Ślubujące w 2012 - część II - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-18, 16:18   #571
malaOlaa
Raczkowanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość
Wrzucam Wam dziewczynki kochane torcik urodzinowy
Sto lat, sto lat!!!! Wszystkiego najlepszego

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34775752]Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę
Podróż poślubna super! Było cieplusio, morze lazurowe, palmy, oliwki na drzewach... Oh. Hotel też świetny - cud, miód i orzeszki. Wypoczęłam baaaardzo! Polecam gorąco Hotel Blue Lagoon na Kos, leciałam z itaką
A dziś już do biura i do pracy.
Wrzucam kilka fotek.
Dwa dni przed wylotem siedziałam w pracy do 20, musiałam wsio zamknąć, padałam na dzioba. Nawet się z wami nie pożegnałam...
Wieczorem idę odebrać zdjęcia ślubne[/QUOTE]

Super, ze jestes taka zadowolona z podrozy!!! Czekamy na zdjecia z pleneru, a te z podrozy bosko

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Pamiętacie mnie jeszcze?
Żartuję - wiem, że pamiętacie, bo składałyście życzenia, za które serdecznie dziękuję jesteście kochane!
Ja również wszystkim, które już ślubowały: Inusiaa88, wybOrOowa, Clood, magnusia życzę wszystkiego najcudowniejszego - takiej Miłości, takiego Szczęścia i takich przeżyć, jak w Dniu Ślubu na całe Wasze dalsze życie!
Nie umiem pisać takich pięknych relacji, jakie udało mi się tu już przeczytać, więc napiszę jedynie (choć to pewnie banalne), że Dzień Ślubu był najszczęśliwszym dniem mojego życia i nie ma w tym żadnej przesady - wszystko było cudownie i tak, jak to sobie wymarzyliśmy
Wiem, że lubicie zdjęcia, więc podsyłam Wam link do bloga naszej pani fotograf - tam możecie obejrzeć wybrane przez nią fotki http://floweroflove.pl/

Pradip - z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego cudownego, zdrowia, uśmiechu na co dzień, wiecznej Miłości, owocnych przygotowań ślubnych, grzecznego TŻta i spełnienia marzeń
Super!!!! Ja tez nie potrafie tak ładnie pisac jak inne dziewczyny tutaj Bardzo sie ciesze ze jestes szczesliwa i na pewno było pieknie wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
Stary 2012-06-18, 16:29   #572
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Pamiętacie mnie jeszcze?
Żartuję - wiem, że pamiętacie, bo składałyście życzenia, za które serdecznie dziękuję jesteście kochane!
Ja również wszystkim, które już ślubowały: Inusiaa88, wybOrOowa, Clood, magnusia życzę wszystkiego najcudowniejszego - takiej Miłości, takiego Szczęścia i takich przeżyć, jak w Dniu Ślubu na całe Wasze dalsze życie!
Nie umiem pisać takich pięknych relacji, jakie udało mi się tu już przeczytać, więc napiszę jedynie (choć to pewnie banalne), że Dzień Ślubu był najszczęśliwszym dniem mojego życia i nie ma w tym żadnej przesady - wszystko było cudownie i tak, jak to sobie wymarzyliśmy
Wiem, że lubicie zdjęcia, więc podsyłam Wam link do bloga naszej pani fotograf - tam możecie obejrzeć wybrane przez nią fotki http://floweroflove.pl/

Pradip - z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego cudownego, zdrowia, uśmiechu na co dzień, wiecznej Miłości, owocnych przygotowań ślubnych, grzecznego TŻta i spełnienia marzeń
Faktycznie nie zaspokoiłaś mojej ciekawości swoją relacją ale zdjęcia marzenie.... wyglądałaś bosko... Jeszcze raz wszystkiego najlepszego, najdoskonalszego i najcudowniejszego
I dziękuję za życzenia
Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Sto lat, sto lat!!!! Wszystkiego najlepszego
dziękuję
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 16:36   #573
malaOlaa
Raczkowanie

Kasioonya teraz zobaczylam zdjecia..... BOSKO

nie moge sie doczekac mojego pomaranczowego slubu tez mam te listki na mandarynki-warto było sie nameczyc przy ich wycinaniu Mam nadzieje ze u mnie bedzie rownie pieknie jak u Ciebie

Jeszcze tylko 12 dni
Stary 2012-06-18, 18:32   #574
Viollet87
Zakorzenienie

Kasioonya, wyglądałaś po prostu zjawiskowo! Jeszcze raz gratuluję

Niecierpliwie czekam na relacje zdjęciowe kolejnych PMek

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:37   #575
Lunepa
Przyczajenie

GG do Lunepa

Dziekuje bardzo za przyjecie do grona Nie wiem jak z tym alkoholem bedzie tez myslelismy nad bolsem...

Pradip: Mamy jescze 1,5 miesiaca do wesela i wydaje mi sie ze i tak duzo zalatwilismy pomimo tego ze jestesmy za granica mielismy ogolnie 2 tyg. na zalatwienie wszystkiego na miejscu. Reszta zostaje do zalatwienia przez internet i telefon :/ Suknia wybrana, garnitur kupiony, hotel zalatwiony ( moj TZ jest z okolic Wroclawia wiec to bylo konieczne), makijazystka i fryzjerka jest, zespol ( zalatwiony przez internet mam nadzieje ze nie bedziemy zalowali sprawdzilam ich jak tylko moglam :/), fotograf i kamerzysta w pelnej gotowosci Jestem w trakcie skladania w calosc podziekowania dla rodzicow, bedziemy mieli prezentacje ze zdjec jak rodzice byli mlodzi, mam nadzieje ze to bedzie wzruszajace. Mam problem z proboszczem chcemy aby dziewczyna grala na skrzypcach marsz mendelsona na wyjscie z kosciola ale proboszcz sie nie zgodzil bo to nie jest piesn religijna masakra wszedzie gdzie bylam na weselu to grali marsza mendelsona na koniec ehh. Pradip a kiedy Ty slubujesz?? Pozdrawiam
Lunepa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 18:51   #576
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
na weselu super tylko że gorąco strasznie , na sali gdzie się jadło dwa klimatyzatory dodam że to hotel no porażka totalna nikt na początku nie chciał tAŃCZYĆ bo się poprostu nie dało wytrzymać , na sali gdzie był [parkiet nie było wcale klimy ale było super i się wybawiłam do 5 nad ranem . Dobrze że to nie moja sala była bo bym się wściekła .Cena rada sprawdzić przed wyborem sali czy jest klimatyzacja .
dobrze że u nas jest klima dobrze, że się wybawiłaś..

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34775752]Tusia jest! Wróciła z Grecji w sobotę
Podróż poślubna super! Było cieplusio, morze lazurowe, palmy, oliwki na drzewach... Oh. Hotel też świetny - cud, miód i orzeszki. Wypoczęłam baaaardzo! Polecam gorąco Hotel Blue Lagoon na Kos, leciałam z itaką
Wrzucam kilka fotek.
Dwa dni przed wylotem siedziałam w pracy do 20, musiałam wsio zamknąć, padałam na dzioba. Nawet się z wami nie pożegnałam...
Wieczorem idę odebrać zdjęcia ślubne

[/QUOTE]

pozazdrościć tylko podróży, w pozytywnym sensie oczywiście.. super zdjęcia i czekamy na zdjęcie z ślubne

Kasioonya- fantastycznie wyglądałaś!! boskie zdjęcia

pradip - wszystkiego najlepszego ( widzę że mamy ur. tego samego dnia )
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 19:17   #577
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
W takim razie Tobie również życze wszystkiego najlepszego
Stary 2012-06-18, 19:22   #578
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
W takim razie Tobie również życze wszystkiego najlepszego
dziękuje
Stary 2012-06-18, 20:23   #579
wesola84
Rozeznanie

Kochane moje: Jojla, Malgos, Wariate, dziękuję za wsparcie
Muszę Wam powiedzieć, że już jest o niebo lepiej z moim samopoczuciem Jakoś tak przepracowałam to sobie (póki co) i jest dobrze... zaczynam sie cieszyć, a przestaję się martwić... jak na razie
Co do początku nagrania to ja nie mam pomysłu, ale nasz kamerzysta pokazywał nam i chyba mi to odpowiadało Asiak najlepiej jak pogadasz z kamerzystą. Na pewno coś doradzi
Lunepa witamy My na wesele mamy wódkę "palace". Rzeczywiscie macie już dużo załatwione Na pewno ze wszystkim się wyrobicie... niefajnie tylko, że ksiądz nie zgodził się na marsz Mendelsona, ale niestety tak to jest nieraz
Pradip przykro mi z powodu Twoich problemów cokolwiek to jest Pamiętaj jednak ile pracy i serca włożyłaś w przygotowania do ślubu - czy warto teraz to odkręcać? Zresztą nie mam pojęcia o co chodzi, więc nic nie będę doradzała.
Torcik pyszniutki! Wszystkigo Najlepszego w dniu Urodzin kochana!!!
Asiak Tobie rówież spełnienia najskrytszych marzeń z okazji Urodzin!!!
Wyborowa widzę wesele za weselem u Ciebie! Pozazdrościć
Tusia witamy z powrotem! Cieszę się, że podróż się udała i wypoczęłaś Zdjęcia zachęcają do wyjazdu! Teraz czekamy na kolejne zdjęcia - z pleneru
Inusiaa piękny bukiecik! I regeneracja tak tanio! A dlaczego nie poleciłabyś Pana Tadeusza?
Kasioonya jakie cudne zdjęcia! Jak Wy pięknie wyglądaliście!!! I widać od razu jacy szczęśliwi byliście w tym dniu! Radość aż bije od Was! A Twój uśmiech powalający! Też liczę na taki (25-go zdejmują mi aparat )

Muszę wam się pochwalić, że byliśmy dziś z TŻem na pierwszej lekcji tańca na ślub (tego pierwszego). Na razie idzie słabo, ale wierzę, że ćwiczenia pomogą i mniej więcej będziemy się bujać w jednym rytmie - bo z nami czasem jest tragedia - bez kielicha nie zatańczymy równo... chyba że po kielichu tylko nam się wydaje, że równo tańczymy
No i zapisałam się na peeling kawitacyjny, żebym nie czuła się taką starą PMką - jutro idę na pierwszy, a jeśli wszystko będzie OK, to jakoś tydzień przed ślubem na drugi

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 20:41   #580
aisak42
Raczkowanie

wesola - dziękuje za życzenia a co wam kamerzysta pokazywał na początek? a co do tańca na pewno się nauczycie..
Stary 2012-06-18, 21:21   #581
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Kochane moje: Jojla, Malgos, Wariate, dziękuję za wsparcie
Muszę Wam powiedzieć, że już jest o niebo lepiej z moim samopoczuciem Jakoś tak przepracowałam to sobie (póki co) i jest dobrze... zaczynam sie cieszyć, a przestaję się martwić... jak na razie
Kochana bardzo się cieszę, że jest lepiej

Kasoonyia
PIĘKNIE!!!! cudnie brak mi słów normalnie

Wszystkim jubilatkom wszystkiego naj naj naj

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-18, 21:48   #582
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez haczyk7 Pokaż wiadomość
A my jedziemy z Alfa Staru do Egiptu mniej ambitnie niż Wy, ale my mało pozwiedzaliśmy razem, także wszytsko jeszcze przed nami Już nie mogę się doczekać naszego miodowego
oj nie mów tak Egipt jest super na urlop, będziecie mieć mnóstwo słońca fajne widoki, a przede wszystkim siebie, więc wcale nie jest gorszy od jakiegokolwiek innego kraju... jesdli jednak się nie było wcześniej w takich krajach warto troszkę poczytać, żeby nie być zdziwionym, że ludzie się targują czy namawiają na kupno ...

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Malgos,
na pewno nie chcemy Egiptu czy Turcji, Europa też odpada ze względu na pogodę,
może Tajlandia, Madera, Kuba, w październiku kiedyś i Majorka była rewelacyjna - ale jej się trochę boję? nigdy nie byłam na Teneryfie, a ponoć w październiku jest godna polecenia,
Naprawdę jest to dla mnie jakoś mało istotne, chciałabym po prostu pierwszy raz od 3lat wykorzystać urlop i nic nie robić przez tydzień )) Mam taką pracę że ni sobota ni niedziela nie jest wolna, a telefon włączony 24h ) więc chcę w końcu się od tego oderwać ))
tak zupełnie z ciekawości czemu odpada Egipt czy Turcja? Fakt Madera i Teneryfa najbezpieczniejsze jeśli chodzi o pogodę w tym czasie, reszta wiadomo, ale sprawdź sobie jeśli chodzi o Tajlandię bo np na Koh samui zaczyna się pora deszczowa wlasnie w październiku, może nie padać ale może lać jak z cebra... Tylko jeden minus jak lecicie na tydzień to do Tajlandii leci się kilkanaście godzin wiec tak jakby 2 dni trzeba liczyć... dwa tyg to minimum

Cytat:
Napisane przez Lunepa Pokaż wiadomość
Witam Panie jestem nowa w tym watku mam nadzieje ze przygarniecie kropka Moj wielki dzien to 11.08.12

Mozecie mi powiedziec jaka wodke wybrac na wesele?? Dziekuje bardzo
Hej
My mieliśmy Maximusa i mogę polecić...

Cytat:
Kochana jak ja dobrze Cie rozumiem... nie wiem co się ze mną dzieje ale mi jakoś okropnie... mam strasznie ciezką sytuację z która nie umiem sie uporać i cały ślubny temat przestał mnie ciesyć do tego stopnia że nie chciałam jechać dziś do USC

a jak Wam się plener udał?
Mam nadzieję, że to jakieś głupoty i szybciutko będzie dobrze... czasem ten stres przedślubny daje się we znaki... trzeba przystopować i odpowiedzieć sobie na pytanie co tak na prawdę jest ważne dla was...

Dużo, dużo zdrówka i uśmiechu!...ale zrobiłaś smaka tym tortem....

Plener udał się super, w końcu troszkę słoneczka też było, ale takiego juz mocno popołudniowego... bo podobno wtedy też najlepsze światło... a pomyśleć, że mój fotograf był fizjoterapeutą - dobrze że to rzucił jeszcze bardziej nie mogę się doczekać zdjęć

Wrzucam kilka fotek.
[/QUOTE]
Ja zawsze mam jakiś taki sentyment do Grecji, a jedliście halloumi i musaki oraz ... kurcze nazwa wypadła mi z głowy... jest albo mięsne albo z owoców morza i to są różne potrawy w małych miseczkach...

Cytat:
Napisane przez Inusiaa88 Pokaż wiadomość

My też lecimy z moim mężem do Grecji

Dodaje zdjęcie bukietu ślubnego, który oddałam do "regeneracji" przed plenerem, Pani wymieniła mi praktycznie wszystkie kwiaty i zapłaciłam 15 zł Z tym, że wcześniej miałam róże i frezje a teraz margaretki i róże ale podobało mi się ciągle tak samo
A gdzie lecicie do Grecji?? kurcze ja was zamęczę pytaniami o podróże ale tak już mam...
Jak sobie pomyślę o moim bukiecie... hahah owoli więdł już jak go wzięłam na sesję i z jednej strony nawet opadły listki... musiałam sprawdzać czy go dobrze trzymam

Cytat:
Dzień dobry

Pamiętacie mnie jeszcze?
Nie mogłaś wyglądać piękniej, ta opaska, sukienka i te kwiaty! WOW
Wydaje mi się, że super że wybrałaś białe buty.

Cytat:
Dziekuje bardzo za przyjecie do grona Nie wiem jak z tym alkoholem bedzie tez myslelismy nad bolsem...

Pradip: Mamy jescze 1,5 miesiaca do wesela i wydaje mi sie ze i tak duzo zalatwilismy pomimo tego ze jestesmy za granica mielismy ogolnie 2 tyg. na zalatwienie wszystkiego na miejscu. Reszta zostaje do zalatwienia przez internet i telefon :/ Suknia wybrana, garnitur kupiony, hotel zalatwiony ( moj TZ jest z okolic Wroclawia wiec to bylo konieczne), makijazystka i fryzjerka jest, zespol ( zalatwiony przez internet mam nadzieje ze nie bedziemy zalowali sprawdzilam ich jak tylko moglam :/), fotograf i kamerzysta w pelnej gotowosci Jestem w trakcie skladania w calosc podziekowania dla rodzicow, bedziemy mieli prezentacje ze zdjec jak rodzice byli mlodzi, mam nadzieje ze to bedzie wzruszajace. Mam problem z proboszczem chcemy aby dziewczyna grala na skrzypcach marsz mendelsona na wyjscie z kosciola ale proboszcz sie nie zgodzil bo to nie jest piesn religijna masakra wszedzie gdzie bylam na weselu to grali marsza mendelsona na koniec ehh. Pradip a kiedy Ty slubujesz?? Pozdrawiam
Znam ten ból organizowania wszystkiego z daleka, my byliśmy w marcu na tydzień, a resztę pomogła załatwić mama i telefon, internet...
a gdzie za granicą jesteś? i jaką suknię wybrałaś?

Cytat:
wesola - dziękuje za życzenia a co wam kamerzysta pokazywał na początek? a co do tańca na pewno się nauczycie..
Sto lat! Sto lat!
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 23:07   #583
Lunepa
Przyczajenie

GG do Lunepa

Wesola84: Zastanawiam sie czy tylko my mamy taki problem z piesniami czy wy tez musicie ustalac co organista bedzie gral?? Co do pierwszego tanca to myslimy nad takim smiesznym pierwszym tancem zobaczymy co da sie zrobic Zycze powodzenia w nauce i wytrwalosci

Malgos_12: Jestesmy w Angli a dokladnie to Walia Mam nadzieje ze damy rade. Przed samym weselem bedziemy 2 tyg.wczesniej wiec bedziemy szalec. Suknia w zalaczniku nie wiem jeszcze jaka fryzura, jestem brunetka i chcialabym cos w stylu koka hiszpanskiego hmm
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6e392c959e 2.jpg (13,0 KB, 39 załadowań)
Stary 2012-06-19, 06:34   #584
aisak42
Raczkowanie

jojla, malogos - dziękuje za życzenia, a co do podróży poslubnej to my nigdzie na razie nie lecimy miał być rejs po morzu śródziemnym, ale Tż nie dostanie urlopu
Stary 2012-06-19, 07:00   #585
szczesliwa25
Rozeznanie

kasioonya - przecudnie, przepięknie wręcz wyglądaliście, aż brak mi słów!!!

Malgos, Egipt i Turcja odpadają tylko temu, że kilkakrotnie ze względu na przystępne ceny spędzaliśmy tam wakacje ze znajomymi, teraz marzy nam się coś odmiennego ))
Niemniej jeśli w biurze będą mieli rewelacyjną ofertę na Egipt - to lecimy ) mniej niż o miejsce chodzi nam o to, żeby poleżeć plackiem na plaży ;-)))

Teraz mam nieco inny problem, wymarzyłam sobie piwonie w ślubnym bukiecie - i mam ogromny problem z ich dostępnością. O ile w salonach w stolicy bez problemu je sprowadzają z holandii nawet w październiku to w białymstoku niemal każdy salon do którego dzwonię dziwnie na mnie patrzy ))

Edytowane przez szczesliwa25
Czas edycji: 2012-06-19 o 07:04
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 07:17   #586
sadonkowa
Zadomowienie

Kasioonya wyglądałaś przecudnie, wszystko tak idealnie się z sobą zgrywało!! Jestem pełna podziwu!! cudowne zdjęcia.
sadonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 07:31   #587
Malgos_12
Zakorzenienie

lunepa - to prawie sasiadkami jestesmy ja mieszkam w dublinie... i nic sie nie martw ja w marcu bylam tylko tydzien w domu i to oczywiscie tylko kila dni u mnie bo tz jest z wroclawia wiec tam troche i troche u mnie, ale wtedy na nic nie bylo czasu bo zapraszalismy a przed weselem bylismy tylko tydzien ale tez przez wroclaw wiec u mnie bylismy dopiero od wtorku po poludniu zatem jak ja zdazylam to ty na pewno dasz rade

szczesliwa- a to zupelnie zrozumiale, tez chcialam zeby podroz byla wyjatkowa ale z drugiej strony najwazniejsze zeby odpoczac u boku ukochanego...
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 08:23   #588
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:

No to praktycznie wszystko już macie Podziwiam Was dziewczyny że wszystko załatwiacie z zagranicy, ja się na miejscu nie mogę zdecydować a jakbym miała wybierać nie oglądając najpierw wszystkiego to nie wiem jakbym tego dokonała A co do mendelsona to jeszcze sie nie spotkałam z zakazem grania go na ślubie ???
My ślubujemy 8.09
Cytat:
Dziękuję i Tobie również życzę wszystkiego naj naj (mogłaś szampana dziewczynom postawić by miały czym torcik popić )
Cytat:
Pradip przykro mi z powodu Twoich problemów cokolwiek to jest Pamiętaj jednak ile pracy i serca włożyłaś w przygotowania do ślubu - czy warto teraz to odkręcać? Zresztą nie mam pojęcia o co chodzi, więc nic nie będę doradzała.
Torcik pyszniutki! Wszystkigo Najlepszego w dniu Urodzin kochana!!!

Muszę wam się pochwalić, że byliśmy dziś z TŻem na pierwszej lekcji tańca na ślub (tego pierwszego). Na razie idzie słabo, ale wierzę, że ćwiczenia pomogą i mniej więcej będziemy się bujać w jednym rytmie - bo z nami czasem jest tragedia - bez kielicha nie zatańczymy równo... chyba że po kielichu tylko nam się wydaje, że równo tańczymy
Dziękuję za życzenia i przepraszam za wprowadzenie smutnej nutki w nasze wesołe forum... Nie chcę psuć nastroju jeszcze bardziej wiec Wam później w klubie napiszę o co chodzi bo nie mam z kim o tym pogadać a na Was zawsze mogę liczyć...
Super że chodzicie na lekcje tańca my co jakiś czas próbujemy ułożyć coś sami ale albo kończy się to tupaniem nogami albo wielkim śmiechem
Stary 2012-06-19, 09:29   #589
magnusia
Zakorzenienie

Jestem Dziewczynki- wróciłam Dziękuję wszystkim za życzenia i za kciuki za pogodę- była super

Było fantastycznie, poprostu cudownie- wszystko udalo się tak jak chciałam Ale po kolei:
Rano w sobotę wstałam i pojechaliśmy do domu teściów aby się szykować. Przyjechała wizażystka, zrobiła mnie i świadkowi. Potem się ubrałam, przyjechała moja mama i fotograf. Potem przyjechali floryści- jak zobaczyłam swoją wiązankę to myślałam, że padnę- była przepiękna!!!! Dekoracja na samochód też cudowna. Potem było błogosławieństwo (łezka mi się w oku zakręciła ) i pojechaliśmy do kościoła. Ledwo do samochodu w kiecce wlazłam- było średnio wygodnie ale co tam . Kościół był udekorowany zabójczo- było dużo kwiatów a wszystko takie piękne… Ksiądz po nas wyszedł (taki fajny i na luzie) mówi nam, że jeszcze się możemy rozmyśleć bo to ostatni moment, on się jakoś gośćmi zajmie J. Potem msza- szybko bez zbędnych dodatków- bardzo ładnie poprowadzona. Miałam chyba z ośmiu fotografów (jeden z Sali, jeden mój i kupa znajomych z aparatami) Jak podeszliśmy pod ołtarz to tylko migawki słyszałam J Kiedy składaliśmy przysięgę tak mi się chciało śmiać że aż się w wargę ugryzłam żeby się nie śmiać- TŻ był taki poważny i spięty, że w życiu go takiego nie widziałam. Wogóle TŻ wyglądał rewelacyjnie - tak sobie pomyślałam wtedy jak bardzo jest mi bliski i jak to dobrze, że trafiliśmy na siebie w życiu. Wyszło super- cały czas patrzyliśmy na siebie, potem TŻ pocałował mnie pod ołtarzem a cały kościół zaczął bic brawo Potem życzenia i na salę. Sala wyglądała super, moje fioletowe dodatki były rewelacyjne. Jedzenie przepyszne, Zespół rewelacja, wszystko było po prostu idealne Goście zachwalali wszystko. Bawiliśmy się do 6 rano- ja z mężem (o matko mężem J) poszłam o 6 a ostatnie niedobitki o 8 do pokojów powracały Poprawiny też były super- wszyscy się ubawili na maxa.
Tyle na szybko- w ogóle to strasznie mi szybko minęło moje wesele i szkoda że już po wszystkim J obiecywałam sobie, że będę obserwować wszystko ale nie dałam rady- połowa mi umknęła- tak dużo się działo J

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Kasoonyia- pięknie wyglądaliście

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

jeszcze mi się przypomniało: dopisali nam wszyscy goście, nie było tylko 2 osób bo jadąc do nas na ślub miały wypadek i skasowali samochód. Na szczęście im nic się nie stało.
Aha i jeszcze: myślałam, że będę się stresować ale nie było tak źle, trochę mnie tam stresik brał ale można było przeżyć TŻ zapierał się, że on się nie denerwował ale był spięty jak agrafka- hi hi hi
pierwszy taniec wyszedł nam super a nic nie ćwiczyliśmy (o sorka- dwa razy zatańczyliśmy) na koniec tańca na sali pękł taki duży balon i spdło na nas deszcze takich malutkich baloników i płatków kwiatów
Stary 2012-06-19, 09:34   #590
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Konto usunięte

Kasoonyia - piękne zdjęcia! ślicznie, jejku no bosko

magnusia
- teraz czekamy na relację fotograficzną świetnie, że się wszystko udało. witamy w gronie mrożonek

Ja wczoraj odebrałam 600 zdjęć ze ślubu. Mają być na dniach na blogu fotografa i na face. Na face jak zdobędę 40 "lubię to", to dostanę zdjęcie na piance jak obraz, do powieszenia. Poproszę Was o pomoc. Za chwilkę wybiorę kilka zdjęć i wkleję Wam do podziwiania.

Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592
Czas edycji: 2012-06-19 o 09:57
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 09:44   #591
magnusia
Zakorzenienie

takie fotki na szybko bo dużo ich nie mam ale zawsze coś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S5000653.jpg (86,7 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S5000651.jpg (160,4 KB, 92 załadowań)
Stary 2012-06-19, 10:12   #592
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Jestem Dziewczynki- wróciłam Dziękuję wszystkim za życzenia i za kciuki za pogodę- była super

Było fantastycznie, poprostu cudownie- wszystko udalo się tak jak chciałam Ale po kolei:
Rano w sobotę wstałam i pojechaliśmy do domu teściów aby się szykować. Przyjechała wizażystka, zrobiła mnie i świadkowi. Potem się ubrałam, przyjechała moja mama i fotograf. Potem przyjechali floryści- jak zobaczyłam swoją wiązankę to myślałam, że padnę- była przepiękna!!!! Dekoracja na samochód też cudowna. Potem było błogosławieństwo (łezka mi się w oku zakręciła ) i pojechaliśmy do kościoła. Ledwo do samochodu w kiecce wlazłam- było średnio wygodnie ale co tam . Kościół był udekorowany zabójczo- było dużo kwiatów a wszystko takie piękne… Ksiądz po nas wyszedł (taki fajny i na luzie) mówi nam, że jeszcze się możemy rozmyśleć bo to ostatni moment, on się jakoś gośćmi zajmie J. Potem msza- szybko bez zbędnych dodatków- bardzo ładnie poprowadzona. Miałam chyba z ośmiu fotografów (jeden z Sali, jeden mój i kupa znajomych z aparatami) Jak podeszliśmy pod ołtarz to tylko migawki słyszałam J Kiedy składaliśmy przysięgę tak mi się chciało śmiać że aż się w wargę ugryzłam żeby się nie śmiać- TŻ był taki poważny i spięty, że w życiu go takiego nie widziałam. Wogóle TŻ wyglądał rewelacyjnie - tak sobie pomyślałam wtedy jak bardzo jest mi bliski i jak to dobrze, że trafiliśmy na siebie w życiu. Wyszło super- cały czas patrzyliśmy na siebie, potem TŻ pocałował mnie pod ołtarzem a cały kościół zaczął bic brawo Potem życzenia i na salę. Sala wyglądała super, moje fioletowe dodatki były rewelacyjne. Jedzenie przepyszne, Zespół rewelacja, wszystko było po prostu idealne Goście zachwalali wszystko. Bawiliśmy się do 6 rano- ja z mężem (o matko mężem J) poszłam o 6 a ostatnie niedobitki o 8 do pokojów powracały Poprawiny też były super- wszyscy się ubawili na maxa.
Tyle na szybko- w ogóle to strasznie mi szybko minęło moje wesele i szkoda że już po wszystkim J obiecywałam sobie, że będę obserwować wszystko ale nie dałam rady- połowa mi umknęła- tak dużo się działo J

jeszcze mi się przypomniało: dopisali nam wszyscy goście, nie było tylko 2 osób bo jadąc do nas na ślub miały wypadek i skasowali samochód. Na szczęście im nic się nie stało.
Aha i jeszcze: myślałam, że będę się stresować ale nie było tak źle, trochę mnie tam stresik brał ale można było przeżyć TŻ zapierał się, że on się nie denerwował ale był spięty jak agrafka- hi hi hi
pierwszy taniec wyszedł nam super a nic nie ćwiczyliśmy (o sorka- dwa razy zatańczyliśmy) na koniec tańca na sali pękł taki duży balon i spdło na nas deszcze takich malutkich baloników i płatków kwiatów
Ale super !!! Cieszę się że wszystko się udało no i frekwencja gości niesamowita. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego i prosimy o więcej zdjęć oczywiście A z tych co wrzuciłaś muszę przyznać ze bukiecik faktycznie śliczny ale Para Młoda jeszcze lepsza
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34792201]
Ja wczoraj odebrałam 600 zdjęć ze ślubu. Mają być na dniach na blogu fotografa i na face. Na face jak zdobędę 40 "lubię to", to dostanę zdjęcie na piance jak obraz, do powieszenia. Poproszę Was o pomoc. Za chwilkę wybiorę kilka zdjęć i wkleję Wam do podziwiania.[/QUOTE]
Tusiaaaaa piękne zdjęcia Wyglądałaś tak delikatnie a na zdjęciach z mężem bije od Was takie uczucie ze szok.
Byliśmy w sobotę na pokazie fontann nad Wisłą i masz racje że robi wrażenie tylko nie znaleźliśmy tej fontanny do której można wejść o której mi pisałaś...

Przyszłą mi dziś ta szczotka TT i nie wiem co o niej myśleć. Mam wrażenie ze moje włosy są za grube i ona ich nie rozczesuje do końca ale faktycznie nic nie ciągnie. Brakuje mi w niej rączki i denerwuje mnie ze włosy które wypadają przy czesaniu nie zostają na szczotce tylko spadają mi na rękę i podłogę
Stary 2012-06-19, 10:15   #593
Konto usunięte

i weselnie ciut
be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-19, 10:16   #594
haczyk7
Raczkowanie

Wrzucam kilka fotek.

[[/QUOTE]

Witam z powrotem Plażowiczkę Zazdrościmy widoków

Cytat:
A no mam ale siedzę sama bo Tż ma dziś druga zmianę i dopiero po 23 wróci ale rano po pięknych różyczkach zostałam zabrana do sklepu z garniturami
Troszkę spóźnione: Najlepszego!

Cytat:
dziękuje
Też spóźnione: Wszystkiego co najlepsze!

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
kasioonya - przecudnie, przepięknie wręcz wyglądaliście, aż brak mi słów!!!

Malgos, Egipt i Turcja odpadają tylko temu, że kilkakrotnie ze względu na przystępne ceny spędzaliśmy tam wakacje ze znajomymi, teraz marzy nam się coś odmiennego ))
Niemniej jeśli w biurze będą mieli rewelacyjną ofertę na Egipt - to lecimy ) mniej niż o miejsce chodzi nam o to, żeby poleżeć plackiem na plaży ;-)))

Teraz mam nieco inny problem, wymarzyłam sobie piwonie w ślubnym bukiecie - i mam ogromny problem z ich dostępnością. O ile w salonach w stolicy bez problemu je sprowadzają z holandii nawet w październiku to w białymstoku niemal każdy salon do którego dzwonię dziwnie na mnie patrzy ))
PIWONIE Nie poddawaj się, tylko dzwoń, dzwoń i dzwoń! Ja też się spotkałam z takimi reakcjami, a jednak na chwilę obecną piwonie mają być W razie czego możesz zapytać o gatunek róży: Cabage Rose- są łudząco podobne do piwonii! A masz jakieś typy bukietów?

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
oj nie mów tak Egipt jest super na urlop, będziecie mieć mnóstwo słońca fajne widoki, a przede wszystkim siebie, więc wcale nie jest gorszy od jakiegokolwiek innego kraju... jesdli jednak się nie było wcześniej w takich krajach warto troszkę poczytać, żeby nie być zdziwionym, że ludzie się targują czy namawiają na kupno ...

tak zupełnie z ciekawości czemu odpada Egipt czy Turcja? Fakt Madera i Teneryfa najbezpieczniejsze jeśli chodzi o pogodę w tym czasie, reszta wiadomo, ale sprawdź sobie jeśli chodzi o Tajlandię bo np na Koh samui zaczyna się pora deszczowa wlasnie w październiku, może nie padać ale może lać jak z cebra... Tylko jeden minus jak lecicie na tydzień to do Tajlandii leci się kilkanaście godzin wiec tak jakby 2 dni trzeba liczyć... dwa tyg to minimum

Hej
My mieliśmy Maximusa i mogę polecić...

Mam nadzieję, że to jakieś głupoty i szybciutko będzie dobrze... czasem ten stres przedślubny daje się we znaki... trzeba przystopować i odpowiedzieć sobie na pytanie co tak na prawdę jest ważne dla was...

Dużo, dużo zdrówka i uśmiechu!...ale zrobiłaś smaka tym tortem....

Plener udał się super, w końcu troszkę słoneczka też było, ale takiego juz mocno popołudniowego... bo podobno wtedy też najlepsze światło... a pomyśleć, że mój fotograf był fizjoterapeutą - dobrze że to rzucił jeszcze bardziej nie mogę się doczekać zdjęć

Ja zawsze mam jakiś taki sentyment do Grecji, a jedliście halloumi i musaki oraz ... kurcze nazwa wypadła mi z głowy... jest albo mięsne albo z owoców morza i to są różne potrawy w małych miseczkach...

A gdzie lecicie do Grecji?? kurcze ja was zamęczę pytaniami o podróże ale tak już mam...
Jak sobie pomyślę o moim bukiecie... hahah owoli więdł już jak go wzięłam na sesję i z jednej strony nawet opadły listki... musiałam sprawdzać czy go dobrze trzymam

Nie mogłaś wyglądać piękniej, ta opaska, sukienka i te kwiaty! WOW
Wydaje mi się, że super że wybrałaś białe buty.

Znam ten ból organizowania wszystkiego z daleka, my byliśmy w marcu na tydzień, a resztę pomogła załatwić mama i telefon, internet...
a gdzie za granicą jesteś? i jaką suknię wybrałaś?

Sto lat! Sto lat!
Wiesz, jeśli chodzi o targowanie to już wiemy, byliśmy w Tunezji (swoją drogą tam Tż mi się oświadczył... ) to myślę, że to już nas nie zdziwi. Mnie to nie przeszkadza, rozumiem,że jest to element kultury, ale Tż jak miał iść na zakupy na bazar to jest cały chory...

Kasioonya, wyglądałaś cudnie! Naprawdę, przy zdjęciu z przymiarku- nie do poznania. Masz piękny kolor włosów Ładnie wszytsko kolorystycznie się zgrało
Ale relacji pisemnej nie odpuścimy, nie m yśl sobie :hahaha :

Tusia, bardzo ładne zdjęcia! A co to jest za kolorowa płachta na jednym zdjęciu?

Magnusia, wiitamy! Super relacja, wyglądałaś bardzo ładnie Cieszę się, ze wszytsko się udało Tak to jest, ze to jest piekne, szybko mija.. "W życiu piękne są tylko chwile..." Eh.. Ale cudnie!

A teraz dziewczyny mam do Was pytanie, poradźcie: Wczoraj byłam na III przymiarce i muszę zdecydować się na wykończenie dekoltu. Jak myślicie, lepiej dać tiul dookoła dekoltu czy podciągnąć aplikacje do samego brzegu i z tiulu zrezygnować? Dodam, że mam jeszcze tiulową etolę, welon i cały dół sukienki jest tiulowy. W orginale (Maggie Sottero Nora) tiul jest. Jeśli chodzi o mnie to sama nie wiem ;/
Wrzucam zdjęcia obu opcji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bez tiulu.jpg (110,3 KB, 68 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg z tiulem.jpg (111,9 KB, 66 załadowań)

Edytowane przez haczyk7
Czas edycji: 2012-06-19 o 10:22
haczyk7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 10:16   #595
magnusia
Zakorzenienie

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34793064]i weselnie ciut[/QUOTE]

super
Stary 2012-06-19, 10:20   #596
Konto usunięte

Pradip - ta fontanna jest tutaj (zdjęcie na mapie)
Stary 2012-06-19, 10:21   #597
Konto usunięte

Cytat:

A teraz dziewczyny mam do Was pytanie, poradźcie: Wczoraj byłam na III przymiarce i muszę zdecydować się na wykończenie dekoltu. Jak myślicie, lepiej dać tiul dookoła dekoltu czy podciągnąć aplikacje do samego brzegu i z tiulu zrezygnować? Dodam, że mam jeszcze tiulową etolę, welon i cały dół sukienki jest tiulowy. W orginale (Maggie Sottero Nora) tiul jest. Jeśli chodzi o mnie to sama nie wiem ;/
dla mnie foto nr 1 lepsze
Stary 2012-06-19, 11:09   #598
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

pierwsze wykończenie

Dziewczynki- nie nadrobię Was na razie bo jeszcze muszę dojść do siebie .
Tusia- super, że podróż poślubna się udała
Pradip- spóźnione życzonka
Stary 2012-06-19, 11:52   #599
Inusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Inusiaa piękny bukiecik! I regeneracja tak tanio! A dlaczego nie poleciłabyś Pana Tadeusza?
A bo powiem szczerze, że najprawdopodobniej mieliśmy wódkę jakby z dwóch różnych "partii" Kupiliśmy całą w jednym miejscu, a jakby były wśród nich 2 rodzaje. Jedna była normalna a druga po prostu niedobra, jakby stęchlizną zajeżdżała A niedługo przed naszym ślubem słyszałam, że coś tam niedobrego dzieje się z Panem Tadeuszem, ale pomyślałam, że skoro dawno kupiłam wódkę to mnie to nie dotyczy... :/

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
A w sumie to nie wiem gdzie, obojętne mi to, byle do Grecji A nie wiem tylko dlatego, że pierwszy raz będziemy polować na jakieś Last Minute

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
takie fotki na szybko bo dużo ich nie mam ale zawsze coś
Ślicznie! Czekamy na więcej

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34793064]i weselnie ciut[/QUOTE]

Ah, pięknie!

09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA

"Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić,

to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II
Inusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 11:54   #600
Lunepa
Przyczajenie

GG do Lunepa

haczyk 7: Mnie osobiscie podoba sie wykonczenie nr 1. Przy wykonczeniu nr 2 troche zaduzo juz tego tiulu. Pozdrawiam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości