|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Jooasi no nie dziw sie ze my tak bynajmniej ja
bo kiedys u mnie nie bylo widac sutkow przez stanik bo byl taki wypchany gabkami a teraz to wiesz taka nowosc dla nas Niech patrza a co tam tyle moga tylko trzeba sie przyzwyczaic Kiedys przed mezulem smigalam bez stanika w samej koszulce to nawet nie zauwazyl a teraz w staniku i bluzce to sie gapi jak szpak...
|
|
#14402 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
Ale po tamtym lekarzu, który wogóle się nie chciał podjąc zabiegu to ja taka wystrachana byłam, że i te małe mnie cieszyły a potem jak się uświadomiłam na forum to zmieniłam zdanie. Także NIECH ŻYJE FORUM I CYCOLINKI Mam jeszcze pytanie czy, któraś z Was brała po zabiegu antybiotyki, żeby zapobiec stanom zapalnym? Ja nawet po usunięciu zęba i założeniu szwów miałam zapalenie i wysoką gorączkę, po porodzie to nawet nie wspomnę...zakażenie całego organizmu, pod kroplówami, nietomna leżałam z tydzień. Pytałam dziś o to lekarza, powiedział, że dają przed i po zabiegu i tyle ale jeśli chcę dodatkowo to może mi przepisać tylko będę musiała go brać przez 5 dni. Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-15 o 22:21 |
||
|
|
|
#14403 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jesli sie okaze, ze winien jest staniczek to mam go wyrzucic? Bo ja z kolei obawiam sie, ze te wieksze staniczki nie beda tak dobrze trzymac biustu. Ale jak rozumiem to najwazniejsze jest zeby piers byla podtrzymana od dolu, czy tak? Ojjjjejku, z tym dobieraniem biustonoszy to czuje sie jak Tarzan w wielkim miescie. Do tej pory wazne bylo zeby stanior pomiscil kilo gabki a teraz nie mam zielonego pojecia co jest dobre, a co nie, co dobrze lezy, co wisi a co juz uciska, ech...
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-15 o 22:22 |
||
|
|
|
#14404 |
|
Zadomowienie
|
Gipsy - ja jestem , tak jakby na czwartym , w sumie jedną nogą na piątym.
Niestety mi już sutki nie sterczą... tzn czasami jak mnie zimny dreszcz przejdzie, zimno czy coś tego typu Bo generalnie ten stan jakoś mi "przeszedł" jak i również "nadwrażliwosć" ktora mialam po zabiegu,... też nie była zla ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Dziewczyny wy sie tez tak podniecacie Euro i meczami jak ja? Ja zaczełam juz jechać ze wszystkimi.... Ukraina Francja, Anglia Szwecja, Irlandia Hiszpania...Już o Polskich nie wspomne )) Ale normalnie jak się jaram jak sie faulują i akcje ... haha. ![]() ![]() klask i:![]() I ciastka grają )
|
#14405 |
|
Raczkowanie
|
Ale się uśmiałam z tych waszych stojących sutków
Wy nie musicie : )
|
|
|
|
#14406 |
|
Zadomowienie
|
HEJKA
LITTALEYA pozytywne mowisz posty piszę??teraz jestem baardzo pozytywna ![]() BALSENO.ha ha ha...mój dr pokazywał mi specjalnie zapakowane jeszcze mentorki,\zebym wiedziała co mam włożone!!!nie zrobi Ci niespodzianki..chyba żebyś pozwoliła na to już nie mogę się doczekać jak Ci wyjdą te cycorki!!!superrr będzieJOASIII wiem wiem,nie chcę idealnych i wiem że będzie większy lewy,ale teraz bardziej to widać o wiele..mam nadzieję że to jednak opuchlizna ![]() powiem Ci ze mierzyłam ten triacton i spłaszcza trochę ale nie zbliża chyba i ciśnie mnie jeszcze pod piersiami i boli,mam nie zagojone blizny i trochę poczekam żeby pośmigać w nim ![]() GIPSY oglądalam ten odcinek a mnie też sterczą..hi hi...póki co chodzę na sportowo więc się nie afiszuję jeszcze i nikt chyba nie zauważył!!BEATABO pokazałam to bikini chłopu bo akurat siedzi i on jest luźny i nie wtraca się w to w czym chodzę,raczej, ale powiedział na to bikini,jak powiedzialam że sobie takie kupie,że chyba mnie pogieło!! GRAZIA pamiętam ten tekst z błoną...dobre dobre a ja trochę przecholowałam i dziś mnie cycki bolą i blizny..ale trudno...a a DZIEWCZYNKII każda'' po'' zadaje to pytanie..kiedy wasze piersi zrobiły się takie ruchome bardziej,ja teraz żeby je zblizyć to może centymetr dam radę i na dodatek boli,więc pewnie mam nie ruszać w ogóle ŻABO już koniec??ale ważne że fajnie było
|
#14407 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
Cytat:
U mnie za tydzien beda 2 miesiace. Moje troszke sie juz ruszaja i sa zdecydowanie mieksze ale to po 2 miesiacach. Klaudeczko, badz cierpliwa i nie psuj cycuszkow, prosimy Ciebie o to bardzo
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-15 o 22:57 |
|||
|
|
|
#14408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a moje to tak po ok 4 tygodniach były już trochę ruchliwsze, a teraz w środę minęło 6 tygodni i już są bardzo miękkie w porównaniu z początkiem, ale wydaje mi się, że bardzo dużo dają te masaże, bo ja je sobie ugniatam to po takim masażu to są bardzo ruchliwe i mięciutkie, a potem stopniowo trochę to odchodzi, ale z dnia na dzień coraz lepiej
|
|
#14409 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14410 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno te niespodzianki to tylko u Dr Polaka
on lubi sam decydować juz w czasie operacji co dziewczynie najbardziej pasuje a lubi duże biusty inni umawiają się i nigdy zmian nie robią, ja miałam swoje pokazane przed op do sprawdzenia czy napewno te i jeszcze w papiery je wpisywałam.antybiotyk dostałam tylko pooperacyjnie, potem już nic nie brałam, może jak nie ma drenów to nie dają, nie wiem... Klaudek kurde Ty chudsza jesteś a ten stanior Cie ciśnie? może jak się wygoisz będzie ok. mamabel to ten czarny kup sobie Triaction Trophy są czarne i białe na allegro koło 90zł ich nie ma w rozm 70 ale 75 jest dość ścisłe miseczka D powinna być ok![]() Anika czy zawsze to pewnie od urody sutka zależy moje sterczały od kiedy pamiętam, jak młoda byłam i śmigałam bez stanika zawsze rodzynki miałam, potem już gąbasy nosić musiałam a teraz sobie sterczą dziarsko znowu i jestem z nich dumna
|
|
#14411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jooasi, jesli sie okaze, ze z tymi moimi odgnieceniami sutka na otoczce winien jest staniczek to mam go wyrzucic? Bo ja z kolei obawiam sie, ze te wieksze staniczki nie beda tak dobrze trzymac biustu. Ale jak rozumiem, to najwazniejsze jest zeby piers byla podtrzymana od dolu, czy tak?
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-16 o 08:54 |
|
|
|
|
#14412 |
|
Zakorzenienie
|
Niepytajozdanie 19.06 - 4![]() belseno 21.06 - 6![]() ania 31 27.06 - 12![]() Olivkaa200 12.07 - 27![]() patrycjaw1989 02.08 - 42![]() Lenkii 06.09 - 88![]() Cześć dziewczynki ![]() Dziekuje belseno, Klaudeczko, korinko, beatabo, issabel, anika, graziu, kasik za kciuki ![]() mam nadzieje ze nikogo nie pominełam![]() Gipsy jeszcze nie imprezuje, wczoraj byłam na nogach od 5 rano a do domu wrocilam o 22 wiec prysznic i padłam jak zabita ![]() No wiec dziewczyny wróciłam, obrone mam juz za soba uf to teraz moja uwaga na cycuszkach sie skupia w 100 %
|
#14413 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje!!!! Podziwiam że tak pięknie sobie wszystko rozpalnowałaś!!! Ja mam cycki a z obroną jestem w ciemnej du..
i nie chce mi się tego pisać w ogóle! chlip! a dziś jeszcze słońce u mnie wiec marne szanse :P
|
#14414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- potem niech sobie stercza jak cos normalny stanik zalozeee a nie topikk )aniu wiesz juz jaki topik czy wyslac linkk musisz s wziac![]() ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- chyba nikt nie odpisal wiec dam linka ![]() http://allegro.pl/bezszwowy-biustono...405132126.html to ten |
|
|
|
|
#14415 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
beatabo może wrzuciłabyś jakieś aktualne fotki? No już 3 tyg. się nie fotografowałaś A te masaże to na czym dokładnie polegają? I od kiedy zaczyna się je robić? Lekarz o nich mówi czy Wy same to rozkminiłyście?---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
a co do odliczanki to przyprawiła mnie o ucisk w żołądku....jejciu jak mało dni zostało ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Polaczek rozrabiaczek ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#14416 |
|
Raczkowanie
|
Heyo dziewczyny
|
|
|
|
#14417 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
W takim towarzystwie?! Ale numer, juz to widze!
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-16 o 11:58 |
|||
|
|
|
#14418 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#14419 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny trzymajcie dziś kciuki MOCNO !!! Za naszych chłopaków
|
|
|
|
#14420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To znak że dobrze się czujesz No to teraz czas na naukę cierpliwości ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#14421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#14422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
POLSKA GOLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAA AAAAAA!!!!!!!!!!!! BALSENO ja dziś też idę do knajpy,na ogródek kibicować z chłopem i znajomymi ![]() JOASI noo ciśnie mnie,ale po prostu przeszkadza jeszcze bo te blizny to takie obolale i żywe jeszcze cholera i może dlatego.. ANDZIKUSKU NIE bij nie no wiem,ale z nudów już bym coś pokombinowała,ale nie będę spokojnie!!!OLIVKO GRATULUJĘ...masz juz jedno z glowy a ja mam zdjęcia ale do dupy widac,porobię lepsze i wam pokażę czy zachodzą jakieś zmiany!!! noo MAYA gdzie jesteś?????????
|
|
#14423 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wielkie ukłony na Twoje ręce I dla CiebieCytat:
|
||
|
|
|
#14424 |
|
Zadomowienie
|
MAYU nooo jesteś
NO I WRZUCIŁAM 2 FOTKI...CO MI TAM
|
#14425 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jak już dotrze na miejsce to pójdzie to jakiegoś bliżej jakby się coś działo ![]() dziewczyny... słyszała któraś o czymś takim jak Brazili Butt Lift? ![]() ostatnio gdzieś to wynalazłam i robię dzisiaj 2 dzień... po wczoraj już wieczorem miałam zakwasy a dzisiaj myślałam, że zginę tak mnie pupka bolała podczas ćwiczeń
|
|
|
|
|
#14426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14427 |
|
Raczkowanie
|
Witam was kochane
Ja właśnie przyszłam z opalanka MYA dziekuje kochana dobrze,że dziś mam wolne chociaż jeden mecz w domku ostatnio roboty ze cho,choOLIWKO gratuluje obronienia pracy i czekamy teraz na twoje cudeńka jeszcze tronie i bedziesz je miała.KLAUDUŚ kochana super,że już lepiej z dnia na dzień beda pięknieć ci cycunieANDZIKUS kochana ja brałam GATTY stanik S mam 70 cm pod biustem M bedzie za duża dla ciebie. Staniczku tej firmy są bardzo rozciągliwe ![]() Wracając do sprawy z moim TŻ i tej suki z którą pisał powiem wam,że wszystko sobie wyjaśniliśmy mam nadzieje,że już z nią nie koresponduje. Dziś poszedł do pracy i słyszę ulicę na której ona mieszka,że on ma tam jechać aż mi się nóż w kieszeni otwiera stwirdził,że nie mam czego się martwić bo ona jest gruba i żadna kobieta nie zajmię mojego miejsca ale zaufanie do niego straciłam nie wiem czy dam radę z tym walczyć. Bo jak widzę,że się z tym swoim Ipadem zaraz myślę,że z nią pisze. Muszę jakoś zmienić swój tok myślenia bo jest ze mną źle fizycznie bardzo schudłam i mam jeszcze nerwy do dziś. Może mniejsze,ale są. Buziaki lecą do was TRZYMAJMY KCIUKASY ZA POLSKĘ DZISIAJ POLSKA BIAŁO-CZERWONI. POLSKA GOLAEdytowane przez grazia78 Czas edycji: 2012-06-16 o 15:23 |
|
|
|
#14428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#14429 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#14430 |
|
Zadomowienie
|
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNKI ZA KOMENTARZE
graziu a idź z tymi chłopami,szkoda słów...a ty się już nie stresuj piękna KASIKK pewnie będziesz miała piękniejsze,nie gadaj..ale dziękuję BALSENO I TONIU dziękuję BALSENO dam znać jak się bawiłysmy MAYU serio widac juz zmiany???i dobrze nie będę zaglądać miesiąc...he he..akurat
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

bo kiedys u mnie nie bylo widac sutkow przez stanik bo byl taki wypchany gabkami
a teraz to wiesz taka nowosc dla nas
a teraz w staniku i bluzce to sie gapi jak szpak...

Ale po tamtym lekarzu, który wogóle się nie chciał podjąc zabiegu to ja taka wystrachana byłam, że i te małe mnie cieszyły a potem jak się uświadomiłam na forum to zmieniłam zdanie. Także NIECH ŻYJE FORUM I CYCOLINKI 
klask i:

Niepytajozdanie 19.06 - 4

i nie chce mi się tego pisać w ogóle! chlip! a dziś jeszcze słońce u mnie wiec marne szanse :P

ale zaufanie do niego straciłam nie wiem czy dam radę z tym walczyć. Bo jak widzę,że się z tym swoim Ipadem zaraz myślę,że z nią pisze. Muszę jakoś zmienić swój tok myślenia bo jest ze mną źle fizycznie bardzo schudłam i mam jeszcze nerwy do dziś. Może mniejsze,ale są. Buziaki lecą do was