|
|
#2761 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Obiecane zdjęcie z fryzury probnej ;-)
Ja jestem bardzo zadowolona, bo chciałam cos takiego. Wiem, że niektore z was skrytykują że bedzie gorąco w szyje itd, ale mi sie podobaja rozpuszczone ;-) Chce tylko żeby bardziej na uszy nachodzilo, bo mam troche odstające uszy i zle sie czuję jak one wystaja ;-) Kwiatek na razie jest fioletowy bo innego nie miała fryzjerka, ale bedzie z zywych kwiatków ;-)
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
wzielismy biale z bordowa wstazką
|
#2763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj nie lubi jego, mowi ze to chory potter mi tam sie zawsze fajnie ogladalo te bajeczke ![]() ja czekam na meczyk niemcow, kibicuje zeby jak najwiecej w dupe dostali
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale masz sliczne geste wlosy!!! ja sobie moge pomarzyć o takiej fryzurce mam cienke i malo tych wlosow, jak zrobie kucyka to widac mi skore na glowie ![]() zobacz foto -- wlosy rozpuszczone a jak bym ich nie miala ![]() ![]() ![]() foto z tz ![]() fb.jpg
|
|
#2765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ślicznie bardzo mi się podoba
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() biore tabletki na porost i wzmocnienie, wcierki stosuje, wyeliminowalam silikony, wcieram olejki ale tylko na dlugosc rosna, nie sa grubsze i mocniejsze za uja
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziekuję ja zawsze jak ide do fryzjerek to mówią : ale masz gęste wlosy a jak wyprostują: jednak nie masz takich gęstych Bardzo mi się puszą włosy i to sprawia że mam gęste, jak wyprostuje to mam taki cieniutki ogonek ![]() Gosiulka22 , Kicia - dziekuję
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
a co robisz z wlosami na slub ? ![]()
|
#2772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Muszę jeszcze coś wymyśle, aby nabrały połysku... Wszystkim PMkom które ślubują dzisiaj baskaeta życzę wszystkiego dobrego i dużo miłości! marylka80 gamariel patollek Inusiaa88 omosia
|
|
|
|
|
#2773 |
|
Raczkowanie
|
Hejjjooo
![]() Wszystkim dzisiejszym PMkom życzę wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia ![]() ![]() Mój TŻ ma dzisiaj kawalerski i z tego powodu zostałam sama więc pozwólcie że spędzę ten wieczór z Wami
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robie to od stycznia i efektow nie widze chce taka fryzurke ![]() ![]() :pro si:fryzurka.jpg
|
|
#2775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-06-09 o 19:23 |
|
|
|
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Wiktusiaczek;346026 49]
Cytat:
ja jem calcium pantothenicum jelfa jakos tak ![]() na paznokcie i wlosy, łykam po kilka dziennie i dupa jasio z nimi ;/ ide malowac wloski, tzw tz mi pomaluje milego wieczorku dziewczynki
|
|
#2777 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
![]() dawno mnie nie było pamietacie mnie jeszcze??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2778 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam Wam kiedys ze do brata tesciowej zaproszenie nie dotarło (do wszystkich dotarło tylko do niego nie) oprocz tego zapraszalismy ustnie telefonicznie dzis dzwoni tesciowa i mowi ze jej brat nie przyjedzie , pytam dlaczego ona tam zaczela mowic o jego wymowkach i na koniec: pewnie sie obrazil o to zaproszenie wyobrazcie sobie co wymyslila, chłop odmowil a ona nadal mi powiedziala ze zaproszenie musimy wyslac
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2780 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkim dzisiejszym PMkom życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Ja dziś byłam z Mamą poszukać kreacji na ślub. Znalazłyśmy piękną, zwiewną sukienkę w kolorze mięty z żakiecikiem. Wyglądała w tym prześlicznie W ogóle to mam wrażenie, że niektóre ekspedientki są wybitnie niekumate. Mama mówi, że jest Mamą PM i nie chce prostej sukienki, że nie chce w ciemnych kolorach, a te zwykle pokazywały jej sukienki właśnie proste i w kolorze...ecri No luduuu.Próbowałam porobić fotoksiążkę dla rodziców na podziękowania w programie cewe fotoksiążka, ale nie wychodzi mi Do jutra mamy termin potwierdzenia, a na razie nawet 50% osób się nie odezwało
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2012-06-09 o 19:45 |
|||
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciesze sie ze Wam sie fotki podobaja
Cytat:
wiec ja sie pytam co z pozostalymi 177?? Nie przyjda??
|
|
#2782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie trzeba na próbnej zapodać Eeeeee, no czołgów się nie zapomina ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Mi wlasnie potwierdzilo przybycie 7 osob
potwierdzenia mam do 20.06 a jak narazie potwierdzilo 15 osób.. jeszcze czekam na 100 pozostalychCytat:
ale papiery te muszą byc wazne min. 3 miesiace Cytat:
za zakup taniego garniaka i bardzo ladnych zaproszen![]() Nie wiem czy czytalas, ale napisalam niedawno, ze zamowilam u krawcowej to bolerko tiulowe. Wiec jak bedzie fajnie wygladalo to moge Ci po moim slubie przeslac ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2784 |
|
Raczkowanie
|
Ladystar 3 osoby potwierdziły? Ech
Czarna_kawa ostatnio oglądałam Twoje makijaże Z wątku możesz mnie nie kojarzyć, ale ja Twoje prace zapamiętałam full profi ![]() Gorska_kozica ja mam bazę soraya: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...mieszanej.html Używana od czasu do czasu jest w porządku. Ale stosuję tylko na większe wyjścia, bo się boję zapychania. Nie mam porównania z innymi bazami, więc więcej nie doradzę. Madziuniusia śliczne te zaproszenia. Lubię motywy graficzne, a poza tym są nieprzekombinowane, czyli super ![]() Gosiulka porsche cayenne jest boskie i duże! Czyli niczego dekoracja przytłaczać nie będzie Jamee wcale się nie dziwię, że nie chce Ci się siedzieć nad tymi rozdziałami... To nie w porządku, że nie tłumaczą co jest nie tak. Jak niby człowiek ma się poprawić, jeśli krytyka jest, ale zupełnie niekonstruktywna ![]() Ale się zdziwiłam, że Holandia bez bramki... A byliśmy z chłopakami pewni. W dodatku stwierdzili, że my gramy po holendersku. Czyli sytuacji jest wiele, ale z celnością nie najlepiej i możemy się w tym we wtorek pocieszać Dziewczyny.... Świadek TŻ jakoś nie kwapi się nic z kawalerskim . Myślicie, że powinnam zadziałać i go jakoś zaktywizować? Chcę, żeby TŻ też miał jakieś wspomnienia z dni 'przed'.
|
#2785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamy barmana. Umowa podpisana
Barman jest stąd http://www.animatikstudio.pl/barman/?glowny-bar,1 Do ostatniej chwili się wahałam, ale jak nam pokazał zdjęcia, filmiki i listę drinków, to już nic mnie nie mogło powstrzymać Cytat:
fajne fotki, bardzo ładna sukienka Twój Tz jest mega odważny, ja bym swojemu nie pozwoliła ![]() koniecznie wstaw później foto Cytat:
|
||
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za barmana - fajnie ze sie zdecydowaliscie dziekuje ale gdybyscie zobaczyly filmik jak go nagrywalam z dolu, to nie da sie obejrzec, bo tak mi sie rece ze strachu trzesly i jeszcze w tle slychac tylko moj glos: "o Boze... o matko... Aaaaaa..." Ogladam "sex w wielkim miescie" po raz 1000 500 100 900 tny i wspominam stare dobre czasy jak bylysmy na tym filmie z przyjaciolkami w kinie, a pozniej zrobilysmy sobie jak co kilka tygodni wieczor panienski przy winku(bo same panny na nim byly ) [nie mylic z wieczorem panienskim przed slubem ] i sprzeczalysmy sie, ktory facet Samanthy byl najprzystojniejszy i kazda z nas ma swoje wlasne zycie, a na spotkania mamy czas tylko kilka razy do roku
|
|
#2790 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() oczywiście Morelko ładna fryzura |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:18.

bardzo mi się podoba

Wszystkim PMkom które ślubują dzisiaj 
No luduuu.
wiec ja sie pytam co z pozostalymi 177?? Nie przyjda??
mają wprowadzić kilka poprawek, odbiór za tydzień, mam nadzieję, że TŻ da się obfocić:P
Z wątku możesz mnie nie kojarzyć, ale ja Twoje prace zapamiętałam full profi