|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Zaabcia wzruszajace jak tak sie czyta Twoje osobiste przezycia z porodu. Dominis slicznusi
![]() Strong, juz lepiej przeprosil i sam stwierdzil ze ma za duzo na glowie i za czesto "przynosi" stres do domu ![]() oczywiscie wyszlo znow na mojeA co do imion to ja wybralam bo M. co do corki to powiedzial ze nie zgodzi sie na inne jak Maya (tylko to wybral z moich sygestii), a dla syna nie ma pomyslu, jak mu przeczytalam ponad 100 imion dla syna stwierdzil ze nawet nawet moga byc, Olivier, Maximilian, Gabriel i Tymoteusz wiec z 4 wybralm dwa bo tylko te dla mnie wchodza w gre ![]() ![]()
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!
Cytat:
![]() wróciliśmy ze spotkania powitalnego z przyjaciółmi i oblewającego zakończenie kursu tz ![]() Patrzcie co nam między innymi przywieźli
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jutro "święty wtorek" więc 11.30 jestem z Wami
|
|
#3634 |
|
Wtajemniczenie
|
Bikus slodkie te body
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
Niom, my dostaliśmy oliwki, oliwę z oliwek, przyprawę do sałatki greckiej, ale prezentu dla Emilki się nie spodziewałam
zasatanaiwałam się tylko skąd w Grecji "Emilka" a oni to tam na miejscu drukowali
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
Bika, świetny bodziak. Jakie to miłe, jak ktoś daje Ci taki 'personalny' prezent
mnie wzruszają takie rzeczy ![]() Niech mnie ktoś zbije, żebym zaczęła się uczyć
|
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to tak w imieniu moim i Madzi, sio do nauki ale czy nie jest za późno na naukę??? Ja się do spania zbieram....---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Mykam do spania, będę teraz tylko podczytywać przez tel buziaczki
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi łatwiej się uczyć późnym wieczorem niż w ciągu dnia. To, że potem nie umiem wstać, to inna sprawa ![]() Dzięki za baty, zabieram się za tą cholerną, pierdzieloną, okropną statystykę...
|
|
|
|
|
#3640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Witam we wtorek!!
![]() Wczoraj byłam sama i miałam całeee łóżko dla siebie! ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Bikuś fajny ciuszek!
|
|
|
|
#3643 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do wizyty u gina, to dziwne, ż enie zareagowała na twoje plamienia, ja dzisiaj idę i tez zgłaszam, ż emam ten sam problem i zobaczymy co powie. Co do wyciskania męża jak cytrynkę to tez o tym słysząłam, ale ciężko będzie pewnie wytrzymać tydzień Cytat:
bardzo fajnie się czyta taki pozytywny opis poroduCytat:
Proszę dzisiaj o kciuki bo idę do gina na wizytę i obym usłyszałam, że mam owulację i wszystko jest oki
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł wtorkowo!
Masakryczny był wczoraj dzień i dzisiejszy też się taki zapowiada... ![]() Kasiu, wiem, że łatwo mówić, ale nie denerwuj się, bo to na pewno nie pomoże Maleństwu zostać w brzuszku Bierz leki i odpoczywaj, a ja trzymam kciuki za brak skutków ubocznych i donoszoną ciążę Bika, jak możesz nie cieszyć się z mojego meczu?! ![]() Swoją drogą zazdroszczę Ci okrutnie tego wolnego! Czemu nigdy mi przez myśl nie przeszło zostanie nauczycielem?! ![]() Zabcia, jaki opis Today, ja czuję Mayę ![]() Strong, okres jak najbardziej można przesunąć Mrowinko, my kupiliśmy bilety wczoraj, więc mąż jeszcze może nadrobić ![]() Co u Ciebie? Jak się czujesz? ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2012-06-19 o 07:52 |
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedy go podlać? Dziś jest jakieś 1,5 tyg. od ostatniego podlewania...poczekać jeszcze? ![]() A co do gina...powiedział, że nie koniecznie to musi przeszkadzać w zajściu, ale zobaczę jak ten cykl będzie wyglądał... Spróbujemy wycisnąć męża A wytrzymać będzie musiał, bo i tak mam antybiotyk jak wczoraj wyczytałam i tydzień bez przytulania jest na pewno Tylko TŻ jeszcze o tym nie wie, bo go wczoraj nie było Będę trzymać kciuki!!
|
|
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, śliczne to zdjęcie z bucikami!
![]() Bika, fajowy bodziak! I nie o sam bodziak chodzi, ale o pamięć i mega spersonalizowany prezent. Cudownie jest mieć takich przyjaciół Ależ wczoraj był ukrop... Cały dzień miałam lekko spuchnięte palce i łydki, a popołudniu byliśmy na zakupach i to już była masakra Pierścionki myślałam, że wrzucę do kanału, buty obtarły mnie z każdej strony, a ja marzyłam tylko o kąpieli i walnięciu się na wyro Efekt był taki, że po powrocie wykąpałam się, położyłam na łóżko, mąż wymasował mi całe nogi i stopy, a ja już w trakcie odpłynęłam Ze snu wyrwał mnie budzik a ja marzyłam, żeby okazało się, że jest sobota Niestety, to dopiero wtorek...W dodatku mąż ma urlop i jego pozostanie w łóżku w ogóle nie pomagało się ogarnąć... Efekt jest taki, że mam ogromny ból głowy i za moment będę musiała wypić Solpę, by jakoś do 15 wytrzymać... Wczoraj po pracy pojechaliśmy na zakupy w poszukiwaniu koszulek PL. Mąż dostał od razu, ja nie mam do teraz ). Także zaraz przelecę allegro i może gdzieś uda kupić się w miarę ładną z wysyłką jeszcze dziś Przecież nie mogę pojechać na mecz w zwykłym t-shircie Dziś ukrop, ale wiszą ciemne chmury... Pewnie lunie.
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
A wczoraj jeszcze mama mi wyjechała z tekstem kiedy obrona, a ja że jeszcze nie wiem..."to dziecko potem bierz się za dziecko"
ehsss...to jej odpowiedziałam, że to nie takie proste I gadaj tu z taką...przez co humor jeszcze bardziej mi się popsuł ![]() stokrotko a jak dziś temp.? Bo nie widzę oczywiście
|
|
|
|
#3648 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=stokrotka24;3478976 4]dzień dobry
super bodziaki to pewnie się wyspałaś ja kiedyś przelałąm storczyka to wszystkie kwiatki zgubił, lepiej może nie podlewaj przez kilka dni. a co do wizyty u gina, to dziwne, ż enie zareagowała na twoje plamienia, ja dzisiaj idę i tez zgłaszam, ż emam ten sam problem i zobaczymy co powie. Co do wyciskania męża jak cytrynkę to tez o tym słysząłam, ale ciężko będzie pewnie wytrzymać tydzień Kochana ja juz 2tydzien jestem bez sexu bo najpierw globulki a teraz okres , skonczyl sie juz ale globulek zostalo na tydzien a musze je wybrac.... i jest ciezko.... no ale co jak mus to mus....---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja własnie myślę, że trafiłam akurat z wizytą bo wg mnie to miałam wczoraj owulkę, chociaż to się okaże bo dzisiaj był spadek temperatury znowu . Wczoraj miałam 36,38 chyba a dzisiaj 36,28My też czasami nie kochamy się tydzień, dwa ale bardzoej po owulacji bo przed ja mam zawsze większą ochotę Cytat:
Martnko jak mus to mus, trzeba wytrzymać dla zdrowia
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2012-06-19 o 08:18 |
||
|
|
|
#3650 | |
|
Zakorzenienie
|
I wykupiłam sobie dzisiaj na SweetDealu masaż na kręgosłup
To sobie pójdę...tylko nie wiem czy przed obroną czy po... ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
A taki był ładny! Qrdeeee To owulka mogła być...przed skokiem często spada temp. choć nie zawsze ![]() Dla mnie tydzień, dwa to nie problem Mąż jak musi to też wytrzyma Nie ma wyjścia
|
|
|
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
Today, to ma mąż szczęście że się poprawił
![]() Bika, fajny bodziacz ![]() Butter, jak ja Cię zbiję zaraz! uczyć się! Stokrotka, trzymam kciuki za wizytę ![]() Aaby, dzięki za odpowiedź już ładnie koleżance wytłumaczyłam świece mądrością dzięki Wam ![]() a Ty z tym puchnięciem to już chyba do lekarza powinnaś iść. bo rozumiem raz drugi ale ciągle ? i to w takim stopniu. z tym euro masz rację, moja mama też powiedziała że flagi z auta nie ściągnie, bo to o euro chodzi a nie kibicowanie polakom. nawet opierdzieliła sąsiada który miał 3 a wczoraj ściągnął Maleństwo, gadaniem mamy się nie przejmuj
|
#3652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko mi dziś z rąk leci, przy śniadaniu tylko "cholery" leciały, to pomidor to ser... ach ! Babci już dziś odwarczałam, a nie powinnam była bo zawsze mi potem przykro że tak na nią warczę. no i jeszcze ta mucha ! mam muchę w pokoju wielkości jakiegoś boeinga ! no płakać się chce.
|
#3654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi jak nogi puchły to wylądowałam w szpitalu na tydzien ... |
|
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Euro jest u nas, to powinno wszystko zostać. Zresztą nie wiem czy gdzieś w radiu mówili, żeby flagi do końca zostawić...co z tego, że naszej drużyny nie ma?? ![]() Gadaniem jako takim się tak nie przejmuje, tylko podejściem, że dziecko tak łatwo zrobić wg niej! |
|
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
Martynka, a mi wczoraj wieczorem też spuchły ale to chyba przez upał.
Maleństwo, rozumiem rozumiem ale wiesz jak to bywa z mamami czy babciami. One jak ma być to gadają, a nie zastanawiają się nad tym czemu np, nie ma do tej pory.
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do storczyka to chyba za bardzo go pochwaliłyśmy wszystkie, oby nie padł tylko
|
|
#3658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i musiałam tydzień leżeć...myślałam ,że zgłupieje od tego leżenia... |
|
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wystarczy popatrzeć na wykres Biki ).
|
|
|
|
|
#3660 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek!
Dziś do pracy jechałam autem i oczywiście kilka małych wpadek zaliczyłam ![]() I krótko do wczoraj: Bikuś, fajnie, że dłuuugi urlop za pasem Będziesz mogła wypoczywać do momentu pojawienia się Emilki A my wyjeżdżamy w piątek do ChorwacjiŻabcia, Twój opis cudny i Domi na zdjęciu też Kotek, co nikt nie tęsknił, jak nikt nie tęsknił Weź no dobrze przeczytaj, bo o coś Cię prosiłam ![]() Strong, a po co Ci antykoncepcja na wakacje? :P ![]() Ja kolejny dzień walczę z papierami i tak pewnie do urlopu już będzie. A tak mi się nie chce, że szok. Jeszcze po pracy ciągle coś robimy związanego z wyjazdem i wieczorem padam na ryj (za przeproszeniem). Jakoś zamiast się cieszyć z wyjazdu, to mam doła (nie pytajcie, nie wiem dlaczego). Moze ta droga mnie przeraża, może to czy mój tż dogada się z moją przyjaciółką...nie wiem... Ze śmiesznych rzeczy, podjechałam dziś do bramki za daleko i nie mogłam wcisnąć guzika, to jechana ręczny i otwieram drzwi (mina przechodnia-faceta bezcenna ), potem odjeżdżam i tak mi jakoś ciężko (zapomniałam ręcznego spuścić... )
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

ale jutro "święty wtorek" więc 11.30 jestem z Wami

to tak w imieniu moim i Madzi, sio do nauki

Po jakis czasie wstalam poszlam do lazienki spacerowalismy z mezem po korytarzu i niedlugo pozniej zaczelam czuc skurcze ale nie byly mocne. Polozna caly czas pytala jak sie czuje naprawde trafila mi sie super kobieta. Przed 12sta bylo juz dosc ciekawie
bardzo fajnie się czyta taki pozytywny opis porodu
Bierz leki i odpoczywaj, a ja trzymam kciuki za brak skutków ubocznych i donoszoną ciążę
Pierścionki myślałam, że wrzucę do kanału, buty obtarły mnie z każdej strony, a ja marzyłam tylko o kąpieli i walnięciu się na wyro
ehsss...to jej odpowiedziałam, że to nie takie proste
no ale co jak mus to mus....
16.07.2012 - Kamil, nasze serce.