć z drugiej strony skoro tyle problemów przy oddawaniu, to przy obronie powinno pójść jak z płatka, w końcu więcej problemów ta praca przynieść już nie może
dla mnie są krzywe poczekam na opinie specjalistki Jutro mam wizyte
Oby obrona poszła jak z płatka

Ej no nie moge ogladalam detektywów i mnie zmuliło i oczywiscie juz siedze przybita :| ide pocwiczyc i do kapieli
Stary 2012-06-04, 19:55   #4738
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
Heroina tak, dwa lata temu urodziłam córkę, ale pół roku po porodzie wyglądałam fajnie, miałam dużo szczuplejsze nogi, ale sobie "trochę" pofolgowałam i kilogramy zaczęły szybko wracać A patrząc na Monię widzę jak można wyglądać po dwóch ciążach
Jak schudnę to wszędzie, w talii też, więc proporcje zostaną, a przynajmniej nogi będą smuklejsze, a nie takie balerony
Zazdroszczę takiej figury po porodzie weź nie narzekaj jakie balerony? chyba Cię Bóg opuścił

Cytat:
Heroine co z z tego, że kolor ładny jak lakier beznadziejny i w dodatku się z bomblował na paznokciach to ja już mu podziękuję w dodatku tak wolno zasychał, że gdzieś po dotykałam i mam ślady wygląda jakbym go nosiła cały tydzień
No to rzeczywiście gó.wnia.ny
Stary 2012-06-04, 20:04   #4739
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, ja dzisiaj dostałam @, to może dlatego chodzę "jak napita"

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Tez nie wiem o co chodzi, ale ja normalnie na was jeszcze głosy oddaję
Może potem wyjaśnią całą sytuację

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
:Trzymam kochana porozmawiajcie szczerze
Tak, już jest dobrze...Caaaaałe szczęście

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Ja na Ciebie oddaję

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Znaczy nie rezygnuje, zeby na bezrobocie isc bede normalnie pracowac ale wysylac intensywnie cv i w miedzy czasie czukac a jak tylko znajde cos nowego to od razu składam wymówienie nawet sie zastanawiac nie bede nie moge sobie pozwolic na rezygnacje i siedzenie w domu
Hehe, teraz Ty następna pracy szukasz... OD razu Ci współczuję, bo ja się nalatałam jak dzika świnia w agreście!!!

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Po wczorajszym menu najedz się kochana i sobie nie żałuj
Jeszcze dodatkowo @ mam to już w ogóle Ech...jutro nadrobię znowu w przerwie jedzenia bo znowu na badanie jadę i od 11 do 20 nie jem
A wczoraj jak się dziwnie ludzi na mnie patrzyli jak wyciągnęłam kanapkę i zaczęłam jeść i piwem popijać

Stary 2012-06-04, 20:04   #4740
meeedzik
Zakorzenienie

Ja dziś melduję 200 ścisków agrafką, 20 minut hula hop i 200 brzuszków a tak ciężko było mi się zebrać po weekendzie jak nie wiem już miałam sobie odpuścić.

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości