|
|
#571 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Sto lat, sto lat!!!! Wszystkiego najlepszego
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34775752]Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę ![]() Podróż poślubna super! Było cieplusio, morze lazurowe, palmy, oliwki na drzewach... Oh. Hotel też świetny - cud, miód i orzeszki. Wypoczęłam baaaardzo! Polecam gorąco Hotel Blue Lagoon na Kos, leciałam z itaką ![]() A dziś już do biura i do pracy. Wrzucam kilka fotek. Dwa dni przed wylotem siedziałam w pracy do 20, musiałam wsio zamknąć, padałam na dzioba. Nawet się z wami nie pożegnałam... Wieczorem idę odebrać zdjęcia ślubne [/QUOTE]Super, ze jestes taka zadowolona z podrozy!!! Czekamy na zdjecia z pleneru, a te z podrozy ![]() Cytat:
Bardzo sie ciesze ze jestes szczesliwa i na pewno było pieknie
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dziękuję za życzenia ![]() dziękuję |
|
|
|
|
#573 |
|
Raczkowanie
|
Kasioonya teraz zobaczylam zdjecia..... BOSKO
nie moge sie doczekac mojego pomaranczowego slubu tez mam te listki na mandarynki-warto było sie nameczyc przy ich wycinaniu Mam nadzieje ze u mnie bedzie rownie pieknie jak u Ciebie![]() Jeszcze tylko 12 dni ![]()
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Kasioonya, wyglądałaś po prostu zjawiskowo!
Niecierpliwie czekam na relacje zdjęciowe kolejnych PMek
|
|
|
|
#575 |
|
Przyczajenie
|
Dziekuje bardzo za przyjecie do grona
Nie wiem jak z tym alkoholem bedzie tez myslelismy nad bolsem...Pradip: Mamy jescze 1,5 miesiaca do wesela i wydaje mi sie ze i tak duzo zalatwilismy pomimo tego ze jestesmy za granica mielismy ogolnie 2 tyg. na zalatwienie wszystkiego na miejscu. Reszta zostaje do zalatwienia przez internet i telefon :/ Suknia wybrana, garnitur kupiony, hotel zalatwiony ( moj TZ jest z okolic Wroclawia wiec to bylo konieczne), makijazystka i fryzjerka jest, zespol ( zalatwiony przez internet mam nadzieje ze nie bedziemy zalowali sprawdzilam ich jak tylko moglam :/), fotograf i kamerzysta w pelnej gotowosci Jestem w trakcie skladania w calosc podziekowania dla rodzicow, bedziemy mieli prezentacje ze zdjec jak rodzice byli mlodzi, mam nadzieje ze to bedzie wzruszajace. Mam problem z proboszczem chcemy aby dziewczyna grala na skrzypcach marsz mendelsona na wyjscie z kosciola ale proboszcz sie nie zgodzil bo to nie jest piesn religijna![]() |
|
|
|
#576 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dobrze, że się wybawiłaś..[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34775752]Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę ![]() Podróż poślubna super! Było cieplusio, morze lazurowe, palmy, oliwki na drzewach... Oh. Hotel też świetny - cud, miód i orzeszki. Wypoczęłam baaaardzo! Polecam gorąco Hotel Blue Lagoon na Kos, leciałam z itaką ![]() A dziś już do biura i do pracy. Wrzucam kilka fotek. Dwa dni przed wylotem siedziałam w pracy do 20, musiałam wsio zamknąć, padałam na dzioba. Nawet się z wami nie pożegnałam... Wieczorem idę odebrać zdjęcia ślubne ![]() [/QUOTE] pozazdrościć tylko podróży, w pozytywnym sensie oczywiście.. super zdjęcia i czekamy na zdjęcie z ślubne Kasioonya- fantastycznie wyglądałaś!! boskie zdjęcia ![]() pradip - wszystkiego najlepszego ( widzę że mamy ur. tego samego dnia )
|
|
|
#577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#579 |
|
Rozeznanie
|
Kochane moje: Jojla, Malgos, Wariate, dziękuję za wsparcie
Muszę Wam powiedzieć, że już jest o niebo lepiej z moim samopoczuciem Jakoś tak przepracowałam to sobie (póki co) i jest dobrze... zaczynam sie cieszyć, a przestaję się martwić... jak na razie ![]() Co do początku nagrania to ja nie mam pomysłu, ale nasz kamerzysta pokazywał nam i chyba mi to odpowiadało Asiak najlepiej jak pogadasz z kamerzystą. Na pewno coś doradzi ![]() Lunepa witamy Na pewno ze wszystkim się wyrobicie... niefajnie tylko, że ksiądz nie zgodził się na marsz Mendelsona, ale niestety tak to jest nieraz ![]() Pradip przykro mi z powodu Twoich problemów cokolwiek to jest Pamiętaj jednak ile pracy i serca włożyłaś w przygotowania do ślubu - czy warto teraz to odkręcać? Zresztą nie mam pojęcia o co chodzi, więc nic nie będę doradzała. Torcik pyszniutki! Wszystkigo Najlepszego w dniu Urodzin kochana!!! Asiak Tobie rówież spełnienia najskrytszych marzeń z okazji Urodzin!!! Wyborowa widzę wesele za weselem u Ciebie! Pozazdrościć ![]() Tusia witamy z powrotem! Cieszę się, że podróż się udała i wypoczęłaś Zdjęcia zachęcają do wyjazdu! Teraz czekamy na kolejne zdjęcia - z pleneru ![]() Inusiaa piękny bukiecik! I regeneracja tak tanio! A dlaczego nie poleciłabyś Pana Tadeusza?Kasioonya jakie cudne zdjęcia! A Twój uśmiech powalający! Też liczę na taki (25-go zdejmują mi aparat )Muszę wam się pochwalić, że byliśmy dziś z TŻem na pierwszej lekcji tańca na ślub (tego pierwszego). Na razie idzie słabo, ale wierzę, że ćwiczenia pomogą i mniej więcej będziemy się bujać w jednym rytmie - bo z nami czasem jest tragedia - bez kielicha nie zatańczymy równo... chyba że po kielichu tylko nam się wydaje, że równo tańczymy No i zapisałam się na peeling kawitacyjny, żebym nie czuła się taką starą PMką - jutro idę na pierwszy, a jeśli wszystko będzie OK, to jakoś tydzień przed ślubem na drugi
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
wesola - dziękuje za życzenia
a co wam kamerzysta pokazywał na początek? a co do tańca na pewno się nauczycie..
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasoonyia PIĘKNIE!!!! cudnie ![]() Wszystkim jubilatkom wszystkiego naj naj naj
|
|
#582 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
My mieliśmy Maximusa i mogę polecić... Cytat:
Dużo, dużo zdrówka i uśmiechu!...ale zrobiłaś smaka tym tortem.... Plener udał się super, w końcu troszkę słoneczka też było, ale takiego juz mocno popołudniowego... bo podobno wtedy też najlepsze światło... a pomyśleć, że mój fotograf był fizjoterapeutą - dobrze że to rzucił jeszcze bardziej nie mogę się doczekać zdjęć[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34775752]Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę ![]() Podróż poślubna super! Było cieplusio, morze lazurowe, palmy, oliwki na drzewach... Oh. Hotel też świetny - cud, miód i orzeszki. Wypoczęłam baaaardzo! Polecam gorąco Hotel Blue Lagoon na Kos, leciałam z itaką ![]() A dziś już do biura i do pracy. Wrzucam kilka fotek. Dwa dni przed wylotem siedziałam w pracy do 20, musiałam wsio zamknąć, padałam na dzioba. Nawet się z wami nie pożegnałam... Wieczorem idę odebrać zdjęcia ślubne ![]() [/QUOTE] Ja zawsze mam jakiś taki sentyment do Grecji, a jedliście halloumi i musaki oraz ... kurcze nazwa wypadła mi z głowy... jest albo mięsne albo z owoców morza i to są różne potrawy w małych miseczkach... Cytat:
Jak sobie pomyślę o moim bukiecie... hahah owoli więdł już jak go wzięłam na sesję i z jednej strony nawet opadły listki... musiałam sprawdzać czy go dobrze trzymam ![]() Cytat:
Wydaje mi się, że super że wybrałaś białe buty. Cytat:
a gdzie za granicą jesteś? i jaką suknię wybrałaś? Sto lat! Sto lat! |
|||||||
|
|
|
#583 |
|
Przyczajenie
|
Wesola84: Zastanawiam sie czy tylko my mamy taki problem z piesniami czy wy tez musicie ustalac co organista bedzie gral?? Co do pierwszego tanca to myslimy nad takim smiesznym pierwszym tancem
Zycze powodzenia w nauce i wytrwalosci ![]() Malgos_12: Jestesmy w Angli a dokladnie to Walia Mam nadzieje ze damy rade. Przed samym weselem bedziemy 2 tyg.wczesniej wiec bedziemy szalec. Suknia w zalaczniku nie wiem jeszcze jaka fryzura, jestem brunetka i chcialabym cos w stylu koka hiszpanskiego hmm
|
|
|
|
#584 |
|
Raczkowanie
|
jojla, malogos - dziękuje za życzenia, a co do podróży poslubnej to my nigdzie na razie nie lecimy miał być rejs po morzu śródziemnym, ale Tż nie dostanie urlopu
|
|
#585 |
|
Rozeznanie
|
kasioonya - przecudnie, przepięknie wręcz wyglądaliście, aż brak mi słów!!!
Malgos, Egipt i Turcja odpadają tylko temu, że kilkakrotnie ze względu na przystępne ceny spędzaliśmy tam wakacje ze znajomymi, teraz marzy nam się coś odmiennego ))Niemniej jeśli w biurze będą mieli rewelacyjną ofertę na Egipt - to lecimy ) mniej niż o miejsce chodzi nam o to, żeby poleżeć plackiem na plaży ;-)))Teraz mam nieco inny problem, wymarzyłam sobie piwonie w ślubnym bukiecie - i mam ogromny problem z ich dostępnością. O ile w salonach w stolicy bez problemu je sprowadzają z holandii nawet w październiku to w białymstoku niemal każdy salon do którego dzwonię dziwnie na mnie patrzy ))
Edytowane przez szczesliwa25 Czas edycji: 2012-06-19 o 07:04 |
|
|
|
#586 |
|
Zadomowienie
|
Kasioonya wyglądałaś przecudnie, wszystko tak idealnie się z sobą zgrywało!! Jestem pełna podziwu!!
cudowne zdjęcia.
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
lunepa - to prawie sasiadkami jestesmy
ja mieszkam w dublinie... i nic sie nie martw ja w marcu bylam tylko tydzien w domu i to oczywiscie tylko kila dni u mnie bo tz jest z wroclawia wiec tam troche i troche u mnie, ale wtedy na nic nie bylo czasu bo zapraszalismy a przed weselem bylismy tylko tydzien ale tez przez wroclaw wiec u mnie bylismy dopiero od wtorku po poludniu zatem jak ja zdazylam to ty na pewno dasz rade ![]() szczesliwa- a to zupelnie zrozumiale, tez chcialam zeby podroz byla wyjatkowa ale z drugiej strony najwazniejsze zeby odpoczac u boku ukochanego... |
|
|
|
#588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam Was dziewczyny że wszystko załatwiacie z zagranicy, ja się na miejscu nie mogę zdecydować a jakbym miała wybierać nie oglądając najpierw wszystkiego to nie wiem jakbym tego dokonała A co do mendelsona to jeszcze sie nie spotkałam z zakazem grania go na ślubie ???My ślubujemy 8.09 ![]() Cytat:
i Tobie również życzę wszystkiego naj naj (mogłaś szampana dziewczynom postawić by miały czym torcik popić )Cytat:
Super że chodzicie na lekcje tańca my co jakiś czas próbujemy ułożyć coś sami ale albo kończy się to tupaniem nogami albo wielkim śmiechem
|
|||
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem Dziewczynki- wróciłam
Dziękuję wszystkim za życzenia i za kciuki za pogodę- była superByło fantastycznie, poprostu cudownie- wszystko udalo się tak jak chciałam Ale po kolei: Rano w sobotę wstałam i pojechaliśmy do domu teściów aby się szykować. Przyjechała wizażystka, zrobiła mnie i świadkowi. Potem się ubrałam, przyjechała moja mama i fotograf. Potem przyjechali floryści- jak zobaczyłam swoją wiązankę to myślałam, że padnę- była przepiękna!!!! Dekoracja na samochód też cudowna. Potem było błogosławieństwo (łezka mi się w oku zakręciła ) i pojechaliśmy do kościoła. Ledwo do samochodu w kiecce wlazłam- było średnio wygodnie ale co tam . Kościół był udekorowany zabójczo- było dużo kwiatów a wszystko takie piękne… Ksiądz po nas wyszedł (taki fajny i na luzie) mówi nam, że jeszcze się możemy rozmyśleć bo to ostatni moment, on się jakoś gośćmi zajmie J. Potem msza- szybko bez zbędnych dodatków- bardzo ładnie poprowadzona. Miałam chyba z ośmiu fotografów (jeden z Sali, jeden mój i kupa znajomych z aparatami) Jak podeszliśmy pod ołtarz to tylko migawki słyszałam J Kiedy składaliśmy przysięgę tak mi się chciało śmiać że aż się w wargę ugryzłam żeby się nie śmiać- TŻ był taki poważny i spięty, że w życiu go takiego nie widziałam. Wogóle TŻ wyglądał rewelacyjnie - tak sobie pomyślałam wtedy jak bardzo jest mi bliski i jak to dobrze, że trafiliśmy na siebie w życiu. Wyszło super- cały czas patrzyliśmy na siebie, potem TŻ pocałował mnie pod ołtarzem a cały kościół zaczął bic brawo Potem życzenia i na salę. Sala wyglądała super, moje fioletowe dodatki były rewelacyjne. Jedzenie przepyszne, Zespół rewelacja, wszystko było po prostu idealne Goście zachwalali wszystko. Bawiliśmy się do 6 rano- ja z mężem (o matko mężem J) poszłam o 6 a ostatnie niedobitki o 8 do pokojów powracały Tyle na szybko- w ogóle to strasznie mi szybko minęło moje wesele i szkoda że już po wszystkim J obiecywałam sobie, że będę obserwować wszystko ale nie dałam rady- połowa mi umknęła- tak dużo się działo J ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Kasoonyia- pięknie wyglądaliście ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- jeszcze mi się przypomniało: dopisali nam wszyscy goście, nie było tylko 2 osób bo jadąc do nas na ślub miały wypadek i skasowali samochód. Na szczęście im nic się nie stało.Aha i jeszcze: myślałam, że będę się stresować ale nie było tak źle, trochę mnie tam stresik brał ale można było przeżyć TŻ zapierał się, że on się nie denerwował ale był spięty jak agrafka- hi hi hipierwszy taniec wyszedł nam super a nic nie ćwiczyliśmy (o sorka- dwa razy zatańczyliśmy) na koniec tańca na sali pękł taki duży balon i spdło na nas deszcze takich malutkich baloników i płatków kwiatów
|
|
#590 |
|
Konto usunięte
|
Kasoonyia - piękne zdjęcia! ślicznie, jejku no bosko
magnusia - teraz czekamy na relację fotograficzną świetnie, że się wszystko udało. witamy w gronie mrożonek![]() Ja wczoraj odebrałam 600 zdjęć ze ślubu. Mają być na dniach na blogu fotografa i na face. Na face jak zdobędę 40 "lubię to", to dostanę zdjęcie na piance jak obraz, do powieszenia. Poproszę Was o pomoc. Za chwilkę wybiorę kilka zdjęć i wkleję Wam do podziwiania. Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-06-19 o 09:57 |
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
takie fotki na szybko bo dużo ich nie mam ale zawsze coś
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tych co wrzuciłaś muszę przyznać ze bukiecik faktycznie śliczny ale Para Młoda jeszcze lepsza ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34792201] Ja wczoraj odebrałam 600 zdjęć ze ślubu. Mają być na dniach na blogu fotografa i na face. Na face jak zdobędę 40 "lubię to", to dostanę zdjęcie na piance jak obraz, do powieszenia. Poproszę Was o pomoc. Za chwilkę wybiorę kilka zdjęć i wkleję Wam do podziwiania.[/QUOTE] Tusiaaaaa piękne zdjęcia Byliśmy w sobotę na pokazie fontann nad Wisłą i masz racje że robi wrażenie tylko nie znaleźliśmy tej fontanny do której można wejść o której mi pisałaś... Przyszłą mi dziś ta szczotka TT i nie wiem co o niej myśleć. Mam wrażenie ze moje włosy są za grube i ona ich nie rozczesuje do końca ale faktycznie nic nie ciągnie. Brakuje mi w niej rączki i denerwuje mnie ze włosy które wypadają przy czesaniu nie zostają na szczotce tylko spadają mi na rękę i podłogę |
|
|
|
|
#593 |
|
Konto usunięte
|
i weselnie ciut
|
|
|
|
#594 | |||
|
Raczkowanie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34775752]Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę
Podróż poślubna super! Było cieplusio, morze lazurowe, palmy, oliwki na drzewach... Oh. Hotel też świetny - cud, miód i orzeszki. Wypoczęłam baaaardzo! Polecam gorąco Hotel Blue Lagoon na Kos, leciałam z itaką A dziś już do biura i do pracy. Wrzucam kilka fotek. Dwa dni przed wylotem siedziałam w pracy do 20, musiałam wsio zamknąć, padałam na dzioba. Nawet się z wami nie pożegnałam... Wieczorem idę odebrać zdjęcia ślubne [[/QUOTE] Witam z powrotem Plażowiczkę Zazdrościmy widokówCytat:
Też spóźnione: Wszystkiego co najlepsze! Cytat:
W razie czego możesz zapytać o gatunek róży: Cabage Rose- są łudząco podobne do piwonii! A masz jakieś typy bukietów? ![]() Cytat:
Kasioonya, wyglądałaś cudnie! Naprawdę, przy zdjęciu z przymiarku- nie do poznania. Masz piękny kolor włosów Ładnie wszytsko kolorystycznie się zgrało![]() Ale relacji pisemnej nie odpuścimy, nie m yśl sobie ![]() ![]() :hahaha :Tusia, bardzo ładne zdjęcia! A co to jest za kolorowa płachta na jednym zdjęciu? Magnusia, wiitamy! Super relacja, wyglądałaś bardzo ładnie Cieszę się, ze wszytsko się udało Tak to jest, ze to jest piekne, szybko mija.. "W życiu piękne są tylko chwile..." Eh.. Ale cudnie!A teraz dziewczyny mam do Was pytanie, poradźcie: Wczoraj byłam na III przymiarce i muszę zdecydować się na wykończenie dekoltu. Jak myślicie, lepiej dać tiul dookoła dekoltu czy podciągnąć aplikacje do samego brzegu i z tiulu zrezygnować? Dodam, że mam jeszcze tiulową etolę, welon i cały dół sukienki jest tiulowy. W orginale (Maggie Sottero Nora) tiul jest. Jeśli chodzi o mnie to sama nie wiem ;/ Wrzucam zdjęcia obu opcji
![]() Edytowane przez haczyk7 Czas edycji: 2012-06-19 o 10:22 |
|||
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34793064]i weselnie ciut[/QUOTE]
super
|
|
#597 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsze wykończenie Dziewczynki- nie nadrobię Was na razie bo jeszcze muszę dojść do siebie .Tusia- super, że podróż poślubna się udała ![]() Pradip- spóźnione życzonka
|
|
|
#599 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A niedługo przed naszym ślubem słyszałam, że coś tam niedobrego dzieje się z Panem Tadeuszem, ale pomyślałam, że skoro dawno kupiłam wódkę to mnie to nie dotyczy... :/Cytat:
A nie wiem tylko dlatego, że pierwszy raz będziemy polować na jakieś Last Minute ![]() Ślicznie! Czekamy na więcej ![]() [1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34793064]i weselnie ciut[/QUOTE] Ah, pięknie!
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
||
|
|
|
#600 |
|
Przyczajenie
|
haczyk 7: Mnie osobiscie podoba sie wykonczenie nr 1. Przy wykonczeniu nr 2 troche zaduzo juz tego tiulu. Pozdrawiam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.

[/QUOTE]
29.06.2012 
klik!
.Cena rada sprawdzić przed wyborem sali czy jest klimatyzacja .
)
Asiak najlepiej jak pogadasz z kamerzystą. Na pewno coś doradzi
Na pewno ze wszystkim się wyrobicie... niefajnie tylko, że ksiądz nie zgodził się na marsz Mendelsona, ale niestety tak to jest nieraz 
Pamiętaj jednak ile pracy i serca włożyłaś w przygotowania do ślubu - czy warto teraz to odkręcać? Zresztą nie mam pojęcia o co chodzi, więc nic nie będę doradzała. 

Na szczęście im nic się nie stało.
A niedługo przed naszym ślubem słyszałam, że coś tam niedobrego dzieje się z Panem Tadeuszem, ale pomyślałam, że skoro dawno kupiłam wódkę to mnie to nie dotyczy... :/