|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#14431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Dziewczyny dziekuje
![]() Czekam juz tylko na operacje teraz tylko nie wiem kiedy wykonac te badania zeby bylo wszysko ok na 12 lipca ![]() ![]() Klaudeczko piersi rewelacja moim zdaniem sie zaokragliły ładnieee![]()
|
#14432 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#14433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale to ja |
|
|
|
|
#14434 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
.Dziewczyny, czy prócz rutinoscorbinu warto pobrać magnez i potas? Czy lepiej nie? |
||
|
|
|
#14435 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A z tym masażem to mi lekarz kazał po 14 dniach masować, ja i masuję i tak lekko je ugniatam ![]() ja dzisiaj do znajomych się wybieram kibicować i trzymać kciuki, mam nadzieję, że im się uda ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- no to zapraszam do albumiku
|
|
#14436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie czytalam zaleglosci, ale to pierwszy post na jakiego trafilam i mowie AMEN ![]() Zaraz wam wrzuce zdjatka, bo wlasnie wyladowalam na ziemi Moje panienki maja teraz trzy kolorki, jak lody algidy i wygladaja na wieksze hehehe ![]() ![]()
|
|
#14437 |
|
Raczkowanie
|
Witam kobitki
![]() Ale tu cisza jak makiem zasial pewnie wszyscy odsypiaja.ANDZIKUS kochana zaproszonko juz jest masz racje co do mojego chlopa ale on nadal FACEBOOK i to jest dla niego w tej chwili najwazniejsze dodac jakis fotki aby jego kolezanki kliknely ze to lubia a on sie cieszy nie weim musi moze sie dowartosciowac wczoraj znowu sie z nim poklucilam o to samo nie moge patrzec jak na beszczela robi przy mnie te fotki i wsadza ten gowniany portal. Boze tak mam dosyc juz tego walkowania ze szok. A on mowi do mnie ze nic zlego nie robi. Nawet ta suke ma w znajomych i mu klika ze jego zdjecie lubi![]() TONIU ja tez taka jestem,ale nadawno odebralismy mieszkanko mamy wspolny kredyt i dopiero dwa lata po slubie jestesmy i on takie rzeczy juz robi. Nie jest mi latwo bo dawno bym to w pioruny walnela. On ma 38 lat a zachowuje sie karygodnie. Ponoc najglupszy wiek faceta
|
|
|
|
#14438 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() Kurcze, czemu te chlopy takie glupie i prozne sa?! Rece opadaja
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-17 o 09:50 |
||
|
|
|
#14439 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczynk za komentarze
Dzisiaj dokonczylam albumik
|
#14440 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana mój TŻ ma 29 lat (+ 2 małych dzieci i żona w ciąży) a tak samo... tylko facebook, wrzucanie fotek i czekanie na "lubię to" ... kiedyś mnie to wkurzało, a teraz staram się przeczekać okres jego zauroczenia własną osobą. Pytam tylko czasem, czy dowartościowują go komentarze od panienek-pasztetów, które pod byle fotką klikają "lubię to" Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Żabko, a jaki kolorek położyłaś teraz na włoski? Bo już widać, ze naturkę pogoniłaś w 4 wiatry
|
|
#14441 |
|
Raczkowanie
|
Graziu, a masz na FB swoj profilek? Jesli nie to zaloz sobie i tez wstaw foteczki. Najlepiej w tym slicznym kostiumiku jakie masz w albumiku, a potem chwal sie mezusiowi swoimi sukcesami. Niech tez sie troszke powscieka!
|
#14442 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
HORO tez musze przeczekac i brac to z usmiechem na twarzy udawac ze nie interesuje mnie to i juz |
|
|
|
|
#14443 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki
Zabulku przesliczne fotki a Ty to na kazdy dzien mialas inny stroj?? cycorki mega piekne ![]() graziu glowka do gory szkoda nerwow z nimi tak jest oni nigdy nic nie robia zlego to zawsze my faceci
|
|
#14444 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to chyba niestety taki wiek. a co do tych zdjęć i tych rozmów. może On faktycznie chce się jakoś dowartościować. Ty fajna babeczka, cycuszki miodzio i może On się z tym źle czuje. może myśli, że nieatrakcyjny jest i szuka gdzieś poparcia, że jednak jest przystojny i dlatego to wszystko.. ja jak sobie cycuszki zrobiłam to mi mój TŻ powiedział, że musi częściej na siłownię chodzić bo ja teraz takie cycki mam a on co? |
|
|
|
|
#14445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No wlasnie nic nie polozylam Bardzo ladny ten kolor, tylko, ze u mnie nie ma takiego slonca i niestety bede miala odrosty
|
|
#14446 |
|
Wtajemniczenie
|
Graziu kochana Ty się tym tak nie przejmuj, Ty sie spalasz a on naprawde tego nie czuje że coś jest nie tak, to jest facet, gorszy gatunek, oni nie łapią takich rzeczy, uważają, ze dopuki swojego najlepszego przyjaciela w laske nie zapakują to nie ma problemu a my robimy z igły widły. mój też miał etap netowy non stop było gadu i czaty a potem jeszcze smsy i telefony. na początku się w☠☠☠☠iałam, awantury robiłam, potem się przyzwyczaiłam, olałam aż i jemu w końcu samo zbrzydło bo ile można się tym ekscytować. więc puki siedzi w domu przed komputerem i nie robi tajemniczych wyjść albo nagle nie zaczyna dziwnie często na treningi chodzić to nie masz czy się denerwować. przejdzie mu, to są takie duże dzieci, mają fajną zabaweczke dla dużych chłopców ale każda zabawka prędzej czy później w kącie ląduje
|
|
#14447 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez wrzucam zdjecia Dla mojej mamy przede wszystkim I przed chwila wrzucilam 426 zdjec z wakacji, mama siedzi i komentuje hehehe![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
Mialam 7 wiec jedno na dwa dni
|
|
#14448 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny zabieg mam w czwartek i tak się zastanawiam czy ja mam sobie teraz coś kupić w sensie biustonosza? Ten co dostane od dr ma być z jakimś pasem u góry i mam go nosić przez miesiąc, czy ja mam u niego od razu drugi kupić? Kosztuje 250zł wiec jeśli nie będę go później wykorzystywać to trochę szkoda kasy. Oglądałam wczoraj ten z Gatty ale on strasznie cienki i rozciągliwy i nie wiem czy coś takiego na czas prania mi wystarczy? I zakłada się przez głowę Czy mam sobie teraz tym głowy nie zawracać i szukać już po zabiegu? No ale przecież muszę uprać to w co mnie zapakują...kurcze jak to organizowałyście?
Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-17 o 14:25 |
|
|
|
|
#14449 |
|
Zakorzenienie
|
Niepytajozdanie 19.06 - 3![]() belseno 21.06 - 5![]() ania 31 27.06 - 11![]() Olivkaa200 12.07 - 26![]() patrycjaw1989 02.08 - 41![]() Lenkii 06.09 - 87![]() Cześć dziewczynki
|
#14450 |
|
Przyczajenie
|
kiedy panienki przestają rosnać?(wybijać się?)
|
|
|
|
#14451 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale moj nie mial zadnego pasa, choc przedtem Dr uprzedzala, ze moze byc potrzebny.Zaczekaj moze do operacji, zobacz jak ten staniczek wyglada bo pewnie pas jest oddzielnie dokupowany i wtedy zadecydujesz. A 250 zl to faktycznie duzo. Ciekawa jestem tego staniorka.
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-17 o 17:37 |
|
|
|
|
#14452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-17 o 18:41 |
|
|
|
|
#14453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak w ciemno jak Tobie proponuja to ja bym kupowac nie chciala. Tym bardziej za takie pieniadze. To nie moga Ci go choc wczesniej pokazac? Zreszta kupic na klinike zawsze przeciez moga. Niekoniecznie akurat w dniu operacji. Jesli nie moga Ci pokazac wczesniej to zapytaj co to za biustonosz (nazwa, marka, model) i gdzie kupuja, choc niech producenta lub dystrybutora podadza. Poszukamy szybko gdzies w necie, moze sie uda
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-17 o 19:21 |
|
|
|
|
#14454 |
|
Zadomowienie
|
Ok. Jutro postaram się dowiedzieć. Tzn. oni mi nie proponowali ja sama się zapytałam czy w razie czego można kupić a ponieważ nie prowadzą sprzedaży zaproponowali takie rozwiązanie. Pokazać mi nie mogli bo w pt. akurat nie było pani, która się tym zajmuje i nie mieli klucza od magazynu. Podali mi marke ale nie zapamiętałam
stwierdziłam, że skoro kupie u nich to po co zapisywać Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-17 o 19:32 |
|
|
|
#14455 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez przy sciaganiu szwow zakupilam sobie drugi staniorek u mojego dr. bez problemu
|
|
#14456 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#14457 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno to pewnie typowy stanik pooperacyjny, może być z wszytym pasem nad piersiami odrazu. ja bym nie brała dwóch, kupisz sobie sportowca na czas prania, teraz lato to szybko schnie
potem Ci się na nic nie nada, zupe można ugotować tylko![]() topików z gatty to długo jeszcze nie ponosisz po swojej operacji, one są słabiutkie niczego nie trzymają, normalnie nadają się dla około 3 mc cycków i to bardziej do spania, a tylko dzieczwyny od dr swiercz mają nosić je odrazu po operacji.
Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-06-17 o 21:10 |
|
|
|
#14458 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór kochane
![]() Co ja bym bez was zrobiła rady za radami lecą i JOOASI,ANDZIKUS,BALSENO,H ORO,TONIU i reszta dziewczynek coś za czesto wam sie tu wypłakuje ale postanawiam poprawę od dziś i mam bardzo dobry humor nie interesuje mnie co on tam robi na tym gównianym FB---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Jeszcze jedno wiem,że jestem wartościową kobietą i nie dam więcej się tak stłamsić. Moze i chce chłopak się dowartościować życze mu powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- ZABCIU tyle fotek to mama ma co oglądać kurcze oczopląsu można dostać nie dość,że ty masz piekne ciało piękne piersi to jeszcze na pewno piękne widoki. Ja wylatuje za 2 tyg i nareszcie odpoczne od tego gownianego miasta i sie wycisze przy drinkach. Dobrze,że jedziemy ekipą bedzie grubo |
|
|
|
#14459 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki kochane, bardzo Was prosze, zajrzyjcie do tych zdjatek na dole mojej wiadomosci i napiszcie czy to normalne takie odciski sutka na otoczce czy to ja mam jakos tak dziwnie? Pytalam juz o to ale teraz chcialam Wam pokazac jak to wyglada, choc nie wiem czy dobrze widac. Moze to normalne, a ja bezdurna baba szukam dziury w calym? Przyzwyczaic sie? Martwic sie czy nie? Napiszcie cos...
Z innej beczki. Bylam dzis u rodzicow i przypadkowo dowiedzialam sie, ze moja mama od 2 lat nosi zawsze przy sobie Karte Chorego z Wrodzoną Skazą Krwotoczną. Ma wrodzona trombocytopatie z uposledzeniem agregacji plytek krwi. Cholerka, nic nie wiedzialam! W nieswiadomosci polazlam na operacje cyckow i mialam szczescie jak cholera, ze krwawilam tylko tydzien, a nie wykrwawilam sie tam na stone na smiertke! Maaatko, w najblizszym czasie musze sobie zrobic badania w tym kierunku bo to nie zarty. W tym tygodniu bede u moje P. Dr na kontroli. A to sie ucieszy jak jej powiem!
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-17 o 22:05 |
|
|
|
#14460 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
JOOASI i MYA musza ci pomóc bo ja nie chce gadać ci głupotek. Zaraz wsadzę fotunie to sobie zobaczysz![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Andzikus są foteczki ![]() wsadziłam jeszcze dwa taki dodatkowe zdjątka:d |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

moim zdaniem sie zaokragliły ładnieee
Czego natura nie dała tego chirurg nie poskąpi

stwirdził,że nie mam czego się martwić bo ona jest gruba i żadna kobieta nie zajmię mojego miejsca
ale zaufanie do niego straciłam nie wiem czy dam radę z tym walczyć. Bo jak widzę,że się z tym swoim Ipadem zaraz myślę,że z nią pisze. Muszę jakoś zmienić swój tok myślenia bo jest ze mną źle fizycznie bardzo schudłam i mam jeszcze nerwy do dziś. Może mniejsze,ale są.

pewnie wszyscy odsypiaja.

faceci
Bardzo ladny ten kolor, tylko, ze u mnie nie ma takiego slonca i niestety bede miala odrosty
Niepytajozdanie 19.06 - 3