|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: XXV - Kolejne PMki już sączą rum, w czasie swojego honeymoon
Cytat:
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam się cieszę, że miałam wszystko zaplanowane w najdrobniejszych szczegółach, to dawało mi poczucie, że nic mnie nie zaskoczy. Dzięki temu, że miałam jasno rozpisane co, gdzie, kiedy, za ile - miałam pełen luz. Ale faktem jest, że miałam założenie. Teraz organizuję ile wlezie, a w dzień ślubu "niech się dzieje co chce" - i tak było ![]() Mimo, że niektórzy się w czoło pukali, że tak wszystko rozkładam na czynniki pierwsze, ale dzięki temu było idealnie
|
|
|
#3543 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cale gole plecy, ale uwierz mi ze z wrazenia w ogole nie czulam zimna, bylo mi wrecz goraco ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-06-13 o 15:14 |
||
|
|
|
#3544 | ||
|
Zadomowienie
|
dziewczyny dziękuje za wszystkie miłe słowa odnośnie relacji
dla każdej z Was ps widzę że moja siostrzenica się spodobała ale mówię Wam zrobiło jej zachowanie na mnie naprawdę wrażenie a na pogodzie mi zależało bo bałam się że będę wyglądała jak zmokła kura w kościele jakby tak porządnie lunęło...Cytat:
Marylko pięknie wyglądałaś i wiesz co nasze śluby miały jedną wspólną cechę: było bardzo wesoło patrząc na Twoje fotki - tak samo się szczerzyłam Cytat:
żeby wyszło wszystko tak jak byś chciała
|
|
#3545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ok ide sie dalej pakowac bo jestem w proszku ciagle mnie do czegos wolaja... a za godzinke kolejnie goscie sie zjawia... my jeszcze na spowiedz dzisiaj i strojenie klatki i domku ale sie ciesze Dzieki wszystkim za kciukasy ![]() A dzis centralnie wygladam tak ![]() ![]() |
|
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buziaki
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
marylkowyglądaliście fantastycznie, a dekoracja wygląda piekniej niż to sobie wyobrażałam czytając relację
|
|
|
|
#3548 |
|
Raczkowanie
|
Wita się z wami już szczęśliwa mężatka!!!!!!!!!!
Dopiero teraz znalazłam chwilkę czasu, aby się do was odezwać. no to co?Może jakaś relacja?? ![]() Ogólnie cały tydzień przed ślubem byłen załatwiania. Ja się wogóle nie stresowałam gorzej z moim mężem, który nie wiedział co z sobą zrobić. PIĄTEK 8 CZERWCA 2012 Obudziłam się już o 6:30 bo już nie mogłam spać. Tego dnia po południu razem ze świadkami pojechaliśmy na salę. Weszliśmy i byliśmy mega zadowoleni z wyglądu sali, która była pięknie przyotowana. Świadkowie obklejali alkohol, a ja z mężem ustawialiśmy winietki na stołach. Zanieśliśmy rzeczy do przebrania do pokoju i prezenty dla rodziców. Przyjechali już wszyscy goście, także było straszne zamieszania, ado tego bardzo duszno. Każdy chcaił coś prasować itd. więc ten tłok mnie bardzo stresował. Wieczorem pojechaliśmy dekorować auto, pozniej robilismy korone na klatce męża, a poźniej u mnie. Wódeczka się lał=a i było bardzo wesoło. Poszłam połóżyć się spać ok 24:00, ale co z tego jak zasnąć nie mogłam. Godzina 1:00 ja nie śpię godzina 2:30 ja nie spię, godzina 3:30 ja nie spię. Masakra jakaś. Spałam chyba tylko jakieś dwie godzinki. SOBOTA 9 CZERWCA 2012 Do fryzjera zawiózł mnie wujek. Przy czesaniu zasypiałam, ale gdy zobaczyłam efekt to już się ocknęłam Uczesała mnie pięknie, strsznie byłam zadowolona. Niebo było cały czas zachmurzone, ale juz miałam w nosie czy będzie padać czy nie.Przyjechałam do domu mama już była po bukiet, który był po prostu mega piękny. Niespodziewałam się, że tak wyjdzie (do tej pory mi się trzyma). Malutki stresik był już zaczęłam ubierać bieliznę no i dzwonek do drzwi. Przyjechał kamerzysta i fotograf. Fajne młode ciacha Stresik poszedł w niepamięć. Później pojechali do TZta. Czekałam na niego przeszło godzinę w sukni. Jak dowiedziałam się, że już przyjechali to serce zaczelo mi bic mocniej ze zstresu, ale jednocześnie ze szczęścia. Wreszczcie go zobaczyłam wyglądał super przystojnie![]() ![]() Otrzymalismy Błogosławienstwo i zaczęło mocno świecić słońce ![]() Wyszliśmy z bloku, czułam się wyjątkowo każdy nam mówił że ślicznie wyglądamy. Sam kośćiół minął bardzo fajnie i na luzie bo ślubu udzielał nam kuzyn męża. Każdy był zachwycony kazaniem itd. Śpiewaczka i skrzypaczka doprowadzała do dreszczy Było super. Ja przysięgę mówiłam głośno i pewnie, a TZ cicho i słychac bylo ze sie stresuje, ale cały czas patrzylismy na siebie.Po wyjściu z kościoła obsypali nas monetami i płatkami. Co do wesela to było bajecznie. Impreza do samego rana. Jedzonko superanckie, tak duzo ze sie tego zjesc nie dało, zespół był też fajowy. Od właścicielki sali dostalismy księgę gośći i miśki panią młodą i pana młogego ![]() Wszyscy byli zadowoleni, wódeczka się lała, a my zakochani cały czas się uśmiechaliśmy i tańczyliśmy. Z niemiłych rzeczy to tylko taka, ze po pierwszym tancu oderwał mi sie sznureczek od trenu więc się troszkę z nim męczyłam, ale później zszyłyśmy to z mama i była gitara. A teraz parę fotek
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
Edytowane przez omosia Czas edycji: 2012-06-13 o 15:47 |
|
|
|
#3549 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze zapomniałam o makijażu, któy wyszedł super i trzymał się nawet całe poprawiny
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
omosia super relacja i fotki
ślicznie wyglądałaś
|
#3551 |
|
Przyjaciółka KWC
|
omosia super relacja, wyglądałaś pięknie
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
omosia pięknie wyglądałaś
|
#3553 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Same szczesliwe mezatki z 09.06 Ciesze sie ze wszystko sie udalo Widac ze szczesliwa i usmiechnieta jestes To najwazniejsze
|
||
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3555 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudowna realacja ![]() Cytat:
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie
|
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:pieknie wygladaliscie! Co do snu, tez mam stresa ze nie zasne.. Ogolnie zasypiam bardzo pozno a jesli mam jakis wazny egzamin to praktycznie nie spie ze stresu... nie wspominajac o slubie co to bedzie
|
|
#3558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak ktos nigdy nie zazywa to dziala super! Ja zasnelam w 5 min swietna sprawa.Basketa-piekna relacja, ciesze sie ze sie wszystko udalo No i ze chmury odeszly A kiedy fotki jakies beda?
|
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
omosia pięknie wyglądałaś
i super relacja jak sie trzymałaś na weselu przez nieprzespaną poprzednią noc?
|
#3560 |
|
Konto usunięte
|
Czarnooka_Paula jak mogliście kota tak wystraszyć
MiciaKicia ja mojego tżcika musiałam nauczyć wyrażania uczuć, dziękowania bo u niego w rodzinie go nie nauczyli jednym słwoem chłopów trzeba sobie wychować ![]() lolita o tak kobiety są twardsze jak faceci, ostatnio czytałam że jak kobieta ma nogę w gisie to mimo że siedzi na L4 to mieszkanie ogarnie etc. a facet leży cały dzień w łóżku bo jest ciężko umierający Beat@ bardzo piękne obrączki ![]() Marylko relacja Kiciu wiedziałam że Cię te mendy dopuszczą do egzaminu E87 wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia omosia piękna relacja |
|
|
|
#3561 |
|
Zadomowienie
|
dla wszystkich starających się o bejbika:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=200723 i tu obszerniej: http://www.mamazone.pl/artykuly/chce...-do-ciazy.aspx może trochę chaotycznie ale wszystko w jednym o planowaniu też jest ale trzeba zjechać niżej ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- tak będą - nie zdążyłam zgrać zdjęć od siostry a pojechała jak spaliśmy w niedzielę - żałuję bo chętnie bym zobaczyła jak to z "boku" wyglądało...
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-06-13 o 16:59 |
|
|
|
#3562 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem co zrobie jak nie zasne przez cala noc, a na 98% tak bedzie... Wiec moze faktycznie sprobowac... chyba nie mam nic do stracenia
|
|
#3564 |
|
Zadomowienie
|
Te z apteki to w ogole nie dzialaja, szkoda kasy. Te ktora ja zazywalam to byly na recepte. Moja mama ma czasami problemy ze snem, wiec zawsze ma takie leki pod reka.
|
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed ślubem chyba sobie kupię jakieś, tylko że mocniejsze jakbym się za bardzo stresowała przygotowaniami na kilka dni przed. Ja to będę miała większy hardcor, bo będę pomagać kucharce już od wtorku. Byłyście kiedyś na takim weselu, że po zakończeniu imprezy nie było noclegu tylko od razu w trasę i powrót do domu? Mowa np. o takich przypadkach gdzie trzeba było wracać jeszcze dwie godziny. Dowiedziałam się, że na weselu kuzyna w lipcu nie ma noclegu (bo ponoć nie ma żadnego hotelu w pobliżu) i wszyscy wracają do domów. Nie wyobrażam sobie troszkę tego Na szczęście my mamy jakieś 40 minut drogi, ale reszta rodziny zdecydowanie więcej.
|
|
#3566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim razie nie bede szukać w aptekach tylko nawiedzę lekarza Moze cos mi przepisze ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
ja nigdy z noclegiem sie nie spotkałam, może dlatego ze wesela jakos zawsze organizowane byly w pobliżu ![]() Najdalej dojeżdżaliśmy 71 (bez noclegu)
|
|
#3567 |
|
Wtajemniczenie
|
omosia, przepiękna z Was Para Młoda!
Ja do swojej planuję użyć żel-sprayu, bo fryzjerka ma zamiar zostawić ją swobodnie, ale tego "nie zniesę" i na pewno sama sobie posprayuję w domu Ciekawa jestem jakiego specyfiku Twoja fryzjerka użyła?
|
#3568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wyglądaliście ślicznie i widać że bardzo szczęśliwie |
|
|
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Wizaż to Zuo
![]() ![]() Coś mnie tknęło wchodzę paczę a tu dwie cudne relacje. I teraz przez Was ryczę jak bóbr ![]() Marylko hoolywodzki ślub Omosiu zdjęcia mnie powaliły, wyglądałaś bosko, ta suknia, fryzura, makijaż wszystko pięknie Dziewczyny bez Was nie da się żyć Z newsów ślubnych: kupiłam winietki fraki i sukienki ![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
A tak btw widziałyście ![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Edytowane przez Jamee Czas edycji: 2012-06-13 o 17:45 |
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

. Ehhh...jak ja sie ciesze ze juz mam to wszystko za soba. Zazroszcze tym wszystkim ktorzy maja inne odejcie do tego, nie stresuja sie, maja gdzies kady detal.

kurcze zimno jest a ja mam bolerko z krotkim rekawem...
wszystko napewno pieknie wyjdzie. Już pisałam że zazdroszczę Ci tego zorganizowania
żeby wyszło wszystko tak jak byś chciała 

klask i:
i super relacja