|
|
#4921 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
ale ma być burzowo , pewnie nie cały dzień ale nie wiadomo gdzie i kiedy strzeli no cóż trzeba szykować parasole na wszelki wypadek i chyba cieszyć się nie mrozu nie będzie albo cudownie się odmieni ![]() TUSIAAAAAAAAAAA jak rozmowa?????????
|
|
|
#4922 | |
|
Raczkowanie
|
Troszkę tak
![]() Cytat:
![]() A powiedz mi, masz jakieś okrycie wierzchnie??? Bo ja już nie wiem co zrobię jak będzie chłodno
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
|
#4923 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękny bukiet gratuluję kolejnych załatwionych spraw. My też zamówiliśmy na sali smak tortu śmietanowy z wiśniami ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
My z pracy zapraszaliśmy ludzi bo mamy takich z którymi jesteśmy bliżej i się przyjaźnimy więc kilka osób zapraszamy. Co do doproszenia koleżanki z pracy-myślę, że nie jest za późno- w sumie to miesiąc jeszcze więc chyba będzie OK. Siedzicie we 4 ale możesz przecież zaprosić tylko jedną- Twoja decyzja ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
za postępy
|
|
|
#4924 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak nie znajdziemy ładnych w sklepie tez zrobimy swoje. Albo po prostu jakieś kokardki się zawiąze.Można się jeszcze do klubu zapisać?
|
|
#4925 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie ten bukiecik jest rewelacyjny
prosty, z klasą ![]() Jak już wcześniej mówiłam kupiłam buty do ślubu, więc się pochwalę i tak jak od początku mówiłam, białych nie chciałam, szukałam złotych lub srebrnych i znalazłam
|
|
|
|
#4926 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja mam bolerko , z takiego samego materiału jak sukienkę babeczka mi szyła w salonie i tylko to , ziemno na pewno nie będzie bo ma być ok 25 stopni a przeciesz będziemy tańczyły to się rozgrzejemy jak by co
|
|
|
#4927 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
za zawieszki kurcze, kobitki, ale Wy macie talenty My na butelkach bedziemy mieli przyczepione kokardki tylko
|
|
#4928 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- katushka a możesz wklieć link do tego filmiku z you tube? |
||
|
|
|
#4929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatkowo wysłałam fotki zaproszenia mailem do osób z którymi współpracuję a nie są na miejscu w firmie. Kto będzie miał ochotę to przyjdzie
|
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Gdzie ta Tusia ???? Jak rozmowa kwalifikacyjna????? Zapraszanie osob z pracy to moim zdaniem indywidualna kwestia. ja nie zamierzam nikogo zapraszac a to z tego wzgledu ze sytuacja w pracy od jakiegos czasu zmienia sie na gorsze, ciagle pretensje, ciagle obnizanie wynagrodzenia itd. A poza tym szef juz nie jeste taki jak kiedys, a poza tym z dziewczynami mam ok stosunki, ale nie sa one az tak przyjazne zeby od razu zapraszac na wesele czy slub. ponadto miejsce pracy a miejsce slubu czy wesela to 100 km i tak pewnie by nikt nie przyjechal. poza tym to ma byc nasz dzien, a nie moj i ludzi z pracy!!!! takie jest moje zdanie. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- A poza tym musze sie pochwalic, z moim zdrowkiem coraz lepiej
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie gdzie ta Tusia ???? Jak masz taką sytuację w pracy to faktycznie. Wszystko zależy od zasad jakie są w firmie- u mnie wywiesza się zaproszenia na tablicy (o ile ktoś chce). Poza tym w moim przypadku jest tak, że większość osób znam od lat i znamy się dość dobrze a część z nich zna też mojego TŻ-ta, część kiedyś z nim pracowała itp. Dobrze że zdrówko wraca ps. Dziewczynki to która pokusi się o założenie nowego wątku bo ten nieuchronnie się kończy
|
|
|
#4932 |
|
Raczkowanie
|
Kasioonya jutro Twój ślub!!!!!! Życzę Wam duuużo miłości, zrozumienia, szcześcia, uśmiechu i pięknej pogody
|
#4933 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziś wraca TŻ ![]() ![]() ![]() Goście dzwonią i się potwierdzają, ewentualnie odmawiają, no ale to ich sprawa, ich strata ![]() Nie potwierdziło się jeszcze ok. 20 osób łącznie, ale to są 4 rodziny więc zobaczymy. Zamówiłam halkę do sukni i koszulki dla mnie i TŻ po ślubie, ale ciii, bo to surprise ;p Tzn pewnie mu pokażę jak tylko przyjdą, choć myślę też o sali, ale czy ja wieem.Szukam welonu w kolorze Diamond White przez co odeszło mi kilka upatrzonych welonów, niestety, w PL słabo z tym kolorem :| w salonie nie chcę brać bo to 220 zeta, upatrzyłam sobie na ebayu: http://www.ebay.com/itm/1T-Diamond-W...item27c1642fd1 http://www.ebay.com/itm/2T-Diamond-W...item27c16432f0 Czekam na próbki materiału od atelier ślubne, może coś z ich welonów bym mogła zamówić. W sobotę mam panieński, sukieneczkę kupiłam wczoraj, o taką: http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex =0&viewAllFlag=&catalogId =33053&storeId=12552&prod uctId=5450207&langId=-1&sort_field=Relevance&ca tegoryId=208648&parent_ca tegoryId=208600&pageSize= 20&refinements=Colour{1} ~[pink]&noOfRefinements=1 Muszę ją oddać do skrócenia, bo sięga mi połowy łydki, to za nisko Skrócę na przed kolana Jest śliczna, na żywo się lepiej prezentuje, a zresztą zdjęcie załączam Chyba trochę dłuższą zostawię, tu sobie podwinęłam ![]() Cicho tu coś dzisiaj
|
|
#4934 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez bym tak chciała
|
|
#4935 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Malgos chyba jest bardzo zajęta mężem bo nas jeszcze nie odwiedziła od soboty(chyba ,że przegapiłam) a ja z niecierpliwością czekam na relacje
|
|
|
|
#4936 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jaki będziecie mieć tort? Masz gdzieś zdjęcia? Ja właśnie jestem na etapie szukania bo nie mamy na sali w cenie ![]() Cytat:
A emocje Cie rozgrzeją i nie będzie Ci nic potrzebne Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No i ta Tusia.. ciekawa jestem co z ta rozmową..
|
|
|
#4937 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle Ty laska jesteś i dobrze Ci we wszystkim Co do welonu to polecam (juz wiele razy pisałam i podtrzymuję): http://www.welonysprycha.pl/ kobitka z Warszawy, można pojechać zobaczyć podgadać ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
no no właśnie Malgos nie było od Jej wielkiego dnia ja też nie mogę doczekać się relacji---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Dziewczyny a Tusia to już czasem nie wyjechała na Kos? Nie mogę maila odszukać ale coś mi jakos świta że na początku czerwca miała jechać albo cos mi się pokręciło ![]() ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- A słuchajcie- kupiłam dziś majtki i jestem już cała ubrana
|
|
|
#4938 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
wróciłam z Krakowa i zaglądam do Was ale niestety tylko na chwileczkęCytat:
sama ze 2 dni temu pytałam się Tża co myśli o zegarkach dla mam tylko koniecznie na bransolecie Gdzie kupowałaś swoje prezenty? My chcielibyśmy sie zmieścić w 100zł dla każdej z mam i boję sie ze za taką cenę nie znajdę nigdzie dobrego :/Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
świetne imprezy świetne prezenty i zdjęcia torcików Cytat:
ja uwielbiam bieliznę. Na zmianę z biżuterią mogłabym dostawać na każdą okazję ![]() Cytat:
Bardzo sie cieszę Wiele rzeczy jest ważne ale zdrówko przede wszytskimCytat:
Sukieneczka śliczna a koszulki nam pokarzesz? Widziałam własnoręcznie wykonane zawieszki i bukiet i jestem pod wrażeniem ![]() Tusia i co i co?! Gdzie jest nasza najświeższa Mrożonka?! A jaki w końcu tytuł nowego wątku dajemy ? |
|||||||
|
|
|
#4939 |
|
Zadomowienie
|
Ooo właśnie bo już nam niewiele postów zostało do naskrobania i nowy wątek Co do tytułu to ja nie wiem nie mam pomysłu
|
|
|
|
#4940 |
|
Zakorzenienie
|
proponuję pozostać przy dotychczasowej nazwie wątku tylko dopisać cz.2
Co Wy na to?
|
|
#4941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja bym była za
|
|
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Faktycznie ani Tusi ani malgos, gdzie te PMki sie podzialy. Od obu czekamy na informacje ![]() Malgos moze jest tak starsznie zajeta MEZEM ale Tusia gdyby miala leciec na kos to by sie z nami chyba pozeganal nie ?
|
|
#4943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- ![]() super!!---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- mayeczka sliczna sukienka. kolorek piękny. Kurcze przez remont mieszkania zapomniałam, że muszę zrobić sobie biżu...kolczyki leżą już gotowe a reszta daleko w polu.... Faktycznie cisza dzisiaj myslałam, że będę miała więcej do nadrobienia ...
|
|
#4944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do faceta z reala to w sumie dobrze że powiedział , bo byśmy jeździli po wszystkich sklepach a byśmy nie dostali , bo to nie że sklep chowa na euro tylko coca-cola ![]() Dziewczyny jestem taka zmęczona tym lataniem i załatwianiem że nie mam siły pisać nawet , oczy mi się same w ciągu dnia zamykają , aż mi nawet stres odszedł ze zmęczenia , w sumie to i dobrze. Właśnie dziś kupiliśmy prezenty dla rodziców , opakowania na jedzenie które zostanie , w kościele usiłowałam coś załatwić żeby nam zmienili siedzenia na takie z oparciem ...ale zobaczymy co da się zrobić dopiero w piątek .
|
|
|
#4945 |
|
Zakorzenienie
|
jakoś tu pusto.....wrzucę fotki moich kolczyków ślubnych-robionych samodzielnie
|
#4946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaje..... piękne,masz talent Kochana
|
|
|
#4947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#4948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sliczne koczyki
|
|
|
#4949 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- również dziękuję kurcze....czuję się z siebie dumna...na I Komuni mojej siostry (musiałąm je założyć aby na ślubie mieć coś starego ) dużo osób podziwiało moje kolczyki....a mnie wydawały się takie normalne
|
#4950 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A Tusia chyba faktycznie dziś miała wylatywać na Kos, tylko dlaczego do nas nie zajrzała?? A my tak czekamy na info o spotkaniu w sprawie pracy ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Kurcze ale cisza u nas dziś faktycznie niesamowita
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

A przynajmniej żeby nie padało!!!
Myślę, że koło piątku już będzie ciężko

Pstryknęłam fotki więc mogę pokazać. Tylko zdjęcie nie oddaje rzeczywistego koloru tych róż. Róże te nazywają się miss piggy, mają taki różowo herbaciany kolor. Ostatnie zdjęcie miss piggy jest z internetu aby przybliżyć kolor
gratuluję kolejnych załatwionych spraw. My też zamówiliśmy na sali smak tortu śmietanowy z wiśniami
tylko jedna, bo mam ich na prawde sporo, roznia sie obrazkami i wierszykami, ale wykonanie kazdej takie same
16.06.2012

koszulkę, pilot do sterowania kobietą, kieliszki, kufle, kostkę z pozycjami, zegar z pozycjami i ... już nie pamiętam, chyba wszystko