![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: szybko i konkretnie w maju
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
podoba mi sie jeszcze torba marynarska
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- ok, przejrze jeszcze jutro dokladnie twoje watki
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
A czy pasowałaby Ci taka wymianka: żel Ziaji, próbki Biodermy i lakier Essie za spray Toni&Guy i miniaturke Nuxe?
![]() Dokładne daty ważności mogę podać Ci wieczorem, ale wszystkie kosmetyki są świeże i dobrze przechowywane (w suchych, chłodnych i ciemnych miejscach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Hey. Przepraszam bardzo ze dlugo nie odpisywalam
![]()
![]() |
#95 |
BAN stały
Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
|
The Body Shop - Lychee body mist - mgiełka do ciała o zapachu liczi - 100 ml, nowa
The Body Shop - Peach body mist - mgiełka do ciała o zapachu brzoskwini, 100 ml, 5 razy psiknięta Marion - Płyn do stylizacji włosów – 150 ml – nowy Inglot - Paleta - wkład na 20 okrągłych cieni, nowa, w kartoniku The Body Shop - Shimmer waves 01 bronze - brązujące fale, mogą służyć jako bronzer oraz cień do powiek, ubytek testowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...mer-waves.html EDM - Sunlight finishing dust - ubytek testowy BIG EDM - Sunlight color corrector - BIG, ubytek testowy Tołpa - Strefa T - Matujący krem korygujący 40 ml - nowy te rzeczy wpadly mi w oko wiem ze niektore masz w negocjacjach powiedz mi czy przy takiej wiekszej wymiance dalo by rade z pierwszenstwem ? ;-) ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- aha ;-))) la chinata jest na prawde bardzo dobry. sama uzywam swojej buteleczki ;-) mam pytanko bo musze zmykac-bedziesz po 21 na wizazu? bysmy wszystko dogadaly ewentualnie jak by Cie nie bylo to ja tak sie odezwe bo watpie abym wczesniej mogla Edytowane przez Krusiak Czas edycji: 2012-06-05 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
hej, wycofalam plaszc mango z watku (moja mama zdecydowala sie go nosic) czy bylabys chetna na rurki?
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
Ok, więc mogłabym tak:
za olejek wzięłabym: Lumiere - Flat Top buffer - parę razy użyty i wyprany a za mgiełkę: Lumiere - Mini Fiber Optic - nowy Fairly light golden Veena Velvet Podkład XXL 12 gr - ubytek max 5% i za te moje próbki Meow próbki AwGM, tylko jeszcze przejrzę, które, bo chyba ja wybrałam więcej, niż Ty z Meow ![]() Czy pasuje Ci to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
ok powiedz mi czy te mineralki ktore zaznaczylam
EDM - Sunlight finishing dust - ubytek testowy BIG EDM - Sunlight color corrector - BIG, ubytek testowy one sa takie srednio jasne? kurcze kompletnie sie na mineralach nie znam... Moze bys mi cos doradzila... Prosze podaj mi jeszcze taka orientcyjna cene tego co wymienilam/np mieraly nie wiem ile kosztuja/ co do kompleciku to trzymam go dla Ciebie i kremik tez mam nadzieje ze sie dogadamy ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Ok, przeczytałam w Rossmanie skład tego kremu i powinien mi pasować
![]() Czyli od Ciebie chciałabym: Essence - Nail art twins glitter topper - lakier nawierzchniowy ze srebrnymi drobinkami - tylko test China glaze - 714 cherry pie, ubytek 2 malowania I i jeszcze to: Tołpa - Strefa T - Matujący krem korygujący 40 ml - nowy A ode mnie: różowy metaliczny pękacz w kolorze Haute Metal China Glaze (użyty 3-4 razy) lakier OPI It's My Year (użyty 2 razy) lakier Colour Alike (bodajrze "szara migotka" lub "światło proszę") drugi z lewej https://wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=4683397&d=1337468892 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
L'oreal Professionel - Solar sublime - Szampon do włosów 250 ml (ubytek sięga do napisu professionel na opakowaniu)
L'oreal Professionel - Solar sublime - Maska do włosów 200 ml (ubytek widoczny na zdjęciu) i Lumiere - Flat Top buffer - parę razy użyty i wyprany Sephora - Pędzel stippling 113 - do konturowania (różowa rączka) - użyty parę razy i wyprany, jak nowy Lumiere - Mini Fiber Optic ![]() Mam jeszcz roz z bare minerals pure radiance jesli by Cię interesował ![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ze dopiero teraz odpisuje, ale kompletnie wyleciało mi z głowy, że mam sprawdzić te daty.. Ale już mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
zapytam jeszcze o minerały, czy masz jakies jasne ( chlodne odcienie) podkladow?
![]() |
#104 |
BAN stały
|
Kurcze i tu jest dylemat bo nie wiem za bardzo... kolczyki plus bransoletka kosztowaly mnie 350zl plus zawieszka 90. to razem 440. Mysle ze 260-300zl powiedz mi prosze jak cenowo stoi to co u Ciebie wymienilam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale chyba jednak zrezygnuje z wymianki
![]() Edytowane przez charlotte89 Czas edycji: 2012-06-07 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
BAN stały
|
W pelni Cie rozumiem. Napisz mi ceny moze sie dogadamy
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Powiem tak-jesli zdecydowala bys sie oddac tez rzeczy to jestem sklonna oddac Ci komplecik swarowskiego ;-) Szczerze to i tak go nie nosze ;-) najczesciej latam w dresach wiec raczej mi to nie bedzie pasowac ;-) jesli sie zdecydujesz daj znac a jak nie to wtedy przemysle la chinate i pomadki/o ile dobrze pamietam ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Tołpa - Futuris - Lekki krem witalizujący wygładzający pierwsze zmarszczki 40 ml, nowy
![]() |
#108 |
BAN stały
|
he he mialo byc te rzeczy predkosc czasami plata figle i chciala bym jeszcze od Ciebie kasetke z inglota bo moja doznala kontuzji miesiac temu ;-/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
hej, spodobały mi się u Ciebie takie rzeczy:
próbki lavera próbki nuxe szampon lush zerkniesz do mojego wątku? pozdrawiam ![]()
![]() |
#110 |
BAN stały
|
a wiec tak
za plyn/drugi dam grats kompletnie nie sa mi potrzebne bo maz woli jednak okulary-dat waznosci 2012-12/ plus la chinata plus neutrogena i smaker w dowolnym smaku chciala bym 2razy mgielke z body shopu i paletke do cieni ;-) moze cos jeszcze bys wybrala u mnie bo Twoje wychodzi troche wiecej z ta paletka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
ok,
to moze napisze co jescze u ciebie wypatrzylam, a ty mi powiedz co zechcialabys mi oddac ze jeansy L'oreal Professionel - Solar sublime - Szampon do włosów 250 ml (ubytek sięga do napisu professionel na opakowaniu) L'oreal Professionel - Solar sublime - Maska do włosów 200 ml (ubytek widoczny na zdjęciu) torba atmosphere Toni&guy - Finishing shine spray, ok 90% ze 100 ml, kartonik Inglot - Duraline, ułatwia i utrwala aplikację cieni sypkich i prasowanych, coś jak baza, tylko testowany
![]() |
#114 |
BAN stały
|
to jeszcze inaczej-wziela bym mgielke brzoskwiniowa i The Body Shop - Shimmer waves
co Ty na to? ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- ok ;-) wszyscy chca fante he he zapraszam na pw ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nirvanesque contour des yeux fluide merveillance serum merveillance contour des yeux prodigieux Creme etincelante soin peeling eclat 5 ml creme fraiche suractivee 5 ml aroma perfection - anti - shine aroma perfection - anti-imperfections napisz co o tym myślisz i które i w jakiej ilości byłabyś w stanie ewentualnie za tą pęsetę oddać ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
The Body Shop - Lychee body mist - mgiełka do ciała o zapachu liczi - 100 ml, nowa
Givenchy - Very irresistible l'intense edp - f, a Toni&guy - Finishing shine spray, ok 90% ze 100 ml, kartonik
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.