|
|
#4951 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: ślubujące w 2012:)
Cytat:
bo jest co pokazywać ![]() z welonem nie doradzę bo sama miałam problem . Cytat:
super kolczyki i bravo za talent ,
|
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam dziewczyny, dzisiaj wolne czy pracujecie? Ja się obijam zaraz zasiadam do książki, zostało mi kilkadziesiąt stron I tomu Millenium. Bardzo wciągające! Znacie?
|
|
|
|
|
#4953 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Cytat:
bardzo ładne kolczyki Pusto bo w sumie to długi weekend się zaczął , pewnie wszystkie odpoczywają
|
|
|
|
|
#4954 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Na szczęście złamałam tylko jedną różę![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wrzucam filmiki którymi się inspirowałam: http://www.youtube.com/watch?v=V11qLE5ZkhM http://www.youtube.com/watch?v=5VliU...endscreen&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=g3lfN...eature=related Cytat:
|
|
#4955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję że nadrobimy zaległości z zapraszaniem.. Ja czytam biografie Muńka ale jakoś wolno mi idzie. A co to za książka? Przeczytałabym coś fajnego i koniecznie wciągającego bo jak mnie nie wciągnie to rzucam w kąt i koniec czytania
|
|
|
#4956 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluję talentuCytat:
Nie znam tej książki, o czym jest? Chętnie bym coś przeczytała, po sesji mam zamiar nadrobić ![]() Kupiłam sobie buty na ślub i strój na poprawiny. Bardzo się cieszę, że już mam to z głowy. No i pierwsze spotkanie w poradni też można odhaczyć
|
|||
|
|
|
#4957 |
|
Konto usunięte
|
Dziewuszki,
nie mam was nawet czasu nadrobić. Jutro lecim w podróż poślubną W pracy wczoraj do 19 siedziałam:/Wszystkie, ktore ślubują w sobotę - trzymam kciuki i jestem z Wami. Wsyzstkie, które będą miały panieński - szalejcie do rana!!!! ![]() A dziewuszki z zeszłęgo tygodnia - foty, foty!!!!J Ja po powrocie odbieram swoje i się z wami podzielę. Pradip - wyczekuj welonu
|
|
|
|
#4958 |
|
Zakorzenienie
|
Kasioonya dziś Twój ślub- życzę Ci duuuuużo szczęścia i samych radosnych dni pełnych miłości i słońca
|
|
#4959 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na to liczę, że będzie jednak te 20 parę stopni Najważniejsze żeby nie padało bo po pierwsze nienawidzę deszcze a po drugie mam tren więc mogłoby to się źle skończyć ... ![]() Jak tam ze stresem u Ciebie?? Bo u mnie od dzisiejszego poranka już bardzo ciężko... ![]() Cytat:
Bo powiem szczerze, że jeszcze wczoraj chodziłam po salonach/wypożyczalniach sukni ślubnych, ale nie dość, że chcą 70zł za wypożyczenie bolerek to jeszcze wyglądają tak, że aż strach się bać Mówię Wam masakra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczynki, mój ślub już po jutrze... Matko, ale od dziś ogarnął mnie stres, strach i sama nie wiem co jeszcze... Do wczoraj było super a od dziś to na samą myśl tak mnie wierci w brzuchu, że szok Każda najmniejsza pierdoła mnie stresuje ![]() We wtorek odebraliśmy salę, układaliśmy stoliki... Wczoraj próba tańca na sali... no jak się tam nie wyrżnę to będzie cud Poza tym w końcu przyszły mi wczoraj (w ostatniej chwili) te dekoracje na dom i bramę... Wczoraj też ostatnia spowiedź... Jutro wizyta u kosmetyczki, jeszcze rano na sali z dekoratorką... Wieczorem ubieranie bramy... Jaki to będzie napięty dzień ![]() ![]() Dodatkowo we wtorek dostaliśmy taką okropną wiadomość, że najlepszy kolega mojego tżta nie będzie jednak na weselu, a miał być świadkiem Mój tż był taki zdołowany... Ja w sumie też bo strasznie lubię jego wraz z żonką... Ale niestety wszystko przez to zasrane euro Bo ten kolega pracuje w policji i mają stan podwyższonej gotowości i nikt nie ma wolnego. Nawet jeden koleś nie może być na ślubie własnej siostry, a jeszcze inny na swój ślub zostaje zwolniony tylko na 16 godzin!!! Co to za kraj? To wszystko jest chore...Eh, coś tu ostatnio jakoś tak cicho i pusto... Pozdrowionka
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
||||
|
|
|
#4960 |
|
Rozeznanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34558747]Dziewuszki,
nie mam was nawet czasu nadrobić. Jutro lecim w podróż poślubną W pracy wczoraj do 19 siedziałam:/Wszystkie, ktore ślubują w sobotę - trzymam kciuki i jestem z Wami. Wsyzstkie, które będą miały panieński - szalejcie do rana!!!! ![]() A dziewuszki z zeszłęgo tygodnia - foty, foty!!!!J Ja po powrocie odbieram swoje i się z wami podzielę. Pradip - wyczekuj welonu [/QUOTE]Oooooo Tusia jak tam to spotkanie w sprawie pracy? Bo na tą informację najbardziej czekamy ![]() Kasioonya mnóstwo słoneczka, uśmiech i cudownego humorku dziś i na całe życie życzę Tobie i mężowi Twemu |
|
|
|
#4961 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() Z tym świadkiem faktycznie mega szkoda . Na prawdę przez to euro wszyscy wariują.. ja w sumie przez euro chciałam mieć później wesele bo stwierdziłam że jeszcze jakiś ważny mecz wypadnie i nikt nie przyjdzie
|
|
|
#4962 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nic ,że będziesz żonką przecież nas nie opuścisz z tego powodu a później założymy wątek żonek ![]() Cytat:
chore kasioonya - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ,samych radosnych i szczęśliwych dni spędzonych z mężem |
||
|
|
|
#4963 |
|
Raczkowanie
|
No lipa straszna z tym euro - już mam go dość...
![]() Wiecie co mam jeszcze jeden problem, który mnie dołuje... A mianowicie, że jestem blada - kompletnie nieopalona i martwię się, że będę źle przez to wyglądała... Nie korzystam z solarium, ale chciałam iść przed weselem z tym, że nie dałam rady bo najpierw ta dziwna wysypka, która trwała 2 tyg. a zaraz potem okres... Pogoda na polku też nie sprzyja i został ze mnie bladziuch... Może to głupie, że się takim czymś przejmuję ale mam wrażenie, że wszyscy się opalają przed ślubem... W sensie Panny Młode...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
#4964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam jeszcze tydzień ale powiem Wam szczerze, że stresol mnie dopada coraz większy Kurczę, lipa z tym kolegą, nie mogą go jakoś zwolnić czy co? Bez przesady jak jeden osoby nie będzie i to z bardzo ważnego powodu to przecież euro się nie zawali też mam dosyć tego euro bo tylko bałagan i zamieszanie nie wspominając o paraliżu miasta
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkie czesci ![]() Ja osobiscie szczerze polecam ksiazki Kena Folleta np. Filary ziemi, swiat bez konca czy upadek gigantow. wciagaja maja kilka watkow i sa mega grube a ja uwielbiam takie ksiazki bo wiem ze bedzie sie tam wiele dzialo :P---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Ja mam wolne od poniedzialku do poniedzialku czesciowo na chorobowym a czesciowo na urlopie. takze odpoczywam i powoli dochodze do siebiePonadto od kilku dnia zabieram sie za wyszukiwanie zaproszen, ale jakos nie moge sie do tego zabrac ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- A ja tam sie ciesze ze jest Euro. cos sie dzieje u nas ponadto lubie sport tego typu i te wydarzenia. Ale rozumiem Inussie. troche lipa z tym swiadkiem tz.
|
|
#4966 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przykro mi z powodu świadka, ale jeszcze bardziej nie mogę zrozumieć, że ktoś na swój ślub zostaje zwolniony tylko na 16 godzin. Masakra, nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. Chętnie pokazałabym zdjęcia, bo jestem ciekawa opinii, ale chciałabym pozostać jak najbardziej anonimowa. Z tego powodu bardzo proszę o zaproszenie do klubu, jeśli to możliwe. Cytat:
Jeśli bardzo Ci ta bladość przeszkadza to może rozważysz opalanie natryskowe? Chociaż ja bym się trochę bała pójść na takie opalanie zaraz przed ślubem bez wcześniejszego wypróbowania. |
||
|
|
|
#4967 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja właśnie też się boje tak dzień przed ślubem testować coś takiego... Wiesz, to nawet nie tyle, że mi przeszkadza bo w sumie ja się źle nie czuje tylko wiadomo, jak każda Panna Młoda chce wyglądać pięknie i mam wrażenie, że wszyscy będą "ciemniejsi" ode mnie
|
|
|
|
#4968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Już nie mogę patrzeć na te wszystkie zaproszenia z kokardkami na allegro ![]() Za to wczoraj zamówiliśmy wódkę
|
|
|
|
|
#4969 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Generalnie książka jest bardzo bogata w treść, wielowątkowa, choć wszystkie te wątki się krzyżują. Akcja trzyma w napięciu od pierwszej do ostatniej strony Na początku przerażało mnie, że wszystkie są takie opasłe, ale szybko się czyta Cytat:
W kontraście z bielą sukni na pewno nie będziesz taka blada jak Ci się wydaje ![]() współczuję sytuacji ze świadkiem... Cytat:
|
||||
|
|
|
#4970 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moim zdaniem przesadzasz, przy białej sukni na pewno nie będziesz aż taka blada. Poza tym z jasną skórą będziesz wyglądać bardzo elegancko, jak arystokratka Trzeci argument, to myślę, że jeszcze się ludzie nie opalili tak bardzo, dopiero początek czerwca, ostatnimi dniami była brzydka pogoda. Nie warto sobie zawracać głowy takimi głupstwami ![]() Wklejam zdjęcia bladej i opalonej PM, blada wygląda piękniej :P Cytat:
Nie, żeby mi się nie podobały, ale już mam przesyt. Zamówiłam takie, model V6http://allegro.pl/verso-eleganckie-z...306944449.html Też mamy zamiar kupić Białą Żubrówkę, mogłabyś powiedzieć ile płaciliście za butelkę? |
||
|
|
|
#4971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki dziewczynki, wiedziałam, że na Was można liczyć... Wesprzecie, doradzicie ah ![]() ![]() Kobitki to zakłada ten nowy wątek? Bo zostało nam niecałe 30 wpisów...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-06-07 o 14:06 |
|
|
|
|
#4972 | |||
|
Zakorzenienie
|
jak nie masz biżu to mogę Ci takie zrobić.....uwielbiam robić bizuterię a nie mam dla kogo
![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
kurde a w sob. jade do warszawy na wycieczkę.....moja babcia wykipiła wycieczkę na urodziny dla 13-letniej sis i ktos musi jechać z nią i na mnie padło...a tak mi się nie chce!!! dopiero w niedziele późnym wieczorkiem będę w domu...buuuuu......jeszcz e to Euro.....boje się, że bedzie problem z wjazdem/wyjazdem...ehhhh co do książek to ja polecam "Arabska żona" albo "Ulice rajskich dziewic" albo wszystkie Harlana Cobena.... ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34558747]Dziewuszki, nie mam was nawet czasu nadrobić. Jutro lecim w podróż poślubną W pracy wczoraj do 19 siedziałam:/Wszystkie, ktore ślubują w sobotę - trzymam kciuki i jestem z Wami. Wsyzstkie, które będą miały panieński - szalejcie do rana!!!! ![]() A dziewuszki z zeszłęgo tygodnia - foty, foty!!!!J Ja po powrocie odbieram swoje i się z wami podzielę. Pradip - wyczekuj welonu [/QUOTE]ojej...to już??? no to życzę udanej podróży poślubnej!!! będziemy czekać na fotki! tak więc pstrykaj! ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
to jest chore!! jak napisałaś, że już w sobotę ślubujesz to aż mnie brzuch rozbolał ze stresu!! Ja za równy miesiąc o tej godzinie będę się przygotowywać do ślubu!! jak czas szybko leci!!!
|
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
Kasioonya – Życzę Ci (Wam) dużo szczęścia i miłości !!!
ewula87 – piękne spinki mój TŻ jak je zobaczył to zażyczył sobie takie ![]() katushka – śliczny bukiet Ja też zastanawiałam się nad zrobieniem sobie wiązanki ślubnej ale boję się że nie wyrobię się z czasem i nerwy mnie zjedzą więc darowałam sobie robótki ręczne w dniu ślubu 42gami – 50 osób Wam nie przyjedzie ?? ![]() Z mojej strony odmówiło 8 osób( 6 osób jedna rodzinka – z powodu śmierci babci i małżeństwo bo kuzynka na 4 lipca ma termin porodu a mieszkają od Nas 400 km i woleli nie ryzykować) Od TŻ 9 osób z powodu śmierci rodziców więc to są szczególne przypadki. szczesliwa25 – bardzo ładne buty. Jestem ciekawa jak wyglądają na stopach wstaw zdjęcie!!!mayeczka87 – super sukienka, uwielbiam takie ![]() monika860902 – za☠☠☠i…. kolczyki tusiamar – życzę udanej podróży poślubnej! I wracaj do Nas opalona i wypoczęta Inusiaa88 – w sobotę ma być do 25 stopni więc bolerko nie będzie Ci potrzebne a po za tym będziesz tak rozgrzana z podniecenia że nawet gdyby było 15 stopni to będzie biło od Ciebie ciepło Ze świadkiem to nieciekawa sytuacja. Też się dziwie że nie powiedział Wam wcześniej o sytuacji. My ślubujemy 30. 06 i jeden kuzyn TŻ od razu powiedział że jego nie będzie bo jest policjantem i nie dostanie wolnego, a Was świadek trzymał do końca w niepewności trochę nieładnie bo miał pełnić bardzo ważną rolę tego dnia. Opalania natryskowego nie rób teraz. Po opalaniu nie można kąpać się przez kilka godzin i mogą ubrania Ci farbować no i zacieki. Lepiej idź do kosmetyczki niech zrobi Ci porządny peeling ciała i posmaruj się balsamem brązującym do jasnej karnacji jeśli przeszkadza Ci jasna karnacja. Wyborowa - idź na masaż gorącymi kamieniami żeby się zrelaksować i nabrać sił ![]() Ja z pracy zapraszam tylko na ślub i to też wybrane osoby wszystkich się nie da 140 osób więc zapraszam tylko tych z którymi na co dzień mam kontakt. TŻ zaprasza wszystkich swoich kolegów z pracy na ślub (20 osób) i na poprawiny. Wszyscy bardzo dobrze się znają i utrzymują kontakty, chciał na wesele wszystkich zaprosić ale jesteśmy ograniczeni liczbą osób na Sali , a nie chcieliśmy zaprosić osób a później nie mieli by gdzie tańczyć. z książek polecam: Białą Masajkę - książka jest tak wciągająca że w jeden dzień przeczytałam. Klub niewiernych żon też bardzo fajna ![]() Nimfomanka Edytowane przez justiii87 Czas edycji: 2012-06-07 o 14:40 |
|
|
|
#4974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i opalam się na czerwono![]() a czy Ty nie masz przypadkiem ciemnej karnacji?? Pokazywałaś chyba fotki i wydawało się, że jesteś opalona? Czy Cię pomyliłam z kimś innym?? no a wczoraj poszłam pierwszy raz w życiu na solarium- byłam 6 min-> wszystko mnie piekło w nocy-już przestało, ALE od wczoraj bolą mnie oczy i głowa!!!! Dziewczyny, jak Wy chodzicie/byłyście na solatium tez Was głowa bolała?? Mój ból jest straszny! Wzięłam tabletki-zobaczymy czy mi przejdzie, ale kurde kupiłam karnet na 50 min. i jak go nie wykorzystać??/ Może mi solarka szkodzi..nie powinnam chodzić? wrrrrr ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
ale ja akurat jestem jeszcze bledsza
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
monika860902 - jak na pierwszy raz to 6 min to za długo. Max 5 min i za dwa, trzy dni dopiero na 6 min powinnaś iść. Ktoś kto obsługiwał solarium powinien Ci powiedzieć jakie są zasady korzystania z solarium.
Oczy Cie bolą, a miałaś okulary ochronne założone czy nie? Bo jeśli nie to mogłaś sobie oczy naświetlić nawet gdy miałaś zamknięte. Pij codziennie sok z marchewki ( może być Kubuś) i jakieś tabletki z beta karotenem i zobaczysz że opalanie nie będzie takie straszne nawet w solarium Wiem co mówię
|
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jednak nikogo nie zapraszam na z pracy.....może to dobrze...po ślubie zaproszę dziewczyny które ze mną siedzą na kawkę do nowego mieszkanka.....
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
monika860902 - prześlę Ci później zdjęcie kolczyków które bym chciała
|
|
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4979 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Faktycznie pokazują 25 stopni ![]() Cytat:
Cytat:
ale ja nie korzystam z solarium więc się nie znam...Wiesz co ja nie mam takiej całkowicie jasnej karnacji, że jestem jakaś biała mega jak ściana czy coś no ale jestem blada i to widać Masz racje, załączałam po drodze moje zdjęcia ale dodam teraz jeszcze jedno i aktualnie wyglądam tak...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-06-07 o 15:11 |
|||
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
kasianooya
Dziś Twój Dzień!! Życzę Ci dużo miłości, radości w Tym szczególnym dniu, dużo słoneczka, uśmiechów i udanego wesela!!! I aby Ten dzień był Tym najszczęśliwszym!
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

Skrócę na przed kolana 

zaraz zasiadam do książki, zostało mi kilkadziesiąt stron I tomu Millenium. Bardzo wciągające! Znacie?
klik!

14. 07. 2012

Najważniejsze żeby nie padało bo po pierwsze nienawidzę deszcze a po drugie mam tren więc mogłoby to się źle skończyć ...
E tam na pewno się odmieni! 

Mój tż był taki zdołowany... Ja w sumie też bo strasznie lubię jego wraz z żonką... Ale niestety wszystko przez to zasrane euro
Bo ten kolega pracuje w policji i mają stan podwyższonej gotowości i nikt nie ma wolnego. Nawet jeden koleś nie może być na ślubie własnej siostry, a jeszcze inny na swój ślub zostaje zwolniony tylko na 16 godzin!!! Co to za kraj?
To wszystko jest chore...

też mam dosyć tego euro bo tylko bałagan i zamieszanie nie wspominając o paraliżu miasta