|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. IV
Kupiłam tą kaszkę i też się zastanawiałam ile jest w niej truskawek, pewnie jakiś aromat truskawokowy ![]() Dobry ![]() Dopiero teraz, bo tż do południa miał wolne, więc go wykorzystało i pojechaliśmy na zakupy. Później obiad, spacer no i jestem, ale jak Michał pójdzie na drzemkę to chyba ja raczej z nim, bo ciśnienie jest okropne W NETTO nie ma moich tzn Michasia pamków pomarańczowych ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
Michał też dostał do jaglanki i do kliku, ale świerzą z działki wszystko ok, na poziomki też nie ma uczulenia Teraz zasypia w łózeczku mrucząc sobie |
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
powiem nawet - trzeba żeby juz zupełnie przez to siedzenie w domu nie zdziadzieć
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się zdrzemnąć
|
|
|
|
#3664 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wariateczka - witaj w klubie chudzin, ja to niedługo zniknę ![]() Nigdy nie byłam na żadnej diecie, jem dużo, często i jakie co trzeba jeść?gdybym miała wybierać wolałabym być jednak chudzielcem ![]() Cytat:
Jakiego koloru szpile?
|
||
|
|
|
#3665 |
|
Zadomowienie
|
ja też
ale może jednak pare kilo moge Ci przeslać na mój koszt oczywiście
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Basiula, byłaś w Rzeszowie i nie dałaś znać
kawki to już nie miło się napić z koleżanką z forum? gdzie kupiłaś te buty, bo ja byłam w Grafice w poniedzialek i Galerii Rzeszów i nic nie znalazłam ciekawego
|
|
|
|
#3667 | ||
|
Zadomowienie
|
właśnie miałam pytać Cie o te pomarańczowe bo dzisiaj kupiliśmy Mikusiowi na spróbe paczke 50 sztuk za 36 zł powiem szczerze, że jest różnica z tymi normalnymi cenowo a jak z jakością???
Cytat:
Cytat:
a byłam z tż na Urz a buty kupiłam w CCC w Auchanie.....
|
|
#3668 |
|
Zadomowienie
|
OLI takie jak Oliwka JOAMIC
tylko kolorek ten z załącznika
|
|
#3669 |
|
Zadomowienie
|
no mamy takie jestem bardzo zadowolona
|
#3670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja sie nie przyznaje ile waze,heh wie tylko goldika w tajemnicy wlasnie jakie szpile? 10cm?wow,ja kupilam teraz na wesele buciki chyba maja 5cm,bo na wyzszych bym na bank sie zabila moze kiedys sie naucze jak je ujarzmic,zaczne dla bezpieczenstwa od malych obcasow i sukienke sobie kupilam,taka zwykla zwyczajna ![]() wlasnie babka u ktorej wynajmujemy mieszkanie mnie zagadala,i pyta czy ja sie odchudzam?i czy dziecko karmie bo taka z niej chudzina,moze jej cos tluczacego powinnam dawac?moze bananka codziennie czy cos? no kurde przeciez jej nie glodze,sama sie martwie ze tak malo wazy ![]()
Nigdy nie zobaczysz,tego co ja widzę Są chwile które kocham,i których nienawidzę ... Wymianka Edytowane przez wariateczka88 Czas edycji: 2012-06-13 o 18:27 |
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zadomowienie
|
pogoda sie poprawiła, czy jak?! ponad dwie godz mnie nie było i tylko kilka postów
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
więc Cie doskonale rozumiem - i nie powinnysmy miec zadnych wyrzutów sumienia ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- super jest to krzesło - gdybym nie miała żadnego po Olim to kupilabym takie Biance
|
|
#3672 |
|
Zadomowienie
|
siedze przed kompem,tz przed tv,mala sie bawi na macie
i tz sie smieje ze mnie a ja nie wiem o co chodzi,i mi mowi ze od chwili trzymam jego pusty kubek(obok stal moj z woda)i przykladam do buzi jak bym pila i odkladam
|
#3673 |
|
Zadomowienie
|
Moja olivka już śpi nie spała od 14.30 zawsze usypiała jeszcze w drodze po tatę do pracy a teraz już gdzieś od tygodnia nie śpi. Mamy tylko 2 drzemki w ciągu dnia. A przy kolacji płacz bo jest zmęczona śpiąca i nie chce jeść. Ale usnęła w ciągu minuty. TŻ w pracy do 22.
Ciekawe jak GLAM ![]() My jeszcze wyszłyśmy na spacerek po 16 bo mała sama nie wiedziała co chce. A na spacerku grzeczna oglądała świat
9 miesięcy z OliV http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png Edytowane przez joamic1 Czas edycji: 2012-06-13 o 19:07 |
|
|
|
#3674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są super. Od początku miałam okazję stestować 4ry rodzaje, czyli Pampers niebieskie i białe, jak Mimi był malutki czyli rozm 1,2, nast Dada - przeciekały, kupa na plecach, no i od 3jek mam Pomarańczowe i są super, nic nie przecieka, a do tego super pachną rumiankami ![]() A co do ceny to widać chyba podrożały, bo w Kwietniu kupywałam w NETTO w normalnej cenie 28zł 50szt, a dzisiaj w TESCO były już po 33zł ![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
A lekarz co mowi? Bo może jest wszystko ok, może po prostu ma taką urodę ? |
||
|
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
wariateczko a ja jestem ciekawa ile wazysz i ile masz wzrostu??powiesz mi?
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
W Carrefour 13,06-18,06 Pampersy pomarańczowe są za 26,99 zł różne rodzaje.
W polo 28,99 do 19,06, Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-06-13 o 19:32 |
|
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
basiula ale poszalałaś
zazdroszczę...agnieszka ja większość ciuchów mam jeszcze z UK sprzed 3 lat i trochę z panieńskich czasów... w rossmanie trafilismy na promocję kaszek babydream chyba jedna po 4zł. jakieś słoiczki 190 po 2,50 i ukradkiem wrzuciłam do koszyka balsam do wlosów z joanny. tż przy kasie tylko zrobił nadętą minę i zapytał przez zęby "co to" niunia oczywiście podczas jazdy musiała zaliczyć cycusia, a policji wszędzie jak mrówków ![]() dziękuję domi za namiary na wasz sklep meblowy, ten za miastem zamówiliśmy jeden komplet...tż wybrał...białe mebelki sa strasznie drogie, 2 tys za samo łóżko trudno... tylko teraz to już całkiem nie mam pomysłu na sypialke...
|
|
|
|
#3678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do wagi malej jedna lekarka nic nie mowila,druga stwierdzila ze mala przybiera wiec jest dobrze,jedna tylko zalamala rece i kazala wprowadzac kaszki ale mala miala wtedy 3 miesiace i alergolog po skonsultowaniu zalecila mm a z kaszkami prosila zeby zaczekac,ale jak wdala sie we mnie nie ma po kim byc gruba,tylko ze moja mama z kolei mowi ze ja normalnie przybieralam na wadze a mam jeszcze pyatnko gdzies kiedys wrzucalyscie siatki centylowe,macie moze jeszcze do nich linka?
|
|
#3679 |
|
Zadomowienie
|
Seona dziękuję za info
Dziewczyny poszukuję jakiejś fajnej skienki na wesele, teraz modne są takie z lekka dopasowane, a ja bym chciała coś lekkiego, zwiewnego, w kolanko, hm, szukam i nic nie ma .Potrzebuję na wesele, macie jakieś pomysły? Rozmiar 42-44 .Mój Miłosz jadł tru, nie gotowane: ![]() , i poziomki też.Nic mu nie jest .Ciągle nie mam czasu bo u mamy siedzę, ale czytam wszystko. Chciałabym się poodchudzać i zgubić ok 12 kg , ale też kocham słodkie |
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3681 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chetnie 5kg od Ciebie wezme ![]() ehh zeby tak sie dalo noszzz
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje zakupow, skoro dawno niczego nie kupowalas to nalezalo Ci sie |
|
|
|
|
#3683 |
|
Zadomowienie
|
http://moda.allegro.pl/sukienka-rozk...386714793.html
mi sie bardzo takie sukienki podobaly,ale ze na allegro balam sie kupowac zeby nie byla za duza,a w zadnym sklepie takiej nie znalazlam ![]() zreszta nie wiem czy na wesele sie nadaja,ale kupilam podobna tylko czerwona i na takich grubych ramiaczkach
|
#3684 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie wiem dokladnie bo nigdy nie musialam za taka dieta sie rozgladac
Ale dobry dietetyk Ci ulozy diete na przytycie. Mozna tez stosowac koktajle Herbalife. One sa na chudniecie i tycie, w zaleznosci co chce sie uzyskac to inaczej sie je stosuje. Ale miesieczna kuracja ok 400zl.---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3685 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam bardzo podobny i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
goldika tak o te chodzi,dziekuje bardzo
ja szukalam zabudowanej z racji ze matka karmiaca i mam jeden biustonosz i co by na wesele sie nadawal i z kazdej mi sukienki wystawal a poza tym mi wiecznie zimno,brak sadelka co by mnie grzalo ![]() a przewijal sie temat kubkow niekapkow,kupawala ktoras z was niedawno?ten doidy czy jak on sie tam nazywal jakos nie przypadl mi do gustu,a sie zastanawiam czy by malej nie zakupic
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
kurcze od południa do was pisze;/
co 2 godz, czasem co 3 basiula19 super, nalezy sie a jak! komuś mialam dać WCZORAJ linka do str jakichś domkow z międzyzdroi;/ dopiero teraz sobie przypomniałam;/ tam mają rozpiske kiedy wolne terminy itp moj maly dzis spal łacznie godz;/ dał czadu jak nic;/ ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- ja sie pomału przymierzam do czegoś takiego bo w lipcu idziemy na weselicho, no i świadkowa mam byc![]() http://moda.allegro.pl/ds-3tulr-mini...399669655.html |
|
|
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Oli ciagle ma zatwardzenie
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Kasia ja kupilam ta sukienke na chrzciny synka granatowa. Jak dla mnie jest swietna, na FB wrzucalam fotki w niej.
|
|
|
|
#3689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet może być nawet na mój koszy, ale nie więcej niż 5kg ![]() Cytat:
Goldi jaka tania ta kuracja, wow Cytat:
|
|||
|
|
|
#3690 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam podobna,tylko zamiast paska w tali wszytego jest prosta w jedynym kawalku,i ma szarfe do przewiazania
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

nie wiem jak bede w nich chodzić ale tak bardzo chciałam poczuć się kobieco wiem głupia jestem
powiem nawet - trzeba
poza tym co już mi dał na ten miesiąc - tak jakby tego już nie było, to jeszcze musi mi dać na zamówienie z oriflame, fryzjera, tusz do rzęs( w Rossm będzie promocja na 2000c w next czw
Jakiego koloru szpile?
ale może jednak pare kilo moge Ci przeslać
kawki to już nie miło się napić z koleżanką z forum?

więc Cie doskonale rozumiem - i nie powinnysmy miec zadnych wyrzutów sumienia 

.