Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-09, 20:43   #4741
marti86
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III

wkurzyla mnie babka ta od aukcji.wysyla mi koszt wysylki poczta 20zl-chyba ja pogielo!!wyslalam jej cennik i kazalam podac rzeczywisty koszt wysylki no bez przesady!!

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 20:45   #4742
martaj9
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
najpierw muszę się pochwalić
z waszymi kciukami nie mogło być inaczej
dzidzia fikała aż miło 2 rączki, 2 nóżki, przezierność 0.9mm
całe 6cm
skoro nie plamię już od miesiąca to mogę odstawiać luteinę jak skończę opakowanie
ja też w porządku - waga na razie ta sama, ciśnienie 120/70
Wspaniale!
Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Dodaję teraz bo wysłałam bez załączników
Ładny brzunio
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość

No i dziś oficjalnie mogę ogłosić, że zaczęłam 14 tydzień!!!! 4 miesiąc!!!:ju pi:
Gratulacje
Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
hej

My dzis zaczynamy 18 tydzien

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość

A poza tym juz leci mi 16 tydzien
nawet nie wiem kiedy to zlecialo, zanim sie obejryzmy juz bedziemy na porodowce

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Zdjęcie pocztówki
Cudna
Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

wpadłam tylko na chwilkę ogłosić, że ja i Antoś zaczynamy dzisiaj 18ty tydzień = 5ty miesiąc!!!

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość
Witam się już w 20-tym tygodniu i stawiam serniczek na zimno z truskawkami plus soczki
Gratuluję
Cytat:
Napisane przez ausente Pokaż wiadomość
Jestem tak ...aż mi słów brakuje. Dla maleństwa będzie lepsze jeśli będę u mamy. Tylko zaś dziecko bez ojca Zamiast cieszyć się teraźniejszymi chwilami, tym jak dzidzi rośnie . Szykować się na przyjęcie go do domku , to tu takie sytuacje. No powiedzcie same , dziecko w drodzę ,to zamiast robic wszystko żeby było dobrze to on na odwrót. Jest dobrze pare dni , nadchodzi sobota...i BUM.
Wolny ptak z niego.... I właśnie dlatego nie chciałam brać ślubu.
Biedna Niestety takie zachowanie może swiadczyc tylko o jego niedojrzałości Nie chcę się wymadrzac ale teraz potrzebny Ci jest przede wszystkim spokój. A on niech przemyśli co robi. Może w końcu zrozumie co traci

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 20:46   #4743
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
wkurzyla mnie babka ta od aukcji.wysyla mi koszt wysylki poczta 20zl-chyba ja pogielo!!wyslalam jej cennik i kazalam podac rzeczywisty koszt wysylki no bez przesady!!
20 zł za przesyłkę tego śpiworka? Co za babka, ewidentnie szuka naiwniaka, żeby zedrzeć... Dobrze, że się nie dałaś!
Stary 2012-06-09, 20:48   #4744
marti86
Zakorzenienie

nawet niech sobie doliczy 5 zl za opakowanie to przesylka paczka wychodzi 14,5 a listem jakies 12-13 niech sie buja i kogos innego robi w c****

Stary 2012-06-09, 20:49   #4745
Kamalika
Raczkowanie

Cytat:

Jak bedzie się awanturowała to napisz jej że to co ona robi jest niezgodne z regulaminem allegro - jęsli chce to możesz to zgłosić - jak jej zablokują konto to może się nauczy zasad sprzedaży na all
Kamalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 20:51   #4746
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
nawet niech sobie doliczy 5 zl za opakowanie to przesylka paczka wychodzi 14,5 a listem jakies 12-13 niech sie buja i kogos innego robi w c****
wkurza mnie to jak ludzie próbują zedrzeć tak kasę na przesyłkach! tragedia

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 20:54   #4747
MiciaKicia
Zakorzenienie

hej .... byliśmy z TŻ u jego kuzyna mecz luknąć ale przed drgim meczem tak mnie w☠☠☠☠ił, że wrociłam do domu... i zas wieczor przeplakany.... czasem mam wrazenie ze nie obchodze go... a powinnam go bardziej obchodzic, skoro nosze jego dziecko no a moze wyolbrzymiam.. no ale przykro mi strasznie.
Zmienił sie cholernie... jak dzieciak sie zachowuje kur.. juz nie mam siły do niego, nie wiem jak mam dotrzec.. potrząsnąć nim ... jak pojade w lipcu do rodziców to ciekawe co zrobi ...

Aaaa na dniu skupienia byliśmy w Sanktuarium Matki Bożej Łaskawej we Wro U Franciszkanów. Bardzoi fajnie było. Najpierw film o św. Joannie patronce narzeczonych, potem msza św.. Dziwnie taka msza w takim malym gronie może z 20 osób :P potem małżeństwo jakies mowilo o ruchu światło zycie i tyle. W sumie 1,5 h to trwalo także KOLEJNA SPRAWA ODHACZONA

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-09, 20:56   #4748
marti86
Zakorzenienie

dlatego trzeba reagowac.jak ludzie odpuszczaja t tacy sobie szaleja.a babka sprzedala na 5 aukcjach do tej pory wiec trzeba ja przywolac do porzadku:p niech sie nauczy:P

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

a co zrobil??

Stary 2012-06-09, 20:57   #4749
MoOoNiA
Raczkowanie

Hej
troche mnie tu nie było. Brak czasu. Szukam nowego mieszkania - krążę między domem a miastem rodzinnym, ale jest cieżko nie mogę znaleźć nic sensowengo. Za miesiąc musimy się już wyprowadzić, a przewiezienie naszego dobytku nie zajmnie nam jednego dnia.
Oprócz tego zaczęło się euro - mąż piłkarz więć zmuszona jestem patrzec na mecze. Wczoraj byliśmy w strefie kibica w Gdańsku, ale na koniec zrobiłop mi się słabo i o mało co nie zemdlałam, a zmeczona byłam po tym jak niw iem. Nigdy więcej już nie pojadę. Ale za to w czwartek czeka mnie mecz na żywo na stadionie w Poznaniu. Jak ja to przeżyję.
Podejrzewam, że przez najbliższy miesiąć będzie mnie tu malutko - czas zacząć powoli pakowanie i przewozenie.

AA i nie opuściłam ANI JEDNEGo posta tylko na odpisanie brak czau

Majeczka
04.12.2012 r

MoOoNiA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 20:57   #4750
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny !

Biorę to i to

Dzięki za pocieszenie
Ja mam cerę dramatyczną, nie mogę na siebie patrzeć w lustrze - może według przesądów będzie wymarzona dziewczynka
......................... ......................... ...................
Dziewczyny nie plamię już od 2 dni , ból brzucha jest mniejszy Luteina działa cuda
SUPER
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 21:00   #4751
ausente
Zadomowienie

Jeszcze w sumie moja mama narobiła większej afery niż to możliwe ,choć takiej afery aż nie było. Bo ja dzis spokojnie, nie klocilam sie , poprostu się zebrałam . !!

Aaaa i zapomnialam wam pow... fochem zarzucil ze nie ma obiadu i na złość mi próbował robić ,telewizor glosno , poszedl se sam obiad zrobic, to on pokoju nie bedzie robil bo JA TEŻ MAM 2 RĄCZKI i mogę sobie zrobic , na co ja mu tyko odp ,że ja swój pokój mam u mamy zrobiony. A potem.... odpalił sobie papierosa w pokoju i tym przegiął .

MARTI - myśle ,że dla nas będzie też najlepiej jak będę u mamy. K też ma 28 lat a zachowuje się jak dzieciak ! I zauważylam to ,że w ogóle wychowany nie jest. Ale czegóż się spodziewać skoro od 14 roku życia sam się wychowywał i utrzymywał bo mamusia miala fiubździu w głowie i ma do tej pory . Tylko ja sie boje tego ,że ...zostane na zawsze sama z dzieckiem

dzięki dziewczyny za wsparcie . Poprostu zauważam w końcu to co juz dawno powinnam zauważyc ,że on jeszcze nie dojrzał i przyzwyczail sie ze jestem i koniec jakiegokolwiek starania. Tylko jego potrzeby sie licza;/
30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia

Edytowane przez ausente
Czas edycji: 2012-06-09 o 21:04
ausente jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 21:02   #4752
natallkaa
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny!
ale mam skopany humor dzisiaj, normalnie porażka, poradzcie mi coś bo już nie wiem co robić
Pisałam Wam ostatnio, że dzwonił do mnie lekarz, że mam przyjść odebrać receptę bo drugi raz wyszła mi cytologia nie tak jak trzeba. Przepisał mi jakieś inne globulki niz ostatnio i potem ma mi zrobić kolejną cytologię.
Odebrałam ta receptę u rejestratorki, wczoraj wykupiłam leki - czytam ulotkę a tak jak krowie na rowie, że lek jest przeciwskazany dla kobiet w ciąży i że wchłonięty jod może przenikać przez barierę łożyskową. Z kolei w tych drugich globulkach (bo zapisał dwa rodzaje) to samo plus to, że branie ich jest wskazane tylko w przypadku gdy korzyści dla matki przewyższają ewentualne ryzyko dla płodu.

no zalamać się idzie. Płakać mi się chcę cały dzień, nie chcę brać tych głupich leków, boję się, że zaszkodzą maluszkowi
myślicie, że lekarz mógł się pomylić???
natallkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 21:05   #4753
ausente
Zadomowienie

Cytat:
hej .... byliśmy z TŻ u jego kuzyna mecz luknąć ale przed drgim meczem tak mnie w☠☠☠☠ił, że wrociłam do domu... i zas wieczor przeplakany.... czasem mam wrazenie ze nie obchodze go... a powinnam go bardziej obchodzic, skoro nosze jego dziecko no a moze wyolbrzymiam.. no ale przykro mi strasznie.
Zmienił sie cholernie... jak dzieciak sie zachowuje kur.. juz nie mam siły do niego, nie wiem jak mam dotrzec.. potrząsnąć nim ... jak pojade w lipcu do rodziców to ciekawe co zrobi ...
To tak jak K.! A czym Cię aż tak wkurzył ?

Stary 2012-06-09, 21:11   #4754
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

a co zrobil??
bo pil już szóste piwo i widze, że już ma dość... a obiecał, że nie wypuije dużo .. i mowie mu, ze jak otworzy to szóste to pojade do domu.. to perfidnie otworzył i sobie wypil a juz ledwo na nogach stał .. nienawidze jak tak robi.. pewnie jeszcze teraz sie doprawi kilkoma i wróci na☠☠☠any .... moje słowa jak zwykkle sie nie liczą... móglby ustąpic.. nawet siostra mu gadala zeby nie pil to nie... musi ☠☠☠☠a musi ..
o 23 mial byc w domu... ciekawe czy bedzie... jak nie, to niech sobie nie mysli ..

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Owszem tez czasem przesadzam, czepiam sie i wogol.e... ale kurde.... :/ ilez mozna go upominac o jedno i to samo ? albo pytam go o cos, chce porozmawiac na pwoazny temat to zawsze jest albo
-jem
-ogladam tv
-patrze do kompa ...
pytam sie go cos 100 razy to nie odpowie, pytam sie 101 raz to juz krzycze... to sie czepia ze krzycze.. a jak mam ☠☠☠☠a nie krzyczec... ilez mozna czekac na odpowiedz na pytanie

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

naprawde czasem mam ochote wykrzyczec mu ze go nienawidze....

albo fochy, ze sexu nie ma ..

chce mu ufac ale.. jak go zostawie w lipcu samego tu na glodzie? .. a jeszcze niech kawalerski sobie robi.. bo wiem ze jak tylko wyjade to pewnie pojdzie w tango z kumplami
☠☠☠☠☠☠☠e to wszystko naprawde

Stary 2012-06-09, 21:15   #4755
ausente
Zadomowienie

Cytat:
bo pil już szóste piwo i widze, że już ma dość... a obiecał, że nie wypuije dużo .. i mowie mu, ze jak otworzy to szóste to pojade do domu.. to perfidnie otworzył i sobie wypil a juz ledwo na nogach stał .. nienawidze jak tak robi.. pewnie jeszcze teraz sie doprawi kilkoma i wróci na☠☠☠any .... moje słowa jak zwykkle sie nie liczą... móglby ustąpic.. nawet siostra mu gadala zeby nie pil to nie... musi ☠☠☠☠a musi ..
o 23 mial byc w domu... ciekawe czy bedzie... jak nie, to niech sobie nie mysli ..

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Owszem tez czasem przesadzam, czepiam sie i wogol.e... ale kurde.... :/ ilez mozna go upominac o jedno i to samo ? albo pytam go o cos, chce porozmawiac na pwoazny temat to zawsze jest albo
-jem
-ogladam tv
-patrze do kompa ...
pytam sie go cos 100 razy to nie odpowie, pytam sie 101 raz to juz krzycze... to sie czepia ze krzycze.. a jak mam ☠☠☠☠a nie krzyczec... ilez mozna czekac na odpowiedz na pytanie
czyżbyśmy były w takiej samej sytuacji ? Normalnie jakbym czytała o mnie i K.!
Wczoraj to samo było. Wypił w domu 4 piwa, i poszliśmy do baru na mecz rosja-czechy , no i tam wypił jeszcze 3 ,i juz mowi do mnie ze kochanie idziemy zaraz do domu bo juz czuje ze sie zle czuje. No i zreszta widzialam,to oczywiscie NIE! Nie mógł przystopowac tylko jeszcze jedno piwo wziął i mu je po drodze wyrzucilam,bo mi szedl i sie chwiał ;/ siara isc. I dzis tez mowie mu cos,zeby skonczyl z tym piwem, to potem zeby zrobic mi na zlosc otworzyl se bezczelnie piwo !
I tez mowie mu cos ,a on ,no ,aha... I taka gadka

Dokladnie ta sama sytuacja ! Zostawic go samego to pojdzie w tango z kolegami ! ZERO ODPOWIEDZIALNOŚCI I MYŚLENIA !!

Edytowane przez ausente
Czas edycji: 2012-06-09 o 21:18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-09, 21:17   #4756
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
czyżbyśmy były w takiej samej sytuacji ? Normalnie jakbym czytała o mnie i K.!
Wczoraj to samo było. Wypił w domu 4 piwa, i poszliśmy do baru na mecz rosja-czechy , no i tam wypił jeszcze 3 ,i juz mowi do mnie ze kochanie idziemy zaraz do domu bo juz czuje ze sie zle czuje. No i zreszta widzialam,to oczywiscie NIE! Nie mógł przystopowac tylko jeszcze jedno piwo wziął i mu je po drodze wyrzucilam,bo mi szedl i sie chwiał ;/ siara isc. I dzis tez mowie mu cos,zeby skonczyl z tym piwem, to potem zeby zrobic mi na zlosc otworzyl se bezczelnie piwo !
I tez mowie mu cos ,a on ,no ,aha... I taka gadka

Kocham go ale... ilez można mam nadzieje, ze sie otrząśnie w porę... bo nie chcę potem rozwodu brac za miesiąc..

Stary 2012-06-09, 21:19   #4757
ausente
Zadomowienie

Cytat:

Kocham go ale... ilez można mam nadzieje, ze sie otrząśnie w porę... bo nie chcę potem rozwodu brac za miesiąc..
Dlatego ja nie biorę ślubu.Nie żebym Cię straszyła,tylko poprostu ja nie chcę brać ślubu kiedy nie mam 100% pewności, Ale ,że K się otrząśnie to w to już nie wierze.

Tylko boje się,że będę sama na zawsze

Stary 2012-06-09, 21:21   #4758
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko boje się,że będę sama na zawsze
dlatego ja sie go trzymam i cały czas mam nadzieje.... - wiem to chore.
wyłaczyłam telefon i teraz dopiero go właczyłam i co? ani smsa ani próby połaczenia... bo po co ...

Stary 2012-06-09, 21:24   #4759
ausente
Zadomowienie

Cytat:
dlatego ja sie go trzymam i cały czas mam nadzieje.... - wiem to chore.
wyłaczyłam telefon i teraz dopiero go właczyłam i co? ani smsa ani próby połaczenia... bo po co ...
Ja też się tak trzymałam i trzymałam,ale muszę uwierzyć w to ,że znajdzie się taki , który będzie odpowiedni
No oczywiście po co... K też zero odzewu . Ja mu tylko wcześniej napisałam,że w pon ma mi dać pieniądze na badania. Pewnie juz też naje**** ,rano wytrzeźwieje i bd pisac glupoty idiota.

NIE WIEM CO CI FACECI MAJĄ W GŁOWIE !

Stary 2012-06-09, 21:26   #4760
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
NIE WIEM CO CI FACECI MAJĄ W GŁOWIE !
gówno ...

yhy.. za pol godziny TŻ ma byc w domu.. ciekawe

Stary 2012-06-09, 21:29   #4761
ausente
Zadomowienie

Cytat:
gówno ...

yhy.. za pol godziny TŻ ma byc w domu.. ciekawe
Dokładnie !

No ciekawe...a piechotą bd wracał?

Stary 2012-06-09, 21:31   #4762
emylka86
Zakorzenienie

uciekam spać... już i tak późno : ) dobranoc : )

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-09, 21:35   #4763
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie !

No ciekawe...a piechotą bd wracał?
tramwajem i piechota troszke
Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
uciekam spać... już i tak późno : ) dobranoc : )
dobranoc

Stary 2012-06-09, 21:37   #4764
ausente
Zadomowienie

Cytat:
tramwajem i piechota troszke
oj ...to ten powrót w jego stanie moze trochę potrwac...

Stary 2012-06-09, 21:40   #4765
MiciaKicia
Zakorzenienie

spokoooo ja juz slysze jak gada no ale kochanie mecz skonczył sie dopiero o 22.50! ale kochanie spozilem sie na tramwaj" itd itd....

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

jutro mieliśmy spedzić dzien w ZOO .... yhy już to widze... a jak by padało to kino ... a pewnie ani tu ani tu nie pójdziemy..

Stary 2012-06-09, 21:41   #4766
ausente
Zadomowienie

Cytat:
spokoooo ja juz slysze jak gada no ale kochanie mecz skonczył sie dopiero o 22.50! ale kochanie spozilem sie na tramwaj" itd itd....
oj tak,...skądś to znam a w szczegolnosci to "bede za 15 min" po godzinie czasu "no kochanie chwila,10 min"

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:

jutro mieliśmy spedzić dzien w ZOO .... yhy już to widze... a jak by padało to kino ... a pewnie ani tu ani tu nie pójdziemy..
no ja pewnie spedze zas nudną niedziele w domu

Stary 2012-06-09, 21:43   #4767
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
oj tak,...skądś to znam a w szczegolnosci to "bede za 15 min" po godzinie czasu "no kochanie chwila,10 min"

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

no ja pewnie spedze zas nudną niedziele w domu
i pewnie jeszcze bede sluchac pretensji ...

a bylo do poludnia tak fajnie... do brzusia sie tulił, drugie sniadanie mi zrobił ..

Stary 2012-06-09, 21:46   #4768
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Dziewczyny, nie nakręcajcie się wzajemnie MiciaKicia, nie usprawiedliwiam Twojego faceta - za to, że tak ostentacyjnie zignorował Twoje zdanie w kwestii alkoholu należy mu się niezłe lanie, ale nie ma co się denerwować... Twoja Dzidzia przecież to wyczuwa! Łatwo mi się mówi, ale...jest Euro, męskie móżdżki z niewyjaśnionych przyczyn czują się uprzywilejowane. Jutro mu dasz do zrozumienia, że bardzo Ci się to nie podobało, a dziś już się uspokój, Wasze samopoczucie jest ważniejsze niż parę piw i głupie wybryki TŻta Zwłaszcza, że z tego co piszesz, takie wybryki to u Was nie chleb powszedni...Nie ma co porównywać z sytuacją Ausente, gdzie facet ma ewidentnie problem z alkoholem i z samym sobą
Stary 2012-06-09, 21:47   #4769
ausente
Zadomowienie

Cytat:
i pewnie jeszcze bede sluchac pretensji ...

a bylo do poludnia tak fajnie... do brzusia sie tulił, drugie sniadanie mi zrobił ..
to jest najgorsze, tu jest wszystko super ładnie ,a za chwile jak sie spier**** to na maksa. K też dziś rano buzi przyszedł dał i w ogole [bo spal w 2 pokoju] , pozniej przyszedł na przystanek po mnie , przy wszystkich ludziach przytulil i pocałował brzuszek, a potem w domu jakby mu cos odstrzelilo

Stary 2012-06-09, 21:49   #4770
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie nakręcajcie się wzajemnie MiciaKicia, nie usprawiedliwiam Twojego faceta - za to, że tak ostentacyjnie zignorował Twoje zdanie w kwestii alkoholu należy mu się niezłe lanie, ale nie ma co się denerwować... Twoja Dzidzia przecież to wyczuwa! Łatwo mi się mówi, ale...jest Euro, męskie móżdżki z niewyjaśnionych przyczyn czują się uprzywilejowane. Jutro mu dasz do zrozumienia, że bardzo Ci się to nie podobało, a dziś już się uspokój, Wasze samopoczucie jest ważniejsze niż parę piw i głupie wybryki TŻta Zwłaszcza, że z tego co piszesz, takie wybryki to u Was nie chleb powszedni...Nie ma co porównywać z sytuacją Ausente, gdzie facet ma ewidentnie problem z alkoholem i z samym sobą
ale ja nie porownuje, wiem, że TŻ Ausente ma powazniejszy problem.. ja tylko opisywałam na czym polegało zrobienie mi prykrości przez mojego TŻ..

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości