Powiększanie piersi cz.7 - Strona 481 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-15, 21:46   #14401
issabel1
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Jooasi no nie dziw sie ze my tak bynajmniej ja bo kiedys u mnie nie bylo widac sutkow przez stanik bo byl taki wypchany gabkami a teraz to wiesz taka nowosc dla nas
Niech patrza a co tam tyle moga tylko trzeba sie przyzwyczaic
Kiedys przed mezulem smigalam bez stanika w samej koszulce to nawet nie zauwazyl a teraz w staniku i bluzce to sie gapi jak szpak...
Stary 2012-06-15, 22:08   #14402
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
z tego co za moich czasów forumowych to tylko Dalmatynka mówiła że za dużo dostała, ona chyba niespodzianie z 500CC u Polaka się obudziła ale chyba przywykła do tych piersiaków, nie wiem do końca bo znikła nam z forum a tak to zawsze dziewczyny mówią, że mogłyby być większe
o cholera! niespodziewanie z 500 się obudziła??? To przed zabiegiem trzeba jeszcze wymiar sprawdzać czy jak? Bo takiej niespodzianki to ja bym nie chciała.

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
belseno ale super, czyli z tego wychodzi, że wszystko albo prawie sie da jak sie chce bo to przecież duży przeskok z proponowanego pierwotnie rozmiarku
belseno a jakie Ty masz mieć wkładki? anatomki chyba...
Okrągłe Mentory, ale co do projekcji i średnic to nie wiem. Jak trzymałam je w ręku to hhhmmm... troszkę mnie zaskoczyły, że takie duże... całą dłoń mi wypełniły, także mąż będzie miał kiedyś pełne ręce roboty I faktycznie miałaś rację, że 350 może być za dużo, przymierzał mi dr i stwierdził, że będzie problem z fałdem podpiersiowym i gojeniem i stanęło na 325 A na początku dał takie małe, bo w zasadzie ja nie mówiłam, że chce duże, on nawet myślał, że może ja samą plastyke zrobie bez wkładek Ale po tamtym lekarzu, który wogóle się nie chciał podjąc zabiegu to ja taka wystrachana byłam, że i te małe mnie cieszyły a potem jak się uświadomiłam na forum to zmieniłam zdanie. Także NIECH ŻYJE FORUM I CYCOLINKI Dziękuję, Wam dziewczynki

Mam jeszcze pytanie czy, któraś z Was brała po zabiegu antybiotyki, żeby zapobiec stanom zapalnym? Ja nawet po usunięciu zęba i założeniu szwów miałam zapalenie i wysoką gorączkę, po porodzie to nawet nie wspomnę...zakażenie całego organizmu, pod kroplówami, nietomna leżałam z tydzień. Pytałam dziś o to lekarza, powiedział, że dają przed i po zabiegu i tyle ale jeśli chcę dodatkowo to może mi przepisać tylko będę musiała go brać przez 5 dni.

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-15 o 22:21
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 22:10   #14403
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Andziku jak rozmiar jest na pograniczu trzeba kupować większy stanior, nigdy nie może być za mały a już napewno fiszbina nigdzie nie może się wgniatać.
Dzieki Jooasi

Cytat:
z tymi sutaskami to chyba wiem o czym piszesz i tak myśle czy właśnie powodem nie jest za bardzo uciskająca miseczka. zawsze Ci się tak robi, w topie też czy w konkretnym staniczku?
No wlasnie musze przyuwazyc jak to jest. Topu nie uzywam, wciaz spie w biustonoszu. Jakos sie tak przyzwyczailam wiec musze popatrzec czy to raczej pogoda winna czy staniczek. Ale mysle, ze i jedno i drugie.
Jesli sie okaze, ze winien jest staniczek to mam go wyrzucic? Bo ja z kolei obawiam sie, ze te wieksze staniczki nie beda tak dobrze trzymac biustu. Ale jak rozumiem to najwazniejsze jest zeby piers byla podtrzymana od dolu, czy tak?
Ojjjjejku, z tym dobieraniem biustonoszy to czuje sie jak Tarzan w wielkim miescie. Do tej pory wazne bylo zeby stanior pomiscil kilo gabki a teraz nie mam zielonego pojecia co jest dobre, a co nie, co dobrze lezy, co wisi a co juz uciska, ech...

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-15 o 22:22
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 22:21   #14404
gwendolinka
Zadomowienie

Gipsy - ja jestem , tak jakby na czwartym , w sumie jedną nogą na piątym.

Niestety mi już sutki nie sterczą... tzn czasami jak mnie zimny dreszcz przejdzie, zimno czy coś tego typu Bo generalnie ten stan jakoś mi "przeszedł" jak i również "nadwrażliwosć" ktora mialam po zabiegu,... też nie była zla

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Dziewczyny wy sie tez tak podniecacie Euro i meczami jak ja?
Ja zaczełam juz jechać ze wszystkimi.... Ukraina Francja, Anglia Szwecja, Irlandia Hiszpania...Już o Polskich nie wspomne )) Ale normalnie jak się jaram jak sie faulują i akcje ... haha. klask i:
I ciastka grają )

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 22:24   #14405
Gipsy
Raczkowanie

Ale się uśmiałam z tych waszych stojących sutków Mi nie sterczą a w sumie bym chciała... Był nawet taki odcinek "Seksu w wielkim mieście" kiedy Samantha sobie wkładała takie sztuczne stojące sutki, żeby podrywać facetów Wy nie musicie : )
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-15, 22:44   #14406
klaudeczka2010
Zadomowienie

HEJKA

LITTALEYA pozytywne mowisz posty piszę??teraz jestem baardzo pozytywnastrr rasznie to pozytywnie nastraja...to......jak się ma już te wymarzone cycorki!!!ech

BALSENO.ha ha ha...mój dr pokazywał mi specjalnie zapakowane jeszcze mentorki,\zebym wiedziała co mam włożone!!!nie zrobi Ci niespodzianki..chyba żebyś pozwoliła na tojuż nie mogę się doczekać jak Ci wyjdą te cycorki!!!superrr będzie

JOASIII wiem wiem,nie chcę idealnych i wiem że będzie większy lewy,ale teraz bardziej to widać o wiele..mam nadzieję że to jednak opuchlizna
powiem Ci ze mierzyłam ten triacton i spłaszcza trochę ale nie zbliża chyba i ciśnie mnie jeszcze pod piersiami i boli,mam nie zagojone blizny i trochę poczekam żeby pośmigać w nima ten mamabell to ten czarny czy o innym piszesz??bo ja burak,nie wiem

GIPSY oglądalam ten odcineka mnie też sterczą..hi hi...póki co chodzę na sportowo więc się nie afiszuję jeszcze i nikt chyba nie zauważył!!

BEATABO pokazałam to bikini chłopu bo akurat siedzi i on jest luźny i nie wtraca się w to w czym chodzę,raczej, ale powiedział na to bikini,jak powiedzialam że sobie takie kupie,że chyba mnie pogieło!!........ ... nnoo zarąbiście seksowne...i góra i majtki!!!!!!!!!a strzelę sobie podobne kiedyś..hi hi

GRAZIA pamiętam ten tekst z błoną...dobre dobre

a ja trochę przecholowałam i dziś mnie cycki bolą i blizny..ale trudno...a

a DZIEWCZYNKII każda'' po'' zadaje to pytanie..kiedy wasze piersi zrobiły się takie ruchome bardziej,ja teraz żeby je zblizyć to może centymetr dam radę i na dodatek boli,więc pewnie mam nie ruszać w ogólechyba coś się niecierpliwa robię zapominając że nawet 2 tyg nie minęły!!!

ŻABO już koniec??ale ważne że fajnie byłoi odpoczełaśzdjątka są???to idę...................... ...............
Stary 2012-06-15, 22:53   #14407
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
czy, któraś z Was brała po zabiegu antybiotyki, żeby zapobiec stanom zapalnym? [...] Pytałam dziś o to lekarza, powiedział, że dają przed i po zabiegu i tyle ale jeśli chcę dodatkowo to może mi przepisać tylko będę musiała go brać przez 5 dni.
Ja dostalam tylko okolooperacyjnie. A potem dostalam doustnie, tak na wszelki wypadek, gdy trzeba bylo na dluzej zostawic dreny. To podobno rutynowe postepowanie.

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
mierzyłam ten triacton i spłaszcza trochę ale nie zbliża chyba i ciśnie mnie jeszcze pod piersiami i boli,mam nie zagojone blizny i trochę poczekam żeby pośmigać w nim
A probowalas Triaction Trophy? Uzywam go na zmiane z pooperacyjniakiem i shock ansorberem i jest swietny.

Cytat:
kiedy wasze piersi zrobiły się takie ruchome bardziej,ja teraz żeby je zblizyć to może centymetr dam radę i na dodatek boli,więc pewnie mam nie ruszać w ogólechyba coś się niecierpliwa robię zapominając że nawet 2 tyg nie minęły!!!
Nie no, Klaudus, Ty naprawde chyba chcesz miec lanie na goly tylek! Odczep sie od tych swoich piersiatek i daj im sie wygoic spokojnie!!!! U mnie za tydzien beda 2 miesiace. Moje troszke sie juz ruszaja i sa zdecydowanie mieksze ale to po 2 miesiacach. Klaudeczko, badz cierpliwa i nie psuj cycuszkow, prosimy Ciebie o to bardzo

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-15 o 22:57
Stary 2012-06-15, 23:34   #14408
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
HEJKA

BEATABO pokazałam to bikini chłopu bo akurat siedzi i on jest luźny i nie wtraca się w to w czym chodzę,raczej, ale powiedział na to bikini,jak powiedzialam że sobie takie kupie,że chyba mnie pogieło!!........ ... nnoo zarąbiście seksowne...i góra i majtki!!!!!!!!!a strzelę sobie podobne kiedyś..hi hi

a DZIEWCZYNKII każda'' po'' zadaje to pytanie..kiedy wasze piersi zrobiły się takie ruchome bardziej,ja teraz żeby je zblizyć to może centymetr dam radę i na dodatek boli,więc pewnie mam nie ruszać w ogólechyba coś się niecierpliwa robię zapominając że nawet 2 tyg nie minęły!!!
mój TŻ też powiedział, że na plażę w tym to tylko z nim

a moje to tak po ok 4 tygodniach były już trochę ruchliwsze, a teraz w środę minęło 6 tygodni i już są bardzo miękkie w porównaniu z początkiem, ale wydaje mi się, że bardzo dużo dają te masaże, bo ja je sobie ugniatam to po takim masażu to są bardzo ruchliwe i mięciutkie, a potem stopniowo trochę to odchodzi, ale z dnia na dzień coraz lepiej
Stary 2012-06-16, 00:08   #14409
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Mam jeszcze pytanie czy, któraś z Was brała po zabiegu antybiotyki, żeby zapobiec stanom zapalnym? Ja nawet po usunięciu zęba i założeniu szwów miałam zapalenie i wysoką gorączkę, po porodzie to nawet nie wspomnę...zakażenie całego organizmu, pod kroplówami, nietomna leżałam z tydzień. Pytałam dziś o to lekarza, powiedział, że dają przed i po zabiegu i tyle ale jeśli chcę dodatkowo to może mi przepisać tylko będę musiała go brać przez 5 dni.
ja miałam antybiotyk przepisany po operacji i co 12h po 1. tabletce przez tydzień brałam.
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 00:48   #14410
jooasi
Wtajemniczenie

belseno te niespodzianki to tylko u Dr Polaka on lubi sam decydować juz w czasie operacji co dziewczynie najbardziej pasuje a lubi duże biusty inni umawiają się i nigdy zmian nie robią, ja miałam swoje pokazane przed op do sprawdzenia czy napewno te i jeszcze w papiery je wpisywałam.
antybiotyk dostałam tylko pooperacyjnie, potem już nic nie brałam, może jak nie ma drenów to nie dają, nie wiem...

Klaudek kurde Ty chudsza jesteś a ten stanior Cie ciśnie? może jak się wygoisz będzie ok. mamabel to ten czarny kup sobie Triaction Trophy są czarne i białe na allegro koło 90zł ich nie ma w rozm 70 ale 75 jest dość ścisłe miseczka D powinna być ok

Anika czy zawsze to pewnie od urody sutka zależy moje sterczały od kiedy pamiętam, jak młoda byłam i śmigałam bez stanika zawsze rodzynki miałam, potem już gąbasy nosić musiałam a teraz sobie sterczą dziarsko znowu i jestem z nich dumna
Stary 2012-06-16, 08:53   #14411
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tonia87 Pokaż wiadomość
ja miałam antybiotyk przepisany po operacji i co 12h po 1. tabletce przez tydzień brałam.
Byc moze dr Polak daje antybiotyk na tzw "wszelki wypadek" bo przeciez wiekszosc pacjentek przyjezdza do niego z daleka i zaraz odjezdzaja wiec jakby co to klopoty gotowe.

Jooasi, jesli sie okaze, ze z tymi moimi odgnieceniami sutka na otoczce winien jest staniczek to mam go wyrzucic? Bo ja z kolei obawiam sie, ze te wieksze staniczki nie beda tak dobrze trzymac biustu. Ale jak rozumiem, to najwazniejsze jest zeby piers byla podtrzymana od dolu, czy tak?

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-16 o 08:54
Stary 2012-06-16, 09:52   #14412
Olivkaa200
Zakorzenienie

Niepytajozdanie 19.06 - 4
belseno 21.06 - 6
ania 31 27.06 - 12
Olivkaa200 12.07 - 27
patrycjaw1989 02.08 - 42
Lenkii 06.09 - 88

Cześć dziewczynki

Dziekuje belseno, Klaudeczko, korinko, beatabo, issabel, anika, graziu, kasik za kciuki mam nadzieje ze nikogo nie pominełam

Gipsy jeszcze nie imprezuje, wczoraj byłam na nogach od 5 rano a do domu wrocilam o 22 wiec prysznic i padłam jak zabita dzis za to "świętujemy"

No wiec dziewczyny wróciłam, obrone mam juz za soba uf to teraz moja uwaga na cycuszkach sie skupia w 100 % jeszcze 27 dni

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 09:54   #14413
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Gratulacje!!!! Podziwiam że tak pięknie sobie wszystko rozpalnowałaś!!! Ja mam cycki a z obroną jestem w ciemnej du.. i nie chce mi się tego pisać w ogóle! chlip! a dziś jeszcze słońce u mnie wiec marne szanse :P
Stary 2012-06-16, 10:26   #14414
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
jejciu co Wy dziewczyny z tymi sutaskami macie, skąd ten wsyd? mężczyźni nam go chyba wpajają swoim gapieniem wymownym pomyślcie że to taka sama część ciała jak czubek nosa
ej no na poczatku beda mi przeszkadzaly a poza tym wscibska tesciowa nie moze ich dojrzec

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Joasi
A te sutki to tak już zawsze będą sterczały?????
potem niech sobie stercza jak cos normalny stanik zalozeee a nie topikk)aniu wiesz juz jaki topik czy wyslac linkkmusisz s wziac

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

chyba nikt nie odpisal wiec dam linka

http://allegro.pl/bezszwowy-biustono...405132126.html

to ten
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 11:39   #14415
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
mój TŻ też powiedział, że na plażę w tym to tylko z nim

a moje to tak po ok 4 tygodniach były już trochę ruchliwsze, a teraz w środę minęło 6 tygodni i już są bardzo miękkie w porównaniu z początkiem, ale wydaje mi się, że bardzo dużo dają te masaże, bo ja je sobie ugniatam to po takim masażu to są bardzo ruchliwe i mięciutkie, a potem stopniowo trochę to odchodzi, ale z dnia na dzień coraz lepiej
co do stroju to identyczny kilka dni temu mąz mi pokazał, powiedział że jest świetny i zapowiedział, że jak już będę miała te swoje wymarzone cycki to takie cuś mi zakupi więc bądź pewna, że faceci na plaży oszaleją na Twój widok
beatabo może wrzuciłabyś jakieś aktualne fotki? No już 3 tyg. się nie fotografowałaś A te masaże to na czym dokładnie polegają? I od kiedy zaczyna się je robić? Lekarz o nich mówi czy Wy same to rozkminiłyście?

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
No wiec dziewczyny wróciłam, obrone mam juz za soba uf to teraz moja uwaga na cycuszkach sie skupia w 100 % jeszcze 27 dni
GRATULACJE

a co do odliczanki to przyprawiła mnie o ucisk w żołądku....jejciu jak mało dni zostało

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
belseno te niespodzianki to tylko u Dr Polaka
Polaczek rozrabiaczek

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Ojjjjejku, z tym dobieraniem biustonoszy to czuje sie jak Tarzan w wielkim miescie. Do tej pory wazne bylo zeby stanior pomiscil kilo gabki a teraz nie mam zielonego pojecia co jest dobre, a co nie, co dobrze lezy, co wisi a co juz uciska, ech...
niedługo identyczny problem będę miała, aleeee super Ucz się Andzikus pilnie, rób notatki to potem przekażesz mi tą wiedzę

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość

Ja zaczełam juz jechać ze wszystkimi.... Ukraina Francja, Anglia Szwecja, Irlandia Hiszpania...Już o Polskich nie wspomne )) Ale normalnie jak się jaram jak sie faulują i akcje ... haha. klask i:
I ciastka grają )
wszystkich to nie oglądam bo czasu brak, jeszcze teraz przed op. staram się nadgonić z robotą ale naszych chłopaków to obowiązkowo! Na dziś uwaga mamy w 8 bab zarezerwowany stolik w knajpie na oglądanie meczyku Same baby - naprawdę - i to będzie ostatnia imprezka z małym biustem
Stary 2012-06-16, 11:42   #14416
Littaleya
Raczkowanie

Heyo dziewczyny
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 11:57   #14417
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny wróciłam, obrone mam juz za soba uf to teraz moja uwaga na cycuszkach sie skupia w 100 % jeszcze 27 dni
Ach, dzielna Babka!!!!

Cytat:
niedługo identyczny problem będę miała, aleeee super Ucz się Andzikus pilnie, rób notatki to potem przekażesz mi tą wiedzę
Oj Belseno, obawiam sie, ze jak tak dalej bede taka niepojetna to nie zdaze do momentu w ktorym Ty bedziesz potrzebowala porady Ale staram sie, naprawde sie staram

Cytat:
Na dziś uwaga mamy w 8 bab zarezerwowany stolik w knajpie na oglądanie meczyku Same baby - naprawdę - i to będzie ostatnia imprezka z małym biustem
Rozwalicie caly mecz!!! Tiaaa, juz widze jak faceci mecz ogladaja! W takim towarzystwie?! Ale numer, juz to widze!

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-16 o 11:58
Stary 2012-06-16, 13:47   #14418
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
...
Przyszłam zameldować, że operację mam najprawdopodobniej 16 lipca, dr ma oddzwonić z potwierdzeniem .
Aniko jaki rozmiar implantu dr Ci zaproponowała i jaką masz wyjściówke? Kiedyś miałam wrażenie, że oglądałam Twój album z woreczkową przymiarką ale teraz nie widze żadnych albumów?

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Ach,
Oj Belseno, obawiam sie, ze jak tak dalej bede taka niepojetna to nie zdaze do momentu w ktorym Ty bedziesz potrzebowala porady Ale staram sie, naprawde sie staram

Rozwalicie caly mecz!!! Tiaaa, juz widze jak faceci mecz ogladaja! W takim towarzystwie?! Ale numer, juz to widze!
echhh.... no z tymi facetami to zawsze same problemy w babach siła!
Stary 2012-06-16, 14:03   #14419
Littaleya
Raczkowanie

Dziewczyny trzymajcie dziś kciuki MOCNO !!! Za naszych chłopaków
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 14:39   #14420
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
HEJKA

JOASIII wiem wiem,nie chcę idealnych i wiem że będzie większy lewy,ale teraz bardziej to widać o wiele..mam nadzieję że to jednak opuchlizna
powiem Ci ze mierzyłam ten triacton i spłaszcza trochę ale nie zbliża chyba i ciśnie mnie jeszcze pod piersiami i boli,mam nie zagojone blizny i trochę poczekam żeby pośmigać w nima ten mamabell to ten czarny czy o innym piszesz??bo ja burak,nie wiem

GIPSY oglądalam ten odcineka mnie też sterczą..hi hi...póki co chodzę na sportowo więc się nie afiszuję jeszcze i nikt chyba nie zauważył!!

Chwilkę mnie nie było- wracam a Kaludek ma już najgorsze chile za sobą I co??? hihi i już narzekać nam zaczyna To znak że dobrze się czujesz No to teraz czas na naukę cierpliwości

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:

Cześć dziewczynki

Dziekuje belseno, Klaudeczko, korinko, beatabo, issabel, anika, graziu, kasik za kciuki mam nadzieje ze nikogo nie pominełam

Gipsy jeszcze nie imprezuje, wczoraj byłam na nogach od 5 rano a do domu wrocilam o 22 wiec prysznic i padłam jak zabita dzis za to "świętujemy"

gratuluję pięknie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 14:39   #14421
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Cześć dziewczynki

gratuluję pięknie

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2012-06-16, 14:44   #14422
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:

Niestety mi już sutki nie sterczą... tzn czasami jak mnie zimny dreszcz przejdzie, zimno czy coś tego typu Bo generalnie ten stan jakoś mi "przeszedł" jak i również "nadwrażliwosć" ktora mialam po zabiegu,... też nie była zla

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

I ciastka grają )
TAK się właśnie jaram meczami jak tyja teraz po op siedziałam w domu więc wszystkie oglądałam i jestem obcykana!!!!nie mówiąc już o NASZYCH CHŁOPAKACH!!!!!!!!!
POLSKA GOLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAA AAAAAA!!!!!!!!!!!!
BALSENO ja dziś też idę do knajpy,na ogródek kibicować z chłopem i znajomymipierwsze moje wyjście...będę uważać tylko bardziej na moje cycorki!!!

JOASI noo ciśnie mnie,ale po prostu przeszkadza jeszcze bo te blizny to takie obolale i żywe jeszcze cholera i może dlatego..

ANDZIKUSKU NIE bijnie no wiem,ale z nudów już bym coś pokombinowała,ale nie będę spokojnie!!!po weekendzie mam wybrać stanik więc będę mierzyć i zdam relację,ja narazie popylam w pooperacyjnym i nie znam za bardzo innych..zaczynam dopiero rozeznanie.............

OLIVKO GRATULUJĘ...masz juz jedno z glowyczekamy na drugie

a ja mam zdjęcia ale do dupy widac,porobię lepsze i wam pokażę czy zachodzą jakieś zmiany!!!

noo MAYA gdzie jesteś?????????
Stary 2012-06-16, 14:56   #14423
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
hejeczka
Ja dopiero co z pracy wróciłam, mam dosyć jestem wycieczona zarąbiście. Muszę poczytać lekturkę co wy tu napisałyście kofane moje buzia
oj trzymaj się kochana. Radzicie sobie świetnie i wykonujecie wielką robotę wielkie ukłony na Twoje ręce I dla Ciebie

Cytat:

I ciastka grają )
mnie też głowa boli a dziś znów mecz

Stary 2012-06-16, 15:02   #14424
klaudeczka2010
Zadomowienie

MAYU nooo jesteśi masz rację..już mi lepiej

NO I WRZUCIŁAM 2 FOTKI...CO MI TAM
Stary 2012-06-16, 15:03   #14425
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Byc moze dr Polak daje antybiotyk na tzw "wszelki wypadek" bo przeciez wiekszosc pacjentek przyjezdza do niego z daleka i zaraz odjezdzaja wiec jakby co to klopoty gotowe.
no możliwe a jak już dotrze na miejsce to pójdzie to jakiegoś bliżej jakby się coś działo

dziewczyny... słyszała któraś o czymś takim jak Brazili Butt Lift?
ostatnio gdzieś to wynalazłam i robię dzisiaj 2 dzień... po wczoraj już wieczorem miałam zakwasy a dzisiaj myślałam, że zginę tak mnie pupka bolała podczas ćwiczeń
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 15:19   #14426
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

o super- to ja pedzę

Stary 2012-06-16, 15:22   #14427
grazia78
Raczkowanie

Witam was kochane
Ja właśnie przyszłam z opalanka
MYA dziekuje kochana dobrze,że dziś mam wolne chociaż jeden mecz w domku ostatnio roboty ze cho,cho
OLIWKO gratuluje obronienia pracy i czekamy teraz na twoje cudeńka jeszcze tronie i bedziesz je miała.
KLAUDUŚ kochana super,że już lepiej z dnia na dzień beda pięknieć ci cycunie
ANDZIKUS kochana ja brałam GATTY stanik S mam 70 cm pod biustem M bedzie za duża dla ciebie. Staniczku tej firmy są bardzo rozciągliwe
Wracając do sprawy z moim TŻ i tej suki z którą pisał powiem wam,że wszystko sobie wyjaśniliśmy mam nadzieje,że już z nią nie koresponduje. Dziś poszedł do pracy i słyszę ulicę na której ona mieszka,że on ma tam jechać aż mi się nóż w kieszeni otwiera stwirdził,że nie mam czego się martwić bo ona jest gruba i żadna kobieta nie zajmię mojego miejsca ale zaufanie do niego straciłam nie wiem czy dam radę z tym walczyć. Bo jak widzę,że się z tym swoim Ipadem zaraz myślę,że z nią pisze. Muszę jakoś zmienić swój tok myślenia bo jest ze mną źle fizycznie bardzo schudłam i mam jeszcze nerwy do dziś. Może mniejsze,ale są. Buziaki lecą do was
TRZYMAJMY KCIUKASY ZA POLSKĘ DZISIAJ POLSKA BIAŁO-CZERWONI. POLSKA GOLA

Edytowane przez grazia78
Czas edycji: 2012-06-16 o 15:23
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 15:31   #14428
belseno
Zadomowienie

Cytat:

POLSKA GOLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAA AAAAAA!!!!!!!!!!!!
BALSENO ja dziś też idę do knajpy,na ogródek kibicować z chłopem i znajomymipierwsze moje wyjście...będę uważać tylko bardziej na moje cycorki!!!
ahaha...moja ostatnia impreza z małym biustem a Twoja pierwsza z dużym! Koniecznie opisz jak się czułaś w trakcie i czy nie zrobiłaś za dużej konkurencji swoimi 2 dziewczynkami naszym 11 chłopakom
Stary 2012-06-16, 15:38   #14429
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:

bylam ,widzialam coraz fajniejszee podobaja mi sie bardzoobym miala choc troche podobne mimo ze okragle bede miec heheh
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 15:50   #14430
klaudeczka2010
Zadomowienie

DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNKI ZA KOMENTARZE

graziu a idź z tymi chłopami,szkoda słów...a ty się już nie stresuj piękna

KASIKK pewnie będziesz miała piękniejsze,nie gadaj..ale dziękuję

BALSENO I TONIU dziękuję za miłe słowa

BALSENO dam znać jak się bawiłysmy

MAYU serio widac juz zmiany???i dobrze nie będę zaglądać miesiąc...he he..akuratw przyszłym tyg stanik muszę wybrać więc nie da rady

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości