ślubujące w 2012:) - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-07, 08:10   #4951
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa
Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
J

http://www.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex =0&viewAllFlag=&catalogId =33053&storeId=12552&prod uctId=5450207&langId=-1&sort_field=Relevance&ca tegoryId=208648&parent_ca tegoryId=208600&pageSize= 20&refinements=Colour{1} ~[pink]&noOfRefinements=1

Muszę ją oddać do skrócenia, bo sięga mi połowy łydki, to za nisko Skrócę na przed kolana Jest śliczna, na żywo się lepiej prezentuje, a zresztą zdjęcie załączam Chyba trochę dłuższą zostawię, tu sobie podwinęłam

Cicho tu coś dzisiaj
sukienka bomba , zaszalej skracaj ! pokaż te za☠☠☠iste nogi bo jest co pokazywać
z welonem nie doradzę bo sama miałam problem .
Cytat:
Napisane przez monika860902 Pokaż wiadomość
jakoś tu pusto.....wrzucę fotki moich kolczyków ślubnych-robionych samodzielnie
super kolczyki i bravo za talent , sama bym takie chciała
Stary 2012-06-07, 09:55   #4952
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze, piękne!

Jak tam dziewczyny, dzisiaj wolne czy pracujecie? Ja się obijam zaraz zasiadam do książki, zostało mi kilkadziesiąt stron I tomu Millenium. Bardzo wciągające! Znacie?

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 10:06   #4953
niki19
Zadomowienie

Cześć

Cytat:

bardzo ładne kolczyki

Pusto bo w sumie to długi weekend się zaczął , pewnie wszystkie odpoczywają

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 10:14   #4954
katushka
Raczkowanie

GG do katushka Wyślij wiadomość przez MSN do katushka

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
piękny bukiet gratuluję kolejnych załatwionych spraw. My też zamówiliśmy na sali smak tortu śmietanowy z wiśniami

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

bardzo fajne

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

nam też sporo osób odmówiło w sumie no ale niestety tak to jest. W sumie gości jest tyle ila miało być na początku My z pracy zapraszaliśmy ludzi bo mamy takich z którymi jesteśmy bliżej i się przyjaźnimy więc kilka osób
zapraszamy. Co do doproszenia koleżanki z pracy-myślę, że nie jest za późno- w sumie to miesiąc jeszcze więc chyba będzie OK. Siedzicie we 4 ale możesz przecież zaprosić tylko jedną- Twoja decyzja

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

za postępy
Dziękuję bardzo.

Cytat:
Napisane przez 42gami Pokaż wiadomość
Śliczny bukiet, fantastyczny kolor róż! Grtuluję odwagi, mi trzęsłyby się ręce przy wykonywaniu bukietu ślubnego... Pewnie wszytkie bym połamała

Gratuluję postępów, chyba jakoś tak lżej jak kolejna rzecz odhaczona na liście, prawda?

Nam zostało tylko kilka sztuk dla znajomych do rozniesienia. Zapraszaliśmy ponad 150 osób a już dzisiaj wiem że ponad 50 nie przyjdzie. Ale liczyliśmy się z tym od początku..

Świetne jak nie znajdziemy ładnych w sklepie tez zrobimy swoje. Albo po prostu jakieś kokardki się zawiąze.

Można się jeszcze do klubu zapisać?
Dziękuję. Właśnie ten kolor róż najbardziej mi się podoba Na szczęście złamałam tylko jedną różę

Cytat:
Napisane przez sara1988 Pokaż wiadomość
Jaki śliczny ten kolorek roż A bukiecik jak na wlasnorecznie zrobiony calkiem calkiem

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

za zawieszki kurcze, kobitki, ale Wy macie talenty My na butelkach bedziemy mieli przyczepione kokardki tylko

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Cuuudowny ten bukiecik ja też właśnie noszę się z zamiarem samodzielnego zrobienia bukietu, ale nie pomyślałam o wykonaniu próbnego, a muszę spróbować, gdyby w razie czego mi nie szło poproszę o to moją dekoratorkę

Ja właśnie też mam dylemat czy zapraszać kogoś z pracy... najchętniej powiesiłabym w firmie ogólne zaproszenie tylko na ślub kto by chciał to by przyszedł, tylko mój ślub jest 400 km od miejsca pracy, więc wydaje mi się jakieś nie bardzo zapraszanie tylko na ślub, bo i tak wiem, że nikt nie przyjedzie, z drugiej strony na wesele, nie bardzo chcę kogoś zapraszać bo w sumie z nikim nie mam aż takiego kontaktu. Ale też dziewczyny mnie ciągle pytają jak przygotowania co nam jeszcze zostało, czy mam już sukienkę itp... A ja nie zaproszę nikogo.... co byście zrobiły na moim miejscu??

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

katushka a możesz wklieć link do tego filmiku z you tube?
Polecam wykonanie próbnego bukietu jeśli chcesz robić sama. Bo ja myślałam że to łatwiejsze jest a jednak nie. Dlatego idealny to on nie jest, ale i tak mi się podoba

Wrzucam filmiki którymi się inspirowałam:
http://www.youtube.com/watch?v=V11qLE5ZkhM
http://www.youtube.com/watch?v=5VliU...endscreen&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=g3lfN...eature=related

Cytat:
Śliczne

14. 07. 2012
katushka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 10:41   #4955
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
O kurcze, piękne!

Jak tam dziewczyny, dzisiaj wolne czy pracujecie? Ja się obijam zaraz zasiadam do książki, zostało mi kilkadziesiąt stron I tomu Millenium. Bardzo wciągające! Znacie?
Oj ja też dziś wolne I jutro też tak więc lenię się do poniedziałku

Mam nadzieję że nadrobimy zaległości z zapraszaniem..

Ja czytam biografie Muńka ale jakoś wolno mi idzie. A co to za książka? Przeczytałabym coś fajnego i koniecznie wciągającego bo jak mnie nie wciągnie to rzucam w kąt i koniec czytania
Stary 2012-06-07, 11:07   #4956
stagnacja21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Ja bym była za bo szczerze mówiąc średnio mi się podobają rymowane tytuły
Też jestem za tym, żeby było po prostu dopisane cz. II

Cytat:
Piękne Gratuluję talentu

Cytat:
O kurcze, piękne!

Pozazdrościć, ja się muszę uczyć do sesji.
Nie znam tej książki, o czym jest? Chętnie bym coś przeczytała, po sesji mam zamiar nadrobić

Kupiłam sobie buty na ślub i strój na poprawiny. Bardzo się cieszę, że już mam to z głowy.
No i pierwsze spotkanie w poradni też można odhaczyć
stagnacja21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 11:32   #4957
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Dziewuszki,
nie mam was nawet czasu nadrobić. Jutro lecim w podróż poślubną W pracy wczoraj do 19 siedziałam:/
Wszystkie, ktore ślubują w sobotę - trzymam kciuki i jestem z Wami.
Wsyzstkie, które będą miały panieński - szalejcie do rana!!!!
A dziewuszki z zeszłęgo tygodnia - foty, foty!!!!J

Ja po powrocie odbieram swoje i się z wami podzielę.

Pradip - wyczekuj welonu
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 11:38   #4958
magnusia
Zakorzenienie

Kasioonya dziś Twój ślub- życzę Ci duuuuużo szczęścia i samych radosnych dni pełnych miłości i słońca
Stary 2012-06-07, 11:51   #4959
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
może burza będzie rano i nas cudownie ominie
ja mam bolerko , z takiego samego materiału jak sukienkę babeczka mi szyła w salonie i tylko to , ziemno na pewno nie będzie bo ma być ok 25 stopni a przeciesz będziemy tańczyły to się rozgrzejemy jak by co

Na to liczę, że będzie jednak te 20 parę stopni Najważniejsze żeby nie padało bo po pierwsze nienawidzę deszcze a po drugie mam tren więc mogłoby to się źle skończyć ...
Jak tam ze stresem u Ciebie?? Bo u mnie od dzisiejszego poranka już bardzo ciężko...
Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
A dzięki E tam na pewno się odmieni! A emocje Cie rozgrzeją i nie będzie Ci nic potrzebne
Oby... Bo powiem szczerze, że jeszcze wczoraj chodziłam po salonach/wypożyczalniach sukni ślubnych, ale nie dość, że chcą 70zł za wypożyczenie bolerek to jeszcze wyglądają tak, że aż strach się bać Mówię Wam masakra

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
proponuję pozostać przy dotychczasowej nazwie wątku tylko dopisać cz.2
Co Wy na to?
Ja również jestem ZA takim tytułem, te niektóre rymowane są takie durne... Chociaż ja się nie wypowiadam bo za chwilę nie będę już Pm-ką tylko żonką ...

Cytat:
Bardzo śliczne ;-)

Dziewczynki, mój ślub już po jutrze... Matko, ale od dziś ogarnął mnie stres, strach i sama nie wiem co jeszcze... Do wczoraj było super a od dziś to na samą myśl tak mnie wierci w brzuchu, że szok Każda najmniejsza pierdoła mnie stresuje

We wtorek odebraliśmy salę, układaliśmy stoliki... Wczoraj próba tańca na sali... no jak się tam nie wyrżnę to będzie cud
Poza tym w końcu przyszły mi wczoraj (w ostatniej chwili) te dekoracje na dom i bramę... Wczoraj też ostatnia spowiedź... Jutro wizyta u kosmetyczki, jeszcze rano na sali z dekoratorką... Wieczorem ubieranie bramy... Jaki to będzie napięty dzień

Dodatkowo we wtorek dostaliśmy taką okropną wiadomość, że najlepszy kolega mojego tżta nie będzie jednak na weselu, a miał być świadkiem Mój tż był taki zdołowany... Ja w sumie też bo strasznie lubię jego wraz z żonką... Ale niestety wszystko przez to zasrane euro Bo ten kolega pracuje w policji i mają stan podwyższonej gotowości i nikt nie ma wolnego. Nawet jeden koleś nie może być na ślubie własnej siostry, a jeszcze inny na swój ślub zostaje zwolniony tylko na 16 godzin!!! Co to za kraj? To wszystko jest chore...

Eh, coś tu ostatnio jakoś tak cicho i pusto... Pozdrowionka

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 12:06   #4960
ewula87
Rozeznanie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34558747]Dziewuszki,
nie mam was nawet czasu nadrobić. Jutro lecim w podróż poślubną W pracy wczoraj do 19 siedziałam:/

Pradip - wyczekuj welonu[/QUOTE]
Oooooo Tusia jak tam to spotkanie w sprawie pracy? Bo na tą informację najbardziej czekamy
Kasioonya mnóstwo słoneczka, uśmiech i cudownego humorku dziś i na całe życie życzę Tobie i mężowi Twemu !!!
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 12:11   #4961
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stagnacja21 Pokaż wiadomość
Też jestem za tym, żeby było po prostu dopisane cz. II

Piękne Gratuluję talentu

Pozazdrościć, ja się muszę uczyć do sesji.
Nie znam tej książki, o czym jest? Chętnie bym coś przeczytała, po sesji mam zamiar nadrobić

Kupiłam sobie buty na ślub i strój na poprawiny. Bardzo się cieszę, że już mam to z głowy.
Też uważam że trzeba dopisać cz.2. Pokazuj zdjęcia!!!

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość
Na to liczę, że będzie jednak te 20 parę stopni Najważniejsze żeby nie padało bo po pierwsze nienawidzę deszcze a po drugie mam tren więc mogłoby to się źle skończyć ...
Jak tam ze stresem u Ciebie?? Bo u mnie od dzisiejszego poranka już bardzo ciężko...

Oby... Bo powiem szczerze, że jeszcze wczoraj chodziłam po salonach/wypożyczalniach sukni ślubnych, ale nie dość, że chcą 70zł za wypożyczenie bolerek to jeszcze wyglądają tak, że aż strach się bać Mówię Wam masakra

Ja również jestem ZA takim tytułem, te niektóre rymowane są takie durne... Chociaż ja się nie wypowiadam bo za chwilę nie będę już Pm-ką tylko żonką ...

Bardzo śliczne ;-)

Dziewczynki, mój ślub już po jutrze... Matko, ale od dziś ogarnął mnie stres, strach i sama nie wiem co jeszcze... Do wczoraj było super a od dziś to na samą myśl tak mnie wierci w brzuchu, że szok Każda najmniejsza pierdoła mnie stresuje

We wtorek odebraliśmy salę, układaliśmy stoliki... Wczoraj próba tańca na sali... no jak się tam nie wyrżnę to będzie cud
Poza tym w końcu przyszły mi wczoraj (w ostatniej chwili) te dekoracje na dom i bramę... Wczoraj też ostatnia spowiedź... Jutro wizyta u kosmetyczki, jeszcze rano na sali z dekoratorką... Wieczorem ubieranie bramy... Jaki to będzie napięty dzień

Dodatkowo we wtorek dostaliśmy taką okropną wiadomość, że najlepszy kolega mojego tżta nie będzie jednak na weselu, a miał być świadkiem Mój tż był taki zdołowany... Ja w sumie też bo strasznie lubię jego wraz z żonką... Ale niestety wszystko przez to zasrane euro Bo ten kolega pracuje w policji i mają stan podwyższonej gotowości i nikt nie ma wolnego. Nawet jeden koleś nie może być na ślubie własnej siostry, a jeszcze inny na swój ślub zostaje zwolniony tylko na 16 godzin!!! Co to za kraj? To wszystko jest chore...

Jak czytałam twoją wypowiedź to mi się ten stres udzielił . Fajnie - ostatnie przygotowania i wasz dzień

Z tym świadkiem faktycznie mega szkoda . Na prawdę przez to euro wszyscy wariują.. ja w sumie przez euro chciałam mieć później wesele bo stwierdziłam że jeszcze jakiś ważny mecz wypadnie i nikt nie przyjdzie
Stary 2012-06-07, 12:12   #4962
niki19
Zadomowienie

Cytat:

To nic ,że będziesz żonką przecież nas nie opuścisz z tego powodu a później założymy wątek żonek

Cytat:

o kurde no to faktycznie fatalna wiadomość chore

kasioonya - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ,samych radosnych i szczęśliwych dni spędzonych z mężem

Stary 2012-06-07, 12:23   #4963
Inusiaa88
Raczkowanie

No lipa straszna z tym euro - już mam go dość...

Wiecie co mam jeszcze jeden problem, który mnie dołuje... A mianowicie, że jestem blada - kompletnie nieopalona i martwię się, że będę źle przez to wyglądała... Nie korzystam z solarium, ale chciałam iść przed weselem z tym, że nie dałam rady bo najpierw ta dziwna wysypka, która trwała 2 tyg. a zaraz potem okres... Pogoda na polku też nie sprzyja i został ze mnie bladziuch...
Może to głupie, że się takim czymś przejmuję ale mam wrażenie, że wszyscy się opalają przed ślubem... W sensie Panny Młode...

Stary 2012-06-07, 12:32   #4964
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Kochana nie stresuj się wszystko będzie wspaniale
Ja mam jeszcze tydzień ale powiem Wam szczerze, że stresol mnie dopada coraz większy
Kurczę, lipa z tym kolegą, nie mogą go jakoś zwolnić czy co? Bez przesady jak jeden osoby nie będzie i to z bardzo ważnego powodu to przecież euro się nie zawali też mam dosyć tego euro bo tylko bałagan i zamieszanie nie wspominając o paraliżu miasta
Stary 2012-06-07, 12:35   #4965
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze, piękne!

Jeszcze nie mialam okazji tego czytac ale TZ i moja przyszla teściowa bardzo polecają wszystkie czesci

Ja osobiscie szczerze polecam ksiazki Kena Folleta np. Filary ziemi, swiat bez konca czy upadek gigantow. wciagaja maja kilka watkow i sa mega grube a ja uwielbiam takie ksiazki bo wiem ze bedzie sie tam wiele dzialo :P

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Ja mam wolne od poniedzialku do poniedzialku czesciowo na chorobowym a czesciowo na urlopie. takze odpoczywam i powoli dochodze do siebie

Ponadto od kilku dnia zabieram sie za wyszukiwanie zaproszen, ale jakos nie moge sie do tego zabrac

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

A ja tam sie ciesze ze jest Euro. cos sie dzieje u nas

ponadto lubie sport tego typu i te wydarzenia. Ale rozumiem Inussie. troche lipa z tym swiadkiem tz.

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 13:10   #4966
stagnacja21
Raczkowanie

Cytat:

Oj, nie dziwię Ci się, że się denerwujesz, ale na pewno będzie wspaniale

Przykro mi z powodu świadka, ale jeszcze bardziej nie mogę zrozumieć, że ktoś na swój ślub zostaje zwolniony tylko na 16 godzin. Masakra, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji.

Cytat:
Też uważam że trzeba dopisać cz.2. Pokazuj zdjęcia!!!
Chętnie pokazałabym zdjęcia, bo jestem ciekawa opinii, ale chciałabym pozostać jak najbardziej anonimowa.

Z tego powodu bardzo proszę o zaproszenie do klubu, jeśli to możliwe.

Cytat:
No lipa straszna z tym euro - już mam go dość...

Wiecie co mam jeszcze jeden problem, który mnie dołuje... A mianowicie, że jestem blada - kompletnie nieopalona i martwię się, że będę źle przez to wyglądała... Nie korzystam z solarium, ale chciałam iść przed weselem z tym, że nie dałam rady bo najpierw ta dziwna wysypka, która trwała 2 tyg. a zaraz potem okres... Pogoda na polku też nie sprzyja i został ze mnie bladziuch...
Może to głupie, że się takim czymś przejmuję ale mam wrażenie, że wszyscy się opalają przed ślubem... W sensie Panny Młode...
Nie martw się, też będę zupełnie blada do ślubu. Gładka blada skóra moim zdaniem wygląda pięknie.
Jeśli bardzo Ci ta bladość przeszkadza to może rozważysz opalanie natryskowe?
Chociaż ja bym się trochę bała pójść na takie opalanie zaraz przed ślubem bez wcześniejszego wypróbowania.
Stary 2012-06-07, 13:20   #4967
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Nie martw się, też będę zupełnie blada do ślubu. Gładka blada skóra moim zdaniem wygląda pięknie.
Jeśli bardzo Ci ta bladość przeszkadza to może rozważysz opalanie natryskowe?
Chociaż ja bym się trochę bała pójść na takie opalanie zaraz przed ślubem bez wcześniejszego wypróbowania.

Ja właśnie też się boje tak dzień przed ślubem testować coś takiego...
Wiesz, to nawet nie tyle, że mi przeszkadza bo w sumie ja się źle nie czuje tylko wiadomo, jak każda Panna Młoda chce wyglądać pięknie i mam wrażenie, że wszyscy będą "ciemniejsi" ode mnie

Stary 2012-06-07, 13:21   #4968
niki19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Ponadto od kilku dnia zabieram sie za wyszukiwanie zaproszen, ale jakos nie moge sie do tego zabrac
Ja właśnie od kilku dni szukam zaproszeń ,żeby w końcu zamówić , i nie mogę znaleźć nic co by mi się podobało w miarę rozsądnej cenie
Już nie mogę patrzeć na te wszystkie zaproszenia z kokardkami na allegro

Za to wczoraj zamówiliśmy wódkę Stanęło w końcu na Białej Żubrówce

Stary 2012-06-07, 13:32   #4969
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czytam biografie Muńka ale jakoś wolno mi idzie. A co to za książka? Przeczytałabym coś fajnego i koniecznie wciągającego bo jak mnie nie wciągnie to rzucam w kąt i koniec czytania
Cytat:
TUTAJ macie krótki opis pierwszego tomu Generalnie książka jest bardzo bogata w treść, wielowątkowa, choć wszystkie te wątki się krzyżują. Akcja trzyma w napięciu od pierwszej do ostatniej strony Mam nadzieję, że kolejne dwa tomy też są takie fajne Na początku przerażało mnie, że wszystkie są takie opasłe, ale szybko się czyta

Cytat:
Lepsza blada Panna Młoda, niż przypieczona jak kurczak W kontraście z bielą sukni na pewno nie będziesz taka blada jak Ci się wydaje

współczuję sytuacji ze świadkiem...

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Jeszcze nie mialam okazji tego czytac ale TZ i moja przyszla teściowa bardzo polecają wszystkie czesci
To dobrze

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 13:39   #4970
stagnacja21
Raczkowanie

Cytat:
Ja właśnie też się boje tak dzień przed ślubem testować coś takiego...
Wiesz, to nawet nie tyle, że mi przeszkadza bo w sumie ja się źle nie czuje tylko wiadomo, jak każda Panna Młoda chce wyglądać pięknie i mam wrażenie, że wszyscy będą "ciemniejsi" ode mnie
Moim zdaniem przesadzasz, przy białej sukni na pewno nie będziesz aż taka blada. Poza tym z jasną skórą będziesz wyglądać bardzo elegancko, jak arystokratka Trzeci argument, to myślę, że jeszcze się ludzie nie opalili tak bardzo, dopiero początek czerwca, ostatnimi dniami była brzydka pogoda.
Nie warto sobie zawracać głowy takimi głupstwami

Wklejam zdjęcia bladej i opalonej PM, blada wygląda piękniej :P

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Ja właśnie od kilku dni szukam zaproszeń ,żeby w końcu zamówić , i nie mogę znaleźć nic co by mi się podobało w miarę rozsądnej cenie
Już nie mogę patrzeć na te wszystkie zaproszenia z kokardkami na allegro

Za to wczoraj zamówiliśmy wódkę Stanęło w końcu na Białej Żubrówce
Też nie chciałam zaproszeń z kokardką, bo prawie wszystkie w ostatnich latach jakie dostałam były z kokardką Nie, żeby mi się nie podobały, ale już mam przesyt. Zamówiłam takie, model V6

http://allegro.pl/verso-eleganckie-z...306944449.html

Też mamy zamiar kupić Białą Żubrówkę, mogłabyś powiedzieć ile płaciliście za butelkę?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3957c74b-c415-4ae7-9325-fc7272c78142_20100521012816_Normalshutterstock51601333.jpg (29,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg AviMalkabridecollection201206.jpg (30,6 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f_1120216_1275998470_0_755.jpg (35,6 KB, 33 załadowań)
Stary 2012-06-07, 13:45   #4971
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Moim zdaniem przesadzasz, przy białej sukni na pewno nie będziesz aż taka blada. Poza tym z jasną skórą będziesz wyglądać bardzo elegancko, jak arystokratka Trzeci argument, to myślę, że jeszcze się ludzie nie opalili tak bardzo, dopiero początek czerwca, ostatnimi dniami była brzydka pogoda.

Ty wiesz, że masz rację !!!
Dzięki dziewczynki, wiedziałam, że na Was można liczyć... Wesprzecie, doradzicie ah

Kobitki to zakłada ten nowy wątek? Bo zostało nam niecałe 30 wpisów...

Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2012-06-07 o 14:06
Stary 2012-06-07, 14:32   #4972
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
super kolczyki i bravo za talent , sama bym takie chciała
jak nie masz biżu to mogę Ci takie zrobić.....uwielbiam robić bizuterię a nie mam dla kogo

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
Oj ja też dziś wolne I jutro też tak więc lenię się do poniedziałku

Mam nadzieję że nadrobimy zaległości z zapraszaniem..

też mam dzisiaj i jutro wolne!!z tym, że jutro muszę jechać do miasta oprawić moją pracę podyplomową i zawieźć do dziekanatu...może kupię sobie jeszcze jakąś bieliznę i butki....
kurde a w sob. jade do warszawy na wycieczkę.....moja babcia wykipiła wycieczkę na urodziny dla 13-letniej sis i ktos musi jechać z nią i na mnie padło...a tak mi się nie chce!!! dopiero w niedziele późnym wieczorkiem będę w domu...buuuuu......jeszcz e to Euro.....boje się, że bedzie problem z wjazdem/wyjazdem...ehhhh
co do książek to ja polecam "Arabska żona" albo "Ulice rajskich dziewic" albo wszystkie Harlana Cobena....

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
a gdzie fotki??? Pokaż!

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34558747]Dziewuszki,

Pradip - wyczekuj welonu[/QUOTE]
ojej...to już??? no to życzę udanej podróży poślubnej!!! będziemy czekać na fotki! tak więc pstrykaj!

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:

Bardzo śliczne ;-)

o kurde!!! jak to 16 godzin zwolnienia??? bym chyba pierd.....to wszystko! i co...po 16 godzinach(wiadomo rano trzeba wstać, są przygotowania, potem ślub i wesele->tance!!) ma jeszcze iść do roboty??? przecież nie będzie w stanie normalnie funkcjonować!
to jest chore!! co za polityka!!
jak napisałaś, że już w sobotę ślubujesz to aż mnie brzuch rozbolał ze stresu!! Ja za równy miesiąc o tej godzinie będę się przygotowywać do ślubu!! jak czas szybko leci!!!

[img]//www.suwaczki.com/tickers/p19uyx8d6i1d1j97.png[/img]
monika860902 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 14:37   #4973
justiii87
Zakorzenienie

Kasioonya – Życzę Ci (Wam) dużo szczęścia i miłości !!!

ewula87 – piękne spinki mój TŻ jak je zobaczył to zażyczył sobie takie

katushka – śliczny bukiet! Gratulację zdolności i odwagi Ja też zastanawiałam się nad zrobieniem sobie wiązanki ślubnej ale boję się że nie wyrobię się z czasem i nerwy mnie zjedzą więc darowałam sobie robótki ręczne w dniu ślubu

42gami – 50 osób Wam nie przyjedzie ?? szok!!! Ale mają jakieś szczególne powody czy odmawiają bez przyczyny dla zasady? Są to bliskie osoby dla Was ?
Z mojej strony odmówiło 8 osób( 6 osób jedna rodzinka – z powodu śmierci babci i małżeństwo bo kuzynka na 4 lipca ma termin porodu a mieszkają od Nas 400 km i woleli nie ryzykować)
Od TŻ 9 osób z powodu śmierci rodziców więc to są szczególne przypadki.

szczesliwa25 – bardzo ładne buty. Jestem ciekawa jak wyglądają na stopach wstaw zdjęcie!!!

mayeczka87 – super sukienka, uwielbiam takie i jeszcze ta koronka ! Co do welonu to nie będę się wypowiadać bo Ja sama nie mam welonu i nie będę doradzać

monika860902 – za☠☠☠i…. kolczyki ! O nich jeszcze bransoletka z kilku sznurków i będzie rewelacyjnie. Jeśli tak lubisz robić biżuterię to Ja się do Ciebie zgłoszę po kolczyki i bransoletkę

tusiamar – życzę udanej podróży poślubnej! I wracaj do Nas opalona i wypoczęta

Inusiaa88 – w sobotę ma być do 25 stopni więc bolerko nie będzie Ci potrzebne a po za tym będziesz tak rozgrzana z podniecenia że nawet gdyby było 15 stopni to będzie biło od Ciebie ciepło Ze świadkiem to nieciekawa sytuacja. Też się dziwie że nie powiedział Wam wcześniej o sytuacji. My ślubujemy 30. 06 i jeden kuzyn TŻ od razu powiedział że jego nie będzie bo jest policjantem i nie dostanie wolnego, a Was świadek trzymał do końca w niepewności trochę nieładnie bo miał pełnić bardzo ważną rolę tego dnia. Opalania natryskowego nie rób teraz. Po opalaniu nie można kąpać się przez kilka godzin i mogą ubrania Ci farbować no i zacieki. Lepiej idź do kosmetyczki niech zrobi Ci porządny peeling ciała i posmaruj się balsamem brązującym do jasnej karnacji jeśli przeszkadza Ci jasna karnacja.

Wyborowa - idź na masaż gorącymi kamieniami żeby się zrelaksować i nabrać sił

Ja z pracy zapraszam tylko na ślub i to też wybrane osoby wszystkich się nie da 140 osób więc zapraszam tylko tych z którymi na co dzień mam kontakt.
TŻ zaprasza wszystkich swoich kolegów z pracy na ślub (20 osób) i na poprawiny. Wszyscy bardzo dobrze się znają i utrzymują kontakty, chciał na wesele wszystkich zaprosić ale jesteśmy ograniczeni liczbą osób na Sali , a nie chcieliśmy zaprosić osób a później nie mieli by gdzie tańczyć.

z książek polecam:
Białą Masajkę - książka jest tak wciągająca że w jeden dzień przeczytałam.
Klub niewiernych żon też bardzo fajna
Nimfomanka

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2012-06-07 o 14:40
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 14:42   #4974
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
ja też jestem blada!!! jestem taka biała, mam białą suknię i wyglądam jakby mi jakichś witamin brakowało.....mam bladą karnację, dodatkowo piegi i opalam się na czerwono
a czy Ty nie masz przypadkiem ciemnej karnacji?? Pokazywałaś chyba fotki i wydawało się, że jesteś opalona? Czy Cię pomyliłam z kimś innym??
no a wczoraj poszłam pierwszy raz w życiu na solarium- byłam 6 min-> wszystko mnie piekło w nocy-już przestało, ALE od wczoraj bolą mnie oczy i głowa!!!! Dziewczyny, jak Wy chodzicie/byłyście na solatium tez Was głowa bolała?? Mój ból jest straszny! Wzięłam tabletki-zobaczymy czy mi przejdzie, ale kurde kupiłam karnet na 50 min. i jak go nie wykorzystać??/ Może mi solarka szkodzi..nie powinnam chodzić? wrrrrr

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:

blada lepiej wygląda ale ja akurat jestem jeszcze bledsza

Stary 2012-06-07, 14:44   #4975
justiii87
Zakorzenienie

monika860902 - jak na pierwszy raz to 6 min to za długo. Max 5 min i za dwa, trzy dni dopiero na 6 min powinnaś iść. Ktoś kto obsługiwał solarium powinien Ci powiedzieć jakie są zasady korzystania z solarium.

Oczy Cie bolą, a miałaś okulary ochronne założone czy nie? Bo jeśli nie to mogłaś sobie oczy naświetlić nawet gdy miałaś zamknięte.

Pij codziennie sok z marchewki ( może być Kubuś) i jakieś tabletki z beta karotenem i zobaczysz że opalanie nie będzie takie straszne nawet w solarium Wiem co mówię
Stary 2012-06-07, 14:46   #4976
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość

monika860902 – za☠☠☠i…. kolczyki ! O nich jeszcze bransoletka z kilku sznurków i będzie rewelacyjnie. Jeśli tak lubisz robić biżuterię to Ja się do Ciebie zgłoszę po kolczyki i bransoletkę

Ja z pracy zapraszam tylko na ślub i to też wybrane osoby wszystkich się nie da 140 osób więc zapraszam tylko tych z którymi na co dzień mam kontakt.
TŻ zaprasza wszystkich swoich kolegów z pracy na ślub (20 osób) i na poprawiny. Wszyscy bardzo dobrze się znają i utrzymują kontakty, chciał na wesele wszystkich zaprosić ale jesteśmy ograniczeni liczbą osób na Sali , a nie chcieliśmy zaprosić osób a później nie mieli by gdzie tańczyć.

z książek polecam:
Białą Masajkę - książka jest tak wciągająca że w jeden dzień przeczytałam.
Klub niewiernych żon też bardzo fajna
Nimfomanka
zapraszam!! Jak masz czas do ślubu i nie masz bizu to mogę coś zrobić!
ja jednak nikogo nie zapraszam na z pracy.....może to dobrze...po ślubie zaproszę dziewczyny które ze mną siedzą na kawkę do nowego mieszkanka.....

Stary 2012-06-07, 14:55   #4977
justiii87
Zakorzenienie

monika860902 - prześlę Ci później zdjęcie kolczyków które bym chciała
Stary 2012-06-07, 15:05   #4978
monika860902
Zakorzenienie

Cytat:
monika860902 - prześlę Ci później zdjęcie kolczyków które bym chciała
ok, czekam

Stary 2012-06-07, 15:10   #4979
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Inusiaa88 – w sobotę ma być do 25 stopni więc bolerko nie będzie Ci potrzebne a po za tym będziesz tak rozgrzana z podniecenia że nawet gdyby było 15 stopni to będzie biło od Ciebie ciepło Ze świadkiem to nieciekawa sytuacja. Też się dziwie że nie powiedział Wam wcześniej o sytuacji. My ślubujemy 30. 06 i jeden kuzyn TŻ od razu powiedział że jego nie będzie bo jest policjantem i nie dostanie wolnego, a Was świadek trzymał do końca w niepewności trochę nieładnie bo miał pełnić bardzo ważną rolę tego dnia. Opalania natryskowego nie rób teraz. Po opalaniu nie można kąpać się przez kilka godzin i mogą ubrania Ci farbować no i zacieki. Lepiej idź do kosmetyczki niech zrobi Ci porządny peeling ciała i posmaruj się balsamem brązującym do jasnej karnacji jeśli przeszkadza Ci jasna karnacja.
Z tym świadkiem to tak nie do końca, bo on już rok temu powiedział, że nie może nam powiedzieć na 100% czy przyjdzie... Więc musieliśmy się z tym liczyć, ale wierzyliśmy cały czas, że przyjdzie. Ale jak widać to nic z porównaniu z kolesiem, który na własny ślub nie ma wolnego tylko zwolnią go na kilkanaście godzin

Faktycznie pokazują 25 stopni Właśnie widziałam pogodę, oby tym razem pogoda im się sprawdziła jeśli chodzi o temperaturę

Cytat:
o kurde!!! jak to 16 godzin zwolnienia??? bym chyba pierd.....to wszystko! i co...po 16 godzinach(wiadomo rano trzeba wstać, są przygotowania, potem ślub i wesele->tance!!) ma jeszcze iść do roboty??? przecież nie będzie w stanie normalnie funkcjonować!
to jest chore!! co za polityka!!
jak napisałaś, że już w sobotę ślubujesz to aż mnie brzuch rozbolał ze stresu!! Ja za równy miesiąc o tej godzinie będę się przygotowywać do ślubu!! jak czas szybko leci!!!
Noo przecież to jest jakieś nienormalne... Ale cóż, takie są uroki pracy w policji, chociaż dla mnie nie dostać normalnego wolnego na własny ślub to jest po prostu nieludzkie... :/

Cytat:
ja też jestem blada!!! jestem taka biała, mam białą suknię i wyglądam jakby mi jakichś witamin brakowało.....mam bladą karnację, dodatkowo piegi i opalam się na czerwono
a czy Ty nie masz przypadkiem ciemnej karnacji?? Pokazywałaś chyba fotki i wydawało się, że jesteś opalona? Czy Cię pomyliłam z kimś innym??
no a wczoraj poszłam pierwszy raz w życiu na solarium- byłam 6 min-> wszystko mnie piekło w nocy-już przestało, ALE od wczoraj bolą mnie oczy i głowa!!!! Dziewczyny, jak Wy chodzicie/byłyście na solatium tez Was głowa bolała?? Mój ból jest straszny! Wzięłam tabletki-zobaczymy czy mi przejdzie, ale kurde kupiłam karnet na 50 min. i jak go nie wykorzystać??/ Może mi solarka szkodzi..nie powinnam chodzić? wrrrrr

blada lepiej wygląda ale ja akurat jestem jeszcze bledsza
Oj to nieciekawie masz po tym solarium... Ja bym na Twoim miejscu chyba zrezygnowała. Nic na siłę ale ja nie korzystam z solarium więc się nie znam...

Wiesz co ja nie mam takiej całkowicie jasnej karnacji, że jestem jakaś biała mega jak ściana czy coś no ale jestem blada i to widać Masz racje, załączałam po drodze moje zdjęcia ale dodam teraz jeszcze jedno i aktualnie wyglądam tak...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bladziuch.jpg (98,1 KB, 43 załadowań)

Edytowane przez Inusiaa88
Czas edycji: 2012-06-07 o 15:11
Stary 2012-06-07, 15:16   #4980
monika860902
Zakorzenienie

kasianooya

Dziś Twój Dzień!! Życzę Ci dużo miłości, radości w Tym szczególnym dniu, dużo słoneczka, uśmiechów i udanego wesela!!! I aby Ten dzień był Tym najszczęśliwszym!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości