|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Kuzynka mi właśnie napisała, że mi kupiła sterylizator do butelek i czy coś jeszcze chce
. Ale jest kochana. No w szoku jestem. I jeszcze pisze, że jak już będę znała płeć to mam jej szybko napisać, bo coś tematycznego kupi.Ja wczoraj pół kilo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja jtr. zaczynam 20 tydzień i 140 dni do porodu zostanie![]() Cytat:
. Ale świetna jesteś Cytat:
|
||||
|
|
|
#4412 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuchy coraz większe mamy, dzieci kopią, my klikamy :) Mamy wrzesień-październ
Cytat:
Cytat:
U siebie, jak i teraz u Ciebie, sugerowałam się stroną: http://porady-poloznej.pl/cukrzyca-ciezarnych/ Cytat:
aby wszystko poszło już gładko ![]() Cytat:
. Nie przejmuj się głupim gadaniem!! ![]() I przywitam się grzecznie: Dzień dobry! Ostatnio budzę się o 4:30, później wyprawiam TŻa do pracy i spać już nie mogę |
||||
|
|
|
#4413 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. My już na nogach od 05.00 bo jakoś nie mogłam spać.
Lourdes padłam Katiem ja też tak miałam, ze proszek mi sie nie płukał z ubrań. Myślałam, ze mi się pralka popsłuła, a okazało się, że to wina proszku. Kupiłam niemiecki Persil i z nim nie ma problemu.
|
#4414 | |||
|
Konto usunięte
|
Hej laseczki!!
Wpadłm sie przywitać i życzyć miłego dnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
kasiam tez sie jakiś czas temu zapisałam na te warsztaty Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 Czas edycji: 2012-06-12 o 07:38 |
|||
|
|
|
#4415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedziała mi że z cukrem wszystko jest w normie więc się tym nie stresowałam .. kilka dziewczyn też tak miało że im rosło .... cwaniara ! ![]() dzisiaj kolejną noc ładnie przespałam wstałam po 7 - pięknie nie ??w nocy zachciało mi sie tostów z serem, szynką i ogórkiem kiszonym aaaaaaaaaaa mąż przed pracą pojechał do makro o 4 po chlebuś tostowy i na śniadanko zjadłam 2 pikne smaczne tościki z kubkiem kawy zbożowej - szczęśliwa jestem ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- a co się dzieje z Bafi ????? wie ktoś coś???????
|
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek.
Właśnie wstałam,zjadłam śniadanko,musimy podjechać po wypis i L4 do szpitala a potem odpoczywanie. Chyba dzisiaj pozamawiam parę rzeczy na allegro
|
#4417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też się zbieram do zamawiania ... ale nie jestem zdecydowana co do sprzedawcy
|
|
#4418 | ||||
|
Rozeznanie
|
Konczi ty chcesz kupić tako capivitę
Czy ta gondola jest odpowiednich wymiarów, bo ja już poprostu zgupiałam i teraz jak czytam opinie o wózkach to mi się wydaję, że zawsze znajdzie się jakiś wpis, że na zime się nie nadaje. Cytat:
tak ten czas leci Cytat:
A co do brzucha to otoczeniu się nie dogodzi. Jeden powie, że za duży, drugi, że za mały. A brzuch każdy ma inny, jeden większy, drugi mniejszy ![]() Cytat:
No i gratuluje połówki, teraz to poleci z górki ![]() Cytat:
![]() W sumie i ja zabieram się już pełną parą za wyprawkę dla małego. Nigdy nie wiadomo co będzie za miesiąc. Moja szyjka jest drastycznie krótka. Ale wczoraj lekarz mnie rozbawił. Mówi mi, że z szyjką macicy to tak jak z nosem. Jeden ma długi, drugi krótki a żyje i wącha kwiaty
|
|
#4419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z moim wiadomości to kuzynka mi dzisiaj napisała, że mogę jechać po kołyskę i chyba nie wytrzymam i już dzisiaj po nią pojadę
|
|
#4421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobietki
Ale pięknie pospałam dzisiaj ![]() Cały stres wczorajszy odespałam ![]() Cytat:
dzięki kochana za ten link, uspokoiło mnie to znacznie ![]() Mam nadzieje że lekarz to tylko potwierdzi ![]() Cytat:
![]() Gdzie by tam mój przed pracą na rano sie po sklepach szlajał i jeszcze śniadanie robił ![]() W marzeniach chyba. Zresztą ja w nocy nie jestem głodna ![]() Chyba nie uwierzycie w to co teraz napisze ale ja nadal nic nie przytyłam. Znaczy wróciłam do wagi sprzed ciąży bo przedtem jak zaszłam to najpierw schudłam na 6 miesięcy 2kg. A teraz gadam o jedzeniu i w brzuchu mi bulka ![]() Jakoś nie chce mi sie iść robić ![]() Słuchajcie,.czy czujecie już te skurcze hicksa braxtona??? Bo ja je chyba czuje, szczególnie jak leże na plecach... |
||
|
|
|
#4422 |
|
Zakorzenienie
|
OMG tosty
|
|
|
|
#4423 |
|
Rozeznanie
|
A mam jeszcze pytanko na temat butelek. Czy ktoś kupował http://allegro.pl/okazja-dr-brown-s-...391131492.html
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaśko Edytowane przez weronika_91 Czas edycji: 2012-06-12 o 09:05 |
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez kolejny rok zostane przy avent
|
|
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34650294]
oglądam to czasem a i tak nie moge uwierzyc że mozna sie nie domyslac ze jest sie w ciazy.jakies to dla mnie naciagane troche jest [/QUOTE] Faktycznie dziwne to trochę. Katee dawaj tę drugą historię bom ciekawa jest .Cytat:
![]() Dzisiaj zaczynamy z moim dzidkiem 20 tydzień. ![]() Kurcze smutno mi.... zrobiłam coś bardzo nieodpowiedzialnego...Nie wiem jak mi się to mogło zdarzyć... . Wczoraj po spacerku z moim pieskiem dałam mu jeść i nie zamknęłam drzwiczek tych od podawania jedzenia... I on sobie nimi wyszedł. Myślałam, że zawału dostane jak to zobaczyłam.
|
|
|
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() mnie troche mdlosci mecza i jestem oslabiona,ale ogolnie jest lepiej ,mam nadzieje,że mi przejdzie ![]() miilego dnia
|
|
|
|
#4428 |
|
Rozeznanie
|
Cena jest powalająca, dlatego zastanawiam się, czy któraś z Was może używała. Intersuje mnie co daje ta rureczka antykolkowa.
|
#4430 | |||
|
Wtajemniczenie
|
bardzo dobre drewno
![]() dobre!!!!! ja tez tak zrobie ![]() ![]() Cytat:
przeciez to ty bedziesz rodzic nie ona, matko ![]() ja tez nieraz oglądam ten program i oczy wychodza na wierzch ![]() Cytat:
![]() [1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34650294] kasiam tez sie jakiś czas temu zapisałam na te warsztaty[/QUOTE] moze na siebie wpadniemy ja zapisałam sie na sobote, bo w niedziele mam egzamin ![]() Cytat:
ja czytalam na temat tych butelek bardzo dobre opinie, nawet na odchowalni któreś mamy polecały, a że tylko bede karmic mm to zależało mi na dobrych jak nie planujesz mm to mysle ze ci zwykła aventu tez wystarczy
Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-06-12 o 09:11 |
|||
|
|
|
#4431 |
|
Rozeznanie
|
Coś mi się zrobiło i codziennie chce mi się snikersa. Szok
Dziś już musiałam zjeść oczywiście
|
#4432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4433 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana czuję się dobrze tylko zauważyłam że szybko się męczę i muszę się położyć,powieszenie prania to dla mnie nie lada wyczyn ale lekarz mówił żebym wytrzymała jeszcze 11 tygodni do 37 i mogę się rozpakować. Zobaczę co mi napisali na wypisie. A ty kochana jak się czujesz? ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
Ja nigdy nie jadłam słodkiego a teraz codziennie rogalika seven days muszę zjeść
|
|
#4434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale staram się nie pożerać go codziennie
|
|
#4435 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(Jaka ja jestem zielona w temacie niemowlaczków)
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
Anesh chcę nowy wózek, bo nie chcę ryzykować, że z używanym będzie coś nie tak, a nie znam się na tym, więc wszystko może wyjść w praniu. Z resztą mnie nie jest potrzebny jakiś super ekstra wózio, bo praktycznie będziemy nim jeździć tylko po drodze na spacery.
Dzisiaj zaczynamy 23 tydzień, czyli wychodzi na to, że 6 miesiąc Już się nie mogę doczekać jesieni, jak przytulę to moje Słoneczko |
|
|
|
#4437 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
.Mi kuzynka napisała, że tam w zestawie są butelki z tym sterylizatorem. Takze na razie się wstrzymam z kupowaniem, zobaczę jakie to są. Cytat:
|
||
|
|
|
#4438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mamę też wysłałam do Bielska na usuwanie mięśniaków i powiem ci, że wróciła bardzo zadowolona.O' la... świętujemy ![]() A komodę - hm.. .może i droga, ale jak mam łóżko i malutką komódkę z tej samej serii to z innej nie chcę. Jak pomierzyłam na żywo to to ta na 4 jest za wysoka. Zdecydowliśmy się na 3-kę. Będę mieć tam najpotrzebniejsze rzeczy a grubsze czy mniej używane spakuję do szafy. Na tą niższą a szerszą nie mamy miejsca
|
|
#4439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mysle, że na początek 2 ci wystarcza bo bedziesz je uzywac glownie jak bedziesz musiec wyjsc, w razie gdyby karmienie nie szło zawsze możesz dokupic na allegro sa tez pojedyncze te buteleczki każda mama kupi taka jaka chce, dla mnie bardzo ważne było żeby kupic dobra butelke, rozmawaiłąm nawet na ten temat ze swoim lekarzem, ale tak jak mowie ze wzgledu na mm wiekosc dziewczyn kupuje avent, najslabsze opinie czytałam o tych tommee tippee.
Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2012-06-12 o 09:28 |
|
|
|
|
#4440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:33.

. Ale jest kochana. No w szoku jestem. I jeszcze pisze, że jak już będę znała płeć to mam jej szybko napisać, bo coś tematycznego kupi.

aby wszystko poszło już gładko 

a co się dzieje z Bafi ????? wie ktoś coś???????

dziś wkraczamy w 28 tydzień 
Mamę też wysłałam do Bielska na usuwanie mięśniaków i powiem ci, że wróciła bardzo zadowolona.