Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-06, 07:37   #3571
kraven
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
hejka
da ktos słoneczko???
Ja mogę się podzielić. Dzisiaj mam go pod dostatkiem.

Za chwile zmykam do pracy. Coś ostatnio gorzej sypiam, ale jutro nareszcie się wyśpię
Miłego dnia

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 07:43   #3572
Dearlie
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Ufff nie było tak źle.

Zapomniałam się poskarżyć, że wczoraj byłam u ortodonty i mam założony naciąg, więc w nocy zaczęły mnie paskudnie boleć zęby i tak mnie trzyma do teraz. Gryźć nie mogę i mymlałam kanapkę na śniadanie jakbym zębów nie miała, a jak na złość jestem ciągle głodna i mogłabym pochłaniać jedzenie tonami.

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość

Na północ - kierunek Piła. A Ty?
Ja jestem bardziej w dół od Poznania, bo okolice Leszna.

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamuśki

Oj już nie pamiętam kiedy ostatnio tutaj byłam... tyle zaległości mam że hohoho a to wszystko przez awarię internetu ... teraz niby jest chociaż ciekawe na jak długo...
No nareszcie pojawiła się nasza zguba!

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
chciałam się tylko pochwalic, że zostałam wczoraj szczęśliwą posiadaczką wózka Adamex Classic 3w1, nówki z fotelikiem koło 1200zł kosztują, my w komisie kupiliśmy używany za 600zł tzn teściowie zapłacili spełnia nasze wszystkie oczekiwania, co prawda trochę ciężki ale masywny i stabilny. Najbardziej zakochałam się w tkaninie, jeszcze się z takim poszyciem nie spotkałam u nas w sklepach, śliska, lekko błyszcząca i gruba. Wózek jest jak nowy, bo był wózkiem "weekendowo - urlopowym" u dziadków. Babka na codzień miała inny, lżejszy Graco coś tam, tez był w komisie ale za ponad 1000zł
Bardzo ładny ten Wasz wózeczek! Gratuluję zakupu!

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Cześć, cześć, cześć!!!
Nareszcie sie zebrałam.
Przepraszam nie nadrobie was, bo miałabym ponad 50stron do przeczytania, przleciałam wzrokiem z grubsza ostatnich kilka a i tak sporo czasu to zajeło
Podglądałam was czasem przez ten ups prawie tydzień, ale co włączyłam komputer i wizaż zaraz się wynajdowały jakieś inne sprawy, strasznie zakręcony czas.

My sobie jutro kończymy 28 tydzień i zaczynamy 29- ten, którego najbardziej się boje, mam nadzieje że szybko zleci i migiem przelecimy do magicznych 30stu.

Widziałam gdzieś między wierszami że rozmawiałyście o znieczuleniu i macie obawy co do zewnątrzoponowego. Mogę was uspokoić dla tych które chcą się zdecydować- to na prawdę nic strasznego, miałam takowe przy cesarce, nastraszyły mnie kobitki na sali przed że jak się porusze przy zastrzyku to mogę trafic na wozek itd. byłam przerażona.
Pojechałam na operacyjną, kazali się zwinąć w kulke na leżąco, lekarz mówi "poczuje pani ukucie i drętwienie, tak jakby prąd lekko kopnął" a ja nie poczułam nic, byłam tak zdezorientowana że nawet nie wiedziałam kiedy lekarz zrobił kolejne 2 zastrzyki bo wszystkich było 3, tzn 3 ukucia a ile zastrzyków to nie wiem i po chwili robi się ciepło w nogach i już was nic nie obchodzi, tzn ma się czucie, ale np . nacięcie skóry na brzuchu odczułam jako takie zwykłe szczypanie- nieprzyjemne, ale nie bolesne.
Tak więć jeśli cesarka- będę błagać o powtórke takiego znieczulenia, nie chce ogólnego. Jeśłi jednak będę miała szanse na sn to na pewno będę chciała znieczulenie i tez pod taką postacią

Coo tu jeszcze?? Kurcze tyle naskrobałyście że już nie pamiętam.

Tak sobie właśnie uświadamiam powoli że to już za chwile jak się Zośka na świecie pojawi a tak na prawdę to nic dla niej nie mam oprócz jednej półki w szafce zapchanej ciuszkami.
I pewnie znowu wszystko zostanie na ostatnią chwilę, bo TŻ to mistrz ostatniej prostej zawsze wszystko załatwiamy w ostatniej chwili bo nie mogę go zmotywować :P
Ooo i Sojka do nas wróciła! Trzymam kciuki, żeby te tygodnie szybciutko leciały. Niech Zosia jak najdłużej mieszka w brzuszku.

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
musze Wam pokazac moja swinke morska i jej nowego partnera zyciowego

Cytat:
Zdałam egz. - właśnie wynik na poczcie się pojawił. Na 3, ale zawsze:P.

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Przyznano mi kredyt
Bardzo się cieszę!!! Wiedziałam, że się uda! Trzymam kciuki za załatwianie całej reszty. Mam nadzieję, że już niedługo pochwalisz nam się urządzonym przez siebie mieszkankiem i ślicznymi pokojami dla maluchów.

Cytat:
Napisane przez caterinazeta jones Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie!
Czytam Was już od dłuższego czasu - w sumie odkąd wiem, że jestem w ciąży mam 27 lat i to moja pierwsza ciąża.. mężatką jestem od września a teraz będziemy rodzicami. Termin porodu wyznaczony mam na 23 października i już się nie mogę doczekać

Wczoraj byliśmy na drugich badaniach prenatalnych i będzie synuś tak pięknie pokazał co ma między nóżkami, że zanim lekarz powiedział, że chłopak ja już sama wiedziałam

mam nadzieję, że przyjmiecie mnie na tym forum ...
Witam nową mamę.

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
hejka
da ktos słoneczko???
U nas słoneczko świeci od samego rana, ale co z tego skoro na dworze paskudnie zimno brrrrrrrrrr
Stary 2012-06-06, 08:26   #3573
lukrecja_25
Wtajemniczenie

haaaaaj jestem głodna od 5 rano... ide se jajkownice strzelic pyszną
u mnie narazie słoneczko

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 08:42   #3574
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Witam

Nie odzywałam sie bo musiałaam najpierw nadrobić tee wszystkie strony,które mi wczoraj naskrobalyscie i jak nadrobilam wszystko to i tak polowe zapomnialam co chcialam napisac.

Co do klubu to moim zdaniem jest zbędny chwilowobo jak ktoś chce napisać coś osobistego to można na meilu,a jaak zaczniemy pisac w klubie to tutaj wątek moze podupasc.
lepiej byloby aby klub powstal jak bedziemy miec juz dziddzie przy sobie,wstedy klubik do dzielenia sie wszystkim bedzie idealny.
ale zrobicie jak uważacie

Tamlin ciesze sie okropnie,że dostaliście kredyt
Będziecie w końccu na swoimteż o tym marze

Konczi i Anesh gratuluje zdanych egzaminow ważne,że dalyscie rade zdać

udanych wizyt też gratuluje i trzymam kciiuki za wizyte Anusi aby szyjka byla piękna

zaraz ide na meila podejrzec dzidka Luci i skalniaczek ocenić

objadlam sie na sniadanko kanapeczkami z pomidorkiem i ogorkiem,maz mi zrobil i takie pyszne byly

Po Jurka sie nikt nie zgłosił oczywiście i tak Jurek został z Nami a tak sie przyzwyczail,że nawet do toalety chodzi ze mną

Kajaja u mnie wyjątkowo jest slonko to moge Ci dać troszke

a co do ząbkow to mnie boli zab jak sie czegos goracego napije,a mam w Nim kilkuletnią plombe:-(i chyba cos sie z Nią dzieje:-(

ciuszki dziewczyny sliczne sa,szalejecie okropnie a ja jestem w tylku z zakupami bo co chwile jakies wydatki.
Teraz jeszcze doszlo szukanie mieszkania do wynajecia oczywiscie znowu co nie nie jest takie latwe bo nie mam zamiaru placic komus nie wiadomo ile. Dlatego od piatku zaczynaamy poszukiwania jakiegos mieszkanka prawdopodobnie trzypokojowego

a i wozeczek tez jest sliczny

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 08:42   #3575
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
musze Wam pokazac moja swinke morska i jej nowego partnera zyciowego
to musi być miłość

Cytat:
Zdałam egz. - właśnie wynik na poczcie się pojawił. Na 3, ale zawsze:P.

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Przyznano mi kredyt

o ja.... to świętujemy

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj u gina i wszystko ok Kazał mi się nie denerwować niczym i dużo odpoczywać. A za 3 tygodnie następna wizyta i usg No chyba że coś mu się umyśli i mi przesunie na kolejną wizytę, bo tak czasem ma, ale najważniejsze, że jednak w najbliższym czasie będzie

Dzidzia mnie skopała nad ranem strasznie A po południu zjadłam kilka truskawek i znowu kopniaki To znaczy że smakowały?

Dziewczyny polecacie jakiś sprzedawców na all od kosmetyków? No i żeby ceny były w miarę, bo tak to mogę w aptece pokupować, a chyba już pora zacząć kolekcjonować, bo ubranek już trochę mam.
Czyli dobre wieści

Cytat:
Napisane przez caterinazeta jones Pokaż wiadomość
Witajcie mamusie!
Czytam Was już od dłuższego czasu - w sumie odkąd wiem, że jestem w ciąży mam 27 lat i to moja pierwsza ciąża.. mężatką jestem od września a teraz będziemy rodzicami. Termin porodu wyznaczony mam na 23 października i już się nie mogę doczekać

Wczoraj byliśmy na drugich badaniach prenatalnych i będzie synuś tak pięknie pokazał co ma między nóżkami, że zanim lekarz powiedział, że chłopak ja już sama wiedziałam

mam nadzieję, że przyjmiecie mnie na tym forum ...
witamy i gratuluję synka

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
lidka karmienie to jest coś co najgorzej wspominam. Jak dasz radę to może pocieraj brodawki szorstkim ręcznikiem, albo coś.
Przez 2 miesiące karmiłam i ryczałam. gdyby nie to to naprawdę byłby to tylko wspaniały okres.
Chodziłam do poradni laktacyjnej i położna rozkładała ręce bo dobrze przystawiałam.
Alle ze spokojem bo nie każda tak ma, ale jak sobie przypomnę to najbardziej się tego boję.
nie strasz, też się tego boję

Cytat:
Napisane przez I_K Pokaż wiadomość
Witamy

Jak bym miała prawo głosu to jestem za klubem
jestem w dwóch innych klubach i wątki absolutnie nie podupadły, w klubie poruszamy tylko baaardzo prywatne sprawy staramy się wspierać, nie każdy chce tu pisać o wszystkim klub na pewno nie jest do spraw jakie wybrać butelki wiec podczytujące nic nie stracą. No i chyba ze zdjęciami jest troszkę wygodniej niż na mailu. To tylko moje skromne zdanie
Co do klubu. Tu rzeczywiście nie piszę o wszystkim, co mnie boli. Z drugiej strony niektóre z nas nie mają czasu ogarnąć wątku a dojdzie klub Co do upadku wątku - kiedyś byłam na wątku i w klubie i oba biegły dwutorowo i nic nie upadło. W klubie poprostu poruszałyśmy całkiem inne rzeczy. Niestety potem spotkała mnie taka sama niespodzianka jak zieloną. Czyli zostałam wypieprzona z klubu i poczty po 40. wspólnych wątkach Zostały tam moje dane i zdjęcia. A powód? Dziewczyny uwielbiały kisić się we własnym sosie i stwierdziły, że wcześniej przez 14 wątków tak się zżyły że im cała reszta przeszkadzała.

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy to prawda czy jakieś pierdoły mi kumpela zleksza niedorozwinięta opowiada, że jak sie ma zgage w ciąży to przez to że dziecko ma włoski??
Jak dla mnie to raczej bzdety jakieś bo niektóre mają zgage całą ciąże a dzieciak nawet nie jest w pełni rozwinięty

Ja od trzech dni sie zmagam z tym cholerstwem ...
Moja mama tak powtarza i mojej bratowej się spełniło. Malutka to był prawdziwy kudłatek A tak na serio to chyba czysty przypadek

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 08:56   #3576
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

I zapomnialam

Witam nową mamusie w Naszym gronie

i zaraz na meil wkleje Wam zdjecie mojego synka w rozowej bluzie mojej siostrzenicy wygląda słodko

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Wrzuciłam na meil zdjęcie synka mojego w dziewczęcym ubranku.d podziwiaać hehe

a przed chwilą wymyślilaam,że dzisiaj zrobie golabki i bede miala jeszcze na jutro

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 08:59   #3577
mala mysz
Raczkowanie

Hej! witam się z rana,
i uciekam doprowadzać się do stanu wyglądalności
bo chociaz na zwolnieniu jestem to muszę isć na spotkanie do urzędu. ech...
jakoś chyba przeżyje.
miłego dzionka dziewczyny.
mala mysz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 09:02   #3578
zielona1911
Zakorzenienie

ja zjadlam bułę z dżemem i kakao. Potem ide z Oskarem do kuzynow,niech sie pobawi z dziecmi a ja troche poplotkuje.Pogoda u mnie jak narazie do bani
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 09:07   #3579
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
i wzajemnie

aaa i wczoraj wpadło mi do głowy imię Emilka ....
A dziękuje chyba sie wyspałam, ale spałabym dalej gdyby chłopek mnie nie obudził bo dzwonił że koniecznie musi mnie zabrać do Zakopanego w ten weekend bo w następny nie da rady. A jeszcze jutro idzie do pracy

Cholera, apropo imienia...
Tak mnie wkurza ten kumpel od męża o imieniu Alan że coraz bardziej te imie mi sie nie podoba, a mąż mówi że bardziej zależy mu na Damianie...
Coraz częściej i intensywniej widze małego Damianka i chyba poproszę Colds o zmiane na pierwszej stronie bo jestem pewna na 98%

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
U mnie znowu pada od rana, pogoda do d...
Mąż pojechał do pracy a ja lecę na badania za chwilkę, m.in. na glukozę
U mnie odziwo słonko świeci na przemian z chmurkami małymi, może sie wyklaruje
Ja na glukoze w poniedziałek ide i jakoś tego nie widze - tego siedzenia dwie godziny tam nie widze

No patrzcie z tą zgagą, może coś w tym jest zobaczymy czy mój brzdąc będzie miał czupryne
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 09:17   #3580
martusia26
Rozeznanie

Hej,hej

U mnie słoneczko zza chmur wygląda, ale na razie zimnica. po południu ma być 20 stopni, zobaczymy czy się potwierdzi.
Jeszcze mam zwolnienie do końca tygodnia to sobie z Wami popisze na bieżąco i poleżaczkuje sobie.
Ja nie wierze we wszelkiego rodzaju zabobony m.in. o tych włosach i zgadze

Cytat:
właśnie julka się kończy ... i co ? nooo widziałam jak Jaśkiek piknie z Monią zerwał i mam rogala teraz może Sławeczka wypitolić i być z Juleńką i bydzie pięknie !
ale dzis podobno ostatni odcinek Julki przed wakacjami
martusia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 09:17   #3581
lukrecja_25
Wtajemniczenie

haha ja mam straszne zgagi i na usg doktorek powiedzial ze maly ma taka czupryne ze mozna dredy zaplatac ja sie urodzilam z takimi wlosami ze jak mama ze mna ze szpitala wychodzila to byłam uczesana na boczek i mialam juz jako 3 dniowy dzidek przypieta grzywe spineczka mam tyle wlosów do teraz za to tatus ma rzdziutkie wloski... ciekawe po kim maly odziedziczy

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 09:23   #3582
weronika_91
Zakorzenienie

Hejka u mnie niby słonko zaczyna przebujać więc jest nadzieja na ładny dzień.
Byłam dzisiaj siuśki do badania zanieść więc jestem ciekawa jak tam z moimi bakteriami...
Co do klubu bo ja jestem z jednej strony na tak, ale z drugiej na nie ja sama czasem podczytuję inne wątki w których się nie udzielam
Czy u Was też latają takie małe czarne muszki ? ja jestem cała pogryziona :/ nie wiem skąd to się bierze...
Stary 2012-06-06, 09:24   #3583
colds
Zakorzenienie

Dzień doberek moje miłe

Cytat:
dziękuję colds .. widzę że odmóżdżenie chodzi parami ehhh .. oby dzisiaj było lepiej

i chciałam oświadczyć iż wg mojego suwaczka do narodzin Niuni pozostało 100 dni
Mam wrażenie, że z dnia na dzień coraz gorzej jest. Czuje się taka.. głupia

Dearlie - Jak z okolic Leszna to ja jakoś bardzo daleko do Ciebie nie mam

Cytat:
ja zjadlam bułę z dżemem i kakao. Potem ide z Oskarem do kuzynow,niech sie pobawi z dziecmi a ja troche poplotkuje.Pogoda u mnie jak narazie do bani
O, a już miałam wyrzuty sumienia, że jako jedyna jem słodkie śniadanie . Bo pierwsze, co to wpieprzyłam bułkę z czekoladą

Cytat:
Tak mnie wkurza ten kumpel od męża o imieniu Alan że coraz bardziej te imie mi sie nie podoba, a mąż mówi że bardziej zależy mu na Damianie...
Coraz częściej i intensywniej widze małego Damianka i chyba poproszę Colds o zmiane na pierwszej stronie bo jestem pewna na 98%
Nie widzę problemu, jak co to pisajta do mnie
Stary 2012-06-06, 09:25   #3584
weronika_91
Zakorzenienie

caterinazeta jones witam nową mamuśkę i gratuluję synka!
Stary 2012-06-06, 09:29   #3585
I_K
Zakorzenienie

Cytat:

brawa za studniówkę

idę piec ciasto z truskawkami
Stary 2012-06-06, 09:32   #3586
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

Dearlie - Jak z okolic Leszna to ja jakoś bardzo daleko do Ciebie nie mam
Ja właściwie do samego Leszna mam 30km, ale to takie najbliższe większe miasto w moich okolicach. A Ty, w którym kierunku od Poznania lub właśnie Leszna mieszkasz?

Kochane ja powolutku życzę Wam miłego dnia i dużo, dużo tego upragnionego słońca. Ja zaraz uciekam do pracy. Gdyby mi się tak chciało jak mi się nie chce.
Stary 2012-06-06, 09:35   #3587
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień doberek moje miłe

Nie widzę problemu, jak co to pisajta do mnie
Dzięki kochana, poczekam do wieczora żeby jeszcze sie upewnić na 100% że mężuś na pewno chce i do Ciebie napisze, ale czuje to w zębach że na pewno zmiana będzie

Ja w zabobony dopiero nie wierze bo gdyby tak było to bym ani jednej rzeczy nie miała dla dziecka jeszcze
Tak tylko z ciekawości czy to prawdą jest.
Zresztą sie przekonamy wszystkie niebawem
Stary 2012-06-06, 09:40   #3588
elena_100
Wtajemniczenie

Wercia czyli teoretycznie licząc z dziś mamy 100 dni do porodu

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Konczi chyba masz trochę więcej: 18+31+31+25=105

Stary 2012-06-06, 09:42   #3589
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolluki Pokaż wiadomość
Konczi co ty taka ambitna jesteś, grunt że zdałaś kobito
Gratulacje
Jak cię to pocieszy to ja już mam jedna tróję na karcie, a to jeszcze nie koniec egzaminów

no jakoś tak wyszło że ja od 3 uciekałam strasznie ... a tu na koniec taka lipa ... ale dzisiaj już mi lepiej

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Za chwile zmykam do pracy. Coś ostatnio gorzej sypiam, ale jutro nareszcie się wyśpię
Miłego dnia
spokojnej pracki ...

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
I zapomnialam

i zaraz na meil wkleje Wam zdjecie mojego synka w rozowej bluzie mojej siostrzenicy wygląda słodko

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

a przed chwilą wymyślilaam,że dzisiaj zrobie golabki i bede miala jeszcze na jutro

zdjęcia jakoś nie widzę hmmm
a gołąbki mniam .. zrób więcej ja podjadę sobie na obiadek

Cytat:
A dziękuje chyba sie wyspałam, ale spałabym dalej gdyby chłopek mnie nie obudził bo dzwonił że koniecznie musi mnie zabrać do Zakopanego w ten weekend bo w następny nie da rady. A jeszcze jutro idzie do pracy

U mnie odziwo słonko świeci na przemian z chmurkami małymi, może sie wyklaruje
Ja na glukoze w poniedziałek ide i jakoś tego nie widze - tego siedzenia dwie godziny tam nie widze

popatrz u m nie podobna pogoda hmm ktoś zakosił nam słońce
widze, że nie tylko ja mam jazdę z imieniem ... tylko że mój mąż nie chce słyszeć innej opcji i tu jest zagwajka no

Cytat:
Mam wrażenie, że z dnia na dzień coraz gorzej jest. Czuje się taka.. głupia

może nam to z biegiem czasu mieni i wrócimy do pionu - ooby obyyy

u moich sąsiadów z boku w dalszym ciągu remont łazienki już 3 tydzień a teraz u góry coś wiercą - zwariuje !

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Wercia czyli teoretycznie licząc z dziś mamy 100 dni do porodu

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Konczi chyba masz trochę więcej: 18+31+31+25=105
liczysz mi wg naszej pierwszej strony ? bo mam zmieniony termin a na stronie wisi od pierwszych tygodni ten sam
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 09:46   #3590
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:

liczysz mi wg naszej pierwszej strony ? bo mam zmieniony termin a na stronie wisi od pierwszych tygodni ten sam
To sorki czyli też masz na 13 ??

Stary 2012-06-06, 09:47   #3591
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:
u moich sąsiadów z boku w dalszym ciągu remont łazienki już 3 tydzień a teraz u góry coś wiercą - zwariuje !
U mnie 2 piętra nad nami sąsiedzi wiercą odkąd się tutaj wprowadziliśmy, a mieszkamy już tutaj ponad miesiąc. Ja rozumiem, że młode małżeństwo urządza się na nowo itp., ale oni zawsze wiercą o nieludzkich porach... albo od 7-8 rano, albo całe popołudnia lub soboty. Wygląda na to, że ktoś po prostu przed pracą lub po sobie tam remontuje nie myśląc o tym, że ktoś również jest po pracy i chce sobie odpocząć. Nie lubię takiej ignorancji.

A żeby było śmieszniej to pod naszym mieszkaniem jest siłownia, więc całe dnie słychać przerzucanie jakiś hantli czy tam ciężarów. Wbrew pozorom to mniej irytujące niż te remonty.
Stary 2012-06-06, 09:51   #3592
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
To sorki czyli też masz na 13 ??

12 września wg usg a 8 września wg OM ...

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
U mnie 2 piętra nad nami sąsiedzi wiercą odkąd się tutaj wprowadziliśmy, a mieszkamy już tutaj ponad miesiąc. Ja rozumiem, że młode małżeństwo urządza się na nowo itp., ale oni zawsze wiercą o nieludzkich porach... albo od 7-8 rano, albo całe popołudnia lub soboty. Wygląda na to, że ktoś po prostu przed pracą lub po sobie tam remontuje nie myśląc o tym, że ktoś również jest po pracy i chce sobie odpocząć. Nie lubię takiej ignorancji.

A żeby było śmieszniej to pod naszym mieszkaniem jest siłownia, więc całe dnie słychać przerzucanie jakiś hantli czy tam ciężarów. Wbrew pozorom to mniej irytujące niż te remonty.

ehhh to nie zazdroszczę ... ja mieszkam na osiedlu z wielkiej płyty więc tu takich atrakcji nie mamy jak siłownia czy kręgielnia ale słyszałam, że mieszka się średnio ....
Stary 2012-06-06, 09:54   #3593
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

ja też idę pospać ... tylko sobie żyto zasieję
hehehe, myślałam, że już tylko ja to robię

Chyba większość jest przeciwna klubowi, zatem temat porzucamy

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 09:55   #3594
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość

hehehe, myślałam, że już tylko ja to robię

Chyba większość jest przeciwna klubowi, zatem temat porzucamy

oj nie nie żyto ważna sprawa hyhyhy .... piwo se wyprodukuję i będę miała jak się rozpakuję bhahahaaa
Stary 2012-06-06, 09:56   #3595
Dearlie
Zakorzenienie

Cytat:

ehhh to nie zazdroszczę ... ja mieszkam na osiedlu z wielkiej płyty więc tu takich atrakcji nie mamy jak siłownia czy kręgielnia ale słyszałam, że mieszka się średnio ....
Konczi nie myśl sobie, że ja mieszkam w jakimś apartamentowcu. Również mieszkam w typowym blokowisku, tylko, że w tym bloku ktoś już wiele lat temu zaadoptował jakieś większe pomieszczenie w piwnicy i zagospodarował je jako siłownie. A my na parterze mieszkamy, więc słyszymy wszelkie odgłosy dochodzące stamtąd. Ja w sumie całe życie mieszkam w blokach, więc marzy mi się gdzieś za kilka lat jakiś choć malutki domek, ale bez sąsiadów za ścianą i z własnym, niewielkim ogródkiem. Oj, te marzenia. Dobrze, że nic nie kosztują.
Stary 2012-06-06, 09:57   #3596
Konczita
Zakorzenienie

co się dzieje z gda i niegrzeczną ???????
Stary 2012-06-06, 10:06   #3597
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:

Acha. hm... no coż ja nie mam suwaczka ale wg kalendarza se policzyłam i też mam 100

Gda nie podała tel. więc nie ma szans się z nią skontaktować, ale niegrzecznej chyba był na liście

Stary 2012-06-06, 10:06   #3598
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Dzien dobry

Cytat:
Dziewczyny czy to prawda czy jakieś pierdoły mi kumpela zleksza niedorozwinięta opowiada, że jak sie ma zgage w ciąży to przez to że dziecko ma włoski??
Jak dla mnie to raczej bzdety jakieś bo niektóre mają zgage całą ciąże a dzieciak nawet nie jest w pełni rozwinięty

Ja od trzech dni sie zmagam z tym cholerstwem ...
no to moja sie urodzi łysa , bo nigdy zgagi nie miałam

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość

o kurcze,żadnego serialu nie znam, tylko ze słyszenia za to lubuję się w takich jak Dexter czy Sześć stóp pod ziemią. Z polskich to tylko Usta usta mi pasowały.

a ja ostatnio nagrywam wszystkie bajki, które lecą w tv. tak na przyszłość, by mała miała co oglądać i mi laptopa nie okupowała mam już króla lwa,auta, toy story, kubusia puchatka i iniemamocni i tarzana poluję jeszcze na mulan, ale cholery nie chcą puścić
Mulan możesz sciągnac z darkwarez.pl, lub przez torrenty. Ja tez juz zaczełam pomału sciagac dla małej po włosku bajki, królewna śniezka, alicja w krainie czarów itd narazie sam disney

ja tez m jak milosc, na wspolnej itd wszystkich tych polskich tasmiemców nie ogladam, bo sie wkurzam tylko, kazdy z kazdym, poworty, rozstania matko jedyna za to mam slobosc i ogladam na necie online csi miami, ny, pretty little liars, switched at birth, grey's anatomy, private pracitce

Cytat:

właśnie julka się kończy ... i co ? nooo widziałam jak Jaśkiek piknie z Monią zerwał i mam rogala teraz może Sławeczka wypitolić i być z Juleńką i bydzie pięknie !

Konczi ty widze fanka Julkii ja swego czasu oglądałam majke julki nigdy nie widziałam, ostatnio mnie tylko sasiadka oświeciła o co chodzi. Bardzo często u nas na osiedlu kręcą, podobno ( sasiadka) jeden z bohaterów w naszym budynku mieszka jak ja mogłam tego nie wiedziec

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
I zapomnialam

słodko wygląda

kurcze ktoś wspomniał, że idzie robic placek z truskawkami i mnie nosi teraz może i ja bym zrobiła

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 10:18   #3599
m_moni
Zadomowienie

Dziewczyny gratuluję zdanych examów!

Ja dzisiaj mam wizytę u endo-gina, ale jeszcze nie wiem czy pójdę dzisiaj czy w poniedziałek. może się wyrobię

Cytat:

m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-06, 10:19   #3600
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:

popatrz u m nie podobna pogoda hmm ktoś zakosił nam słońce
widze, że nie tylko ja mam jazdę z imieniem ... tylko że mój mąż nie chce słyszeć innej opcji i tu jest zagwajka no
ta pogoda już mnie słabi, wiecznie zimno i bez słońca to mogłoby sie chociaż na ten długi weekend wypogodzić co by sobie człowiek mógł słoneczka troszke nałapać

No to z tym imieniem masz gorzej bo tak jak kiedyś już któraś mówiła, że męża nazwisko będzie nosić to imie wybieram ja mój biedak sobie to do serca wziął aż mi sie żal zrobiło no a od początku miał być Damian tyle tylko że mi sie o Alanie zapomniało, a teraz jest jak jest

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Konczi nie myśl sobie, że ja mieszkam w jakimś apartamentowcu. Również mieszkam w typowym blokowisku, tylko, że w tym bloku ktoś już wiele lat temu zaadoptował jakieś większe pomieszczenie w piwnicy i zagospodarował je jako siłownie. A my na parterze mieszkamy, więc słyszymy wszelkie odgłosy dochodzące stamtąd. Ja w sumie całe życie mieszkam w blokach, więc marzy mi się gdzieś za kilka lat jakiś choć malutki domek, ale bez sąsiadów za ścianą i z własnym, niewielkim ogródkiem. Oj, te marzenia. Dobrze, że nic nie kosztują.
też mam dokładnie takie samo marzenie bo te bloki mam w żyłach od urodzenia i wiecznie ktoś gdzieś wierci, trzaska, kłóci sie, śmierdzi cygaretami bo se ktoś kurzy w oknie albo na klatce
Już mam tego dość, no ale co zrobić... u mnie na dłuższą mete to nierealne chyba że w totka wygram w którego nie gram bo sie obraziłam na niego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości