Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-04, 22:07   #4771
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Och...tragedia nie mogę się zabrać za ćwiczenia, ale już za jedzenie to jak najbardziej
Ale już odpuszczam, brzuchy z 3 minuty porobiłam

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 22:08   #4772
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

u mnie z ćwiczeń dziś godzinka fitnesu na więcej nie mam siły...
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 22:10   #4773
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Dziewczynki a mi ciągle waga stoi na ok 56kg no załamać sie idzie
Ja już się chyba poddaję i zostanę na 58kg, bo nie ma opcji, żeby mi zeszło na 57

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
u mnie z ćwiczeń dziś godzinka fitnesu na więcej nie mam siły...
I tak mnie wszystkie dzisiaj z ćwiczeniami przebiłyście

Stary 2012-06-04, 22:10   #4774
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ja już się chyba poddaję i zostanę na 58kg, bo nie ma opcji, żeby mi zeszło na 57
Ja mialam w grudniu 54 wiec nie wiem czemu teraz swiruje i du.pa ;/ Wiem ze wiecej cwicze ale to chyba powinno pomóc

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-06-04 o 22:12
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 22:13   #4775
zooska
Zakorzenienie

Aj ja tez z ćwiczeniami zawalam Obiecuję sobie 3 razy w tygodniu i co...nigdy słowa nie dotrzymuję:/

Stary 2012-06-04, 22:14   #4776
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Aj ja tez z ćwiczeniami zawalam Obiecuję sobie 3 razy w tygodniu i co...nigdy słowa nie dotrzymuję:/
Ja ćwiczyłam po 4 razy z płytą, teraz mam zamiar 3x, a brzuch codziennie ćwicze
Stary 2012-06-04, 22:20   #4777
mielnus
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

I tak mnie wszystkie dzisiaj z ćwiczeniami przebiłyście
a ja wogóle nie ćwiczyłam;> Już 3 dzień... siedze cały dzien przy kompie... juz mam odleżyny na dupie;/;/ I tak malusio ważysz:P jak po imprezie w sobote?
Stary 2012-06-04, 22:35   #4778
heroine86
Zakorzenienie

Dziewuszki ja już zmykam spać padam na ryj zasnę jak dziecko tyle, że najpierw muszę zrobić brzuszki

Kolorowych snów Piękne!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 22:39   #4779
meeedzik
Zakorzenienie

Ja też już uciekam
Kolorowych
Stary 2012-06-04, 22:51   #4780
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
Ja korzystałam z filtru do wody, naprawdę fajna sprawa, woda jest inna w smaku, taka jakby delikatniejsza droga zabawa, ale moim zdaniem warto
Dzięki, właśnie się zastanawiam. Mam jakiś kupon zniżkowy na filtr Brita, muszę tylko sprawdzić czy to faktycznie okazja czy "okazja".

Cytat:

Ja nie mam problemów jakiś szczególnych z przetłuszaczaniem. Nie nakładam też raczej na skóre tylko od połowy w dół
U mnie z włosami masakra, myję codziennie rano, bo umyte wieczorem około południa wyglądają już tragicznie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
Jestem gruchą;/ czyli mam małe cyce... Wygladam OK wizualnie, w ubraniu, bez katastrofa... Moj ukochany twierdzi ze mam kształty jak prawdziwa kobieta , sam sex hahhaha
No i ma rację, wiem że było coś kiedyś o stosunku talii do bioder.

Cytat:
Eveline chłodzący
Oooo mam! I nawet jakie takie efekty wygładzające po nim widzę Może po folii będzie jeszcze lepiej

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Antana na początek może tak, ale ja stopniowo zwiększałam liczbę brzuszków i ścisków hula hop to jest dla mnie takie minimum te 20 minut kiedyś przeważnie po 60 min kręciłam
Domyślam się że to nie od razu, ale i tak masakra Ja hula hopem też kręciłam i godzinę, i pewnie dłużej, ale to było w podstawówce, więc zamierzchłe czasy. Trzeba by odkurzyć ten sprzęt. Ale tak mi się nie chce

Cytat:
Ja jak zobacze 4 to zemdleje ale to chyba nigdy nie nastapi
Eeee coctail ale po co ci ta 4 z przodu Przy twoim wzroście pięćdziesiąt parę to tak akurat

Cytat:
I
tak mnie wszystkie dzisiaj z ćwiczeniami przebiłyście
Pod koniec zawsze najciężej A z ćwiczeniami to i tak lepiej niż ja, choć chęci miałam, budzik sobie na wcześniejszą godzinę nastawiłam I nawet się obudziłam, ale pomyślałam tylko "od jutra" i spałam dalej
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-04, 22:56   #4781
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
a ja wogóle nie ćwiczyłam;> Już 3 dzień... siedze cały dzien przy kompie... juz mam odleżyny na dupie;/;/ I tak malusio ważysz:P jak po imprezie w sobote?
Taaa...malusio teraz to już pewnie na wadze z 60pare
Musze iść na fitness i się zważyc, ale to znowu będzie waga ok godz 16-17 po obiedzie i w ciuchach, bo wagi swojej nie mam :/
ech, ja ostatni dzień ćwiczeń to czwartek

---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dziewuszki ja już zmykam spać padam na ryj zasnę jak dziecko tyle, że najpierw muszę zrobić brzuszki

Kolorowych snów Piękne!
Słodkich snów;*

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
Ja też już uciekam
Kolorowych
Dooobranoc
Klikam Ci

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Antananariwa Pokaż wiadomość
Dzięki, właśnie się zastanawiam. Mam jakiś kupon zniżkowy na filtr Brita, muszę tylko sprawdzić czy to faktycznie okazja czy "okazja".

U mnie z włosami masakra, myję codziennie rano, bo umyte wieczorem około południa wyglądają już tragicznie

Oooo mam! I nawet jakie takie efekty wygładzające po nim widzę Może po folii będzie jeszcze lepiej

Pod koniec zawsze najciężej A z ćwiczeniami to i tak lepiej niż ja, choć chęci miałam, budzik sobie na wcześniejszą godzinę nastawiłam I nawet się obudziłam, ale pomyślałam tylko "od jutra" i spałam dalej
Aj to chudnięcie już mnie męczy, przejdę chyba na utrzymanie i tyle, będę ćwiczyć i zdrowo jeść i postaram się nie przytyć i tyle...Ale to zobaczę, za niecały miesiąc kupię tabletki te co Meeedzik brała to może coś się ruszy

Z włosami mam podobnie Chociaż myję co 2 dni to i tak już tego 2 dnia ok południa to już masakra jest

No, filtry to fajna sprawa My nie kupowaliśmy wody z Tż tylko filtr przy kranie mieliśmy, że piliśmy filtrowaną wodę z kranu, nie trzeba było jej gotować już

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Idę jeść lody

Do jutra

Stary 2012-06-04, 23:04   #4782
Antananariwa
Raczkowanie

Cytat:
Aj to chudnięcie już mnie męczy, przejdę chyba na utrzymanie i tyle, będę ćwiczyć i zdrowo jeść i postaram się nie przytyć i tyle...Ale to zobaczę, za niecały miesiąc kupię tabletki te co Meeedzik brała to może coś się ruszy

Z włosami mam podobnie Chociaż myję co 2 dni to i tak już tego 2 dnia ok południa to już masakra jest

No, filtry to fajna sprawa My nie kupowaliśmy wody z Tż tylko filtr przy kranie mieliśmy, że piliśmy filtrowaną wodę z kranu, nie trzeba było jej gotować już

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Idę jeść lody

Do jutra
Wracaj!!!!!! Nie jedz lodów, i to na noc (powiedziała ta która w sobotę późnym wieczorem wszamała 1,5 loda princessa kokosowa )
A co to za tabletki?
O filtrach muszę jeszcze poczytać, czy ta Brita coś warta w ogóle, ale to jutro, dziś padam, a jutro rano trzeba wstać No i zaraz nasycenie wieśniakiem się skończy, a ja nie lubię głodna kłaść się spać
Antananariwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:16   #4783
paulownia
Zakorzenienie

Dzien dobry.
Trzy wolne dni w srodku tygodnia - to lubie. Bede za to harowac w weekend. Waga po weekendzie na 61 kg. Walczymy. Zaraz sniadanie, mycie wlosow i henna. Pokrece dzis sobie hula i pocwicze z agrafka.
Heroine, ty masz ekspres do kawy? ja dostalam swoj zeszlego lata, ale tylko espresso umiem na tym zrobic - dzis bede sie uczyla, jak spienic mleko i potrenuje robienie cappuccino.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 08:53   #4784
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

Eeee coctail ale po co ci ta 4 z przodu Przy twoim wzroście pięćdziesiąt parę to tak akurat
marzy mi sie 49.9 Ja sie zważyłam jak wstałam i w końcu coś ruszyło jest 55,4
Stary 2012-06-05, 09:05   #4785
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak zobacze 4 to zemdleje ale to chyba nigdy nie nastapi
Eee.... Po co Ci 4 z przodu?!
Przy 50kg będziesz wyglądać baaaardzo ale to baaaaardzo szczupło, nie przesadzaj dziewczyno, bo przyjadę do Ciebie i porządek z Tobą zrobię
Super laska już jesteś, brzuszek jak marzenie, urodę też bym Ci zabrała, nóżki do nieba, a Ty marudzisz

---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:
Wracaj!!!!!! Nie jedz lodów, i to na noc (powiedziała ta która w sobotę późnym wieczorem wszamała 1,5 loda princessa kokosowa )
A co to za tabletki?
O filtrach muszę jeszcze poczytać, czy ta Brita coś warta w ogóle, ale to jutro, dziś padam, a jutro rano trzeba wstać No i zaraz nasycenie wieśniakiem się skończy, a ja nie lubię głodna kłaść się spać
Hehe, mam @, w pierwsze dwa dni sobie pozwalam zawsze Poza tym jakbym nie zjadła cukru, to bym chałupę rozniosła
Nazwy nie pamiętam, zapytaj się Meeedzik Jakie to tabletki były, thermo speed? extreme? Coś takiego....

Stary 2012-06-05, 09:06   #4786
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Eee.... Po co Ci 4 z przodu?!
Przy 50kg będziesz wyglądać baaaardzo ale to baaaaardzo szczupło, nie przesadzaj dziewczyno, bo przyjadę do Ciebie i porządek z Tobą zrobię
Super laska już jesteś, brzuszek jak marzenie, urodę też bym Ci zabrała, nóżki do nieba, a Ty marudzisz
Nie bede wygladać bardzo szczupło tylko normalne. Ciekawe czy jakbyś mnie na żywo zobaczyła dalej być tak twierdzila :P Ja chce dobić do 50kg i koniec . :P
Stary 2012-06-05, 09:07   #4787
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Dzien dobry.
Trzy wolne dni w srodku tygodnia - to lubie. Bede za to harowac w weekend. Waga po weekendzie na 61 kg. Walczymy. Zaraz sniadanie, mycie wlosow i henna. Pokrece dzis sobie hula i pocwicze z agrafka.
Tak z rana za ćwiczenia...brawo brawo
Ja przed chwilą 200ścisków agrafką zrobiłam, na owinięte folią nogi, więc nie jest źle

To odpoczęłaś od pracy I dobrze

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
marzy mi sie 49.9 Ja sie zważyłam jak wstałam i w końcu coś ruszyło jest 55,4
Widzisz, brawo
Ja bym chciała się zważyć rano na czczo, a nie jak zawsze po fitnessie w ciuchach, butach i po 16 :/
Ale co zrobię... Nie ma wagi, kasy też nie ma, poczekam miesiąc na wypłatę

Ani mi się waż schodzić do 4! Po kiego...?!

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Nie bede wygladać bardzo szczupło tylko normalne. Ciekawe czy jakbyś mnie na żywo zobaczyła dalej być tak twierdzila :P Ja chce dobić do 50kg i koniec . :P
No jasne, że dalej bym tak mówiła!!!

Stary 2012-06-05, 09:08   #4788
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Nawet dużo nadrabiania nie ma
Dziś już mały spadek, o 0,3 kg na wadze 48,1 kg mam nadzieję, że w tym tygodniu uda mi się więcej zgubić, tak żeby po weekendzie znów nie było aż tyle, tylko może te 48

Antana do przetłuszczających się włosów polecam szampon Nivea mi go Monia poleciła i byłam zadowolona
Zoska dziękuję też będę klikać wtf? to jeszcze się da??!! ja myślałam, że może wczoraj się dało, bo to jeden dzień po konkursie i nie ogarnęli tego a tu zonk. Nie wiem co się dzieje z tym konkursem.

A ja w końcu będę zamawiała kallosa na allegro zastanawiam się co jeszcze dokupić chyba wezmę też jedwab
Stary 2012-06-05, 09:09   #4789
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ani mi się waż schodzić do 4! Po kiego...?!

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

No jasne, że dalej bym tak mówiła!!!
Ej no ;p Medzik waży poniżej 50 a mi marudzisz :P
Stary 2012-06-05, 09:10   #4790
zooska
Zakorzenienie

Wstałam po 8, posmarowałam się tym serum z Eveline, owinęłam folią i zrobiłam 200ścisków agrafką. Robiłam 20 ścisków i łyżeczkę śniadania brałam, kolejne 20ścisków i znowu łyżeczka

A na śń miałam:
jogurt pitny jogobella regularis z otrębami i garścią czokapików, do tego kawa, a teraz piję melisę

Znowu do 20 nie będę nic jeść, bo na kolejne badanie lecę, na czczo, a na 19.15 dopiero mam

Na 11 do pracy muszę iść, a przez@ leje się ze mnie jak z kranu, jeszcze bez jedzenia...matko....

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Ej no ;p Medzik waży poniżej 50 a mi marudzisz :P
A bo to tak pffff

Stary 2012-06-05, 09:15   #4791
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska tak tak, te tabletki to Thermo Speed Extreme
A Cocktail to już jest niezły lachon i jak dla mnie nie ma z czego się odchudzać ja np zazdroszczę jej figurki a w szczególności takiego fajnego tyłeczka no ale jak już chce to niech ma ale wydaje mi się, że tak 52 będzie już max

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cocktail ale ja jak ważyłam nawet te 53kg to wyglądałam na dużo więcej w pierwszej części wstawiałam dziewczynom zdjęcie w stroju przy 52-53 kg to były zdziwione, bo wyobrażały sobie chudzielca, a ja wyglądałam na minimum 56 kg no i jestem niższa od Ciebie
Stary 2012-06-05, 09:20   #4792
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
A Cocktail to już jest niezły lachon i jak dla mnie nie ma z czego się odchudzać ja np zazdroszczę jej figurki a w szczególności takiego fajnego tyłeczka no ale jak już chce to niech ma ale wydaje mi się, że tak 52 będzie już max
No, kochana dziękuję za poparcie mnie!
A powiedz mi, te tabsy zamawiałaś z internetu, czy w sklepie dla sportowców kupiłaś? Bo niedaleko mnie jest sklep z odżywkami i innymi takimi cudami, to może tam bym to znalazła...

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Ach i Ty brałaś je tylko 30 tabletek, czy więcej? I jak długo? Miesiąc, dwa? Bo nie wiem

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Uciekam

Miłego dnia

Stary 2012-06-05, 09:23   #4793
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cocktail ale ja jak ważyłam nawet te 53kg to wyglądałam na dużo więcej w pierwszej części wstawiałam dziewczynom zdjęcie w stroju przy 52-53 kg to były zdziwione, bo wyobrażały sobie chudzielca, a ja wyglądałam na minimum 56 kg no i jestem niższa od Ciebie
Haha no jasne :P Ważylam już 52 z 2 lata temu i szału nie było :P
No faktycznie jesteś nizsza aż o 2 cm
Stary 2012-06-05, 09:29   #4794
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska ja kupiłam w aptece bo w niej własnie są różne takie odzywki itp
a sklepie dla sportowców na pewno będzie
Ja wzięłam tylko 30 tabletek, bo już szybko zaczęła mi waga spadać no i przestałam brać, bo nie chciałam więcej chudnąć

Cocktail oj tam oj tam głupoty opowiadasz

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Zoska a ja już nie mogę klikać próbowałam i wyskakuje, że konkurs zakończony.
Stary 2012-06-05, 09:38   #4795
Eldo_rado
amor vincit omnia

misiak, wklejam Wam wypowiedzi ' szefostwa' podsumowujące to całe zajście... proszę bardzo

Cytat:
Napisane przez AgaZ Pokaż wiadomość
Nie pozostaje mi nic innego jak Was bardzo gorąco przeprosić za to zamieszanie. My zawsze kończymy viral o północy czyli o 23.59 czwartego czerwca. (zgodnie z regulaminem). Niestety nastąpił błąd w systemie serwera reklamowego, który obsługuje wszystkie kampanie w Edi i pozwolił na dalsze nabijanie głosów. Właśnie ten błąd dotyczył ustawienia odpowiedniego czasu.

Oczywiście jeszcze dzisiaj to sprostujemy i usuniemy wszystkie głosy, które pojawiły się od godziny 23.55 (4.06); Prosimy tylko o chwilę cierpliwości a będziecie widziały znowu prawidłowy ranking.

Przede wszystkim przepraszam jeszcze te osoby, które wczoraj próbowały podciągnąć się w rankingu. Niestety nie możemy uznać tych głosów. W regulaminie był określony termin zakończenia konkursu i to jest data wiążąca, chyba, że komisja konkursowa decyduje o przedłużeniu konkursu. W tym przypadku coś takiego nie miało miejsca.

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec Pokaż wiadomość
Witam
Każdy głos ma zapisany czas oddania. Dzięki temu będziemy mogli wycofać głosy oddane po regulaminowym czasie. Przepraszamy za zamieszanie.

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

Głosy po 2012-06-03 23:59 zostały wycofane. Ranking nie zawiera kliknięć niezgodnych z regulaminem.

Zamknąłem możliwość oddawania głosów.

Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 09:48   #4796
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo dzięki za info dobrze, że już wszystko się wyjaśniło
Stary 2012-06-05, 10:04   #4797
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

A ja zmykam do dentysty mam nadzieje że mnie nie załatwi jak ostatsnio że dwa dni mialam warge jak murzynka
Stary 2012-06-05, 10:11   #4798
czbasia
Zakorzenienie

Dzien dobry i znowu nie bylo mnie kilka dni a nadrobic Was masakra, juz nie mowiac o odpisywaniu wiec nie bede odp. Za leniwa jestem. Bylam na weselu u sasiadki i poprawinach w niedziele Po swoim w koncu sie wybawilam. Chociaz rola gwiazdy mi odpowiadala 2 tygodnie temu. Jednak lubie byc w centrum uwagi, hehe. Jak zawsze kolezance mowie"niewazne jak byle mowili" hehe A jutro wyjezdzam z mezem na weekend do Powidza nad jez powidzkie Ale nie pytajcie gdzie to bo nie wiem, gdzies bodajze w okolicach Poznania. Rodzinka zaprosila a ze maja tam domek to tylko paliwo nas bedzie kosztowac, wiec ochoczo sie zgodzilam Odpoczniemy ale znowu z forum wypadne. Pewnie juz koeljna czesc bedzie jak wroce. teraz w pracy jestem ale mam troche loozu. ZUS-y zrobilam jakos szybko i nic terminowego na dzis juz nie mam Ale mam Was do nadobienia... 5 stron!!!!!!!!!!!!!!! WARIATKI!!!
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 10:25   #4799
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
Tak kusicie , ze chyba kupie ten Thermo Speed Extreme bo mi sie therm line juz prawie konczy zaraz na all zobacze po ile jest

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-05, 11:25   #4800
czbasia
Zakorzenienie

A jednak cos tam odpisze. Zosia ja tez alkoholik!! I troszkę potrafię wypić. Chociaż ost mało trenuje. Heroine tez uważam ze kawa tylko gorzka
Zooska jeszcze do Ciebie o tz. Moze nie pwinnam ale musze... Mialam kiedys podobnie, bylam z wcześniejszym tz wszyscy mi mowili odpusc sobie to nie facet dla Ciebie, bawi się Toba, nei jest Ciebie wart. Itp.. a ja dalej w to brnęłam. Klapki na oczach, zakochana a jak ktos zle slowo powiedział to obrazalam się, jak ktos zle slowo może na takiego wspanialaego człowieka powiedziec. I któregoś dnia peklam wygarnęłam wszystko a on …mial to gdzies i pierwszy raz ja nie walczylam. I co??? Moje lzy!! Rozstanie.. Bardzo to przezyłam, ryczalam w poduszke. A on miał to gdzies. Niedługo po tym poznalam obecnego tz. I powoli powoli odkochalam się. Teraz jestem szczesliwa mezatka. Mam wspaniałego kochającego meza. Wcześniej mówiłam ze w moim związku musi być adrenalina i nie wyobrażałam sobie być z kims „nudnym” jak wcześniej mówiłam o facetach którzy byli za dobrzy dla mnie. A teraz nie wyobrazam sobie zycia z nikim innym!!!

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Pół łyżeczki cukru i za słodka?? Ty się dobrze czujesz? przeciez tego cukru nawet nie czuć!!! ja do kawy zawsze 3 łyżeczki słodzę jeśli nie mam słodzika inaczej nie wypiję.
Ojj rozumiem heroine. Dla mnei nawet jak na koncowke lyzeczki cukru ktos mi wsypie i nawet jak nie zamiesza to jzu nei wuypije. W kawie kazda drobinka cukru jest mega wyczuwalna
Herbate wypije z cukrem, kawy nei dam rady

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:

Eveline chłodzący
A nie mrozi pod folia?? Nienawidze tego uczucia zimna JA mialam zaczynac foliowanie i jak zwykle slomiany zapal. Dzis na probe sie owine
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości