Soraya Colour Care, Baza silikonowa do cery normalnej i mieszanej

• 17 czerwca 2015 o 0:50
    Zakochana od pierwszego użycia
    W tym produkcie można zakochać się od pierwszego użycia. Ja osobiście podkradałam ją mojej mamie, a teraz gdy jestem już daleko od niej sama obowiązkowo mam ją pod ręką. Uwielbiam konsystencję, baza jest niesamowicie delikatna, przyjemna w dotyku. Idealnie przedłuża trwałość całego make up. Uważam, że cenowo też wypada dobrze. Opakowanie nie jest bardzo wydajne, ale daje rade. Baza nie spływa, nie wchodzi w zmarszczki mimiczne, nie "waży" się pod podkładem. Dla mnie idealna. Używam tego produktu od: czterech lat Ilość zużytych opakowań: osiem
  • 19 marca 2014 o 14:07
    Z zapryszczonej twarzy - ładna cera
    Cudo, kiedy w ważny dzień budzę się z okropną cerą i podkrążonymi oczami. W połączeniu z dobrym podkładem zawsze mnie uratuje - nie zakryje wszystkiego, ale daje ogólny efekt ładnej cery. Nie można nakładać za dużo bo wygląda wtedy sztucznie. Niestety kiedy nałożę ją na nos - błyszczy się niemiłosiernie, nawet po użyciu pudru. Ale wystarczy ominąć nos ;).
  • 30 stycznia 2014 o 16:19
    Świetna
    Nakładam tylko po troszku na każdą część twarzy i po aplikacji skóra twarzy jest naprawdę przyjemna w dotyku. Ta baza się nie roluje ani nic nieprzyjemnego się z nią nie dzieje, dzięki niej mój makijarz trzyma się dłużej. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 13 listopada 2013 o 8:40
    Jestem na tak
    Bardzo dobra baza. Z początku byłam sceptycznie nastawiona z powodu tłustej konsystencji. Myślałam, że od razu zacznę się świecić. Ale nie... Fajnie wygładza skórę przed nałożeniem podładu. Z nią makijaż żyje jeszcze dłużej. Polecam. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 25 maja 2013 o 12:58
    Warto sprobowac.
    Baza pod makijaz pierwsza jaka zakupiłam . Nie mam porównania do innych baz. Ta według mnie sprawdza się calkiem dobrze. Plusy: -cena - baza nie jesy zbyt droga, warta swojej ceny - wydajność- używam jej bardzo rzadko, właściwie tylko na większe wyjścia , więc trudno mi ocenić -działanie- moim zdaniem dobre- po nałożeniu tworzy na twarzy warstwę wygładzającą , wypełnia niejako pory i ewentualne zmarszczki na twarzy ,podkład wygląda lepiej -trwałość - trzyma podkład na miejscu i utrwala , makijaż jest bez zarzutu przez całą noc Wady: -opakowanie - czarne , nie widać ile kosmetyku jeszcze zostało -skład - jak na tego typu kosmetyk to jest charakterystyczny ,czyli napakowany silikonami,ale jednak pomimo tego zaliczam to jako minus tego produktu. -zapach - pachnie jak przyprawa Maggi czyli niezbyt zachęcająco jak na kometyk do twarzy Podsumowując : trudno powiedzieć czy zakupię ten produkt ponownie ,jednak chyba zacznę poszukiwać czegoś co mnie w pełni zadowoli.Jest bardzo dużo na rynku kosmetycznym tego typu produktów,więc będę szukać ideału. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: jedno