Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październik IV - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-09, 23:10   #4141
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam 2flanelowe,żeby kłaść do wózka i dzidziusiowi będzie milej spać na miękkim.Tamte co używałam przy synku oddałam szwagierce,a czasem latem go nimi też przykrywałam i w sumie to tylko po to je kupiłam.Do noszenia dziecka,by mu się odbiło mam zwykłe tetrowe.

Ja piorę w 40stopniach w programie na syntetyki +podwójne płukanie i zawsze kupowałam tylko do kolorów i wierzcie,że nie zszarzały...
To moze też dwie flanelki kupie.w textilu kupilas,tak?
Jak mowisz,że nie zszarzaly to moze i ja bede prala tylko w proszku do kolorow.Ale mowisz tu o tym dzidziusiowym tylko proszku,a nie tym dla nas?

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Kochane, ja wrócę jeszcze do tych kocyków, bo jak się uwezmę....
Kupujecie osobny do łóżeczka, osobny do wózka, czy będziecie zabierać na spacery ten z łóżeczka?
Ten cieniutki,ktory kupilam w textilu bedzie do domu,tak jak dzidzia bedzie lezal gdzies obok mnie.do lozeczka mam kolderke.Do wozka na zime bede miala gruby kocyk.

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
... co za dzień ... przespałam prawie cały a mąż zrobił mi słodką niespodziankę .. to się pochwalę a może raz pochwalę jego ???
Ale super

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
ja jak narazie niczego sie nie boje bo to nic nie da strach przyjdzie przed porodem pewnie
Ja też na razie niczego się nie boje;p.Pewnie strach jeszcze przyjdzie.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 04:00   #4142
Iwoncia81
Zakorzenienie

Dobry
Chyba mam znowu po spaniu bo mogłabym sobie pospać bo nikt mi nie przeszkodzi, ale jutro jak trza bedzie po 6 wstać to bedzie mi sie chciało strasznie spać
Jutro mnie glukoza czeka i już widze jak sie ludzie będą krzywo patrzeć bo to sie robi bez kolejki
Niech mi tylko ktoś sie fuknie to bedzie głośno
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 05:12   #4143
Iwoncia81
Zakorzenienie

Z nudów to już kilka aukcji na all licytuje
Ciekawe czy coś wygram

No to teraz trza iść spać chyba bo tu pusto :p
Stary 2012-06-10, 05:51   #4144
kajaja
Zadomowienie

Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Z nudów to już kilka aukcji na all licytuje
Ciekawe czy coś wygram

No to teraz trza iść spać chyba bo tu pusto :p
hejka Ranny ptaszku

my dzis zaczynamy 24 tydzien i po niedzieli wizyta u endo i badanka w tym glukoza 75g
30.03.2016 Antek Fabian

Edytowane przez kajaja
Czas edycji: 2012-06-10 o 05:53
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 06:04   #4145
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajaja Pokaż wiadomość
hejka Ranny ptaszku

my dzis zaczynamy 24 tydzien i po niedzieli wizyta u endo i badanka w tym glukoza 75g
To gratuluje rozpoczętego tygodnia
Ja też glukoza 75g, morfologia i suiski a w czwartek wizytka
Stary 2012-06-10, 06:19   #4146
kajaja
Zadomowienie

Cytat:
30.03.2016 Antek Fabian
kajaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 06:42   #4147
kraven
Zakorzenienie

Cytat:

my dzis zaczynamy 24 tydzien
Gratulacje

Cześć. Ja za chwile do pracy zmykam. TŻ już wyprawiłam.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 07:07   #4148
Iwoncia81
Zakorzenienie

A ja przysnęłam troche
Pogoda sie robi to może uda sie wyjść na spacer

Ale fajnie mi brzuch faluje, dzidzia wiercipęta sie bawi wnętrznościami bo pęcherz skopał a teraz nie wiem, flaczki skręca chyba
Stary 2012-06-10, 07:56   #4149
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Ranne z was ptaszki Mnie to ciężko się zwlec z łóżka.

Wcinam pancakes z truskawkami i z miodem z własnego ula. Pychota
U nas ostatnio wszystko z miodem się je póki jeszcze taki świeży lejący.
Stary 2012-06-10, 08:00   #4150
zielona1911
Zakorzenienie

Ja dzis zaczynam 24 tydzien
pogoda ladna wiec trzeba gdzies isc i wbic sie do kogos na obiad
Niestety moj M nie dojedzie dzis,dalej stoi w pieprzonej Francji bo nie ma ladunku do PL,a jutro podpisuje umowe o mieszkanie i nie mam po prostu kasy! jestem wsciekla bo za kazdym razem jest tak,ze jak jakas wazna sprawa to on gdzies stoi i nie moze zjechac na pusto urodze tez pewnie sama,przeciez to normalne.
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 08:21   #4151
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Dzień dobry
nadrobiłam co naskobałyście.

co do wyprawki to ja też zbyt wiele nie mamale koniec czerwca,początek lipca jak już zmienimy mieszkanko to zaczne zakupy pelna para

porodu sie nie boje,bo wiem,że jest do przeżycia i spokojnie kochane to aż tak straszne nie jestja już moglabym byc w 40 tyg i iść rodziećoby tylko miec malca przy sobie.

a co do karmienia to powolutku do wszystkiego sie dojdzie. To nie jest nieprzyjemne i nie ma czego sie bac,jesli nie bedziecie mogly dobrze przystawic dzidzi do piersi to polozna pomoze i bedzie dobrze.
ja na szkole rodzenia nie chodzilam i jak tylko mi malego przyniesli to przystawilam go sama ladnie do piersi i ssal sobie.
wszystko wyjdzie z czasem

Konczi jak humorek? Lepiej dzisiaj?

Gratuluje dziewczynki rozpoczętych tygodniu,ale ten czas szybko leci

Tamlin jak formalności z mieszkaniem?
Sojka dawaj zdjęcia bruma

zaraz wrzuce na meil zdj Dorianka z wizyty

a tak po za tym to gotuje rosolek,bo maz wyszedl do kolegi a pozniej wybywamy do mamci

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 08:38   #4152
zielona1911
Zakorzenienie

spotkam sie z ta kobieta w poniedzialek i dam jej 500zl zaliczki zeby poczekala do wtorku max srody na podpisanie umowy.A powinnam dajac jej ta kase dac jakies potwierdzenie zeby mi podpisala ze wziela kase? doradzcie mi

Ja sie porodu nie boje bo tak jak w zeszlej ciazy bede meic cc na zyczenie,a pozatym z racji klykcin hpv boje sie po prostu,ze zaraze synka i pozatym wiem ze bede miec cc zaplanowana na oklice 15 wrzesnia,wiec moj tz bedzie wiedzial kiedy MUSI zjechac zeby byc przy mnie. Bardzo bym sie bala byc sama w domu np w nocy a tu wody mi odejda i co wtedy zrobie? co z Oskarem? masakra...
Stary 2012-06-10, 08:53   #4153
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

co do wyprawki to ja też zbyt wiele nie mamale koniec czerwca,początek lipca jak już zmienimy mieszkanko to zaczne zakupy pelna para

porodu sie nie boje,bo wiem,że jest do przeżycia i spokojnie kochane to aż tak straszne nie jestja już moglabym byc w 40 tyg i iść rodziećoby tylko miec malca przy sobie.

a co do karmienia to powolutku do wszystkiego sie dojdzie. To nie jest nieprzyjemne i nie ma czego sie bac,jesli nie bedziecie mogly dobrze przystawic dzidzi do piersi to polozna pomoze i bedzie dobrze.
ja na szkole rodzenia nie chodzilam i jak tylko mi malego przyniesli to przystawilam go sama ladnie do piersi i ssal sobie.
Oooo, i takie rzeczy proszę częściej pisać to i ja największy cykor przed porodem i bólem przestane sie bać
Normalnie sie mniej boje - chwilowo pewnie
Stary 2012-06-10, 09:02   #4154
anesh_
Zakorzenienie

Dzień doberek

Cytat:
hejka Ranny ptaszku

za 24 tydzień
ja też po lekarzach będę latała w tym tyg., jtr. z rańca samego musze jechac do internisty, w środę do kardiologa, ortodonty i gina:P. Ale akurat tego ostatniego doczekać sie nie mogę, żeby zobaczyć moją dzidzię

Cytat:
Ja też glukoza 75g, morfologia i suiski a w czwartek wizytka
Już trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Ja dzis zaczynam 24 tydzien,
pogoda ladna wiec trzeba gdzies isc i wbic sie do kogos na obiad ,
Niestety moj M nie dojedzie dzis,dalej stoi w pieprzonej Francji bo nie ma ladunku do PL,a jutro podpisuje umowe o mieszkanie i nie mam po prostu kasy! jestem wsciekla bo za kazdym razem jest tak,ze jak jakas wazna sprawa to on gdzies stoi i nie moze zjechac na pusto, urodze tez pewnie sama,przeciez to normalne.
za 24 tydzień
ja tez pewnie sama będę rodziła, bo mojemu tżtowi na październik szykuje się wyjazd służbowy... a nie sądzę żebym urodziła równo 30 października.... bo moja mama zawsze przed terminem jakieś 2 tygodnie rodziła.

Cytat:
Dzień dobry

zaraz wrzuce na meil zdj Dorianka z wizyty

a tak po za tym to gotuje rosolek,bo maz wyszedl do kolegi a pozniej wybywamy do mamci
Dorian, bardzo podoba mi sie to imię, ale tż woli takie tradycyjne..., więc jakby nasz dzidziuś okazał się chłopczykiem to na pewno nie będzie miał tak ślicznie na imię.

Dobrze, że mówisz, że poród do przeżycia, to mobilizujące jest

Cytat:
spotkam sie z ta kobieta w poniedzialek i dam jej 500zl zaliczki zeby poczekala do wtorku max srody na podpisanie umowy.A powinnam dajac jej ta kase dac jakies potwierdzenie zeby mi podpisala ze wziela kase? doradzcie mi

Ja sie porodu nie boje bo tak jak w zeszlej ciazy bede meic cc na zyczenie,a pozatym z racji klykcin hpv boje sie po prostu,ze zaraze synka i pozatym wiem ze bede miec cc zaplanowana na oklice 15 wrzesnia,wiec moj tz bedzie wiedzial kiedy MUSI zjechac zeby byc przy mnie. Bardzo bym sie bala byc sama w domu np w nocy a tu wody mi odejda i co wtedy zrobie? co z Oskarem? masakra...
Weź koniecznie potwierdzenie, że wzięła zaliczkę. Mniej przygotowane wcześniej z data i kwotą i nazwiskiem. JA doświadczona jestem, bo dom częściowo sama "budowałam", bo tż ciągle w delegacjach

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Dziewczyny mam pytanie - od kiedy zaczyna się czuć takie regularne ruchy maleństwa. JEstem w 20 tyg.(od przyszłego wtorku) i co prawda czuję dzidzię, ale na razie tylko takie pukanie... Na poczatku czułam je o wiele rzadziej.... chciałabym juz poczuć tak jak Wy mówicie, że Wam brzuchy falują i w ogóle

Edytowane przez anesh_
Czas edycji: 2012-06-10 o 09:00
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 09:02   #4155
zielona1911
Zakorzenienie

anesh_
a napiszesz mi to jakbys Ty to napisala?
Stary 2012-06-10, 09:42   #4156
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość
Kurcze dla mnie zabardzo rozmazane to zdjęcie,no trudnoale dziękuję za chęci
Ja też nic nie widzę

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Kochane kupiłam dzisiaj taki kocyk z akrylu http://allegro.pl/kocyk-akrylowy-80-...388510993.html (te na zdjęciach wyglądają bardzo mizernie w porównaniu do mojego- mój jest taki troszkę bardziej puszysty). Wydaje mi się, że jest gruby (mamy taki sam tylko duży i jest bardzo ciepły). Co myślicie? Bo babka u której kupowałam mówiła, że grubszy ma tylko taki dwustronny (dwa zszyte razem) ale się w ogóle nie sprzedają. Myślicie że może być jako gruby? Bo ja się nie znam na dziecięcych potrzebach.... Jeszcze No i jeśli może być, to z jakiego materiału najlepszy będzie cienki?
Ja miałam taki dla Pauli od teściowej dostałam, ale tylko używałam do przykrycia pościeli w łóżeczku. Za duży i za ciężki jak dla mnie byl. Bo ja chyba większy mam. Teraz ją nim przykrywam jak przyśnie jej się w dzień. W dodtyku bardzo miły.

Cytat:
... co za dzień ... przespałam prawie cały a mąż zrobił mi słodką niespodziankę .. to się pochwalę a może raz pochwalę jego ???
dla małża. A co to znaczy ADR? Bo mi się tylko kojarzy z przewozem rzeczy niebezpiecznych

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Szałwia zatrzymuje laktacje. Ale to karmienie jest trudniejsze niż zatrzymywanie laktacji. Przynajmniej u mnie tak było.
U mnie samo się skończyło, z dnia na dzień było pokarmu mniej.

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
coraz bardziej martwi mnie to ucho... we wtorek wizyta u jednego z lepszych laryngologów w mieście (do polikliniki nie udało mi się zapisać, tzn udało za ... 8 mcy!). palców, patyczków ani nic innego do ucha nie pcham, a tu nie wiadomo skąd zaskakuje mnie krew.... niedobrze.. oby ten lekarz faktycznie był dobry i coś poradził... Trzymajcie kciuki
Trzymam

Cytat:
pogoda ladna wiec trzeba gdzies isc i wbic sie do kogos na obiad
Niestety moj M nie dojedzie dzis,dalej stoi w pieprzonej Francji bo nie ma ladunku do PL,a jutro podpisuje umowe o mieszkanie i nie mam po prostu kasy! jestem wsciekla bo za kazdym razem jest tak,ze jak jakas wazna sprawa to on gdzies stoi i nie moze zjechac na pusto urodze tez pewnie sama,przeciez to normalne.
Spokojnie kochana, nie których rzeczy nie przeskoczysz, więc nie warto się nimi denerwować.

Cytat:

Tamlin jak formalności z mieszkaniem?
Ja się porodu bardzo boję, jestem wręcz przerażona.
A na karmienie czekam, nawet dziś mi się sniło że karmiłam już mojego maluszka, tylko że córkę a nie synka jak ma być.
Dziewczyny nie martwcie się karmieniem, nie jest to łatwa sztuka, ale cierpliwość i konsekwencja to podstawa. Położne w szpitalu pomogą. Nie myślcie że będzie źle, będzie dobrze, każde dziecko ma odruch ssania, sztuka to dobrze przystawić. Jak dziecko będzie dobrze przystawione ( cały sutek wraz z otoczką ) to nie będzie problemu, nawet wklęsłe brodawki nim nie będą. Dzieci które nie chcą ssać, są po prostu źle przystawione i glodne są złe i dlatego nic nie wychodzi. Także kochane spokój, opanowanie i wiara we własne możliwości

A z mieszkaniem to już tylko czekam na uruchomienie kredytu i spotkanie u notariusza

Cytat:
spotkam sie z ta kobieta w poniedzialek i dam jej 500zl zaliczki zeby poczekala do wtorku max srody na podpisanie umowy.A powinnam dajac jej ta kase dac jakies potwierdzenie zeby mi podpisala ze wziela kase? doradzcie mi.
Musisz coś spisać. na przykład:
Kwituję otrzymanie 500zł zaliczki na poczet wynajmu mieszkania przy ulicy.... od pani... w dniu... I podpis. Starczy.
Stary 2012-06-10, 09:52   #4157
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
ale fajnie.kochany małż
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Jak ktoś karmi piersią, później chce przestać, to jak zatrzymać?[COLOR="Silver"]
sa jeszcze tabletki
Cytat:
Cytat:
gratulacje dziewczyny

wczorajszo-wieczorny sms od Anusi: Dziś dostałam zastrzyki na płuca dla niuni.Nie żałuje że tu przyszłam.Przynajmniej wiem jak to wszystko wygląda...Nie jest strasznie.Całuje Was wszystkie
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 09:56   #4158
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
brawa dla męza

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Może z dwa tygodnie. Niestety dziecko "nie chciało współpracować". Mleko lało jej się po buzi a ona nie chciała ssać piersi. Szukałam pomocy u położnych, ale po usilnych próbach i one rozłożyły ręce. Odciągałam jej swoje mleko, ale potem ze stresu (chyba dopadła mnie depresja przez to karmienie) miałam coraz mniej pokarmu i przeszliśmy na mm.

Ja właśnie uważam, że powinno się informować, że karmienie piersią nie jest takie instynktowne i łatwe jak to się wszystkim wydaje. Cóż - propaganda w magazynach dla kobiet, zdjęcia uśmiechniętych kobiet z dziećmi przy piersiach itp. itd. U mnie w praktyce to było odmawianie ssania, pogryzione do krwi sutki i na koniec deprecha. Ważne żeby się przed porodem dobrze przygotować - zapoznać się z technikami karmienia, kupić dobry laktator żeby w razie czego można było pobudzić laktację, kupić silikonowe nakładki na sutki jeśli ma się wklęsłe. Nikt o tym nie mówi przyszłym mamom, wszystko ma przyjść ot tak po porodzie. Wiele kobiet kilka dni po porodzie w ogóle nie ma pokarmu więc dobrze mieć i mm w razie czego żeby dokarmiać, ja kupiłam nawet kubeczek w tym celu. Nigdy nie wiadomo jak to będzie z karmieniem. Trzeba się pozytywnie nastawić, ale i się przygotować na różne komplikacje.
dokładnie !!! mnie jeszcze dobija ta nagonka na kobiety które z roznych powodow niechca karmic piersia, calkowity brak zrozumienia, akceptacji ja od samego poczatku wiedzialam, ( nawet jak w ciazy nie bylam)ze karmic piersia nie bede, w ogole nie potrafie tego sobie wyobrazic. moze dla tego, ze u mnie w rodzinie kobiety mialy z tym problemy, za duzo lez i depresji. wazne dla mnie jest abysmy oboje- ja i moja mala- byly szczesliwe i zadowolone, cieszyly sie wzajemnie soba i macierzyństwem

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
Nikt nie straszy..
A przynajmniej ja nie miałam w zamiarze wprowadzania żadnego zamętu
Po prostu martwię się, że nie dam sobie rady..

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Nie myślę, że dziecko karmione piersią jest 'lepsze' niż dziecko z mm.
Czy też nie uważam, że matka karmiąca piersią jest lepsza od takiej, która nie karmi, nieważne z jakiego powodu.
bardzo wiele osób mysli niestety inaczej

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Dziewczyny mam pytanie - od kiedy zaczyna się czuć takie regularne ruchy maleństwa. JEstem w 20 tyg.(od przyszłego wtorku) i co prawda czuję dzidzię, ale na razie tylko takie pukanie... Na poczatku czułam je o wiele rzadziej.... chciałabym juz poczuć tak jak Wy mówicie, że Wam brzuchy falują i w ogóle
kochana nie powinnas sie martwic ja na poczatku nie czulam prawie nic, od 18 tc dopiero w ogole poczulam jakies tam pukanie, a tak od 22 tc zaczely sie coraz wieksze ruchy i teraz jak ejstem w 25tc to widze ze mi cos w brzuchu podskakuje

Edytowane przez kasiam187
Czas edycji: 2012-06-10 o 09:58
kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 09:56   #4159
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

hej kochane
ja dzis wstalam dosyc wczesnie, naszykowalam sobie wszystko na obiadek juz i teraz zamulam..
ja sie porodu boje a karmienia sie wrecz doczekac nie moge
kurde pogoda taka nijaka ze nie wiem czy pojdziemy z Tz na spacer czy co.. nudy jakos w tym domu , sami dzis jestesmy bo taty mojego tez nie ma w pracy siedzi caly dzien i juz wogole jakos tak pusto w tym domu
Tamlin ja mysle ze tam jest ADA a nie ADR hehehe

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 09:59   #4160
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34610534]

wczorajszo-wieczorny sms od Anusi: Dziś dostałam zastrzyki na płuca dla niuni.Nie żałuje że tu przyszłam.Przynajmniej wiem jak to wszystko wygląda...Nie jest strasznie.Całuje Was wszystkie
[/QUOTE]

trzymaj sie tam kochana

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 10:13   #4161
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
Tamlin ja mysle ze tam jest ADA a nie ADR hehehe
Zerkłam jeszcze raz i rzeczywiście Ciąża mi na wzrok padła

Szykujemy się na działeczkę i grilla
Stary 2012-06-10, 10:18   #4162
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Haaaaj

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 10:35   #4163
Konczita
Zakorzenienie

haj Mamusie ...
wpadam z wieściami od Martusi napisała ska że u nich wszystko w miarę dobrze, jutro lekarz ma zdecydować czy wyjdą do domu, na ktg ciężko tętno małej złapać bo tak fika, pozdrawia wszystkie mamusie cieplutko
- fikuśna malutka niech siedzi jak najdłużej w brzuszku ....

dziewczynki u mnie tak sobie ... nie wiem co z moim humorem nagle go nie ma ... o tak sobie gdzieś poszedł ... i zastanawiam się nad pewną rzeczą bo jestem śpiąca od wczoraj .. może mi cukier skoczył ?????

Tamlin tak jak niegrzeczna napisała ada pisze koło serduszka .. chciał mi humorek poprawić .. a tylko mnie zdołował .. i tyle

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

dziękuję dziewczynki za chwalenie męża ale mnie to już wszystko drażni i Wam się mogę wypłakać więc mi wybaczcie moje humory

za wszystkie rozpoczęte tygodnie
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 10:42   #4164
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

Cytat:
[COLOR="DarkSlateGray"] haj Mamusie ...
wpadam z wieściami od Martusi napisała ska że u nich wszystko w miarę dobrze, jutro lekarz ma zdecydować czy wyjdą do domu, na ktg ciężko tętno małej złapać bo tak fika, pozdrawia wszystkie mamusie cieplutko
pozdrawiamy ich cieplutko.dzielne dziewczyny

konczi ja też mam od dwóch dni taki humor nie za bardzo.sama nie wiem skąd sie bierze.w jednej chwili jest ok a w nastepnej szczekam na tżta.po tej glukozie mi tak chyba odbiło;p

Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Czas edycji: 2012-06-10 o 10:45
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-10, 10:45   #4165
tamlin111
Zakorzenienie

Mnie też nieraz taki dzień dopada, że wszystko jest bleeeee, ale na szczęście mija. Rób to co Ci organizm dyktuje, może jesteś przemęczona i stąd ten senny, dołujący nastrój. Oby przeszedł
Stary 2012-06-10, 10:58   #4166
Konczita
Zakorzenienie

nie wiem o co chodzi ... właśnie po egzaminach tak mnie dopadło ... dzisiaj już lepiej ale wczoraj tragedia ... jakiś lęk mnie dopadł może to depresja ?
Stary 2012-06-10, 11:00   #4167
aaliyah
Zakorzenienie

I ja mam wahania nastroju. To chyba ciążowe hormony.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-10, 11:00   #4168
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Dokładnie, Konczi daj sobie odpocząć. Jesteś w ciąży, zmiany humorów są zrozumiałe. W końcu przejdzie.
Stary 2012-06-10, 11:04   #4169
Konczita
Zakorzenienie

dzięki mamusie kochane ... ehhh oby szybko to przeszło sobie ...

myślicie żeby powtórzyć tę krzywą cukrową?
Stary 2012-06-10, 11:08   #4170
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki mamusie kochane ... ehhh oby szybko to przeszło sobie ...

myślicie żeby powtórzyć tę krzywą cukrową?
Powiedz lekarzowi o swoich obawach na następnej wizycie. On będzie wiedział co robić. Ale chyba dopiero co sprawdzałaś cukier, nie?
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości