Powiększanie piersi cz.7 - Strona 472 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-08, 11:38   #14131
patrycjaw1989
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Witam wstawiła fotki mojej wyjściówki i już wiem dokładnie jakie implanty mam, bo przez ostatnie dni próbowałam do tego dojść, 330 anatomiczne profil extra wysoki(nie wiem czy to nie przesada, ale w większości jak patrze po stopkach to wy też macie takie) 11x11 (okrągła podstawa o profilu anatomicznym) i profil 5,7 co myślicie?
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 12:06   #14132
issabel1
Raczkowanie

Dziewczynki pogrzebalam troche w necie i znalazl stronke ze staniorkami bez fiszbin rozne a przede wszystkim kolorowe moze cos sie wam spodoba http://www.herroom.com/soft-cup-wire...,001,3,10.html
Stary 2012-06-08, 13:18   #14133
Littaleya
Raczkowanie

Dziewczyny gdzie znajdują sie zdjecia . Wiem ze muszę wysłać zaproszenie i jak ktoś przyjmie to moge obejrzeć zdjecia tej osoby . Ale wchodzę na profil i nie widzę tam żadnej zakładki galeria , zdjecia czy coś w tym rodzaju
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 13:20   #14134
patrycjaw1989
Raczkowanie

bo dopiero jak Cię ktoś przyjmie to będzie widoczna galeria po prawej stronie
Stary 2012-06-08, 13:39   #14135
Littaleya
Raczkowanie

:
Stary 2012-06-08, 14:08   #14136
ibogaina
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny! Od bardzo dawna śledzę Wasze forum i Wasze rozmowy, po cichu kibicuję każdej z Was - przed i po zabiegach. Zdecydowałam się napisać do Was, bo w końcu dojrzewam do decyzji o zoperowaniu piersi. Niestety, nie mam wcale ładnych piersi i mam wrażenie, że z nimi już naprawdę nic nie da się zrobić. Otóż moje piersi od zawsze były asymetryczne: lewa pierś jest (tak na oko) dwukrotnie większa niż prawa. Dobór stanika dla mnie to zawsze koszmar. O ile lewa pierś w rozmiarze C/D ładnie wypełnia miseczkę, o tyle prawa... Szkoda słów. Ponadto jakiś czas temu trafiłam w tv na program o wadach piersi i dowiedziałam się z niego, że jestem posiadaczką tzw. piersi bulwiastych. Na mój gust rzeczywiście tak może być, ale ta deformacja nie jest jakoś szczególnie rozwinięta, po prostu mam duże brodawki i jakoś nigdy wcześniej nie przyszło mi do głowy, że to deformacja. Teraz, kiedy naoglądałam się zdjęć w sieci i poczytałam o tym, to fakt, rzeczywiście moje piersi są piersiami bulwiastymi, są szeroko rozstawione i co najgorsze... mocno utrudniają mi życie (że o zaniżonym poczuciu własnej atrakcyjności nie wspomnę). Dlatego zwracam się do Was o radę: do którego lekarza najlepiej udać się na wstępną konsultację? Oczywiście wybiorę się do kilku. I czy myślicie, że z takim problemem da się coś zrobić? Jak czytam tu czasem, jak bardzo cieszycie się z nowych piersi to aż mi trochę zazdrość, bo ja z moim biustem żyję raczej marnie. Odtrącam kolejnych facetów, nie pozwalam się im nawet dotknąć, a jak patrzę w lustro to zwyczajnie chce mi się płakać... Dlatego bardzo Was proszę o radę i będę wdzięczna za każde słowo odpowiedzi.
ibogaina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 14:44   #14137
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdzie znajdują sie zdjecia . Wiem ze muszę wysłać zaproszenie i jak ktoś przyjmie to moge obejrzeć zdjecia tej osoby . Ale wchodzę na profil i nie widzę tam żadnej zakładki galeria , zdjecia czy coś w tym rodzaju
Zaproszonko przyjete
Stary 2012-06-08, 14:44   #14138
klaudeczka2010
Zadomowienie

hej..isabellko noc tyćkę lepiej,ale i tak ciężko!!jeju a ty normalnie pod mięsień masz i taki luzik???tak szybko doszłaś do siebie??cieszę się ale kurde nie ogarniam,ja nie jestem panikarą ,tylko realistką i szczerze mówię że ciężko jest,ale widzę swiatelko w tunelu...

powiedzcie mi tylko sziewczęta czy krwiak to normalna sprawa???zrobił mi się mały na lewej piersi od strony pachynie wiem czy dzwonić do pana dr..w środe jadę na ściągnięcie szwów więc mnie obejrzy!!!

littaleya przyjmę zaraz zaproszenie to oglądaja ty masz zdjecia wyjściówki w albumie???i nie bój się...każda inaczej przechodzi to...ja rodziłam dwukrotnie bez znieczulnia i ogólnie ból nie do przeżycia,który oczywiście można przeżyć i poboli po czym się kończy..tutaj jest inaczej,można łyknąć tabletkę i jest rochę lepiej także dasz radę!!!!

ciacho jak mam cię przyjąć jak mnie nie zaprosiłaś,ja Ciebie widziałam bo masz publicznymoże ja Ciebie zaproszę!!!

DARLING mogę mieć wolne bo mam swój biznes,ale wiadomo że trzebago pilnować,na szczęście moj chop to robi..mnie moze zawiezie w pon na trochę,zobaczę
Stary 2012-06-08, 15:19   #14139
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hej..isabellko noc tyćkę lepiej,ale i tak ciężko!!jeju a ty normalnie pod mięsień masz i taki luzik???tak szybko doszłaś do siebie??cieszę się ale kurde nie ogarniam,ja nie jestem panikarą ,tylko realistką i szczerze mówię że ciężko jest,ale widzę swiatelko w tunelu...

powiedzcie mi tylko sziewczęta czy krwiak to normalna sprawa???zrobił mi się mały na lewej piersi od strony pachynie wiem czy dzwonić do pana dr..w środe jadę na ściągnięcie szwów więc mnie obejrzy!!!

littaleya przyjmę zaraz zaproszenie to oglądaja ty masz zdjecia wyjściówki w albumie???i nie bój się...każda inaczej przechodzi to...ja rodziłam dwukrotnie bez znieczulnia i ogólnie ból nie do przeżycia,który oczywiście można przeżyć i poboli po czym się kończy..tutaj jest inaczej,można łyknąć tabletkę i jest rochę lepiej także dasz radę!!!!

ciacho jak mam cię przyjąć jak mnie nie zaprosiłaś,ja Ciebie widziałam bo masz publicznymoże ja Ciebie zaproszę!!!

DARLING mogę mieć wolne bo mam swój biznes,ale wiadomo że trzebago pilnować,na szczęście moj chop to robi..mnie moze zawiezie w pon na trochę,zobaczę
Dzięki dziewczyny ja jeszcze nie mam zdjecia , ale postaram sie je zamieścić , wiem ze tu same dziewczyny ale jakoś mi wstyd jestem prawie płaska

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Stary 2012-06-08, 16:25   #14140
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
plecy nie dają rady,już przespałabym kilka godzinek ale ból pleców,nie piersi,dziś mnie budził...chociaż jednorazowo prawie 3godz dałam radę także cud
Klaudeczko, nie pociesze Cie niestety Ja przez niemal 3 tygodnie co kilka godzin przemieszczalam sie z lozka na kanape i z powrotem. A potem, jak reka odjal. Wiem, co teraz przezywasz i ze slowa zrozumienia i wsparcia pomagaja, ale na krotko. Ale badz cierpliwa, dasz rade!

Cytat:
no ale jakby trochę lepiej..mam nadzieję ze w poniedziałek tż zawiezie mnie już do pracy na trochę
Mamuuusku, tak wczesnie?

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Dziewczynki pogrzebalam troche w necie i znalazl stronke ze staniorkami bez fiszbin rozne a przede wszystkim kolorowe moze cos sie wam spodoba http://www.herroom.com/soft-cup-wire...,001,3,10.html
Fajowo, zaraz popatrze
A do mnie dzis, w koncu dotarlo to cudo:
http://allegro.pl/petite-fleur-biust...277718962.html

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Witam wstawiła fotki mojej wyjściówki i już wiem dokładnie jakie implanty mam, bo przez ostatnie dni próbowałam do tego dojść, 330 anatomiczne profil extra wysoki(nie wiem czy to nie przesada, ale w większości jak patrze po stopkach to wy też macie takie) 11x11 (okrągła podstawa o profilu anatomicznym) i profil 5,7 co myślicie?
Patrycja, a jaka to firma?

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
powiedzcie mi tylko sziewczęta czy krwiak to normalna sprawa???zrobił mi się mały na lewej piersi od strony pachynie wiem czy dzwonić do pana dr..
Klaudus, krwiak, siniak czy wybroczyna? Krwiaka raczej nie widac bo jest glebiej pod skora, wybroczyna to gulka wypelniona krwia tuz pod naskurkiem i to widac a sinior to wiesz jak wyglada

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-08 o 16:42
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 16:31   #14141
Vanessita
Zakorzenienie

Klaudeczko kochana wiem, że moje słowa nic nie dadzą, że jak boli to boli i już.... Ja bardzo Ci kibicowałam i jestem w podobnej sytuacji i jeszcze przed.... a ból staram się sobie wyobrazić i uwierz, że przezywam go z Tobą jak tylko Twoje posty odczytuję....
Mogę Ci tylko życzyć by ból jak najprędzej zelżał i zanikł....bo później jak u każdej jest szczęście
Trzymaj się kochana i piękniej nam!!!!!!!
Stary 2012-06-08, 16:35   #14142
patrycjaw1989
Raczkowanie

Ja będe miała poytech to tabelka http://www.polytechhealth.com/wp-con...l_2010-121.pdf mam nadzieje że będzie ok tylko wolałabym chyba 350 wysoki profil ja już sama nie wiem, ale zdaje mi sie że zawsze najlepiej pozostać przy starym i nie kombinować ten z profilem extra wysokim i tak będzie pewnie wyglądać optycznie na większy niż 350 profil wysoki, jak myślicie?
Stary 2012-06-08, 16:42   #14143
kasikkk87
Zadomowienie

klaudek dasz rade wytrzymaj jeszcze troszkeposiedz w domu jescze troche jak masz mozliwosc fajnie masz ze jestes po ja tez nie mohe sie juz doczekac buziaki dla wszystkich

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

ooo widze ze jest tu jakis klub dla wizazowych cycolinek)jakie trzeba spełnic kryteriabo widze ze sa tam nie liczne osoby
no na pewno byc po operacji heheee

Edytowane przez kasikkk87
Czas edycji: 2012-06-08 o 17:02
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 16:42   #14144
klaudeczka2010
Zadomowienie

littaleya no coś ty my wszystkie miałyśy cycuszki do dupy przed więc się nie wstydz

cześć VANESITKO słoneczkoojj dziękuje ze słowa wsparcia,kochana jesteś...boli ale już do przodu,czasem jak ból wejdzie to nie mogę się ruszyć ale zaraz przechodzi i jak podejdę do lustra i jestem taaaaaaaaaka happydziś pod moim okiem mama i przyjaciólka robiła mi porządek w stanikach...dam mojej siostrzenicy bo ma taki biust jak ja kiedyśi ja zostałam z jednym staniorem na sobie,od doktora a i mam dwa od joasije szcze nie mierzyłam bo doktorek powiedział że jak przestanie boleć..ale będą ok chyba!!wiesz jaka to radość wyrzucać staniory starebezcenne!!:ehe m: tobie też tego życzę
ANDZIUKUS JA nie wiem to jest jakby czerwony siniak...więc dla mnie krwiak..mogę zdjęcie wrzucić później...mam nadzieję że to nic strasznegono właśnie 3tyg mówisz,ja też nie sądzę by mi po tyg przeszło,najgorze te noce ale już dziś nie biorę przez dzień leków,na noc łyknę tylko ketonalek!!!wię c w sumie ...lepiej

moj chop idzie do strefy kibica na mecz,mama ze mną zostaje(tzn z moją małą) i będę oglądać,już oglądam na tvn24 jak się powoli zaczynaa wy?????????oglądacie dziś??

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-06-08 o 16:48
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 16:53   #14145
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ibogaina Pokaż wiadomość
moje piersi od zawsze były asymetryczne: lewa pierś jest (tak na oko) dwukrotnie większa niż prawa. Dobór stanika dla mnie to zawsze koszmar. O ile lewa pierś w rozmiarze C/D ładnie wypełnia miseczkę, o tyle prawa... Szkoda słów. Ponadto jakiś czas temu trafiłam w tv na program o wadach piersi i dowiedziałam się z niego, że jestem posiadaczką tzw. piersi bulwiastych.
ibogaina, jestes juz na forum dluzszy czas wiec napewno wiesz, ze tu u nas sa Dziewczynki z podobna wada. One maja najwieksze doswiadczenie i napewno z checia odpowiedza Ci co i jak. Pamietam, ze nawet niedawno byla rozmowa na temat technik operacji.

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
wiem ze tu same dziewczyny ale jakoś mi wstyd jestem prawie płaska
Littaleya, my tu wszystkie jestesmy albo przed, albo po "cycusiowych przejsciach" i zadna z nas tutaj nie miala pieknych ani nawet ladnych cycuniow, wiec kogo jak kogo ale nas nie masz sie co wstydzic

Stary 2012-06-08, 16:55   #14146
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, melduję się i całuję po dłuuugiej nieobecności
Klaudeczka, gratulacje wytrzymasz kochana a za kilka dni nie będziesz pamiętała bólu cieszę się że masz to już za sobą i bardzo Ci zazdroszczę

a tak wogóle to dawno mnie tu nie było i nie nadrobię na pewno tych kilkudziesięciu już teraz stron
widzę sporo nowych dziewczyn, fajnie

Klaudeczka w albumiku byłam... Miodzio wyszły
milenko witaj z powrotem Ale my Kasprzykowe dziewczyny chyba już przechodzimy niezauważane

Cytat:
Napisane przez ibogaina Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny! Od bardzo dawna śledzę Wasze forum i Wasze rozmowy, po cichu kibicuję każdej z Was - przed i po zabiegach. Zdecydowałam się napisać do Was, bo w końcu dojrzewam do decyzji o zoperowaniu piersi. Niestety, nie mam wcale ładnych piersi i mam wrażenie, że z nimi już naprawdę nic nie da się zrobić. Otóż moje piersi od zawsze były asymetryczne: lewa pierś jest (tak na oko) dwukrotnie większa niż prawa. Dobór stanika dla mnie to zawsze koszmar. O ile lewa pierś w rozmiarze C/D ładnie wypełnia miseczkę, o tyle prawa... Szkoda słów. Ponadto jakiś czas temu trafiłam w tv na program o wadach piersi i dowiedziałam się z niego, że jestem posiadaczką tzw. piersi bulwiastych. Na mój gust rzeczywiście tak może być, ale ta deformacja nie jest jakoś szczególnie rozwinięta, po prostu mam duże brodawki i jakoś nigdy wcześniej nie przyszło mi do głowy, że to deformacja. Teraz, kiedy naoglądałam się zdjęć w sieci i poczytałam o tym, to fakt, rzeczywiście moje piersi są piersiami bulwiastymi, są szeroko rozstawione i co najgorsze... mocno utrudniają mi życie (że o zaniżonym poczuciu własnej atrakcyjności nie wspomnę). Dlatego zwracam się do Was o radę: do którego lekarza najlepiej udać się na wstępną konsultację? Oczywiście wybiorę się do kilku. I czy myślicie, że z takim problemem da się coś zrobić? Jak czytam tu czasem, jak bardzo cieszycie się z nowych piersi to aż mi trochę zazdrość, bo ja z moim biustem żyję raczej marnie. Odtrącam kolejnych facetów, nie pozwalam się im nawet dotknąć, a jak patrzę w lustro to zwyczajnie chce mi się płakać... Dlatego bardzo Was proszę o radę i będę wdzięczna za każde słowo odpowiedzi.
ibogaina ja też mam piersi bulwiaste, przeżywam to samo co Ty, śpię w staniku żeby mi nie sterczały te cycki jak chodzę po domu bo się wstydzę. Miałam konsultację u dr Kasprzyka w Krakowie i u niego zdecydowałam się powiększac. Wszystko wytłumaczył, super facet, także mogę Ci go polecic
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 16:56   #14147
ciacho91
Przyczajenie

Hej dziewczyny a umnie lista znajomych pusta i wysylam do Was zaproszonka serio ale chyb nie chce mnie nikt miec w znajomych

a dodalam nawet swa brzydka gebe do garelii

No nic...

Klaudeczka kurcze jestem z Toba kochana! jeszcze troszke wytrzymaj! mam nadzieje ze juz jutro bol CI przejdzie i bedzie wszystko ok! I koniecznie daj skontrolowac tego "krwiaczka"?!

JA wrocilam juz do domku jak zawsze dzien zabiegany uhhh!
Kurde jak patrze na siebie to sie zalamuje nie dosc ze gruba to cyckow brak echhh serio ryczec mis ie chce;(

sorki za te pozalanie sie nad soba ale nie wiem co sie dzieje ze mna pewnie te hormony nie dostalam juz miesiac cioty wiec ciagle chodze jak bomba humor mi sie zmienia z kazda godzina;(

lece cos ogarnac bo za chwile R wroci z pracy! w koncu!

buzki dla Was
ciacho91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 16:59   #14148
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
ANDZIUKUS JA nie wiem to jest jakby czerwony siniak...więc dla mnie krwiak..mogę zdjęcie wrzucić później...mam nadzieję że to nic strasznegono właśnie 3tyg mówisz,ja też nie sądzę by mi po tyg przeszło,najgorze te noce ale już dziś nie biorę przez dzień leków,na noc łyknę tylko ketonalek!!!wię c w sumie ...lepiej
Ja tam nie doktor, ale z tego co piszesz to, chyba jednak nic strasznego. Jak masz jakies watpliwosci to, jesli mozesz, zadzwon do doktora i zapytaj czy masz cos z tym robic, nie przejmowac sie czy jechac do niego po ratunek.

Cytat:
moj chop idzie do strefy kibica na mecz,mama ze mną zostaje(tzn z moją małą) i będę oglądać,już oglądam na tvn24 jak się powoli zaczynaa wy?????????oglądacie dziś??
Kurcze, niesamowite co sie dzieje w Warszawce. Kolo 15-tej wracalam z pracy. Ludziska podekscytowani, czesto pomalowani na bialo-czerwono, szaliki, koszulki, babki nosza jakis kokardy na rekach, samochody z choragiewkami, okna i balkony udekorowane.... normalnie szal totalny! Az trudno sie temu nastojowi nie poddac

Stary 2012-06-08, 17:07   #14149
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
littaleya no coś ty my wszystkie miałyśy cycuszki do dupy przed więc się nie wstydz

cześć VANESITKO słoneczkoojj dziękuje ze słowa wsparcia,kochana jesteś...boli ale już do przodu,czasem jak ból wejdzie to nie mogę się ruszyć ale zaraz przechodzi i jak podejdę do lustra i jestem taaaaaaaaaka happydziś pod moim okiem mama i przyjaciólka robiła mi porządek w stanikach...dam mojej siostrzenicy bo ma taki biust jak ja kiedyśi ja zostałam z jednym staniorem na sobie,od doktora a i mam dwa od joasije szcze nie mierzyłam bo doktorek powiedział że jak przestanie boleć..ale będą ok chyba!!wiesz jaka to radość wyrzucać staniory starebezcenne!!:ehe m: tobie też tego życzę

Ja cały dzień w pracy tez chętnie bym poszła . Wczoraj byłam w strefie ze swoim i córeczka , ale zaczęło padać i uciekalismy do domku . Dziś to dopiero szał będzie

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Ja cały dzień w pracy tez chętnie bym poszła . Wczoraj byłam w strefie ze swoim i córeczka , ale zaczęło padać i uciekalismy do domku . Dziś to dopiero szał będzie
Klaudeczko i co z tym moim zaproszeniem ?
Stary 2012-06-08, 17:18   #14150
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Ja będe miała poytech to tabelka http://www.polytechhealth.com/wp-con...l_2010-121.pdf mam nadzieje że będzie ok tylko wolałabym chyba 350 wysoki profil ja już sama nie wiem, ale zdaje mi sie że zawsze najlepiej pozostać przy starym i nie kombinować ten z profilem extra wysokim i tak będzie pewnie wyglądać optycznie na większy niż 350 profil wysoki, jak myślicie?
Patrycja, nie do konca rozumiem to co piszesz i czy czasem nie mylisz profilu z projekcja? Tak wnioskuje z Twojego poprzedniego postu.
Ja Ci moge napisac, ze mam projekcje 5,8 na totalna deske jaka byla moja wyjsciowka. Profil mam sredni, pojemnosc 345 cc. Dziewczynki poczatkowo obawialy sie, ze to moze byc za malo, a ja sie balam brac wiecej Bardziej balam sie zbyt duzego biustu jak za malego Wg tego co widze teraz, mam to co chcialam. W zwyklym ubranku wygladam prawie tam jak w wypychaczach. W wiekszosc starych ciuchow sie mieszcze choc te obcisle sa nieco ciasnawe. Za to bez biustonosza, to co widze jest tym, o czym marzylam. Jestem wysoka, nawet bardzo (180 cm) i to co mam na moje potrzeby wystarczy.
Proponuje Ci zebys najpierw bardzo dokladnie okrselila czego oczekujesz. Przy czym faktem jest, ze z czasem sie dojrzewa i potrzeby rosna Wez to pod uwage i nie decyduja pochopnie i zbyt szybko

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
ooo widze ze jest tu jakis klub dla wizazowych cycolinek)jakie trzeba spełnic kryteriabo widze ze sa tam nie liczne osoby
no na pewno byc po operacji heheee
Kasikkk, co, gdzie jak? Jaki klub? Daj linkaaaa! Chce zobaczyc

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
Dziś to dopiero szał będzie
A my to chyba tu razem na forum mecz bedziemy ogladac i naszym kibicowac!
Heheh, wlasnie Daniec w TV namawia babki nie interesujace sie pilka zeby o godz. 18.01 wyszly sobie spokojnie do sklepow i kupily wszystko co chca. A po meczu, jak juz wygramy, to mozna to wszystko spoko przyniesc do domu!!!!

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-08 o 17:53
Stary 2012-06-08, 17:41   #14151
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczynki ile czasu przed operacja mozna brac heviran???na opryszczke??dziewczyny co jest pomocne w wysypce skornej...???

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

[QUOTE=Andzikus;34583531]Patrycja, nie do konca rozumiem to co piszesz i czy czasem nie mylisz profilu z projekcja? Tak wnioskuje z Twojego poprzedniego postu.
Ja Ci moge napisac, ze mam projekcje 5,8 na totalna deske jaka byla moja wyjsciowka. Profil mam sredni, pojemnosc 345 cc. Dziewczynki poczatkowo obawialy sie, ze to moze byc za malo, a ja sie balam brac wiecej Bardziej balam sie zbyt duzego biustu jak za malego Wg tego co widze teraz, mam to co chcialam. W zwyklym ubranku wygladam prawie tam jak w wypychaczach. W wiekszosc starych ciuchow sie mieszcze choc te obcisle sa nieco ciasnawe. Za to bez biustonosza, to co widze jest tym, o czym marzylam. Jestem wysoka, nawet bardzo (180 cm) i to co mam na moje potrzeby wystarczy.
Proponuje Ci zebys najpierw bardzo dokladnie okrselila czego oczekujesz. Przy czym faktem jest, ze z czasem sie dojrzewa i potrzeby rosna Wez to pod uwage i nie decyduja pochopnie i zbyt szybko

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Kasikkk, co, gdzie jak? Jaki klub? Daj linkaaaa! Chce zobaczyc [COLOR="Silver"]

hm tu nie ma linku jak masz profil danej osoby to masz tez informacje czy naleza do jakiegos klubu i widzialam wlasnie ze czesc dziewczyn ma ten klub cyckowych wizazanek)ale tyle wiem hhhe bo do niego nie naleze

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

mam takie pytanie jezeli nie mam teraz opryszczki i wezme leki na nia heviran tak zapobiegawczo 10 dni to czy pozniej moge byc bardziej podatna na nia??wiem glupie pytanie ale mialam ja 2 razy a teraz mam schizy ze mi sie pojawiwziac lepiej zapobiegawczo:pros i: pomozcie
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-08, 17:57   #14152
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hm tu nie ma linku jak masz profil danej osoby to masz tez informacje czy naleza do jakiegos klubu i widzialam wlasnie ze czesc dziewczyn ma ten klub cyckowych wizazanek)ale tyle wiem hhhe bo do niego nie naleze
Heeeheh, ja tez nie. Pewnie mam za male cycki! Ide zajrzec do profilku ogladnac kto sobie zasluzyl a kto nie

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-08 o 21:58
Stary 2012-06-08, 18:02   #14153
Littaleya
Raczkowanie

Oj to raczej sprawa Hormonów byłam Twojej galeri i ani Ty gruba ani brzydka
Ja tez mam stres bo okres już powinien być i do tego moj wczoraj zauważył ze cos mi cieknie z piersi i to mocno tak jakby taka siara jak w ciazy bylam to tez tak mialam i to może oznaczać drogie beybe dziś po pracy lecę do apteki po test .

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
Napisane przez ciacho91 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny a umnie lista znajomych pusta i wysylam do Was zaproszonka serio ale chyb nie chce mnie nikt miec w znajomych

a dodalam nawet swa brzydka gebe do garelii

No nic...

Klaudeczka kurcze jestem z Toba kochana! jeszcze troszke wytrzymaj! mam nadzieje ze juz jutro bol CI przejdzie i bedzie wszystko ok! I koniecznie daj skontrolowac tego "krwiaczka"?!

JA wrocilam juz do domku jak zawsze dzien zabiegany uhhh!
Kurde jak patrze na siebie to sie zalamuje nie dosc ze gruba to cyckow brak echhh serio ryczec mis ie chce;(

sorki za te pozalanie sie nad soba ale nie wiem co sie dzieje ze mna pewnie te hormony nie dostalam juz miesiac cioty wiec ciagle chodze jak bomba humor mi sie zmienia z kazda godzina;(

lece cos ogarnac bo za chwile R wroci z pracy! w koncu!

buzki dla Was
Oj to raczej sprawa Hormonów byłam Twojej galeri i ani Ty gruba ani brzydka
Ja tez mam stres bo okres już powinien być i do tego moj wczoraj zauważył ze cos mi cieknie z piersi i to mocno tak jakby taka siara jak w ciazy bylam to tez tak mialam i to może oznaczać drogie beybe dziś po pracy lecę do apteki po test .
Stary 2012-06-08, 18:03   #14154
beatabo1986
Raczkowanie

POLSKA BIAŁO-CZERWONI... my z córcią w domku kibicujemy, a wy Kobietki??
Stary 2012-06-08, 18:08   #14155
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
Jaaaaaaaaaaa teeeeeeeeeeeeeez!
Chlopaki ostro zaczeli. Zeby tylko dali rade do konca w takim tempie!!!

Stary 2012-06-08, 18:20   #14156
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
U mnie w pracy mega emocje wszyscy krzyczą dopinguja a ja aż mam motyle w brzuchu ale to by była duma z Polaków jak by sie udało trzymamy kciuki dziewczyny

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Cytat:
U mnie w pracy mega emocje wszyscy krzyczą dopinguja a ja aż mam motyle w brzuchu ale to by była duma z Polaków jak by sie udało trzymamy kciuki dziewczyny
Szok

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ----------

Szok
Jest pierwszy gol !!!!!
Stary 2012-06-08, 18:46   #14157
Andzikus
Raczkowanie

Grecy graja w 10-tke!!!!!!!! Jest szansa!!!! A Gmoch mowil wczoraj, ze Grecja to niebezpieczny i nieprzewidywalny zespol!!! Oby sie nam udalo!!!

Stary 2012-06-08, 19:16   #14158
issabel1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Grecy graja w 10-tke!!!!!!!! Jest szansa!!!! A Gmoch mowil wczoraj, ze Grecja to niebezpieczny i nieprzewidywalny zespol!!! Oby sie nam udalo!!!
No i masz 1:1

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

[QUOTE=klaudeczka2010;3458 0904]hej..isabellko noc tyćkę lepiej,ale i tak ciężko!!jeju a ty normalnie pod mięsień masz i taki luzik???tak szybko doszłaś do siebie??cieszę się ale kurde nie ogarniam,ja nie jestem panikarą ,tylko realistką i szczerze mówię że ciężko jest,ale widzę swiatelko w tunelu...

Tak kochana tak co calkiem normalne ja nawet mam malego do tej pory mialam jednego krwiaczka i siniaczka ...siniaczek juz zszedl a krwiaczek jest coraz mniejszy wiec spokojnie

Tak tak mam pod miesien sama jestem w szoku ze tak super sie czulam zaraz po operacji
Stary 2012-06-08, 19:45   #14159
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Tak tak mam pod miesien sama jestem w szoku ze tak super sie czulam zaraz po operacji
Napiszcie mi Dziewczynki prosze, szczegolnie Te, ktore sa w miare niedawno po operacji, czy znacie takie odczucie obecnosci miesni nad implantem wtedy, gdy poruszacie sie uzywajac wlasnie miesni piersiowych? Ja wciaz czuje kazde napiecie miesni piersiowych i zastanawiam sie czy to norma czy nie i czy jakos trzeba sie tego obawiac czy to cos do czego trzeba sie przyzwyczaic?

Stary 2012-06-08, 20:03   #14160
issabel1
Raczkowanie

Ja mialam cos podobnego nawet czasami sie zapmnialam i napielam miesien przyjemne to nie bylo , ale mysle ze poprostu trzeba ograniczyc napinanie tych miesni nie jest to proste no ale coz jak mus to mus . Ja teraz sie troche obawiam o moje cycorki bo musze jakby nie bylo mojego malego 16miesiecznego dziabaga czasami podniesc bo ma teraz czas wchodzenia na wszystko a jestem z moja trojca niestety sama Tz ma drugie zmiany Ale klaudeczka damy rade ze wszystkim bo kto jak nie MY??? buziole kochana i nie stresuj sie tak

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości