|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
|
|
#3512 | |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze wizazystka bedzie jeszcze u mnie w domu o 12 to jak cos mnie poprawi...
Nie widzi mi sie o 8 czesac i caly dzien w fryzurze byc... ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Sama nie wiem jak to wyjdzie... zobaczymy na probnej ile czasu wyjdzie robienie mi fryzury,
|
|
#3513 | |||
|
Zakorzenienie
|
Piękna relacja
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marylko przepięknie wyglądałaś --- Cześć ![]() U nas pogoda do kitu - zimno i pada mam nadzieję, że od jutra pogoda już się poprawi , bo jadę jutro z moją Olą na ślub i jak się okazało jest to ślub E87 - jak mi się uda jutro wskoczyć popołudniu na neta to będzie mała relacja Do usłyszenia, zmykam robić ciasto na pizzę ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Płaciliśmy 1000 zł
|
|||
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
baskaeta i marylka- fantastyczne relacje!! nie mogę się doczekać już własnego wesela...
ja płace za zespół 4000 po znajomości
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
beat@ - śliczne obrączki
Magdzia0108 - dobry plan oznacza pełen sukces ![]() Marylko - jak pieknie! Znalazła się druga taka, co napisała długaśną relację
|
|
#3516 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ta 8 rano nie jest taka straszna bo potem możesz sobie chwlę odpocząć a emocje i tak nie dadzą odczuć zmęczenia przez wiele godzin
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3519 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Marylko, wspaniała relacja Magdzia, dla mnie jesteś wcieleniem perfekcjonizmu, w jak najlepszym znaczeniu tego słowa Kicia, gratuluję dopuszczenia! A ja mam nowe buty na obronę! Moje najpiękniejsze w życiu, chyba ich z pudełka nie wyjmę z tej miłości xD Edytowane przez Post_Blue Czas edycji: 2012-06-13 o 13:15 Powód: roztrzepanie |
|
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie musze jak najszybciej udac sie na probna i zobaczyc jak sie bedzie trzymac... jesli jechalabym na 8 to musialabym wstac juz o 6... a od fryzjera wrocilabym na 10-10:30... a do 15:00 jest jedak trooooche czasu... boje sie ze jak nie bede miala napietego grafiku to zeswiruje z nerwow
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej świadkowej nie będzie na moim panieńskim przez tą jej obronę...
|
|
#3522 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
przewiesc dwa najwieksze bukiety z kosciola na sale. I tak by sie zmarnowaly. Szybko je wyniosly z kosciola, jeszcze jak zyczenia trwaly, zapakowaly z tylu kosciola do samochodu i pojechaly na skroty jak przyszlismy na sale wszystko juz stalo gotowe a i jeszcze byl taki maly myk z bukietami z lawek,ktore byly ukladane na specjalnych gabkach, takich zuczkach, musialy je tez szybko rozmatowac i tez przewiesc na sale. Tam juz byly przygotowane specjalne wazonki ( zakrecon sloiczek z woda, zapakowany w jute) musialy zerwac samoprzylepna tasme i nakleic bukiet na sloik. Wyszlo super Ciezko tylko ten skomplikowany mechanizm wytlumaczyc.Cytat:
![]() Mysle ze jak bym teraz robila to wlasnie 6 razy 80 cm. Cytat:
Co do makijazu to ja wlasnie tak mialam robione, zupelnie sie nad tym nie zastanawialam, najpierw mnie zaczela malowac a pozniej czesac. Niby nic takiego, ale teraz jak ogladam zdjecia, to jednak duzo sie ich robi podczas makijazu, a ja w takich beznadziejnych klakach jestem. Teraz bym te kolejnosc zmienila. ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no blagam Cie, Ty i klaki?? ![]() szczerze to juz teraz wogole nie wiem co zrobic ![]() Powiem zeby mi nie robili zdjec bez makijażu :P Bo pewnie i tak brzydko bede wygladac
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co znaczy słowo poniekąd?? Bo dla mnie to była tylko wymówka.
|
|
#3525 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lubie gdy maluje PMke kiedy ta jest przed fryzjerem , bo np nie musze sie nagimnastykowac z grzywka itd, warto tylko pamietac zeby podczas lakierowania fryzury zaslonic twarz i wszystko jest ok
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3526 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie klaki, bo mi kazala wyprostowac te wlosy dzien wczesniej, zeby sie jej pozniej lepiej krecilo, no i to byl chyba blad, bo jak sie najpierw wlosy wyprostuje, to skret juz sie pozniej tak dobrze nie trzyma.
|
|
|
|
#3527 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3528 |
|
Wtajemniczenie
|
1 dzien do godziny W
![]() ale mam radoche jeszcze na podroz nie spakowana (Kreta - 2 tygodnie wylot w sobote). widzialam ze pytalysie dlaczego w czwartek-dlatego ze w listopadzie 2010 zalatwialismy sale i zespol gdzie juz nie mieli wolnej soboty i niedzieli (poczatkowo wesele mialo byc 2 dniowe) a zalezalo nam na danym zespole wiec stwierdzilismy ze co za problem zrobimy w czwartek-ogolnie duzo wesel jest na slasku w tygodniu i nikt nie robi z tego problemu Mi to pasuje ![]() Goscie w nocy juz przyjechli i pospane Dzis spowiedz jeszcze mnie czeka i ostatnie dopinanie wszystkiego |
|
|
|
#3529 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mmm pizza ![]() Apropo DJ, my płacimy 1200zł/dzień ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
ja też bym miała w tygodniu gdyby mi się nie cyknęło z datą
|
|
|
#3530 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec bedziemy w tym samym czasie saczyc rum ![]() To w takim razie trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po twojej mysli
|
|
|
|
|
#3531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystko napewno pieknie wyjdzie. Już pisałam że zazdroszczę Ci tego zorganizowania![]() piękna relacja i Wy cudowni A mogę wiedzieć w jakiej miejscowości miałaś ślub bo mi to tak znajomo wygląda
|
|
|
|
|
#3532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- a tak w ogóle zmieniłam dziś kwiaciarnie i kolejną rzecz z listy mogę odhaczyć bo od razu babka zapisała wszystkie wytyczne i tu zapłacę za mój 120 zł ( w tej poprzedniej około 200zł)
|
|
#3533 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
U mnie było wszystko na wariackich papierach i w lekkim stresie czasowym aż do przyjazdu do USC - były korki, spóźniłam się od fryzjerki, spóźniłam się na makijaż, spóźnili się rodzice, spóźnił się TŻ. Gdybym drugi raz planowała zrobiłabym to z jeszcze większym luzem.Co oczywiście nie zmienia faktu, że 8 rano na fryzjera to dość wcześnie i ja bym się jednak chyba zdecydowała na czesanie w makijażu na twoim miejscu, chociaż jeżeli fryzura potrwa relatywnie krótko to makijaż po też jest do zrobienia.
|
|
|
#3534 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U nas jest tak, że gotuje ta osoba, która wraca wcześniej z pracy. I w 99% przypadkach jest to TŻ, ale staram się czasem coś ugotować wieczorem by następnego dnia było do odgrzania. Z prasowaniem to każdy sobie prasuje. Pranie łączymy - jak ja nastawiam pralkę ze swoimi ubraniami, to dokładam TŻta i na odwrót. Sprzątanie dzielimy - część ja sprzątam a część TŻ. Cytat:
Zrób próbną i oceń czy Ci dług wytrzymają. Cytat:
U mnie była twarz odsłonięta, więc z makijażem nie było żadnego problemu. Cytat:
TŻta kuzynce fryzjerka robiła właśnie tak, że najpierw wyprostowała jej kręcone włosy a potem je pokręciła i u niej o wiele lepiej to wyglądało
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy ktoraś z Was oglądała "Mroczne cienie"
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Teściówka wpadła do Wro i spotkamy się z nią
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Niestety nie
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
to kawo może ja pierwsza siade do malowania
a potem czesanko
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Tak sie zlozylo, ze mamy dzisiaj wolne i do 12.30 byliśmy w łóżku faaajnie tak![]() zrobil mi sie jęczmień na oku.. tak mnie boli i lzawi mi oko ![]() Marylka wiedzialam, ze bedzie wszystko idealnie, ale przebilas wszystkie moje wyobrażenia Cytat:
mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze
|
|
|
|
|
#3539 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze dziewczyny, powiem Wam ze czuje taka ulge, ze az nie da sie tego opisac. Tyle stresu co ja mialam to chyba nikt. W sumie, nie bylo sie czym stresowac, ale mimo wszystko chyba z 3 tyg przed slubem to mialam skret zoladka, burczalo mi w nim tak ze nie wiem, miesnie przy szyji to mialam tak spiete ze balam sie dotknac bo tak bolalo. Koszmar. Sam dzien nie byl stresujacy, bo jak juz ubralam kosciol i sale to juz bylo wszystko zapiete i wiedzialam ze teraz musi sie udac, nie moze byc inaczej. Ale do piatku to byla masakra. Pamietam jak jechalismy do PL to o niiczym innym nie myslalm tylko zeby ten tydzien jak najszybciej minal
. Ehhh...jak ja sie ciesze ze juz mam to wszystko za soba. Zazroszcze tym wszystkim ktorzy maja inne odejcie do tego, nie stresuja sie, maja gdzies kady detal.W poniedzialek byla u mnie od razu dziewczyna ktora chciala kupic sukienke, ale niestety byla ciut za mala, a jej nie da sie poszerzyc. Slub ma w grudniu i poza sala i zespolem nie ma jeszcze nic. I taki luzik, ze to jeszcze tyle czasu. Ja pol roku wczesniej to juz mialam szytko zaplanowane co i jak. Naprawde zazdroszcze takiego podejscia! |
|
|
|
#3540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O Jenny ale fajnie ze sie poznamy Fotki pozwalalm w klejac tylko na poczte te ladne kurcze zimno jest a ja mam bolerko z krotkim rekawem...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

mam nadzieję, że od jutra pogoda już się poprawi
Do usłyszenia, zmykam robić ciasto na pizzę 

niestety nie mam czasu nadrabiac! 3majcie kciuki zebym sie wyrobila ze wszystkim 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)