|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#14281 |
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
i jeszcze a propos bólu... wiem, że był ale go już nie pamiętam... a cycuszki są ;D
![]() wrzuciłam zdjęcia znowu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14282 |
Zadomowienie
|
jest i remis
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14283 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() Remis spoko ![]() A ja mam jakiegos mega dola ![]() ![]() ![]()
#14284 |
Raczkowanie
|
dziewczynki ponowie pytanko bralyscie rutinoscorbin przed op??jak tak to ile sztuk dziennie i po cos ie go bierze wogole??
#14285 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Widzę, że z urlopem jak u mnie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Rodzaj implantów - zależy jakie masz oczekiwania i jaką wyjściówkę, to już lekarz wie najlepiej mi się wydaje. Powiem szczerze, że ja osobiście jestem bardziej nastawiona na anatomy, ale nie wiem, czy lekarz nie zaproponuje (za ileś tam lat... ![]() ![]() Tutam 3 piwko ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#14286 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
glowka do gory zaswieci slonko jak po kazdej burzy a my baby juz tak mamy a widze ze mieszkasz w uk w jakich sklepach szukasz stanikow na zelki?? ![]()
![]() |
#14287 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() isasabeli weszłam do Twojego albumiku, żeby przypomnieć sobie jak wyglądasz a właściwie Twoje cycorki....no nie może być, że właścicielka takich skarbów ma doła ![]() ![]() A wogóle to ze 2 dni temu siedzę na forum o czywiście o cyckach i leci w trójce audycja o traumach. Co to trauma każdy wie, ale oni takie mądrości mówili, że aż sobie zapisałam, otóż trauma jest zjawiskiem energetycznym, nie wydarzeniem a zatem wszystko co przekracza granice ciała jest traumą, również operacja z ogólnym znieczuleniem, gdyż śpiące ciało odczuwa tak jakby nie spało w związku z tym po operacjach powinno się wyrzucić z siebie traumę. Co o tym sądzicie? ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- No to zdrówko! Dołączam się z piwkiem ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-12 o 23:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#14288 |
BAN stały
|
Brelseno - to Twoja operacja tuż tuż! no możesz trochę poćwiczyć przed operacją ale w 8 dni nie osiągniesz jakiś super efektów, tak moim zdaniem... a to że będzie boleć....to może ale nie ma na to reguły. Może Cie troskę poboleć, albo może Cię bardzo boleć. Także nie stresuj się i nie zakładaj najgorszego.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14289 |
Zadomowienie
|
hejka cyccolinki
![]() BALSENO noo 8dni ![]() ![]() ![]() ![]() ISSABELL noo coś ty..pomyśl jakie miałaś problemy przed,to moze Ci przejdzie..może jakies przesilenie i takie masz doły!!! ja już nie mogę się doczekac jak pójde do calzedonni..po bikini ![]() ![]() ![]() zapytam pana dr dziś kiedy mogę się wybrać,ale powiedzcie mi ,kiedy pierwsze zakupy staniczkowe moge robić?? ![]() LITTALEYA ..ja po 2 karmieniach,cycochy zmniejszyły mi sie o 2 rozmiary i flaczki zostały..już po córci marzyłam o operacji i czekałam na nią rok!!bo jak nie kasa to coś innego i mi sie przesuwał termin!!teraz PO moja siostra(która mnie zna ,lepiej niż ja sama siebie) ![]() ![]() a po 2 moje odczucia,chociaz dziś 10 dzień dopiero to jestem przeszczęśliwa....naprawd ę brakowało mi tych piersi,moje ciało było niekompletne,mimo że piersi mi wyssały moje dzieci ,bo marzyłam by karmić,każde karmiłam prawie rok ![]() ![]() ANIA31 żyły uszczelnia rutinoscorbin..ja brałam RUTIMAX CE, bo w jednej tabletce jest tyle rutyny co w kilku rutinoscorbinu..więc jedną łykasz i już!!! ![]() KOBITKI a co brać teraz???witaminkę E pisałyście...coś polecacie po operacji by mi wszystkie włosy nie wypadły i żebym się ładnie goiła??kurde muszę o to też dr spytać ![]() muszę zanotować wsio jak któraś z was?? dziewczynki była u mnie przyjacióła wczoraj i 1 raz widziała moje piersi...stwierdziła że są mega sexi..hi hi ![]() ![]() ![]() JOASI mój widzę że obserwuje i jak latałam chwilę bez staniora wczoraj przed kąpielą to mówi że ja pierdziu ale masz te cycki ![]() ![]() a sutki mam takie jak wtedy kiedy miałam naście lat..nie bardzo je lubiłam wtedy,ale teraz wyssane przez dzieciaczki bardziej mi się ,paradoksalnie,podobają:r olleyes:w moim typie są małe suteczki..no ale już nie będę marudzić....niech już takie będą,ale jak szczerze powiem to nie podobają mi się takie ![]() ![]()
dr.M.W. Wrocław!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2012-06-13 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#14290 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ania31 wiesz co ja juz wszedzie wlaze gdzie tylko widze staniorki ![]() ![]()
![]() |
#14291 |
Rozeznanie
|
Ja to nawet nie biorę się za kupowanie staników bo moje piersi w ogóle się nie poruszają i tylko w takim sportowym chyba im wygodnie, więc nawet mi jeszcze przez myśl nie przeszło, żeby szukać czegoś z fiszbinami
![]() KIEDY ONE ZMIĘKNĄ ![]()
![]() |
#14292 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cześć dziewczynki ![]()
#14293 | |
Wtajemniczenie
|
Ise pełne trzy miechy to taki czas kiedy czuć pierwsze wyraźne zmiany, kolejny etap to jak pół roczku stuka wtedy już czuć że są takie wpasowane i własne. mnie się wydaje, że Ty może za wiele od nich wymagasz, musisz pamiętać, że one nigdy nie będą tak miękkie i ruchome jak naturalne piersi bo to co w środek mamy wsadzone przecież nie zmięknie, trzymałaś napewno implant to znasz jego twardość, tu chodzi tylko o zluzowanie naszej własnej tkanki a u Ciebie za wiele jej nie było, masz mocną młodą skóre i wsadzony jak dobrze pamiętam maksymalną dla Ciebie wielkość więc to trwa dłużej niż u innych, napewno są zmiany w ich dotyku tylko Ty taka troszkę marudka jesteś
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() jak chcesz staniczek kupić nie masz co chodzić po zwykłych sklepach czy sieciówkach typu h&m bo tam wogóle dla nas rozmiarów nie przewidzieli. od razu kieruj się do "specjalistycznego" macie fajne wygodne na duże piersi marki typu freya czy curvy kate, bestform, panache, tam napewno znajdziesz coś odpowiedniego ![]()
![]() |
#14294 |
Przyczajenie
|
Hej kochane nie bylo mnie troszke u Was bo mialam troche do pozalatwiania a weecend spedzilismy u tesciow a znowusz w poniedzialek mialam usuwane chirurgicznie moje pozostale dwa zeby madrosci ktore niechybnie nie wylazly na swiat!
![]() Ogolnie siedze z jeszcze troche spuchnieta buzia i czytam Was! oczywiscie! Dziekuje za zaakceptowane zapro! Klaudeczka masz cudne piersi! w ogole lkaska z Ciebie ze szok! napatrzec si enie moglam ! a dzieci masz juz w ogole cudne! Mala jest przeslodka a chlopczyk maly uwodziciel , meeega sliczny pewnie bedzie mial w przyszloscie duzo dziewczyn! jakby byl starszy to i ja bym za nim biegala ![]() Piersi Twoje sa boskie! i ciesze sie ze tak promieniejesz dzieki nim ! ![]() lece czytac co tam pisalyscie aaaa postaram sie dzis wstawic moja wyjsciowke za to ze takie kochane jestescie i mnie przyjelyscie do znajomych ![]() Mam tylko nadzieje ze nie bedziecie sie z nich smiac ![]() pokoj z Wami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14295 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
![]() |
#14296 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- dziewczyny od dr Skwiercz w jakich dniach i godzinach pani dr odbiera telefony ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14297 |
Raczkowanie
|
hejeczka
![]() Ja dopiero co z pracy wróciłam, mam dosyć jestem wycieczona zarąbiście. Muszę poczytać lekturkę co wy tu napisałyście kofane moje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14298 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#14299 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
anatomiczne , to piersi o naturalnym ksztalcie, pieknie wygladaja nago ale w biustonoszu czesto gina, okraglaczki z kolei, pieknie prezentuja sie w biustonoszu bo maja rozbudowana gorna czesc i ladnie unosza sie nad staniczkiem (cos tak jak w biustonoszu push up). Mysle, ze powinnas poogladac siebie galerie roznych piersi i wybrac ten rodzaj, ktory Tobie najbardziej odpowiada. Mysle jednak, ze najwieksza trudnoscia jaka ja widze u Ciebie jest krotki czas na podjecie decyzji. Ja decydowalam sie poltora roku, przy czym rok trwalo zaznajamianie sie z tematem, wybieranie ksztaltu implantow, firmy itp. Bylo wiele spotkan i rozmow z lekarzem, troche dyskusji na forum, ale przede wszystkim staralam sie jak najwiecej wiedziec na temat technik operacyjnych, powiklan, rekonwalescencji itp. ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() A ze temat kupowania staniczkow moze doprowadzic do ciezkiej depresji, to fakt! Rozmiarkow nie ma, oferta dla nas bardzo ograniczona, pomoc ze strony sprzedawcow i niby braffiterek, ktore bardziej maja w glowach jak tu wyciagnac od nas kasiore jak faktycznie dobrac odpowiedni biustonosz, raczej zadna... Do tego dochodzi brak wprawy w dobieraniu odpowiedniego staniczka do naszych cycuszkow i obaw, ze zmym staniczkiem zepsujemy sobie cycuchy.... Ech, i deprecha gotowa! ![]() ![]() ![]() ![]()
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-13 o 19:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#14300 |
Raczkowanie
|
Witajcie po długim czasie
![]() ![]() ![]()
#14301 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I jest mozliwosc wyszukiwania staniczkow bez fiszbin! Co myslicie np o tych: http://www.kobieca.eu/biustonosz-ani...-twin-art.html http://www.kobieca.eu/biustonosz-do-...nita-5039.html http://www.kobieca.eu/biustonosz-do-...nita-5046.html http://www.kobieca.eu/biustonosz-do-...nita-5043.html http://www.kobieca.eu/biustonosz-cia...nita-5168.html http://www.kobieca.eu/biustonosz-anita-5465-flora.html Ciekawa jestem Waszych opinii o tych staniczkach?
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-13 o 20:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14302 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#14303 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ps anik75 a kamiluwa jest dosyc szczuplutka ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#14304 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, tak się zastanawiam, czy mogę sobie już bezpiecznie truchtać po lesie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14305 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.polskieradio.pl/9/445/Tematy/147847 wysłuchałam tej audycji - strasznie ciężko się tego słucha... ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- kamiluwa wyglądasz zjawiskowo! ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- O to nie pytałam ale zdrowy rozsądek podpowiada, że nie. 2 tyg. przed nie wolno brać np. aspiryny, żeby krwi nie rozrzedzać a 6 godz. przed zabiegiem nie wolno nic jeść ani pić, dzień przed można wziąć jakieś łagodne środki uspokajające a w klinice przed zabiegiem w razie potrzeby sami Ci je podadzą. Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-13 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14306 |
Zadomowienie
|
dziewczynki tak a propo diet na rynku sa takie produkty zawierajace calodzienne posilki to znaczy takie zupki,koktajle,batoniki,t akie niby dania obiadowe zawierajace wszystkie potrzebne witaminy itp one maja ok 1000 kalori sa niskokaloryczne jadla to ktoras z was???skuteczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14307 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
bo pomyśl... zjesz taki batonik, wsadzisz w siebie 1000kcal... i dalej będziesz głodna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14308 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tym alkoholem to żartowałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]()
...interrupted Chów wielkoprzemysłowy - przeczytaj zanim kupisz mięso, jajka, mleko... Otwarte klatki. Koalicja na rzecz zakazu hodowli zwierząt futerkowych w Polsce. Edytowane przez Sif Czas edycji: 2012-06-13 o 22:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#14309 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14310 |
Wtajemniczenie
|
Kassikowi chyba chodzi o coś takiego jak teraz na reklamie w tv leci. takie żarcie w proszku do zalania wodą i do tego batony, całodzienne wyżywienie ma 1000kcal a nie jeden produkt. to ponoć działa ale tylko do czasu kiedy stosujesz, po powrocie na normalne jedzenie szybko wraca waga.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.