Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-12, 11:40   #601
emylka86
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. IV

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Ja rok temu brałam kredyt, ale nie z rodziny na swoim. Miało się dużo pozmieniać, więc nie wiem jak jest obecnie. Ale państwo pomaga Ci przez parę lat w spłacaniu odestek. Są ograniczenia odnośnie metrażu, nie można mieć innych nieruchomości.
Jak będziesz szła do banku to poproś o ofertę dla rodziny na swoim i taką zwykłą, bo te kredyty są często droższe.

Jeszcze taka moja rada. Być może o tym wiesz. Biorąc kredyt trzeba się dopytać o wszystkie dodatkowe koszty do raty, bo np. może wysokość raty być atrakcyjna przy porównaniu z innymi bankami, ale dodatkowo np. co miesiąc musisz płacić np. 25 zł za prowadzenie konta, kartę kredytową,( niby podobno nie musisz mieć, ale oni mówią, że taka marża jest w promocji w połączeniu z kontem itp., wszystko wciskają), trzeba zapytać jakie ubezpieczenia są obowiązkowe. Oni często o tym na początku nie mówią.
Czasem okazuje się, że wbrew pozorom porównując różne oferty okazuje się, że co miesiąc trzeba będzie wydać podobną kwotę
dzieki za wskazówki

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
aktualizacja listy:
marti86
madzius90
judkama,
landi0909
Tai
fajny pomysł, zaraz napiszę do którejś o nr ; p

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
no to jak jesteś aż tak wybuchowa to lepiej wyżyj się na meblach a nie na ludziach ja kiedyś też tak miewałam, teraz trochę się uspokoiłam i całe szczęście, bo inaczej nie miałabym chyba gdzie mieszkać
ojj ja czasem jak się zezloszczę to potrafię trzasnąć drzwiami walnąć garem, rzucić krzesłem czy coś w tym stylu... ale mój tż widzi kiedy się to zbliża i z reguły zabiera mi rzeczy spod ręki ; p

Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
A co do anonimowosci, to ktoras z was pisala o dziewcznie co miala kilka kont i "osobowosci. Tak to prawda, ja osobiscie udzielam sie na jeszcze jednym watku i "ona" tez u nas byla, tylko opienkunka, opiekowala sie 2 dzieci, nawet swoje zdjecia pokazywala, ale dosc szybko wyszlo ze jest troolem dlatego trzeba uwazac i ja osobiscie to tylko swoje zdjecia (takie widoczne z twarza) wstawiam ttlko w klubiku
ja początkująca na wizażu jestem i nie potrafię się tu za bardzo odnaleźć, cud że wpadłam przypadkiem na ten wątek... a co to ten klub to nie mam pojęcia... '

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Heeej
oszalały gaduły: 16 stron!!! Zanim zacznę nadrabiać, to przywitać się chciałam

Siedzę już nad inką i prince polo (na rozgrzewkę), a na śniadanie mam pychaa bułkę z pieczarkami, najsmaczniejszą w mieście. Kupiliśmy wczoraj po dwie, na kolację, ale po jednej mieliśmy naprawdę dość. Więc została mi na rano

Jedliśmy obiad w sphinxie i to był koszmar, mąż mi tak zachwalał, a mnie to kompletnie nie smakowało - miałam nauczkę, że trzeba było w domu jak Bóg przykazał pokucharzyć.
ahh te gorzowskie bułki z pieczarkami : ))) mniam dawno nie jadłam, może jak pojadę odwiedzić kumpelki to sobie zakupie ją : )))

a w sphinxie też nie lubie jadać, jak dla mnie jest bez rewelacji...

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Aha . zapomnialam .Dzisiaj zaczynamy 19 tydzien a za tydzien wizyta i USG połówkowe
klask i:kla ski:

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/spodnica-ciazowa-t...381596915.html juz kiedy pokazywalam ale dzis sie zdecydowalm bo tz na mnie nakrzyczal ze brzydko sie teraz ubieram mialam wziasc czerwona ale w kocu wzielam grafit i kupilam jeszcze prezent na roczek dla corci kolezanki jeszcze musze kupic sobie jakos tunike i cos dla gabrysi
fajna ta kiecka i w sumie nie za droga : )

Kasia piękny brzuszek

Czarna STO LAT!!!

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:41   #602
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
A pokażę Wam,żebyście wiedziały .Tyle,że tez dopiero wieczorem albo jutro rano.
czekamy z niecierpliwością ja koło 17 może już wrzucę, bo M o 16 jedzie do pracy to będę miała spokój zobaczysz moją DYNIĘ to się przerazisz
landi0909 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:42   #603
emylka86
Zakorzenienie

Dobra! cały poranek was nadrabiałam, nacytowałam się, więc teraz pora na kąpiel ; p. później przygotuję obiad i wylecę na rynek ... trzeba się też chociaż trochę za prasowanie zabrać. a po południu wyjazd do zielonej na zakupy : D może coś ciążowego w h&m i ja sobie kupie ; p

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:43   #604
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

to czekamy na wasze brzuchole

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:43   #605
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
To ja wam dodam swoje foto z dzisiaj. U mnie już brzuszek typowo ciążowy
Piękny

Cytat:
Napisane przez Biedroneczkaolga Pokaż wiadomość
dziewczyny idę dzisiaj do tego bardzo dobrego ginka między 15 a 16 !!!!!!! bardzo się cieszę, że udało mi się zapisać !!!!! i to tak szybko!!!!!!: jupi::j upi:
Super Kciuki
Stary 2012-06-12, 11:45   #606
weronika23
Zakorzenienie

kasia piekny brzuszekkkk
ide sprzatac bo mam syf jak..........

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

kkciuki zacisneiete za wizyte
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:46   #607
martaj9
Rozeznanie

Dziewczyny właśnie odebrałam przesyłkę z all. Wylicytowałam legginsy za 9 zł! Maja motywy kwiatowe. Niestety sa w praniu. Jak wyschną to pokaże i pochwale sie od razu brzuniem

Cytat:
dziewczyny idę dzisiaj do tego bardzo dobrego ginka między 15 a 16 !!!!!!! bardzo się cieszę, że udało mi się zapisać !!!!! i to tak szybko!!!!!!: jupi::j upi:
Super! Zdaj potem relację. Kciuki trzymam

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:48   #608
MiciaKicia
Zakorzenienie

Wiadomość z ostatniej chwili: zamówiłam właśnie apartament na tydzień w Kołobrzegu a to znaczy, że mamy podróż poślubną:jupi : od 1 sierpnia czyli 4 dni po ślubie

i wyszło nas super tanio, noclegi polecił nam znajomy. To taki pensjonat mały, jakieś 10 minutek od plaży spacerem w fajnej spokojnej okolicy i wyszło tylko 100zł za dobę za cały pokój i jeszcze dla nowożeńców jedna noc gratis

Jestem mega szczęśliwa

TŻ nie wie, że zamówiłam haha będzie suprise wyrażałam tylko chęć wyjazdu bo niczego innego nie pragne jak jeszcze przed porodem wyjechać nad może i wylegiwać się na plaży niby przytaknął ale dziś okaże się, że to już rzeczywistość

idę nadrabiać

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:50   #609
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wiadomość z ostatniej chwili: zamówiłam właśnie apartament na tydzień w Kołobrzegu a to znaczy, że mamy podróż poślubną:jupi : od 1 sierpnia czyli 4 dni po ślubie
Suuuper
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:50   #610
landi0909
Zakorzenienie

no my planujemy spędzić tydzień w lipcu w Mielnie kocham to miejsce i chciałabym tam wrócić jak ostatnio tam byłam to w morzu zgubiłam bransoletkę, a to podobno oznacza że się tam wróci
Stary 2012-06-12, 11:53   #611
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
A pokażę Wam,żebyście wiedziały .Tyle,że tez dopiero wieczorem albo jutro rano.
Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
czekamy z niecierpliwością ja koło 17 może już wrzucę, bo M o 16 jedzie do pracy to będę miała spokój zobaczysz moją DYNIĘ to się przerazisz
Czuje ze bedzie zacieta walka ..
No zobaczymy zobaczymy ktory brzuchol wiekszy
Tylko bez photoshop-ów dziewczyny prosimy

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Micia - zaczynam Ci powoli zazdroscic

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:53   #612
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
zazdroszcze ja nie mam jeszcze nic, a szczerze wam powiem, ze nie chce mi sie z domu wyjsc zeby isc i czegos poszukac zreszta u nas nie ma sklepu z ubraniami dla 2 w 1.
wiesz co u mnie jest jeden sklep dla ciężarówek ale jeszcze wcale w nim nie byłam
jak pisałam - leginsy z all, rybaczki z chińskiego, a tuniki głównie mam swoje stare - jedna z orsaya, jedna z h&m po mamie, jedną kupiłam teraz za 19zł w caymanie

Cytat:
śliczny

Cytat:

Cytat:
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 11:53   #613
landi0909
Zakorzenienie

Cytat:
Czuje ze bedzie zacieta walka ..
No zobaczymy zobaczymy ktory brzuchol wiekszy
Tylko bez photoshop-ów dziewczyny prosimy
mojego się nie da sphotoshopować
Stary 2012-06-12, 11:58   #614
marti86
Zakorzenienie

CZARNAMADONNA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPELNIENIA MARZEN, SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA I POCIECHY Z MALUCHA

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość

Kupiłabym sobie jakiś fajny lakier do paznokci, kolorek jakiś fajny, polecicie coś?
fajne sa z rimela te malutkie-super maja kolorki i sa chyba po 8 zl

Cytat:
Dzisiaj witamy sie troszke wczesniej .. czasem trzeba popracowac Ale wstac mi sie nie chcialo jak nigdy ..

Przezylam szok .. wchodze na wagę a tam 65 kg
Skad tyle ? Przeciez jem cały czas tak samo i tyle samo ..
Matko chyba musze zaczac sie zdrowiej odzywiac bo z tego wynika ze przybylo mi w ciazy juz prawie 8 kg

Ktoras z dziewczynw tym samym czasie pisala ze bedzie miec cesarke ze wzgledu na problemy ze wzrokiem .. moze dlatego
To dalyscie czadu dziewczyny-ale spokojnie co weszlo to wyjdzie

Cytat:
Aha . zapomnialam .Dzisiaj zaczynamy 19 tydzien a za tydzien wizyta i USG połówkowe
super

Cytat:
Napisane przez Poni Pokaż wiadomość
Cześć Kochane!!!!

Marti, dziękuję Ci serdecznie za wiadomość.

Na prawdę przepraszam Was, że się nie odzywam tak dużo, ale po prostu.... nie mam czasu.
Wreszcie doszłam do siebie po szpitalu. Czuję się rewelacyjnie i ten dobry okres próbuję wykorzystać. Troszkę pracuję w domu, sprzątam, spaceruję. Weekend spędziliśmy na wsi, tak więc na prawdę rzadko kiedy mam czas, żeby Was nadrobić (a piszecie jak szalone :P ).

Ja czuję się bardzo dobrze, dzidzia chyba też, chociaż wciąż jeszcze nie doczekałam się kopniaczków (a to już 18 tydzień). Mam jednak nadzieję, że lada dzień się zostanę już skopana.

Za 2 tygodnie idziemy na USG połówkowe. Może uda nam się poznać płeć, chociaż tak szczerze mówiąc, to nie zależy mi tak bardzo.
I to chyba tyle.

Obiecuję, że jak znajdę więcej czasu, to nadrobię Was co do postu (skończyłam na II części, więc trochę tego jest).

Paaa i trzymajcie się cieplutko!
Super ze sie odezwalas i ze wszystko ok

Cytat:
czesc koffane

zaraz biore sie za nadrabianie na razie 1 str przeczytalam
my bylismy z rana z mala u pediatry w nocy zaczela taaak kaszlec az sie dusic a ze pediatra to nasza sasiadka jak sie przeprowadzimy to wybadala moja dziewczyna i na szczescie wszytsko czyste goraczki brak mamy 3 syropy wiec 75 poszlo jak nic i jak sie w ciagu 3 dni nie poprawi to antybiotyk ale nie spalam cala noc tak sie martwilam

co do tycia to ja juz jak slon prawie 8 kg ale schudne nie ma coooo przy dwojce bedzie bieganina wiec dam rade

co do naczyn nie nawidze zmywac ale zmywarka juz stoi na budowie
Weronika mala dosyc czesto Wam choruje z tego co widze?dajesz jej cos na wzmocnienie??typu tran??
Zbabka sie dogadalam, stwierdzila ze ona nie chce n przesylce zarabiac ale i nie chce ze swoich dokladac-pokazalam jej cennik i zatrybila

Cytat:
hej
Wyobeaźcie sobie, że 4 tydzień mam remont łazienki - normalnie osiwieje zanim ją skończą a co najlepsze po fachmanie którego wywaliliśmy są coraz to nowe niespodzianki - ręce opadają

Dziewczyny pocieszcie minie - nie czuje maleństwa już od paru dni - to druga ciąża dlatego jestem zaniepokojona ( chyba hormony robią swoje).
wydaje mi sie ze maluch mogl sie przekrecic.ja pierwsze ruchy tez czulam nieregularnie i to tak ze nie bylam pewna czy to male czy nie w koncu.ale od jakiegos tygodnia czuje juz bardzo intensywnie-ze az czasem zaboli.mysle ze nic zlego sie nie dziejeale.dobrze ze idziesz do lekarza to Cie napewno uspokoi

Cytat:
Kasia normalnie Ci wleje za to zew jeczysz o te 3 kg slicznie wygladasz a te 3 kg to masz w cycach, zwiekszonej ilosci plynow-w tym krwi i maluchu wiec prosze nie marudzic-ksiazkowo przybierasz:e hem: a brzuszek cudowny

Cytat:
dziewczyny idę dzisiaj do tego bardzo dobrego ginka między 15 a 16 !!!!!!! bardzo się cieszę, że udało mi się zapisać !!!!! i to tak szybko!!!!!!
super

i to tyle co mi sie nacytowalo. dziewczyny stawia Wam sie juz macica czasami??moze t juz te braxtona sa skurcze??bo dzis mi skamienial na chwile i puscil
pozatym maly szaleje nad ranem-dzis od 5 tak kopal ze spac nie moglamwariat

Co do wyliczania terminu na podstawie pierwszych ruchow to bzdura-Laure powinnam w 34 uodzil a urodzilam w 40 ide sprzatac bo mam dzis wizytacje-tesciowa przyjezdza

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:00   #615
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie odebrałam przesyłkę z all. Wylicytowałam legginsy za 9 zł! Maja motywy kwiatowe. Niestety sa w praniu. Jak wyschną to pokaże i pochwale sie od razu brzuniem
Ooo ! Twojego to dawno nie widzialam .. nie wiem czy pokazywalas i mi umknelo ale chyab nie widzialam .. także czekamy

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-12, 12:00   #616
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

powiedzialam tzowi ze nie robie dzis obiadu bo mi sie nie chce a on mnie zaprosil na obiad jak skonczy spotkanie o 15ej wiec gitarka

weroniczka ja tez mam zamiar zamowic ta spodniczke juz ja obczajam od miesiaca
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:01   #617
aerien83
Zadomowienie

emylka86 ooo to wiesz co dobre jak będziesz się w moje okolice wybierać, daj znać, razem na bułki skoczymy

MiciaKicia ajajaj zazdraszczam super plany!
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:01   #618
marti86
Zakorzenienie

a i Mikos sie ujawnia na zewnatrz i u mnie

marti86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:03   #619
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marti86 Pokaż wiadomość
a i Mikos sie ujawnia na zewnatrz i u mnie
To jak teściowa skonczy wizytacje to wklejaj swojego brzuszolka .

Na pamiątkę ...

Stary 2012-06-12, 12:03   #620
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
CZARNAMADONNA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, SPELNIENIA MARZEN, SZCZESLIWEGO ROZWIAZANIA I POCIECHY Z MALUCHA

i to tyle co mi sie nacytowalo. dziewczyny stawia Wam sie juz macica czasami??moze t juz te braxtona sa skurcze??bo dzis mi skamienial na chwile i puscil
pozatym maly szaleje nad ranem-dzis od 5 tak kopal ze spac nie moglamwariat

Co do wyliczania terminu na podstawie pierwszych ruchow to bzdura-Laure powinnam w 34 uodzil a urodzilam w 40 ide sprzatac bo mam dzis wizytacje-tesciowa przyjezdza
no te skurcze wiem ze juz mozna czuc, ja czulam wczoraj na poczatku sie wystraszylam ale trwalo sekunde i juz

dziękuje kochana
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:06   #621
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Poni Pokaż wiadomość
Cześć Kochane!!!!
super, że jesteś
Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Dziś na 18:30 jedziemy do poradni małżeńskiej
jeee... ciekawe czy kalendarzyk kaze Ci zrobic zdaj relację he
Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przysłali nam kosztorys napraw za tą stłuczkę. I rzeczoznawca wyliczył nam całkiem ładną sumkę, nie spodziewałam się aż tyle. Trzymajcie kciuki, żeby ubezpieczyciel wyraził zgodę na tyle i żeby nam tyle przysłali To będzie na wózek dla maleństwa Przy okazji - madzius - może się orientujesz jak to jest? Czy jak rzeczoznawca wyliczył szkody na jakąś sumę, to ubezpieczyciel z reguły tyle wypłaca czy niekoniecznie?
o super

Cytat:
i pokazuje jeszcze raz ze mozna schudnac bez diety dziecko wszytsko z nas wyciagnie waga ciazowa 23 na 2 zdjeciu ciuchy sprzed ciazy i wdiac jakie byly po ciazy duze
sexy mama!
Cytat:
ale cudnyyyy
Cytat:
dziewczyny idę dzisiaj do tego bardzo dobrego ginka między 15 a 16 !!!!!!! bardzo się cieszę, że udało mi się zapisać !!!!! i to tak szybko!!!!!!
świetnie, to teraz czekamy na dobre wieści
Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
o jak tanio

Czarnamadonna wszystkiego najlepszego !!!!!!

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:08   #622
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
jeee... ciekawe czy kalendarzyk kaze Ci zrobic zdaj relację he
Mogę jej przynieść, bo przez kilka miesiący prowadziłam karty obserwacji cyklu i jakos wtedy w ciążę nie zaszłam
także nie wiem czego ona chce nas uczyć

A Wy juz macie poradnię zaliczoną tak?
Stary 2012-06-12, 12:11   #623
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Micia, ale Ci zazdroszczę!
Tak bym pojechała w tym roku nad morze, zarezerwowała jakiś fajny pokoik blisko plaży...nawet już we wrześniu, przecież nie musi być upałów.

Ale raz, że odległość, dwa, że w mojej sytuacji, to nie wiem, czy się będę mogła gdziekolwiek ruszyć.
Stary 2012-06-12, 12:12   #624
Sola1
Zakorzenienie

Witam

Mam dziś takiego lenia, że nawet cytować mi się nie chce. Może się jakoś rozkręcę w ciągu dnia, ale czuję, że chyba spada ciśnienie.
Męczy mnie trochę już to częste załatwianie się, zwłaszcza w nocy. Najgorsze jest to, że mój pies lubi kłaść się przy łóżku i jak wstaję ( na wpół śpiąca) to muszę jeszcze uważać, żeby go nie podeptać lub żeby się nie potknąć. To nie jest pies, którego jak się nadepnie to ucieka. Raz już była taka sytuacja, że wywróciłabym się. Mój pies tylko zdziwiony się obudził, podniósł głowę ze wzrokiem typu "jak Ty łazisz?"
Jak gdzieś jestem poza domem to oczywiście muszę szukać toalety. Jest to trochę męczące, bo mam już stresa jak mam gdzieś dalej jechać, chyba, że wiem, że w okolicy są toalety.

W ogóle w piątek idę znowu do lekarza, ale będzie bez USG. Mam już dosyć tego ciągłego łażenia po lekarzach, badań ( za wyjątkiem USG, bo te mogłabym mieć codziennie), choć wiem, że to konieczne.
No dobra, koniec tego narzekania.

Kasia - śliczny brzuszek

MiciaKicia super Ja być może w sierpniu również będę jakoś w Kołobrzegu, ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy, ale to jeszcze nie na 100%.

czarnamadonna1982 - wszystkiego najlepszego

Odnośnie lakierów to ja również polecam Rimmela te z serii lycra- u mnie są na paznokciach bez odprysków nawet 5 dni.
Ostatnio kupiłam też z Rimmela, ale z innej serii 60 seconds i już niestety trochę krócej się u mnie trzyma, ale za to ma fajny kolor na lato taki liliowy. Jest to numer 620 "How do you lilac it?"
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:13   #625
weronika23
Zakorzenienie

martiii wlasnie ona rzadko choruje teraz miala ten katarek ostatnio noi teraz dopadl ja ten kaszel ale sie nie dziwie w domu wszyscy chorzy a ona sobie polatala po mokrym piasku golymi stopkami jeszcze miala stycznosc z chorym kuzynem wiec ma z czego a ogolnie to chorowala nam odpukac 2 razy dopiero i teraz ale to tylko mocny kaszel i mysle ze przejdzie szybko nawet mozemy na specrki dalej chodzic
Stary 2012-06-12, 12:13   #626
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Micia, ale Ci zazdroszczę!
Tak bym pojechała w tym roku nad morze, zarezerwowała jakiś fajny pokoik blisko plaży...nawet już we wrześniu, przecież nie musi być upałów.

Ale raz, że odległość, dwa, że w mojej sytuacji, to nie wiem, czy się będę mogła gdziekolwiek ruszyć.
później sobie odbijecie
Stary 2012-06-12, 12:13   #627
weronika23
Zakorzenienie

aaa narzekamy na zabki bo to jest jej najwieksza dolegliwosc tragicznie znosi
Stary 2012-06-12, 12:15   #628
aerien83
Zadomowienie

Cytat:
fajne sa z rimela te malutkie-super maja kolorki i sa chyba po 8 zl
O to będę mieć na uwadze

Dobra laseczki na chwilę wybywam do kuchni, czas upichcić drugie danie
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-12, 12:15   #629
weronika23
Zakorzenienie

aaa i antybiotyku tez jeszcze nigdy nie miala wiec nie jest zle
Stary 2012-06-12, 12:15   #630
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Męczy mnie trochę już to częste załatwianie się, zwłaszcza w nocy. Najgorsze jest to, że mój pies lubi kłaść się przy łóżku i jak wstaję ( na wpół śpiąca) to muszę jeszcze uważać, żeby go nie podeptać lub żeby się nie potknąć. To nie jest pies, którego jak się nadepnie to ucieka. Raz już była taka sytuacja, że wywróciłabym się. Mój pies tylko zdziwiony się obudził, podniósł głowę ze wzrokiem typu "jak Ty łazisz?"

Mnie tez juz męczy to częste chodzenie do wc

Cytat:
W ogóle w piątek idę znowu do lekarza, ale będzie bez USG. Mam już dosyć tego ciągłego łażenia po lekarzach, badań ( za wyjątkiem USG, bo te mogłabym mieć codziennie), choć wiem, że to konieczne.
No dobra, koniec tego narzekania.
Skoro to konieczne, to dla Twojego i Maluszka dobra
Ale wiem, że takie ciągłe łażenie po lekarzach nie jest przyjemne

Cytat:
martiii wlasnie ona rzadko choruje teraz miala ten katarek ostatnio noi teraz dopadl ja ten kaszel ale sie nie dziwie w domu wszyscy chorzy a ona sobie polatala po mokrym piasku golymi stopkami jeszcze miala stycznosc z chorym kuzynem wiec ma z czego a ogolnie to chorowala nam odpukac 2 razy dopiero i teraz ale to tylko mocny kaszel i mysle ze przejdzie szybko nawet mozemy na specrki dalej chodzic
Silna dziewczynka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości