|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#14491 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Ja mam taki charakter ze nigdy nie pozwalalam sobie na takie traktowanie i dlatego nie potrafię sie z tym pogodzić i ciagle są o to awantury . Ale muszę cos z tym zrobic raz a porządnie bo to nie może tak być . Oby tylko mieć zaparcie bo tego właśnie mi brakuje .
|
![]() ![]() |
![]() |
#14492 |
Raczkowanie
|
Kochana w ciąży bylas i ci nie pomogl to jest bardzo przykre
![]() Ja wlasnie jestem w pracy od 14 i dobrze. Ale stoje na przystanku patrze nasz samochod jedzie moj maz do mnie podjechal i zawiozl mnie do pracy. Nie powiem bardzo milo mi sie zrobilo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14493 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#14494 |
Rozeznanie
|
Tak czytam co piszecie o tych TŻ swoich i myśle i to robie...musimy wychowywać swoich synów tak aby szanowali dziewczynki a potem kobiety. Kupowali kwiatki itd...
![]()
#14495 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ise, a jak Twoj basenik? Plywasz? Bo jakos nic nie piszesz na ten temat???? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Na szczescie mialam sile odpuscic sobie dziada. Trudno bylo, wiele mnie to kosztowalo, i to nie tylko emocjonalnie, ale i finansowo bo facet wyiskal mnie ze wszystkiego ale dalam rade. A teraz mam cudownego Supermana, nowe cycuszki i zaczynam nowe zycie ![]()
![]() |
#14496 |
Raczkowanie
|
Andzikus moj Tż to jest dobry człowiek i dlatego mi na nim zależy , tyle ze bardzo leniwych bo tak został wychowany ,ze mama latały podstawiała pod nos i nadal to robi jak tylko ma okazje . I ja mu już sporo razy mówiłam ze nie jestem jego mamą i razem musimy dbać o dom i o nasz związek . Czasem dotrze czasem nie i tak jest właśnie teraz ze wszystko sobie odpuścił . Ja niestety nie jestem w stanie sie poddać choć kilka razy już próbowałam i zawsze kończy sie wielką awanturą i myśle ze ja sie nigdy z tym nie pogodze i w końcu to sie rozpadnie .
---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- A najgorsze jest to ze jak puszczają mi nerwy i zrobię awanturę na całego , to czuje sie podle . Czuje sie jak wredna jędza , która ciagle tylko psioczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14497 |
Raczkowanie
|
Kurcze jest masakra z tymi naszymi chopami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14498 |
Raczkowanie
|
Tak nie ma co ja od dziś tez mówię STOP !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14499 |
Zadomowienie
|
dziewczynki w czwartek mam miec okres wiec powinnam zadzwonic do dr.Skwiercz o ustalenie terminu operacji z tym ze w czwartek dr nie odbiera bo ma konsultacje i co teraz zadzwonic w srode i powiedziec ze jutro mam miec okres czy poczekac do pt tylko zawsze jest ta mozliwosc ze nie odbierze i musze czekac do pon
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14500 |
Zadomowienie
|
Kasik, dzwoń śmiało w środę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14501 |
Raczkowanie
|
Papatki do jutra dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14502 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki
![]() No nie uwierzycie kupilam staniczek koronkowy z odpinanymi ramiaczkami 32E przez neta i jest doooobryyyy ![]() ![]() ![]() A co do facetow to powiem Wam ze moj jesli chodzi o ojca to takiego ze swieca szukac przy naszych trzech dziewczynach zrobi wszystko lubi gotowac robi sniadanka kolacje itd. Ale jako maz to juz inna bajka czasami chcialabym zeby pomyslal o mnie i mimo ze ma okazje jak przyjada moi rodzice i ma kto zostac z dziecmi to on tego nie wykorzystuje a ja juz od 11 lat siedze w domu z dziecmi i czasami poprostu chcialabym byc z nim sama nawet durny spacer to juz byloby cos ale mimo ze mowie o tym i nieraz byly klotnie o to on ma to gdzies ! Idzie do pracy jest miedzy ludzmi a ja non stop w domu pranie prasowanie gotowanie itd. itd. czesto nie mam sily nawet zadbac o siebie ![]() Ale teraz po ostatniej klotni powiedzialam koniec 1 teraz czas pomyslec o sobie i tak wlasnie zamierzam ![]() ![]() ![]() Jak my czegos nie zmienimy to nikt za nas tego nie zrobi ! o ![]()
#14503 |
Raczkowanie
|
Brawo dziewczynki jajniki gora i cycunie tez
![]() ![]() ![]() Edytowane przez grazia78 Czas edycji: 2012-06-18 o 18:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#14504 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#14505 | ||
Zadomowienie
|
A ja ciut wcześniej chciałam opisać, jaki to mój mąż jest teraz wspaniały, dobry po wieeeelu latach docierania się (w sumie prawie 20)
Ale... ![]() Niedawno byliśmy w sklepie. Ze sklepu wyszła super laseczka, młodziutka, biust marzenie, dekolt do pępka, nóżki do samej ziemi. Mi też się spodobała, nie powiem, ale ja to co innego ![]() Tak naprawdę to dobry chłopina jest, ugotuje, posprząta, porozmawiać z nim można ![]() Dziewczyny, wiem, że to banalnie zabrzmi, ale trzeba najzwyczajniej w świecie ROZMAWIAĆ ![]() ![]() Ale instynkt łowcy/zdobywcy zostaje w nich na całe życie, więc nikt mi już nie wmówi, że liczy się wnętrze, a nie wygląd ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A chłopy to ogólnie niewylewne gady są, nawet jeśli Cię wielbi w duszy to i tak Ci tego nie powie, bo nie daj Boże wpadniesz w jakiś w samozachwyt i palma Ci odbije ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#14506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14508 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=anika75;34782058]A ja ciut wcześniej chciałam opisać, jaki to mój mąż jest teraz wspaniały, dobry po wieeeelu latach docierania się (w sumie prawie 20)
Ale... ![]() Niedawno byliśmy w sklepie. Ze sklepu wyszła super laseczka, młodziutka, biust marzenie, dekolt do pępka, nóżki do samej ziemi. Mi też się spodobała, nie powiem, ale ja to co innego ![]() o tak jak mnie to zawsze irytowaloo te spojrzenia na cyckiii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14509 |
Raczkowanie
|
anika spokojnie kochana beda
![]() ![]() A co do tych naszych menczyzn to wiesz ja tez juz jestem 12 lat po slubie i nic z tego nie wynika ciagle staram sie rozmawiac ale to tylko ja mowie on niby mnie rozumie obiecuje ze sie zmieni ja kolejny raz w to wierze chwile jest dobrze a pozniej znow to samo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- o tak jak mnie to zawsze irytowaloo te spojrzenia na cyckiii ![]() ![]() Dokladnie mnie tak samo az mnie szlak trafial teraz ja mam ta bron i nie zawaham sie urzyc a jemu niech slina cieknie ![]() Teraz niech sobie patrzy dowoli moich nie tknie bo przeciez zawsze powtarzal ze mu moje pasuja a wiecznie w innych dekoldach wzrokiem siedzial ![]() ![]()
![]() |
#14510 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Isaabel, podaj prosze linka do tego Twojego staniczka, pliiiiiiiiiiiiiiiiis
Niczego nie żałuję!!! ![]() ![]() ![]() Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-06-18 o 20:07 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#14511 |
Raczkowanie
|
Kochana tyle ze ja na ebay kupilam ale prosze http://www.ebay.co.uk/itm/Pour-Moi-S...item41642fcaa1
Poloze te moje trzy dzikuski spac i strzele fotke ![]()
24/04 godz 14-30 dr. J.J Wroclaw MENTOR ANATOMKI CPG333 380cc 12cm/11,5cm/5.8 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-06-18 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#14512 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny te od "zepsutych" facetów ale nie tylko, polecam książkę pt. " Chcę być kochana tak jak chcę" o relacjach, związkach i o NAS, fajnie babki opisują co z nami nie tak a właściwie, że wszystko jest z nami ok i jak to odkryć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie narzekam ![]() ![]() No ale dal sie przekonac i teraz jest zachwycony ![]() A co do pomocy to my powinnismy sie rolami zamienic, bo ja gonie za praca i kasa, zeby to wszystko utrzymac, a TZ lubi prace domowe, zabawy z dziecmi i gotowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14514 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny chyba taki nasz los z tymi chłopami
![]() ![]() ![]() ![]()
#14515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-18 o 21:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14516 |
Raczkowanie
|
Moj nie jest jakis tam strasznie zly jest ok tak jak zabulka mezulek ugotuje wykapie dziewczyny pobawi sie z nimi pojdzie na spacer z trojca no ale tu chodzi o zwiazek o nas o mnie a nie tylko dzieci czy sprzatanie itd. ja bym chciala zeby choc raz pomyslal o mnie tym bardziej ze ja o tym mowie glosno i wyraznie , dlatego byla sytuacja przed moja operacja chcialam zrezygnowac bo problem sam w sobie nie tkwil w tym ze mam bardzo male "flaczki" tzn piersi tylko problem twi w tym ze nie jestem dowartosciowana przez mojego meza ani jako zona ani jako kobieta mimo tego ze daje z siebie wszystko zeby bylo dobrze a on tylko pracuje
![]() ![]() ![]() A moze to ja jakas dziwna jestem i zbyt wiele chce ?? sama juz nie wiem tak bardzo chcialabym zeby bylo znow normalnie ale co mam zrobic znow odpuscic ?? ![]()
24/04 godz 14-30 dr. J.J Wroclaw MENTOR ANATOMKI CPG333 380cc 12cm/11,5cm/5.8 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-06-18 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#14517 |
Zadomowienie
|
issabeli masz bardzo dużo na głowie, jak by na to nie patrzeć to wykonujesz pracę chyba więcej niż na cały etat a to, że chcesz poza pracą normalnego związku to nie jest zbyt wiele.
Moja znajoma wycieła taki nr na urodziny swojego faceta, że zaprosiła go na noc do hotelu w mieście w którym mieszkają. Chciała go mieć tylko dla siebie, bez dzieci, domu, gotowania, TV, komputera zarezerwowała saune, kolacje, kupiła sobie seksi bielizne. Było to kilka lat temu a do dziś oboje wspominają to jako jeden z najfajniejszych prezentów. aaa i dodam, że od tamtej pory organizują sobie wypady takie tylko we dwoje a to na 1 wieczór a to na weekend zależy jak czas im pozwoli ale starają się oboje Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-18 o 21:34 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#14518 |
Raczkowanie
|
Wiesz co my nawet jak jezdzimy do Polski na wakacje i mamy z kim zostawic dzieci to on nigdy nie pomysli mimo ze w drodze do PL ja mowie co bym chciala ale dla niego to malo wazne chyba
![]() ![]() ![]() Juz jestem tym zmeczona w ogole to duuuuzo pisania jest ide zrobic sobie drina bom sie zdenerwowala ![]() Ja raz mojego wyciagnelam na pozegnanie znajomych bo wyjezdzali do Szkocji w pubie to co sie namarudzil no i oczywiscie to ja musialam kogos znalezc zeby zostal z dziecmi o i tyle mojego ![]() Kochana u mnie byli rodzice przez 4tyg ani razu nie pomyslal a kilka miesiecy wczesniej mial o to wielka awanture ![]() No ale teraz sie odgryze sama bede lazic po znajomych bo ja poprostu tego potrzebuje ![]()
24/04 godz 14-30 dr. J.J Wroclaw MENTOR ANATOMKI CPG333 380cc 12cm/11,5cm/5.8 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez issabel1 Czas edycji: 2012-06-18 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#14519 |
Zadomowienie
|
tzn. chyba raczej nie ma co oczekiwać, że on się zmieni, że wyjdzie z inicjatywą, każdy jest inny ale może gdybyś Ty wzięła sprawy w swoje ręce, zorganizowała to np. podczas wakacji tak żeby był wypoczęty i dzieci bezpieczne i pokazała jak fajnie może być we dwoje? Nie wiem...może by mu się spodobało. Skoro dotychczasowe metody nie działają trzeba coś zmienić...jakąś terapie szokową zastosować
![]() Kurcze nooo... szkoda, że związek to taka ciężka robota ![]() aaa i chętnie bym się z Tobą napiła drinka ale w czwartek się kładę na stół, więc potowarzyszę Ci z herbatką ![]() a chodzenie samemu też jest metodą i sposobem odreagowania tygodniowej tyrki więc jak najbardziej zalecane ![]() Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-06-18 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#14520 |
Raczkowanie
|
No a teraz koniec smutkow
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.