|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Dot.: Rossmann - cz. XIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i za linki![]() ![]() ![]() A swoją drogą to te puste półki to wina rossmana a nie dziewczyn co tam pracują one też są klientkami jak my tyle ze mogą wsiąść szybciej. Ktoś kto układa gazetkę to też powinni przewidywać więcej w dostawie, ale przecież w promocjach chodzi o to żeby wyprzedać i zrobić "wietrzenie magazynu". |
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A swoją drogą na tym polega mądre oszczędzanie. Jeśli czegoś używamy stale to lepiej jest kupić raz więcej na promocji niż potem płacić więcej. Czy któraś z was używała żelu do golenia Venus z rossa? |
|
|
|
|
#4444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-12 o 19:48 |
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
brania po 5 na raz ja też za bardzo nie rozumiem, ale też nie krytykuje, ja wzięłam 2 różne, i robie tak zawsze, nawet jak nie ma promocji, bo używam ich po prostu na przemian
![]() "Życie" mnie nauczyło, bo Nail Tek Therapy II używałam przez długi okres w pojedynke i tak jak pomagał, tak po prostu przestał i sądze, że się paznokcie przyzwyczaiły ![]() jest to możliwe?
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam nie koczuję pod R., ale z biciem serca pobiegłam z uczelni po odżywkę do paznokci. Na mój biedny portfel studencki, taka promocja to szansa na dobry kosmetyk.
|
|
|
|
#4447 |
|
Zakorzenienie
|
Przylazłam tylko po to, żeby się poskarżyć, bo przeszłam się dzisiaj chyba po 5 Rossach (mam po drodze z domu do pracy) i w ani jednym nie było ani jednej odżywki do paznokci
![]() Także tego, się obkupiłam ![]() Może ktoś na odsprzedaż kupował?
|
|
|
|
#4448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-12 o 19:49 |
|
|
|
|
#4449 |
|
Rozeznanie
|
z przesyłką wyjdzie Ci cena regularna odżywki :P chyba że ktoś z tego samgo miasta
|
|
|
|
#4450 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Asiuchal chodziło o to, że ktos jedzie specjalnie, 20 min przed otwarciem jest juz pod Rossem i kupuje po 5,6,..., 10 sztuk. Jednocześnie narzekając na babcie, które kupują po tyle samo szamponów. Rozumiem ją i zgadzam się, ze ta sytuacja wygląda śmiesznie
|
||
|
|
|
#4451 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
myślę, że mogła to zrobić dla siebie bo była z małym dzieckiem w wózku. I o ile kupowanie 4, 5 odżywek jestem w stanie zrozumieć, o tyle sto słoiczków Gerbera niezbyt Ja nie widzę w tym nic złego że pojadę do Rosska o 9 zamiast 11 przynajmniej mam większą pewność że kupię to czego chce. Bez przesady z tym nastawianiem budzika i koczowaniem przed sklepem
|
|
|
|
|
#4452 |
|
Wtajemniczenie
|
Kazda która zawiera formaldehyd bo to jest substancja toksyczna al dopuszczalna w niskim stężeniu. Skoro do tej pory nic ci nie dolega po tej odzywce to nie masz wrażliwych paznokci i mozesz ze spokojem używać. Ja dziś po raz pierwszy nałożyłam diamentową i jest ok.
|
|
|
|
#4453 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie to nie jest śmieszne że ktoś jedzie specjalnie rano o 9 by być jak najwcześniej po np, podkłady które są tansze aż o polowe i może sobie np za 40 zloty kupić dwa podkłady loreal i astor a nie jeden lub po pędzle itp których cena obniżona jest o 50 % gdzie taka okazja może jeszcze długo nie nastąpić a w innych sklepach aż takich promocji nie będzie.
|
|
|
|
#4454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
mi też nic nie jest ani po diamentowej ani 8w1
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedne kasjerki, już widzę ten obłęd w oczach i pretencje o to, dlaczego nie ma więcej odżywek podczas, gdy co niektorsy łapią po 5 odżywek. Takie ich prawo, że klient może kupować bez ograniczeń. Jak w sobotę pedzla nie kupię to tragedii nie będzie, świat sie nie zatrzyma, a życie będzie toczyć się dalej. Hehe sprobuje jakoś przeżyć bez tego pędzla. ![]() ![]()
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-12 o 20:09 |
|
|
|
|
#4459 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
te obiadki wchodzą normalnie ponad 5 zł, mają długą datę ważności, a dziecko i tak zje i tak wiec to wszystko przez oszczędność. i dodaj dotego jeszcze 3% taniej z karty rossnę
|
||
|
|
|
#4460 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4461 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4462 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj na bitwy warszawskiej widziałam sporo pędzli, które będą na przecenie - tam uderzajcie
|
|
#4463 |
|
Zakorzenienie
|
Z czego nie możesz, że aż musisz walić głową w ścianę? Z tego, że uważam za chamstwo, że Rossmann robi wielką promocję i wystawia po kilka sztuk produktu, który sprzedaje się w ciągu 5 minut po otwarciu?
Bo dla mnie to jest po prostu nie fair. A potem panie w Rossmannie przez cały dzień muszą wysłuchiwać pytań i pretensji klientów, że niby jest promocja, a towaru nie ma ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-06-12 o 20:16 Powód: literówka ;) |
|
|
|
#4464 |
|
Zadomowienie
|
Wiem wiem, a tym bardziej że w moich rossach jakos tych pedzli zawsze niewiele wisi.
|
#4465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisałam w kontekście odżywki, a nie podkładow, pędzli, itd. Cały czas mowa o dzisiejszej akcji i szalę związanym z odzywkami.
Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2012-06-12 o 20:17 |
|
|
|
|
#4466 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Raczkowanie
|
ale z czego ma być to wystawione, jeśli magazyny nie dosyłają? jakie w tym chamstwo personelu? bo pisałaś ewidentnie o dokladaniu, a tu wszystkim się rozchodzi o złe zatowarowanie sklepu promocyjnymi produktami.
|
|
|
|
#4468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis dorwalam dwie sos i diamentowa, na 8w1 sie moestety nie zalapalam
|
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, skończymy już te dyskusję, bo mój post za duże poruszenie wzbudził.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

Mialyscie jakieś efekty uboczne. Ją używam od miesiąca odżywki diamentowej i nigdy nic mnie nie bolało ani nie piekło, a maluję wszystki 20 pazorkow (dłonie i stopy). Serio ta odżywka potrafi podrazniac? 

i za linki
KOCHAJ SwyCh WrOgów: tO OnI mÓwIą ci o TwOiCH błędach

Jutro też nie mam po co iść, bo żeli Palmolive na pewno nie będzie.