![]() |
#2071 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
YOOLIA, Wszystkiego najlepszego dużo szczęścia , fasolci i słodyczy z okazji urodzin Madziorka ci życzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
Yoolio wszystkiego naj naj naj z okazji Twoich urodzin oby się spełniły wszystkie Twoje nawet najskrytsze marzenia a zwłaszcza to jedno
![]()
#2074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2075 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() YOOLIO,kochana wszystkiego co najpiekniejsze,aby brzuszek ci sie ladnie zaokraglil,a w tym brzuszku malenstwo zawitalo. Duzo milosci na codzien ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Yoolio
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Niech się spełni Twoje największe marzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2077 |
Rozeznanie
|
Yoolio, wszystkiego naj naj naj.
Żeby Ci się wszystkie marzenia pospełniały, a najbardziej to o fasolce i zostaniu Mamusią ![]() ![]() ![]() ![]()
#2078 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Powiem Ci jednak, że mięśniaki to bardzo powszechna sprawa. Są bardzo podstępne, bo potrafią rosnąć latami i nie dawać objawów. Czasami tylko powodują bolesne i bardziej obfite @ (ale tu nie ma reguły) i - gdy są bardzo duże - zaparcia. Zdarzają się też przypadki, że z powodu mięśniaków kobiety mają powiększony brzuch. Z reguły jednak objawów brak a sprawa wychodzi przypadkowo, na ogół przy USG ![]() Jeżeli Twoja mama ma dużo mięśniaków lub macicię mięśniakową i już nie planuje miec dzieci to faktycznie usunięcie maciciy jest najlepszym rozwiązaniem. Mięśniaki to rodzaj nowowtworu a nie usunięte mogą zezłośliwieć. Dzieje się to rzadko, ale lepiej nie ryzykować. Radziłabym tylko zwrócić uwagę, żeby - o ile dojdzie do operacji - usunąć tylko macicę. Mojej mamie usunięto jajniki i miała potem problemy hormonalne. Przy usunięciu samej macicy tych problemów można uniknąć. Nie możesz się załamywać. Teraz jesteś potrzebna Twojej mamie. Oczywiście, wyślij ją, żeby potwierdziła diagnozę. I bądź przy niej. ![]() Strasznie się rozpisałam. Mogłabym jeszcze długo, ale nie wiem co Cię interesuje. Jeżeli masz jakieś pytania, spróbuję odpowiedzieć. Przechodziłam przez to kilka miesięcy temu i wiele jeszcze pamiętam. Na Ginekologii jest duży watek poświęcony mięśniakom. Jeżeli chcesz, poczytaj. Tylko staraj sie myślec pozytywnie. ![]() Ściskam Cie mocno ![]()
![]() |
#2079 |
Rozeznanie
|
Yoolio!!!! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!Życze Ci spełnienia najskrytszych marzeń. Bądź szczęśliwa!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zakorzenienie
|
Yoolio!Sto lat sto lat
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 |
Zadomowienie
|
Yoolio wszystkiego najlepszego w dniu urodzin aby na Twojej twarzy gościł tylko uśmiech!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
yoolia równiez chciałam ci życzyc wszystkiego co najlepsze - przede wszystkim dużo zdrowia i szczęscia spełnenia wszystkich marzeń nawed tych maleńkich
![]() ![]() Agata
#2083 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie starajace sie panie! oczywiscie tez dolaczam sie do zyczen urodzinowych
![]() ![]() No wiec my z mezem staramy sie juz o dzidzie pol roku i niestety ciagle nic ![]() ![]() ![]() a tak wogole to fajnie tu na tym forum tak sobie gadacie jak przy kawce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
KASIU BDzieki za wsparcie ,troche sie załamałam jak sie dowiedziałam ze mama musi isc na operację
![]() ![]() ![]() Mama poszła do doktora na kontrole i stwierdził ze ma "bardzo" duże mięsniaki na macicy i jak najszybciej trzeba je usunąc,dziwił sie wręcz że mama nie odczówa żadnych bóli powiedział że przy takich rozmiarach miesniaków powinny ją bolec plecy,brzuch i podał jeszcze wiele innych objawów -a mojej mamie nic -zero czegokolwiek.Postanowiłam ze zapisze ja do mojego lekarza, zobaczymy co powie zrobi jej usg dopochwowe i moze dowie sie czegos więcej,bo jak sie idzie prywatnie i da sie kase to bardziej sie interesuja człowiekiem, dlatego tez w poniedziałek dzwonie i umawiamy sie na wizyte jak najszybciej.Aha a co do opreracji to powiedział mamie że najlepiej zeby usunęła odrazu jajniki bo za rok czy dwa znowu będzie musiała isc na operacje bo moze sie cos zrobić a tak to będzie miała z głowy odrazu jak wytną wszystko- więc nie wiem powiem mamie co mi napisałas o tych jajnikach i niech zapyta ginki jak pojdzie-zreszta napewno sama wszystko jej wytłumaczy. Dzięki kasiu za to ze do mnie napisałas pozdrawiam pa
![]() ![]()
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak sobie pomyslalam ze chyba ciagla mamy 1 kreske bo za bardzo nam sie tu podoba (czyt.ten watek) ze ciezko bedzie go nam opuscic ![]() ![]() Dzis na cwiczeniach pierwsze z nowa wykladowczynia i pyta sie nas mnie i Tz a panstwo to mazlenstwo.My ze tak a ona pyta a kto zostal z dzieckiem ... to ze mam 21 lat znaczy ze wpadlam i z tad ten slub ![]() ![]() jakos tak chaotycznie pisze ale padam ze zmeczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Tak masz rację buziaczki pozdrawiam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2087 |
Wtajemniczenie
|
Nie było mnie dwa dni i mam duuuużo zaległości
![]() Adatko kochana, głowa do góry. Z Twoją Mamą na pewno będzie wszystko w porządku. Na pewno operacja się powiedzie i Mama szybko wróci do zdrowia. tego życzę i Jej, i Tobie! Yoolia - dowiedziałam się, że masz urodziny, więc wszystkiego naj. Nie będę oryginalna i "wyżyczę" Ci to, co każda z dziewczyn, czyli żeby pod Twoim sercem zabiło serduszko Twojego dziecka ![]() Ja już jestem po @ Teraz mierzę temperaturę. Owulacja powinna przypaść na łikend, więc pewnie będzie to bardzo pracowity łikend ![]() Buziaki dla Was wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2090 |
Wtajemniczenie
|
Ja byłam dzisiaj w IKEA. Tam jest cała masa kobiet w ciązy, albo z malutkimi dziećmi.... I zakupy wcale nie były przyjemnością. Na szczęście nie spotkało mnie nic przykrego jak gadałam, albo robiłam głupie miny do bobasów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis dostałam "@" ze tak powiem, brzuch mnie boli musiałam wypic apap bo chyba bym nie dała rady chodzic. A zapomniałam wam napisac ,mama zamówiła mi lek a raczej zioła do picia na "wszystko" - a jest tam jedna rzecz która najbardziej mnie interesuje -na bezpłodnosć i problemy z tym związane
![]() ![]()
#2092 |
Rozeznanie
|
Ale Wy kobitki tu szalejecie z tymi postami
![]() Adatko moim zdaniem to na pewno było Twoje niewłaściwe zinterpretowanie całej sytuacji. Czasem mózg tak przetworzy nam obraz ,że co innego widzimy. Niepotrzebnie tak tym sie przejęłaś. Może ta kobieta myślała ,że to Ty na nią patrzysz z wyrzutem. Nie wiadomo jak ona Cie odebrała. Ja bym to olała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
Kindziu podaje styczniowe namiary do bociana
30/13.02 / akcja swieca zalezna od testów owu/ 16.02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dziękuję, że jesteście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na dniach zaczynam testowanie, narazie nie bede pisac, bo nie chce zapeszac ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2097 |
Zakorzenienie
|
Witam moje drogie wizażanki, zazwyczaj "buszowałam" na innych wątkach...ale moje i męża postanowieniatj. o naszej przyszłej dzidzi spowodowały że zaczełam szperać i na W. też o dziwo są wątki dla przyszłych mam
![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie starające się wizażanki i życzę szybkiego zobaczenia II kreseczek ![]()
#2098 |
Wtajemniczenie
|
Witam nowe Dziewczyny na wątku
![]() Ja dzisiaj obchodzę wraz z mężem 3 miesięcznice ślubu, dlatego tak mi się na życzenia zebrało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
Też bym tak chciała, ale ja dopiero jestem na starcie
![]() ![]()
#2100 |
Wtajemniczenie
|
Mam pytanko: Czy macie specjalny termometr do mierzenia temparatury?? Ja używam zwykłego rtęciowego i nie jestem zbyt zadowolona. Nie jest dokładny, a tutaj liczy się każda najmniejsza kreseczka. Słyszałam, że są specjalne termometry, ale w aptece nie mają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.