|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Ja mogę się podzielić. Dzisiaj mam go pod dostatkiem.
Za chwile zmykam do pracy. Coś ostatnio gorzej sypiam, ale jutro nareszcie się wyśpię ![]() Miłego dnia
|
#3572 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Ufff nie było tak źle.
Zapomniałam się poskarżyć, że wczoraj byłam u ortodonty i mam założony naciąg, więc w nocy zaczęły mnie paskudnie boleć zęby i tak mnie trzyma do teraz. Gryźć nie mogę i mymlałam kanapkę na śniadanie jakbym zębów nie miała, a jak na złość jestem ciągle głodna i mogłabym pochłaniać jedzenie tonami. Ja jestem bardziej w dół od Poznania, bo okolice Leszna. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo się cieszę!!! Wiedziałam, że się uda! Mam nadzieję, że już niedługo pochwalisz nam się urządzonym przez siebie mieszkankiem i ślicznymi pokojami dla maluchów. ![]() Cytat:
![]() U nas słoneczko świeci od samego rana, ale co z tego skoro na dworze paskudnie zimno brrrrrrrrrr
|
|
#3573 |
|
Wtajemniczenie
|
haaaaaj
jestem głodna od 5 rano... ide se jajkownice strzelic pyszną![]() u mnie narazie słoneczko
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Nie odzywałam sie bo musiałaam najpierw nadrobić tee wszystkie strony,które mi wczoraj naskrobalyscie i jak nadrobilam wszystko to i tak polowe zapomnialam co chcialam napisac .Co do klubu to moim zdaniem jest zbędny chwilowo bo jak ktoś chce napisać coś osobistego to można na meilu,a jaak zaczniemy pisac w klubie to tutaj wątek moze podupasc.lepiej byloby aby klub powstal jak bedziemy miec juz dziddzie przy sobie,wstedy klubik do dzielenia sie wszystkim bedzie idealny .ale zrobicie jak uważacie ![]() Tamlin ciesze sie okropnie,że dostaliście kredyt Będziecie w końccu na swoim też o tym marze![]() Konczi i Anesh gratuluje zdanych egzaminow ![]() udanych wizyt też gratuluje i trzymam kciiuki za wizyte Anusi aby szyjka byla piękna ![]() zaraz ide na meila podejrzec dzidka Luci i skalniaczek ocenić ![]() objadlam sie na sniadanko kanapeczkami z pomidorkiem i ogorkiem,maz mi zrobil i takie pyszne byly ![]() Po Jurka sie nikt nie zgłosił oczywiście i tak Jurek został z Nami a tak sie przyzwyczail,że nawet do toalety chodzi ze mną ![]() Kajaja u mnie wyjątkowo jest slonko to moge Ci dać troszke ![]() a co do ząbkow to mnie boli zab jak sie czegos goracego napije,a mam w Nim kilkuletnią plombe:-(i chyba cos sie z Nią dzieje:-( ciuszki dziewczyny sliczne sa,szalejecie okropnie a ja jestem w tylku z zakupami bo co chwile jakies wydatki. Teraz jeszcze doszlo szukanie mieszkania do wynajecia oczywiscie znowu co nie nie jest takie latwe bo nie mam zamiaru placic komus nie wiadomo ile . Dlatego od piatku zaczynaamy poszukiwania jakiegos mieszkanka prawdopodobnie trzypokojowego![]() a i wozeczek tez jest sliczny
|
|
|
|
#3575 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o ja.... to świętujemy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Co do upadku wątku - kiedyś byłam na wątku i w klubie i oba biegły dwutorowo i nic nie upadło. W klubie poprostu poruszałyśmy całkiem inne rzeczy. Niestety potem spotkała mnie taka sama niespodzianka jak zieloną. Czyli zostałam wypieprzona z klubu i poczty po 40. wspólnych wątkach Zostały tam moje dane i zdjęcia. A powód? Dziewczyny uwielbiały kisić się we własnym sosie i stwierdziły, że wcześniej przez 14 wątków tak się zżyły że im cała reszta przeszkadzała. Cytat:
A tak na serio to chyba czysty przypadek
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
I zapomnialam
Witam nową mamusie w Naszym gronie ![]() i zaraz na meil wkleje Wam zdjecie mojego synka w rozowej bluzie mojej siostrzenicy wygląda słodko---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Wrzuciłam na meil zdjęcie synka mojego w dziewczęcym ubranku.d podziwiaać hehea przed chwilą wymyślilaam,że dzisiaj zrobie golabki i bede miala jeszcze na jutro
|
|
|
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
Hej! witam się z rana,
i uciekam doprowadzać się do stanu wyglądalności bo chociaz na zwolnieniu jestem to muszę isć na spotkanie do urzędu. ech... jakoś chyba przeżyje. miłego dzionka dziewczyny. |
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
ja zjadlam bułę z dżemem i kakao. Potem ide z Oskarem do kuzynow,niech sie pobawi z dziecmi a ja troche poplotkuje.Pogoda u mnie jak narazie do bani
|
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
A dziękuje
chyba sie wyspałam, ale spałabym dalej gdyby chłopek mnie nie obudził bo dzwonił że koniecznie musi mnie zabrać do Zakopanego w ten weekend bo w następny nie da rady. A jeszcze jutro idzie do pracy ![]() Cholera, apropo imienia... Tak mnie wkurza ten kumpel od męża o imieniu Alan że coraz bardziej te imie mi sie nie podoba, a mąż mówi że bardziej zależy mu na Damianie... Coraz częściej i intensywniej widze małego Damianka i chyba poproszę Colds o zmiane na pierwszej stronie bo jestem pewna na 98% ![]() Cytat:
![]() Ja na glukoze w poniedziałek ide i jakoś tego nie widze - tego siedzenia dwie godziny tam nie widze ![]() No patrzcie z tą zgagą, może coś w tym jest zobaczymy czy mój brzdąc będzie miał czupryne
|
|
|
|
|
#3580 | |
|
Rozeznanie
|
Hej,hej
U mnie słoneczko zza chmur wygląda, ale na razie zimnica. po południu ma być 20 stopni, zobaczymy czy się potwierdzi. Jeszcze mam zwolnienie do końca tygodnia to sobie z Wami popisze na bieżąco i poleżaczkuje sobie. Ja nie wierze we wszelkiego rodzaju zabobony m.in. o tych włosach i zgadze Cytat:
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Wtajemniczenie
|
haha ja mam straszne zgagi i na usg doktorek powiedzial ze maly ma taka czupryne ze mozna dredy zaplatac
mam tyle wlosów do teraz za to tatus ma rzdziutkie wloski... ciekawe po kim maly odziedziczy
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
u mnie niby słonko zaczyna przebujać więc jest nadzieja na ładny dzień.Byłam dzisiaj siuśki do badania zanieść więc jestem ciekawa jak tam z moimi bakteriami... Co do klubu bo ja jestem z jednej strony na tak, ale z drugiej na nie ja sama czasem podczytuję inne wątki w których się nie udzielam Czy u Was też latają takie małe czarne muszki ? ja jestem cała pogryziona :/ nie wiem skąd to się bierze...
|
#3583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek moje miłe
Cytat:
![]() Dearlie - Jak z okolic Leszna to ja jakoś bardzo daleko do Ciebie nie mam ![]() Cytat:
. Bo pierwsze, co to wpieprzyłam bułkę z czekoladą ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę piec ciasto z truskawkami
|
|
|
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty, w którym kierunku od Poznania lub właśnie Leszna mieszkasz? ![]() Kochane ja powolutku życzę Wam miłego dnia i dużo, dużo tego upragnionego słońca. Ja zaraz uciekam do pracy. Gdyby mi się tak chciało jak mi się nie chce.
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kochana, poczekam do wieczora żeby jeszcze sie upewnić na 100% że mężuś na pewno chce i do Ciebie napisze, ale czuje to w zębach że na pewno zmiana będzie
![]() Ja w zabobony dopiero nie wierze bo gdyby tak było to bym ani jednej rzeczy nie miała dla dziecka jeszcze ![]() Tak tylko z ciekawości czy to prawdą jest. Zresztą sie przekonamy wszystkie niebawem
|
|
|
|
#3588 |
|
Wtajemniczenie
|
Wercia czyli teoretycznie licząc z dziś mamy 100 dni do porodu
![]() ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Konczi chyba masz trochę więcej: 18+31+31+25=105
|
#3589 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zdjęcia jakoś nie widzę hmmm a gołąbki mniam .. zrób więcej ja podjadę sobie na obiadek ![]() Cytat:
popatrz u m nie podobna pogoda hmm ktoś zakosił nam słońce ![]() widze, że nie tylko ja mam jazdę z imieniem ... tylko że mój mąż nie chce słyszeć innej opcji i tu jest zagwajka no ![]() Cytat:
może nam to z biegiem czasu mieni i wrócimy do pionu - ooby obyyy ![]() u moich sąsiadów z boku w dalszym ciągu remont łazienki już 3 tydzień a teraz u góry coś wiercą - zwariuje ! ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
bo mam zmieniony termin a na stronie wisi od pierwszych tygodni ten sam
|
|
#3590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A żeby było śmieszniej to pod naszym mieszkaniem jest siłownia, więc całe dnie słychać przerzucanie jakiś hantli czy tam ciężarów. Wbrew pozorom to mniej irytujące niż te remonty.
|
|
#3592 | |
|
Zakorzenienie
|
12 września wg usg a 8 września wg OM ... Cytat:
ehhh to nie zazdroszczę ... ja mieszkam na osiedlu z wielkiej płyty więc tu takich atrakcji nie mamy jak siłownia czy kręgielnia ale słyszałam, że mieszka się średnio ....
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehehe, myślałam, że już tylko ja to robię ![]() Chyba większość jest przeciwna klubowi, zatem temat porzucamy
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hyhyhy .... piwo se wyprodukuję i będę miała jak się rozpakuję bhahahaaa
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
co się dzieje z gda i niegrzeczną ???????
|
#3597 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Acha. hm... no coż ja nie mam suwaczka ale wg kalendarza se policzyłam i też mam 100 Gda nie podała tel. więc nie ma szans się z nią skontaktować, ale niegrzecznej chyba był na liście
|
|
#3598 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez m jak milosc, na wspolnej itd wszystkich tych polskich tasmiemców nie ogladam, bo sie wkurzam tylko, kazdy z kazdym, poworty, rozstania matko jedyna za to mam slobosc i ogladam na necie online csi miami, ny, pretty little liars, switched at birth, grey's anatomy, private pracitce Cytat:
ja swego czasu oglądałam majke julki nigdy nie widziałam, ostatnio mnie tylko sasiadka oświeciła o co chodzi. Bardzo często u nas na osiedlu kręcą, podobno ( sasiadka) jeden z bohaterów w naszym budynku mieszka jak ja mogłam tego nie wiedziec ![]() Cytat:
słodko wygląda kurcze ktoś wspomniał, że idzie robic placek z truskawkami i mnie nosi teraz może i ja bym zrobiła
|
||||
|
|
|
#3599 | |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny gratuluję zdanych examów!
Ja dzisiaj mam wizytę u endo-gina, ale jeszcze nie wiem czy pójdę dzisiaj czy w poniedziałek. może się wyrobię ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to z tym imieniem masz gorzej bo tak jak kiedyś już któraś mówiła, że męża nazwisko będzie nosić to imie wybieram ja mój biedak sobie to do serca wziął aż mi sie żal zrobiło no a od początku miał być Damian tyle tylko że mi sie o Alanie zapomniało, a teraz jest jak jest ![]() Cytat:
Już mam tego dość, no ale co zrobić... u mnie na dłuższą mete to nierealne chyba że w totka wygram w którego nie gram bo sie obraziłam na niego
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

Gryźć nie mogę i mymlałam kanapkę na śniadanie jakbym zębów nie miała, a jak na złość jestem ciągle głodna i mogłabym pochłaniać jedzenie tonami. 

i jak nadrobilam wszystko to i tak polowe zapomnialam co chcialam napisac
Co do upadku wątku - kiedyś byłam na wątku i w klubie i oba biegły dwutorowo i nic nie upadło. W klubie poprostu poruszałyśmy całkiem inne rzeczy. Niestety potem spotkała mnie taka sama niespodzianka jak zieloną. Czyli zostałam wypieprzona z klubu i poczty po 40. wspólnych wątkach