Powiększanie piersi cz.7 - Strona 482 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-16, 16:31   #14431
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Dziewczyny dziekuje

Czekam juz tylko na operacje teraz tylko nie wiem kiedy wykonac te badania zeby bylo wszysko ok na 12 lipca

Klaudeczko piersi rewelacja moim zdaniem sie zaokragliły ładnieee

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 17:09   #14432
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grazia78 Pokaż wiadomość
ANDZIKUS kochana ja brałam GATTY stanik S mam 70 cm pod biustem M bedzie za duża dla ciebie. Staniczku tej firmy są bardzo rozciągliwe
Widzialam dzis te Gattowe, zmierzylam nawet i pomyslalam to samo, ze bardzo rozciagliwe wiec jesli juz to S. Ale podeszlam jeszcze do Kapphala, tam maja podobne. Kroj identyczny. Roznia sie jedynie tym, ze sa troszke grubsze i mniej elastyczne. Oczywiscie i cena jakies 12 zl wyzsza. Wzielam 2 szt, S/M (czarny) i L/XL (pomaranczowy) z mysla, ze przyda mi sie na lazenie po dzialce

Cytat:
Wracając do sprawy z moim TŻ i tej suki z którą pisał powiem wam,że wszystko sobie wyjaśniliśmy mam nadzieje,że już z nią nie koresponduje. Dziś poszedł do pracy i słyszę ulicę na której ona mieszka,że on ma tam jechać aż mi się nóż w kieszeni otwiera stwirdził,że nie mam czego się martwić bo ona jest gruba i żadna kobieta nie zajmię mojego miejsca ale zaufanie do niego straciłam nie wiem czy dam radę z tym walczyć. Bo jak widzę,że się z tym swoim Ipadem zaraz myślę,że z nią pisze. Muszę jakoś zmienić swój tok myślenia bo jest ze mną źle fizycznie bardzo schudłam i mam jeszcze nerwy do dziś. Może mniejsze,ale są.
Grazia, biedulko, rozumiem Ciebie i te Twoje straty na kilogramach tez. Jak sie stresuje mam identycznie. Jednak, pomimo tych nerwow i niepewnosci, sprobuj sie zdystansowac, postaraj sie nie myslec i nie mowic o tym z TZ zeby mu nie dac powodow do dumy i nie przydac pewnosci siebie. Facet musi wciaz zabiegac o kobiete, gonic ja, nie byc pewnym, wtedy sie trzyma. Oczywiscie, obserwowac i pilnowac chlopa trzeba ale z daleka i tak zeby o tym nie wiedzial

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 18:31   #14433
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Wracając do sprawy z moim TŻ i tej suki z którą pisał powiem wam,że wszystko sobie wyjaśniliśmy mam nadzieje,że już z nią nie koresponduje. Dziś poszedł do pracy i słyszę ulicę na której ona mieszka,że on ma tam jechać aż mi się nóż w kieszeni otwiera stwirdził,że nie mam czego się martwić bo ona jest gruba i żadna kobieta nie zajmię mojego miejsca ale zaufanie do niego straciłam nie wiem czy dam radę z tym walczyć. Bo jak widzę,że się z tym swoim Ipadem zaraz myślę,że z nią pisze. Muszę jakoś zmienić swój tok myślenia bo jest ze mną źle fizycznie bardzo schudłam i mam jeszcze nerwy do dziś. Może mniejsze,ale są.
powiem Ci szczerze, że Cię podziwiam ja bym psychicznie wysiadła i, tu Cię nie pocieszę, ja bym w ogóle nie miała zaufania. z natury jestem dość zazdrosna a takie coś to by dla mnie był końcem związku bo niestety bym ciągle o tym myślała i bym chyba w psychiatryku wylądowała....

ale to ja
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 18:38   #14434
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
potem niech sobie stercza jak cos normalny stanik zalozeee a nie topikk)aniu wiesz juz jaki topik czy wyslac linkkmusisz s wziac

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

chyba nikt nie odpisal wiec dam linka

http://allegro.pl/bezszwowy-biustono...405132126.html

to ten
Dziękuję, tak właśnie myślałam, że ten

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Aniko jaki rozmiar implantu dr Ci zaproponowała i jaką masz wyjściówke? Kiedyś miałam wrażenie, że oglądałam Twój album z woreczkową przymiarką ale teraz nie widze żadnych albumów?
Belseno, mam mieć takie jak Ise, Kamiluwa i Issabel - mentory 380 cc . Wyjściówkę mam nieciekawą - asymetryczne, jedna pierś wyciągnięta przez karmienia. Pod biustem 69, w biuście 79/81 w zależności od dnia cyklu. A albumy będą z nowymi cycuszkami i starymi dla porównania .

Dziewczyny, czy prócz rutinoscorbinu warto pobrać magnez i potas? Czy lepiej nie?
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-16, 19:09   #14435
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
co do stroju to identyczny kilka dni temu mąz mi pokazał, powiedział że jest świetny i zapowiedział, że jak już będę miała te swoje wymarzone cycki to takie cuś mi zakupi więc bądź pewna, że faceci na plaży oszaleją na Twój widok
beatabo może wrzuciłabyś jakieś aktualne fotki? No już 3 tyg. się nie fotografowałaś A te masaże to na czym dokładnie polegają? I od kiedy zaczyna się je robić? Lekarz o nich mówi czy Wy same to rozkminiłyście?
no jak tylko przyjdzie mój strój to napewno fotki w nim wrzucę, a dzisiaj może jeszcze wrzucę moje 6 tygodniowe, bo fotki już mam tylko muszę je na kompa przerzucić.

A z tym masażem to mi lekarz kazał po 14 dniach masować, ja i masuję i tak lekko je ugniatam

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
Dziewczyny trzymajcie dziś kciuki MOCNO !!! Za naszych chłopaków
ja dzisiaj do znajomych się wybieram kibicować i trzymać kciuki, mam nadzieję, że im się uda

---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

no to zapraszam do albumiku
Stary 2012-06-16, 23:27   #14436
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
jejciu co Wy dziewczyny z tymi sutaskami macie, skąd ten wsyd? mężczyźni nam go chyba wpajają swoim gapieniem wymownym pomyślcie że to taka sama część ciała jak czubek nosa

Nie czytalam zaleglosci, ale to pierwszy post na jakiego trafilam i mowie AMEN Przeciez antenki na naszysz cudownych zelkach sa jak dzemik w paczusiu Ja tak od grudnia paraduje ze streczacymi antenkami i naprawde idzie sie przyzwyczaic

Zaraz wam wrzuce zdjatka, bo wlasnie wyladowalam na ziemi
Moje panienki maja teraz trzy kolorki, jak lody algidy i wygladaja na wieksze hehehe
Stary 2012-06-17, 09:24   #14437
grazia78
Raczkowanie

Witam kobitki
Ale tu cisza jak makiem zasial pewnie wszyscy odsypiaja.
ANDZIKUS kochana zaproszonko juz jest masz racje co do mojego chlopa ale on nadal FACEBOOK i to jest dla niego w tej chwili najwazniejsze dodac jakis fotki aby jego kolezanki kliknely ze to lubia a on sie cieszy nie weim musi moze sie dowartosciowac wczoraj znowu sie z nim poklucilam o to samo nie moge patrzec jak na beszczela robi przy mnie te fotki i wsadza ten gowniany portal. Boze tak mam dosyc juz tego walkowania ze szok. A on mowi do mnie ze nic zlego nie robi. Nawet ta suke ma w znajomych i mu klika ze jego zdjecie lubi
TONIU ja tez taka jestem,ale nadawno odebralismy mieszkanko mamy wspolny kredyt i dopiero dwa lata po slubie jestesmy i on takie rzeczy juz robi. Nie jest mi latwo bo dawno bym to w pioruny walnela. On ma 38 lat a zachowuje sie karygodnie. Ponoc najglupszy wiek faceta
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 09:41   #14438
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Moje panienki maja teraz trzy kolorki, jak lody algidy i wygladaja na wieksze hehehe
Zabulku, bylam, widzialam.... i nie bede sie pod kazdziutkim zdjatkiem podpisywac ale napisze tutaj: PIEKNIE!!!!

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
ANDZIKUS kochana zaproszonko juz jest masz racje co do mojego chlopa ale on nadal FACEBOOK i to jest dla niego w tej chwili najwazniejsze dodac jakis fotki aby jego kolezanki kliknely ze to lubia a on sie cieszy nie weim musi moze sie dowartosciowac
Grazia, dziekuje za przyjecie Zaraz biegne do Twojego albumiku
Kurcze, czemu te chlopy takie glupie i prozne sa?! Rece opadaja

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-17 o 09:50
Stary 2012-06-17, 09:43   #14439
zabulek1
Wtajemniczenie

Dzieki dziewczynk za komentarze Wczoraj zaczelam wrzucac zdjecia i niestety poleglam hehehe, zmeczenie wygralo Dzisiaj dokonczylam albumik Jak poogladacie, to wykasuje, bo troche za duzo zdjec wrzucilam
Stary 2012-06-17, 10:01   #14440
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Witam kobitki
Ale tu cisza jak makiem zasial pewnie wszyscy odsypiaja.
ANDZIKUS kochana zaproszonko juz jest masz racje co do mojego chlopa ale on nadal FACEBOOK i to jest dla niego w tej chwili najwazniejsze dodac jakis fotki aby jego kolezanki kliknely ze to lubia a on sie cieszy nie weim musi moze sie dowartosciowac wczoraj znowu sie z nim poklucilam o to samo nie moge patrzec jak na beszczela robi przy mnie te fotki i wsadza ten gowniany portal. Boze tak mam dosyc juz tego walkowania ze szok. A on mowi do mnie ze nic zlego nie robi. Nawet ta suke ma w znajomych i mu klika ze jego zdjecie lubi
TONIU ja tez taka jestem,ale nadawno odebralismy mieszkanko mamy wspolny kredyt i dopiero dwa lata po slubie jestesmy i on takie rzeczy juz robi. Nie jest mi latwo bo dawno bym to w pioruny walnela. On ma 38 lat a zachowuje sie karygodnie. Ponoc najglupszy wiek faceta
Graziu,
kochana
mój TŻ ma 29 lat (+ 2 małych dzieci i żona w ciąży) a tak samo... tylko facebook, wrzucanie fotek i czekanie na "lubię to" ... kiedyś mnie to wkurzało, a teraz staram się przeczekać okres jego zauroczenia własną osobą. Pytam tylko czasem, czy dowartościowują go komentarze od panienek-pasztetów, które pod byle fotką klikają "lubię to" żeby zwrócić na siebie uwagę
Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
biegnę się pozachwycać

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Żabko,
a jaki kolorek położyłaś teraz na włoski?
Bo już widać, ze naturkę pogoniłaś w 4 wiatry

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 10:48   #14441
Andzikus
Raczkowanie

Graziu, a masz na FB swoj profilek? Jesli nie to zaloz sobie i tez wstaw foteczki. Najlepiej w tym slicznym kostiumiku jakie masz w albumiku, a potem chwal sie mezusiowi swoimi sukcesami. Niech tez sie troszke powscieka!

Stary 2012-06-17, 10:57   #14442
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Graziu, a masz na FB swoj profilek? Jesli nie to zaloz sobie i tez wstaw foteczki. Najlepiej w tym slicznym kostiumiku jakie masz w albumiku, a potem chwal sie mezusiowi swoimi sukcesami. Niech tez sie troszke powscieka!
Mam kochana konto na FB wrzucam tam jakieś fotki ale mnie to nie bawi. Ja mu mowie jedno a on na mnie atak, ze moi koledzy tez mi klikaja. Wiec ja mu na to ze mnie to nie bawi.
HORO tez musze przeczekac i brac to z usmiechem na twarzy udawac ze nie interesuje mnie to i juz
Stary 2012-06-17, 11:29   #14443
issabel1
Raczkowanie

Hej kobietki

Zabulku przesliczne fotki a Ty to na kazdy dzien mialas inny stroj?? cycorki mega piekne

graziu glowka do gory szkoda nerwow z nimi tak jest oni nigdy nic nie robia zlego to zawsze my faceci
Stary 2012-06-17, 12:04   #14444
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
no to faktycznie komplikuje sprawę...

to chyba niestety taki wiek. a co do tych zdjęć i tych rozmów. może On faktycznie chce się jakoś dowartościować. Ty fajna babeczka, cycuszki miodzio i może On się z tym źle czuje. może myśli, że nieatrakcyjny jest i szuka gdzieś poparcia, że jednak jest przystojny i dlatego to wszystko..

ja jak sobie cycuszki zrobiłam to mi mój TŻ powiedział, że musi częściej na siłownię chodzić bo ja teraz takie cycki mam a on co?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 12:38   #14445
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
[/COLOR]Żabko,
a jaki kolorek położyłaś teraz na włoski?
Bo już widać, ze naturkę pogoniłaś w 4 wiatry
Horo
No wlasnie nic nie polozylam Mam wlosy tak rozjasnione przez to slonce, ze az biale Bardzo ladny ten kolor, tylko, ze u mnie nie ma takiego slonca i niestety bede miala odrosty Nie zaslanialam glowy, zeby troszke mi rozjasnialy, ale teraz wiem, ze to byl blad, bo wyjasnialy po calaku
Stary 2012-06-17, 12:39   #14446
jooasi
Wtajemniczenie

Graziu kochana Ty się tym tak nie przejmuj, Ty sie spalasz a on naprawde tego nie czuje że coś jest nie tak, to jest facet, gorszy gatunek, oni nie łapią takich rzeczy, uważają, ze dopuki swojego najlepszego przyjaciela w laske nie zapakują to nie ma problemu a my robimy z igły widły. mój też miał etap netowy non stop było gadu i czaty a potem jeszcze smsy i telefony. na początku się w☠☠☠☠iałam, awantury robiłam, potem się przyzwyczaiłam, olałam aż i jemu w końcu samo zbrzydło bo ile można się tym ekscytować. więc puki siedzi w domu przed komputerem i nie robi tajemniczych wyjść albo nagle nie zaczyna dziwnie często na treningi chodzić to nie masz czy się denerwować. przejdzie mu, to są takie duże dzieci, mają fajną zabaweczke dla dużych chłopców ale każda zabawka prędzej czy później w kącie ląduje
Stary 2012-06-17, 12:42   #14447
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam kochana konto na FB wrzucam tam jakieś fotki ale mnie to nie bawi. Ja mu mowie jedno a on na mnie atak, ze moi koledzy tez mi klikaja. Wiec ja mu na to ze mnie to nie bawi.
HORO tez musze przeczekac i brac to z usmiechem na twarzy udawac ze nie interesuje mnie to i juz

Ja tez wrzucam zdjecia Tyle, ze ja dla rodzinki w Polsce, zeby mogli nas widziec na bierzaco Dla mojej mamy przede wszystkim I przed chwila wrzucilam 426 zdjec z wakacji, mama siedzi i komentuje hehehe

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez issabel1 Pokaż wiadomość
Hej kobietki

Zabulku przesliczne fotki a Ty to na kazdy dzien mialas inny stroj?? cycorki mega piekne

graziu glowka do gory szkoda nerwow z nimi tak jest oni nigdy nic nie robia zlego to zawsze my faceci
Niestety nie mialam az tylu bikini Mialam 7 wiec jedno na dwa dni
Stary 2012-06-17, 14:03   #14448
belseno
Zadomowienie

Cytat:
graziu za każdym razem jak piszesz o swoim chłopie wchodzę do Twojego albumiku i zachodzę w głowę o co chodzi? Wizualnie jesteś wspaniałą babką ale najwyraźniej coś w waszym związku zadziało się nie tak. A może warto pójść na terapie małżeńską? Wiem, że to dziwnie brzmi ale rozmowa z psychologiem czasami pomaga, może u Was potrzeba 3-ciej osoby tzw. tłumacza. Nie musisz od razu faceta targać ze sobą, możesz pójść sama, porozmawiać i zdecydować czy warto a i najważniejsze, można znaleźć dobrych terapeutów na NFZ

Dziewczyny zabieg mam w czwartek i tak się zastanawiam czy ja mam sobie teraz coś kupić w sensie biustonosza? Ten co dostane od dr ma być z jakimś pasem u góry i mam go nosić przez miesiąc, czy ja mam u niego od razu drugi kupić? Kosztuje 250zł wiec jeśli nie będę go później wykorzystywać to trochę szkoda kasy. Oglądałam wczoraj ten z Gatty ale on strasznie cienki i rozciągliwy i nie wiem czy coś takiego na czas prania mi wystarczy? I zakłada się przez głowę Czy mam sobie teraz tym głowy nie zawracać i szukać już po zabiegu? No ale przecież muszę uprać to w co mnie zapakują...kurcze jak to organizowałyście?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-17 o 14:25
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 15:17   #14449
Olivkaa200
Zakorzenienie

Niepytajozdanie 19.06 - 3
belseno 21.06 - 5
ania 31 27.06 - 11
Olivkaa200 12.07 - 26
patrycjaw1989 02.08 - 41
Lenkii 06.09 - 87

Cześć dziewczynki

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 16:42   #14450
zewaziewa
Przyczajenie

kiedy panienki przestają rosnać?(wybijać się?)
zewaziewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 17:34   #14451
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
czy ja mam sobie teraz coś kupić w sensie biustonosza? Ten co dostane od dr ma być z jakimś pasem u góry i mam go nosić przez miesiąc, czy ja mam u niego od razu drugi kupić? Kosztuje 250zł wiec jeśli nie będę go później wykorzystywać to trochę szkoda kasy
Belseno, ja kupilam sobie prawie od razu drugi, po ok tygodniu od otrzymania pierwszego (na samym poczatku po operacji, do czasu zdjecia szwow, mialam opatrunek i bandaz). Pierwszy dostalam bialy a dokupilam czarny i, pomimo 2 miesiecy od operacji, nosze oba z coraz wieksza przyjemnoscia Ale moj nie mial zadnego pasa, choc przedtem Dr uprzedzala, ze moze byc potrzebny.
Zaczekaj moze do operacji, zobacz jak ten staniczek wyglada bo pewnie pas jest oddzielnie dokupowany i wtedy zadecydujesz. A 250 zl to faktycznie duzo. Ciekawa jestem tego staniorka.

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-17 o 17:37
Stary 2012-06-17, 18:39   #14452
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Belseno, ja kupilam sobie prawie od razu drugi, po ok tygodniu od otrzymania pierwszego (na samym poczatku po operacji, do czasu zdjecia szwow, mialam opatrunek i bandaz). Pierwszy dostalam bialy a dokupilam czarny i, pomimo 2 miesiecy od operacji, nosze oba z coraz wieksza przyjemnoscia Ale moj nie mial zadnego pasa, choc przedtem Dr uprzedzala, ze moze byc potrzebny.
Zaczekaj moze do operacji, zobacz jak ten staniczek wyglada bo pewnie pas jest oddzielnie dokupowany i wtedy zadecydujesz. A 250 zl to faktycznie duzo. Ciekawa jestem tego staniorka.
Andzikus Ty kupiłaś drugi taki sam u dr? Bo u mnie jest taki problem, że oni nie prowadzą sprzedaży i musze odrazu zdecydować, zapłacić o tą kwotę więcej za zabieg i tym sposobem dostanę drugi

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-17 o 18:41
Stary 2012-06-17, 19:18   #14453
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Andzikus Ty kupiłaś drugi taki sam u dr? Bo u mnie jest taki problem, że oni nie prowadzą sprzedaży i musze odrazu zdecydować, zapłacić o tą kwotę więcej za zabieg i tym sposobem dostanę drugi
Kupilam sama u dystrybutora powolujac sie na moja P. Dr. Za Jej zgoda oczywiscie. Mialam dwie opcje albo kupic na mojego lekarza albo na swoje konto.
Tak w ciemno jak Tobie proponuja to ja bym kupowac nie chciala. Tym bardziej za takie pieniadze. To nie moga Ci go choc wczesniej pokazac? Zreszta kupic na klinike zawsze przeciez moga. Niekoniecznie akurat w dniu operacji. Jesli nie moga Ci pokazac wczesniej to zapytaj co to za biustonosz (nazwa, marka, model) i gdzie kupuja, choc niech producenta lub dystrybutora podadza. Poszukamy szybko gdzies w necie, moze sie uda

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-17 o 19:21
Stary 2012-06-17, 19:30   #14454
belseno
Zadomowienie

Ok. Jutro postaram się dowiedzieć. Tzn. oni mi nie proponowali ja sama się zapytałam czy w razie czego można kupić a ponieważ nie prowadzą sprzedaży zaproponowali takie rozwiązanie. Pokazać mi nie mogli bo w pt. akurat nie było pani, która się tym zajmuje i nie mieli klucza od magazynu. Podali mi marke ale nie zapamiętałam stwierdziłam, że skoro kupie u nich to po co zapisywać dopiero jak wyszłam i ochłonęłam to myślenie się włączyło, że może jednak są inne opcje... echhh

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-06-17 o 19:32
Stary 2012-06-17, 20:00   #14455
issabel1
Raczkowanie

Ja tez przy sciaganiu szwow zakupilam sobie drugi staniorek u mojego dr. bez problemu
Stary 2012-06-17, 20:45   #14456
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Podali mi marke ale nie zapamiętałam stwierdziłam, że skoro kupie u nich to po co zapisywać dopiero jak wyszłam i ochłonęłam to myślenie się włączyło, że może jednak są inne opcje... echhh
Jest jeszcze troszke czasu wiec z pewnoscia uda Ci sie z nimi jakos dogadac

Stary 2012-06-17, 21:09   #14457
jooasi
Wtajemniczenie

belseno to pewnie typowy stanik pooperacyjny, może być z wszytym pasem nad piersiami odrazu. ja bym nie brała dwóch, kupisz sobie sportowca na czas prania, teraz lato to szybko schnie potem Ci się na nic nie nada, zupe można ugotować tylko
topików z gatty to długo jeszcze nie ponosisz po swojej operacji, one są słabiutkie niczego nie trzymają, normalnie nadają się dla około 3 mc cycków i to bardziej do spania, a tylko dzieczwyny od dr swiercz mają nosić je odrazu po operacji.

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-06-17 o 21:10
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-17, 21:21   #14458
grazia78
Raczkowanie

Dobry wieczór kochane
Co ja bym bez was zrobiła rady za radami lecą i JOOASI,ANDZIKUS,BALSENO,H ORO,TONIU i reszta dziewczynek coś za czesto wam sie tu wypłakuje ale postanawiam poprawę od dziś i mam bardzo dobry humor nie interesuje mnie co on tam robi na tym gównianym FB

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Jeszcze jedno wiem,że jestem wartościową kobietą i nie dam więcej się tak stłamsić. Moze i chce chłopak się dowartościować życze mu powodzenia

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

ZABCIU tyle fotek to mama ma co oglądać kurcze oczopląsu można dostać nie dość,że ty masz piekne ciało piękne piersi to jeszcze na pewno piękne widoki. Ja wylatuje za 2 tyg i nareszcie odpoczne od tego gownianego miasta i sie wycisze przy drinkach. Dobrze,że jedziemy ekipą bedzie grubo
Stary 2012-06-17, 21:38   #14459
Andzikus
Raczkowanie

Dziewczynki kochane, bardzo Was prosze, zajrzyjcie do tych zdjatek na dole mojej wiadomosci i napiszcie czy to normalne takie odciski sutka na otoczce czy to ja mam jakos tak dziwnie? Pytalam juz o to ale teraz chcialam Wam pokazac jak to wyglada, choc nie wiem czy dobrze widac. Moze to normalne, a ja bezdurna baba szukam dziury w calym? Przyzwyczaic sie? Martwic sie czy nie? Napiszcie cos...

Z innej beczki. Bylam dzis u rodzicow i przypadkowo dowiedzialam sie, ze moja mama od 2 lat nosi zawsze przy sobie Karte Chorego z Wrodzoną Skazą Krwotoczną. Ma wrodzona trombocytopatie z uposledzeniem agregacji plytek krwi. Cholerka, nic nie wiedzialam! W nieswiadomosci polazlam na operacje cyckow i mialam szczescie jak cholera, ze krwawilam tylko tydzien, a nie wykrwawilam sie tam na stone na smiertke! Maaatko, w najblizszym czasie musze sobie zrobic badania w tym kierunku bo to nie zarty. W tym tygodniu bede u moje P. Dr na kontroli. A to sie ucieszy jak jej powiem! Mialam wiecej szczescia jak rozumu!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG6407.jpg (26,2 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG6425.jpg (16,9 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG6426.jpg (14,4 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-06-17 o 22:05
Stary 2012-06-17, 21:49   #14460
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki kochane, bardzo Was prosze, zajrzyjcie do tych zdjatek na dole mojej wiadomosci i napiszcie czy to normalne takie odciski sutka na otoczce czy to ja mam jakos tak dziwnie? Pytalam juz o to ale teraz chcialam Wam pokazac jak to wyglada, choc nie wiem czy dobrze widac. Moze to normalne, a ja bezdurna baba szukam dziury w calym? Przyzwyczaic sie? Martwic sie czy nie? Napiszcie cos...

Z innej beczki. Bylam dzis u rodzicow i przypadkowo dowiedzialam sie, ze moja mama od 2 lat nosi zawsze przy sobie Karte Chorego z Wrodzoną Skazą Krwotoczną. Ma wrodzona trombocytopatie z uposledzeniem agregacji plytek krwi. Cholerka, nic nie wiedzialam! W nieswiadomosci polazlam na operacje cyckow i mialam szczescie jak cholera, ze krwawilam tylko tydzien, a nie wykrwawilam sie tam na stone na smiertke! Maaatko, w najblizszym czasie musze sobie zrobic badania w tym kierunku bo to nie zarty. W tym tygodniu bede u moje P. Dr na kontroli. A to sie ucieszy jak jej powiem! Mialam wiecej szczescia jak rozumu!
Kurcze kochana ja takiego czegoś nie mam zaraz wrzucę fotkę moich sutków i porównasz sobie może poprostu tak masz JOOASI i MYA musza ci pomóc bo ja nie chce gadać ci głupotek. Zaraz wsadzę fotunie to sobie zobaczysz

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Andzikus są foteczki
wsadziłam jeszcze dwa taki dodatkowe zdjątka:d
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości