![]() |
#4831 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4832 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4833 |
Rozeznanie
|
Kobietki kochane wpadam jak zwykle, witam się i... nie nadążę nadrobic wszystkiego
![]() Przede wszystkim chciałam jednak złożyć najserdeczniejsze życzenia Malgos, Camilie i wszystkim wczorajszym PMkom!!! Dużo Miłości i szczęścia na Nowej Drodze Życia!!! Natomiast dziewczyny które bawiły się wczoraj na swoich panieńskich proszę zdać foto-relacje! ![]() Mam pytanko - czy Wy przed ślubem odwiedzacie specjalnie kosmetyczkę itp.? Jakieś mikrodermabrazje, oczyszczanie itp.? Bo od jakiegoś czasu zastanawiam się nad takimi zabiegami, ale jak do tej pory nie po drodze mi do salonu kosmetycznego i nie wiem czy nie będzie już za późno ![]() A w wolnej chwili zrobiłam zestawienie - oczywiście dla Was ![]() ![]()
#4834 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziś jeszcze kupiłam sobie po wielkich trudach buty na przebranie na wszelki wypadek ![]() We wtorek szczegółowe omówienie dekoracji i kwiatów z moją dekoratorką i w sumie tyle ![]() Tylko mam taki problem bo zamówiłam sobie na necie materiały do ubrania koło domku (balony, organze itp.) i ponad tydzień już nie przychodzi a zamawiałam to w zeszły czwartek. Zostały w sumie 3 dni robocze żeby mi to jeszcze doszło bo we czwartek już Boże Ciało i martwi mnie, że mi tego nie przyślą do tej pory i zostanę bez dekoracji i bez pieniędzy... ![]() A co do sukni to właśnie nie chcę przed ślubem ryzykować i nie będę z nią nic robiła ![]() Cytat:
A zestawienie śliczne!!! Tylko troszkę mi jakoś te butki nie do końca pasują ![]() ![]() ![]() ![]() Ponadto ja osobiście jestem za tą spiętą fryzurką ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ![]() ![]() ![]() ![]() "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuruj sie kochana. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jak to jest mieć juz suknie w domu? Tak sobie myślę ze moja będzie wisiała u mamy i pewnie znając ją to kochana kobiecinka przez całe dnie i noce będzie siedziała wpatrzona w suknie jak przed kapliczka jakąs jak tylko pojadę do siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ile on w końcu musi byc ważny? Cytat:
![]() Ja raczej do kosmetyczki nie pójdę bo i normalnie nie bywam w takich miejscach. Jedziemy dalej zapraszać buziak dziewczynki |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | |||
Zakorzenienie
|
Kochana wybacz ale nie miałam aparatu, TŻ zrobił mi tylko telefonem zdjęcia upięcia ale nie wiem kiedy uda mi się je od niego uzyskać
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi i zabiegi kosmetyczne to najlepiej podpytać właśnie kosmetyczkę, bo teraz sporo słońca i np. mikrodermabrazja to nie najlepszy pomysł, jeśli nie używa się na co dzień wysokich filtrów.
![]() |
#4837 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
No jak nie, jak ewidentnie tak ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
No powiem Ci... ale masz cierpliwość ale dobrze, że nie odpuściłaś ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
Głupota głupotą ale powiem Ci, że sama się o to martwię. Mam tendencje do omdleń i .... nie bardzo moge jeść bo kiedy się denerwuję nie tylko nie mam apetytu ale i ostre turbulencje żołądkowe dostaję, do tego gorset wiązany... jak sobie pomyslę to nie obawiam się, że sama próba normalnego jedzenia może być za mało, żeby ogarnąć stres i zachowania skrajne oragnizmu ![]()
![]() |
#4838 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
Na pewno dasz radę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Wg mnie trzecia w dolny rzędzie (ostatnia z całości) ;] ale wszystko kwestią gustu.
![]() |
#4839 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4840 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
3 miesiące jest ważny dokument z USC. Miłego zapraszania ![]() ![]()
![]() |
#4841 |
Raczkowanie
|
ja wybrałabym tę drugą
![]() ![]() I znowu uciekam - biegnę z psiurem na spacer wieczorny i zaraz mój TŻcik wraca z delegacji ![]() ![]() Miłego wieczoru życzę wszystkim ![]()
Zdawało mi się, ze widziałem kotecka. Dobze mi się zdawało... widziałem kotecka... ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html Edytowane przez Wariate Czas edycji: 2012-06-03 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4842 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękne zestawienie ![]() Kochana ja bym nie ryzykowała żadnych zabiegów tuż przed ślubem żeby Cię coś nie uczuliło itp. Ja zrobiłam sobie serię mikrodermabrazji a ostatnią miałam 2 tyg temu. Teraz tylko dwa razy w tygodniu robię w domu piling enzymatyczny (sprawdzony) i maseczki nawilżające ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
50 zł to nie dużo- uwierz. U mnie w mieście taka przyjemność to 150-250 zł ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- a ja się dzis wkur***** - zadzwonił kolega TŻ-ta z informacją, ze jednak nie przyjdą ![]() ![]() Pomijam fakt, że potwierdzenie mieli do 1 maja a usłyszeliśmy deklarację, że jak jego kobieta nie będzie mogła to on sam przyjedzie. Dzisiejsza wymówka- on nikogo nie zna ![]()
![]() ![]() Edytowane przez magnusia Czas edycji: 2012-06-03 o 20:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | ||
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34457219]oj, wiesz.... rok temu dostałam awans i przyszła panna, która była na moje miejsce. teraz ją zwolnili i mam jej obowiązki... i mam swój etat i jej etat. dwa służbowe tel, dwa razy więcej pracy i usłyszałam, że muszę się wyrobić z tym w jednym etacie tzn normalnie w ciągu 8 h dziennie i nie przewidują żadnej premii bo firmy nie stać:/ jestem zmęczona, zła i zarobiona i rozsyłam cv. i fakt, cieszę się, że zaraz podróż poślubna bo psychnicznie nie dam rady
![]() [/QUOTE] Tusia wiem co czujesz! Ja miałam podobnie. Przyszłam do pracy żeby pomagać dziewczynie i po jakimś czasie ją zwolnili więc przejęłam jej obowiązki i zostałam ze swoimi.. i tak już od ponad roku.. Do tego teraz jedna z koleżanek idzie na L4 z powodu ciąży i też mi dojdzie pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4844 |
Zakorzenienie
|
chyba nie nadrobię Was dzisiaj bo jestem padnięta...moja siostra miała dziś Komunię i wiecie.....
no a się wkurzyłam na księdza!!!! Dzisiaj ogłosił, że od lipca zaczyna remont ołtarza, bedzie malował ściany etc....będzie rusztowanie w kosciele rozstawione.....no kurde!!! nie mógł uprzedzić jak zamawialiśmy datę?? akurat na nasz ślub bedzie rusztowanie! Dzisiaj wszyscy goście mi mówili że bedziemy mieli remont w czasie ślubu...ale się wkurzyłam ![]() ![]()
#4845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4846 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Violet gratuluje pracy ![]() Niki dodasz mnie do tego klubu? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4847 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gratulacje i kciuki
![]() ![]() Współczuję Wam przygód z odmawiającymi gośćmi... No i z remontem kościoła ![]() ![]() ![]() My z TŻ zgodnie z planem dzisiaj zrobiliśmy rundkę po okolicznych kościołach. Jeszcze za tydzień jedziemy obczaić kościół w miejscowości, w której mamy wesele, ale jeśli nie przypadnie nam do gustu to zdecydujemy się na ślub w kościele, który od pewnego czasu miałam upatrzony ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pytanie jak u Was wygląda wyjście z domu? Wszyscy goście są zapraszani prosto do kościoła? Czy pod kościołem czekają na Was i dopiero wchodzą, czy wchodzą do kościoła i tam czekają na parę młodą?
W mojej okolicy wszyscy mają na weselu drużbę i on to wszystko prowadzi. Błogosławieństwo w domu itp. My nie chcieliśmy, bo nam się to nie podoba, ale słyszymy opinie, że bez drużby będzie smutno, cicho, że ludzie nie będą wiedzieli, czy wejść do kościoła, czy nie. Martwi mnie to trochę, dlatego pytam jak to jest u Was? |
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ah strasznie blisko... ![]() Ale mam doła ![]()
09.06.2012 godz. 13:00 - ![]() ![]() ![]() ![]() "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do pogody nie przejmuj się na zapas!!! Z tygodniowym wyprzedzeniem to im się rzadko sprawdza.. ![]()
![]() |
#4851 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas jet tak: błogosławieństwo w domu rodziców TŻ-ta będą ego rodzice i moja mama z babcią i moja świadkowa. Z resztą spotkamy się pod kościołem
![]() |
#4853 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do zabiegów kosmetycznych to na tydzień przed nie róbcie nic nawet peelingów , jestem z zawodu kosmetyczką więc nie polecam inwazyjnych zabiegów tydzień przed ślubem , zaczynać trzeba na 3 miesiące przed . no ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja prawie doszłam do siebie po panieńskim ![]() zostało 5 dni , zostało dziś odebrać suknię , welon i bolero , rozmowa z fotografem , jutro orkiestra i jakieś pierdółki ![]() aaa i prezenty dla rodziców ![]()
![]() |
#4854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 5 dni- o matko ale czas leci. Ja mam 12 dni nie licząc dzisiejszego ![]() Damy radę- tylko spokój nas może uratować Dziewczynki ![]()
![]() |
#4855 |
Raczkowanie
|
Witam się poniedziałkowo
![]() Tak, już jestem ![]() Kosmetyczka- ja też chciałam iść, ale ze względu na czas i koszta raczej sobie odpuszczę... Goście w domu- do mnie przyjeżdzają najbliżsi, a reszta już od razu do kościoła. ![]() Panieński- super ![]() ![]() ![]() ![]() Było ekstra, wczoraj cały dzień odsypaliśmy. Jedynym minusem tego był fakt, że .... bardzo szybko czas przeleciał! Wróciliśmy po prawie 10 h, a wydawało się, że to zaledwie chwila. Dziewczyny, jak tak mignie cały ślub i wesele to już żałuję...
![]() |
#4856 |
Konto usunięte
|
jojla - nie wymagam drugiej pensji, ale premia była by mile widziana
![]() magalska - ja akt urodzenia dostałam po 7 dniach, musieli sobie sprowadzić z bazy jakiejś justiii87 - jak tam panieński? ![]() Inusiaa88 - tydzien, już tlyko tydzień... ja się będę smażyć pod palmami, ale będe trzymać kciuki za Ciebie!! wesola84 - super zestawienie! bardziej lubie rozpuszczone włosy ale w tym przypadku te spięte mi się bardziej podobają!! pytanie, w czym ty się lepiej czujesz?! JJJustynAAA -teraz tak z tą pracą jest. a wiadomo, że jak jesteś zadowolona z pracy, kasy, atmosfery to jesteś bardziej pracowita a tak - wszystkiego się odechciewa:/ Pradip - welon dziś rano wyszedł ![]() Malgos_12 - Kochana najlepszego na nowej drodze życia!! U mnie w sobotę strasznie lało i tak pomyśłałam, oby tylko u Ciebie nie padało... Czekamy na relację!! ![]() qmpela86 - podziwiam! ja już po tygodniu nie daję rady. masakra. mają pracowników za nic. dobrze, zę traz to się stało a nie przed ślubme. bo naet na ślub nie miałąbym siły:/ monika860902 - o kurde, wiem, co czujesz!! mój kościół skończyli remontować dwa tyg przed ślubem:/ ale to w sumie niepoważne, bo takie rzeczy robi się zimą:/ stagnacja21 - ja nie bawiłam się w "wychodzenia z domu", wyszłam z mieszkania z tż i rodzicami moimi (teściowa się uparła na błogosławieństwo:/) i jego oraz swaidkami. a goście pod kościołem czekali. |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A pogoda to rzadko im się sprawdza z dnia na dzień a co mówić z tygodniowym wyprzedzeniem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mi listonosz dziś przyniósł spinki do mankietów dla TŻ na poprawiny te z napisem "I <3 MY WIFE" ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Aaaa Wyborowa a gdzie relacja z panieńskiego foty jakieś i w ogóle?? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4858 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
dziewcyzny - nie tan wątek ale właśnie dostałam na jutr zapro na rozmowę o pracę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34494901]właśnie
dziewcyzny - nie tan wątek ale właśnie dostałam na jutr zapro na rozmowę o pracę ![]() To świetna nowina!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 |
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34494901]właśnie
dziewcyzny - nie tan wątek ale właśnie dostałam na jutr zapro na rozmowę o pracę ![]() super trzymam ![]() ![]() w obecnej pracy jak możesz to może urlop na telefon weź albo powiedz że masz lekarza.. co?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.