Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 cz.16:) - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-11, 09:57   #2611
myszka 1234567
Zakorzenienie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
mała biegaczka no całe szczęście. ale po co odkręcać

perfuzja no tak, dlatego sie nie wściekam, ale i tak musimy do niego iść

a tak wogóle to wpadłam wczoraj an pomysł jak uatrakcyjnić nasze wesele.
wymyśliłam dwie opcje
pierwsza to wata cukrowa- zamówić sobie tak np na 3 godziny ten sprzęt z obsługą, a niech się dzieciaki nacieszą. problem: wszystko się będzie kleić

drugi pomysł to pan który maluje karykatury - wczoraj byłam na imprezie, gdzie właśnie były te dwie atrakcje. no i właśnie był jakiś malarz, który za 5 zł malował karykatury. miał mega kolejki, ale naprawdę robił to świetnie i z wyczuciem. wszyscy sie śmiali i byli mega ciekawi jak też ich przedstawi. sama się skusiłam i wzięłam ulotkę. tez myślałam żeby go to tak np w ramach atrakcji tak na 3 h wziąć. tylko nie wiem ile taka przyjemność w jednym i drugim wypadku kosztuje.
co o tym sądzicie?

Kiedyś byłam za takimi atrakcjami ale obecnie jakoś bardziej sceptycznie do tego podchodzę. Takie rzeczy kosztują i to sporo a wcale nie gwarantują sukcesu wesela. Nie każdy odnajdzie się w takich zabawach. Ja mam ślub w plenerze i jak dla mnie wystarczy już u mnie szalonych pomysłów J ajako młoda osoba na pewno bym skorzystałą z takich atrakcji ale to chyba zależy jakich masz gosci

Witam
myszka 1234567 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:00   #2612
perfuzja
Zakorzenienie

Dot.: Śluby obmyślamy, zbieramy kasę, a w międzyczasie grillujemy kiełbasę:D PM2013 c

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
ale to tak ci wyszlo z kalkulatora i wyliczen czy strzelalas w "swoj" rozmiar
To do mnie? Zawsze noszę 65D albo 70C. Ale uznałam, że straplessa chcialabym luźniejszego, szczególnie, że to na lato. Do tego 75B było dostępne od ręki, więc postanowiłam sprobować. I jest dobre. Ale trzeba pamietać, że EM ma ścisłe obwody, więc nie trzeba ich zaniżać, a czasem nawet można zawyżyć
perfuzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:00   #2613
myszka 1234567
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
trzymajcie za mnie kciuki na jutrzejszym egzaminie
muszę go zdać w 1 terminie, bo drugi wypada mi w dniu ślubu
To w takim razie trzymam mocno kciuki
Stary 2012-06-11, 10:01   #2614
marta1881
Zakorzenienie

Od tych bukietów to oczopląsu można dostać
Stary 2012-06-11, 10:06   #2615
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
I wiecie co? Raczej zrezygnuję z koloru przewodniego. Bo to zgłupieć można, żeby dopasować wszystko tak, żeby pasowało do nas, do sali, do kościoła i do samochodu
Mi się podobają bukiety w żywych kolorach i takie też raczej będą dla mnie i świadkowej, chłopakom też będą pasować butonierki w żywych kolorach. Na salę wydaje mi się, że pasują delikatne dekoracje, więc kwiaty będą raczej w jasnych kolorach. W kościele muszą być jasne, bo inne mi nie pasują. Jedyne co to w jednej tonacji utrzymam całą papeterię
ja też zrezygnowałam, za dużo zachodu a ja i tak bardziej cenię różnorodność, lubię duuużo kolorów

Cytat:
Napisane przez myszka 1234567 Pokaż wiadomość
Kiedyś byłam za takimi atrakcjami ale obecnie jakoś bardziej sceptycznie do tego podchodzę. Takie rzeczy kosztują i to sporo a wcale nie gwarantują sukcesu wesela. Nie każdy odnajdzie się w takich zabawach. Ja mam ślub w plenerze i jak dla mnie wystarczy już u mnie szalonych pomysłów J ajako młoda osoba na pewno bym skorzystałą z takich atrakcji ale to chyba zależy jakich masz gosci

Witam
byłam kiedyś na weselu na którym były lampiony, magik, cyganki tańczące wokół płonącego prosiaka i to było trochę za dużo... też sceptycznie podchodzę do takich atrakcji. ja chciałabym tylko mieć maszynę do robienia baniek mydlanych, ale to chyba nie podpada pod "atrakcję", zwłaszcza że nie zapraszamy na wesele dzieci. ma tylko ładnie wyglądać

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:09   #2616
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Ale chyba już taki urok tego ślubu - trzeba się trochę przebrać
Ja nie zamierzam się przebrać, ani trochę Zawsze mam gładkie włosy i takie też będę miała w dniu ślubu. Możliwe, że wystąpię w ładnie wymodelowanym końskim ogonie i z jakąś ozdobną spinką.

Cytat:
A my wczoraj byliśmy w Krakowie na rynku, w Kościele Mariackim, a na końcu w kinie na Facetach w Czerni 3 Polecam
Byłam na tym filmie, fajny!

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Akurat to blogerka, widziałam jej zdjęcia ze ślubu i miała inną sukienkę, więc tu nie ma żadnej ściemy. Ale że odwinęła taki numer, że jej się 1 kieca odwidziała to zobaczyłam dopiero dziś
Almaanies od razu ją poznałam na tych zdjęciach - głównie po sposobie fotografowania siebie do lustra.

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
trzymajcie za mnie kciuki na jutrzejszym egzaminie
muszę go zdać w 1 terminie, bo drugi wypada mi w dniu ślubu
!

Cytat:
Bo podobno rozmiar 75B nie istnieje! Są tylko źle dobrane biustonosze Kobieta, która faktycznie ma obwód 75, miałaby miseczkę w okolicach E, a nie B
To prawda. Kiedyś nosiłam sławne 75B z sieciówek, odkąd chodzę do Brafitterii (na ul. Krakowskiej w Krakowie) mam 65D / 60E Nieporównywalnie lepszy komfort! Obwód ładnie się trzyma, nie podjeżdża, ramiączka nie wpijają się w ramiona (bo ciężar spiera się na obwodzie), piersi mają o wiele ładniejszy kształt, nigdzie nic nie wyłazi (bez straty dla pięknego dekoltu, akurat noszę fason plunge, czyli dość wycięty ). No i sam sposób zakładania takiego stanika (wygarnianie piersi spod pach do miski) powoduje, że następuje tzw. migracja tkanki na właściwe miejsce, a tym samym biust staje się pełniejszy Najpierw nosiłam 60D, po kilku miesiącach stwierdziłam że trzeba mi miseczki o oczko większej

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie właśnie strapeless EM z myślą o ślubie. W rozmiarze... 75B I jest dobry!
Akurat staniki Ewy mają rozmiarówkę nieco podobną (teoretycznie, liczbowo) do staników np. z H&M. Ale już gdybyś mierzyła staniki Agio, Pour Moi? albo Panache, to wyjdzie Ci coś całkiem innego

edit: doczytałam, że jesteś w temacie

Cytat:
Ja w dniu ślubu będę miała 21 lat, ale po północy już 22 lata
Rodzice mówią, że najwyższa pora, bo już tyle jesteśmy razem, koleżanki się dziwią, że za wcześnie.

-jasne wnętrze
-wielkość
-możliwość dekoracji
-rzeźby, obrazy itp
Na to bym zwracał uwagę, bo to ma najistotniejsze znaczenie przy foto i video. Nam nasz kamerzysta powiedział, że jeżeli kościół jest ciekawy, to on może zrobić fajny film nawet z całej mszy. Bo jak w kościele są tylko gołe ściany, to ile można filmować gości?
Mnie też się wydaje, że dość wcześnie się pobieracie co nie znaczy "za wcześnie", bo tak nie jest, ale nie tracicie czasu W moim otoczeniu PMki mają zazwyczaj 24 - 27 lat. Sama będę miała 26

Co do kościoła - nie zależy mi na filmie niech pan sfilmuje najważniejsze momenty i rodzinę, to mi wystarczy. Grunt, żeby było jasno i w miarę skromnie - dla nas. Dobry fotograf poradzi sobie w każdych warunkach. Problem w tym, że oba kościoły spełniają założone przeze mnie wymogi zdecydują detale. Dziś podejmiemy z TŻ decyzję.

Cytat:
Pytała co sądzimy o tym wielkim balonie z którego wylatuje dużo małych baloników, ale nam się to raczej nie podoba i wolimy bańki mydlane

Wczoraj byliśmy na rynku w Krakowie i zajrzeliśmy do kilku jubilerów na Floriańskiej Na początku miały być półokrągłe i takie też się podobały tż, ja byłam bardziej za płaskimi Ale potem powiedziałam tż, że wydaje mi się, że te półokrągłe pogrubiają i skracają palce - przyznał mi rację i chyba oboje jesteśmy teraz za płaskimi. Ale w 100% nie jestem przekonana
Bańki mydlane wyglądają ładnie, ale mają jedną dość poważną wadę - już po chwili ich puszczania parkiet jest mokry i ŚLISKI. Mówię z doświadczenia. Ludzie po takim bańkowym seansie ślizgają się zamiast tańczyć, łatwo o upadek.

Na obrączki czeka się maksimum kilka tygodni, do ślubu macie ponad rok i Wasza wizja może jeszcze ulec zmianie (zapewne nie raz i nie dwa), podobnie jak rozmiar palca - nie spiesz się tak

310813

Edytowane przez Viollet87
Czas edycji: 2012-06-11 o 10:13
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:10   #2617
aszuelka
Zakorzenienie

Przepraszam, ze sie wtracam, ale mam male pytanko jak obliczacie, liczycie, albo gdzie podgladacie Top 5 watkawych gadul?

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:10   #2618
malwiska
Zakorzenienie

Witajcie, biorę ślub w 2013 a dokładnie 14.09.13, na początku były plany że w 2014, ale ostatnia sobota zmieniła nam plany i będe ślubować w 2013, więc z chęcią spędze z wami miło czas do 2013
malwiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:12   #2619
perfuzja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Akurat staniki Ewy mają rozmiarówkę nieco podobną (teoretycznie, liczbowo) do staników np. z H&M. Ale już gdybyś mierzyła staniki Agio, Pour Moi? albo Panache, to wyjdzie Ci coś całkiem innego
Pewnie, że tak Panache noszę 65DD i w zyciu nie kupiłabym luźniejszego

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez malwiska Pokaż wiadomość
Witajcie, biorę ślub w 2013 a dokładnie 14.09.13, na początku były plany że w 2014, ale ostatnia sobota zmieniła nam plany i będe ślubować w 2013, więc z chęcią spędze z wami miło czas do 2013
Witamy! Opowiedz coś o sobie

O rany, jak mi się nie chce wychodzić z domu...
perfuzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:14   #2620
acidka
Zakorzenienie

Cytat:

To prawda. Kiedyś nosiłam sławne 75B z sieciówek, odkąd chodzę do Brafitterii (na ul. Krakowskiej w Krakowie) mam 65D / 60E Nieporównywalnie lepszy komfort! Obwód ładnie się trzyma, nie podjeżdża, ramiączka nie wpijają się w ramiona (bo ciężar spiera się na obwodzie), piersi mają o wiele ładniejszy kształt, nigdzie nic nie wyłazi (bez straty dla pięknego dekoltu, akurat noszę fason plunge, czyli dość wycięty ). No i sam sposób zakładania takiego stanika (wygarnianie piersi spod pach do miski) powoduje, że następuje tzw. migracja tkanki na właściwe miejsce, a tym samym biust staje się pełniejszy Najpierw nosiłam 60D, po kilku miesiącach stwierdziłam że trzeba mi miseczki o oczko większej
a ile tam mniej więcej kosztują staniki, bo bym się przeszła, a nie wiem czy z moimi zarobkami mam tam w ogóle po co zaglądać

Cytat:
fajnie, napisz o Was, skąd jesteście, ile się znacie

mama 2015 i 2018
Stary 2012-06-11, 10:15   #2621
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
Bańki mydlane wyglądają ładnie, ale mają jedną dość poważną wadę - już po chwili ich puszczania parkiet jest mokry i ŚLISKI. Mówię z doświadczenia. Ludzie po takim bańkowym seansie ślizgają się zamiast tańczyć, łatwo o upadek.
Byłam 3 chyba tyg temu na weselu gdzie były bańki i nie było ani trochę ślisko. To chyba zależy od podłogi i może składu płynu do baniek....
Cytat:
Witaj! Opowiedz nam o sobie o Was
Stary 2012-06-11, 10:16   #2622
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj i opowiadaj jak Twoje ślubne plany, wizje, upodobania

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Pewnie, że tak Panache noszę 65DD i w zyciu nie kupiłabym luźniejszego [COLOR="Silver"]
No właśnie po opublikowaniu tamtego posta doczytałam, że też siedzisz w temacie

U mnie też pogoda pod psem...

310813
Stary 2012-06-11, 10:16   #2623
extassy
Zakorzenienie

witam nowa pm ke
Stary 2012-06-11, 10:17   #2624
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Witamy

Just awesome!
littlemary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:17   #2625
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
byłam kiedyś na weselu na którym były lampiony, magik, cyganki tańczące wokół płonącego prosiaka i to było trochę za dużo... też sceptycznie podchodzę do takich atrakcji. ja chciałabym tylko mieć maszynę do robienia baniek mydlanych, ale to chyba nie podpada pod "atrakcję", zwłaszcza że nie zapraszamy na wesele dzieci. ma tylko ładnie wyglądać
My chcemy bańki na pierwszy taniec tylko, bo to pięknie wygląda

Cytat:
Ja nie zamierzam się przebrać, ani trochę Zawsze mam gładkie włosy i takie też będę miała w dniu ślubu. Możliwe, że wystąpię w ładnie wymodelowanym końskim ogonie i z jakąś ozdobną spinką.

Mnie też się wydaje, że dość wcześnie się pobieracie co nie znaczy "za wcześnie", bo tak nie jest, ale nie tracicie czasu W moim otoczeniu PMki mają zazwyczaj 24 - 27 lat. Sama będę miała 26

Co do kościoła - nie zależy mi na filmie niech pan sfilmuje najważniejsze momenty i rodzinę, to mi wystarczy. Grunt, żeby było jasno i w miarę skromnie - dla nas. Dobry fotograf poradzi sobie w każdych warunkach. Problem w tym, że oba kościoły spełniają założone przeze mnie wymogi zdecydują detale. Dziś podejmiemy z TŻ decyzję.

Na obrączki czeka się maksimum kilka tygodni, do ślubu macie ponad rok i Wasza wizja może jeszcze ulec zmianie (zapewne nie raz i nie dwa), podobnie jak rozmiar palca - nie spiesz się tak
Ja mam proste włosy, ale wiem, że najlepiej wyglądam w lekko kręconych/falowanych i takie też chcę mieć na ślubie

My jesteśmy już 6 lat ze sobą i uważam, że najwyższa pora. Tż mi nawet ostatnio mówił, że on to już w tym roku powinien się żenić
Moje znajome też raczej były w kierunku 30. Moja kuzynki po 25 roku życia. Ale ostatnio na weselu PMka w moim wieku czyli 21 lat. Ja uważam, że jeżeli ktoś czuje, że jest gotowy, to nie ma na co czekać, bo z tego potem się robią tzw. "przechodzone" związki.

To jeśli chodzi o kościół w takim razie na Twoim miejscu wybrałabym ten, który jest bliżej

Nie pomyślałam o tym, że parkiet może być mokry po tych bańkach... A to poważny problem... Będziemy musieli to przemyśleć. Wiecie jak się po angielsku mówi na bańki mydlane

Wszędzie gdzie pytaliśmy o obrączki - 2 tygodnie. Ale my akurat mamy możliwość zrobienia ich teraz i chcemy to zrobić w najbliższym czasie. A jeśli wizja miałaby ulec zmianie do przyszłego roku, to bardzo źle, bo to ma być przecież na całe życie Chcemy klasykę, więc tu się nic nie zmieni i nie będziemy też już oglądać obrączek jak zamówimy. Chodzi tylko o dobre dopasowanie do palca, żeby ładnie wyglądały. Jak już wybierzemy to zamówimy
Stary 2012-06-11, 10:20   #2626
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
a ile tam mniej więcej kosztują staniki, bo bym się przeszła, a nie wiem czy z moimi zarobkami mam tam w ogóle po co zaglądać
Między 100 a 150 zł. ALE! Możesz pójść, pomierzyć, zanotować sobie w przymierzalni jaki stanik (marka, model, rozmiar) najlepiej na Tobie leży i poszukać go na eBay'u cena na pewno będzie o wiele korzystniejsza. Poza tym uważam, że w co jak w co, ale w dobry stanik naprawdę warto zainwestować. W końcu nosisz go codziennie po kilka(naście) godzin, a komfort jest nieporównywalny. Tzn. na początku jest dziwnie, ale szybko można się przyzwyczaić do tej odmiany. Jak po miesiącu noszenia poprawnego stanika założyłam jeden ze swoich starych "75B" to myślałam, że go z siebie stargam dopiero wtedy dotrzegłam, że obwód jeździ po plecach przy każdym ruchu rąk, że miski nie zbierają całej piersi... A wcześniej wydawało mi się, że te staniki są ok. Masakra

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
Byłam 3 chyba tyg temu na weselu gdzie były bańki i nie było ani trochę ślisko. To chyba zależy od podłogi i może składu płynu do baniek....
Możliwe niemniej jednak ja bym nie ryzykowała. Wolałabym zostawić bańki na sesję plenerową

310813

Edytowane przez Viollet87
Czas edycji: 2012-06-11 o 10:26
Stary 2012-06-11, 10:20   #2627
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Przepraszam, ze sie wtracam, ale mam male pytanko jak obliczacie, liczycie, albo gdzie podgladacie Top 5 watkawych gadul?
Jak wejdziesz na forum "Na ślubnym kobiercu", to obok naszego wątku jest ilość postów w nim napisanych, klikasz nią i wyskakuje Ci nowe okienko z informacją, która ile postów napisała

Cytat:
Witamy

Cytat:
Jakoś chyba 100-200zł.
Ja nie mam niestety tam po co zaglądać Ale na ślub sobie pozwolę
Stary 2012-06-11, 10:21   #2628
littlemary
Rozeznanie

Cytat:
Wiecie jak się po angielsku mówi na bańki mydlane
soap bubbles

Just awesome!
Stary 2012-06-11, 10:22   #2629
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Wejdź na forum ślubne, po prawej od tytułu naszego wątku jest liczba postów w nim napisanych - jak klikniesz na nią to wyświetli się statystyka mam nadzieje, że pomogłam, bo ja miałam straszny problem, żeby załapać gdzie to jest

Cytat:
Witam nową pm - napisz nam o was, ile jestecie razem, ile macie lat, co juz zalatwiliscie, na jakim etapie przygotowań jestescie

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:22   #2630
aszuelka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak wejdziesz na forum "Na ślubnym kobiercu", to obok naszego wątku jest ilość postów w nim napisanych, klikasz nią i wyskakuje Ci nowe okienko z informacją, która ile postów napisała
Dziekuje

16.06.2018 ślub
https://www.suwaczek.pl/cache/33159b1b51.png
aszuelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:23   #2631
myszka 1234567
Zakorzenienie

FlightlessBird kciuki są POWODZENIA

Cytat:
I wiecie co? Raczej zrezygnuję z koloru przewodniego. Bo to zgłupieć można, żeby dopasować wszystko tak, żeby pasowało do nas, do sali, do kościoła i do samochodu
Mi się podobają bukiety w żywych kolorach i takie też raczej będą dla mnie i świadkowej, chłopakom też będą pasować butonierki w żywych kolorach. Na salę wydaje mi się, że pasują delikatne dekoracje, więc kwiaty będą raczej w jasnych kolorach. W kościele muszą być jasne, bo inne mi nie pasują. Jedyne co to w jednej tonacji utrzymam całą papeterię
ja już dostaje szału. Noce i dnie o tym myślę. Nic mi nie pasuje. Płąkać mi się chce bo wydaje mi isę ze mam paskudną salę....

Cytat:
Witaj
Stary 2012-06-11, 10:23   #2632
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
My chcemy bańki na pierwszy taniec tylko, bo to pięknie wygląda

My jesteśmy już 6 lat ze sobą i uważam, że najwyższa pora. Tż mi nawet ostatnio mówił, że on to już w tym roku powinien się żenić
Moje znajome też raczej były w kierunku 30. Moja kuzynki po 25 roku życia. Ale ostatnio na weselu PMka w moim wieku czyli 21 lat. Ja uważam, że jeżeli ktoś czuje, że jest gotowy, to nie ma na co czekać, bo z tego potem się robią tzw. "przechodzone" związki.
Wiecie jak się po angielsku mówi na bańki mydlane
czyżbym ze swoimi 28 latami w DŚ była tu najstarsza ?

a na bańki mówi się soap bubble

Cytat:
Między 100 a 150 zł. ALE! Możesz pójść, pomierzyć, zanotować sobie w przymierzalni jaki stanik (marka, model, rozmiar) najlepiej na Tobie leży i poszukać go na eBay'u cena na pewno będzie o wiele korzystniejsza. Poza tym uważam, że w co jak w co, ale w dobry stanik naprawdę warto zainwestować. W końcu nosisz go codziennie po kilka(naście) godzin, a komfort jest nieporównywalny. Tzn. na początku jest dziwnie, ale szybko można się przyzwyczaić do tej odmiany. Jak po miesiącu noszenia poprawnego stanika założyłam jeden ze swoich starych "75B" to myślałam, że go z siebie stargam dopiero wtedy dotrzegłam, że obwód jeździ po plecach przy każdym ruchu rąk, że miski nie zbierają całej piersi... A wcześniej wydawało mi się, że te staniki są ok. Masakra
Cytat:
Jakoś chyba 100-200zł.
Ja nie mam niestety tam po co zaglądać Ale na ślub sobie pozwolę
dzięki chyba się w takim razie przejdę!

mama 2015 i 2018
Stary 2012-06-11, 10:26   #2633
Viollet87
Zakorzenienie

Melleczko, skoro dobrze wyglądasz w lokach / falach to jasne! ja w takowych byłabym właśnie "przebrana" A 6 lat to poważny staż Nam tyle stuknie pół roku przed ślubem Bańki jeszcze przemyśl wyglądają fantastycznie ale jednak tu chodzi o wygodę i bezpieczeństwo (panie na obcasach...).

Z kościołem to jest tak, że jeden jest blisko mnie a drugi blisko sali. Praktyczniej byłoby się pobrać w tym koło sali, bo wtedy nie musielibyśmy ciągać gości ze strony TŻta najpierw 25 km do mojego miasta a potem kolejnych 20 do miasta gdzie jest sala... Od razu zajechaliby tych 30 km pod salę i gotowe, wszystko na miejscu... No sama nie wiem

Powtarzam: w stanik warto zainwestować! Uzasadniłam to w swoim poprzednim poście, ale tak pędzicie, że nie wiem czy którakolwiek zdążyła to przeczytać

310813
Stary 2012-06-11, 10:26   #2634
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
edit: Melleczko, skoro dobrze wyglądasz w lokach / falach to jasne! ja w takowych byłabym właśnie "przebrana" A 6 lat to poważny staż Nam tyle stuknie pół roku przed ślubem Bańki jeszcze przemyśl wyglądają fantastycznie ale jednak tu chodzi o wygodę i bezpieczeństwo (panie na obcasach...).

Z kościołem to jest tak, że jeden jest blisko mnie a drugi blisko sali. Praktyczniej byłoby się pobrać w tym koło sali, bo wtedy nie musielibyśmy ciągać gości ze strony TŻta najpierw 25 km do mojego miasta a potem kolejnych 20 do miasta gdzie jest sala... Od razu zajechaliby tych 30 km pod salę i gotowe, wszystko na miejscu... No sama nie wiem
W sumie od czego mam obsługę? Jeżeli coś się wyleje/stłucze/ubrudzi, to oni mają obowiązek to posprzątać. A przejechanie mopem po pierwszym tańcu zajmuje 2 minuty i naprawdę nie jest problemem

To ja bym wybrała ten bliżej sali
Stary 2012-06-11, 10:28   #2635
littlemary
Rozeznanie

Wyczytałam kiedys, że któraś z Was studiuje w Toruniu. Droga PMko, byłaś juz może w salonach sukien ślubnych? Rozglądałaś się trochę?

Co do stanika to całkowicie się zgadzam! Dobrze dobrany poprawia sylwetkę i zapewnia dobre samopoczucie

Just awesome!

Edytowane przez littlemary
Czas edycji: 2012-06-11 o 10:30
Stary 2012-06-11, 10:29   #2636
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez littlemary Pokaż wiadomość
soap bubbles
Dziękuję

[QUOTE=myszka 1234567;34629062]ja już dostaje szału. Noce i dnie o tym myślę. Nic mi nie pasuje. Płąkać mi się
Oj tam głuptasie Głupoty gadasz! Chyba każda z nas ma jakieś ślubne dylematy

Cytat:
a na bańki mówi się soap bubble
Dziękuję
Stary 2012-06-11, 10:30   #2637
moniczka_2010
Wtajemniczenie

Cytat:
ja już dostaje szału. Noce i dnie o tym myślę. Nic mi nie pasuje. Płąkać mi się chce bo wydaje mi isę ze mam paskudną salę....
No co Ty ? Na bank da się dobrać coś ładnego? Może nieśmiertelne pastele?
Cytat:
czyżbym ze swoimi 28 latami w DŚ była tu najstarsza ?
Chyba tak ja ostatnio pytałam o wiek dziewczyn bo miałam wrażenie że jestem najstarsza ale w takim razie fajnie że nie. A poważnie mówiąc to fajnie że jesteśmy tak zróżnicowane wiekowo
Cytat:
W sumie od czego mam obsługę? Jeżeli coś się wyleje/stłucze/ubrudzi, to oni mają obowiązek to posprzątać. A przejechanie mopem po pierwszym tańcu zajmuje 2 minuty i naprawdę nie jest problemem
Też tak myślę
Stary 2012-06-11, 10:30   #2638
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Witam nową PMkę

My też mamy niby gratis pierwszy taniec w bańkach, ale chyba zrezygnujemy - niech te bańki przy jakiejś zabawie z dzieciakami puszczą - więcej radochy będą mieć

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:30   #2639
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
To się wykosztujesz
Raczej zarobię na własne

Violet: Dokładnie ona

Witam nową PM

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-11, 10:32   #2640
myszka 1234567
Zakorzenienie

[QUOTE=melleczka;34629159]Dziękuję

Cytat:
ja już dostaje szału. Noce i dnie o tym myślę. Nic mi nie pasuje. Płąkać mi się
Oj tam głuptasie Głupoty gadasz! Chyba każda z nas ma jakieś ślubne dylematy

Dziękuję
Ja Ci mell mówię poważnie. W weekend byłam gotowa wszystko odwoływać ze wzg na salę. W zasadzie do dzisiaj mam to przeczucie. Wydaje mi isę ze był to najgorszy pomysł;/

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez moniczka_2010 Pokaż wiadomość
No co Ty ? Na bank da się dobrać coś ładnego? Może nieśmiertelne pastele?

Chyba tak ja ostatnio pytałam o wiek dziewczyn bo miałam wrażenie że jestem najstarsza ale w takim razie fajnie że nie. A poważnie mówiąc to fajnie że jesteśmy tak zróżnicowane wiekowo

Też tak myślę
No marzyły mi isę białe bukiety z konwaliami, goździkami w takiej żywo zielono białej kompozycji. Ale teraz wydaje mi się ze nic mi nie pasuje. Najbardziej sala. ;/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości