Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-07, 12:09   #3841
Iwoncia81
Zakorzenienie

aga_ton zwracam honor, masz racje że jest tyci dziurka
Mogłam se dmuchać do woli nalałam wody i leci pomalutku, ale fajnie bo szczerze pisząc to jeszcze bym smoczek spartoliła znając moje umiejętności w robieniu dziurek
Dzięki za uświadomienie
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 12:50   #3842
aga_ton
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Dziękujemy za wszystkie półmetkowe gratulacje!

A ja mam dzisiaj znowu dzień lenia. TŻ o 8 wrócił z trasy, a od 9 śpi jak zabity. Poszłam nawet przed chwilą trochę się w niego pozaczynać, ale tylko wymamrotał przez sen "Ja Ciebie też" i odwrócił się do ściany i tyle go miałam.

Ja mam identyczny problem! Na chrzestnego bierzemy brata TŻ, a chrzestną to nie wiem skąd wyczaruję. Żadne z nas nie ma siostry, ani bliskiej kuzynki, z którą utrzymywalibyśmy stały kontakt. Myśleliśmy o mojej bliskiej przyjaciółce, ale ona mieszka w Łodzi, czyli dobre ponad 100km od nas i widzę się z nią raz na tzw. ruski rok. Nie wiem co zrobimy.
ja mam siostrę i bratową ale nie chce ich wziąć, bo nie mamy najlepszego kontaktu pokombinuje jeszcze, może ktoś inny przyjdzie mi do głowy, ale kurcze kto

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
kurcze ide nalać wody i spróbuje z wodą bo może dmuchanie nie działa
daj znać, jak wyniki eksperymentu

Cytat:
aga_ton zwracam honor, masz racje że jest tyci dziurka
Mogłam se dmuchać do woli nalałam wody i leci pomalutku, ale fajnie bo szczerze pisząc to jeszcze bym smoczek spartoliła znając moje umiejętności w robieniu dziurek
Dzięki za uświadomienie
a już przetestowałaś też się trochę przestraszyłam jak napisałaś, że nie ma dziurek i już miałam problem czym i ile ich wydziergać

ale faktycznie, gołym okiem nie dojrzysz tam żadnego otworu, dopiero jak się wody naleje to widać skąd kapie

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

właśnie wrócił tż i przywiózł mi obiadek od teściowej ale szczerze mówiąc chyba sobie zaraz inny zrobię... coś zaufania do tego nie mam jakoś tak dziwnie wygląda... chyba nie posmakowałby Lence
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 12:53   #3843
maggie123
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

całe życie mieszkam w bloku ale marzy mi się domeczek - mały przytulny z kominkiem i duuużą garderobą przy naszej sypialni
Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
a nie, hopla na punkcie pchania wszystkiego w słoiki, to ja mam wszytko co się nada idzie do pasteryzowania
przerabiałam już ogórki, paprykę, grzyby, jakieś sałatki obiadowe, kompoty, dżemy. a w zeszłym roku zakupiłam sokownik i produkcja soku idzie
w ubiegłym roku pierwszy raz produkowałam ogórki, sałatki, dżemiki....
przy ostatnim słoiczku ostatniego wyrobu gorącą masę zamiast w słoiczku paćnęłam na rękę.... Takiego oparzenia jeszcze nie miałam... cały kciuki i pół dłoni.... ślad do dziś został....

Cytat:
Napisane przez Enigmama Pokaż wiadomość
Mnie to sie chce ciagle innej sałatki
ostatnio nawet zjadłam w sałatce oliwki ze smakiem których nigdy nie lubiłam
u Was tez takie drogie truskawki? przy mojej 4 osobowej rodzince kilogram nic, jakosnie tanieja wcale.
uwielbiam oliwki i fetę... chyba jutro podobną zrobię
u nas truskawki troszkę tanieją, bo od 5,50 kg można kupić.
my mamy działkowe własne. na razie maleńko jest i bardziej jak poziomki wyglądają, ale pod koniec czerwca będzie urodzaj. Mam nadzieję
I faktycznie w tym roku truskawki mogłabym na okrągło jeść - koktajle bananowo-truskawkowe, lody z truskawkami, gofry z bitą śmietaną i truskawkami i tak się opycham i już prawie 8 kg na plusie, co mój kręgosłup niestety mocno czuje
Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość

Nasza służba zdrowia pozostawia wiele do życzenia,byłam w szpitalu ale mnie nie przyjęli bo stwierdzili że nie mają miejsc,dali lekarstwa,kazali do jutra się za dużo nie ruszać i rano jechać do innego szpitala.

Zbadał mnie tak że bolało jak nie wiem,główka faktycznie jest nisko bardzo i napiera na szyjkę ale powiedział ze on mi nic nie poradzi bo nie mają patologii.

Także leżę a jutro znów jadę,mam nadzieję że pomimo święta mnie przyjmą.
niech ich! co za barany!! jak można tak kobietę w ciąży potraktować?! jak można w takiej sytuacji odesłać?! ale się zbulwersowałam.... Mam nadzieję, że Martę przyjęli do innego szpitala. Macie od Niej jakieś wieści?

Cytat:
ja też zmykam dziewczyny, bo jeszcze muszę psiaka wykąpać. razem z suszeniem i rozczesaniem ze 2 godziny się zejdzie

spokojnej nocki życzę
czyli nasze cotygodniowe sobotnie zajęcie uprawiasz
Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość

Dziś byłam pierwszy raz na basenie od kiedy jestem w ciąży. Ale super było popływać i trochę się zmęczyć! Potem na sekundkę do jacuzzi i teraz padam!
Gda, gdzie Ty te 9 kg ukryłaś? Nie widać nic oprócz pięknego brzuszka
ależ mi się chce na basen... teraz z tym uchem (dalej mi krew niespodziewanie leci, całe szczęście we wt. mam wizytę u b. dobrego laryngologa - oby coś poradził. w poliklinice przyszpitalnej zaproponowali mi termin za 8 mcy!! macie pojęcie!!)

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Już jestem Sojka przywołała mnie do porządku Mały jest już duży, waży 960g i pan doktor powiedział, że po jego wadze może orzec, że leżałam uczciwie. Jednak szyjka poleciała delikatnie. Z 26mm zostało 25,6. Ide w piątek do szpitala na obserwacje na 3 dni. Maluszkowi podamy sterydy na rozwój płucek bo prawdopodobnie nie donosze do końca. Dopiero niedawno wróciłam, szukałam koszuli do szpitala, bo jutro wszystko pozamykane.
trzymam mocno i za Was kciuki ANeczko
Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Tutaj kiedys pisala Maggie chyba,że oprocz tych powinni podac jeszcze na pozamykanie naczyn czy cos takiego,albo pokrecilam.
Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Niestety te na zamknięcie naczyń podają bardzo rzadko. Gdyby np zastosowali takie leki u mnie jedna z moich bliźniaczek mogłaby nie mieć wylewu krwi do mózgu w 2 dobie po porodzie a tak.. cóż..walczymy z niepełnosprawnością. w zasadzie nie wiem od czego to zależy kiedy kobieta dostanie sterydy na domknięcie naczyć a kiedy nie, no ale cóż taka nasza kochana polska służba zdrowia
no właśnie! trzeba wiedzieć, że trzeba się o te leki upominać! co za paranoja! też gdyby je dali mojej bratowej, to Antoś nie miałby wylewu 4 stopnia i nie byłoby wodogłowia, zastawki, ciągłych wizyt w szpitaalu, rehabilitacji i strachu o kolejny dzień.... lekarze powinni ponosić odpowiedzialność za brak działania, bo jak to inaczej nazwać, jak nie szkodzenie?? na co my płacimy takie gigantyczne składki?I tylko w zdecydowanej większości czekają na kopertę

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 12:56   #3844
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
w sumie chrzcic na Boze Narodzenie jest chyba ok,ale to juz impreza musi sie odbyc w domu bo wszystko zamkniete,a ja niewiem czy mi sie wszyscy zmieszcza w domu i czy dorobie sie do tego czasu stołu
ja już mam wprawę do robienia dużych rodzinnych imprez w domu wesele mieliśmy w lokalu, a poprawiny na 15 osób w domu, więc raczej ze chrzcinami też by nie było problemu

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 13:03   #3845
colds
Zakorzenienie

Cytat:
my chrzest planujemy dopiero na wiosnę, wcześniej na pewno nie
My chcielismy na roczek.. Wtedy chrzestnych zabrać do jakiejś restauracji na obiad i ciacho. Dwie okazje za jednym razem, na prezentach nam nie zależy jakoś specjalnie. Choć znowu ja rodzinna jestem strasznie i wolałabym z bliskimi spotkać się dwa razy .
No, ale właśnie ostatnio TŻ się waha, co do tak późnego chrztu. A ja nadal myślę, że to zły pomysł nie jest, bo i pogoda dopisze, i wszystko. Tzn. mam nadzieje

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Ja mam identyczny problem! Na chrzestnego bierzemy brata TŻ, a chrzestną to nie wiem skąd wyczaruję. Żadne z nas nie ma siostry, ani bliskiej kuzynki, z którą utrzymywalibyśmy stały kontakt. Myśleliśmy o mojej bliskiej przyjaciółce, ale ona mieszka w Łodzi, czyli dobre ponad 100km od nas i widzę się z nią raz na tzw. ruski rok. Nie wiem co zrobimy.
U nas to TŻ się uparł na brata, jako chrzestnego, choć mi się ten pomysł wcale nie podoba . A chrzestna? . Nie mam rodzeństwa, więc pozostaje kuzynostwo. Kuzynek mam sporo, ale z żadną jakiegoś super kontaktu..
Stary 2012-06-07, 13:07   #3846
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:

daj znać, jak wyniki eksperymentu

a już przetestowałaś też się trochę przestraszyłam jak napisałaś, że nie ma dziurek i już miałam problem czym i ile ich wydziergać

ale faktycznie, gołym okiem nie dojrzysz tam żadnego otworu, dopiero jak się wody naleje to widać skąd kapie
Dokładnie, nic nie widać
A dmuchać to sobie mogłam
Musze kupić jeszcze jedną taką tylko na herbatke.
Fajna jest bo z czujnikiem ciepła to sie martwić nie będe musiała że za ciepłe -- tylko... jak będzie za zimne??
Będe chlapać na ręke żeby sprawdzić

Oj, zmykam na dzisiaj bo zaraz mężul wraca a potem do moich rodziców idziemy bo kupili coś nowego i trza oblać
Soczkiem w moim przypadku albo wodą

Miluchnego dnia dziewczynki, a jakby mnie nie było przez weekend długi to i weekendu życzę spokojnego i słonecznego
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 13:10   #3847
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
No to welcome 29 tc............

szybciutko minie i spokojnie i za momencik będziesz już szczęśliwie w 30tc! zobaczysz
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34558652]dziewczyny czy rano przed krywa można sie chociaż wody mineralnej napić?bo mnie rano to tak suszy że 1,5 litra czasem wypijam
[/QUOTE]
wodę mozesz pić i przed i w trakcie...
Cytat:
ja niestety też zachodzę w głowę kogo wziąć na chwilę obecną tylko chrzestnego mamy pewnego... a chrzestną to nie wiem skąd wytrzasnę
coś czuję, że temat chrzestnych to będzie burzliwa przeprawa z mężem... on ma 3 siostry (ale jakiegoś wyjątkowego kontaktu z nimi nie ma, ba... nawet b. często zupełnie nie wie, co się u nich dzieje; btw ja też nie mam z nimi żadnego kontaktu i jesteśmy tylko na "cześć"), a ja mam 1 siostrę, z którą jestem bardzo zżyta. Więc nie wyobrażam sobie, żeby to moja siostra nie była chrzestną... Braci nie mamy... ja mam w sumie kilku kuzynów, z których któryś by się nadawał ewentualnie, ale wypadałoby wziąć jakiegoś chłopa ze str. męża w takiej sytuacji... Na bank moja teściowa będzie robiła akcje i próbowała decydować, która z sióstr męża ma być tą chrzestną.... ech...

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 13:30   #3848
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:

a zmieniając na chwilę temat, możecie polecić jakiś żel intymny, który można używać w ciąży od cholery tego jest ale nie wiem czy nie ma przeciwwskazań w ciąży
a chodzi Ci o płyn,tak?lactacydu ja używam i jest ok
Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
można
Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
:
wodę mozesz pić i przed i w trakcie...
dzięki dziewczyny.ja na wszelki wypadek tylko przed sie napije bo w trakcie słyszałam że nie wolno
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 13:58   #3849
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
ja niestety też zachodzę w głowę kogo wziąć na chwilę obecną tylko chrzestnego mamy pewnego... a chrzestną to nie wiem skąd wytrzasnę

a zmieniając na chwilę temat, możecie polecić jakiś żel intymny, który można używać w ciąży od cholery tego jest ale nie wiem czy nie ma przeciwwskazań w ciąży

kup sobie laktacyd ja probowałam już kilku i ten najlepiej sie sprawdza !

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 14:07   #3850
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie
Tylko to na foniki z androidem i nazywa sie "tapatalk".
On jest zdaje sie w markecie za free, a jak nie ma to ja mogę wysłać w razie co
A jak rozpoznac czy jest z andridem?

Kraven super. Ja za tydzien.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 14:27   #3851
elena_100
Wtajemniczenie

cześć

zbytnio nie nadrobię bo czekam na koleżankę

ale trzymam kciuki za martę i dzidziusia, co by jeszcze w brzuszku siedziała

A co do chrzcin to ja mam dopiero zagwozdkę, mało, że nikt się nie nadaje, to jeszcze jesteśmy z mężem różnej wiary i każdy chce u siebie. Różnica jest taka że ja chodzę do kościoła bo mam taką potrzebę a on chodzi bo ja chodzę. Jak będę mieć czas napiszę więcej. Także dla mnie to będzie stresik

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-07, 15:03   #3852
angel166
Zakorzenienie

my na chrzestnego będziemy brali chyba mojego przyrodniego brata. Większy mamy problem z chrzestną, bo dwie rozważane do tej pory kandydatki odpadły: jedna kuzynka wyjechała za granicę na stałe, a druga z góry nas uprzedziła, że nie chce byc chrzestną no i mamy problem ale jest jeszcze troche czasu, żeby coś wykmnic szkoda, że nie może byc dwóch facetów, byłoby łatwiej

ale mi się nudzi dzisiaj masarka, dobrze, że mama mi trochę dotrzymała towarzystwa, bo bym hyba umarła z nudy. Na szczęście mężuś dzwonił, że na dzisiaj koniec robót u babki i wraca do domuWRESZCIE! bo już całe all wzdłuż i wszerz przejrzałam xD

Jagódka
Stary 2012-06-07, 16:08   #3853
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
A ja podjęłam dosyć kontrowersyjną decyzję i nie będę chrzcić dziecka. Stwierdziłam, że skoro na co dzień w ogóle nie jestem wierząca, nie chodzę do kościoła itp., to byłaby z mojej strony hipokryzja.
lilka, a co na to Twoi bliscy? ja wiem, że to Wy jesteście rodzicami i do Was należy ostateczna decyzja w sprawie dziecka ale jak reszta zareagowała?
nic nie marudzą, że co ludzie powiedzą? nie ma płaczu, lamentu, że jak to, chrzcin nie będzie?

a zamiast chrzcin urządzacie coś w zamian?

pytam z ciekawości bo swego czasu miałam dylemat co do chrztu naszej małej...
Stary 2012-06-07, 16:11   #3854
lidka0308
Zadomowienie

Witam dziewczyny!

Ja dzisiaj pracowity dzień w domku mam, bo wzięłam się w końcu za poukładanie gratów z kartonów w szafkach kuchennych, mąż oczywiście pomagał nosić i wkładać do górnych szafek no i tym sposobem połowy pudeł się pozbyliśmy a jeszcze nie wszystko, co do kuchni wypakowałam, więc niedługo myślę, że wolna przestrzeń w moim mieszkanku się zwiększy, bo pudła poznikają

Oczywiście przy tym zrobiliśmy kolejny przegląd i spora część rupieci poszła do kosza, mąż kilka razy do śmietnika kursował, żeby wszystkie zbędne szpargały wyrzucić

Rozbawiła mnie opowieść o krzaczorach

Kciukaski zaciskam za jutrzejsze wizyty dziwczyny!

Ja z chrzestnymi problemu nie mam, bo my z mężem z wielodzietnych rodzin pochodzimy i dobrze żyjemy ze swoim rodzeństwem, więc raczej mamy nadmiar niż niedobór kandydatów.

Lili mnie dzisiaj kopie niesamowicie, w końcu i Damianowi się udało poczuć, jak się córeczka rusza, bo wcześniej jak tatuś podchodził to ta mała spryciara przestawała kopać

Dzisiaj mam dzień, że coś mi się chce zjeść, ale nie wiem co i tak siedzę i kombinuję

A jutro jedziemy z mężem do mojej ciężarnej przyjaciółki i jej męża oglądać pierwszy Euro mecz. Oby nas chłopaki nie zawiedli!

Dla naszych szpitalnych dziewczyn i ich maluszków mnóstwo pozytywnej energii przesyłam
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 16:35   #3855
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
lilka, a co na to Twoi bliscy? ja wiem, że to Wy jesteście rodzicami i do Was należy ostateczna decyzja w sprawie dziecka ale jak reszta zareagowała?
nic nie marudzą, że co ludzie powiedzą? nie ma płaczu, lamentu, że jak to, chrzcin nie będzie?

a zamiast chrzcin urządzacie coś w zamian?

pytam z ciekawości bo swego czasu miałam dylemat co do chrztu naszej małej...
Moi bliscy nie reagują, mają podobne poglądy jak ja, moja mama w ogóle nie ma chrztu, a mnie ochrzczono jak miała 2 lata nie wiadomo po co, jeszcze na dodatek jak byliśmy w Niemczech, bo w Polsce z ww. względów nikt by mi chrztu nie dał. Teściowie i rodzina TŻta jeszcze nie wiedzą, ale to już nie moja sprawa, niech on im o tym powie. W zamian nic nie będziemy robic, bo wszystko wyszłoby chyba sztucznie i wydaje mi się, że nie ma sensu.
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 16:49   #3856
kraven
Zakorzenienie

My właśnie wróciliśmy znad jeziora. Odpoczęłam troche, pooddychałam świeżym powietrzem. Jasio też szczęsliwy bo kopie jak szalony

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 16:51   #3857
colds
Zakorzenienie

A mi przykro
TŻ z rana był to auto robić.. Reszta dnia miała należeć do nas. I co? Oczywiście auto się popsuło i TŻ je naprawia..
Jeszcze nie ma długiego weekendu, bo idzie w piątek i sobotę do pracy. Dodatkowo w piątek na popołudniu
Stary 2012-06-07, 16:54   #3858
kraven
Zakorzenienie

Colds
Ja też siłą wyciągnęlam TŻ nad jezioro, bo cały dzień coś ulepszał w komputerze

Mam pytanie - czy rampersy przydadzą sie w zimie? Bo znalazłam ładne, ale nie wiem czy jest sens kupować.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 17:12   #3859
Konczita
Zakorzenienie

dziewczynki mam wieści od Martuchy ... leży w szpitalu, podali sterydy na rozwój płuc na bieżąco będzie nas informować co u nich ... pozdrawia serdecznie...

a więc kciuki zaciskamy i trzymamy !!!
co by Zuzieńka siedziała jeszcze przynajmniej kilka tygodni
: kciuki:v
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-07, 17:32   #3860
aga_ton
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Moi bliscy nie reagują, mają podobne poglądy jak ja, moja mama w ogóle nie ma chrztu, a mnie ochrzczono jak miała 2 lata nie wiadomo po co, jeszcze na dodatek jak byliśmy w Niemczech, bo w Polsce z ww. względów nikt by mi chrztu nie dał. Teściowie i rodzina TŻta jeszcze nie wiedzą, ale to już nie moja sprawa, niech on im o tym powie. W zamian nic nie będziemy robic, bo wszystko wyszłoby chyba sztucznie i wydaje mi się, że nie ma sensu.
rozumiem, tak pytałam z ciekawości
u mnie natomiast byłby płacz i zgrzytanie zębów, że dziecko będzie małym diabełkiem a najbardziej przejęłaby się teściowa, która obawia się reakcji innych ludzi. a to jest najlepsze, że sama nie była w kościele od dobrych kilku lat i tłumaczy się, że chętnie by poszła ale nie ma jej kto zawieźć. dziwne, bo przez 5 lat mieszkałam z nią po sąsiedzku i nigdy mnie nie prosiła bym zabrała ją w niedziele do kościoła. za to jak jechałam na zakupy to zawsze się ze mną zabierała

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
A mi przykro
TŻ z rana był to auto robić.. Reszta dnia miała należeć do nas. I co? Oczywiście auto się popsuło i TŻ je naprawia..
Jeszcze nie ma długiego weekendu, bo idzie w piątek i sobotę do pracy. Dodatkowo w piątek na popołudniu

a to niefart
też miałam plany na długi weekend ale tż dostał dziś telefon i jutro z rana musi jechać do jednego z klientów

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Colds
Ja też siłą wyciągnęlam TŻ nad jezioro, bo cały dzień coś ulepszał w komputerze

Mam pytanie - czy rampersy przydadzą sie w zimie? Bo znalazłam ładne, ale nie wiem czy jest sens kupować.
kraven, wydaje mi się, że nie. sama kupiłam 2 i teraz zastanawiam się po co. w zimie raczej nie będą praktyczne. lepsze body z długim rękawem i śpiochy, by cieplutko szkrabowi było.

a teraz jak znajduję fajne rampersy to kupuję w większym rozmiarze, by na wiosnę, lato były

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
dziewczynki mam wieści od Martuchy ... leży w szpitalu, podali sterydy na rozwój płuc na bieżąco będzie nas informować co u nich ... pozdrawia serdecznie...

również zaciskam kciuki i pozdrawiam

Edytowane przez aga_ton
Czas edycji: 2012-06-07 o 17:33
Stary 2012-06-07, 17:46   #3861
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Witamy ponownie
wróciliśmy od mamci,objadłam sie serniczka i teraz leżakuje
cieplutko było,teraz sie troszke pochmurzylo.

Trzymam kciuki za Marteoby jednak dzidzia siedziala jak najdluzej
i Anusia za Ciebie też ściskam kochana

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 17:52   #3862
zielona1911
Zakorzenienie

a ja pojechalam ratowac mojego tate od wczoraj zaszyl sie u kolegi na dzialce i tam dokazywali,alkohol,trawka i te sprawy wiec musialam interweniowac i go leczyc
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-07, 18:00   #3863
angel166
Zakorzenienie

Cytat:

przekaż Marcie pozdrowienia od nas. Trzymamy kciuki, by Zuzia w brzuszku jeszcze troche posiedziała.

Jagódka
Stary 2012-06-07, 18:01   #3864
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:

Oby jak najszybciej do nas wróciła, w dwupaku oczywiście

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
W zimie to się nie przydadzą.

Cytat:
a ja pojechalam ratowac mojego tate od wczoraj zaszyl sie u kolegi na dzialce i tam dokazywali,alkohol,trawka i te sprawy wiec musialam interweniowac i go leczyc
Tatuś jarający gandzię Mojego brat namawia do wspólnego ujarania się ale jeszcze ma opory, coraz mniejsze ale są

Czuję się dziś okropnie. Paula mnie rano podk.urwiła i brzuch mnie ciągle boli. Mały skacze, więc się nie martwię, ale zaraz myję się i kładę. Tylko głowę muszę umyć a mi się nie chce.
Stary 2012-06-07, 18:09   #3865
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Oby jak najszybciej do nas wróciła, w dwupaku oczywiście

W zimie to się nie przydadzą.

Tatuś jarający gandzię Mojego brat namawia do wspólnego ujarania się ale jeszcze ma opory, coraz mniejsze ale są

Czuję się dziś okropnie. Paula mnie rano podk.urwiła i brzuch mnie ciągle boli. Mały skacze, więc się nie martwię, ale zaraz myję się i kładę. Tylko głowę muszę umyć a mi się nie chce.
tatusia mam mlodego,ledwo skonczyl 40lat i uwierz mi ze trawka to nie wszystko co w zyciu skosztowal z moja mama,ktora jest jeszcze mlodsza od niego
tak to jest jak ma sie mlodych starych
Stary 2012-06-07, 18:11   #3866
tamlin111
Zakorzenienie

Zielona to ile Ty masz dziecko lat
Stary 2012-06-07, 18:20   #3867
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
tatusia mam mlodego,ledwo skonczyl 40lat i uwierz mi ze trawka to nie wszystko co w zyciu skosztowal z moja mama,ktora jest jeszcze mlodsza od niego
tak to jest jak ma sie mlodych starych

jejku zszokowałaś mnie !!! w życiu na rodziców tak nie powiedziała wybacz ale strasznie mnie to razi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-07, 18:25   #3868
tamlin111
Zakorzenienie

Konczi wydaje mi się że Zielonej o kontrast chodziło. Teraz młodzież na rodziców starzy mówi, a tu jej rodzice młodzi. Ja tak to odebrałam.
Stary 2012-06-07, 18:28   #3869
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Konczi wydaje mi się że Zielonej o kontrast chodziło. Teraz młodzież na rodziców starzy mówi, a tu jej rodzice młodzi. Ja tak to odebrałam.

wiem wiem ale w życiu by mi to przez gardło nie przeszło ... straszne oby moje dziecię na mnie stara nie powiedziało
Stary 2012-06-07, 18:30   #3870
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Zielona to ile Ty masz dziecko lat
juz 23
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości