![]() |
#2761 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak przy okazji, to oglądacie mecze??? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2762 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
No chciałabym bardzo!!!!!!!!!!! Ale trzeba czekać ![]() ![]() NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sprzątam, szykuję się na zakupy i do przedszkola..........czas ami te wolne dni są bardziej męczące niż pracujące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2763 |
Zadomowienie
|
U dorosłych taką wadę to chyba tylko przywatnie można skorygować ale może u dzieci ze względu na rozwój można to zrobić na nfz? dowiedz się
![]() Ja patrzę dziś na mecz: nie oczekuję wygranej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2764 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2765 |
Rozeznanie
|
O 5 rano Natalka mnie obudziła i poinformowała, że ma temperaturę
![]() Zmierzyłam i wyszło 39st ![]() ![]() Jak nie urok to sraczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2766 |
Rozeznanie
|
koralik
![]() Ja też od wczoraj mam temperaturę, bolą mnie kości, gardło i zaczynają oskrzela przy oddychaniu. Rano napisalam sms TŻ'owi czy będzie się gniewała jak nie będzie domowego obiadu i jak może niech coś kupi na miescie bo pierwszy raz od nie wiem kiedy nie mam siły gotować a uwielbiam to robić. Generalnie czuję się rozbita a na 19.00 mam do pracy ![]() ![]() W pracy od jakiegoś czasu zrobiła się ciężka atmosfera.Jak chodzilam tam z przyjemnością tak od 3 tygodniu jak wstaję rano to pierwsza moja myśl "O Boże znowu trzeba jechac do pracy ![]() Teraz siedzę i opracowuję 315 pytań na test (pisałam w klubie).. Niby nie trudne ale sama ilośc mnie przeraża ![]()
![]() |
#2767 | |||
Rozeznanie
|
Dziękujemy ![]() Cytat:
Dla Ciebie też zdrówka Kamilko ![]() Cytat:
Znam to. Ja pracuję z samymi megaplotkarami i leniami. Ani trochę im się praca w rękach nie pali ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
A co Majeczka robi w tym czasie? Natala właśnie położyła się spać. No coś ją ewidentnie męczy. Ale osłuchowo jest czysta, kataru brak, gardło lekko zaczerwienione. Tylko temperatura i kaszel. Zobaczymy... albo rozejdzie się po kościach albo coś się z tego rozwinie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2768 |
Rozeznanie
|
koralik tylko szkoda że taka atmosera jest bo odechciewa się robić
![]() Jak ja cięzko pracuję nad tymi pytaniami, czytam konstutucję i inne pierdoły to Majka przewaznie śpi ![]() Jutro idę na dniówkę, pojutrze noc i 6,5 dnia wolnego ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2769 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też się uczę, zostałam zmuszona zrobić kurs na wózki widłowe. Wykłady z teorii zaliczone, jazdy też, tylko pisemny egzamin został. Jak dla mnie bezsens i porażka, zupełnie nie wiem po co mi to ![]() Ale mnie ta praca już wkurza ![]() ![]() Cytat:
Ja urlop zaczynam dopiero 16 lipca ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2770 |
Rozeznanie
|
Hej!
![]() Poczytam co pisałyście ![]() Pozdrawiam serdecznie!
![]() |
#2771 |
Zadomowienie
|
kamila jak nauka?
koralik jak egzamin "prawa jazdy" ![]() ![]() Ja byłam z małym na wizycie u pulmonologa ( czekaliśmy 8 m-cy) i usłyszałam,że tzreba zrobić badania- dostałam skierowanie, gość nawet małego nie osłuchał, straciłam dzień urlopu ![]() Właśnie mam na włosach hennę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2772 |
Rozeznanie
|
karolinko szczerze powiem że marnie. Nie mam czasu kiedy usiąść bo ciągle praca a teraz jak siedzę w domu od czwartku to Majka daje tak czadu że nie ma na nic czasu. Ale od 2 lipca mam urlop i jakos usiądę, póxniej od 1 sierpnia TŻ urlop ma i jadą do teściów więc będę sama i będe się uczyła.
Z lekarzami tak to już jest, szkoda nawet słow na ten temat.. Co do henny to trzeba z nia uważać.Jak jest "przeleżała" to kilka kolorów możesz mieć na wlosach :P..Ale mam nadzieję że wszystko ok i włosy prezentują się świetnie!!! My wczoraj byliśmy u znajomych na grillu.Odpoczeliśmy zrelaksowaliśmy się.Potzrzebne nam to było ![]() ![]()
![]() |
#2773 | ||
Rozeznanie
|
Nareszcie jestem po pracy, miałam 4 popołudniówki pod rząd
![]() ![]() Wstawiłam pranie, zmywarkę, okna umyłam wczoraj o 23 po pracy, Tż rano na mokro, po kolanach zrobił podłogi.....tak więc w czystości i ciszy się relaksuję przy piwku ![]() ![]() Jutro WOLNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Ale muszę się dostać do dentysty. Tam gdzie zwykle chodzę nie mieli dla mnie miejsca, czasu....ble, ble, ble. I w taki prosty sposób zrobił mi się stan zapalny, magaból, płakałam strasznie i musiałam szukać nocą czynnej pomocy doraźnej ![]() Dostałam antybiotyk na 8 dni, bo pani dr powiedziała, że w tym stanie nawet znieczulenie by nie zadziałało ![]() Mam nadzieję, że jutro uda mi się wszystko pozytywnie załatwić ![]() ![]() Cytat:
Egzamin zdany pozytywnie, jestem operatorem widlaków ![]() ![]() ![]() Cytat:
Pierwszy raz słyszę, żeby kłaść hennę na włosy ![]() ![]() ![]() NO FARAHH WRÓCIŁA DO NAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FAJNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2774 |
Rozeznanie
|
Hello!
Ja wiem, wiem, że należą mi się baty, ale po prostu ostatnio, nie mam czasu na nic... Jak już pewnie zauważyłyście, mam troszkę problemy z wścibską sąsiadką ![]() I tak to leci.. Koralik ja to Ciebie podziwiam na maxa... o 23.00 po pracy myć okna... ![]() ![]() Kamila zazdroszczę grilla, my nie mamy gdzie zrobić, chyba że na balkonie ![]() Wątek podupadł, widzę że tylko kilka dziewczyn się udziela, a tak to nikogo nie ma ![]() To ja Wam życzę miłego wieczoru, ja jestem w pracy do 21.00.. ale jutro i pojutrze mam wolne ![]() buziaczki! i do usłyszenia!
![]() |
#2775 |
Zadomowienie
|
Henna wyszła ok( robiłam tylko pasemka bo bałam się efektu
![]() ![]() ![]() ![]() koralik hennę mam z firmy eld henna . Farbowanie jest naturalne ( stąd można uzyskać niespodziewany efekt- co włosy to różny kolor) ale przesusza włosy . Nie niszczy włosów jak farby. Pogrubia włosy, stosowana jest jako odżywka. Co do antybiotyku- napewno by nie zadziałał jeśli jest ropa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2776 |
Rozeznanie
|
Farahh to sprzątanie to taka moja mała wada, męcząca tylko dla mnie
![]() Dziś np o 3 rano wstawiałam zmywarkę i pucowałam meble w kuchni.....zanim wyszłam do pracy!!! W pracy też robię wszystko na maksa, szybko i dokładnie. Niby to doceniają...ale tylko słownie, a ja bym wolała odczuć to finansowo ![]() ![]() ![]() No nic....zbieram się do kąpieli, bo budzik zadzwoni o 2:30 i trzeba będzie wstać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2777 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny normalnie nie wierzę - Majka usnęła w 2 minuty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Farahh Grill był u znajomuch bo ja też musiałabym zrobić na balkonie ![]() ![]() ![]() koralik Skąd ty bierzesz na to wszystko siły?? Ja teraz miałam 6 dni wolnego i jestem bardziej zmęczona niż jak chodze do pracy i zasuwam w domu mimo ze w sumie nic nie robiłam.. ![]() karolinko Tak sie spodziewałam własnie że kolor może być różny, ale dzięki temu ciekawiej wygląda. Super że się podoba!! Ja jutro wracam do pracy... Z niechęcią... Wczoraj o 16.00 zadzwonił szef żebym przyszła na 19.00 na noc.. Kurde sorry ale ja jako jedna z 3 dziewczyn mam dziecko i takie rzeczy musze wczesniej konsultować, zwłaszcza że TŻ miał nockę. Zadzwoniłam za 10 minut że nie mam z kim małej zostawić i nie dam rady.Ciekawa jestem jak to teraz wszystko będzie.. Od 1 lipca mam planowany urlop i mam nadzieję że mi go nie przeniosą... Generlanie złożyłam CV na Orlen niedaleko mnie, zarobki 700 zl większe (netto) a połowa drogi mniej.Kierownik obiecał że jak tylko się cos zwolni to będzie dzwonił.. A jeśli chodzi o ta sprawę co w klubie pisałam to osoby które miały egzamin sprawnosciowy w maju to kolejny etap mają w ...październiku ![]() ![]() ![]() Uciekam cos oglądać, milego wieczory Wam życzę ![]()
![]() |
#2778 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór!
Cóż za dzień dzisiaj miałam męczący ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie kuchnię mam obcykaną, płytki do łazienki przyjdą jutro, jutro też jedziemy kupić farby i tapety... najgorzej z meblami ![]() A podobno od piątku mają być upały, a ja piątek, sobota i niedziela pracuję... ![]() Adaś coś mi pokasłuje... taki suchy ma ten kaszel.. ciekawa jestem jak nocka minie.. Karolina fajnie, że podoba Ci się efekt koloryzacji włosków ![]() ![]() ![]() Koralik gratuluję zdanego egzaminu na wózki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamila ja też chcę zmienić pracę, czekam na telefon w tym tygodniu, ale coś marnie to widzę... na razie nic nie mówię, żeby nie zapeszać... Co do buntu dwulatka, to znam to- przerabiam to już od jakiś 3 lat ![]() Idę laseczki usypiać dzieci, bo jutro o 5.30 pobudka... ![]() Miłego wieczoru!!!
![]() |
#2779 |
Rozeznanie
|
Hej!!!!
Ale miałam masakrę!!!!!!!!!! Natalkę w środę rozbolał w przedszkolu brzuszek, pani dzwoniła żeby ją wcześniej odebrać, bo zwiją się z bólu. Przeraziłam się!!!!! Lekarz i ..........podejrzenie zapalenia wyrostka ![]() Wieczorem badanie moczu i krwi. Wyniki nieciekawe ![]() Bałam się strasznie....na szczęście z wyrostkiem to był fałszywy alarm. Prawdopodobnie to silne zapalenie układu moczowego. Jak skończymy brać leki to powtórzymy badania i zobaczymy jak to się potoczy. Jestem wykończona... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2780 |
Rozeznanie
|
Cześć!
Koraliku co z Natalką? Wszystko ok? U nas upał taki, a ja siedzę w pracy dzisiaj i jutro ![]() ![]()
![]() |
#2781 |
Zadomowienie
|
Jedynym (ale dość istotnym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2782 |
Rozeznanie
|
Puk, puk!
Jest tu ktoś??? Ależ u nas brzydka pogoda ![]() Dzisiaj mam wolne, jutro też ![]() ![]() Co u Was!? Jak Wasze dzieciaczki?
![]() |
#2783 |
Zadomowienie
|
u mnie raz słońce raz deszcz. latam z dzieciakami codziennie bo mała co 2 tyg do innego przedszkola(tak są dyżury) a mały lipiec nie chodzi do żłoba więc codziennie go wożę do babci
![]() ![]() odpukać nie chorują mi tzn jakiś tam katar i kaszel się zdażają ale bez gorączki ![]() w pracy nuda: mało ludzi, mały ruch= szefostwo narzeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2784 |
Rozeznanie
|
U nas jakis wirus w domu. Zaczęło się od Małej i zapalenia ucha i krtani, po 2 dniach ja zapalenie ucha i gardła no i TŻ.Im przeszło a ja po tygodniu brania antybiotyku znów dziś jadę do lekarza na 16.00.
Wczoraj skończylam urlop (który w sumie przeleżałam). W trakcie urlopu przypadkiem dowiedziała się że szef całkowicie zmienił mi grafik na lipiec, bez żadnej konsultacji ze mną i nawet nie zadzwonił dac znac ze inaczej przychodze po urlopie ![]() Kurde dziewczyny widziałyście w TV te trąby powietrzne co przeszły nad północa Polski?? Masakra jakaś...
![]() |
#2785 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny co u was?? Pewnie częśc powyjeżdżała na urlopy ale żeby tak wszystkie na raz??
Mam prośbę, kliknijcie na ten link: http://www.rossnet.pl/konkursy/konku...c-00b5d764611f to konkurs i im więcej osób mi kliknie tym większa szansę mam na wygraną :P.. U nas zwszystko ok. Na Słowacji było świetnie, Tatralandia boooska!!Teraz TŻ pojechał z Mają do rodzicow, wracają w piatek bo Mała ma wizytę u chirurga.. Ja niestety jutro już do pracy ![]()
![]() |
#2786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam z małą bieganinę bo co 2tyg chodzi do innego przedszkola a te " zbiorówki" to jakaś masakra. Wczoraj jak ją zaprowadziłam to uszłyszałam od dzieci,ze nie ma żadnej pani ![]() ![]() ![]() ![]() A w pracy sezon urlopowy : jak kogoś nie ma to robotę za niego i tak trzeba zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2787 |
Zadomowienie
|
Pojawiam się i ja zaginiona
![]() U mnie też Wszystko dobrze Wiki ma już albo dopiero 3 zęby, wyszły jej praktycznie jeden po drugim a teraz od dobrych 3 tygodni cisza... Niestety w tym roku krótki urlop bo tż w ostatniej chwili połowę wycofali także spędziliśmy tylko 6 dni nad naszym pięknym polskim morzem ![]() A ja miałam cały lipiec wolny ![]() Teraz próbuję przypomnieć sobie po takim czasie co to właściwie jest praca ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.