|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
No to kilka fotek, mam nadzieje ze sie zaladuja.
|
|
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Piekny mecz byl wczoraj a mnie az gardlo boli i wuwuzela mi sie zlamala przy golu musze na najblizszy mecz zakupic kilka zebym miala zapasowe ![]() Nie mam czasu wszystkiego czytac, ale relacji Marylki nie odpuscilam, Ciesze sie ze wszystko sie udalo i ze bylo pieknie Ja juz czuje cisnienie zwiazane z weselem, mamy jeszcze tyle rzeczy do zalatwienia. Fotoksiazka spedza mi sen z powiek, bo ciagle nie jest zrobiona, a mam taki nawal pracy w biurze, ze nie wiem kiedy ja ogarne i czy zdazy przyjsc przed slubem Pamietacie bransoletke z moich snow? Wczoraj kliknelam ja podczas pierwszych wyprzedazy online w top secret Moze zrobie sie na Dode i zaloze wszystkie
|
#3483 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
śliczne ![]() ![]() Marylko cudowna relacja ![]() a ja jestem od 5 na nogach bo moja babcia zadzwoniła że się źle czuje... pojechaliśmy z mamą bo tata w pracy jakieś 70 km po to żeby jej pogotowie wezwać (zaznaczam że była u niej jakaś kuzynka czy sąsiadka i nei ona nie mogła wezwać pogotowia a my byśmy dojechały za jakiś czas tylko na łeb na szyje jechać) no nic babka z pogotowia powiedziała ze jej nic nie jest (zrobili takie najważniejsze badania i nic nie wyszło) a wkurza mnie to wszystko bo prosiliśmy babcie żeby nie chodziła zbyt dużo mój tata i jego brat przyjeżdżają co tydzień wyszystko jej robią a ona nic dalej chodzi grządki pie po strychu chodzi jak jej nie wolno i choć nie może a potem dzwoni w nocy że umiera wiem wiem to starsza osoba ale na prawdę jej nie lubię pomimo że to moja babcia ale przegina na każdym kroku mówiąc że mój tata traktuje ją jak śmiecia bo czegos jej tam nie powiedział że ja to tylko na ojca kase lecę (tak się składa że kase na moje potrzeby dostaję ew od mamy z jej pieniędzy ) no i ogólnie skończyło się tym że jest u nas i już narzeka że jej źle (tylko przyszła) a śniadanie podane pod nos obiad też no i co i dalej źle a do egzaminu jestem dopuszczona
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
kocham Wasze wesele, kocham te dekoracje kwiatowe i w ogole... bylo przepieknie, idealnie i perfekcyjnie
|
#3485 |
|
Zakorzenienie
|
cudowne
|
#3486 |
|
Zakorzenienie
|
Marylko!!!!!! PIEKNIE!
Cudowny bukiet, Ty i Twoj Maz!! Wszystko niesamowicie! ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- i jak w koncu bylo z makijażem? Malowala Cie ta dziewczyna/ byla dziewczyna Twojego brata? a tak wogole na prawde jestem zachwycona Waszym weselem!
|
#3487 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!!!
![]() Basketa Piękna relacja!!!!! A pomocnica do odganiania chmur- pierwsza klasa I jak tu się potem stresować ![]() Ciesze się, że wszystko się udało!!! Marylka jaka fajna długaśna relacja Kościół przepięknie udekorowany- super to wyglądało, a Wy jacy szczęśliwi!!!!Wyglądałaś bardzo ładnie!
|
#3488 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#3489 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny!
Wiecie co, ale miałam dzisiaj sen. Może nie był to koszmar ślubny, ale dotyczył wesela. A mianowicie okazało się, że ślub i wesele minęły tak szybko, że nic z tego wszystkiego nie pamiętałam i w ogóle obudziłam się dopiero kilka dni po Mam nadzieję, że jednak w rzeczywistości coś tam zapamiętam z całej imprezy... :PDziękuję i bardzo się cieszę, że Wam się podobają serwetniki Mam już 60 zrobionych, jeszcze ok. 80 i będzie komplet ![]() My mamy duet: DJ + wodzirej. Płacimy chłopakom 3000zł za pierwszy dzień i 1000zł za poprawiny. Cytat:
Cytat:
![]() A teraz idę czytać relację Marylki i oglądać fotki
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dużo kwiatów
|
#3491 |
|
Wtajemniczenie
|
Marylko cudownie!! Kościółek sam w sobie urokliwy i jeszcze te kwiaty
![]() Suknia wygląda bosko, długość idealna, gdybym drugi raz stała przed wyborem swojej suknie to nie wiem czy bym się na nią nie zdecydowała
|
#3492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, że ze wszystkim się wyrobisz, a ten dzień będzie cudowny! ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moja suknia jest na zamek i na wiązanie, wiec ze zdejmowaniem nie było większych problemów za to ubieranie to był nie lada wyczyn. Panie w salonie robiły to sprawnie, ale mają wprawę, amatorzy sobie radzą średnio ![]() No w każdym razie ostatecznie dziś robimy z TŻem próbę czy uda mu się mnie ubrać a jak nie to ściągnę siostrę żeby nam pomogła piękne Byłam w tej karczmie gdzie mieliście wesele na romantycznym weekendzie w pierwszą rocznice bycia razem z TŻem, więc dobrze mi się czytało relację bo mogłam sobie bardzo dobrze wyobrazić jak wszystko wyglądało
|
|
|
|
|
#3495 |
|
Raczkowanie
|
TU olaa_22 zmieniłam nick bo zupełnie zapomniałam hasła do tamtego, tak ciagle cos podpatruje Was ale sie nie udzielałam bo praca 18 g na dobe mozna powiedziec a teraz jestem bezrobotna to troche tu poczytam!!!
na poczatek: http://www.ak-bizuteria.pl/obraczki-...ak1,id914.html Co o nich myślicie??:! ![]() ![]() Slub juz 11.08 ! |
|
|
|
#3496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3497 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cudne
|
|
#3498 |
|
Zakorzenienie
|
Marylko cudowne zdjęcia! Wyglądałaś pięknie a cała stylizacja pasowała do Ciebie. Jestem pod wrażeniem dekoracji. Śliczny kościółek a z tymi dekoracjami to już w ogóle bomba. |
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Marylko CUDOWNIE
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#3500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Marylko
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
wyglądałaś obłędnie!!!
|
|
#3504 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Cytat:
To my chyba jeden z droższych mamy za jeden dzień płacimy 4000... To chyba najdroższy, jaki był brany pod uwagę. Mam nadzieję, że chociaż super się sprawdzą![]() Cytat:
Trzymam ![]() Piękna relacja Widziałam już też zdjęcia - wyglądaliście cudownie![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Osobiście szukaliśmy węższych, bo mam krótkie palce, ale każdemu to samo pasuje![]() Cytat:
A babcie niektóre tak mają, moja też wiecznie umiera, a do Kościoła zaleci szybciej niż my samochodem dojedziemy
|
|
#3505 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Marylko, dziękujemy za szczegółową relację - super mi się ją czytało. Zazdraszczam kapeli góralskiej, musiał być świetny klimat w kościele i przy obiadku. Dziękuję też za radę odnośnie win, chyba też większość postawimy na osobnym stoliku, a na stołach tylko po jednej butelce co 10 osób.
Zdjęcia rewelacyjne, czekam na więcej! To z owieczkami wymiata Cytat:
![]() Cytat:
I wtedy odpowiada mi, że mu bardzo zależy, jest mi wdzięczny za wszystko, co ogarniam na tą imprezę i że sam musi bardziej aktywnie działać. Zresztą teraz to nie ma wyjścia, bo zostało 38 dni do ślubu i w zasadzie jedyny wolny weekend będziemy mieć tydzień przed Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem Dzięki Kiciu, gratuluję dopuszczenia do egzaminu! I życzę zaliczenia na 5
|
|
#3506 |
|
Wtajemniczenie
|
Zauważyłam teraz, że nie zacytowało mi relacji baskety
Fajnie się czytało Twoją relację, a fragment o siostrzenicy cudowny Dzieciaki dodają tyle radości Czekam na jakieś zdjęcia
|
#3507 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo też za jeden dzień płacimy 4100zł. Ale grają na żywo, nic z płyty i naprawdę bardzo ich chwalą![]() Marylko |
|
|
|
|
#3508 |
|
Wtajemniczenie
|
Marylko, dobrze też, że wspomniałaś o tubach. Rady PMek, które są "już po" są nieocenione!
|
#3509 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jest mi slabo na mysl u slubie...
Niesamowicie sie stresuje :/ a na dodatek wyszla nieprzyjemna sprawa z moja fryzjerka odnosnie godziny... Mam do wyboru 8 ran, albo 10:30... stawiam na 10:30 tylko ze wtedy musiałabym czesac sie w makijazu... bo na 12 bylabym w domu i nie wiem czy wyrobiłabym sie z makijażem i ubiorem plus błogosławieństwem w 2 godziny :/
|
#3510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

a mnie az gardlo boli
i wuwuzela mi sie zlamala przy golu
Moze zrobie sie na Dode i zaloze wszystkie 
!! 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wyglądałaś obłędnie!!!
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
za jeden dzień płacimy 4000... To chyba najdroższy, jaki był brany pod uwagę. Mam nadzieję, że chociaż super się sprawdzą